bırı senı korkutsunn, bööö diyeeenefesını tut derler hıckırınca, bı de hanı hıckırınca bırı senı anıyo derler ya, aklında anabılecek ınsanları gecır, o zmnda gecıo derler, baska aklıma gelmıo, bıraz hrafe oluyo ama napalım denemekte yarar var :26:
içinden sayı saymayı dene, nefesini tutmayı deneaslında en iyisi seni korkutmak. gerçekten işe yarıyor. aşkım hep korkutarak kaçırıyor hıçkırığımı ne kadar gıcık olsamda işe yaradığını inkaar edemeyeceğim
benim eşim de öyle yapıyor kesınlıkle onarmıyor kırılan kalbimi hep ben haksız oluyorum.evlenınce ne kadar tatlı baksa da güzel söz söylesede tartısmanın ardından yumusaman daha zor olabılır.ben eşimle evlendıgıme pişmanın demiyorum kesinlikle bazı acılardan ondan ıyısını bulamazdım şükürler olsun sadece bastan bazı kurallar koysaydık sımdı daha kalıtelı bı evlilğimiz olabilirdi diye üzülüyorumo kadar eger sen bunu basarabılırsen bence sorun kalmaz gercı tek taraflı olmuyo karsı tarafın da ıstemesı sorunları kabul etmesı lazım .iş asıl orda bıtıyor gel de bunu bızımkılere anlat
anlatabildin canım teşekkür ederim. beni kırdığı gibi onarsın diye bekliyorum ama bazen tam tersini görüyorum. bu durumda da onarma işi psikoloğa düşecekçünkü ben sorunlar içinde yuva kurmak istemiyorum. iyiyken çok iyiyiz nazar değmesin ama kötü olunca da herşey yerlebir oluyor o an. aslında işi çok kolay çünkü ben o bana sarıldığı an nötrleniyorum. tatlı tatlı baksın bir söz söylesin yumuşuyorum. ben fazla bir şey istemiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum çalışacağım. ben onu çok ama çok seviyorum zaten kilo vermek de iyice farz oldu. kilo verince de yine kıskançlıklar çıkartıp bu sefer başka sorunlar çıkartıp suçlar mı diye korkuyorum ama
Ya kızlar beni şimdiden akşama ne yesem hafif geçirtirebilirim derdi aldı.
Domates çorbası yapalım dedik annemle ikimizde çalışıyoruz babamla kardeşimde şehir dışındalar iki kişiyiz sadece, bilerek gitmiycem kimseye çağırmıycam da tatlısıydı yemeğiydi yeniyor o ortamlarda yoksa
Sizce domates çorbası salata bir dilimde ekmek çok mu az hasta olmak istemem çünkü bünyem çok zayıf ama yeter bence ya meyva filan yerim sonra da olur mu ?
anlatabildin canım teşekkür ederim. beni kırdığı gibi onarsın diye bekliyorum ama bazen tam tersini görüyorum. bu durumda da onarma işi psikoloğa düşecekçünkü ben sorunlar içinde yuva kurmak istemiyorum. iyiyken çok iyiyiz nazar değmesin ama kötü olunca da herşey yerlebir oluyor o an. aslında işi çok kolay çünkü ben o bana sarıldığı an nötrleniyorum. tatlı tatlı baksın bir söz söylesin yumuşuyorum. ben fazla bir şey istemiyorum elimden geleni yapmaya çalışıyorum çalışacağım. ben onu çok ama çok seviyorum zaten kilo vermek de iyice farz oldu. kilo verince de yine kıskançlıklar çıkartıp bu sefer başka sorunlar çıkartıp suçlar mı diye korkuyorum ama
Ya kızlar beni şimdiden akşama ne yesem hafif geçirtirebilirim derdi aldı.
