70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım ne sakıncası ama merak ettim kaç olabilirim...

canım 25 felan dıye tahmın ettım neden dersen yasım küçüktü felan demişsin evlenmeden once bazı muhakemelerı yapabılıyordum felan dıye.gercı bılemem uzun yıllar flört de etmıs olabılrısınız ama tahmınım oyle ondan merake ttım bırde 3 yasında oglun vardı demi

arcak81 yasını tahmın edemedı kactı galıbaaaaaaaaaaaaaaaa

oyle bı yetenegım olsa ben sallardım ama oyle yasım kac sence ya da sence kac kıloyum sorularından hep kacarımmm

kız pelin adımı mı unuttun yok saartık resmı mı takılmak ıstıyon hep arcak81 dıye bahsedıyon dafotolar profılde mı :44:

Pelin gayet ıyı görünüyorsun valla öyle göz ebatan bişey yok ama Kılavuz gıbı neden sende enıne cızgılı bı elbıse gıymeyı tercıh ettın kı bencede oldugundan sısman gösteriyor. valla benım vucudum cok dagınık anladım ben kılom fena deıl ama görünüş kötü reısm bıle paylasamıyom utancımdan acılen sıkılaşmam lazım.birde adet tam olamadıgımdan mı nedır kac gündür resmen ateşler ıcınde yanıyorum resmen bunaldım valla yaa menapozlu gıbıyım

süpersin deryacım yaaa kim der 2 çocuk annesi diye.
canıımmm Rabbim şifalar versin inşş.bu erkekler için söylenecek tek kelime bulamıyorum doğrusu.ama insan ne ekerse onu biçer enişte bey geleceğinden çok emin sanırımmmmmm

tatlm yaaaaa seni çok iyi anlıyorum.ama oturup iyi düşün atalım devamlı ayrılık lafları yüzük atmalar falan yıpratır ilişkinizi.eğer bööle devam edemiceksen ayrıl bence biliyorum çk seviyosun ama bu bööle devam etmez.değişeceğini hiç düşünme bu çok nadir olur tatlım.insan 7 sinde ne ise 70 inde de o dur bence.oturup ilişkini enine boyuna bi irdele düşün güzlim.bööle bi ömür geçer miiiii.nişanlınla da konuşun ve açık açı anlat herşeyi ne hissttiğini düşündüğünü.Rabbim yardımcın olsuunn.

kız pelin adımı mı unuttun yok saartık resmı mı takılmak ıstıyon hep arcak81 dıye bahsedıyon dafotolar profılde mı :44:

canım ya tatıle gıtmemız yaklastı ya, o enıne cızgılı elbısede ıncecık penye bısı, alsam da denıze gıderken uzerımemı gecrısem dıye dusunmustum zaten almadım, gıymıycem enıne cızgılıııı

diğer sıyahı begendım ama eşim yanımda yoktu bı foto cekeyım de ona gostereyım sonra alyım dedım, sonra bı baktık kalmamıs:26: valla cok içimde kaldı o elbısee

suratını gızleyıp koysana bı tane boyle boydan fılan olsun ama album yapıp koy, bı gorelım bakalım sana mı oyle gelıyo cunku aramzıda kılo farkı var, dedıgın kadar oldugunu zannetmıyorummm sana oyle gelıyodurr

arzuuuuuuuuuuuuuuuu deil mi kız senın adın, şimdis en sorunca ben de afalladım haaa :26:
benden baska kımse pek adını kullanmıyoo bende bunu farkettıkten sorna belkı desıfre olmak ıstemezsın dıye adını kullanmamaya basladımmm, hanı dedın ya takma ısım olayı fılan

