- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Peliiin bana anlat bı albüme nası koyuluyo resım bılmedıgım ıcın yapamadım yanımadymıs o resımde koyuverdım.nası tesettürlüsün sen demeyin bak
hayırlı olsun canım benımmmmmmmartık ıslatırız ılk maasınla butun topıge tavuklu salata ısmarla burdan haa unutmaaa
cok sevındım valla, şu anki işyerıne sasrtlardan bahsedersen anlamamalrı ıcın neden goremıyorum ben, adı bıle yeter yanıinş oranın calısma sartları ııdırde bızden ayrı kalmazsınnnnnnn
koy mutlakaaaben kapalı olmama ragmen oyle çok dar gıyınemem, zaten o cızgılı elbise penye oldugundan uzeırne yapısıyodu bı de , tatılde havuz kenarında da olsa yok dedım ya benbunu rht gıyemem, ıyıkı de almamısım enıne cızgılıyı ama bı yerde o sıyah elbıseyı bulursam eımden kacısıyok valla
ay sonu oldugu ıcın su an bı yere kıpırdayacak maddı gucum yok ama ankaraya yolun duserse omzun hazırdır, belkı ordan dogru da beraber hafıza temızleyecek bı yer aramaya gıderız, ıkı kişi olunca ındırım yapabılırlerrrya da sen mustakbel kocanı yonlendır banaa, onun bıraz kala ıhtıyacı var galıbaa, onu da hallederızzz
umarım evlenınce hersey yolun agırer dıyım o zaman ben, evlılık oyle al yuzuk ver yuzuk olayı değil cunku belkı nıkah masasında bırakırsınız herseyı, mesela bız yıllarca aynı evde yasadık evlenmeden once ama evlılık ıyı geldı bzıe hem de evlendıkten sorna cok daha cıddı sorunalrla karsılasmamıza ragmeninş sende aradıgın huzuru bullursun canım, ben de nolursa olsun huzurun, ınsanın kafasının rahat olmasının en onemlı sey olduguna ınananlardanımm
gözünüzaydın canım inşallah adha da iyi olacak teyzen sonucları da temız cıkar ınsallah
Olayı çok güzel analiz etmişsiniz bende söylediklerinize katılıyorum.Benim erkek arkadaşımda çok kıskanç bazen aptallaşıyo çocuk değişik biri oluyor ama bu biz ayrı şehirlerde olduğumuz için oluyor ben bunun farkındayım ne bundan öncesin de ne de ben yanında olduğum zaman bunlardan biri kalmıyor gayet anlayışlı ileri görüşlü biri olup çıkıyor ben de şaşırıyorum
O yüzden bir insanın gerçekten karakterinden kaynaklanan bir davranış mı yoksa geçici etkenlerden dolayı mı olduğunu anlamak lazım hoş garantiside yok ben de çoğu zaman kavga ettiğimiz de ağlıyorum evlendiğimizdede mi böyle olacak ben yaşayamam böyle diyee iyi düşünmek lazım çok iyi hem de...
arcak81 yasını tahmın edemedı kactı galıbaaaaaaaaaaaaaaaa
oyle bı yetenegım olsa ben sallardım ama oyle yasım kac sence ya da sence kac kıloyum sorularından hep kacarımmm
canım 25 felan dıye tahmın ettım neden dersen yasım küçüktü felan demişsin evlenmeden once bazı muhakemelerı yapabılıyordum felan dıye.gercı bılemem uzun yıllar flört de etmıs olabılrısınızama tahmınım oyle ondan merake ttım bırde 3 yasında oglun vardı demi
hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. iyi ya da kötü olması önemli değil kırılmam. sadece iyileri kabullenerek zaten bir yere varılmaz. arcak, barkinim, ger-düş, cuttygirl, lequ, charm cevap yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim. tek tek cevap yazmak çok istedim ama o gücü bulamadım. tuhafım biraz. kendimi çok suçluyorum canım en çok bu yüzden acıyor. ayrılığı duymak bile nefesimi kesiyor. bir saattir tuvalalette ağladım. bugün ya da uzak beklenmedik bir zamanda bir gün küt diye ölecekmişim gibi geliyor. o güne kadar onu hep seveceğim ve yanında olacağım o istediği sürece. ağzından çıkan bir