70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay inanamıyorum süper olmuşsun yaaa DERYAAA!!!
o faceteki fotonda bile daha değişiktin...ayy nasıl güzelleşmişsin MAŞALLAH

Son düzenleme:
ay inanamıyorum süper olmuşsun yaaa DERYAAA!!!
o faceteki fotonda bile daha değişiktin...ayy nasıl güzelleşmişsin MAŞALLAH
teşekkür ederim aşkitom çok sağol....valla iyice havaya sokuyosun bak fena gaza geldim....çok sağol canım

iigeceler herkese..

kızlarr, benim teyzem rahim ve yumurtalık kanseri, yarın ameliyat olcak 2 haftadır da hastanede yatıyodu akcigerleri ödem yapmış, karaciger degerleri yüksek falan diye, ameliyat için hazırladılar, yarın sabah ameliyata gircek ege tıp fakültesinde, doktor 7-8 saat sürer ameliyat demiş, riskli birazda.. bi dua da teyzem için edin bu gece lütfen

daha 53 yaşında, çocugu olmadı, kocası kanser oldugnu ögrenince kurtulucam diyip metresiyle yok oldu ortalıktan, annemle babam yanında sadece su anda, bi sahip cıkanı olmadı, biraz önce konustuk, ağlaya ağlaya hakkını helal et dedi, cok kötü oldum bende agladım bisüürü, helallik aldım bende, isim annem o benim

nolur dualarınızı esirgemeyin

Eki Görüntüle 232893 Eki Görüntüle 232894
buda balıkesir ayvalığa giderken geliboludan feribota bindiğimiz zamandan..
bunlarda annesini kuzuları,bitanelerim

canım inanılmaz derecede mükemmel olmuşsun:96: genç kızlar yanında halt etmiş ,harika ötesi bi çıtır olmuşsun yerim seni ben:96:

derya abla cok güzel olmuşsun, hiç 2 cocuk dogurmuş gibi deilsin ve kimse senin 20 kilodan fazla werdiğne inanmaz bilmese, taş gibi olmuş walla wücudun, spor işte.. maşallah ablacım ii tatiller

nasılsınız kızlar yorgun argın geldim girdim topiğimize veee ne görim kılavuz gııııııııııı tu tu tu maşallah ufff yavyum hepsi seninmi kız maşallh nazar değmesin çok çok çok süper olmuşsun

cnm geçmiş olsun allahın izniyle inş sorunsuz bi ameliyat geçirir eniştenin yaptıgıda terbiyesizlik neyse denicek çok söz varda sende üzülme cnm bak annen baban yanında teyzenin

ayy canım benim geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bu gece dua edicem teyzen için sende bol bol dua et hepimiz edelim sağ salim girsin ve çıksın ameliyattan inşallah eşinede diyecek hiiiiiiç lafım yok Allahın bulsun etme bulmadünyası oda ettiğini çeker inşallah zaten rabbim hiç kimsenin iyiliğinide kötülüğünüde boş bırakmaz vicdansız herif

çok geçmiş olsun canım yaaaaa...çok üzüldüm ve eniştenede çok kızdım ...insan bukadar nankör olmaz yani....teyzene allah acil şifalar versin canım allah yüzüne baksın,bu mübarek günlerde tez şifa versin rabbim

cnm geçmiş olsun allahın izniyle inş sorunsuz bi ameliyat geçirir eniştenin yaptıgıda terbiyesizlik neyse denicek çok söz varda sende üzülme cnm bak annen baban yanında teyzenin

cok teşekkür ederim hepinize, insallah sag salim atlatıcak ama insan etkileniyo işte, bide teyzem cok cocuk ruhludur, cok kırılgandır, bize belli etmesede cok üzülüyo tabi, zaten 1 yıldır ayrı yaşıyolarmış ama hastalık bu, adam resmen gebersin umrumda bile deil demiş herkese, teyzemin kulagna geldi tabi, allaha havale ettik bizde, bi kere bile arayıp da sormadı noldu ne bitti diye, allah böylelerinden korusun hepimizi

şöle bi baktım kaçıyorum kızlar malum sahura kalkıcaz nasipse içim içime sığmıyor bereket ayı huzur ayı onbir ayın sultanı yine geldi gönlümüz şenlendi ramazan ayınız mübarek olsun canlarım yedi kaçtı gibi olcek ya ben gidim hepinizi seviyorumgörüşmek üzere

Canım benim geçmiş olsun dualarım başta teyzene olacak...O adama da ne denir bilmem ki...Motivasyon çok önemli böyle durumlarda bir de...

