70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin kaptanımmmm özlemiştik seniii.oğluşunun doğum günü de kutlu olsunnnn...

günaydın kızlarrrr.çok sıcak yaaa ne uyku var ne bişey.daha eşim kalkmadı nası uyuyo acaba bu sıcakta.kahvaltı da yapmadım daha.eşim de ben de üşütmüşüz boğazımız ağrıyo burnumuz akıo yaz günü.neyse ben bi kocişi kaldirim de bi şeyler yiyelimmmm

afiyet olsun bebekimim

merhabalar başlık alanıma girdi de 76 kiloyum bende 1 ay önce spora başladım hiç diyet yapmıyorum haplar stres falan filan 1 2 yılda 15 kilo aldım umarım herkes istediği kiloya ulaşır ben 1 ayda tüm vücudumda toplam 20 cm incelerek bir başlangıç yaptım inşallah devamı gelir

Yok canım ya sonuçta pilav yemıyorsun sulu yemek yemıyorsun onlara göre cok düşük kalorisi ah bir verseydik şu kiloları hayırlısıyla mübarek ramazanda inşallah kilo almayız :26:

Yok canım ya sonuçta pilav yemıyorsun sulu yemek yemıyorsun onlara göre cok düşük kalorisi ah bir verseydik şu kiloları hayırlısıyla mübarek ramazanda inşallah kilo almayız :26:

Bende ramazanda kilo almaktan korkuyorum ama planım şu yönde iftarda abartmamak için doymasan bile kalkıp kendimi yürüyüşe vercem...o sürede de vücut hazmeder acıkmaz umarım...birde yavaş yemeyi öğrenmem lazım :26:

yolayayim valla hem bana telefondan napdin tosun diyo hemde ben sensiz yemek yemek istemiyorum diyo

kizlar benim ramazandan planimi anlatayim ben pilav makarna ve ekmek yemek istemiyorum birde tatlidan yersem pudding yiyecem benim kardesim doktor kontrolüyle gecen sene 30 kilo verdi bu sekilde ben dayanamadim makarnaya gitmekden vazgectim doktora simdik isallah dayanir ve bunlardan bi süre uzak durabilirim :13:

Son düzenleme:
slm kızlar bir sürü iş yaptım geldim.kimseler uğramamış doğru dürüst.mügecim kızz nasılsın tatlım.

slm :82: bikaç gündür bakıp bakıp çıkıyorum girip bişiler yazamıyorum.okadar yorum yapılacak şey vardıki şimdi hepsini unuttum. dengem şaşmış bir durumda izmir demek ekmek demek nolacak benim bu ekmek sevdam

sıkma canını tatlım yaaaa sen yine verip gelirsin eminim geç vakitte yeme yeter.tatilin keyfini çıkar

sıkma canını tatlım yaaaa sen yine verip gelirsin eminim geç vakitte yeme yeter.tatilin keyfini çıkar
tatilmi oda ne annemin gece iştimaları sabahın köründe uyandırmaları eşimin yemek seçmeleri sıcaklığın yoğunluğu kapı cam açık olup her yerin toz olması günde 3-4 kere yer silinmesi bugün aç karnına 3 kat merdiven süpürülüp yıkanması vs.baya değişik bi tatil geçirmekteyim

slm kızlar bir sürü iş yaptım geldim.kimseler uğramamış doğru dürüst.mügecim kızz nasılsın tatlım.

İyiyim k,imse uoktu plates yaptım ben.... Birde odamın kapısının arkasına neden zayıflamam gerektiğinin bir listesini yazdım bakıp bakıp yemekten vazgeçiyorum Sen napıyorsun birtanem ? ...Ay bende de azcık enerji olsa da bende temizlik yapsam hiç canım istemyio

KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

Günaydın kızlar, zayıflama merkezimizi ben açayım bugün eheh
Dün puding yedim yaa akşam akşam offf salak ben
üzülme tatlım yaa o salaklığı bende yapıyorum tek değilsin yani daha eveli gün pc başında saat gece yarısını çoktaan geçmiş bi saatte bitabak pudingi götürmüştüm pişman oldummu evet keşke gündüz yeseydim ama neyseki hafta sonu kaçamak hakkımı kullanmış oldum neyse:97:

bende geç satte böyle cıss şeyleri yediğim oluyo eşim yüzünde ama napiyim yaa off ,neyseki dün bitti kabus işe döndü bugün hadi güle güle pufff
ah ah nedir bu kocalardan çektiğimiz,benimkide öyledir,mesela her fırında patetes kızarttığımda,bana ,şunu tavada yapsana sen zayıflıcaksın diye ağzımızın tadı kalmadı yaadiyip duruyodugıcıklığıma bu sabah patates kızartmasını tavada yaptım hiç bişicik diyemedi,napcam bu adamla hiç destek olmuyo ye anam ye başka bişey yok

sağol canım valla yararlı bilgilermiş pcme kaydettim bile önemli bilgilerime,barkinimden özel ipuçları diye
bu arada hani karını içinize çekin diyoya ben onu heran yapıyordum zati,demek yararlı bişey yapıyomuşum:97:
Kızlar öğlen bir bardak hazır çorba, 2 dlm karpuz, 1 tane armut yedim çok mu olmuş
ii olmuş canım,bende şöyle bişi söyliyim meyvelerde çok şeker olduğu için pek fazlası önerilmiyo,karpuzuda diyetisyenler bi ince dilim öneriyo ,şöyle yani 2 parmak kalınlığını geçmicekmiş bi dilim ama çok az değilmi ya bendaha yeni başlamış oluyorum öylesine baya karpuzu fazla tüketiyorum ben yaa off,mesela sabah 1kalın hemde baya kalın bi dilimi yedim yani

Ya öyle ama MArankinin en ünlü diyetlerinde günde 500-700 grm arası karpuz var...Meyve şekeri sonuçta 3 karpuz yesek herhalde o 1 kase pudinge anca denk gelir ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…