70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlarr.şimdiden ramazanınız hayırlı olsun diyeyim .inşallah zorlanmadan ve kilo almadan geçirirsiniz mübarek ayı.yani hep beraber :))

havudan yeni geldim yorgunum bu gün diet hak getire valla pek dikkat etmedim sadece öğlen çavdar ekmeğine tost yedim sabah herşeyden yedim akşama ne yiyeceğime hala karar veremedim.ama sanırım çorba içicem
bakalım oruc nasıl geçecek .benim için pek parlak değil 3 yıldır sıkıntılı geçiyor yarım yamalak tutuyorum ama bu sene Allahın izni ile midem ve migrenim sıkıntı yaratmaz ise mecburi malum günler dışında tutmak istiyorum hepsini.inşallah rabbim dayanma gücü verir..

bu arada bu sabah 66 net gördüm baskülde

Ramazan öncesi son menü :)
Allah hepimize iftarda sbır ve iradeye hakimiyet versin :26::26:

Sabah 08:33
1 yumurta
2 dlm ekmek (normal ekmek malesef)
3 biber
1 şekersiz kahve

Ara 12:00
Armut

Öğlen 13:00
1 bardak hazır çorba
2 dlm karpuz

Ara
Yeşil Çay

Akşam 17:45 (tam da şu an)
1 kase müsli (yoğrt)

Toplamda 2 lt su...
Akşam en fazla 1 kahve daha içerim belki...

Nasıl kızlar sizce? Çok hatam vardı eskiden biliyor sunuz bütün dedikleriniz çıktı

aynen katılıyorum yoğurdu ve bademi biliyodum ama diğerlerinide süt pek sevmem ben kola dayanamıyorum kısıyorum ama haftada en az 2-3 gül diet olarak içiyorum efenime söliiim yumurtta alerjim var ama fazla yemediğim müddetçe sıkıntı olmuyo omlet yapıyorum baharatlı peynirli vss yarısını yiyebiliyorum sorun olmuyo ama sık sık ta yiyemiyorum hemen vücudumda sıkıntılar başlıyo .sonraaaa çikolataya da dayanamazdım ama artık kendimi frenlemeyi öğrendim sadece nadiren çikolata krizim geliyor işte o anlarda oturup bi kutu bitteri götürebiliyorum tek sevdiğim çikolatadır başka yemem zaten .ıspanak sevmem pirinçli yemeğini bazen şööle 1-2 kaşık yerim.yulaf ezmesi yerim ama devamlı yiyemiyorum içim almıyo süt ve yoğurtla bir ara diet denemiştim işe yarıyordu ama migrenim izin vermemişti eee ben nasıl zayıflıcam allahtan hareket ediyom ayaktayım sürekli ya yürüyüş yapıyom bu ara yada yüzüyorum ama vücudum kilo verdikçe salmaya başladı sanki ona kafam takık bu aralar sıkılaştırıcı jel kullanıyorum bakalım toparlanır inşallah

aklımızda bulunsun bide ben kopyalayayım görmeyen olmuştur bekki diye

bana göre iyi menün ama daha bilgililerinde tavsiyes şart tabii :) ben acemiyim nede olsa senden pek farkım yok diyebilirim.

