70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin cnmm ne yedin kız sen böleeeeeeeee

kız 2,900 nasıl verdin sen hemen de bakem banaaa valla bende isterim yaaaa :) keşke her hafta 1 kg gitse ne güzel olurdu ona da razıydım yani ben

Vayy çok güzel... dukan dıyetını az bıraz bılıyoruz ama yınede uygulamasını ve kolaylıgını senın agzından duymak ısterım.... tebriklerrr...

öncelikle teşekkür ederim hepinize çok saolun....dukan diyetını daha önce bende duydum fakat yapmak kafama yatmamıştı aman diet için kitaba ne gerek var...yok o yok bu dıye vazgectım....sonra arkadaşlarımın 1 haftada 3 er kılo verdiğini görünce merak ettim araştırdım ve çok mantıklı geldi ....kitabını sipariş edip alıp okumaya başladım....hatta kitap bitti bile çok keyiflede okudum.....aylardır boşuna kürek çektiğimi aslında bana en uygun diyetın bu olduğunu düşündüm ve pazartesi başlamaya karar verdim.....örnek yiyecekler yazıcam size fikir olsun diye....

kahvaltı için alternatifler.....

yağsız yulaf kepeklı sütle ve yumurtayla yapılmış krep,

yağsız süt,

yagsız yoğurt,

diet beyaz peynir,

diet kaşar peynir,

maydonoz,

haşlanmış yumurta,

yagsız tavada yumurta,(tavada pişenleri peçeteye yag damlatıp peçeteyi tavanın dibine sürdüm 1 damlayı geçmesin peçetye damlatılan yağ)

yağsız kıymalı yumurta tavada pişmiş,

splendayla tatlanmış çay

öğlen ve akşam ikiside olabilir.....

fırında yağsız çupra,

fırında yağsız köfte,

haşlanmış tavuk,

salatalık turşusu,

yagsız yogurt,

diet peynir,

maydonoz,

diet kola,

diet lımonata,

evde tatlandırıcıyla az lımonla yaptıgım lımonata,

aralarda acıktıkça ne zaman canım isterse,

türk kahvesi,neskafe,çay,gojı berry,yagsız yogurt,yagsız süt

evet kızlar sonuç 4 gunde 3 kılo....

dukan diyetı yaparsanız faydalı linklerı eklıycem bakarsınzı amakıtabı okumadan asla yapmayın çunku yanlışlar yapılabılınıyor....örn suyu az içseniz böbrek yoruluyor ürik asit birikiyor,

ha şunu da söyleyım karbonh.ve yag olmadıgı için kan şekerınız tansıyonunuz düşebiliyo....başınız dönebiliyo.....benım yaptıgım bu yıyecekelr sadece atak evresı ıcın .

dukan dıetı 4 evrden oluşuyo.ben şu an 2. seyir evresındeyım yediğim yıyecekelrin çeşidi daha da arttı...artık sebzede yıyorum.....

dukan diyetını merak edenlerın kafasındakı birçok soruyu çözebilecekelrı yemek tarıflerının olduğu çok faydalı bi site sık kullannalara ekleyın bence....

dukan diyeti tariflerim: ATAK EVRESİNİN ÖZETİ

kk dakı kadınalrın dukan diet yemek tariflerının oldugu topık...bunu da sık kullannalara ekleyın bence çok güzel tarifler var mutlaka bakın derim....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim.html

bu da kk dakı dukan topiği...çok kalabalık çok eskılerde cok tecrubelılerde var çömezlerde.....1700 küsür sayfa bıraz okursanız baya bılgı edınırsınız sohbetler bol ama arada bılgılerı secer kendınize faydalı şeyler bulursunuz ....

http://www.kadinlarkulubu.com/guncel-diyet-haberleri/384581-dukan-diyeti.html

kimlik fotokopisi 6 resim 1 ikametqah 3 adet posta pulu ve 10 tane cumhuriyet altını.. bu yazdıklarımı temin edersen seni bu guruba alırım..normalde cumhuriyet altını istemiyorum ama ev tadilata girecek kaynak lazım..e piyanqoda sana vurdu napalım..altında altın çaqını yaşıyor..hade bakemm pamuk eller cebee

HOŞGELDİN CANIMMM BEN SENAA

olsun ay yeterki su kilo lardan kurtulayim istedigin altin olsun o 6 resmi kilo verdikden sonra göndersem :26:

canim ogluna saglik mutluluk dolu nice yaslar diliyorum dogum gunu kutlu olsun....

Arkadaşlar merhaba,
14.takımdanım ben ama bazı problemlerden dolayı ayrılmak istedim.Yeriniz varsa aranıza katılmak isterim yerinizde yoksa sadece paylaşımda bulunup sohbet etmek için aranızda bulunmak isterim.

sen zaten bi ara bizim guruptaydınn niye gittin başka yerlereee
canim ogluna saglik mutluluk dolu nice yaslar diliyorum dogum gunu kutlu olsun....

teşekkür ederim cnm

kizlar ne oldu ya pazar pazar kocislerinzi birakamiyonuzmu nerdesiniz.......

