70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekür ederim canım ya valla üstümden büyük bir yük kaldı
Tamam canım sağol bilgiler içinde, çok kararlıyım bu sefer umarım ramazan boyu da böyle sürer

Ben sahurda sadece müsli yesem kesin bayılırım iftara kadar :26:

Ya valla ben de öyle yapamyı düşünüyordum annemin müdahalelerine dayanamadım bakalım zeytinyağlı yeşil fasulye ve yoğurt bugün ki menümüz sanırım deneyelim ama baktım kilo filan veremiyorum müsliye döncem valla

Ben sahurda sadece müsli yesem kesin bayılırım iftara kadar :26:

Teşekür ederim canım ya valla üstümden büyük bir yük kaldı
Tamam canım sağol bilgiler içinde, çok kararlıyım bu sefer umarım ramazan boyu da böyle sürer

Sahurda en iyisi kahvaltı etmek kızlar :) Ben öyle yapıcam en azından :)
Bu sefer son rejimim diyerek yola çıktım bakalım görücez hep beraber :)
Dertlerimiz ortak, hedeflerimiz değişse de Pj_Muguet bence sende kahvaltı yap ayrıca sevgili baskısı bende de var.
Baskı derken yanlış anlaşılmasın kendisi uzun boylu zapzayıf.
Geçen gün burda mı okumuştum tombiştombiş di sanırım. Eskiden eşimle 11 dik yani ikimizde zayıftık şimdi 10 gibi duruyoruz demişti
Aklıma geldikçe gülüyorum. Bu benzetmeye maalesef bende çok uyuyorum. Bide boy kısa bende bildiğin ekvatorum

ahahahaa ayyy koptum
Valla bu hafta kesin kahvaltı var sahurda alıştıkça bende müsliye geçebilirim

amaaaannnn Allah kolaylık versin.eee niye sıkıntı yapıyosun istediğin kadar ye kilo almassın sen güzelimmm.
nolsun tatlım bir sürü iş yaptım oturdum yine.ramazan için dolaba bişeyler attım cısss lar da var mmmmm lar da var işte ööleeeee.

canım geçmiş olsun ağız kuruluğu şeker hastalından olabilir ama havalar da çok sıcaksen bi tahlil yap bakalım için rahat etsin tatlım..

ayyyy çok yoruldum kızlar yaaaa zaten hastayım valla dizlerim titriyo yorgunluktan.bu arada herkesin ramazan ı şerifi mübarek olsun.Allah kolaylık versin herkese çok sıcak ve eminim herkes suuuu diye sayıklıcak.Ama ramazanın tadı da bi başka yani.

hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar kızçelerrrrr bugün kızımla mukabelemize başladık ben okuyorum kızım takip ediyor inşallah hayırlısıyla bitirmekte nasip olur...birazdan teravih namazına gidicez..sayısız sevap var kızlar bu namazda..sizlerde gidin gidemiyorsanız evinizde kılın..bu manevi bereketten mahrum kalmayalım..vee sonrasında sahura kalkıcazzzayy çok heyecanlıyım...ne güzel ne mükemmel bir ay böyle..içim içime sıqmıyor..şükürler olsun bu yılda erdik bu güzel aya...
bu arada dün sabah 68.4tüm kilom düşmeye başladı bu sabah 65.5 çıktım 2.900qr gitmiş..tabi çoqunluqu ödem olduqu için çabuk gidiyor..listemzie gelince inşallah yarın yapıcam..tatilden yeni geldiqim için hafta sonu yoqun geçti..mazur görün olurmu çıtırlarrrr

hoşbulduk tatlımm
oqlum içinde teşekkürü bir borç bilirimm:79:

ben teravih namazı için hazırlanayım kızlarr herkese hayırlı ramazanlarrrr

Son düzenleme:

allah kabul etsin cnm bu güzel ramazan ayı hayırlara vesile olsun inş

tşk ederim cnm burda sizlerin hepinizin sayesinde oldum kaptanımızın yeri ayrı biz burda gerçekten dostuz ben böle olduguna inanıyorum aşka geldim sizi seviyorum yaaaaaaa

Ay ne güzel ya ben de takımda ki yerimi alır uyum sağlarım umarım
Size bugün ki menümü yazayım diyecektim ama yazmasam daha iyi bütün gün dışardayım bir kahvaltı ve akşam da 6yk patates salatası yedim bugün böyle oldu napıyım

bizde seniii seviyoruuuuuuzzzzzz

uyum sağlamkmı one cnm aa aramızdasın kız zatenn

kaptaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
hoşgeldin canom...tabiki bende tatilden yazıyom...
napıyon tatlım...
özlettin kendini,sıra bende heheheeeeee

kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tatil kuşu geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla ne yalan söyliyim,okadar yoğun tempodan sonra çok güzel geldi ve burasıda çok güzel...bide tam detoks kampı gibi,kaçamak yapabileceğin hiç bir ortam ve menü yokzaten küçük oğlumun peşinde koşmaktan yemek aklıma gelmiyor oturduğumdada yorgunluktan çabucak doyuyorum...
mesela bugünkü menümü vereyim
sabah:
2 domatesi1 salatalık,1 hşl.yumurta,bol ege yeşilliği (tabak yaptım),2 dlm. tam buğday ekmeği,çay
ara:
3 badem,4 fındık
öğle:
1 kase balıkesirin etli çorbası(yöreselmiş),yanında gene ege yeşillikleri
ara:
yok
akşam:
öğlenki etli çorbadan bir kase,1 dlm.tavuk şinitzel,3 çatal pirinç pilavı,yeşil salata,1 kutu ayran,1 şeftali,yine ege yeşillikleri(her öğünde ayrı masada tüm ege yeşilliklerinden yıkanmış konmuş oluyor isteyen takviye alıyor...bende kaçırmıyorum tabikide
gün boyu 3 lt.su ve spor niyetine bolca yüzme ve çocuk gözetleme ve takibi,akşam yemekten sonrada kocişle kamptan çıkıp 1 saat sarmısaklı beldesini dolaştık buda yürüyüş oldu...
birazdan resim yükleyebilirsem koyucam bakalım vınnnnnn çok yavaş
hepinizi özledim,ara ara giricem aklım hep sizde

nasılım kızlar valla ben kendimi bayağı beğendim hele eşim şoklarda bide kamptaki hatunları görünce maşallah genç kız gibisin dedi ve benim ayağım yere basmıyor şu an ki daha hedefime bile ulaşmadım kızlaaaaaaaarrrrrr....darısı hepinize

Son düzenleme:

buda balıkesir ayvalığa giderken geliboludan feribota bindiğimiz zamandan..
bunlarda annesini kuzuları,bitanelerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…