söz bile hayatımı çok etkiliyor bunu ona da söylüyorum. iyi bir insan. ama acımasız olunca ondan çok korkuyorum. söyleyeceği bir söz bile kalp krizime sebep olabilir çok ciddiyim. ben babama aşık bir kız çocuğuydum. ona en çok ihtiyacım olan yaşlarda beni terk etti çok üzüldüm ama olgun düşünmeye ve anlamaya çalıştım. onsuz da büyüdüm. sonra bu yaşıma kadar öyle şeyler yaşadım ki.. şuan o çocuk halimden bile daha hassas kalbim. daha iyisini istedikçe daha kötüsünü yapabiliyorum. şimdiye kadar yanlışlarım oldu. geriye takılı kalmak istemiyorum ama bu hassaslıkta bu hiç mümkün olmuyor. geride kalanları silmem için garip gelecek ama hafızamı temizletmeyi bile düşündüm. ben huzur istiyorum. bunun için önce benim huzurlu olmam gerekiyor. şuan hıçkırarak ağlayabileceğim, neden ağladığımı sormayacak, gülsem deli mi bu demeyecek, güvenilir bir omuza öyle ihtiyacım var ki bunu bile bulmak kolay değil. bunun için profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşünüyorum. zamanında araştırdım ama seanslar çok pahalı. şu çeyiz arifesinde bu çok büyük dert ama ilerideki huzur ve mutluluğumuz için yapacağım en büyük yatırım bu olur inancındayım. kafanızı şişirdiğim için özürdilerim. hepinizi çok seviyorum.
kızlaaaaaaaaaaaarr, hani şu bahsettiğim iş wardı yaaa,türkiyenin en büüyük bilişim ve telekominikasyon sirketlerinden birinde ( hatta ta kendisinde ama sülememmmm :) ) işe kabul edildimmmmm, biraz önce tel geldiiiiiiiiiiiiiiiii :)
yarın evraklarımı teslim edicem, sora sağlık raporu fln istiyolar onları tamamlıcaaam :)
tabi bi de su anki isyerime durumu acıklama ve istifa etme durumu var ki en zor kısmıssıııı bu :)
artık servisimm olceeeekk maaşım %60 artceeeekk
Peliiin bana anlat bı albüme nası koyuluyo resım bılmedıgım ıcın yapamadım yanımadymıs o resımde koyuverdım.nası tesettürlüsün sen demeyin bak
bugun senın gunun anacımmmm, 1 agustosu lequm bayramı ilan edıyoruzzzz
beceremedim galıba silmeyi
o zmn haydeee halayaaaaaaaaaa
evet canım aynı dusuncelerı bende cok yasadım..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
ben 12 den vuran tahmınler yaparım genelde tabı yuzyuze gordugum durumlarda sanalda denemedım de..
aşağı yukarı o cıvar canım ama daha çüçüğüm 23....
18 de evlendım, 20 de doğurdum, 3 yaşında sıpam var.. derler ki acelen neydi...
bende bilmiyorum acelem yoktu aslında... bana kalsa 25 ten asagı evlenmeyecektım guya.. ama karsıma bır adam cıktı fıkırlerım değişti oldu da bitti... Allah pişman etmesin...
Canım çok doğru düşünüyorsun yapabılıyorsan tabıkı yap...
Babanla ılgılı mevzular aynısı olmasa da benımde kucuk yaslarda cok seyler ogrenmeme sebep oldu bazı benzer durumlar...
Erken yasta olgunlastım bazı düşünceleri kafamda oturttum hayata karsı bakışımı oturtum dıyebılırım... ailelerin ve bireylerın tutumu cocuklar uzerınde bu kadar etkili işte..
ileriye dönük o kadar çok şeyi etkiliyor ki... kendine çok yüklenme... bazı durumlar çabalamak ister bazıları ise bir o kadar akışına bırakılmak ister...
İş olacağına varır ahmak çabalayıp dururmuş.. içinden çıkamayacagım ya da sıkıştığım şeylerde bunu empoze ederim kendime ve akışına bırakmaya çalışırım elimden geldiğince..
sende onu dene.. zaten fazla bırsey kalmamıs Allahtan hayırlısı istemeye devam et sadece canım..
Harika tebrik ederim hadi gözün aydın...
Anacım öyle resimler koymusun ki ne kadar zayıfladım bakında anlamayın dıye yanı...
