şöle bi baktım kaçıyorum kızlar malum sahura kalkıcaz nasipse içim içime sığmıyor bereket ayı huzur ayı onbir ayın sultanı yine geldi gönlümüz şenlendi ramazan ayınız mübarek olsun canlarım yedi kaçtı gibi olcek yaben gidim hepinizi seviyorumgörüşmek üzere
Günaydın kısçelerr
Köle olarak işimin başındayım gene :)
Sahur: 1 dilim etimek (tuzsuz)
Accık peynir, accık domates, 2 tane zeytin yedim.
Hepimize güzel bir gün olsun.
günaydın kızlar
çok az yemişsin mywish dayanabilecek misin bütün gün:26:
kaptaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
hoşgeldin canom...tabiki bende tatilden yazıyom...
napıyon tatlım...
özlettin kendini,sıra bende heheheeeeee
pişşttttt yavruuuuuuuuuEki Görüntüle 232858 Eki Görüntüle 232859 Eki Görüntüle 232860 Eki Görüntüle 232861 Eki Görüntüle 232862
nasılım kızlar valla ben kendimi bayağı beğendim hele eşim şoklarda bide kamptaki hatunları görünce maşallah genç kız gibisin dedi ve benim ayağım yere basmıyor şu an ki daha hedefime bile ulaşmadım kızlaaaaaaaarrrrrr....darısı hepinize
canımm okurken böyle kaldımiigeceler herkese..
kızlarr, benim teyzem rahim ve yumurtalık kanseri, yarın ameliyat olcak 2 haftadır da hastanede yatıyodu akcigerleri ödem yapmış, karaciger degerleri yüksek falan diye, ameliyat için hazırladılar, yarın sabah ameliyata gircek ege tıp fakültesinde, doktor 7-8 saat sürer ameliyat demiş, riskli birazda.. bi dua da teyzem için edin bu gece lütfen
daha 53 yaşında, çocugu olmadı, kocası kanser oldugnu ögrenince kurtulucam diyip metresiyle yok oldu ortalıktan, annemle babam yanında sadece su anda, bi sahip cıkanı olmadı, biraz önce konustuk, ağlaya ağlaya hakkını helal et dedi, cok kötü oldum bende agladım bisüürü, helallik aldım bende, isim annem o benim
nolur dualarınızı esirgemeyin
canım ben 6.400 qramı 2 haftada aldım..normalde bu kadar sürede bukadar kilo alınmaz...verirkende çabuk gidiyor..geçen tatile gittiqimde 6 kilo artıyla dönmüştüm ve 1 haftada 6 kiloyu vermiştim...bunlar ödem canım kilo deqil...ondan çabuk gidiyor..62ye inince qram qram gitmeye başlıcak..aldanmayın yani bnm verdiqim kiloya..ALLAH kabul etsin.ne güzel okuyabiliyorsan ben baya ara verdim insan devam etmeyince unutuyo takılıyorum bazen onuda pc programı var ordan çözmeye çalışıyom devam etmek istiyorum bende inşallah.
anlayamadım kilo olayını nasıl yani 1 gündemi verdim 2.900 ü yaww o nasıl ödemmiş be yahuuuuu
bende şu ramazanı hayırlısıyla kazasız belasız atlatsam kilo verebilirmiyim bilemiyorum ama akşamları yürüyüşe devam edicem inşallah en azından 2 kg veririm barii.pideler olmasa belki dahada veririm ama kendime gücenmiyom o okunda mutlaka 1 dilim olsun yerim .bu akşam alışveriş yaptım accık marketre sıcak sıcak pideleri görünce yolumu değiştim ilk sahurdan pideyi götürmeyeyim dedim
Rabbim yardımcısı olsun cnm..hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz..haber alır almaz yaz bize tatlım..merakta kalmayalım..günaydın arkadaşlar, hayırlı ramazanlar herkese..
niyetli olan herkese allahım kolaylık versin insallah, bu sıcaklarda cok zor valla..
buarada dualarınız, yorumlarınız için cok teşekkür ederim, smdi konuştum annemlerle, teyzem bi 15 dk önce ameliyata girdi, 7-8 saat sürcek galibaa.. hayırlısıyla çıkıcak insallahhh
Kızlar herkese günaydın hayırlı Ramazanlar diliyorum.İnşallah bu bin aydan daha da hayırlı olan mübarek ayı layıkıyla yaşayabiliriz Allah tuttuğumuz oruçları yapacağımız tüm ibadetleri kabul etsin inşallah.
