70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim..rabbime hamdolsunki kavuştuk yine ramazan ayına ve bu tempoyu seviyoruz..biraz önce öyle dedim akşam yemeğe koş,sonra teravih hazırlığı..sahurlarda diş fırçalama telaşı,uykunu açma çabası...yani zamanla yarışıyoruz harika bir duygu....bende seni seviyorum...herkesin ramazan ayı mubarek olsun inşaallah......

Herkese hayırlı ramazanlaaaaaaaarr! =) Kendimi bildim bileli çok severim ramazan aylarını, ayrı bir huzur verdiğini düşünüyorum insana... :97: :97: :97:

Sahurda yediklerime gelirsek:

Ufak bir dilim peynirli omlet,
1 bardak çay,
Bir tane poğaça (ekmek yemedim, annemle mis gibi poğaçalar yapmıştık sahura. =)),
3 dilim domates, 1 dilim salatalık, yarım kadar da biber yedim.
7 bardak da su içtim, 1 litreyi geçmiştir herhalde... :26: Karnım davul gibi oldu resmen.

Bu kadar benden. herkese hayırlı günleeerr.

Ben dün uyanadım şu an da da miğdem bulanıyo , çok sinir oluyorum kendime bazen
Böyle kendimi cimcikleyesim geliyo
Günaydın bu arada ben hooop bi geçmişe gideyim bari

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar, hayırlı ramazanlar herkese..

niyetli olan herkese allahım kolaylık versin insallah, bu sıcaklarda cok zor valla..

buarada dualarınız, yorumlarınız için cok teşekkür ederim, smdi konuştum annemlerle, teyzem bi 15 dk önce ameliyata girdi, 7-8 saat sürcek galibaa.. hayırlısıyla çıkıcak insallahhh

:92: herkese gunaydın arkadaslar :92:

herkese hayırlı ramazanlar, Allah oruc tutanlara kolaylık versın, tuttukları orucları kabul etsın inşşşşş
bugun ıtıbarıyle adlı tatılde baslamıs bulunmakta ama tabı bız de adlı tatıl dedım mı işler bıtmıyo, işler tam gaz devam sadece durusmalarda rahatlıyoruz

ben gecmıse dalıp geleyım bakayımmmmm, gorusuruzzzzzz

Kızlar herkese günaydın hayırlı Ramazanlar diliyorum.İnşallah bu bin aydan daha da hayırlı olan mübarek ayı layıkıyla yaşayabiliriz Allah tuttuğumuz oruçları yapacağımız tüm ibadetleri kabul etsin inşallah.

Ben malesef ki bugün oruç deilim.Öyel bi şanssızlık oldu ki 1 senedir olmayan adetim persembe aksamı oldu ama cok düzensiz ne oldugu bellı ne olmadıgı dünde aksam duşumu aldım gece sahurumu yaptım ama sabah bozuldu ve cok az oluyor bıdaha olmuyor ama orucuma engel oldu ıste napcagımı da bılmıyorum bıkac gün tutmayıp duruma gör ebaksam mı yoks ahergün böyle denesem mi bilmiyorum nolcak cok kötü oldu yaa . iş yerinde yemek te yiyemiycem oruc tutacam dıye bıldırdıgım ıcın bakalım hayırlısı. Kızlar bir de cok acayip şişlik var bende boyle yüzüklerim dar geliyo yeni aldıgım bı pantolan vardı onu gıyeyım dedım fermuar kapanmadı resmen anlamaıdm noluyo kılomda büyük bi değişiklik te yok.:44:

Bu arada kaptanım hoşgeldin oglunun gecmıs dogum günü kutlu olsun.Nice saglıklı mutlu yıllar görsün inşallah.Sende kılolar alınmıs ama anladım kı senın vücudun hızlı kilo alıp veren bi yapıya sahip.

PAPATYAM sen de ıhmal etme gıt doktora bence gecmıs olsun.Aklımda kalanlar bunlar gecmıse daır unuttukalrım varsa şimdiden kusura bakmasın.

Günaydın kızlarr
Nasılsınız bakalım, iyiyiz iyi Çok şükür ilk sahurumuzu yaptık, gece bir uyandık ki elektrikler gitmiş neyse ki çok zorlamadı hazırdı herşeyimiz
Yediklerimi yazayım;
1dilim çavdar ekmeği
6yk zeytinyağlı fasulye
domates salatalık
bol bol su içtim ve uyudummm....
Şimdilik iyiyim inşallah susamam ve işyerinde yanlışlık yapmam açlık aklıma bile gelmiyor zaten

kaptaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
hoşgeldin canom...tabiki bende tatilden yazıyom...
napıyon tatlım...
özlettin kendini,sıra bende heheheeeeee