kızlar bu arada accayip ağız kuruluğu oluyo bende ya dün eczaneden ilaç alıyodum bir amca vardı kapıda iyi giyimli vss bende eczacıya soruyordum splenda kullanmaya başladım acaba ondanmıdır diye adam kalktı geldi yanıma kızım gel bakim dedi eczacıda beyfendi şaker hastasıdır splenda kullanıyo asla böyle bir sıkıntı yaratmaz dedi bende hani olmaz ya sormak istedim dedim.
neyse başladık adamla muhabbete meğer endokrinoloji prof imiş emekli olmuş bana şiddetle ya memorial yada çapadaki kendi öğrencilerinden 2 sini tavsiye etti ve şeker testine git dedi geçmişimde hamileyken şeker problemim olduğunuda öğrenince hiç vakit kaybetme dedi iyimi yaaa korktum tırssssssstım ben şimdiiii ALLAH göstermesin hamileyken kendi doktorum endokrinolojiye sevketmişti beslenme uzmanı ile birlikte bana menü hazırlamışlardı hamileliktede baya vucudum su toplamıştı ıvf tedavisi nedeni ile ve 6 aylıkken 97 kg yi gördüm 78 le hamileliğe başlamıştım ben neyse işte o dönem doğuma kadar bana 5 kilo verdirdiler 92 ile doğuma girdim şekerim kontrol altına alındı o dönem birkaç kez hastanelik olmuştum hamileyken.ama çok şükür sorun olmadı yanii bebişime de banada ayrıca sonrasında 1 yıl daha 3 ay da 1 şeker yüklemesine gittim evde aletim vardı günlük kontrollerimi yapıp ayda bir doktora liste halinde sunuyordum saat saat ve sorun olmadı kızım 1 yaşına geldiğindede herşey yolunda git 6 ay sonra gel dedi ve 6 aysonrasındaki kontrollerde herşey yolunda artık normal hayatına dön demişti bana hamilelik şekeri olur demişti ki keza öle olurmuş ya sonra geçermiş.şimdi korkmaya başladım o dönem risk gurubundakiler gebelikte şeker çıkabiliyor demişti sülalede şeker yok genetik te değil ama malum yediklerimiz içtiklerimiz nedeni ile çağımızın hastalıklarından biri oldu şeker.yahu bide diete başlamışken o kadar dikkat ediyor iken olmaz herhalde değilmi .amaaan ben yine çok konuştum değilmiii.neyse şimdilik bol su içiyorum gideriyorum ağız kuruluğunun evdeki aletiminde kartuşu bitmiş kontrol edemedim kendi kendime ama sanmam yaaa olmaz herhalde o dönem hatırlıyorum baş ağrısı baş dönmesi vss oluyodu bende şuan öle bişi yok bide ramazana girdik aman şimdi git şeker testine vss olmadı yarın akşam iftar sonrası yakınımızda medical park var oraya gidem ben en iyisi içim rahat etsin .

Selam kısçeler Allah'ın izniyle bu akşam ilk sahurumuza kalkıcaz bakalım nasıl geçecek ilk hafta :)

allahım hepimize sabır versin,inşallah sıcaklar çok koymazda güzelce tutarız orucumuzu:26: ben çok heycanlıyım yaa:18:,2 yıldır oruç tutamamıştım gebeliktir emzirmedir derken olmadı işte,ama bu yıl olucak inşallah hayırlısı herkeze ii ramaznlar diliyorum

saol cnm ALLAH kabul etsin .valla ben açlık değilde şu su olayına çok sıkıntı yapıyorum .ALLAH yardımcımız olsun sıcaklarda fena sahuru yapıp iftara kadar uyusakmı ne geçen sene ben ve eşim sahura kadar oturup gündüz küçük çocuk olduğundan eşim evde iken tabii nöbetleşe uyuyorduk şu ara eşim evde yine işleri hafif sanırım yine öle yapıcam ben su içmeye gideyim ağzım yapıştı susuzluktan ciğerim yandı sankiii

ay çok kötü bi hastalık buya geçmiş olsun inş. bişey çıkmaz,benim kayın validemde diyabet ve allahın her ayı hastaneye yatırır dk.her ay maaş almaya şehre gelirler ozaman bakmışızki hastaneye yatırdık anneni diye tel gelir eşime ,alıştım zaten okadaının başında o adam olduğu sürece iileşemez ömür boyuda böyle gider hastalığı beter yaaa

cnm valla o dr öle diyince korktum şimdi düşünüyorum hani baş dönmelerim oluyo su zaten içiyorum baya sıcaklara bağlıyorum wc gitme olayınıda su içmeye bağladım ama ağız kuruluğuna bi neden bulamadım işte .bakalım inş.bişii çıkmaz yaa bide geçen ay daha 14 yaşında olan amcamın oğlu fenalaşmış komaya girmiş hastanede şeker komasına girdi demişlerdi şeker çıktı küçücük çocukta dediğim gibi sülalede yok ama birden hortladı çocukta böle bişii gerçi yengemin tarafını pek bilemiyoruz belki genetik olarak bişiiler geçmiştir yanii hani o bilmiyo pek yakınlarının hastalıklarını o nedenle biz ona bağladık ama çocuk şuan iğne kullanıyo devamlı Allah yardımcıları olsun valla her hastalık için tabii sağlık gibisi varmı yaaaa