Süper olmuşsun Derya abla :) Tebriklerrrr Nazar değmesinnn Darısı başımıza olsun inş. :)

Allah yardımcısı olsun canım. Dua edicem inş. ameliyatı iyi geçer hem sağlığına hemde ruhuna iyi gelir.
Böyle durumlarda hastalık değilde en güvendiği insanın terk etmesi koyar sanırım.
Allah iki acıyı birden yaşatmasın enişten gibi insanlarla karşılaştırmasın. Hepinize sabır versin.
İnş. ameliyatı başarılı geçer.

kızlar ben kaçıyorum fırsat bulursam yeniden giricem sizsiz olmuyor...iyi geceler kızlar...
HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM...İNŞALLAH TÜM DÜNYA VE İSLAM ALEMİ ,ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR...

yavvvvyummmm supersin be deryacim seni boyle gordukce daha bir imrendim tebrik ederim sekerim....

merhaba kızlar yine her hafta olduğu gibi yoğun ve bol olaylı bir haftasonu geçirdim geldim. hepinize iyi ramazanlar diliyorum. ibadetinizi yerine getirirken kilo almayacağınızı, hatta vereceğinizi umuyorum. hepimize bol irade, sağlık diliyorum :109:

Arkadaşlar merhaba,
14.takımdanım ben ama bazı problemlerden dolayı ayrılmak istedim.Yeriniz varsa aranıza katılmak isterim yerinizde yoksa sadece paylaşımda bulunup sohbet etmek için aranızda bulunmak isterim.

hoş geldin

bu imkanlarda o kadar hata olur rrrler olmadan da ifade edebilirsin kendini benim de regllar düzensizdir olunca da 3 gün sürer. aslında üzerine durmak gerekiyor gerekirse tedavi olmak gerekiyor benim aklıma takılıyor açıkçası ilerde sorun yaratır mı diye :97:

hoş geldiniz kızlar

Eki Görüntüle 232893 Eki Görüntüle 232894
buda balıkesir ayvalığa giderken geliboludan feribota bindiğimiz zamandan..
bunlarda annesini kuzuları,bitanelerim

eski halini bilmiyorum ama şuan enine çizgili elbisene rağmen çok iyi görünüyorsun. 20 kilo vermek süper bişey darısı başıma. seni tebrik ediyorum. bana kılavuz olur musuuun :81:

allah acil şifalar versin çok üzüldüm. duamı ettim. bence sen de mümkün olduğunca yanında olmaya çalış, şu tatlı gülümsemenle ona moral vereceğine inanıyorum lequ

slm kızlar.. hayırlı sahurlar size yemeğimi yedim sizede afiyet olsun ve ALLAH kabul etsin demeye geldim
e birde yediklerimi yazayım dedim :))

ilk ramazan korkusu ile bugünlük fazla sıkmadım kendimi yarın bakıcam duruma göre bakalım ona göre daha dikkatli olucam ama sanırım fazla abartmadım ekmek dışında :)

başlamadan önce 1 büyük bardak su

1 dilim çavdar ekmeği üzerine bal ve tereyağ :)
2 dilim çavdar ekmeği üzerine ince dilim taze kaşar
1 domates
1 yumurta ile yapılmış kaşarlı omletin yarısı
2 ad çay ikiside tek şekerli splenda kullanmadım birde kendimi denemek istedim şu şeker olayından dolayı
1 dilim salam
2 ad zeytin

bitişi yine 1 büyük bardak su ile yaptım

elimde 0,5 lik şişe var bitmek üzere ezana kadar bitireyim dedim

olan biten bu yani

Son düzenleme:

ALLAH kabul etsin.ne güzel okuyabiliyorsan ben baya ara verdim insan devam etmeyince unutuyo takılıyorum bazen onuda pc programı var ordan çözmeye çalışıyom devam etmek istiyorum bende inşallah.

anlayamadım kilo olayını nasıl yani 1 gündemi verdim 2.900 ü yaww o nasıl ödemmiş be yahuuuuu

bende şu ramazanı hayırlısıyla kazasız belasız atlatsam kilo verebilirmiyim bilemiyorum ama akşamları yürüyüşe devam edicem inşallah en azından 2 kg veririm barii.pideler olmasa belki dahada veririm ama kendime gücenmiyom o okunda mutlaka 1 dilim olsun yerim .bu akşam alışveriş yaptım accık marketre sıcak sıcak pideleri görünce yolumu değiştim ilk sahurdan pideyi götürmeyeyim dedim

hayırlı sabahlar arkadaşlar...
rabbime şükürler olsunki bikere daha kavuştuk mubarek ramzan ayına..
annemlerdeyim burda daha bi güzel başladı herşey...dün ikindide camide mukabele başladı,annemlerle bende başladım,gidene kadar takip edicem,kendimde okuycam inş. bir hatim...teravih namazınada üşenmeden gidecem inşaallah,hem sevabı çok hem de cemaatle namaz kılmak büyük fazileti var...
ayrıca süpper harekette oluyor,evde hantallaşmıyosun,vaktinde namaz kılıyosun hemde midemiz erir değilmi:))))çıkıştada bikaç tur attıkmı tamamdır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…