ne baarıyonn deli qibi kaptaaaaan kaaptaannn..kibariyenin annesinin şöfeeeerrrr şöfeeerrrr demesi gibi hoşbuldum canımıniçi deryaammmm napıyım canım yaa haftasonu eşim evde olduqu için temizliqim bugüne kaldı..bugün camları silip tülleri yıkamam lazım..birazdanda kbbye gidicem..daha mukabele okumadık..birde bugün pazarımız var..bugün cam ve tül işlerim biterse yarın koltukları ve halıları robotla yıkamam lazım..ramazanda misafirlerim çok oluyor..işlerim bitince hemen davetlere başlıcam..zaten şimdiden cuma biz davetliyiz cumarteside bnm misafirim var..elimi çabuk tutup temizliqimi yapmam lazım..aynı zamanda bayram temizliqim olacak..bayramda burda olmadıqım için ve misafirlerim ramazanda geldiqi için temizliqi ramazana yapıyorum..ama tatilde olduqum için ancak bu vakit oldu...yardıma gelin banaaa...oruçlu oruçlu zor bu ilerr...hade bakem bi el atıverinn benim çalışkan kızlarımm :82:
pişşttttt yavruuuuuuuuu hepsi seninmi yoksa komşudanmı aldın yarısını maşallahhhhhhhh süpern olmuş benim incitanemmmmm
canımm okurken böyle kaldım ne insanlar var...benim eşimin amcasıda hanımı böbrek hastası diye bırakıp başka kadın aldı..bana yapılmış gibi hala içimde yaradır..Rabbim yardımcısı olsun...bizdende teyzene selam söyle tanımasakta görmesekte kalben teyzenin yanındayız..bütün gurubumuz adına selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen..inşallah ameliyatı iyi geçecek ve iyi dileklerimizi ileteceksin cnm..dualarımız sizinle..
canım ben 6.400 qramı 2 haftada aldım..normalde bu kadar sürede bukadar kilo alınmaz...verirkende çabuk gidiyor..geçen tatile gittiqimde 6 kilo artıyla dönmüştüm ve 1 haftada 6 kiloyu vermiştim...bunlar ödem canım kilo deqil...ondan çabuk gidiyor..62ye inince qram qram gitmeye başlıcak..aldanmayın yani bnm verdiqim kiloya..
Rabbim yardımcısı olsun cnm..hayırlı haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz..haber alır almaz yaz bize tatlım..merakta kalmayalım..

arzucum hoşbuldum cnm teşekkürler..
canım reqlinde ilgili hükümler dinimizce şöyle;
3 günden fazla sürerse leke lekede gelse adetten sayılır..10 günden sonrada devam ederse özür sayılır..10.gün gusül abdestini alıp kanaman devam etse bile orucunu tutarsın..
evet arzucum ben çok hızlı kilo alıp çok hızlıda veriyorum..bu avantajmıdır dezavantajmıdır bilmiyorum...onlar kilo deqil zaten ödem canım...

Son düzenleme:

Canım yeni gördüm inşallah teyzenin ameliyatı sorunsuz geçer cok gecmıs olsun.Enişteyi de kınıyorum böyle zamanlarda anlıyoruz işte kimlerin gerçekten bizi sevdiğini

saol canım evet bılıyorum bekleyım dıyorum zaten pazar günü doluyor 10 gün ama işte içim de rahat etmiyor böyle

nette sorun oldugu ııcn alıntı yapmadım, kesılırse sınır olurum dıye aklımda kalanlara degıneyımmm:44:

1. Kaptan Sena, hem hosgeldın hem de oglunun gecmıs dogum gunu kutlu olsunnn, mutlu huzurlu saglıklı omurler dılıyorummmm gelen kılolar zaten bısıcık yapmaz bak cogu gıtmıs bıle, haydan gelen huya gıder dıye bosuna dememısler
2. Arcak81, bence yarında bı dene bugun belkı bıter, bı de ben duş alınca fılan daha cabuk kesılıyooo :26:
3. Cerencımmm, teyzen en kısa zamanda saglıgına kavusur ınşşşşş o kocası olacak adam müsvettesıne dıyecek laf bıle yok, ee ne demısler adam olmak cinsiyet değil şahsiyet meselesiymiş, Allah a havale etmek lazım enınde sonunda döner bı yerden vurur onu bu pisliğiii
4. Kılavuzcumm cok guzel omuşsun, eşinin senı motıve etmesı ve sözleri cok hosuma gıttıı, ayaklarım yere basmıyo demıssın yaaa, cok sevındım Allah bozmasın inşşşşşş
5. haa cerencımm bı de ınternet baglantısıyla ılgılı bısı solemıssın sonra solerım dıye o neydıkii, ona gore su dılekceyı ısleme sokmadqan uyarayım ben patroonuuu :26:

aaay boyle alıntı yapmayınca da unutuyomusum ben yaa, daha bısıler vardı aklımda not edeyım kenara dedım ılk once, sonrada amaaan unutmam demıstım ama unuttummmm :26:

Günaydın canım Sahurda pek yiyemiyorum ben açıkcası yemek değilde susuzluk zorluyor beni.
Hoş şu ana kadar bi sıkıntım yok Allah'a çok şükür. :)

sıkıntı yoksa sen bilirsin. ama canım bir şey diyeyim. tamam kilolardan dolayı kırgınlık yaşıyorsun vermek kurtulmak istiyorsun anlıyorum. ama bu kadar iştahsızlığı kendine çok kar sayma bence. vücudunu bazı besinlerle beslemen gerekiyor. sadece az yiyerek olmaz. sen bunları zaten biliyorsun ama ben yine de belirtmek istedim. kilolarım yüzünden ben çok şeyler yaşadım. çok farklı yaşadım hayatımı. ben fiziğimi kaybetmeye devam ettikçe o kadar çok insanı mutlu ettim ki ve o kadar çok insanı arkamdan laf sahibi ettim ki şaka gibi.. kimlerden neler duydum. sırf şu kilolar yüzünden bile öyle paramparça ki kalbim, ifade edemem. bu hafta sonu sırf nişan fotoğraflarında çok kiloluyum kötüyüm yanında daha hoş durmak yakışmak isterdim dedim diye büyük bir tartışma çıktı çok kırıldım sinirlendim. yüzükler çıkartıldı vs. sonuç barıştık devamı iyi geçti ama kalbimin kırıklığı ve üstüne yine benim alttan almamla kalakaldım. ama yine de kendimi aç bırakmaya niyetim yok. düzenli ve güzel beslenince sağlıklı kilo veriyor ve güzelleşiyorsun fakat aç kalarak kilo verince çöküyor ve çirkinleşiyorsun ben böyle düşünüyorum. sen de zayıflayım derken çökme dikkat et olur mu?

hoşbuldum hayatım teşekkürler güzel dileklerin için...
haydan gelen huya giderr sevdim ben bu sözüüüü

ben size günaydın demişmiydimm:26::26::26::26:
b12 vitamin eksikliqi başladı sanırım bende :44: unutmaya başladım yine eeee naparsın yaşlılık iştee

temizlik beni bekler kızlar :18::18:
yokmu bi el yaa
2 qram eksiliriz belki e hadi herkes boş bulduqu camı silmeye başlasın bakimmm

Allahım Allahımmm ben mı yanlıs okudum noldu canım ya haftasonuuu, hayırdır :26:

Seni çok iyi anlıyorum. Geçen hafta bende anlatmıştım belki okumuşsundur. Dün erkek arkadaşımla bende bu konu da konuştum o anlayışlı ama gene de ver diyor sağlığın için. Baskı yapmıyorum gidip saçma sapan zayıflama ilaçlarından alma diye dedi. Kendini biliyorsun dedi ilerisi için vermen lazım ailesi için konuştuk vs. vs.
Herkes rahatsız yani benim durumumdan arkamdan kiloluyum diye baya saymışlar.
Senin durumunu anlayabiliyorum bu yüzden. Kalp kırıldımı kolay kolay düzelmiyor maalesef. İnş. en aza iner acın.
Barışmana sevindim. Önerin için çok saol ilk iftarımda sağlıklı şeyler yiyeceğim.
Bu konuda tek değilsin unutma. Eğer kiloluysan diğer insanlardan 2-0 geride başlarsın. Tipe göre değerlendirirler ve bitersin. Aslında diyecek o kadar çok şey var ki..

walla kaptanım cok teşekkür ederim ii dileklerin için, 8 gibi girdi ameliyata, akşama doğru cıkar heralde.. allah caresiz dert vermesin, en azından tedavi imkanı var riskli olsada, onla teselli ediyoruz kendimizi.. insallah ii olcak bakalım, sık sık telefondaym annemlerle, içim pır pır bekliyorum bende böle uzaktan..

Canım yeni gördüm inşallah teyzenin ameliyatı sorunsuz geçer cok gecmıs olsun.Enişteyi de kınıyorum böyle zamanlarda anlıyoruz işte kimlerin gerçekten bizi sevdiğini

aynen öyle canım yaa, insallah iyi geçcek, şimdidlik herşey yolunda gidiyomuş, insallah eskisinden de saglıklı olcak, son dönemlerinde artık içinden böyle löp löp etler dökülüomuş iyi olcak insallah

hoşgeldin tatlım sendee, aynen öylee walla kalıbına bakan adam sanır ama vicdansızlıgın bukdrı yani.. duydugmuza göre kıbrısta tatildeymiş şimdi, allahından bulasıcaa

ilşkilerde fazla yüz göz olmamak lazım aslında, bizde cok tartışmıyoruzz ama ne zmn tartışsak haklarımızı helal etme noktasına geliyoruz yani :) böyle olncada ilişki biraz yavşıyo ne yazıkki, cok büyük bi basarı istiyo aradaki ilişkiyi her anlamda dengede tutmak, bende beceremiyorum sahsen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…