İzmir in güzel kızları;
sizdeki güneşli hava sanırım İstanbul a kaçmış,burda hava süper bugün :jeyyar:
valla canım ya nazar mı deydirdiniz ne :) neyse izmri bu hiiiiiç belli olmaz şimdi kapar sonra açar :)İzmir in güzel kızları;
sizdeki güneşli hava sanırım İstanbul a kaçmış,burda hava süper bugün :jeyyar:
günaydın elsecim naberhavamızı geri gönderin:roflol:
günaydın hepinize kızlar karanlık izmirden
şuanda uyumaktan başka bişey düşünemiyorum mirmirmirmir
günaydın çıtırlarımm benim. ben de sabah bi haşlanmış yumurta ve bir iki zeytin yedim bi dilim ekmekle. sonra da bakayım kimler ne yazmış diye okuyayım diye açtım bilgisayarı. oğlum rahatsız grip olmuş evde yatıyo okula yollamadım iki gündür, o yüzden temizliğe başlamak için onun uyanmasını bekliyorum.kayınvalde de hala oturuyorum söylene söylene dolanıyo evde. sabah içmedim evdeki sirkeli sudan.marketten sabah alırım dedim ama o kadar erken saatte bırakıyorum ki kızımı okula, daha market açılmamış oluyo 7 ye doğru.neyse artık öğlene alır içerim de açığı kapatırım fazlasıyla.görüşürüz . öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar iyi sabahlar dünkü havanın yerinde yeller esiyor izmirde yağmurlu kapalı bir hava var hiç sevmem
neyse dün akşam biraz çorba biraz kereviz yemeği ve haşlama kabak yedim annem kıymalı makarna ye diye tuıtturdu bari tat dedi yemedim zor kaçtım valla :)))
bu arada metebolizma hızlandırıcı çayı yaptım tarçın ve karanfilden nefret ederim iğrenç kokuyorlar sanırım karanfili frazla koydum karabiberi dediğiniz gibi az koydum acılık hissetmiorum :))) ılıkken tadı güzel ama soğukken sevmedim uamrım benim metobolizmamı çalıştırır :))))
sabah 3 kayısı 1 bardak sirkeli su bir bardak metebolizma çayı içtim
biraz önce kahvaltımı yaptım kepek ekmekli tost bir bardak çay içtim :)
tatlım uyumanaını tavsıye etmem cunku uymakta enerje verıyor ve halıyle kılo olarak yapısacagına inanıyorum bende cok spor yaparım imkan buldukca ama asla ve asla 7 yı gecmez uyanmam aksamda 12 geçmeden yatarım kızlar ben eskıden 12 den önce kalkmazdım ozamanlar yenı evlıydım esımde calısmıyordu hoş işe gitsede uyandıramıyordum 67 den ozaman 1 sene surmeden 77 cıktım ve artık uyumamaya karar verdım sımdı dakık gıbı uyanıyorum sadece pazar gunlerı uyurum kocısımleteşekkürler tatlım :1hug:
iananırmısın spordan gelir gelmez uyuyyorum çünkü biliyorumki evde dolansam elim dolaba gidecek :)
sana kocaman aferın tatlım bende aksam cok cebellestım yemek için ama cok sukur salatalıkla gecırdım istegımı ozaman ikimide aferıngünaydın kızlar iyi sabahlar dünkü havanın yerinde yeller esiyor izmirde yağmurlu kapalı bir hava var hiç sevmem
neyse dün akşam biraz çorba biraz kereviz yemeği ve haşlama kabak yedim annem kıymalı makarna ye diye tuıtturdu bari tat dedi yemedim zor kaçtım valla :)))
bu arada metebolizma hızlandırıcı çayı yaptım tarçın ve karanfilden nefret ederim iğrenç kokuyorlar sanırım karanfili frazla koydum karabiberi dediğiniz gibi az koydum acılık hissetmiorum :))) ılıkken tadı güzel ama soğukken sevmedim uamrım benim metobolizmamı çalıştırır :))))
sabah 3 kayısı 1 bardak sirkeli su bir bardak metebolizma çayı içtim
biraz önce kahvaltımı yaptım kepek ekmekli tost bir bardak çay içtim :)
havamızı geri gönderin:roflol:
günaydın hepinize kızlar karanlık izmirden
şuanda uyumaktan başka bişey düşünemiyorum mirmirmirmir
kızlar günaydın
hepinizi çok seviyor kocaman öpüyorum dün akşam eşim rahatsız oldugu için kayın validem gelmiş ve çorba pilav et kavurması ve tatlı yapmış tabi ben gidincede ondan ye bundan ye sürekli baskı
ama 1 kase çorba yarım dilim ekmek 3 kaşık pilav ve 3 kaşık et yedim tatlıya elimi bile sürmedim 1 kase yogurt ve salata da yedim diyetin son akşamı biraz sapıttım o yüzden belki 1 kilo olacaktı ama malesef 800 gr da kaldı şimdilik 800 gr vermişim ama buda süper bişi benim için 1 gün ara verip tekrar yapıcam perşembe cuma bakalım bu hafta 2 kio vermeyi hedefledim ama bakalım hayırlısı...
