s.a kızlarrr hepinize günaydınlarrrrr hayırlı paylaşımlarrrr
ohhh nihayet evdeyiz..
dün akşam istanbula döndük kızlar
evde olmak çoook güzellll:92::92:
istediqim gibi diyetime devam edicem bu çok güzel bir duygu
havasındanmıdır suyundanmı oraya gidince midem deliniyor ye ye şişş
eve gelince ve yediklerimi düşününce kendime hayret ediyorum...burda hiç öyle yiyesim gelmiyor..eve geldiqim andan itibaren herşey kaldıqı yerden başlıyor..kilerde okadar abur cubur var elimi bile süresim gelmedi ve normal buqday ekmekli kahvaltımı yaptım ve çok mutlu oldum...kaçamak yapmadıqım günler çok huzurlu oluyorum...
istanbul çooook sıcak kızlarr...başım nasıl aqrıyor...hava deqişimi sanırım..bizim bu havaya alışmamız bikaç günü bulur..klimayıda daha açmadım biraz alışayım havaya diye...havada sözde kapalı gibi ama çok bunaltıcı..bir yıqın işte beni bekliyor...:97::97:
bu arada safranboluda 2 hafta kaldım 3 cenaze gördüm...perşembe akşamı babamın amcasının ölüm haberi geldi istanbuldan..çok yaşlı deqildi ama hastaydı..gece geç yattık sabah çok erken kalktık..istanbuldan cenazemiz ve bir sürü misafirlerimiz geldi..sabah onlara kahvaltı verdik...köye gelen misafirlerdende bize gelenler oldu...öqlen için sabah 6da yemek hazırladık annemle...istanbuldan gelen otobüsteki misafirler bize yemeqe geldiler...cumadan sonra cenazemizi defnettik...gelen otobüs ve bikaç araç hemen istanbula geri dönüş yaptı..onları uqurlayıp bizim köyden ayrılmamız 4 oldu..9.30 gibide istanbula geldik..boluda hayrettin tokadi hazretlerinin türbesi varmış gelip geçerken hep görüyorduk..eşim orayada uqramak istedi...çok güzel bir yer...ormanıniçi yemyeşil...bir sürü köprülü dereler yapmışlar...çamların arasına piknik masaları koymuşlar...çok doluydu herkes oraya gelmiş..yoldan geçerken sadece tabelasını gördüqümüz için sadece bir türbe sanmıştık..cennet gibi bir yermiş..bidahasına piknik yapıcaz inşallah...
veeeee tatil bilançosu
tatile çıkış 62
tatilden dönüş 68.4
hoşgeldin kaptanımmmm özlemiştik seniii.oğluşunun doğum günü de kutlu olsunnnn...
günaydın kızlarrrr.çok sıcak yaaa ne uyku var ne bişey.daha eşim kalkmadı nası uyuyo acaba bu sıcakta.kahvaltı da yapmadım daha.eşim de ben de üşütmüşüz boğazımız ağrıyo burnumuz akıo yaz günü.neyse ben bi kocişi kaldirim de bi şeyler yiyelimmmm
Canm merhababence çok değil karpuzun yarısı su zaten az bilem olmuş
Yok canım ya sonuçta pilav yemıyorsun sulu yemek yemıyorsun onlara göre cok düşük kalorisiah bir verseydik şu kiloları hayırlısıyla mübarek ramazanda inşallah kilo almayız :26:
enişteyi yolla buraya bi fırça atalım yok öle yaaa sen ne kadar kontrollü bu diyeti işkence gibi görmezsen etrafındakilerde seni rahat bırakıyo yediklerinden mutlu bitanem o zaman anlıyolarr ben müsli yerken eşim bakıyodu bune ya diye baktıki ben mutlu oluyorum bişey demiyo
slm :82: bikaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum girip bişiler yazamıyorum.okadar yorum yapılacak şey vardıki şimdi hepsini unuttum.dengem şaşmış bir durumda izmir demek ekmek demek nolacak benim bu ekmek sevdam
tatilmi oda nesıkma canını tatlım yaaaa sen yine verip gelirsin eminim geç vakitte yeme yeter.tatilin keyfini çıkar
slm kızlar bir sürü iş yaptım geldim.kimseler uğramamış doğru dürüst.mügecim kızz nasılsın tatlım.
