70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydin citirlar kizin kahvaltisi ile cebellestim ama sonuc cope gitti kilitledimi agzini acmiyor..bende tost yaptim aksam yemeklerini iyice kistim simdi sabahlari cok acikiyorum eskiden en zayif halimde 56kiloydum 172boyum 6li rakamlara cikmazdim bile simdi 6li rakamlari gorsem gobek aticam

bende oglene firinda kabak yapicam yaglanmis tepsiye kabaklari halka halka diziyorum cok az tuz karabiber ust kismada cok az yag firinda pisiriyorsunuz uzerine yogurt cok dusuk kalorili hem hafif oluyor

Günaydın aranızda ki ilk günüm akşam 4 kaşık erişte yedim ve yatmadan da 1 portakal 1 elma yedim sporumu yapamadım
sabah sirkeli suyumu ve yeşil çayımı içtim işe gelince de simit yedim geçmişi okudum süpersiniz bayagı bi kalabalığız gibi görünüyo ne güzel büyük bi destekle ilerliyoruz

bu arada herkes acıktım diyor bende acıktım sayılır içtiğim yeşil çay ve su kesiyor beni öğlen yemekte yağlıymış offff ne yicem tasası tuttu şimdiden evden getircem valla az kadlı

bizim ögle yayla çorbası ve fırında patates varmış valla 1 kase çorba biraz patates yicem salat ve yogurtla kapatırım :)))
aslında patates yemesem olur ama napim çok seviyorum az da olsa alıcam hem fırında çok yaglı olmuyorrr:)))

bu arada herkes acıktım diyor bende acıktım sayılır içtiğim yeşil çay ve su kesiyor beni öğlen yemekte yağlıymış offff ne yicem tasası tuttu şimdiden evden getircem valla az kadlı

ben evden getiriyorum tatlım yemek param bana kalıyo daha saglıklı ve temiz biraz önce elma yedim acıkmadım yanında hazır çorba var kupaya konulandan ve salata

aynen Nuray cım,56-57 oldummu sinir krizlerine girer o gün ağzıma su dahi sürmezdim..
şimdi 70 i görsem havalara uçarım heralde,oof of

günaydın arkadaşlar ben bu gün evde yokum dışar işlerim var akşama kadar giremem k.k. ya akşam raporumu toplu veririm a.e.ol

kolay gelsin canım

evet canım,ekip ruhu şahsen bana çok iyi geliyor kaydirigubbakcemile5

bende evden getiriyorum,ilk başlarda çok üşeniyordum ama alıştım valla.

slmm arkadaşlar bende aranıza dün katıldımmm aranıza benide dahil ederseniz sevinirimmm

merhaba azramm,nasıl gidiyor diyetin,neler yiyorsun.

öğle yemeğimi yedim az önce,tavuk şiş 2 kaşık bulgur pilavı bir kutuda ayran,şimdide metabolizma hızlandırıcı çay yaptım kendime onu içiyorum,ama bu arada felaket hastayım,boğazım şiş,yutkunamıyorum,kulaklarım ağrıyo bide üstüne regl oldum
ama hiçbişey yıldıramaz beni,aynen devam,
bide arkadaşlar ben bide 5 in 1 zayıflama hapı kullanıyorum (hayatımda ilk defa zayıflama hapı kullanıyorum) iştahımı kesmede bayağı bi etkili oldu,5. günüm bugün.

kızlar öğlen yemeğimi söyleyeyeim.

1 tabak türlü(yağsız ve tuzsuz)
yağsız ve tuzsuz bol salata

kendimi biliyorum en tehlikeli saatlerim 3-5 arası ... :bbo: ara öğünümdede 1 elma ve mavi yeşil in tarçınlı kepekli diyet bisküvisi var içinde 10 adet var ve 110 kalori,tavsiye ederim

ben yanlız bu sistemi kullanmayı henüz bilmiyorummm
alıntı yapmayı anlamıyorummm:( daha yeni kahvaltı yaptımmm geç yattığım için geç kalkıyorum anca bu saat oluyorrrrbu gün 2 günümmm az sonra yürüyüşe çıkıcamm sizleri takip ediyorumm neler yapıyorsunuz diyee banada yol gösterirseniz sevinirimm

afiyet olsun canım.
vede geçmiş olsun
bana soracak olursan zayıflama haplarını kullanma derim,metobolizmanın dengesini alt üst edebilir,dikkat ettimde zaten süper dengeli ve bilinçli besleniyorsun bence hiç gerek yok tatlım.

canım öncelikle zayıflayacağımıza inanıyoruz kaydirigubbakcemile3
sonrada yediklerimize dikkat ediyoruz,yani aşırı yağ,tuz,şeker,karbonhidrattan uzak duruyoruz
tabi sporuda hayatımızdan eksik etmiyoruz.

vakit buldukça geçmişi okumanı tavsiye ederim,güzel diyet listelerimiz paylaşımlarımız var:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…