tatıl ıcın değil canım, zaten dıger elbıseyı alırken bakmıstım buna, tek omuz ıstıyordum buu da o ara dılemıstım sonra bunu bulamayınca eşim dıerını begenmıstı ve onu almıstık :44: ama ıkısının malı cok farklı, hem de bu sıyah ve fıyatını tam hatırlamıyorum ama uygundu, sıyah renk kurtarıcı altına bı topuklu ayakkabıyla bunu bı yemege gıderken bıle gıyebılırım,ama işte gectı artık kalmamısss :26:
bunu tarafsız gozlerden duymanın hazzı mukemmel, darısı basımaaa
gerdüş hiç dert etme her yer elbise kaynıyor ne elbiseler var emin ol aynısını hatta daha güzelini bulabilirsin. bende de var aynı öyle siyah tek kol boydan boya ince pileli hemde. daha hiç giymedim internetten aldım. sustilodan. 25 gibi bir şeydi kapanya kuponu ile 12ye falan geldi. görsen hiç demessin çok hoş duruyor ve davetler falan için çok hoş. m beden aldım. elastik ama cuk diye tam oturdu. hatta hafif dökümlü bile duruyor. işte bacaklar falan kapkalın olduğu için yakışmıyor o ayrı ama elbise tam o model ve fiyatına göre harika. gelince şaşırdım dandik bişey bekliyordum. interetlerden de bakabilirsin hatta sustiloda hala vardır. pembesi de vardı o da güzeel
Merhaba arkadaşlar bende diyetisyen eşliğinde 5 gündür diyet yapıyorum 74 kiloydum motivasyona ihtiyacım varrrr başarırım dimi
kızlaaaaaaaaaaaarr, hani şu bahsettiğim iş wardı yaaa,türkiyenin en büüyük bilişim ve telekominikasyon sirketlerinden birinde ( hatta ta kendisinde ama sülememmmm :) ) işe kabul edildimmmmm, biraz önce tel geldiiiiiiiiiiiiiiiii :)
yarın evraklarımı teslim edicem, sora sağlık raporu fln istiyolar onları tamamlıcaaam :)
cnm
tabi bi de su anki isyerime durumu acıklama ve istifa etme durumu var ki en zor kısmıssıııı bu :)
artık servisimm olceeeekk maaşım %60 artceeeekk
beceremedim galıba silmeyi
merhaba kizlar valla sabahdan beri yazdiklarinizi okuyorum ama isyerinde forum a cevap yazmak veya kullanmam yazak o yüzden sadece okumaklan yetinmek sorunda kaliyorum bazen cevap yazmak icin icim gidiyo ama napim kuralara uymam lazim
bugün sahura kalkdim bi baktim regl olmussum ay sinir oldum 3 ay gelmedi ramazanin ilk gününe dek geldi keske bende tutabilseydim olmadi hayirlisiyla bunu atlatiksan sonra artik nasipse.
cok agrim var karin agrisindan ölüyorum hap yuttuyorum artik vucüt alissmis banamisin demiyo ama ben kendimi bildim bileli böyle
oruc birazdan acilacak allah tutan herkesin orucunu kabul etsin
işini bitirmişsindir bile gerek kalmamıştır heralde,bende oruçlu oruçlu iş yapmıyim diye,dün hallettim her yerimi camlarımıda sildim yerleri komple sildim süpürdüm 2 makina dolusu çamaşaırı attım çıkarıp astım ,bugünde topladım dürülmeyi bekliyorlar,okadar çokki bütün kıyafetlerimiz kirli sepetindeymiş sanırsam,off,neyse hayırlı ramazanlartemizlik beni bekler kızlar :18::18:
yokmu bi el yaa
2 qram eksiliriz belki e hadi herkes boş bulduqu camı silmeye başlasın bakimmm
çok üzüldüm canım yaa,sana bişey dicem canım biliyomusun ben 1 ay nişanlılıktan sonra evlendim(gerçi 2 yıl önce bi geçmişimiz var ama 1günlük bi görüşmeydi oda neyse),eşimi pek tanımamışım çünkü söyledikleri tutmadı okadar kıskanç çıktıki ,sırf yolda giderken önümüzden askerler geçiyoduda bende onlara bakmışım zannedip yol ortasında kocaman bi tartışma yaşadığımızı bilirim,çok kalp kırıldı ilk yıl içinde,beni evden dışarı çıkarmazdı tek başıma,hep ben olucam yanında çıkarken derdi hapis gibiydim,tabi o işe gidince anneme giderdim korka korka gizlice o gelmeden evde olurdum kendi