Domates çorbası yapalım dedik annemle ikimizde çalışıyoruz babamla kardeşimde şehir dışındalar iki kişiyiz sadece, bilerek gitmiycem kimseye çağırmıycam da tatlısıydı yemeğiydi yeniyor o ortamlarda yoksa
Sizce domates çorbası salata bir dilimde ekmek çok mu az hasta olmak istemem çünkü bünyem çok zayıf ama yeter bence ya meyva filan yerim sonra da olur mu ?
detaylar can sıkıcı anlatsam mı bilemiyorum. ama durduk yere hem de ağzımdan ilk defa çıkmayan bir laf yüzünden, kendimi hafif eleştirmem yüzünden çok ağır konuştu. aşağılayıcı bir yüz ifadesiyle sen önce kendinle barış dedi şok oldum. ben kenime bir çok konuda güvenen bir insanım. kimselere ihtiyacım olmadan kendi yağımda kavrulabildim küçüklüğümden beri. özgüvenim olmaması mümkün mü? hep takdir edilmişimdir bu yönlerimle. ama ben olanında olmayanın da farkında olan biriyim. nişanımda çok şiş bir hatun olduğumu farketmem ve kabul etmem özgüvensizlik değil kianlamıyorum. iyi olduğum konuda iyiyim desem kendimi beğenmiş, kötü olduğum konuda kötüyüm desem özgüvensiz olmak.. ben kilolarımı hiç dert etmemeiştim o kadar insana rağmen duyduklarıma gördüklerime rağmen çünkü hala ilgi odağıydım beğenilen sevilen biriydim ve kilo da yüzüme yakışmıştı yakışmasa da çok dert değildi zaten giydiğimi taktığımı kendime yakıştırmasını biliyordum. ama sevgilimle çok büyük sıkıntılar yaşadığımız zamanlar(tam ilk 1.5 sene boyunca!) oldu beni çevreden, gelmişimden geçmişimden, ölmüş insandan bile, yanımızdan geçerken dönüp bakan herhangi adamdan bile kıskanıyor ve sorunlar çıkartıyordu. kıskandıkça beni kıskandırmaya çalışıyordu. beni aşağılayarak eski arkadaşlarını yere göğe sığdıramıyordu. başkalarından bahsedip beni kıskandırmaya çalışıyrdu. o zaman beni çok aşağıladı her konuda. herşeyime ama herşeyime bahaneler buldu gururumu yerden yere vurdu. insanın sevdiği tarafından aşağılanması ve başka kadınların ne kadar güzel zeki iyi bilmemne olduğunu dinlemesi tarif edilemez bir şey şuan göğsüm sıkışıyor. ama onu anladım hep. bunların geçeceğine inanarak güç topladım hep. ve inanamıyorum ama geçti. bu kadar şeyin üzerine tabii ki özgüvenim yıkıldı. işte olduğu kadar toparlamaya çalışıyorum kendimi. bunları yaşamamış bir insanın bile kilosunu görüntüsünü dert ettiğini düşünürsek benim 34 bedenden 44 bedene çıkmış ve etrafımda bir çok yönden beğenilirken asıl sevdiğim hayatımda olsun istediğim insan tarafından üstüne bunları yaşamış biri olarak dert etmem ve kilolarımı beğenmemem gayet normal olmuyor mu?? zamanında kendimden nefret etmem için elinden geleni yapan sevgilimin şimdi beni kırıcı bir yüz ifadesiyle kilolarımdan dolayı özgüvensizlikle suçlaması bütün dünyayı başıma yıktı. haksızlığını yine kabul etmedi ve yüzüğü çıkartıp avucuna koyduğum için başka şeyler aradı arkasında. sonrası daha kırıcı ama hatırlamak bile canımı sıkıyor neyse. nasıl olduysa bundan da ben suçlu çıktım ve yapıcı olmaya çok çalıştım. sonra çok güzel zaman geçirdik huzurlu ve mutluyuz yine. ama kırılan yüreğimi gelin bi bana sorun..
cnm benm inan okuyunca çok kötü oldum allah yardımcısı olsun inş. teyzenin ramazan ramazan eniştenede ne ahlar edicem ama neyse şimdi en iyisi allaha havale etmek onuinş teyzen tez vakitte şifa buluriigeceler herkese..