Ben malesef ki bugün oruç deilim.Öyel bi şanssızlık oldu ki 1 senedir olmayan adetim persembe aksamı oldu ama cok düzensiz ne oldugu bellı ne olmadıgı dünde aksam duşumu aldım gece sahurumu yaptım ama sabah bozuldu ve cok az oluyor bıdaha olmuyor ama orucuma engel oldu ıste napcagımı da bılmıyorum bıkac gün tutmayıp duruma gör ebaksam mı yoks ahergün böyle denesem mi bilmiyorum nolcak cok kötü oldu yaa . iş yerinde yemek te yiyemiycem oruc tutacam dıye bıldırdıgım ıcın bakalım hayırlısı. Kızlar bir de cok acayip şişlik var bende boyle yüzüklerim dar geliyo yeni aldıgım bı pantolan vardı onu gıyeyım dedım fermuar kapanmadı resmen anlamaıdm noluyo kılomda büyük bi değişiklik te yok.:44:
Bu arada kaptanım hoşgeldin oglunun gecmıs dogum günü kutlu olsun.Nice saglıklı mutlu yıllar görsün inşallah.Sende kılolar alınmıs ama anladım kı senın vücudun hızlı kilo alıp veren bi yapıya sahip.
PAPATYAM sen de ıhmal etme gıt doktora bence gecmıs olsun.Aklımda kalanlar bunlar gecmıse daır unuttukalrım varsa şimdiden kusura bakmasın.
iigeceler herkese..
kızlarr, benim teyzem rahim ve yumurtalık kanseri, yarın ameliyat olcak 2 haftadır da hastanede yatıyodu akcigerleri ödem yapmış, karaciger degerleri yüksek falan diye, ameliyat için hazırladılar, yarın sabah ameliyata gircek ege tıp fakültesinde, doktor 7-8 saat sürer ameliyat demiş, riskli birazda.. bi dua da teyzem için edin bu gece lütfen
daha 53 yaşında, çocugu olmadı, kocası kanser oldugnu ögrenince kurtulucam diyip metresiyle yok oldu ortalıktan, annemle babam yanında sadece su anda, bi sahip cıkanı olmadı, biraz önce konustuk, ağlaya ağlaya hakkını helal et dedi, cok kötü oldum bende agladım bisüürü, helallik aldım bende, isim annem o benim
nolur dualarınızı esirgemeyin
ne baarıyonn deli qibi kaptaaaaan kaaptaannn..kibariyenin annesinin şöfeeeerrrr şöfeeerrrr demesi gibihoşbuldum canımıniçi deryaammmm napıyım canım yaa haftasonu eşim evde olduqu için temziliqim bugüne kaldı..bugün camları silip tülleri yıkamam lazım..birazdanda kbbye gidicem..daha mukabele okumadık..birde bugün pazarımız var..bugün cam ve tül işleirm biterse yarın koltukları ve halıları robotla yıkamam lazım..ramzanda misafirlerim çok oluyor..işlerim bitince hemen davetlere başlıcam..zaten şimdiden cuma biz davetliyiz cumartesşde bnm misafirim var..elimi çabuk tutup temizliqimi yapmam lazım..aynı zamanda bayram temizliqim olacak..bayramda burda olmadıqım için ve misafrilerim ramazanda geldiqi için temizliqi ramazana yapıyorum..ama tatilde olduqum için ancak bu vakit oldu...yardıma gelin banaaa...oruçlu oruçlu zor bu ilerr...hade bakem bi el atıverinn benim çalışkan kızlarımm :82:
pişşttttt yavruuuuuuuuuhepsi seninmi yoksa komşudanmı aldın yarısını maşallahhhhhhhh süpern olmuş benim incitanemmmmm
canımm okurken böyle kaldımne insanlar var...benim eşimin amcasıda hanımı böbrek hastası diye bırakıp başka kadın aldı..bana yapılmış gibi hala içimde yaradır..Rabbim yardımcısı olsun...bizdende teyzene selam söyle tanımasakta görmesekte kalben teyzenin yanındayız..bütün gurubumuz adına selmalarımızı ve geçmiş oalsun dielklerimizi ilet lütfen..inşallah ameliyatı iyi geçecek ve iyi dileklerimizi ileteceksin cnm..dualarımız sizinle..
