Hoşgeldin canım olmaz mı yerimiz hiç :)):26:
süpersin cnmm ne yedin kız sen böleeeeeeeee
cok gecmıs olsun canım
kız gercekten bomba haberle geldin vallabenıdme buna ıhtıyacım var ama zor mu bırde ramazan geldı nası yapcaz olmaz demii olsun sen genede yaz bakalım neler yedın ıctın de 3 kg gıttı ve de tebrıkler
günaydın kızlar yaa bende bıldırımlere baslasam mı dıyorum ramazandan ümitliyim çünkü ama bi taraftan da korkuyorum strese gırersem dıye gercekten boyle rahatım ve de kılo almıyorum cok şükür ama tabı gıtsın ıstıyorum:97:
kız 2,900 nasıl verdin sen hemen de bakem banaaa valla bende isterim yaaaa :) keşke her hafta 1 kg gitse ne güzel olurdu ona da razıydım yani ben
gü naaay dııııın kızlaarrrr
geçmiş olsun
yaaaaa ben de istiyorum ben deee ne demek şaka mı bu ne demek 3 kilo resmen bir haftadaama cümburlop geri alacaksam istemem baakii olsun :81: tebrik ederim. ne yedin içtin? zor muydu?
ne teklifi ki kocanın kıymetini bildirecek teklif :26: lise öğrencisinden çıkma teklifi almamışsındır herhalde değil mi
misal;
liseli haşin çocuk: kati göörl benimle bu hafta sonu hamburger yer misin?sonra da sinemaya gidip patlak mısır yiriz
cuttygirl: aaaaayyy ççok sinir oldum diyetteyim ben ne hamburgeri ne patlağı ay sinirden bayılıcam şimdi :96: kocişim bana hiç böle cıs teklifler de bulunmaz canım kocişim aayyy fena oluyorum yıkıl karşımdann!!!! :117:
Vayy çok güzel...dukan dıyetını az bıraz bılıyoruz ama yınede uygulamasını ve kolaylıgını senın agzından duymak ısterım.... tebriklerrr...
yaaa insan tartıda geçen haftaki kilosunu görünceee ne kadar sinir oluyo dimi kızz,,ama okadar kaçamaklar yapıyoruz yaa ama yinede kilomuzu korumuş oluyoruz oda güzel bişeyüzülme haftaya veririz inşallah daha çok,,bakalım ben gidem tartılem gelem
ay bayılıcaamm alın patladım çatıırrrttttttt diyee,söylesene kız hani dukkan diyetini biliyorumdaa,sen 4gündür neler yedin neler içtin şöyle bikaçgün menünü tam olarak yazsanaaaa hadiiiiiiii yapışan bu son kilolardan kurtulalıııııııııımmmmmmmm
canım ne kötü bi teklif bu inanmıyorum yaacanım sana tavsiyem dikkatli ol kızların dediği gibi eşine yalan yanlış şeyler söyler aranız açılır,benimde başıma böyle şeyler gelmişti evlendiğimiz 1yıl içinde,sana tavsiyem eşine onun sana böyle bi teklif yaptığını söylee sonradan ondan öğrenirse yalan yanlış daha zorda kalırsın hiç belli olmaz böylelerin ne yapıcağı ben çok zor günler geçirdim sana arkadaş nasihati canım eşine söyleee
valla tebrik ettim seni maşallah gayet iyisin. gençliği türkçe dersiyle geçmiş ama hala iki lafı bir araya getiremeyen o kadar çok insan görüyoruz ki seni öpüp başa koymalı
sagol canim benim problem rrrr leri türkce de söylerken yuttuyorumama yazarken kimse farketmiyo
off bende cok siskinlik var 3 ay dan beri regl olmuyorum hamile deyilim ama sürekli böyle hep düsensiz
kizlar cuma günümü tartilma günü? :44:
hoşbulduk cnm..hemen bugünden başladım sıkı diyete...tek korkum oqlumun bugün doqum günü..bişeyler keçırımıyımki acaba..
canım bence yazını büyültme..okuması güç oluyor insanın gözünü yoruyor..normal boyuttaki yazıları okumak daha rahat..bence sende bizler gibi yaz..nacizane önerim bu canım
Arkadaşlar merhaba,
14.takımdanım ben ama bazı problemlerden dolayı ayrılmak istedim.Yeriniz varsa aranıza katılmak isterim yerinizde yoksa sadece paylaşımda bulunup sohbet etmek için aranızda bulunmak isterim.
canim ogluna saglik mutluluk dolu nice yaslar diliyorum dogum gunu kutlu olsun....
Günaydın kızlar, zayıflama merkezimizi ben açayım bugün eheh
Dün puding yedim yaa akşam akşam offf salak ben
öğlene doğru biraz fazla kaçırdığımı hissettim moralim bozuldu bende yattım uyudum. akşam kalktım, yemek çoktaaaan yenmiş. bende gidip bi tartılayım acaba ne durumdayım dedim, tartıldım ve kilom aynı duruyor. Bir anlık umutsuzlukla veremem ben kilo falan dedim ve yumuldm gecenin bi yarısı bi ton şeye. sebzeli bulgur pilavı, yoğurt, patates kızartması20:), ekmek, peynir... :84: Şimdi de moralim bozuk, pişman oldum. yarın kendimi tutucam. resmen baltaladım diyetimi.
bugün diyet yapamadim benim kocis sen yemeszen bende istemiyorum dedi mecbur kaldim bende yemek yedim üff bugün amcamin kizi geldi kendimi yaninda sismis ballon gibi hissettim birde demesmi 34 numara kücük geldi 36 numara pantolon almak sorunda kaldim kilo almissim diyeben napacam biran önce kurtulmam lazim üstümdeki yükden morelimi bozup duruyor depressiona sokuyor
cnm günaydın dur aaa pudıng o kadarda zararlı bi tatlı değil yeniden başladığın için bunlar normal bi süre sonra alışcaksın sende biliyosun bende şuan diyete bi türlü sıkı sıkı sarılamadım bi gevşeme dönemimdeyim heleki gençsin gider o kilolar bitanemm
Sağol kuzucum ben ilerde senin gibi olsam daha ne isterim , süper woman gibi birşeysin sen bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?