kızlarr, benim teyzem rahim ve yumurtalık kanseri, yarın ameliyat olcak 2 haftadır da hastanede yatıyodu akcigerleri ödem yapmış, karaciger degerleri yüksek falan diye, ameliyat için hazırladılar, yarın sabah ameliyata gircek ege tıp fakültesinde, doktor 7-8 saat sürer ameliyat demiş, riskli birazda.. bi dua da teyzem için edin bu gece lütfen
daha 53 yaşında, çocugu olmadı, kocası kanser oldugnu ögrenince kurtulucam diyip metresiyle yok oldu ortalıktan, annemle babam yanında sadece su anda, bi sahip cıkanı olmadı, biraz önce konustuk, ağlaya ağlaya hakkını helal et dedi, cok kötü oldum bende agladım bisüürü, helallik aldım bende, isim annem o benim
nolur dualarınızı esirgemeyin
cnm ya böyle bu şekilde beslenmen çok yanlış sen bu şekilde vücutundaki minaralleri vitaminleri hep atıcam ya bu giişle çok kötü olucaksın lütfen kahvaltı (sahurda) herşey olsun sofranda tüm besinlerden hepsinden yeteri kadar ne az ne çok bak yazık edersin kendineGünaydın kısçelerr
Köle olarak işimin başındayım gene :)
Sahur: 1 dilim etimek (tuzsuz)
Accık peynir, accık domates, 2 tane zeytin yedim.
Hepimize güzel bir gün olsun.
cnm katılıyorum sana
sıkıntı yoksa sen bilirsin. ama canım bir şey diyeyim. tamam kilolardan dolayı kırgınlık yaşıyorsun vermek kurtulmak istiyorsun anlıyorum. ama bu kadar iştahsızlığı kendine çok kar sayma bence. vücudunu bazı besinlerle beslemen gerekiyor. sadece az yiyerek olmaz. sen bunları zaten biliyorsun ama ben yine de belirtmek istedim. kilolarım yüzünden ben çok şeyler yaşadım. çok farklı yaşadım hayatımı. ben fiziğimi kaybetmeye devam ettikçe o kadar çok insanı mutlu ettim ki ve o kadar çok insanı arkamdan laf sahibi ettim ki şaka gibi.. kimlerden neler duydum. sırf şu kilolar yüzünden bile öyle paramparça ki kalbim, ifade edemem. bu hafta sonu sırf nişan fotoğraflarında çok kiloluyum kötüyüm yanında daha hoş durmak yakışmak isterdim dedim diye büyük bir tartışma çıktı çok kırıldım sinirlendim. yüzükler çıkartıldı vs. sonuç barıştık devamı iyi geçti ama kalbimin kırıklığı ve üstüne yine benim alttan almamla kalakaldım. ama yine de kendimi aç bırakmaya niyetim yok. düzenli ve güzel beslenince sağlıklı kilo veriyor ve güzelleşiyorsun fakat aç kalarak kilo verince çöküyor ve çirkinleşiyorsun ben böyle düşünüyorum. sen de zayıflayım derken çökme dikkat et olur mu?
neden oldu peki aaa çok ilginçdelirmek üzereyim. abartmıyorum sabah 8 den beri bi hıçkırık tuttu geçmiyor. :84: saatlerdir geçmez mi ya! :84: susadım bi de ben. hıçkırık olmasa susuzluğumu bu kadar hissetmem. artık midem yanmaya başladı hıçkırmaktan. açlık falan da hissetmiyorum, sadece hıçkırık...