cnm sirkeli suyu ve metabolizma hızlandıran çayı birlikte içte istersen sen bilirsin ama ben çayı sabah akşam sirkeyide öglen içiyorum...
günaydın tatlım 800 gr cok guzel bır rakam daha pazartesıye cok var bence iyi kılo vereceksın bu hafatakızlar günaydın
hepinizi çok seviyor kocaman öpüyorum dün akşam eşim rahatsız oldugu için kayın validem gelmiş ve çorba pilav et kavurması ve tatlı yapmış tabi ben gidincede ondan ye bundan ye sürekli baskı
ama 1 kase çorba yarım dilim ekmek 3 kaşık pilav ve 3 kaşık et yedim tatlıya elimi bile sürmedim 1 kase yogurt ve salata da yedim diyetin son akşamı biraz sapıttım o yüzden belki 1 kilo olacaktı ama malesef 800 gr da kaldı şimdilik 800 gr vermişim ama buda süper bişi benim için 1 gün ara verip tekrar yapıcam perşembe cuma bakalım bu hafta 2 kio vermeyi hedefledim ama bakalım hayırlısı...
evet canım bak gör hepberaber nasıl atacaz bu falalıkları ohhhh cekecez bı ayy sabaırsızlıkla beklıyorum o gunlerıherkese günaydın ben kahvaltımı az önce yaptım
2 adet lıght etimek
2 adet lıght karper peyniri
domates ,salatalık,5 ad yeşil zeytin ve çay
2 saat sonra bir tane elma yemeyi düşünüyorum,
sonra yemekten önce yeşil çay öğlende tavuk şiş ve salata
şimdilik bu kadar,kendimi artık daha sorumlu hissediyorum iyiki katılmışım aranıza,öpüyorum hepinizi
tatlım uyumanaını tavsıye etmem cunku uymakta enerje verıyor ve halıyle kılo olarak yapısacagına inanıyorum bende cok spor yaparım imkan buldukca ama asla ve asla 7 yı gecmez uyanmam aksamda 12 geçmeden yatarım kızlar ben eskıden 12 den önce kalkmazdım ozamanlar yenı evlıydım esımde calısmıyordu hoş işe gitsede uyandıramıyordum 67 den ozaman 1 sene surmeden 77 cıktım ve artık uyumamaya karar verdım sımdı dakık gıbı uyanıyorum sadece pazar gunlerı uyurum kocısımle
sana kocaman aferın tatlım bende aksam cok cebellestım yemek için ama cok sukur salatalıkla gecırdım istegımı ozaman ikimide aferın
günaydın tatlım incecık elsemız grbun en zayıfın sensın ilk yazım sana gecerlı tatlım fazla uyumak yok sadece hafta sonları kızlar bılıyorum ama sımdı bir hatam var bır bardak kola içtim 100 kalorı harcamaya calısıcam buarada 2000 adımımı attım
ya canım bende seni bekliyordum kaç kilo vercen diye bende yapıcam da zor geliyor bu diyet :)))
ya ben bilmiyorum ki nasıl yapsak aynı anda yapsak faydalı olmazmı acaba sirkeli suyu bi sabah içiyorum zaten artık:1shok:laelaelaelaelae
selam kızlar öncelikle hepinize..
ben 18 yasında bir üniversite öğrencisiyim..şu anda 76 kiloyum..boyum 162..artık böyle görünmek hiç ama hiç hoşuma gitmiyor ve bu kez CİDDİ ANLAMDA kilolarımdan kurtulmak istiyorum..
pazartesi günü mü kilo bildirimi yapılıyor burada??
ve de beni de aranıza alır mısınız acabaabenneyaptımki
hoşgeldin canım aramıza pazartesi günleri kilo bildirimi yapıyoruz :)selam kızlar öncelikle hepinize..
ben 18 yasında bir üniversite öğrencisiyim..şu anda 76 kiloyum..boyum 162..artık böyle görünmek hiç ama hiç hoşuma gitmiyor ve bu kez CİDDİ ANLAMDA kilolarımdan kurtulmak istiyorum..
pazartesi günü mü kilo bildirimi yapılıyor burada??
ve de beni de aranıza alır mısınız acabaabenneyaptımki
hımm analadım ben deneyim bi şekilde bir zararı olmaz sanırım :)valla cnm ben ikisini bir arada kullanmadım dediğim gibi ama ben zaten sabah aç karna içemiyorum sirkeli suyu ögle içiyordum çayıda sabah akşam yaptım faydalı oldu bugun akşam bir daha yapacagım çaydan sabah bitti benim ki yinede sen bilirsin kullanım şeklini....-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar ben hiç kaçamak yapmıyorum ama akşam görümcemde yemekteydik bir tabak dolma yedimklava: kabak kuru biber ve yaprak sarmasından bol salata ama pirinç olunca çok şişirdi eve gelince soda içtim 45 dk bisiklet çevirdim. sabah 30 dk spor yaptım duşumu aldım koştur koştur işe geldim dün bahar havası vardı bugün kapalı ve yağmur geliyor 2 etimek bir domates peynir ve zeytin yedim sıcak suyumu içtim
hoşgeldin beyhan aramızaa.s. evet canım pazartesı gunler yapılıyor hadı bakalım cok azımlı gördüm senı basarılar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?