- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ben yanlız bu sistemi kullanmayı henüz bilmiyorummm
alıntı yapmayı anlamıyorummm:( daha yeni kahvaltı yaptımmm geç yattığım için geç kalkıyorum anca bu saat oluyorrrrbu gün 2 günümmm az sonra yürüyüşe çıkıcamm sizleri takip ediyorumm neler yapıyorsunuz diyee banada yol gösterirseniz sevinirimm
sporu hayatımızdan eksik etmiyoruz kısmını bi de yapabilsem ne güzel olcak ya :mymeka:
yemekte et ve pilav varmış ya
keşke evden getirseydim pırasamı pişirip
canım aslında bunun için ayrılmıs bır yer vardı sıtede ama baktım göremedım neyse ksaca anlatmaya calısayım gelen yazıları okuyoruz ya orda asagıya dogru inerken alıntı yap ve mo var kımın yazısından alıntı yapıcaksan onu tıklıyorsun sonra yazıyosun cok kısıye cevap vermek istiyorsan mo bölumlerı tıklıyorsun cevaplamak istedıklerını sonra en altta cevap yaz bölumu var oraya tıklayarak sırayla cıkan yazılara cevap yazıyosun bılmem annlatabıldımı işallah anlarsın cunku baska nasıl anlata bılırım secemedım:sm_confused:
♥gözyaşı♥;5912167 .!.:Merhaba bayanlar. Öğle yemeğimi yedim az önce sabahla öğlen arası bir elma yedm 2 litre kadar su içmişim :S az önce öğlen yemeğimi yedim. br dilim kepekli ekmek yarım kase çorba bi porsiyon barbunya bir kase cacık.
afiyet olsun canım.
vede geçmiş olsun
bana soracak olursan zayıflama haplarını kullanma derim,metobolizmanın dengesini alt üst edebilir,dikkat ettimde zaten süper dengeli ve bilinçli besleniyorsun bence hiç gerek yok tatlım.
kızlar su yesıl cay ne ıse yarıyor tadı nasıl???
yok canım evdeyım ben calıssam zor dıyet yaparım zaten allah calısanlara sabır versıniş yerindemisin sevilcan sennnn
canım yesıl cay yag yakımını olumlu yonde etkılıyormus hele spordan önce iyi gelıyormus dıye bılıyorum:1no2: bende bilmiyorumm içen varsa söylesinn şimdi dışarı çıkıcam bende alayımmmm
ben sevıyorum yesıl cayı tadı guzel bana göre hoş ben kötü olsmda içerimkızlar su yesıl cay ne ıse yarıyor tadı nasıl???
bende çalışmıyorum sevilcann bütün gün evde kös kös oturuyorummm pc başında bi sitedeyimm oyun başında deli gibi 101 oynuyorummm artık canıma tak dedi sabah 5 6 kadar oyundayımm 3 gündür geri çekildimmm bu yığdığım kiloları nasıl verecem diye düşünüyorummm
canım aktardan besı bıyerden alabılırsın yanı ben onu kullandım bulamazsan markenten yesıl cay alırsuın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?