Son düzenleme:
hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. iyi ya da kötü olması önemli değil kırılmam. sadece iyileri kabullenerek zaten bir yere varılmaz. arcak, barkinim, ger-düş, cuttygirl, lequ, charm cevap yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim. tek tek cevap yazmak çok istedim ama o gücü bulamadım. tuhafım biraz. kendimi çok suçluyorum canım en çok bu yüzden acıyor. ayrılığı duymak bile nefesimi kesiyor. bir saattir tuvalalette ağladım. bugün ya da uzak beklenmedik bir zamanda bir gün küt diye ölecekmişim gibi geliyor. o güne kadar onu hep seveceğim ve yanında olacağım o istediği sürece. ağzından çıkan bir söz bile hayatımı çok etkiliyor bunu ona da söylüyorum. iyi bir insan. ama acımasız olunca ondan çok korkuyorum. söyleyeceği bir söz bile kalp krizime sebep olabilir çok ciddiyim. ben babama aşık bir kız çocuğuydum. ona en çok ihtiyacım olan yaşlarda beni terk etti çok üzüldüm ama olgun düşünmeye ve anlamaya çalıştım. onsuz da büyüdüm. sonra bu yaşıma kadar öyle şeyler yaşadım ki.. şuan o çocuk halimden bile daha hassas kalbim. daha iyisini istedikçe daha kötüsünü yapabiliyorum. şimdiye kadar yanlışlarım oldu. geriye takılı kalmak istemiyorum ama bu hassaslıkta bu hiç mümkün olmuyor. geride kalanları silmem için garip gelecek ama hafızamı temizletmeyi bile düşündüm. ben huzur istiyorum. bunun için önce benim huzurlu olmam gerekiyor. şuan hıçkırarak ağlayabileceğim, neden ağladığımı sormayacak, gülsem deli mi bu demeyecek, güvenilir bir omuza öyle ihtiyacım var ki bunu bile bulmak kolay değil. bunun için profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşünüyorum. zamanında araştırdım ama seanslar çok pahalı. şu çeyiz arifesinde bu çok büyük dert ama ilerideki huzur ve mutluluğumuz için yapacağım en büyük yatırım bu olur inancındayım. kafanızı şişirdiğim için özürdilerim. hepinizi çok seviyorum.

kızlaaaaaaaaaaaarr, hani şu bahsettiğim iş wardı yaaa,türkiyenin en büüyük bilişim ve telekominikasyon sirketlerinden birinde ( hatta ta kendisinde ama sülememmmm :) ) işe kabul edildimmmmm, biraz önce tel geldiiiiiiiiiiiiiiiii :)

yarın evraklarımı teslim edicem, sora sağlık raporu fln istiyolar onları tamamlıcaaam :)

tabi bi de su anki isyerime durumu acıklama ve istifa etme durumu var ki en zor kısmıssıııı bu :)

artık servisimm olceeeekk maaşım %60 artceeeekk

takma isim olayı ne kız hatıryamadım valal yaslılıgıma verfazla kıms ebılmıyoda ısmımı ondan kullanmıyo ama sabah kaptanım yazdı mesela ısmımıbilenler soyleyebılır sorun yok benımd evar bıtane kabınde cekınmıs fotom am aben geneld espor gıyınıyom belkıd eondan oldugumdan kılolu gozukuyorum bırde fazla dar gıyınemıyom malum tesetture uygun olsun dıye hemde fazlalıklar pörtlüyo valla.benım denedıgım tunıkte aslında karelı bend ealmadım daha bırde ustume bıraz bol gelmıstı ama koyayım aksma koyabılırsem album nası olusturuluyo bılmıyom da bakayım.gecen eşime cek fotmu dedım cekemdı pis kendım cekyım dedım begenmedım kendımı off bırd ebugun aldıgıom pantolon olmayınca kendımı 100 kg hıssettım valla nasıl almısımkı ben o pantolonu dedım

aaa canım ne güzel bi haber cok sevındım hayırlı ugrulu olsun ınsallah yenı işin.sana mutluluklar getırsın ınsallah.birde banka vardı su evlenınce 10 maas ıkramıye veren o noldu canım ben onu merak ettım.

Hadi gözünaydın :) Çok sevindimmm yeni işinde başarılarrr

ne kafa şişirmesi ya saçmalıyosun

bende eşimin bir lafına bütün günümü mahfediyorum

ağlarım çalışamam yemem içmem

o benden çok daha rahattır

iyidir ama gaddardır

hani diyorsun ya ağlayacak bir omuza ihtiyacım var aslında onun omuzuna ihtiyacın var ama seni gerçekten anlayacak haldeyken.

aslında bu döktüğümüz gözyaşları ne kıymetli ahh ahhh

bazı arkadaşlarım var .böyle kavga edince falan hayatlarına aynen devam ederler

yerler içerler gezerler..........

bunların birazı bile bende yok.

