- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
tatlım uyumanaını tavsıye etmem cunku uymakta enerje verıyor ve halıyle kılo olarak yapısacagına inanıyorum bende cok spor yaparım imkan buldukca ama asla ve asla 7 yı gecmez uyanmam aksamda 12 geçmeden yatarım kızlar ben eskıden 12 den önce kalkmazdım ozamanlar yenı evlıydım esımde calısmıyordu hoş işe gitsede uyandıramıyordum 67 den ozaman 1 sene surmeden 77 cıktım ve artık uyumamaya karar verdım sımdı dakık gıbı uyanıyorum sadece pazar gunlerı uyurum kocısımle
sana kocaman aferın tatlım bende aksam cok cebellestım yemek için ama cok sukur salatalıkla gecırdım istegımı ozaman ikimide aferın
günaydın tatlım incecık elsemız grbun en zayıfın sensın ilk yazım sana gecerlı tatlım fazla uyumak yok sadece hafta sonları kızlar bılıyorum ama sımdı bir hatam var bır bardak kola içtim 100 kalorı harcamaya calısıcam buarada 2000 adımımı attım
günaydın kızlar ben hiç kaçamak yapmıyorum ama akşam görümcemde yemekteydik bir tabak dolma yedimklava: kabak kuru biber ve yaprak sarmasından bol salata ama pirinç olunca çok şişirdi eve gelince soda içtim 45 dk bisiklet çevirdim. sabah 30 dk spor yaptım duşumu aldım koştur koştur işe geldim dün bahar havası vardı bugün kapalı ve yağmur geliyor 2 etimek bir domates peynir ve zeytin yedim sıcak suyumu içtim
sen cezanı vermıssın canım ama super hem iş hem spor sabahleyın lutfen sıtemızı boş bırakmayalım ozaman yemeklerı kacırıyoruz
ARKADAŞLAR,BU HAFTANIN BİRİNCİLERİNİ KUTLAR LİSTEMİ SUNARIM :))
SİYAH24..................78.................75...........3 KİLO :hooray:
NNURAYY:..............72,2..............70...........2,2 KİLO :hooray:
ZİRAAT :..............74,4..............72,2........2,2 KİLO :hooray:
SEVİLCAN:..............71.................69...........2 KİLO :hooray:
ELSE.......................68................66,3.........1,7 KİLO
MELANKOLİ699........73.................71,5........1,5 KİLO
CARPEDİEM............73..................71,7........1,3 KİLO
BURGEM.................72,3...............71...........1,3 KİLO
ALMİRA...................70,3...............69............1,3 KİLO
KUUSUUM...............70,1...............69............1,1 KİLO
SVLKBR...................68,5...............67,5.........1 KİLO
LOXANDRA..............77,4...............76,4..........1 KİLO
YOKRUMUZFALAN...70,5..............69,5.........1 İLO
MİNNA9595...............73.................72..............1 KİLO
MİSSZORRO..............73,1.............72,3.............800 GR
SEROQ.....................77,1.............76,3..............800 GR
ROCK_ON.................75,7.............75.................700 GR
MAGRENTA..............68,5.............68.................500 GR
FLYALONE................73,5............73.................500 GR
GÖZYAŞI...................74...............73,6..............400 GR
HOŞŞUM...................69,7.............69,4..............300 GR
BEBİŞLERİM..............71...............70,7...............300 GR
GULEYSA..................67,8.............67,6..............200 GR
EBTUNA....................78,1..............77,9.............200 GR
KİLO VEREN TÜM ARKADAŞLARIMI TEKRAR KUTLUYORUMMM
VE KİLOSUNU KORUYANLAR ;
ZUZUMM.........70,9...........70,9 :dance:
WHİTEHALL.....71.............71 :dance:
FEYZA79........68..............68 :dance:
ZEYNEP2630...86..............86 :dance:
KARAKEDİBU...74.............74 :dance:
GÜLÇİÇEK........69.............69 :dance:
XZEYNA...........76..............76 :dance:
MUHASEBE......70,4..........70,4 :dance:
TOPRAK...........75,4..........75,4 :dance:
EFSANUR.........71,6.....
SİZİDE TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞLAR,
ŞİMDİDE ÖZEL NEDENLERDEN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIM.,
ELÇİNCAKAR.....78,8.....79,5.....700 GR yasakkelime
LATTE.................78,1.....78,7....600 GR yasakkelime
ZEYNP.................73,8.....74,1....300 GR yasakkelime
VE ARAMIZA YENİ GELEN ARKADAŞALRIMIZ VAR KIZLARR
SİZDE HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRRRR.,
TSAMBİKOS..........a.s. :1hug:
VEZAHA................a.s. :1hug:
SİRİNE66...............a.s. :1hug:
NAGİHAN-A...........a.s. :1hug:
SULTAN34.............a.s. :1hug:
ARKADAŞLAR BU HAFTA FORMU ÇOK AZ TAKİP EDEBİLDİM,
MALUM ÖĞRENCİYİM VE SINAVLARIM VAR DERS ÇALIŞIYORUM
O YÜZDEN YENİ GELEN BAŞKA ARKADAŞLAR VARSA ONLARIDA SELAMLIYORUM,
LİSTEYİ BEĞENİRSİN İNŞ.
