temizlik beni bekler kızlar :18::18:
yokmu bi el yaa
2 qram eksiliriz belki e hadi herkes boş bulduqu camı silmeye başlasın bakimmm
Seni çok iyi anlıyorum. Geçen hafta bende anlatmıştım belki okumuşsundur. Dün erkek arkadaşımla bende bu konu da konuştum o anlayışlı ama gene de ver diyor sağlığın için. Baskı yapmıyorum gidip saçma sapan zayıflama ilaçlarından alma diye dedi. Kendini biliyorsun dedi ilerisi için vermen lazım ailesi için konuştuk vs. vs.
Herkes rahatsız yani benim durumumdan arkamdan kiloluyum diye baya saymışlar.
Senin durumunu anlayabiliyorum bu yüzden. Kalp kırıldımı kolay kolay düzelmiyor maalesef. İnş. en aza iner acın.
Barışmana sevindim. Önerin için çok saol ilk iftarımda sağlıklı şeyler yiyeceğim.
Bu konuda tek değilsin unutma. Eğer kiloluysan diğer insanlardan 2-0 geride başlarsın. Tipe göre değerlendirirler ve bitersin. Aslında diyecek o kadar çok şey var ki..
temizlik beni bekler kızlar :18::18:
yokmu bi el yaa
2 qram eksiliriz belki e hadi herkes boş bulduqu camı silmeye başlasın bakimmm
delirmek üzereyim. abartmıyorum sabah 8 den beri bi hıçkırık tuttu geçmiyor. :84: saatlerdir geçmez mi ya! :84: susadım bi de ben. hıçkırık olmasa susuzluğumu bu kadar hissetmem. artık midem yanmaya başladı hıçkırmaktan. açlık falan da hissetmiyorum, sadece hıçkırık...
Allahım Allahımmm ben mı yanlıs okudumnoldu canım ya haftasonuuu, hayırdır :26:
delirmek üzereyim. abartmıyorum sabah 8 den beri bi hıçkırık tuttu geçmiyor. :84: saatlerdir geçmez mi ya! :84: susadım bi de ben. hıçkırık olmasa susuzluğumu bu kadar hissetmem. artık midem yanmaya başladı hıçkırmaktan. açlık falan da hissetmiyorum, sadece hıçkırık...
allah acil şifa versin canım.....iigeceler herkese..
kızlarr, benim teyzem rahim ve yumurtalık kanseri, yarın ameliyat olcak 2 haftadır da hastanede yatıyodu akcigerleri ödem yapmış, karaciger degerleri yüksek falan diye, ameliyat için hazırladılar, yarın sabah ameliyata gircek ege tıp fakültesinde, doktor 7-8 saat sürer ameliyat demiş, riskli birazda.. bi dua da teyzem için edin bu gece lütfen
daha 53 yaşında, çocugu olmadı, kocası kanser oldugnu ögrenince kurtulucam diyip metresiyle yok oldu ortalıktan, annemle babam yanında sadece su anda, bi sahip cıkanı olmadı, biraz önce konustuk, ağlaya ağlaya hakkını helal et dedi, cok kötü oldum bende agladım bisüürü, helallik aldım bende, isim annem o benim
nolur dualarınızı esirgemeyin
canım ne olacak senın bu halin...
detaylar can sıkıcı anlatsam mı bilemiyorum. ama durduk yere hem de ağzımdan ilk defa çıkmayan bir laf yüzünden, kendimi hafif eleştirmem yüzünden çok ağır konuştu. aşağılayıcı bir yüz ifadesiyle sen önce kendinle barış dedi şok oldum. ben kenime bir çok konuda güvenen bir insanım. kimselere ihtiyacım olmadan kendi yağımda kavrulabildim küçüklüğümden beri. özgüvenim olmaması mümkün mü? hep takdir edilmişimdir bu yönlerimle. ama ben olanında olmayanın da farkında olan biriyim. nişanımda çok şiş bir hatun olduğumu farketmem ve kabul etmem özgüvensizlik değil kianlamıyorum. iyi olduğum konuda iyiyim desem kendimi beğenmiş, kötü olduğum konuda kötüyüm desem özgüvensiz olmak.. ben kilolarımı hiç dert etmemeiştim o kadar insana rağmen duyduklarıma gördüklerime rağmen çünkü hala ilgi odağıydım beğenilen sevilen biriydim ve kilo da yüzüme yakışmıştı yakışmasa da çok dert değildi zaten giydiğimi taktığımı kendime yakıştırmasını biliyordum. ama sevgilimle çok büyük sıkıntılar yaşadığımız zamanlar(tam ilk 1.5 sene boyunca!) oldu beni çevreden, gelmişimden geçmişimden, ölmüş insandan bile, yanımızdan geçerken dönüp bakan herhangi adamdan bile kıskanıyor ve sorunlar çıkartıyordu. kıskandıkça beni kıskandırmaya çalışıyordu. beni aşağılayarak eski arkadaşlarını yere göğe sığdıramıyordu. başkalarından bahsedip beni kıskandırmaya çalışıyrdu. o zaman beni çok aşağıladı her konuda. herşeyime ama herşeyime bahaneler buldu