detaylar can sıkıcı anlatsam mı bilemiyorum. ama durduk yere hem de ağzımdan ilk defa çıkmayan bir laf yüzünden, kendimi hafif eleştirmem yüzünden çok ağır konuştu. aşağılayıcı bir yüz ifadesiyle sen önce kendinle barış dedi şok oldum. ben kenime bir çok konuda güvenen bir insanım. kimselere ihtiyacım olmadan kendi yağımda kavrulabildim küçüklüğümden beri. özgüvenim olmaması mümkün mü? hep takdir edilmişimdir bu yönlerimle. ama ben olanında olmayanın da farkında olan biriyim. nişanımda çok şiş bir hatun olduğumu farketmem ve kabul etmem özgüvensizlik değil kianlamıyorum. iyi olduğum konuda iyiyim desem kendimi beğenmiş, kötü olduğum konuda kötüyüm desem özgüvensiz olmak.. ben kilolarımı hiç dert etmemeiştim o kadar insana rağmen duyduklarıma gördüklerime rağmen çünkü hala ilgi odağıydım beğenilen sevilen biriydim ve kilo da yüzüme yakışmıştı yakışmasa da çok dert değildi zaten giydiğimi taktığımı kendime yakıştırmasını biliyordum. ama sevgilimle çok büyük sıkıntılar yaşadığımız zamanlar(tam ilk 1.5 sene boyunca!) oldu beni çevreden, gelmişimden geçmişimden, ölmüş insandan bile, yanımızdan geçerken dönüp bakan herhangi adamdan bile kıskanıyor ve sorunlar çıkartıyordu. kıskandıkça beni kıskandırmaya çalışıyordu. beni aşağılayarak eski arkadaşlarını yere göğe sığdıramıyordu. başkalarından bahsedip beni kıskandırmaya çalışıyrdu. o zaman beni çok aşağıladı her konuda. herşeyime ama herşeyime bahaneler buldu gururumu yerden yere vurdu. insanın sevdiği tarafından aşağılanması ve başka kadınların ne kadar güzel zeki iyi bilmemne olduğunu dinlemesi tarif edilemez bir şey şuan göğsüm sıkışıyor. ama onu anladım hep. bunların geçeceğine inanarak güç topladım hep. ve inanamıyorum ama geçti. bu kadar şeyin üzerine tabii ki özgüvenim yıkıldı. işte olduğu kadar toparlamaya çalışıyorum kendimi. bunları yaşamamış bir insanın bile kilosunu görüntüsünü dert ettiğini düşünürsek benim 34 bedenden 44 bedene çıkmış ve etrafımda bir çok yönden beğenilirken asıl sevdiğim hayatımda olsun istediğim insan tarafından üstüne bunları yaşamış biri olarak dert etmem ve kilolarımı beğenmemem gayet normal olmuyor mu?? zamanında kendimden nefret etmem için elinden geleni yapan sevgilimin şimdi beni kırıcı bir yüz ifadesiyle kilolarımdan dolayı özgüvensizlikle suçlaması bütün dünyayı başıma yıktı. haksızlığını yine kabul etmedi ve yüzüğü çıkartıp avucuna koyduğum için başka şeyler aradı arkasında. sonrası daha kırıcı ama hatırlamak bile canımı sıkıyor neyse. nasıl olduysa bundan da ben suçlu çıktım ve yapıcı olmaya çok çalıştım. sonra çok güzel zaman geçirdik huzurlu ve mutluyuz yine. ama kırılan yüreğimi gelin bi bana sorun..
Eki Görüntüle 232858 Eki Görüntüle 232859 Eki Görüntüle 232860 Eki Görüntüle 232861 Eki Görüntüle 232862
nasılım kızlar valla ben kendimi bayağı beğendim hele eşim şoklarda bide kamptaki hatunları görünce maşallah genç kız gibisin dedi ve benim ayağım yere basmıyor şu an ki daha hedefime bile ulaşmadım kızlaaaaaaaarrrrrr....darısı hepinize
iigeceler herkese..