süpersiin çok sevindim eminim hayırlısı olmuş. ama bu evlenince 10 maaş ikramiye vermiyorsa boşver bunu şaka

Allah gönlüne göre versin

ne güzel her daim böyle güzel haberler verirsin inşaallah

qivi bizde seni sevdık canım ne kadar yenı olsanda kısa sürede içtenliğinle kabul ettirdin valla kendini sahsen ben oyel düşünüyorum.ayrıca kafamıda şişirmiyorsun ne kadar sanal ortamd aolsakta burdan cok seyelr öğreniyoruz bence ne kadar da kılo verme topıgı olsadabence sen senı terk eden babanın sefkatını nısanlında arıyorsun her ahlıyle onu kabule dıyorsun bundan o sonuc cıkıyor.sadece sorun dende deıl bence nısnalının da sana yardımcı olması lazım canım.sende benım gıb ıcok hassassın yengec burcunun özelliği malesef hep kendımıze yapıyoruz. ALlah yardımcımız olsun

cok teşekkür ederim cnm bende cok sewindiiiim :)
su an cıglık atmamak için zor tutuyorum kendimi

walla o dediğin yer beni 3 görüşmeye çağırdı, 3üde olumlu geçti mülakatları gectim arıcaz dediler ama aramadılar, onllar kaybetti, uyuzlar hıh

Hadi gözünaydın :) Çok sevindimmm yeni işinde başarılarrr

teşekkür ederim bebekiiiim, daha güzelleri sizin ossun

hayırlı olsun canım benımmmmmmm artık ıslatırız ılk maasınla butun topıge tavuklu salata ısmarla burdan haa unutmaaa
cok sevındım valla, şu anki işyerıne sasrtlardan bahsedersen anlamamalrı ıcın neden goremıyorum ben, adı bıle yeter yanı inş oranın calısma sartları ııdırde bızden ayrı kalmazsınnnnnnn

koy mutlakaaa ben kapalı olmama ragmen oyle çok dar gıyınemem, zaten o cızgılı elbise penye oldugundan uzeırne yapısıyodu bı de , tatılde havuz kenarında da olsa yok dedım ya benbunu rht gıyemem, ıyıkı de almamısım enıne cızgılıyı ama bı yerde o sıyah elbıseyı bulursam eımden kacısıyok valla

ay sonu oldugu ıcın su an bı yere kıpırdayacak maddı gucum yok ama ankaraya yolun duserse omzun hazırdır, belkı ordan dogru da beraber hafıza temızleyecek bı yer aramaya gıderız, ıkı kişi olunca ındırım yapabılırlerrr ya da sen mustakbel kocanı yonlendır banaa, onun bıraz kala ıhtıyacı var galıbaa, onu da hallederızzz
umarım evlenınce hersey yolun agırer dıyım o zaman ben, evlılık oyle al yuzuk ver yuzuk olayı değil cunku belkı nıkah masasında bırakırsınız herseyı, mesela bız yıllarca aynı evde yasadık evlenmeden once ama evlılık ıyı geldı bzıe hem de evlendıkten sorna cok daha cıddı sorunalrla karsılasmamıza ragmen inş sende aradıgın huzuru bullursun canım, ben de nolursa olsun huzurun, ınsanın kafasının rahat olmasının en onemlı sey olduguna ınananlardanımm

süpersiin çok sevindim eminim hayırlısı olmuş. ama bu evlenince 10 maaş ikramiye vermiyorsa boşver bunu şaka

bende bebekimm bendeeeeeeeeeee :)
sart koştum zaten didim bana en az 3434654 maaş ikramiye weriyosun her evlendiğimde

buarada tatlım sana ayrıca yazıcam bi ara, su an bi tel trafigim flnda var

Allah gönlüne göre versin

ne güzel her daim böyle güzel haberler verirsin inşaallah

amin canım cümlemizz için insallaahhhhh :)

buarada merak edenler için, teyzem de ameliyattan cıktı 1 saat önce, yogun bakımda su anda, cok sükür iiymiş gayettt iice rahatladı içim :)

gözünüzaydın canım inşallah adha da iyi olacak teyzen sonucları da temız cıkar ınsallah

bugun senın gunun anacımmmm, 1 agustosu lequm bayramı ilan edıyoruzzzz

beceremedim galıba silmeyi

Eklentiler

• $Fotoğraf0374.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoğraf0366.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…