ooooooooooooo muhteşem bi şey olmuş,öncekine nazaran hatların daha düzgünleşmiş canım çok belli olucak şekilde hemde çok güzel gidiyosuninşallah yakın zamanda aynı planda 55 kilodaki halinide bu şekilde koyarsın bakalım ozaman nasıl güzüküceksin senden daha çok sabırsızlandım bak şimdi çabuk 55 kiloya in oldumu
bravoooooooo süpersin valla .bende zayıflıcam bendeeeeeeeee 60 kiloya inebilsem süper olacak yawww
ama bu akşam iftarda pek bunu ister gibi değildim pideye yenik düştümmm
bu arada o maviş kuş napıyo kafanda yaw ne şirin bişey o,resmen sana eşlik etmiş:90:
kızlarrrrr hatırlayan vardır bundan bi 3 ay önce fln resimlerimi eklemiştim 4 kilo vermiş halimle, şimdi 14 kilo vermiş halimle resimlerimm karsınızdaaa, aynı arka planla aynı elbiseyyleeeeeeee :)
ön profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233209
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233215
Eki Görüntüle 233210
yan profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233211
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233212
arka profil :)
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233213
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233214
budaaa internetten aldığım ancakk içine giremediğim, fermuarı tek lokmacık bile kapanmayan ve içine girmek için andettiğim, kilo vermeme sebep aşıkk olduğuum elbiseeemleee, evettt eveeet girdimm içineeeeeeeeee
Eki Görüntüle 233216
su anda hepimiz, teker teker dünyanın en güzel şeyini yapıyoruzz....
sizi coook ama coooooooooooook seviyorummmmmmmmmm :)
teşekkür ederimmmm walla bende kendimi begendim resimlere bakınca, farkı ilk defa bu kdr net gördümmmm
ben zaten aynada kendimi tosun görüyorum, pelin diyo ya zayflama hastalgna tutuldu diyeaynaya ne zmn baksam eski halimden kilolu görüyom kendimi, anca rsimlerde anlıyom farkı
walla son 2 aydır ayda 2 kg max 3 kilo gidiyo, ama yawaş gitsin kalıcı gitsin demi
56ya incem insallah, 56ya indiğim gün size özel fotolarım olceeek cok pis planlarım war
teşekkür ederimmmmmmmmmmmsabredince oluyooo yemin billaaaah sendeee cok cüselll olcannnn biliyommm :)
ramazanın ilk günü daha normal okdrı :) sucluluk duyma
o benim şaşkınımmmmmmmmmmmm :)
sapıgım kendisi, üstümden inmiyo ayolllllramazan münasebetiyle kendisi kafesinde kilitliii
çok güzel yaa demekki kilitli haa iyi iyi olmuş,sapıklık mapıklık yapardı mazallah ama iftardan sonra açarsın artık sıkılmıştır kafesindee olsun okadacık gezsin oda yemiş durmuştur akşama kadar azcık eritsin manken sapık:90:
cok teşekkür ederim cnm yaaaaa, ben hayatmda ilk defa bu kdr kilo verdim, buradaki arkadaşlarım sayesinde tabiki.. 4 aydır her gün ilk işim bu siteye gelmek oldu nerdeyse, bizi terketme yeter kiloların seni elbet terkederrrrrrrr :)
cok teşekkür ederim cnm yaaaaa, ben hayatmda ilk defa bu kdr kilo verdim, buradaki arkadaşlarım sayesinde tabiki.. 4 aydır her gün ilk işim bu siteye gelmek oldu nerdeyse, bizi terketme yeter kiloların seni elbet terkederrrrrrrr :)
Canım maşallah çok güzelsin yaa, umarım en kısa zamanda da ulaşırsın hedefine darısı hepimizin başına fıstık gibisin valla
kızlarrrrr hatırlayan vardır bundan bi 3 ay önce fln resimlerimi eklemiştim 4 kilo vermiş halimle, şimdi 14 kilo vermiş halimle resimlerimm karsınızdaaa, aynı arka planla aynı elbiseyyleeeeeeee :)
ön profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233209
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233215
Eki Görüntüle 233210
yan profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233211
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233212
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233213
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233214
budaaa internetten aldığım ancakk içine giremediğim, fermuarı tek lokmacık bile kapanmayan ve içine girmek için andettiğim, kilo vermeme sebep aşıkk olduğuum elbiseeemleee, evettt eveeet girdimm içineeeeeeeeee
Eki Görüntüle 233216
Cidden acaip motive ediyor bu resimler insan isterse başarıyor işte. Veremiyorum diye birşey yok.
Yavaş yavaşta olsa gidecek kilocuklar :) Tekrar başarılar Ceren
dıryok wallah sonra ewde köşe kapmaca oynuyoooz :)
sürekli peşimden koşuyoo kafamdan inmiyo
erkek arkım geldiğinde deliriyo resmenn çıldırıyo cikkcikkk ötmekten, sürekli bi ısırıyo cocugun kulagnııı, tam kıskanc serfsizz
ama amaaaa utanıyomm ben yaaa
ben hep diyom ben güzel deilim, bakan gözlerin güzelliği o :)
cok teşekkür ederimmm, elele birbirmize destek olarak başarıcazz insallahhhh :)
ben de günü geldi daha önce arkadaşların paylaştgı resimlerle motive ettim kendimi, smdide accık da olsun motive edebldiysem, heveslendirdiysem sizi ne mutlu bana :)
en fazla resimlerin nette önce sonra diye ilaç reklamlarına düşer, meşhur olurum fenaamı gız
dır
niye öyle diyosun be güzelim,güzelsin işte neyin eksik söylermisin hiçte kendine haksızlık etme ,,bak şimdi benide dürttün bende koyavcam foto bananee hem nezamandır mahrum kaldılar resimlerimden elenicem yoksa rekor kırmıştım foto koymada ama nezamandır tık yok napiyim demişim bikere 60a inince çekilicem foto diye ama eskilere talim bikaçta son çekildiklerim var ama pek içime sinmediler bakalım
Daha önce KK da başına bu tür olay geleen var okudun mu bilmem bizim ilacımızı içti de bu hale geldi diye
Meşhur olursun tabiiiHayatın süper geliyor kilo verdin iş değiştiriyorsun.
