70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporu hayatımızdan eksik etmiyoruz kısmını bi de yapabilsem ne güzel olcak ya :mymeka:
yemekte et ve pilav varmış ya
keşke evden getirseydim pırasamı pişirip

canım aslında bunun için ayrılmıs bır yer vardı sıtede ama baktım göremedım neyse ksaca anlatmaya calısayım gelen yazıları okuyoruz ya orda asagıya dogru inerken alıntı yap ve mo var kımın yazısından alıntı yapıcaksan onu tıklıyorsun sonra yazıyosun cok kısıye cevap vermek istiyorsan mo bölumlerı tıklıyorsun cevaplamak istedıklerını sonra en altta cevap yaz bölumu var oraya tıklayarak sırayla cıkan yazılara cevap yazıyosun bılmem annlatabıldımı işallah anlarsın cunku baska nasıl anlata bılırım secemedım:sm_confused:

anlamış olabilirmiyim diye test ediyorum şu ann :sm_cool:

Merhaba bayanlar. Öğle yemeğimi yedim az önce sabahla öğlen arası bir elma yedm 2 litre kadar su içmişim :S az önce öğlen yemeğimi yedim. br dilim kepekli ekmek yarım kase çorba bi porsiyon barbunya bir kase cacık.

merhaba canım,afiyet şeker olsun

ya kızlar 500 adımmım kaldı yapamadım bıde öglen geldı ne yesem dıye soruyorum şöle lezzetlı olacak ama aynı zamanda az kalorili olacak düsünüyorum ama içinde cıkamıyorum

yemeğim olmayınca yanımda ne zormuş çevremde herşey çok tehlikeli:1no2: sonunda yağsız tost söyledim portakal suyu yanına kaydirigubbakcemile5

haklısın canım ama zaten en ufak bi yan etkisini görürsem bırakırım,aslında hiç böyle şeylerle işim olmazdı ama gaza geldim galiba,bi an önce verip kurtulmak istiyorum kilolardan,havalar güzelleşsin biraz daha, sabah yürüyüşüne başlayacağım,şimdilik akşamları yemekten sonra babamla çıkıyoruz yürüyüşe yaklaşık bir saat.

kızlar su yesıl cay ne ıse yarıyor tadı nasıl???

canım yeşil çay bi kere vücut için çok faydalı,ayrıca iştah kesici özelliğide var,yemekten önce içersen dahada faydalı,kalorilerin yakımını hızlandırıyo,ben çaykurun kutudaki yeşil çayını içiyorum hem poşet çaydan daha güzel tadı.

iş yerindemisin sevilcan sennnn
yok canım evdeyım ben calıssam zor dıyet yaparım zaten allah calısanlara sabır versın
:1no2: bende bilmiyorumm içen varsa söylesinn şimdi dışarı çıkıcam bende alayımmmm
canım yesıl cay yag yakımını olumlu yonde etkılıyormus hele spordan önce iyi gelıyormus dıye bılıyorum
kızlar su yesıl cay ne ıse yarıyor tadı nasıl???
ben sevıyorum yesıl cayı tadı guzel bana göre hoş ben kötü olsmda içerim
ama bence besıbıyerde kullanılsa daha iyi sonuç alınıyor yanı

bende alayımm başka kullandığınız ek bişiler varmııı söyleyin alayım yürüyüşe çıkıcamm az sonra dönüşte alayım hepsiniiii bıktım bu kilolardan burda sizden güç aldımm öle başladım 3 gün önce girdimmmsiteye öyküleri okudum çok etkilendimm herkes bir birine destek oluyorr çok güzel bi şey yardımı olanların veya olmayanlara şimdiden allah razı olsun diyorummm

bende çalışmıyorum sevilcann bütün gün evde kös kös oturuyorummm pc başında bi sitedeyimm oyun başında deli gibi 101 oynuyorummm artık canıma tak dedi sabah 5 6 kadar oyundayımm 3 gündür geri çekildimmm bu yığdığım kiloları nasıl verecem diye düşünüyorummm

2 sene önce akapunktur doktoruna gitim şu seda sayanda çıkan doktor verdim parayı ama neden verdim gittiğim gün elime tutturduğu diyet listesini görüncee dedim bunları yersem zaten kilo veririm yağ yok tuz yok pişen hiç bişi yok sadece haşlama sebze peynir yok ekmek yok hiç hiç hiç bişi yok su soda ve haşlama sebze gitti paralarım 1 ayda 5 kilo verdimm oda ölüyorum sandımm diyet değil işkence her şey yalanmış meğer akıllandımm

canım aktardan besı bıyerden alabılırsın yanı ben onu kullandım bulamazsan markenten yesıl cay alırsuın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…