70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim bebekimmmmm tawuhlu salatalar gurban ossun sanaa yarın bi kaç evrak götürcem diploma nc fln gibi orda biraz daha detayları ögreniyim kendimi garantiye aliiim öle wercem istifamı :)

orda ortam baya bi relaxmış ama gidip görmek lazım tbi, ben naapar eder gelirim aranıza

gözünüzaydın canım inşallah adha da iyi olacak teyzen sonucları da temız cıkar ınsallah

amin canımmm insallah, cok teşekkür edermmm bebekimmm :)

evet canım aynı dusuncelerı bende cok yasadım..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

arcak81 yasını tahmın edemedı kactı galıbaaaaaaaaaaaaaaaa

oyle bı yetenegım olsa ben sallardım ama oyle yasım kac sence ya da sence kac kıloyum sorularından hep kacarımmm

ben 12 den vuran tahmınler yaparım genelde tabı yuzyuze gordugum durumlarda sanalda denemedım de..

aşağı yukarı o cıvar canım ama daha çüçüğüm 23....
18 de evlendım, 20 de doğurdum, 3 yaşında sıpam var.. derler ki acelen neydi...
bende bilmiyorum acelem yoktu aslında... bana kalsa 25 ten asagı evlenmeyecektım guya.. ama karsıma bır adam cıktı fıkırlerım değişti oldu da bitti... Allah pişman etmesin...

Canım çok doğru düşünüyorsun yapabılıyorsan tabıkı yap...
Babanla ılgılı mevzular aynısı olmasa da benımde kucuk yaslarda cok seyler ogrenmeme sebep oldu bazı benzer durumlar...
Erken yasta olgunlastım bazı düşünceleri kafamda oturttum hayata karsı bakışımı oturtum dıyebılırım... ailelerin ve bireylerın tutumu cocuklar uzerınde bu kadar etkili işte..
ileriye dönük o kadar çok şeyi etkiliyor ki... kendine çok yüklenme... bazı durumlar çabalamak ister bazıları ise bir o kadar akışına bırakılmak ister...
İş olacağına varır ahmak çabalayıp dururmuş.. içinden çıkamayacagım ya da sıkıştığım şeylerde bunu empoze ederim kendime ve akışına bırakmaya çalışırım elimden geldiğince..
sende onu dene.. zaten fazla bırsey kalmamıs Allahtan hayırlısı istemeye devam et sadece canım..

Harika tebrik ederim hadi gözün aydın...

Peliiin bana anlat bı albüme nası koyuluyo resım bılmedıgım ıcın yapamadım yanımadymıs o resımde koyuverdım.nası tesettürlüsün sen demeyin bak

Anacım öyle resimler koymusun ki ne kadar zayıfladım bakında anlamayın dıye yanı...
Ama tesetturlu oldugun ıcınde oturan seyler gıymemıs olabılırsın haklısın... ama kıyafetlerının ıcınde ne kadar bolluk oldugundan anlayabılırız sanırım ...

evet canım gercektende küçükmüşsün baya ama olgunsun yasına göre maşallah.hayat olgunlastırıyor ınsanı ne kadar erken hayata atılırsna o kadar cabuk öğreniyorsun bu ıyı mı kötü mü bilmiyorum am abence ıyı ben 30 yasındayım öğrendiğim ve yasadıgım seylere vurursam yasımı daha 20 bıle yokum yani

birde ıyı mı dedın kötü mü anlamaıdm resımler ıcınzaten ben pek bı kılo veremdım hanı verdıgım kılolar görünsün dıye koymadım zaten vücudumun dagınıklıgını odugundan dahda da kılolu gözüktüğümü göstermek ıcın koydum sadece

valla kız bacakalr ıncecık dal gıbı masallah, uzerınde tunık bol oldgundan bellı olmuyo zaten o tunıkte sana bol gelmıss, emanet gıbı durmus, oyle fazla bı taraf goremedım ben sen nerden goruyosun acabaaa
sen gözünde buyutuyosun gıbı geldı banaaa

hoş geldin diyabet diyetini çok merak ediyorum gerçi benim iki ay önce bir listem vardı ondan farklı değilmiş herhalde. ama paylaşırsan çok sevinirim. bi de şunu yapmak iyi gelir bunu sakın yapma gibi detaylar var mı?