DİĞER 20 KİŞİNİN DE KİLO BİLDİRMİNİ BEKLİYORUM
ŞİNDİLİK BU KADAR ,KENDİNİZE İYİ BAKIN ANACIM BYEEE
günaydın kızlar
bütün kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum haftaya kesin kupa alacağım
bu arada şok diyetin 2. günündeyim tartıya çıkmadım yarın sabah çıkıcam sonucu bildiririm
çok zor bir diyet degil hiç açık hissetmedim bence herkes deneyebilir haftalar sonra kilom iyice oynadı ibreden....
kilosunu koruyan ve elinde olmayan sebeplerden dolayı kilo almış görünenleri de öpüyorum kızlar sakın moraller bozulmasın herşey kilolar için by....
tatlım uyumanaını tavsıye etmem cunku uymakta enerje verıyor ve halıyle kılo olarak yapısacagına inanıyorum bende cok spor yaparım imkan buldukca ama asla ve asla 7 yı gecmez uyanmam aksamda 12 geçmeden yatarım kızlar ben eskıden 12 den önce kalkmazdım ozamanlar yenı evlıydım esımde calısmıyordu hoş işe gitsede uyandıramıyordum 67 den ozaman 1 sene surmeden 77 cıktım ve artık uyumamaya karar verdım sımdı dakık gıbı uyanıyorum sadece pazar gunlerı uyurum kocısımle
haklısın güzelim ama benim spordan gelmem zaten 11/12 yi buluyor sabahlarıda 5:30 da uyanıyorum,yani 5,5 saat uyuyorum,yapmaz kilo yaaa di mi :uhm:
sen 69 kilo musuunn:1shok:ayy maşallah ne güzella.s.
haklısın güzelim ama benim spordan gelmem zaten 11/12 yi buluyor sabahlarıda 5:30 da uyanıyorum,yani 5,5 saat uyuyorum,yapmaz kilo yaaa di mi :uhm:
OF OF OF şok oldum 5,5 saat mi canım arada dinlen çok az gelmiomu yaaaben 12de yatıp 7de kalmıyorum diye az uyuyorum diyordum bu azmin başarısı yakındır valla maşallah
selam kızlar öncelikle hepinize..
ben 18 yasında bir üniversite öğrencisiyim..şu anda 76 kiloyum..boyum 162..artık böyle görünmek hiç ama hiç hoşuma gitmiyor ve bu kez CİDDİ ANLAMDA kilolarımdan kurtulmak istiyorum..
pazartesi günü mü kilo bildirimi yapılıyor burada??
ve de beni de aranıza alır mısınız acabaabenneyaptımki
kızlar aranızda acıkan yokmu yaaa ben acıktım az bişi çubuk kreker atıştırayım bari:))))
OF OF OF şok oldum 5,5 saat mi canım arada dinlen çok az gelmiomu yaaaben 12de yatıp 7de kalmıyorum diye az uyuyorum diyordum bu azmin başarısı yakındır valla maşallah
hafta sonu biraz daha fazla uyuyarak dengelemeye calışıyorum canım,hafta içi maalesef erken kalkmak zorundayım,malum istanbul trafiği.. e işimde epey bir uzak olunca mecburen böyle oluyor.
akşamları spora gitmek inanın bana terapi gibi geliyor,sanırım azmin zaferi yavaş yavaş geliyor ,3 hafta öncesine kadar sporsuz sadece diyetle 5 haftada 3 kilo vermiş olmama rağmen sporla 2 haftada 3 kilo gitti valla,sabah tartıda kendimi 77 gördüm ama pzt ye kadar sevinmeyeceğim emin olayımda öyle.yani sabırla devam ediyorum canım,bir sizin kilolara gelebilsem oof of .cıss bana offlamak yok dimi yerimseniben
kızlar aranızda acıkan yokmu yaaa ben acıktım az bişi çubuk kreker atıştırayım bari:))))
valla ben daha yenı kahvaltı yapıyorum.aksam yemek yemeden yattım bu saate kadarda uyumusum sölee bı dösendım kahvaltıya bıraz fazla kactı ama öglen az yerım aksamda yıne yemeden yatacaam kafaya koydum
sabah 3kayısı 1bardak ılıksuyla,menemen yedim 3dilim ekmek,arada 2incir,birazdanda ögle yemegimde 3parca biftek,2dilim kepek ekmek yiyecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?