Tam benim hedefim
Eveeeett ilk iftarımızı yaptıkk....
Allah nicelerine sağlık ve bereketle erdirsin inşallah...
Valla ben bugün 1. ci gün hürmetine kendimi sıkmadım..
Yani yediğim şeylerin miktarı çok değil ama çeşidi diyete uygun değil yinede yazayım sahur ve iftarımı...
Sahur:
Yarım litre su, 1 kayısı
1 haş. yumurta, domates, peynir
salatalık, 2,5 dil ekmek, bır lokma kusburnu, 3-4 çatal ton balığı...
Yarım litre su
Toplamda 1 litre etti...
İftar:
Yarım litre su
1 dil pide, yarım kase çorba,
2 çorba kaşığı pilav, 1 çorba kaşığı kadar tavuk,
3-4 dil. patlıcan kızartma, 2 çatal patates kızartma.
yarım bard. kola.
Yarım litre su daha ve devamıda gelıyor...
Valla güllaç yaptı eşim soğuyor... yemekten şişmemiş olarak kalktım yanı doydum bıttı o kadar..
Kızartmalar eşim ve abımler içindi ama dedım bugunluk kendıme ızın 2-3 çatal alıcam zaten fazlasına da gerek kalmadı doydum...
Ama bundan sonrakı gunler ıcın tabıkı davet vs olmadıkca daha hafıf yemekler yemeyı planlıyorum bu ılk gunun ıznıydı kendıme bakalım...
Güllacı sahurda kahvaltı yerıne yıyebılırım aslında ama bu aksam da yemeden durabılcem mı onu dusunuyorum...
charm charmmmm görünce şak dıye bılırım dedınnn, bana da baksana bı, bı el at, napayım popomu&gobegımı kısaca kendımı nası erıteyımm, bı yardım elı uzat fotolara bak bııı :26:
gerdüş hiç dert etme her yer elbise kaynıyor ne elbiseler var emin ol aynısını hatta daha güzelini bulabilirsin. bende de var aynı öyle siyah tek kol boydan boya ince pileli hemde. daha hiç giymedim internetten aldım. sustilodan. 25 gibi bir şeydi kapanya kuponu ile 12ye falan geldi. görsen hiç demessin çok hoş duruyor ve davetler falan için çok hoş. m beden aldım. elastik ama cuk diye tam oturdu. hatta hafif dökümlü bile duruyor. işte bacaklar falan kapkalın olduğu için yakışmıyor o ayrı ama elbise tam o model ve fiyatına göre harika. gelince şaşırdım dandik bişey bekliyordum. interetlerden de bakabilirsin hatta sustiloda hala vardır. pembesi de vardı o da güzeel
İlk iftarımızı yaptık. Allah kabul etsin kısçeler :82:
Menümü yazayım bende :)
Yarım kase kaşarlı domates çorbası.
3 çatal şnitzel
Salata
1 bardak ayran
Birazdan da bitki çaylarına yönelicem
Merhaba canlarrr...
İlk iftarımızı da yaptık çok şükür devamını da sağlıklı tutarız inş.
İftarımı yazayım yediklerimi:
2bardak su
1 kepçe domates çorbası
20 dk ara yarım dilim ekmek
1 bardak ayran 4 yk bol yeşillikli bulgur köfteli değişik bi salata
Şimdide soda içtim midem bir tuhaftı leslie ile yürüycem kalkıp yürüyüşe çıkamadım napıyım umarım çok olmamıştır yediklerim
kızlaaaaaaaaaaaarr, hani şu bahsettiğim iş wardı yaaa,türkiyenin en büüyük bilişim ve telekominikasyon sirketlerinden birinde ( hatta ta kendisinde ama sülememmmm :) ) işe kabul edildimmmmm, biraz önce tel geldiiiiiiiiiiiiiiiii :)
yarın evraklarımı teslim edicem, sora sağlık raporu fln istiyolar onları tamamlıcaaam :)
tabi bi de su anki isyerime durumu acıklama ve istifa etme durumu var ki en zor kısmıssıııı bu :)
artık servisimm olceeeekk maaşım %60 artceeeekk
canııımmm çok sevindim işine ohhh sen de biraz rahat et demi ama.teyzen için de sevindim inş sapasağlam olur teyzecimm.bende bebekimm bendeeeeeeeeeee :)
sart koştum zaten didim bana en az 3434654 maaş ikramiye weriyosun her evlendiğimde
buarada tatlım sana ayrıca yazıcam bi ara, su an bi tel trafigim flnda var
amin canım cümlemizz için insallaahhhhh :)
buarada merak edenler için, teyzem de ameliyattan cıktı 1 saat önce, yogun bakımda su anda, cok sükür iiymiş gayettt iice rahatladı içim :)
kızz arzuuu süpersin işte daha ne.boyun uzun olduğu için ööle hissediyosun.biraz da üst tarafta sorun var o kadar.bacaklar falan süper.beceremedim galıba silmeyi
ön profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233209
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233215
Eki Görüntüle 233210
yan profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233211
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233212
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233213
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233214
Eki Görüntüle 233216
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?