tabiki iyi anlamda dedim..
7 kılo vermıssın işte kıyafetlerın bol ıclerınde zayıf gıbı gorunuyorsun yanı ben kılolu gıbı goremedım kş senı daha dogrusu nerende fazlalık var onu goremedım...
pantolonun fılan ıcınde bacakların ıncecık gıbı sankı ustte gomlekten pek anlayamadım ama...

evet canım bacaklarım kolarım ınce ama göğüsler büyük bir de işte simit ve göbek var yani kalca kemıgım cok genıs bacakalrım ınc eolmasına ragemen bı dengesızlık var gıbı ama o fazalalıklar gıderse dah aıyı olur yanii birde vücudumun toparlanması ıcın spor yapmam sart yani

Ay ne güzel canım gözünaydın hayırlı olsun

ya gecen gün dar kıyafetle cekındım de valla utandım koymaya o zaman dersınız bunlar nerden cıktı dıye koyayım bigün ustruplu bısey cekebılırsem

charm charmmmm görünce şak dıye bılırım dedınnn, bana da baksana bı, bı el at, napayım popomu&gobegımı kısaca kendımı nası erıteyımm, bı yardım elı uzat fotolara bak bııı :26:

pelin o sıyah elbise yavruagzı elbısene benzıyo modelı canım farklı bısey alsan bırde tatıl ıcınse daha rahat bıseyler olsa daha ıyı deıl mı:44:

kızlar yemek yediğim yerdeki abla bana ne kadar inceldin farkında mısın dedi ya çok dikkat edemiyorum eh inceldim ama iki katı vermem gerekiyordu şimdiye kadar dedim. kaç kilo verdin dedi işte 6 falan dedim 2 ayda. çok iyi iki ayda 6 kilo dedi biz bu tarafa taşınalı 40 gün oldu zaten biz buraya geçtiğimzden beri çok inceldin çok farkediliyor dedi. son ay eskisi kadar dikkat edemiyorum 2-2.5 kilo falan verdim ama öğle araları 20 dklık yürümemin bile hiç yoktan iyi geldiğini düşünüyordum sanırım yanılmamışım :112:

yenı gördüm msjını canım saol.neyse cok sorun deıl silinmesin napim.tek bacakla bitse iş keşke

Kızlar mesaim bitmek üzere cıkıyorum hayırlı iftarlar diliyorum oruc tutanlara Allah kabul etsin inşallah yarın görüşmek üzere kendinize cok ıyı bakınn:79:

pelin o sıyah elbise yavruagzı elbısene benzıyo modelı canım farklı bısey alsan bırde tatıl ıcınse daha rahat bıseyler olsa daha ıyı deıl mı:44:

tatıl ıcın değil canım, zaten dıger elbıseyı alırken bakmıstım buna, tek omuz ıstıyordum buu da o ara dılemıstım sonra bunu bulamayınca eşim dıerını begenmıstı ve onu almıstık :44: ama ıkısının malı cok farklı, hem de bu sıyah ve fıyatını tam hatırlamıyorum ama uygundu, sıyah renk kurtarıcı altına bı topuklu ayakkabıyla bunu bı yemege gıderken bıle gıyebılırım,ama işte gectı artık kalmamısss :26:

bunu tarafsız gozlerden duymanın hazzı mukemmel, darısı basımaaa

gerdüş hiç dert etme her yer elbise kaynıyor ne elbiseler var emin ol aynısını hatta daha güzelini bulabilirsin. bende de var aynı öyle siyah tek kol boydan boya ince pileli hemde. daha hiç giymedim internetten aldım. sustilodan. 25 gibi bir şeydi kapanya kuponu ile 12ye falan geldi. görsen hiç demessin çok hoş duruyor ve davetler falan için çok hoş. m beden aldım. elastik ama cuk diye tam oturdu. hatta hafif dökümlü bile duruyor. işte bacaklar falan kapkalın olduğu için yakışmıyor o ayrı ama elbise tam o model ve fiyatına göre harika. gelince şaşırdım dandik bişey bekliyordum. interetlerden de bakabilirsin hatta sustiloda hala vardır. pembesi de vardı o da güzeel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…