canım ben 6.400 qramı 2 haftada aldım..normalde bu kadar sürede bukadar kilo alınmaz...verirkende çabukı gidiyor..geçen tatile gittiqimde 6 kilo artıyla dönmüştüm ve 1 haftada 6 kiloyu vermiştim...bunlar ödem canım kilo deqil...ondan çabuk gidiyor..62ye inince qram qram gitmeye başlıcak..aldanmayın yani bnm verdiqim kiloya..
Rabbim yardımcısı olsun cnm..hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz..haber alır almaz yaz bize tatlım..merakta kalmayalım..
arzucum hoşbuldum cnm teşekkürler..
canım reqlinde ilgili hükümler dinimizce şöyle;
3 günden fazla sürerse leke lekede gelse adetten sayılır..10 günden sonrada devam ederse özür sayılır..10.gün gusül abdestini alıp kanaman devam etse bile orucunu tutarsın..
evet arzucum ben çok hızlı kilo alıp çok hızlıda veriyorum..bu avantajmıdır dezavantajmıdır bilmiyorum...onlar kilod eqil zaten ödem canım...
Günaydın canımSahurda pek yiyemiyorum ben açıkcası yemek değilde susuzluk zorluyor beni.
Hoş şu ana kadar bi sıkıntım yok Allah'a çok şükür. :)
nette sorun oldugu ııcn alıntı yapmadım, kesılırse sınır olurum dıye aklımda kalanlara degıneyımmm:44:
1. Kaptan Sena, hem hosgeldın hem de oglunun gecmıs dogum gunu kutlu olsunnn, mutlu huzurlu saglıklı omurler dılıyorummmmgelen kılolar zaten bısıcık yapmaz bak cogu gıtmıs bıle, haydan gelen huya gıder dıye bosuna dememısler
2. Arcak81, bence yarında bı dene bugun belkı bıter, bı de ben duş alınca fılan daha cabuk kesılıyooo :26:
3. Cerencımmm, teyzen en kısa zamanda saglıgına kavusur ınşşşşşo kocası olacak adam müsvettesıne dıyecek laf bıle yok, ee ne demısler adam olmak cinsiyet değil şahsiyet meselesiymiş, Allah a havale etmek lazım enınde sonunda döner bı yerden vurur onu bu pisliğiii
4. Kılavuzcumm cok guzel omuşsun, eşinin senı motıve etmesı ve sözleri cok hosuma gıttıı, ayaklarım yere basmıyo demıssın yaaa, cok sevındım Allah bozmasın inşşşşşş
5. haa cerencımm bı de ınternet baglantısıyla ılgılı bısı solemıssın sonra solerım dıye o neydıkii, ona gore su dılekceyı ısleme sokmadqan uyarayım ben patroonuuu :26:
aaay boyle alıntı yapmayınca da unutuyomusum ben yaa, daha bısıler vardı aklımda not edeyım kenara dedım ılk once, sonrada amaaan unutmam demıstım ama unuttummmm :26:
