70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah :116: elbiseyi çeker eklerim beğenirsen bi bakarsın o siteye ok ? :112:

kız oyle bırden ınce pılelıler bende guzel durmuyo, popo kaldırıyo hamıle gıbı bı goruntum oluyooo hem de ben netten alısverıs yapamıyorum, magazada bıle deneyınce beden bedenı tutmuyo, uzerıme denemem kendımı bı aynada gormem lazım, kumasına dokunmam lazımm
ya canım sende boydan bı foto koysana yuzunu fılan gızleyıp albume fılan, bı gorelım, yaklasık kılolardayız ben oyle bacakalrının cok kalın olduguna ınanmıyorum yzune gore zarıf bı goruntun varmıs gıbı gelıyoo

Merhaba arkadaşlar bende diyetisyen eşliğinde 5 gündür diyet yapıyorum 74 kiloydum motivasyona ihtiyacım varrrr başarırım dimi

cnm hayırlı olsun allahın izniyle teyzende iyi olcak baş herşey güzel gidiyooo

slm kizlar herkese hayirli ramazanlar hayirlara vesile olmasini diliyorum....

merhaba kizlar valla sabahdan beri yazdiklarinizi okuyorum ama isyerinde forum a cevap yazmak veya kullanmam yazak o yüzden sadece okumaklan yetinmek sorunda kaliyorum bazen cevap yazmak icin icim gidiyo ama napim kuralara uymam lazim

bugün sahura kalkdim bi baktim regl olmussum ay sinir oldum 3 ay gelmedi ramazanin ilk gününe dek geldi keske bende tutabilseydim olmadi hayirlisiyla bunu atlatiksan sonra artik nasipse.

cok agrim var karin agrisindan ölüyorum hap yuttuyorum artik vucüt alissmis banamisin demiyo ama ben kendimi bildim bileli böyle

oruc birazdan acilacak allah tutan herkesin orucunu kabul etsin

Son düzenleme:

amin cnm saol allah sanada en kısa zmnda orucunu tutmayı nasip etsin. hayırlısıyla bitince sende tutarsın üzülme sağlık sonuçta bu istem dışı olan bişi sıkma canını

temizlik beni bekler kızlar :18::18:
yokmu bi el yaa
2 qram eksiliriz belki e hadi herkes boş bulduqu camı silmeye başlasın bakimmm
işini bitirmişsindir bile gerek kalmamıştır heralde,bende oruçlu oruçlu iş yapmıyim diye,dün hallettim her yerimi camlarımıda sildim yerleri komple sildim süpürdüm 2 makina dolusu çamaşaırı attım çıkarıp astım ,bugünde topladım dürülmeyi bekliyorlar,okadar çokki bütün kıyafetlerimiz kirli sepetindeymiş sanırsam,off,neyse hayırlı ramazanlar
çok üzüldüm canım yaa,sana bişey dicem canım biliyomusun ben 1 ay nişanlılıktan sonra evlendim(gerçi 2 yıl önce bi geçmişimiz var ama 1günlük bi görüşmeydi oda neyse),eşimi pek tanımamışım çünkü söyledikleri tutmadı okadar kıskanç çıktıki ,sırf yolda giderken önümüzden askerler geçiyoduda bende onlara bakmışım zannedip yol ortasında kocaman bi tartışma yaşadığımızı bilirim,çok kalp kırıldı ilk yıl içinde,beni evden dışarı çıkarmazdı tek başıma,hep ben olucam yanında çıkarken derdi hapis gibiydim,tabi o işe gidince anneme giderdim korka korka gizlice o gelmeden evde olurdum kendi yüzünden ona çok yalan söylemek zorunda kaldım,sırf kıskandığı için yapıyordu bunları ama 10ay sonra hamile kaldım doğum oldu çocuk olduktan sonra,çok değişti artık özgürdüm hiç bişeye karışmıyordu istediğim yere istediğim zaman tek başına çıkıyordum ama bebişle tabi sırf nasıl olsa çocuk var artık oturaklaştın,herkez evli olduğunu anlar diye rahatlamışmış pöff ya ne düşünce neyse işte şimdi 3.5 yılı geçmişte bıraktıkta herşey toz pembe geçen çocuklar anneme bırakıp gezmeye çıkcaz bende kotun üstüne badi giydiğimden arkam kapansın diye bi ince hırka bağladım belime hani koşu yaparlarken bağlanırya öyle,neyse işte bana demesinmi böyle çıkma sen hiç evli 2 çocuk annesi gibi görünmüyosun ,,çatır çatır çatla işte dedim vede çıktım öylesonra çay bahçesinde limonata içiyoz bana bakıp duruyo ve dediki ya valla genç kız gibi gmörünüyon kimse inananmaz iki çocuklu olduğuna diye ya bu kendi kendine kaşınıyo haaa,neyse canım sen ii tanı ve öyle evlen nolur acele karar verme ve çok ii düşün evlendikten sonrada aynı şeyleri yaşarsan daha kötü olur senin için hadi bay
hoşgeldin
maşallah iisin göbiş var ama
bende öyleyim hiç bişey yapamam aynıyız valla yaa
beceremedim galıba silmeyi
valla iisinde o elbise çok kilolu göstermiş kabindeki halin beğenmedim elbiseyi ama sen olmuşun hadi hadi
Merhaba arkadaşlar bende diyetisyen eşliğinde 5 gündür diyet yapıyorum 74 kiloydum motivasyona ihtiyacım varrrr başarırım dimi
sende h.g

