hafta sonu biraz daha fazla uyuyarak dengelemeye calışıyorum canım,hafta içi maalesef erken kalkmak zorundayım,malum istanbul trafiği.. e işimde epey bir uzak olunca mecburen böyle oluyor.
akşamları spora gitmek inanın bana terapi gibi geliyor,sanırım azmin zaferi yavaş yavaş geliyor ,3 hafta öncesine kadar sporsuz sadece diyetle 5 haftada 3 kilo vermiş olmama rağmen sporla 2 haftada 3 kilo gitti valla,sabah tartıda kendimi 77 gördüm ama pzt ye kadar sevinmeyeceğim emin olayımda öyle.yani sabırla devam ediyorum canım,bir sizin kilolara gelebilsem oof of .cıss bana offlamak yok dimi yerimseniben
hımm bir şekilde dengelemen lazım canım tabi bende spoara başlayım artık evde yürüyüşe devam ama sıkıcı olyor sen yüzüyordun deme fark oldumu vücdunda bende başlayım diyorum bir yer buldum yürüyüşten daha eğlenceli olur en azından :)
bu arada herkes acıktım diyor bende acıktım sayılır içtiğim yeşil çay ve su kesiyor beni öğlen yemekte yağlıymış offff ne yicem tasası tuttu şimdidenevden getircem valla az kadlı
gunaydin citirlar kizin kahvaltisi ile cebellestim ama sonuc cope gitti kilitledimi agzini acmiyor..bende tost yaptim aksam yemeklerini iyice kistim simdi sabahlari cok acikiyorum eskiden en zayif halimde 56kiloydum 172boyum 6li rakamlara cikmazdim bile simdi 6li rakamlari gorsem gobek aticam
slmm arkadaşlar bende aranıza dün katıldımmm aranıza benide dahil ederseniz sevinirimmm
hımm bir şekilde dengelemen lazım canım tabi bende spoara başlayım artık evde yürüyüşe devam ama sıkıcı olyor sen yüzüyordun deme fark oldumu vücdunda bende başlayım diyorum bir yer buldum yürüyüşten daha eğlenceli olur en azından :)
kesinlikle yüzmenin çok faydasını gördüm,kilomda belki sadece 2 -3 kilo farketti ama,görünüşümde oldukça incelme var,görenler bayağı zayıflamışsın diyor,özellikle karnım ve göbeğim nerdeyse dümdüz oldu,ancak eğilince hafif göbeğim olduğunu farkediyorum kaydirigubbakcemile3 o kadar iyi geldi yani,mesela 4 gündür regl olduğum için yüzemiyorum fitness salonunda savaşıyorum resmen çok sıkıcı 500 kalori verebilmek için canım çıkıyor ama su öyle değil hem kalori yaktırıyor hemde ruhuma iyi geliyor günün tüm stress ini attırıyor bana,kesinlikle bir an önce başlamanı tavsiye ederim canım.
günaydın arkadaşlar ben bu gün evde yokum dışar işlerim var akşama kadar giremem k.k. ya akşam raporumu toplu veririm a.e.ol
Günaydın aranızda ki ilk günüm akşam 4 kaşık erişte yedim ve yatmadan da 1 portakal 1 elma yedim sporumu yapamadım
sabah sirkeli suyumu ve yeşil çayımı içtim işe gelince de simit yedim geçmişi okudum süpersiniz bayagı bi kalabalığız gibi görünüyo ne güzel büyük bi destekle ilerliyoruz
bu arada herkes acıktım diyor bende acıktım sayılır içtiğim yeşil çay ve su kesiyor beni öğlen yemekte yağlıymış offff ne yicem tasası tuttu şimdidenevden getircem valla az kadlı
slmm arkadaşlar bende aranıza dün katıldımmm aranıza benide dahil ederseniz sevinirimmm
öğle yemeğimi yedim az önce,tavuk şiş 2 kaşık bulgur pilavı bir kutuda ayran,şimdide metabolizma hızlandırıcı çay yaptım kendime onu içiyorum,ama bu arada felaket hastayım,boğazım şiş,yutkunamıyorum,kulaklarım ağrıyo bide üstüne regl oldum
ama hiçbişey yıldıramaz beni,aynen devam,
bide arkadaşlar ben bide 5 in 1 zayıflama hapı kullanıyorum (hayatımda ilk defa zayıflama hapı kullanıyorum) iştahımı kesmede bayağı bi etkili oldu,5. günüm bugün.
ben yanlız bu sistemi kullanmayı henüz bilmiyorummm
alıntı yapmayı anlamıyorummm:( daha yeni kahvaltı yaptımmm geç yattığım için geç kalkıyorum anca bu saat oluyorrrrbu gün 2 günümmm az sonra yürüyüşe çıkıcamm sizleri takip ediyorumm neler yapıyorsunuz diyee banada yol gösterirseniz sevinirimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?