sıkıntı yoksa sen bilirsin. ama canım bir şey diyeyim. tamam kilolardan dolayı kırgınlık yaşıyorsun vermek kurtulmak istiyorsun anlıyorum. ama bu kadar iştahsızlığı kendine çok kar sayma bence. vücudunu bazı besinlerle beslemen gerekiyor. sadece az yiyerek olmaz. sen bunları zaten biliyorsun ama ben yine de belirtmek istedim. kilolarım yüzünden ben çok şeyler yaşadım. çok farklı yaşadım hayatımı. ben fiziğimi kaybetmeye devam ettikçe o kadar çok insanı mutlu ettim ki ve o kadar çok insanı arkamdan laf sahibi ettim ki şaka gibi.. kimlerden neler duydum. sırf şu kilolar yüzünden bile öyle paramparça ki kalbim, ifade edemem. bu hafta sonu sırf nişan fotoğraflarında çok kiloluyum kötüyüm yanında daha hoş durmak yakışmak isterdim dedim diye büyük bir tartışma çıktı çok kırıldım sinirlendim. yüzükler çıkartıldı vs. sonuç barıştık devamı iyi geçti ama kalbimin kırıklığı ve üstüne yine benim alttan almamla kalakaldım. ama yine de kendimi aç bırakmaya niyetim yok. düzenli ve güzel beslenince sağlıklı kilo veriyor ve güzelleşiyorsun fakat aç kalarak kilo verince çöküyor ve çirkinleşiyorsun ben böyle düşünüyorum. sen de zayıflayım derken çökme dikkat et olur mu?
sıkıntı yoksa sen bilirsin. ama canım bir şey diyeyim. tamam kilolardan dolayı kırgınlık yaşıyorsun vermek kurtulmak istiyorsun anlıyorum. ama bu kadar iştahsızlığı kendine çok kar sayma bence. vücudunu bazı besinlerle beslemen gerekiyor. sadece az yiyerek olmaz. sen bunları zaten biliyorsun ama ben yine de belirtmek istedim. kilolarım yüzünden ben çok şeyler yaşadım. çok farklı yaşadım hayatımı. ben fiziğimi kaybetmeye devam ettikçe o kadar çok insanı mutlu ettim ki ve o kadar çok insanı arkamdan laf sahibi ettim ki şaka gibi.. kimlerden neler duydum. sırf şu kilolar yüzünden bile öyle paramparça ki kalbim, ifade edemem. bu hafta sonu sırf nişan fotoğraflarında çok kiloluyum kötüyüm yanında daha hoş durmak yakışmak isterdim dedim diye büyük bir tartışma çıktı çok kırıldım sinirlendim. yüzükler çıkartıldı vs. sonuç barıştık devamı iyi geçti ama kalbimin kırıklığı ve üstüne yine benim alttan almamla kalakaldım. ama yine de kendimi aç bırakmaya niyetim yok. düzenli ve güzel beslenince sağlıklı kilo veriyor ve güzelleşiyorsun fakat aç kalarak kilo verince çöküyor ve çirkinleşiyorsun ben böyle düşünüyorum. sen de zayıflayım derken çökme dikkat et olur mu?