üzülme tatlım yaa o salaklığı bende yapıyorumGünaydın kızlar, zayıflama merkezimizi ben açayım bugün eheh
Dün puding yedim yaa akşam akşam offf salak ben
bende geç satte böyle cıss şeyleri yediğim oluyo eşim yüzünde ama napiyim yaa off ,neyseki dün bitti kabus işe döndü bugün hadi güle güle puffföğlene doğru biraz fazla kaçırdığımı hissettim moralim bozuldu bende yattım uyudum. akşam kalktım, yemek çoktaaaan yenmiş. bende gidip bi tartılayım acaba ne durumdayım dedim, tartıldım ve kilom aynı duruyor. Bir anlık umutsuzlukla veremem ben kilo falan dedim ve yumuldm gecenin bi yarısı bi ton şeye. sebzeli bulgur pilavı, yoğurt, patates kızartması20:), ekmek, peynir... :84: Şimdi de moralim bozuk, pişman oldum. yarın kendimi tutucam. resmen baltaladım diyetimi.
ah ah nedir bu kocalardan çektiğimiz,benimkide öyledir,mesela her fırında patetes kızarttığımda,bana ,şunu tavada yapsana sen zayıflıcaksın diye ağzımızın tadı kalmadı yaadiyip duruyodubugün diyet yapamadim benim kocis sen yemeszen bende istemiyorum dedi mecbur kaldim bende yemek yedim üff bugün amcamin kizi geldi kendimi yaninda sismis ballon gibi hissettim birde demesmi 34 numara kücük geldi 36 numara pantolon almak sorunda kaldim kilo almissim diyeben napacam biran önce kurtulmam lazim üstümdeki yükden morelimi bozup duruyor depressiona sokuyor
sağol canım valla yararlı bilgilermiş pcme kaydettim bile önemli bilgilerime,barkinimden özel ipuçları diyekızlar nette gazeteleri okurken gördümmmm sizde bi bakınnn
Karın kaslarının sırrı badem, ıspanak, yoğurt
Dümdüz bir karın için diyetinize aşağıdaki besinleri ekleyin. Kadınlar için günlük 1400-1600 kaloriyi geçmediğiniz müddetçe bu gıdaların ağırlıkta olduğu bir beslenmeyle karnınızı düzleştireceksiniz... Her öğünde bu besinlerden en az ikisini tüketmeye özen gösterin, 0her atıştırmalıkta mutlaka bir miktar protein tüketin.
1- BADEM VE DİĞER KURUYEMİŞLER: Kas yapımına yardımcı olur, iştahı keser. Obezite, kalp hastalığı, kas kaybı, kırışıklıklar, kanser ve tansiyonla savaşır.
2- FASÜLYE VE SEBZELER: Kas yapımına yardımcı olur, yağ yakmayı sağlar, sindirimi düzene sokar. Obezite, bağırsak kanseri, kalp hastalığı ve tansiyonla savaşır.
3- ISPANAK VE DİĞER YEŞİL SEBZELER: Yaşlanmaya neden olan serbest radikaller adlı molekülleri engeller. Kanser, kalp hastalığı, felç ve obezite ile savaşır.
4- SÜT ÜRÜNLERİ (YAĞSIZ VEYA AZ YAĞLI SÜT, YOĞURT, PEYNİR): Güçlü kemikler için vücuda destek sağlar. Obezite, tansiyon, kanserle savaşır.
5- YULAF LAPASI: Enerji verir. Kolesterolü düşürür. Kan şekeri seviyesini düzenler. Kalp hastalığı, diyabet, bağırsak kanseri ve obezite ile savaşır.
6- YUMURTA: Kas yapımına yardımcı olur. Yağ yakar. Obeziteyle savaşır.
7- HİNDİ VE DİĞER YAĞSIZ ETLER: Kas yapımına yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obeziteyle savaşır.