Ama tesetturlu oldugun ıcınde oturan seyler gıymemıs olabılırsın haklısın... ama kıyafetlerının ıcınde ne kadar bolluk oldugundan anlayabılırız sanırım ...
Selam kızlar, ben de aranıza katılıyorum :)
77 kilodan 60 lara inmeyi hedefliyorum..
Geçen yıllarda 2 kez diyetisyene gittim, aylarca diyet yaptım , giden para da cabası.. Ancak insülin direncim olduğu ancak bu ay başka bir diyetisyenin yönlendirmesiyle fark edilebildi. Insülin seviyeleri vs bakıldı, şimdi yine diyetisyen eşliğinde ve ilaç desteğiyle kilo vermeye çalışıyorum. Tabi tüm gün hareketsiz biri olarak hayatıma biraz hareket katmaya çalışıyorum, yüzme gibi..Bir de bu ara Zumba'ya merak saldım, hareketlere yetişmeye çalışırken ter içinde kalıyorum:)
İnsülin direncine göre düzenlenen dietimi merak eden olursa paylaşabilirim.
Hepimize sağlıklı, fit ve mutlu günler !
Sevgiler..
balonjook
evet canım gercektende küçükmüşsün baya ama olgunsun yasına göre maşallah.hayat olgunlastırıyor ınsanı ne kadar erken hayata atılırsna o kadar cabuk öğreniyorsun bu ıyı mı kötü mü bilmiyorum ama bence ıyı ben 30 yasındayım öğrendiğim ve yasadıgım seylere vurursam yasımı daha 20 bıle yokum yani
birde ıyı mı dedın kötü mü anlamaıdm resımler ıcınzaten ben pek bı kılo veremdım hanı verdıgım kılolar görünsün dıye koymadım zaten vücudumun dagınıklıgını odugundan dahda da kılolu gözüktüğümü göstermek ıcın koydum sadece
valla kız bacakalr ıncecık dal gıbı masallah, uzerınde tunık bol oldgundan bellı olmuyo zaten o tunıkte sana bol gelmıss, emanet gıbı durmus, oyle fazla bı taraf goremedım ben sen nerden goruyosun acabaaa
sen gözünde buyutuyosun gıbı geldı banaaa
kızlaaaaaaaaaaaarr, hani şu bahsettiğim iş wardı yaaa,türkiyenin en büüyük bilişim ve telekominikasyon sirketlerinden birinde ( hatta ta kendisinde ama sülememmmm :) ) işe kabul edildimmmmm, biraz önce tel geldiiiiiiiiiiiiiiiii :)
yarın evraklarımı teslim edicem, sora sağlık raporu fln istiyolar onları tamamlıcaaam :)
tabi bi de su anki isyerime durumu acıklama ve istifa etme durumu var ki en zor kısmıssıııı bu :)
artık servisimm olceeeekk maaşım %60 artceeeekk
tabiki iyi anlamda dedim..
7 kılo vermıssın işte kıyafetlerın bol ıclerınde zayıf gıbı gorunuyorsun yanı ben kılolu gıbı goremedım kş senı daha dogrusu nerende fazlalık var onu goremedım...
pantolonun fılan ıcınde bacakların ıncecık gıbı sankı ustte gomlekten pek anlayamadım ama...
canım eklenen resimler ne yazııkki silinemiyo ki bu uygulama cok yersiz bence ama naaparsın :)
buarada ilk resimde bacakların cok incee cıkmış, ahh ahhh bnde öyle görebilcekmiyim bacaklarımıı
maşallahhhh sana güzel anne
pelin o sıyah elbise yavruagzı elbısene benzıyo modelı canım farklı bısey alsan bırde tatıl ıcınse daha rahat bıseyler olsa daha ıyı deıl mı:44:
kızlar yemek yediğim yerdeki abla bana ne kadar inceldin farkında mısın dediya çok dikkat edemiyorum eh inceldim ama iki katı vermem gerekiyordu şimdiye kadar dedim. kaç kilo verdin dedi işte 6 falan dedim 2 ayda. çok iyi iki ayda 6 kilo dedi biz bu tarafa taşınalı 40 gün oldu zaten biz buraya geçtiğimzden beri çok inceldin çok farkediliyor dedi. son ay eskisi kadar dikkat edemiyorum 2-2.5 kilo falan verdim ama öğle araları 20 dklık yürümemin bile hiç yoktan iyi geldiğini düşünüyordum sanırım yanılmamışım :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?