İyi geceler kısçelerrrr :82: Bugün çok cıss şeyler yedim. Pişman mıyım sanırım hayır moralim yerine geldi.
Yarından itibaren kıscam kısabildiğim kaa zaten. Bide bugün düğünde herkes bi iltifat etti kilo vermişsin falan filan diye.
Tamam rakam olarak hala iğrenç bi yerdeyim ama milletin zayıflamışsın demesi çok hoşuma gitti.
Sadece biri kalk ayağa bakim kg vermişmisin dedi bende güldüm geçtim.
Cuma gününü iple çekiyorum artık. :82:

slm millet .ben yine araziyim biliyorum ama yaz sıcağı havuzdu misafirlikli derken akşam gezmelerden evime döndüm accık soluklandım şuan misafirim var yine gerçi misafir sayılmazlar onlar artık demirbaşlarım benim 2 kardeşim ve eşleri çocukları :))

yarında havuz keyfine gidicem yine bol bol yüzüyorum bu sabah tartıda 66.2 gördüm daha da sevindirik oldum.ramazanda nasıl yaparım bilemiyorum ama kaptanın dediği gibi besleniyorum zaten yürüyüşleride aksatmadan devam etmeye gayret edicem kilo almasam gene razıyım ben.idare ederim ederim deeee pideye dayanamam ben o konuda ne yapacağımı bilemiyom valla sıcak pide tereyağ tulum peyniri olmazsa olmazımdı bu sene artık accık tadına bakar bırakırım olmasmıı :))) zaten iftarda çorba ve sudan sonra ana yemekten pek yediğim sölenemez sadece pide konusunda kendimi sıksam yeter :)

bu akşam üzeri bir arkadaşıma gitmiştim orda ilföy böreği 1 dilim çikolatalı kek accıkta tandır ekmeğine peynir tereyağ yedim napiim dayanamadım akşam yemeği yerine koydum işte öğlen sadece yoğurt yemiştim saat 1 de ve 17:30 gibide bunları yedim ama bu gün 1 saat yüzdüm :)

Son düzenleme:
saat 21de yedik bidee

etli patetes yemeği 6kaşık

yoğurtlu makarna4kaşık:26:

közlenmiş patlıcan 4çatal:97:

yeşil salata :97:

yoğurt :97:

karpuz

kalkıncada 1bardak yeşil çay

eşimin yıllık izni bugün bitti,yarın iş başı yapıcak ve eski düzenime geri dönücem şükür,baya 2hafta eşim yüzünden 64te takılı kalmıştım bu hafta 63.5ya düştüm,ama haftaya cuma bomba gibi gelmek istiyorum huzurlarınıza inşallah:97: ama hırslıyım ve umutluyum bu haftadan bakalım :97:görüşürüz ,,:79:

Son düzenleme:
bugün diyet yapamadim benim kocis sen yemeszen bende istemiyorum dedi mecbur kaldim bende yemek yedim üff bugün amcamin kizi geldi kendimi yaninda sismis ballon gibi hissettim birde demesmi 34 numara kücük geldi 36 numara pantolon almak sorunda kaldim kilo almissim diye ben napacam biran önce kurtulmam lazim üstümdeki yükden morelimi bozup duruyor depressiona sokuyor

öğlene doğru biraz fazla kaçırdığımı hissettim moralim bozuldu bende yattım uyudum. akşam kalktım, yemek çoktaaaan yenmiş. bende gidip bi tartılayım acaba ne durumdayım dedim, tartıldım ve kilom aynı duruyor. Bir anlık umutsuzlukla veremem ben kilo falan dedim ve yumuldm gecenin bi yarısı bi ton şeye. sebzeli bulgur pilavı, yoğurt, patates kızartması 20:), ekmek, peynir... :84: Şimdi de moralim bozuk, pişman oldum. yarın kendimi tutucam. resmen baltaladım diyetimi.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, zayıflama merkezimizi ben açayım bugün eheh
Dün puding yedim yaa akşam akşam offf salak ben

Günaydın kızlar, zayıflama merkezimizi ben açayım bugün eheh
Dün puding yedim yaa akşam akşam offf salak ben

cnm günaydın dur aaa pudıng o kadarda zararlı bi tatlı değil yeniden başladığın için bunlar normal bi süre sonra alışcaksın sende biliyosun bende şuan diyete bi türlü sıkı sıkı sarılamadım bi gevşeme dönemimdeyim heleki gençsin gider o kilolar bitanemm

ah cnm buda benden afferin yap yap şaka bi yana cnm hepimizin böle dönemleri oluyor dediğin gibi ertesi gün dengelersen sorun yok

enişteyi yolla buraya bi fırça atalım yok öle yaaa sen ne kadar kontrollü bu diyeti işkence gibi görmezsen etrafındakilerde seni rahat bırakıyo yediklerinden mutlu bitanem o zaman anlıyolarr ben müsli yerken eşim bakıyodu bune ya diye baktıki ben mutlu oluyorum bişey demiyo

