Ben sahurda sadece müsli yesem kesin bayılırım iftara kadar :26:
Teşekür ederim canım ya valla üstümden büyük bir yük kaldı
Tamam canım sağol bilgiler içinde, çok kararlıyım bu sefer umarım ramazan boyu da böyle sürer
Sahurda en iyisi kahvaltı etmek kızlar :) Ben öyle yapıcam en azından :)
Bu sefer son rejimim diyerek yola çıktım bakalım görücez hep beraber :)
Dertlerimiz ortak, hedeflerimiz değişse de Pj_Muguet bence sende kahvaltı yap ayrıca sevgili baskısı bende de var.
Baskı derken yanlış anlaşılmasın kendisi uzun boylu zapzayıf.
Geçen gün burda mı okumuştum tombiştombiş di sanırım. Eskiden eşimle 11 dik yani ikimizde zayıftık şimdi 10 gibi duruyoruz demişti
Aklıma geldikçe gülüyorum. Bu benzetmeye maalesef bende çok uyuyorum. Bide boy kısa bende bildiğin ekvatorum
amaaaannnn Allah kolaylık versin.eee niye sıkıntı yapıyosun istediğin kadar ye kilo almassın sen güzelimmm.tatilmi oda neannemin gece iştimaları sabahın köründe uyandırmaları eşimin yemek seçmeleri sıcaklığın yoğunluğu kapı cam açık olup her yerin toz olması günde 3-4 kere yer silinmesi bugün aç karnına 3 kat merdiven süpürülüp yıkanması vs.baya değişik bi tatil geçirmekteyim
nolsun tatlım bir sürü iş yaptım oturdum yine.ramazan için dolaba bişeyler attım cısss lar da var mmmmm lar da var işte ööleeeee.İyiyim k,imse uoktu plates yaptım ben.... Birde odamın kapısının arkasına neden zayıflamam gerektiğinin bir listesini yazdım bakıp bakıp yemekten vazgeçiyorumSen napıyorsun birtanem ? ...Ay bende de azcık enerji olsa da bende temizlik yapsam hiç canım istemyio
kızlar bu arada accayip ağız kuruluğu oluyo bende ya dün eczaneden ilaç alıyodum bir amca vardı kapıda iyi giyimli vss bende eczacıya soruyordum splenda kullanmaya başladım acaba ondanmıdır diye adam kalktı geldi yanıma kızım gel bakim dedi eczacıda beyfendi şaker hastasıdır splenda kullanıyo asla böyle bir sıkıntı yaratmaz dedi bende hani olmaz ya sormak istedim dedim.
neyse başladık adamla muhabbete meğer endokrinoloji prof imiş emekli olmuş bana şiddetle ya memorial yada çapadaki kendi öğrencilerinden 2 sini tavsiye etti ve şeker testine git dedigeçmişimde hamileyken şeker problemim olduğunuda öğrenince hiç vakit kaybetme dedi iyimi yaaa korktum tırssssssstım ben şimdiiii ALLAH göstermesin hamileyken kendi doktorum endokrinolojiye sevketmişti beslenme uzmanı ile birlikte bana menü hazırlamışlardı hamileliktede baya vucudum su toplamıştı ıvf tedavisi nedeni ile ve 6 aylıkken 97 kg yi gördüm 78 le hamileliğe başlamıştım ben neyse işte o dönem doğuma kadar bana 5 kilo verdirdiler 92 ile doğuma girdim şekerim kontrol altına alındı o dönem birkaç kez hastanelik olmuştum hamileyken.ama çok şükür sorun olmadı yanii bebişime de banada ayrıca sonrasında 1 yıl daha 3 ay da 1 şeker yüklemesine gittim evde aletim vardı günlük kontrollerimi yapıp ayda bir doktora liste halinde sunuyordum saat saat ve sorun olmadı kızım 1 yaşına geldiğindede herşey yolunda git 6 ay sonra gel dedi ve 6 aysonrasındaki kontrollerde herşey yolunda artık normal hayatına dön demişti bana hamilelik şekeri olur demişti ki keza öle olurmuş ya sonra geçermiş.şimdi korkmaya başladım o dönem risk gurubundakiler gebelikte şeker çıkabiliyor demişti sülalede şeker yok genetik te değil ama malum yediklerimiz içtiklerimiz nedeni ile çağımızın hastalıklarından biri oldu şeker.yahu bide diete başlamışken o kadar dikkat ediyor iken olmaz herhalde değilmi .amaaan ben yine çok konuştum değilmiii.neyse şimdilik bol su içiyorum gideriyorum ağız kuruluğunun evdeki aletiminde kartuşu bitmiş kontrol edemedim kendi kendime ama sanmam yaaa olmaz herhalde o dönem hatırlıyorum baş ağrısı baş dönmesi vss oluyodu bende şuan öle bişi yok bide ramazana girdik aman şimdi git şeker testine vss olmadı yarın akşam iftar sonrası yakınımızda medical park var oraya gidem ben en iyisi içim rahat etsin .