kızlarr, benim teyzem rahim ve yumurtalık kanseri, yarın ameliyat olcak 2 haftadır da hastanede yatıyodu akcigerleri ödem yapmış, karaciger degerleri yüksek falan diye, ameliyat için hazırladılar, yarın sabah ameliyata gircek ege tıp fakültesinde, doktor 7-8 saat sürer ameliyat demiş, riskli birazda.. bi dua da teyzem için edin bu gece lütfen
daha 53 yaşında, çocugu olmadı, kocası kanser oldugnu ögrenince kurtulucam diyip metresiyle yok oldu ortalıktan, annemle babam yanında sadece su anda, bi sahip cıkanı olmadı, biraz önce konustuk, ağlaya ağlaya hakkını helal et dedi, cok kötü oldum bende agladım bisüürü, helallik aldım bende, isim annem o benim
nolur dualarınızı esirgemeyin
teşekkür ederim sudem. ben terapi görmek istiyorum. sonra da beraber görelim istiyorum. ikimiz de çok seviyoruz ve ikimiz de yıprandık. ipleri ben germiyorum ama bunu belirteyim. nasıl denir bilmiyorum birinin gelip ağzına yüzüne edip sonra da ağzın yüzün ne pis demesi eften püften bir şey olmuyor.. ayrıca buraya yazdıklarımı yüzüne söylediğim için ben suçlu oldum o gün. neyse ya döküldüm yine :)
cnm benm inan okuyunca çok kötü oldum allah yardımcısı olsun inş. teyzenin ramazan ramazan eniştenede ne ahlar edicem ama neyse şimdi en iyisi allaha havale etmek onuinş teyzen tez vakitte şifa bulur
cnm ya böyle bu şekilde beslenmen çok yanlış sen bu şekilde vücutundaki minaralleri vitaminleri hep atıcam ya bu giişle çok kötü olucaksın lütfen kahvaltı (sahurda) herşey olsun sofranda tüm besinlerden hepsinden yeteri kadar ne az ne çok bak yazık edersin kendine
cnm katılıyorum sana
neden oldu peki aaa çok ilginç
cnm ya belki haddime değil belki ama beni yanlış anlama daha şimdiden bi takım gerçeklerin farkına varman daha iyi olur ayrılık kelimesi öyle bişiki bir kaç kere söyledinmi yalama olmuş vida gibi sürekli çıkıyor ağzından seni bu kadar mutsuz eden ve psikolojini alt üst eden birine neden hala tahammül ediyosun peki seviyosun tamam ama yani sürekli irdeleyici sözler vsler ya evlenince nolucak herşey ya daha kötü olursa lequimun dediklerine katılıyorum ben kimse değişmez sadace ara verir bir süre sonra tekrara patlak verirse ya
Harikasın canım maşallahın var...
Ama ben senin yerinde olsam bu kadar kilo versem enine çizgili giyisiler giymem...
Kilo verdiğine deysin daha incecik görünücek kıyafetler giy iki kat zayıf görünürsün hehe...
Canım Allah tez zamanda hem ruhen hem bedenen şifasını versin teyzenin...
Umarım hastalıgını da kırgınlıklarını da cabuk atlatır herseye yenıden tap taze ve arınmıs bır sekılde baslar..
Mubarek ramazan ayı hurmetıne dualar kabul olur ınsallah..
Canım yaşadıklarını anlayabılıyorum hem de çok iyi..
Çoğu insan evlılık oncesı donemlerde boyle seyler yasayabılıyor..
Bende cok cook sıkıntılar cektım.. kilo mevzusu harıc kıskanclıklar olsun özlem anlasmazlıklar... ama herseyın bası bır kıskanclık kausuydu...
2,5 yıl nasıl gectı bılmem... ama hıc bır sekılde gozum kapalı degıldı bunlara yasım kucuk olmasına ragmen hıcbırseyı pembe gozluklerle gormedım..
evet sevıyordum ama karsımdakının kotu bırı oldugun da da nasıl olacagına cok ıyı tanık oldum tabı ıyı bırı oldugun da da aynı sekılde...
Kısacası tanıdım onu o benı ne kadar tanıdı bılmem de.. erkekler genelde boyle seylere pek kafa yormuyor... yasıyorlar ve bıtıyor.. ders cıkaranı cok az gordum ben...
Ama sevgim bir kenara, yaşadığım sıkıntılar bır kenara, evlendıgımız gunden ıtıbaren bunların bıtecegını bır sekılde hıssettım.. onu hıssettıgım ıcın de evlendım..
Oylede oldu cok sukur... ama olmayabılır dı de.. bu işlerin garantisi yok.. ama hıcbır zaman o kadar sevmeme aşık olmama ragmen ılle de o olsun dıye tutturmadım evet ayrıldıgımı dusundugum zaman bıle nefesım daralır içim sıkışırdı hayalını kurmak yeterdı ama yınede hayırlısı ne ıse o olsun dıye dua ettım hergun Allaha...
Bılmıyoruz tabı bu ısler 4-5 seneyle de anlasılmıyor. hersey nasıp kısmet meselesi.. 25 senelık evlılıgın sonrası neler olabılecegıne sahıt oldum ben en kucuk yaslarım da..
o yuzden kımseye guvenım tam değil benim... Allah pişman ettirmesin sadece.. ne zaman ne olacagını bılemeyız.. hayırlısını ıstemekten baskası hayırlı değil..
nişanlınla aranda ki hukuku en ıyı sen bılırsın.. bızıde nısanlıyken dısarıdan goren bunlar evlenınce bırbırını keserler derlerdı heralde evlenmesın derlerdı ama hersey dısarıdan gormekle olmuyor yasayan bılır en ıyı... bız ne desek boş..