8- FISTIK YAĞI: Testosteronu artırır. Kas yapımına yardımcı olur. Yağ yakar. Obezite, kas kaybı, kırışıklık ve kalp hastalıklarıyla savaşır.
9- ZEYTİNYAĞI: Kolesterolü düşürür. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Obezite, kanser, kalp hastalıkları, yüksek tansiyonla savaşır.
10- TAM TAHILLI EKMEK VE GEVREKLER: Vücudun yağ depolamasını engeller. Obezite, kanser, yüksek tansiyon, kalp hastalıkları ile savaşır.
11- PROTEİN TOZU (TERCİHE GÖRE): Kas yapımına yardımcı olur, yağ yakar.
12- AHUDUDU VE YABANMERSİNİKalbi korur. Görüşü kuvvetlendirir. Dengeyi ve kısa süreli hafızayı iyileştirir. Kalp hastalıkları, kanser ve obeziteyle savaşır.
Bunlardan kaçının
- Kola, meyvesuyu gibi içecekleri, soda ile değiştirin.
- Şekerlemeler yerine çikolatayı tercih edin.
- Dondurma yerine dondurulmuş yoğurt tüketin.
- Meyveli yoğurt yerine organik yoğurdu tercih edin.
- Şekerli mısır gevrekleri değil, az şekerli veya şekersiz olanlarından tüketin.
BUNLARI YAPIN
- Günlük kalori tüketiminiz 1600’ü geçmemeli.
- Günde üç öğün yerine 6 küçük öğün tüketin.
- Bol bol su için.
- Alkolü haftada 2-3 kadehle sınırlayın.
PRATİK İPUÇLARI
HIZLI HAREKET EDİN: Eğer iş yüzünden hiçbirşeye vakit bulamıyorsanız, egzersizlere normalden daha hızlı bir ritmde yapmaya çalışın.
EGZERSİZDEN SONRA YEMEK YİYİN: Egzersiz sonrası metabolizma çok çalıştığı için kişi daha yemek yeme ihtiyacı duyar ancak çok su tüketir.
DİK DURUN: Yürürken dik durmanız size daha zayıf bir görüntü verir ve aynı zamanda kaslarınızı çalıştırır.
İKİ TARAFA DA YOĞUNLAŞIN: Güçlü karın kasları için sadece karın bölgesini çalıştırmak yetmez, sırtınız için de egzersizler uygulayın.
KARNINIZI İÇERİ ÇEKİN: Kasların hafızaları vardır. Gün boyunca karnınızın daha sıkı görünmesi için içinize çekersiniz, kaslar bir süre sonra bu duruma alışıp çalışmaya başlar.
ii olmuş canım,bende şöyle bişi söyliyim meyvelerde çok şeker olduğu için pek fazlası önerilmiyo,karpuzuda diyetisyenler bi ince dilim öneriyo ,şöyle yani 2 parmak kalınlığını geçmicekmiş bi dilimKızlar öğlen bir bardak hazır çorba, 2 dlm karpuz, 1 tane armut yedim çok mu olmuş
tatilmi oda neannemin gece iştimaları sabahın köründe uyandırmaları eşimin yemek seçmeleri sıcaklığın yoğunluğu kapı cam açık olup her yerin toz olması günde 3-4 kere yer silinmesi bugün aç karnına 3 kat merdiven süpürülüp yıkanması vs.baya değişik bi tatil geçirmekteyim
ii olmuş canım,bende şöyle bişi söyliyim meyvelerde çok şeker olduğu için pek fazlası önerilmiyo,karpuzuda diyetisyenler bi ince dilim öneriyo ,şöyle yani 2 parmak kalınlığını geçmicekmiş bi dilimama çok az değilmi ya bendaha yeni başlamış oluyorum öylesine baya karpuzu fazla tüketiyorum ben yaa off,mesela sabah 1kalın hemde baya kalın bi dilimi yedim yani
Ya öyle ama MArankinin en ünlü diyetlerinde günde 500-700 grm arası karpuz var...Meyve şekeri sonuçta 3 karpuz yesek herhalde o 1 kase pudinge anca denk gelir ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?