Son düzenleme:
amin cnm saol allah sanada en kısa zmnda orucunu tutmayı nasip etsin. hayırlısıyla bitince sende tutarsın üzülme sağlık sonuçta bu istem dışı olan bişi sıkma canını

tesekkürler canim yinede herkes orucluyken ister istemez üzüldüm hemde ilk gün diye napalim hayirlisi

kızlar ilk iftarımızı yaptık inş bi ay boyunca allahım tutmayı nasip eder

bi tabak mantı yedim şimdi sahile yürüyüşe gelince görüşürüzzzzz

rabbim oruçlarımızı kabul etsin.....

iftar menüm

1 dilim kepek ekmek

1 kase mercimek çorba

3 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık fırında patetes yemeği,2 yeşil biber

bol suuuu

ayyy çok kaçırmışım sanki zaten midemde bi dolu ki

sporada üşeniyorum

kızlarrrrr hatırlayan vardır bundan bi 3 ay önce fln resimlerimi eklemiştim 4 kilo vermiş halimle, şimdi 14 kilo vermiş halimle resimlerimm karsınızdaaa, aynı arka planla aynı elbiseyyleeeeeeee :)

ön profil

71 kiloluk ben

61 kiloluk ben

yan profil

71 kiloluk ben

61 kiloluk ben

arka profil :)

71 kiloluk ben

61 kiloluk ben

budaaa internetten aldığım ancakk içine giremediğim, fermuarı tek lokmacık bile kapanmayan ve içine girmek için andettiğim, kilo vermeme sebep aşıkk olduğuum elbiseeemleee, evettt eveeet girdimm içineeeeeeeeee

su anda hepimiz, teker teker dünyanın en güzel şeyini yapıyoruzz....

sizi coook ama coooooooooooook seviyorummmmmmmmmm :)

ooooooooooooo muhteşem bi şey olmuş,öncekine nazaran hatların daha düzgünleşmiş canım çok belli olucak şekilde hemde çok güzel gidiyosun inşallah yakın zamanda aynı planda 55 kilodaki halinide bu şekilde koyarsın bakalım ozaman nasıl güzüküceksin senden daha çok sabırsızlandım bak şimdi çabuk 55 kiloya in oldumu

bravoooooooo süpersin valla .bende zayıflıcam bendeeeeeeeee 60 kiloya inebilsem süper olacak yawww

ama bu akşam iftarda pek bunu ister gibi değildim pideye yenik düştümmm

bu arada o maviş kuş napıyo kafanda yaw ne şirin bişey o,resmen sana eşlik etmiş:90:

iftarda yediklerimi sayayım size bakalım

2 bardak su ile başladım
ardından 2 hurma
bir kase mantı çorbası knorun hazır çorbalardan yanii
çorbayı içerken dayanamayıp sıcacık pidenin çeyreğini götürdüm galiba
sonra 1 bardak su içip
1 sigara yaktım :))

nohut yemeğinden 4 kaşık
pirinç pilavından 1 kaşık (pirinç pilavını diete başladığımdan beri yemiyordum iftar şerefine yedim valla )
ykarışık salata 5 kaşık kadar
1 bardak diet kola

yemekten kalkarken 1 bardak su daha

şimdi 0,5 lik şişemi alıp kızımla bahçeye çıkıcam yürüyeceğim biraz kızla ne kadar olursa tabiii park parkk diye bağrınıyo şuanda hadi annee geç kadıkkkk diyooo kuşum

eve dönünce koşu bandına çıkarım 30 dk kadar artık
0,5 lik bi şişe daha bitiririm o ara

bu arada lokum aldık kızımla koskadan akşam üzeri sade lokumdan 2 tane götürebilirim yürüyüş sonrasında

bu sabah 12 ye kadar yattım kızlar kıza eşim baktı valla kahvaltısını vss o halleti ben kalktım ortalığı topladım accık sonra kızla markete kadar gittik (market sitenin içinde :)
sonra eve döndüm accık çamaşır topladım katlayıp yerleştirdim nohut yemeğimi dün akşamdan hazırlamıştım pilav ve çorba salata işini halledip
minik kızımla sitenin dışına 30 dklık bir gezi yaptık koskaya kadar :)) tüm gün yaptığım hareket bu yediklerimi eritemeyeceğim kilo alacağım diye korkuyom .valla öle bir ağırlık varki üzerimde hastaneye bile gidemedim.eşim teravide büyük kızım teyzesine gitti kızı bırakıp gitmeyede yer yok cnm istemedi dr gitmeyi yanii artık bugün kalsın yarın bakarım şeker olayına .oruç ta korktuğum gibi olmadı gerçi ilk günler 5-10 gün sıkıntı olmuyo sonrasında dökülüveriyodu migrenim tansiyon ve midem ama .bugün süperdi maşallah. nerdeyse hareketsiz geçti günüm ama yinede iyiydi sadece iftara 1 saat kala accık ba ağrısı oldu az önce ilacımı aldım hemen geçer birazdan herhalde
neyse görüşürüz kızlarr ben kaçtım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…