gururumu yerden yere vurdu. insanın sevdiği tarafından aşağılanması ve başka kadınların ne kadar güzel zeki iyi bilmemne olduğunu dinlemesi tarif edilemez bir şey şuan göğsüm sıkışıyor. ama onu anladım hep. bunların geçeceğine inanarak güç topladım hep. ve inanamıyorum ama geçti. bu kadar şeyin üzerine tabii ki özgüvenim yıkıldı. işte olduğu kadar toparlamaya çalışıyorum kendimi. bunları yaşamamış bir insanın bile kilosunu görüntüsünü dert ettiğini düşünürsek benim 34 bedenden 44 bedene çıkmış ve etrafımda bir çok yönden beğenilirken asıl sevdiğim hayatımda olsun istediğim insan tarafından üstüne bunları yaşamış biri olarak dert etmem ve kilolarımı beğenmemem gayet normal olmuyor mu?? zamanında kendimden nefret etmem için elinden geleni yapan sevgilimin şimdi beni kırıcı bir yüz ifadesiyle kilolarımdan dolayı özgüvensizlikle suçlaması bütün dünyayı başıma yıktı. haksızlığını yine kabul etmedi ve yüzüğü çıkartıp avucuna koyduğum için başka şeyler aradı arkasında. sonrası daha kırıcı ama hatırlamak bile canımı sıkıyor neyse. nasıl olduysa bundan da ben suçlu çıktım ve yapıcı olmaya çok çalıştım. sonra çok güzel zaman geçirdik huzurlu ve mutluyuz yine. ama kırılan yüreğimi gelin bi bana sorun..
detaylar can sıkıcı anlatsam mı bilemiyorum. ama durduk yere hem de ağzımdan ilk defa çıkmayan bir laf yüzünden, kendimi hafif eleştirmem yüzünden çok ağır konuştu. aşağılayıcı bir yüz ifadesiyle sen önce kendinle barış dedi şok oldum. ben kenime bir çok konuda güvenen bir insanım. kimselere ihtiyacım olmadan kendi yağımda kavrulabildim küçüklüğümden beri. özgüvenim olmaması mümkün mü? hep takdir edilmişimdir bu yönlerimle. ama ben olanında olmayanın da farkında olan biriyim. nişanımda çok şiş bir hatun olduğumu farketmem ve kabul etmem özgüvensizlik değil kianlamıyorum. iyi olduğum konuda iyiyim desem kendimi beğenmiş, kötü olduğum konuda kötüyüm desem özgüvensiz olmak.. ben kilolarımı hiç dert etmemeiştim o kadar insana rağmen duyduklarıma gördüklerime rağmen çünkü hala ilgi odağıydım beğenilen sevilen biriydim ve kilo da yüzüme yakışmıştı yakışmasa da çok dert değildi zaten giydiğimi taktığımı kendime yakıştırmasını biliyordum. ama sevgilimle çok büyük sıkıntılar yaşadığımız zamanlar(tam ilk 1.5 sene boyunca!) oldu beni çevreden, gelmişimden geçmişimden, ölmüş insandan bile, yanımızdan geçerken dönüp bakan herhangi adamdan bile kıskanıyor ve sorunlar çıkartıyordu. kıskandıkça beni kıskandırmaya çalışıyordu. beni aşağılayarak eski arkadaşlarını yere göğe sığdıramıyordu. başkalarından bahsedip beni kıskandırmaya çalışıyrdu. o zaman beni çok aşağıladı her konuda. herşeyime ama herşeyime bahaneler buldu gururumu yerden yere vurdu. insanın sevdiği tarafından aşağılanması ve başka kadınların ne kadar güzel zeki iyi bilmemne olduğunu dinlemesi tarif edilemez bir şey şuan göğsüm sıkışıyor. ama onu anladım hep. bunların geçeceğine inanarak güç topladım hep. ve inanamıyorum ama geçti. bu kadar şeyin üzerine tabii ki özgüvenim yıkıldı. işte olduğu kadar toparlamaya çalışıyorum kendimi. bunları yaşamamış bir insanın bile kilosunu görüntüsünü dert ettiğini düşünürsek benim 34 bedenden 44 bedene çıkmış ve etrafımda bir çok yönden beğenilirken asıl sevdiğim hayatımda olsun istediğim insan tarafından üstüne bunları yaşamış biri olarak dert etmem ve kilolarımı beğenmemem gayet normal olmuyor mu?? zamanında kendimden nefret etmem için elinden geleni yapan sevgilimin şimdi beni kırıcı bir yüz ifadesiyle kilolarımdan dolayı özgüvensizlikle suçlaması bütün dünyayı başıma yıktı. haksızlığını yine kabul etmedi ve yüzüğü çıkartıp avucuna koyduğum için başka şeyler aradı arkasında. sonrası daha kırıcı ama hatırlamak bile canımı sıkıyor neyse. nasıl olduysa bundan da ben suçlu çıktım ve yapıcı olmaya çok çalıştım. sonra çok güzel zaman geçirdik huzurlu ve mutluyuz yine. ama kırılan yüreğimi gelin bi bana sorun..