iç içbenimde en büyük tedirginliğim susuzluk zaten canım yaa ben suyla doğmuşum öylede ölücem sanırım,genç kızken,,ki hala öyleyim neyse işte devamlı nereye gitsem suyumla giderdim ekmek almaya gidiyim suyla çıkardım dışarı annemde bana hep bunu söylerdi sen çölde susus bisaat yaşayamazsın derdi:97:aslında öyle dayanamıyorum susuz kalmaya ,yatarken yanımda illaki şişem olucak kalkıpta mutfakta içiyim diye bi düşünceye sahip olamıyorum çok kötü içim sıkılıyo su olmayınca yanımda ,şimdi bile şişe elimde

ben kaçtım size iyi muhabbetler karar verdim yoğurt yicem 1 dilim çavdar ekmeği ile beraber hallederim akşam yemeğini geciktiiiiiiiiiiiiiiimmmmm lafa daldım valla yine :))

sahurda görüşürüz kızlar

Çok geçmiş olsun. Kesinlikle ihmal etmeden bi dr a görünün ne olur ne olmaz. Ertelediğimiz için çoğu şeyi sonradan öğreniyoruz.
Tekrar geçmiş olsun .)

Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :) Susuzluktan yana dertliyim ben geçen yıl tutmuştum Allah'a şükür sabrını veriyor da.
Sabah 6 da uyanıyorum işe gidiyorum masabaşında alışmışım sürekli su içmeye bişeyler yemeye el alışkanlığı kötü
Bide sivilce hapı roacctune kullanıyorum çok ağız kuruluğu yapıyor. Bakalım görcez :)

Hoşgeldin fıstık

Hoşbulduk cicim tek kalmışsın bugün buralarda yediklerini okudum bence normal aşırı kaçmamışsın evde olunca daha fazla yemek istiyor insan. Meyveler içinde kalorilerine bakıp yedikten sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Muzu önermiyolar bi tek.

merhaba arkadaşlarrrr...

Nasılsınız? İyisinizdir umarım ben de iyi olmaya çalışıyorum bugün direksiyon sınavım vardı öğlen 12'den akşam 5'e kadar dışardaydım ama değdi 98'le geçtimmmm
Çok sıcak ve elektrikler yoktu valla hep aklım sizde kaldı dedim ilk günden beni takımdan atacaklar.Dün de yazamadım kusura bakmayın yaa valla tekrarlanmayacak söz.
Bu akşam Allah'ın izniyle ilk sahurumuza kalkacağız inşallah sabrını da veriri Allah, dayanırız susuzluğa valla yemek aklıma bile gelmiyor hiç
Şimdi biraz geçmişe bakayım kaptan kim ? kurallar ne ? bu hafta listede var mıyım ? bir sürü sorum var

kızlarr piknikten geldimmmm iyi geldi valla tepelerde ormanlarda gezmekk salıncak binmekk ve ve ve kaçamagın dibine dibine vurmakk offff neyse bakalım ramazanda kararlıyım düzenli beslenmeye

evet ramazan geldi herkese hayırlı ramazanlarrrrr ilk sahurumuz bu akşam eşim tutamıyo bütün gün dışarda çalıştıgı için ben tek başıma tutuyorum sahura kalkcam ve müsli yicem bol su sıcak ve uzun günlerde allahım sabır versin hepimize ramazan ayını hayırlısıyla bitirelimmmm

Merhaba :) Hoşgeldin öncelikle ve tebrikler ehliyet sınavın için :)
Kaptanımız erginsena listeye girebilmek için 2 hafta kaptana bildirim yapman gerekiyor daha sonra listeye adın ekleniyor.

Ben sahurda sadece müsli yesem kesin bayılırım iftara kadar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…