yüzünden ona çok yalan söylemek zorunda kaldım,sırf kıskandığı için yapıyordu bunları ama 10ay sonra hamile kaldım doğum oldu çocuk olduktan sonra,çok değişti artık özgürdüm hiç bişeye karışmıyordu istediğim yere istediğim zaman tek başına çıkıyordum ama bebişle tabi sırf nasıl olsa çocuk var artık oturaklaştın,herkez evli olduğunu anlar diye rahatlamışmış pöff ya ne düşünce neyse işte şimdi 3.5 yılı geçmişte bıraktıkta herşey toz pembe geçen çocuklar anneme bırakıp gezmeye çıkcaz bende kotun üstüne badi giydiğimden arkam kapansın diye bi ince hırka bağladım belime hani koşu yaparlarken bağlanırya öyle,neyse işte bana demesinmi böyle çıkma sen hiç evli 2 çocuk annesi gibi görünmüyosun ,,çatır çatır çatla
detaylar can sıkıcı anlatsam mı bilemiyorum. ama durduk yere hem de ağzımdan ilk defa çıkmayan bir laf yüzünden, kendimi hafif eleştirmem yüzünden çok ağır konuştu. aşağılayıcı bir yüz ifadesiyle sen önce kendinle barış dedi şok oldum. ben kenime bir çok konuda güvenen bir insanım. kimselere ihtiyacım olmadan kendi yağımda kavrulabildim küçüklüğümden beri. özgüvenim olmaması mümkün mü? hep takdir edilmişimdir bu yönlerimle. ama ben olanında olmayanın da farkında olan biriyim. nişanımda çok şiş bir hatun olduğumu farketmem ve kabul etmem özgüvensizlik değil kianlamıyorum. iyi olduğum konuda iyiyim desem kendimi beğenmiş, kötü olduğum konuda kötüyüm desem özgüvensiz olmak.. ben kilolarımı hiç dert etmemeiştim o kadar insana rağmen duyduklarıma gördüklerime rağmen çünkü hala ilgi odağıydım beğenilen sevilen biriydim ve kilo da yüzüme yakışmıştı yakışmasa da çok dert değildi zaten giydiğimi taktığımı kendime yakıştırmasını biliyordum. ama sevgilimle çok büyük sıkıntılar yaşadığımız zamanlar(tam ilk 1.5 sene boyunca!) oldu beni çevreden, gelmişimden geçmişimden, ölmüş insandan bile, yanımızdan geçerken dönüp bakan herhangi adamdan bile kıskanıyor ve sorunlar çıkartıyordu. kıskandıkça beni kıskandırmaya çalışıyordu. beni aşağılayarak eski arkadaşlarını yere göğe sığdıramıyordu. başkalarından bahsedip beni kıskandırmaya çalışıyrdu. o zaman beni çok aşağıladı her konuda. herşeyime ama herşeyime bahaneler buldu gururumu yerden yere vurdu. insanın sevdiği tarafından aşağılanması ve başka kadınların ne kadar güzel zeki iyi bilmemne olduğunu dinlemesi tarif edilemez bir şey şuan göğsüm sıkışıyor. ama onu anladım hep. bunların geçeceğine inanarak güç topladım hep. ve inanamıyorum ama geçti. bu kadar şeyin üzerine tabii ki özgüvenim yıkıldı. işte olduğu kadar toparlamaya çalışıyorum kendimi. bunları yaşamamış bir insanın bile kilosunu görüntüsünü dert ettiğini düşünürsek benim 34 bedenden 44 bedene çıkmış ve etrafımda bir çok yönden beğenilirken asıl sevdiğim hayatımda olsun istediğim insan tarafından üstüne bunları yaşamış biri olarak dert etmem ve kilolarımı beğenmemem gayet normal olmuyor mu?? zamanında kendimden nefret etmem için elinden geleni yapan sevgilimin şimdi beni kırıcı bir yüz ifadesiyle kilolarımdan dolayı özgüvensizlikle suçlaması bütün dünyayı başıma yıktı. haksızlığını yine kabul etmedi ve yüzüğü çıkartıp avucuna koyduğum için başka şeyler aradı arkasında. sonrası daha kırıcı ama hatırlamak bile canımı sıkıyor neyse. nasıl olduysa bundan da ben suçlu çıktım ve yapıcı olmaya çok çalıştım. sonra çok güzel zaman geçirdik huzurlu ve mutluyuz yine. ama kırılan yüreğimi gelin bi bana sorun..
hoşgeldinSelam kızlar, ben de aranıza katılıyorum :)
77 kilodan 60 lara inmeyi hedefliyorum..