hoşbulduk tatlımmhoşgeldin kaptanımmmm özlemiştik seniii.oğluşunun doğum günü de kutlu olsunnnn...
günaydın kızlarrrr.çok sıcak yaaa ne uyku var ne bişey.daha eşim kalkmadı nası uyuyo acaba bu sıcakta.kahvaltı da yapmadım daha.eşim de ben de üşütmüşüz boğazımız ağrıyo burnumuz akıo yaz günü.neyse ben bi kocişi kaldirim de bi şeyler yiyelimmmm
cnm bugun çok yedim o yüzden bugun müsli dönüşümlü değiştircem artık
hayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar kızçelerrrrrbugün kızımla mukabelemize başladık ben okuyorum kızım takip ediyor inşallah hayırlısıyla bitirmekte nasip olur...birazdan teravih namazına gidicez..sayısız sevap var kızlar bu namazda..sizlerde gidin gidemiyorsanız evinizde kılın..bu manevi bereketten mahrum kalmayalım..vee sonrasında sahura kalkıcazzz ayy çok heyecanlıyım...ne güzel ne mükemmel bir ay böyle..içim içime sıqmıyor..şükürler olsun bu yılda erdik bu güzel aya...
bu arada dün sabah 68.4tüm kilom düşmeye başladı bu sabah 65.5 çıktım 1.900qr gitmiş..tabi çoqunluqu ödem olduqu için çabuk gidiyor..listemzie gelince inşallah yarın yapıcam..tatilden yeni geldiqim için hafta sonu yoqun geçti..mazur görün olurmu çıtırlarrrr
hoşbulduk tatlımm
oqlum içinde teşekkürü bir borç bilirimm:79:
ben terevih için hazırlanayım kızlarr herkese hayırlı ramazanlarrrr
Tatlım bu resimdeki sensin sanırım süpersinnndarısı tüm isteyenlerin başına yaa
tşk ederim cnm burda sizlerin hepinizin sayesinde oldum kaptanımızın yeri ayrı biz burda gerçekten dostuz ben böle olduguna inanıyorum aşka geldim sizi seviyorum yaaaaaaa
tşk ederim cnm burda sizlerin hepinizin sayesinde oldum kaptanımızın yeri ayrı biz burda gerçekten dostuz ben böle olduguna inanıyorum aşka geldim sizi seviyorum yaaaaaaa
bizde seniii seviyoruuuuuuzzzzzz
Ay ne güzel ya ben de takımda ki yerimi alır uyum sağlarım umarım
Size bugün ki menümü yazayım diyecektim ama yazmasam daha iyi bütün gün dışardayım bir kahvaltı ve akşam da 6yk patates salatası yedim bugün böyle oldu napıyım
kaptaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnhayırlı akşamlar hayırlı ramazanlar kızçelerrrrrbugün kızımla mukabelemize başladık ben okuyorum kızım takip ediyor inşallah hayırlısıyla bitirmekte nasip olur...birazdan teravih namazına gidicez..sayısız sevap var kızlar bu namazda..sizlerde gidin gidemiyorsanız evinizde kılın..bu manevi bereketten mahrum kalmayalım..vee sonrasında sahura kalkıcazzz ayy çok heyecanlıyım...ne güzel ne mükemmel bir ay böyle..içim içime sıqmıyor..şükürler olsun bu yılda erdik bu güzel aya...
bu arada dün sabah 68.4tüm kilom düşmeye başladı bu sabah 65.5 çıktım 2.900qr gitmiş..tabi çoqunluqu ödem olduqu için çabuk gidiyor..listemzie gelince inşallah yarın yapıcam..tatilden yeni geldiqim için hafta sonu yoqun geçti..mazur görün olurmu çıtırlarrrr
hoşbulduk tatlımm
oqlum içinde teşekkürü bir borç bilirimm:79:
ben teravih namazı için hazırlanayım kızlarr herkese hayırlı ramazanlarrrr
uyum sağlamkmı one cnm aa aramızdasın kız zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?