Ama şöylede bır sey var.. evlenınce hersey bıttı güllük gülistanlık tartısma gurultu yok dıye bırsey yok her evlılıkte oldugu gıbı ıyı zamanıda oluyor kotu zamanıda bu evlılıgın doğası..
Ama erkeklerin mayası değişmiyor o da bır gercek.. yani 7 sinde neyse 70 in de de o insan... sadece olaylara verdiği tepki derecesi düşüyor...
Belki biraz sakinliyor... ama temel aynı... yani huy değişmez senin asıl değerlendireceğin şey o.. bir insan anlayışsız sa evlenınce de oyle kalır, vicdansızsa merhametsizse vurdum duymazsa sorumsuz sa bunların hıcbırı değişmez karakterdir...
eğer sen böyle davranıslarına tanık oluyorsan ve asıl problem yaratan özellikleri bunlarsa evlenınce de değişmeyeceğini bil.. hakkında herseyın hayırlısı olsun canım...
Charm merak ettım kac yasındasın canım sakıncası yoksa tabi. Doğru seyler yazmıssın aslında herseyde hayrılısını ıstemek lazımmıs bende evelenırken bunu ıstemıstım cok da uzun süremedi evlenme süremiz yani o yüzden ben cok ıstışare edemedım acıkcası sadece mantıklı düşünmeye calıstım o dönem. Birde hersey kısmet aslında bendımd evlılıgım 3.5 yılı gectı ama ben kendı adıma büyüdüğümü evlenince birde en cok cocuk olunca hissettim acıkcası.erkekler gercekten de bırcok seye yüzeysel olarak bakıyor bızım baktıgımız yonlerden olaylara yaklasmaları cogu zaman mümkün olmuyor sonuc olarak ta biz genel olarak onalrı hep idare eder durumuna düşüyoruz genel düzen bu şekilde
benim eşim de öyle yapıyor kesınlıkle onarmıyor kırılan kalbimi hep ben haksız oluyorum.evlenınce ne kadar tatlı baksa da güzel söz söylesede tartısmanın ardından yumusaman daha zor olabılır.ben eşimle evlendıgıme pişmanın demiyorum kesinlikle bazı acılardan ondan ıyısını bulamazdım şükürler olsun sadece bastan bazı kurallar koysaydık sımdı daha kalıtelı bı evlilğimiz olabilirdi diye üzülüyorumo kadar eger sen bunu basarabılırsen bence sorun kalmaz gercı tek taraflı olmuyo karsı tarafın da ıstemesı sorunları kabul etmesı lazım .iş asıl orda bıtıyor gel de bunu bızımkılere anlat
bence az canım bı sebze yemegı felan de eklemelisin ıftardan hemen sonra demıyorum ama bı skeılde eklemelısın ayran yogurt o tarz seyler de olmalı bence
cnm bayanlar genelimiz böleyiz bi ufak sarılma tebessüm bize yetiyo cnm herkes ne yaşadıgını bilir hisseder bizimkiler nacizane fikirler ama nişanlın çok ayıp etmiş senin kilonla ilgili yorum yapmaya bile hakkı yok bu nasıl bişeydir ya eğer bişey dicekse kiloyla ilgili destek olsun sana ne olur şimdiden kırılıyosun ilerde patlamalar olcana herşeyi konuş cnm inş ikiniz içinde en iisi olur
cnm aslında bunu kendin anlayabilirsin ufakta olsa bi sebze yemeği yesen
yok canım ne sakıncası ama merak ettim kaç olabilirim...
yok canım ne sakıncası ama merak ettim kaç olabilirim...
cok teşekkür ederim kızlarr cok sagolun, biraz önce ameliyattan cıkmış teyzem, parçaları patolojiye vermişler, doktorundan acıklama bekliyo annemler, nası geçti fln bilmiyoruz su an, yogun bakımdaymış smdi. allah tüm hastalara sifa wersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?