günaydın kızlarrrrrrrr dün gece bütün akrabalar bizdeydi çok güzel geçti ananem teyzeler enişteler yegenlerr kaçamaklarrrr off offf olsun bugunde pikniğe gidiyoruzzzzz herkese iyi pazarlarrrrrr az kaçamaklı tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sağol kuzucum ben ilerde senin gibi olsam daha ne isterim , süper woman gibi birşeysin sen bence

kızlar nette gazeteleri okurken gördümmmm sizde bi bakınnn

Karın kaslarının sırrı badem, ıspanak, yoğurt
Dümdüz bir karın için diyetinize aşağıdaki besinleri ekleyin. Kadınlar için günlük 1400-1600 kaloriyi geçmediğiniz müddetçe bu gıdaların ağırlıkta olduğu bir beslenmeyle karnınızı düzleştireceksiniz... Her öğünde bu besinlerden en az ikisini tüketmeye özen gösterin, 0her atıştırmalıkta mutlaka bir miktar protein tüketin.
1- BADEM VE DİĞER KURUYEMİŞLER: Kas yapımına yardımcı olur, iştahı keser. Obezite, kalp hastalığı, kas kaybı, kırışıklıklar, kanser ve tansiyonla savaşır.
2- FASÜLYE VE SEBZELER: Kas yapımına yardımcı olur, yağ yakmayı sağlar, sindirimi düzene sokar. Obezite, bağırsak kanseri, kalp hastalığı ve tansiyonla savaşır.
3- ISPANAK VE DİĞER YEŞİL SEBZELER: Yaşlanmaya neden olan serbest radikaller adlı molekülleri engeller. Kanser, kalp hastalığı, felç ve obezite ile savaşır.
4- SÜT ÜRÜNLERİ (YAĞSIZ VEYA AZ YAĞLI SÜT, YOĞURT, PEYNİR): Güçlü kemikler için vücuda destek sağlar. Obezite, tansiyon, kanserle savaşır.
5- YULAF LAPASI: Enerji verir. Kolesterolü düşürür. Kan şekeri seviyesini düzenler. Kalp hastalığı, diyabet, bağırsak kanseri ve obezite ile savaşır.
6- YUMURTA: Kas yapımına yardımcı olur. Yağ yakar. Obeziteyle savaşır.
7- HİNDİ VE DİĞER YAĞSIZ ETLER: Kas yapımına yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obeziteyle savaşır.
8- FISTIK YAĞI: Testosteronu artırır. Kas yapımına yardımcı olur. Yağ yakar. Obezite, kas kaybı, kırışıklık ve kalp hastalıklarıyla savaşır.
9- ZEYTİNYAĞI: Kolesterolü düşürür. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obezite, kanser, kalp hastalıkları, yüksek tansiyonla savaşır.
10- TAM TAHILLI EKMEK VE GEVREKLER: Vücudun yağ depolamasını engeller. Obezite, kanser, yüksek tansiyon, kalp hastalıkları ile savaşır.
11- PROTEİN TOZU (TERCİHE GÖRE): Kas yapımına yardımcı olur, yağ yakar.
12- AHUDUDU VE YABANMERSİNİKalbi korur. Görüşü kuvvetlendirir. Dengeyi ve kısa süreli hafızayı iyileştirir. Kalp hastalıkları, kanser ve obeziteyle savaşır.

Bunlardan kaçının
- Kola, meyvesuyu gibi içecekleri, soda ile değiştirin.
- Şekerlemeler yerine çikolatayı tercih edin.
- Dondurma yerine dondurulmuş yoğurt tüketin.
- Meyveli yoğurt yerine organik yoğurdu tercih edin.
- Şekerli mısır gevrekleri değil, az şekerli veya şekersiz olanlarından tüketin.

BUNLARI YAPIN
- Günlük kalori tüketiminiz 1600’ü geçmemeli.
- Günde üç öğün yerine 6 küçük öğün tüketin.
- Bol bol su için.
- Alkolü haftada 2-3 kadehle sınırlayın.

PRATİK İPUÇLARI
HIZLI HAREKET EDİN: Eğer iş yüzünden hiçbirşeye vakit bulamıyorsanız, egzersizlere normalden daha hızlı bir ritmde yapmaya çalışın.
EGZERSİZDEN SONRA YEMEK YİYİN: Egzersiz sonrası metabolizma çok çalıştığı için kişi daha yemek yeme ihtiyacı duyar ancak çok su tüketir.
DİK DURUN: Yürürken dik durmanız size daha zayıf bir görüntü verir ve aynı zamanda kaslarınızı çalıştırır.
İKİ TARAFA DA YOĞUNLAŞIN: Güçlü karın kasları için sadece karın bölgesini çalıştırmak yetmez, sırtınız için de egzersizler uygulayın.
KARNINIZI İÇERİ ÇEKİN: Kasların hafızaları vardır. Gün boyunca karnınızın daha sıkı görünmesi için içinize çekersiniz, kaslar bir süre sonra bu duruma alışıp çalışmaya başlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…