70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi şımardım sengözlerimebaksanab
uykudan bahsediyorum haftasonu bile maksimum uykum 8 saat
zaten istesemde uyuyamıyorum pazar günleri erkenden açılıyor gözlerim
gece banyo yapıp yattım o yüzden çok uykum var şuan galiba

sen cezanı vermıssın canım ama super hem iş hem spor sabahleyın lutfen sıtemızı boş bırakmayalım ozaman yemeklerı kacırıyoruz

Hay şükür kavuşturana.İki gündür net bağlantım gitmişti.Çok şükür hallolmuş.çok mutluyum
Hoşşum kusura bakma canım netim koptuğu için kilo bildirimi yapamadım.zaten bu haftayı özel bir nedenimde olmamasına rağmen +200gr la bitirdim yani 71,200kg olarak.beni yeni listeye eklersen sevinirim tatlım.
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.1 saate evden çıkmam lazım hazırlanmalıyım

canım merak ettim diyetin sonucunu.kilo verebildinmi.bende bu haftaki hayal kırıklığından sonra 3 günlük şok diyetime başladım.bakalım sonuç ne olacak

evet canım ben bılmıyordum 5,5 saat uyudugunu 8 saate kadar normalmıs uyumalısın yoksa bagısıklık sıstemın coker ehh uyursun artık sen sımdımirmirmirmir

hoşgeldin a.s.

Beyhan__ kullanıcısından alıntı Mesajı göster
selam kızlar öncelikle hepinize..
ben 18 yasında bir üniversite öğrencisiyim..şu anda 76 kiloyum..boyum 162..artık böyle görünmek hiç ama hiç hoşuma gitmiyor ve bu kez CıDDı ANLAMDA kilolarımdan kurtulmak istiyorum..
pazartesi günü mü kilo bildirimi yapılıyor burada??
ve de beni de aranıza alır mısınız acabaa

Aramıza hoşgeldin canım...

kızlar aranızda acıkan yokmu yaaa ben acıktım az bişi çubuk kreker atıştırayım bari:))))

günaydın arkadaşlar ben bu gün evde yokum dışar işlerim var akşama kadar giremem k.k. ya akşam raporumu toplu veririm a.e.ol

kızlar aranızda acıkan yokmu yaaa ben acıktım az bişi çubuk kreker atıştırayım bari:))))

valla ben daha yenı kahvaltı yapıyorum.aksam yemek yemeden yattım bu saate kadarda uyumusum sölee bı dösendım kahvaltıya bıraz fazla kactı ama öglen az yerım aksamda yıne yemeden yatacaam kafaya koydum

sabah 3kayısı 1bardak ılıksuyla,menemen yedim 3dilim ekmek,arada 2incir,birazdanda ögle yemegimde 3parca biftek,2dilim kepek ekmek yiyecem.

valla ben daha yenı kahvaltı yapıyorum.aksam yemek yemeden yattım bu saate kadarda uyumusum sölee bı dösendım kahvaltıya bıraz fazla kactı ama öglen az yerım aksamda yıne yemeden yatacaam kafaya koydum

sabah 3kayısı 1bardak ılıksuyla,menemen yedim 3dilim ekmek,arada 2incir,birazdanda ögle yemegimde 3parca biftek,2dilim kepek ekmek yiyecem.

ay kızlar bende acıktım,şimdi şekersiz türk kahvesi içiyorum 1 saat daha irade edeyimde öğlen yemeğimi yerim.

zeynep cim afiyet olsun şekerim,valla menemen kulağa çok hoş geliyor, cokacimcoookhafta sonu bende yapayım.

bende acıktım valla atıştıracak bişeylerde yok yanımda bugün öğlene ne yiyecem onuda bilmiyorum türk kahvesi söyledim bende kendime şimdi içince tıkanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…