canım ne olacak senın bu halin...
ıkı gunde bı yüzük çıkarırsanız siz evlenıncede ıkı gunde bır her tartışmada evı mı ayıracaksınız....
evlenınce daha ne sorunlar cıkıyo ...deli gibi aşık odlugn adamla eften püften bi konu yüzünden iplerı gerebiliyosun....
eeeee sen şimdiden dolusun zaten.....patlamaya hazır bomba gibisin.....
nişanlına karşı alttan alıp hep içine atıyosun......iletişiminiz kopuk gibi geldi.....buraya yazdıkalrını onun yüzünü karşı söylesen de içine aqtmaktan kurtulsan....
bence hemen evlenme.....nişanlılık en güzel süreçtir normlade......bu sürecı sorunsuz ve guzel gecırmeye çalışın......bu süreçtekı sıkıntıları atlstmadan bence velenmeyın....sorunlarınızı konuşarak çözun.......
bi abla tavısyesı oalrak düşün....4 senelık evlıgımden yola cıkarak nacızana tavsıyem.....
bırı senı korkutsunn, bööö diyeeenefesını tut derler hıckırınca, bı de hanı hıckırınca bırı senı anıyo derler ya, aklında anabılecek ınsanları gecır, o zmnda gecıo derler, baska aklıma gelmıo, bıraz hrafe oluyo ama napalım denemekte yarar var :26:
CERENCIM, şu ınternet baglantısını sordum sana ama gormedın sanırımmmm :44: degıstırmeyın demısısn ama nedenını sonra solerım demıssın, ne ola ki nedeniiii :26:
bı de bısıcık osrcam ben dun soguk bısıler ıcmıstım, hemen bademcklerım ayaklanmış yınee, ilerlemeden nası onlem alabılırım bı fıkrı olan var mı, bu sıcakta bademcıkler faranjıt fılan tekrar ugrasmak ıstemıyorummmmmmm
canım sana tavsıye gecen ben yazmıstım evliliğimin başlarında yanı cocuk olmadna once her kavgada herseyı yakıp gıdıyrodum annemın evıne pelinde demişti bu boşanma mevzunu oyuncak etmeyın sonra bazı seyelrın anlamı kalmıyor dıye.ben o zaman farkında deıldım ama sımdı ceremesını cekıyorum.sen kı daha nısanlısın sımdıden bazı seyelrın önüne gecsen ıyı olur bence erkekler garıp gercekten anlasılmaz sen de benım gıbı kendını ıfade etmeye calısıyorsun ama nısanlın hıc umrund adeılmıs ya da baska bı dunyadaymıs gıbı hareket edıyo olaylarda benım anladıgım kadarıyla .yanlıssam lutfen kusuruma bakma sana ders vermek deıl amacım sadece ılerde daha mutlu olman ıcın sımdıkı cektıgın sıkıntıları yasamaman ıcın bı tavsıye.bızde esımle benzer sekılde tartısıyoruz ama benım eskı yaptıgım hareketelrden sonra senın dedıgın gıbı hem ben anlasılmıyorum hem de esım naparsan yap moduna gırıyor bı nevi sankı benı tehdıt edıyor budan sonra boyle soyle dıye kabadayılık yapıyor ama normale dönünc ebişey yok cok ıyı devam edıyo hersey anlamdım bend eyanı bı dengesızlık var ama ona da anlatamıyorum.ben ılıskımızde bırbırımıe daha saygılı(yanı tartısma anında da kırıcı sözler kullanmadan) sevıyelı bı evliliğimiz olsun ıstıyorum ama basaramıyorum yanı bazen ıletısım sorunu oluyor.Bunları evlenmeden aşmanı dilerim canım gördüğüm kadarıyla senınde ıcınde bıseyler kalıyor üzülüyorsun tartısmalarda nısanlın kırıcı sözler sarfedebılıyor o yuzden benzettım ve yazmak ıstedım bıraz karısık yazdım pek de ıfade edemedım ama umarım bıseyler anlatabılmısımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?