ne baarıyonn deli qibi kaptaaaaan kaaptaannn..kibariyenin annesinin şöfeeeerrrr şöfeeerrrr demesi gibihoşbuldum canımıniçi deryaammmm napıyım canım yaa haftasonu eşim evde olduqu için temizliqim bugüne kaldı..bugün camları silip tülleri yıkamam lazım..birazdanda kbbye gidicem..daha mukabele okumadık..birde bugün pazarımız var..bugün cam ve tül işlerim biterse yarın koltukları ve halıları robotla yıkamam lazım..ramazanda misafirlerim çok oluyor..işlerim bitince hemen davetlere başlıcam..zaten şimdiden cuma biz davetliyiz cumarteside bnm misafirim var..elimi çabuk tutup temizliqimi yapmam lazım..aynı zamanda bayram temizliqim olacak..bayramda burda olmadıqım için ve misafirlerim ramazanda geldiqi için temizliqi ramazana yapıyorum..ama tatilde olduqum için ancak bu vakit oldu...yardıma gelin banaaa...oruçlu oruçlu zor bu ilerr...hade bakem bi el atıverinn benim çalışkan kızlarımm :82:
pişşttttt yavruuuuuuuuuhepsi seninmi yoksa komşudanmı aldın yarısını maşallahhhhhhhh süpern olmuş benim incitanemmmmm
canımm okurken böyle kaldımne insanlar var...benim eşimin amcasıda hanımı böbrek hastası diye bırakıp başka kadın aldı..bana yapılmış gibi hala içimde yaradır..Rabbim yardımcısı olsun...bizdende teyzene selam söyle tanımasakta görmesekte kalben teyzenin yanındayız..bütün gurubumuz adına selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen..inşallah ameliyatı iyi geçecek ve iyi dileklerimizi ileteceksin cnm..dualarımız sizinle..
canım ben 6.400 qramı 2 haftada aldım..normalde bu kadar sürede bukadar kilo alınmaz...verirkende çabuk gidiyor..geçen tatile gittiqimde 6 kilo artıyla dönmüştüm ve 1 haftada 6 kiloyu vermiştim...bunlar ödem canım kilo deqil...ondan çabuk gidiyor..62ye inince qram qram gitmeye başlıcak..aldanmayın yani bnm verdiqim kiloya..
Rabbim yardımcısı olsun cnm..hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz..haber alır almaz yaz bize tatlım..merakta kalmayalım..
arzucum hoşbuldum cnm teşekkürler..
canım reqlinde ilgili hükümler dinimizce şöyle;
3 günden fazla sürerse leke lekede gelse adetten sayılır..10 günden sonrada devam ederse özür sayılır..10.gün gusül abdestini alıp kanaman devam etse bile orucunu tutarsın..
evet arzucum ben çok hızlı kilo alıp çok hızlıda veriyorum..bu avantajmıdır dezavantajmıdır bilmiyorum...onlar kilo deqil zaten ödem canım...
Canım yeni gördüm inşallah teyzenin ameliyatı sorunsuz geçer cok gecmıs olsun.Enişteyi de kınıyorumböyle zamanlarda anlıyoruz işte kimlerin gerçekten bizi sevdiğini
nette sorun oldugu ııcn alıntı yapmadım, kesılırse sınır olurum dıye aklımda kalanlara degıneyımmm:44:
1. Kaptan Sena, hem hosgeldın hem de oglunun gecmıs dogum gunu kutlu olsunnn, mutlu huzurlu saglıklı omurler dılıyorummmmgelen kılolar zaten bısıcık yapmaz bak cogu gıtmıs bıle, haydan gelen huya gıder dıye bosuna dememısler
2. Arcak81, bence yarında bı dene bugun belkı bıter, bı de ben duş alınca fılan daha cabuk kesılıyooo :26:
3. Cerencımmm, teyzen en kısa zamanda saglıgına kavusur ınşşşşşo kocası olacak adam müsvettesıne dıyecek laf bıle yok, ee ne demısler adam olmak cinsiyet değil şahsiyet meselesiymiş, Allah a havale etmek lazım enınde sonunda döner bı yerden vurur onu bu pisliğiii
4. Kılavuzcumm cok guzel omuşsun, eşinin senı motıve etmesı ve sözleri cok hosuma gıttıı, ayaklarım yere basmıyo demıssın yaaa, cok sevındım Allah bozmasın inşşşşşş
5. haa cerencımm bı de ınternet baglantısıyla ılgılı bısı solemıssın sonra solerım dıye o neydıkii, ona gore su dılekceyı ısleme sokmadqan uyarayım ben patroonuuu :26:
aaay boyle alıntı yapmayınca da unutuyomusum ben yaa, daha bısıler vardı aklımda not edeyım kenara dedım ılk once, sonrada amaaan unutmam demıstım ama unuttummmm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?