Geçen yıllarda 2 kez diyetisyene gittim, aylarca diyet yaptım , giden para da cabası.. Ancak insülin direncim olduğu ancak bu ay başka bir diyetisyenin yönlendirmesiyle fark edilebildi. Insülin seviyeleri vs bakıldı, şimdi yine diyetisyen eşliğinde ve ilaç desteğiyle kilo vermeye çalışıyorum. Tabi tüm gün hareketsiz biri olarak hayatıma biraz hareket katmaya çalışıyorum, yüzme gibi..Bir de bu ara Zumba'ya merak saldım, hareketlere yetişmeye çalışırken ter içinde kalıyorum:)
İnsülin direncine göre düzenlenen dietimi merak eden olursa paylaşabilirim.
Hepimize sağlıklı, fit ve mutlu günler !
Sevgiler..
balonjook
maşallah iisin göbiş var amabu arada gecenlerde bı ıkı magazanın kabınınde bısıler denemıstım, onların fotolarını koydum, ikisini de eşime gostermek ıcın cekmıstım baktım telefonumda kalmıslar buraya da koyayım dedımm, suratımı bu defa o kadar estetık karalayamadım ama ıdare edıverın artık
bende öyleyim hiç bişey yapamam aynıyız valla yaane kafa şişirmesi ya saçmalıyosun
bende eşimin bir lafına bütün günümü mahfediyorum
ağlarım çalışamam yemem içmem
o benden çok daha rahattır
iyidir ama gaddardır
hani diyorsun ya ağlayacak bir omuza ihtiyacım var aslında onun omuzuna ihtiyacın var ama seni gerçekten anlayacak haldeyken.
aslında bu döktüğümüz gözyaşları ne kıymetli ahh ahhh
bazı arkadaşlarım var .böyle kavga edince falan hayatlarına aynen devam ederler
yerler içerler gezerler..........
bunların birazı bile bende yok.
valla iisinde o elbise çok kilolu göstermiş kabindeki halin beğenmedim elbiseyi ama sen olmuşun hadi hadibeceremedim galıba silmeyi
sende h.gMerhaba arkadaşlar bende diyetisyen eşliğinde 5 gündür diyet yapıyorum 74 kiloydum motivasyona ihtiyacım varrrr başarırım dimi
ooooooooooooo muhteşem bi şey olmuş,öncekine nazaran hatların daha düzgünleşmiş canım çok belli olucak şekilde hemde çok güzel gidiyosunkızlarrrrr hatırlayan vardır bundan bi 3 ay önce fln resimlerimi eklemiştim 4 kilo vermiş halimle, şimdi 14 kilo vermiş halimle resimlerimm karsınızdaaa, aynı arka planla aynı elbiseyyleeeeeeee :)
ön profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233209
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233215
Eki Görüntüle 233210
yan profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233211
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233212
arka profil :)
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233213
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233214
budaaa internetten aldığım ancakk içine giremediğim, fermuarı tek lokmacık bile kapanmayan ve içine girmek için andettiğim, kilo vermeme sebep aşıkk olduğuum elbiseeemleee, evettt eveeet girdimm içineeeeeeeeee
Eki Görüntüle 233216
su anda hepimiz, teker teker dünyanın en güzel şeyini yapıyoruzz....
sizi coook ama coooooooooooook seviyorummmmmmmmmm :)
kızlarrrrr hatırlayan vardır bundan bi 3 ay önce fln resimlerimi eklemiştim 4 kilo vermiş halimle, şimdi 14 kilo vermiş halimle resimlerimm karsınızdaaa, aynı arka planla aynı elbiseyyleeeeeeee :)
ön profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233209
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233215
Eki Görüntüle 233210
yan profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233211
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233212
arka profil :)
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233213
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233214
budaaa internetten aldığım ancakk içine giremediğim, fermuarı tek lokmacık bile kapanmayan ve içine girmek için andettiğim, kilo vermeme sebep aşıkk olduğuum elbiseeemleee, evettt eveeet girdimm içineeeeeeeeee
Eki Görüntüle 233216
su anda hepimiz, teker teker dünyanın en güzel şeyini yapıyoruzz....
sizi coook ama coooooooooooook seviyorummmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?