70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederimmmm walla bende kendimi begendim resimlere bakınca, farkı ilk defa bu kdr net gördümmmm
ben zaten aynada kendimi tosun görüyorum, pelin diyo ya zayflama hastalgna tutuldu diye aynaya ne zmn baksam eski halimden kilolu görüyom kendimi, anca rsimlerde anlıyom farkı
walla son 2 aydır ayda 2 kg max 3 kilo gidiyo, ama yawaş gitsin kalıcı gitsin demi

56ya incem insallah, 56ya indiğim gün size özel fotolarım olceeek cok pis planlarım war

bravoooooooo süpersin valla .bende zayıflıcam bendeeeeeeeee 60 kiloya inebilsem süper olacak yawww

ama bu akşam iftarda pek bunu ister gibi değildim pideye yenik düştümmm

teşekkür ederimmmmmmmmmmm sabredince oluyooo yemin billaaaah sendeee cok cüselll olcannnn biliyommm :)
ramazanın ilk günü daha normal okdrı :) sucluluk duyma

bu arada o maviş kuş napıyo kafanda yaw ne şirin bişey o,resmen sana eşlik etmiş:90:

o benim şaşkınımmmmmmmmmmmm :)

sapıgım kendisi, üstümden inmiyo ayolllll ramazan münasebetiyle kendisi kafesinde kilitliii

gercekden cok güzel birsey cok sevindim cok güzel olmussun insan kilo verince nekadar da deyisiyo isallah bende o gün gelir size yollarim fotograflarimi hem insanin ozgüveni geri geliyo diyecek birsey bulamiyorum mükemmel imrendim canim

Son düzenleme:

çok güzel yaa demekki kilitli haa iyi iyi olmuş,sapıklık mapıklık yapardı mazallah ama iftardan sonra açarsın artık sıkılmıştır kafesindee olsun okadacık gezsin oda yemiş durmuştur akşama kadar azcık eritsin manken sapık:90:

cok teşekkür ederim cnm yaaaaa, ben hayatmda ilk defa bu kdr kilo verdim, buradaki arkadaşlarım sayesinde tabiki.. 4 aydır her gün ilk işim bu siteye gelmek oldu nerdeyse, bizi terketme yeter kiloların seni elbet terkederrrrrrrr :)

Merhaba canlarrr...

İlk iftarımızı da yaptık çok şükür devamını da sağlıklı tutarız inş.
İftarımı yazayım yediklerimi:
2bardak su
1 kepçe domates çorbası
20 dk ara yarım dilim ekmek
1 bardak ayran 4 yk bol yeşillikli bulgur köfteli değişik bi salata
Şimdide soda içtim midem bir tuhaftı leslie ile yürüycem kalkıp yürüyüşe çıkamadım napıyım umarım çok olmamıştır yediklerim

yok wallah sonra ewde köşe kapmaca oynuyoooz :)
sürekli peşimden koşuyoo kafamdan inmiyo
erkek arkım geldiğinde deliriyo resmenn çıldırıyo cikkcikkk ötmekten, sürekli bi ısırıyo cocugun kulagnııı, tam kıskanc serfsizz

Canım maşallah çok güzelsin yaa, umarım en kısa zamanda da ulaşırsın hedefine darısı hepimizin başına fıstık gibisin valla

siz beni kovmadikca benim zaten sizi terketmeye hic mi hic niyettim yok siz bende aliskanlik yaptiniz isyerinde bile önceden gazette magazin diyet cesitlerini okurdum ilk buraya bakiyorum ne yapti kizlar diye

Canım maşallah çok güzelsin yaa, umarım en kısa zamanda da ulaşırsın hedefine darısı hepimizin başına fıstık gibisin valla

ama amaaaa utanıyomm ben yaaa
ben hep diyom ben güzel deilim, bakan gözlerin güzelliği o :)

cok teşekkür ederimmm, elele birbirmize destek olarak başarıcazz insallahhhh :)

siz beni kovmadikca benim zaten sizi terketmeye hic mi hic niyettim yok siz bende aliskanlik yaptiniz isyerinde bile önceden gazette magazin diyet cesitlerini okurdum ilk buraya bakiyorum ne yapti kizlar diye

estagfurullah cnm yaaa ne demek öyle şey olurr muuu :)
burası walla bagımlılık yapıyoo, ben simdi iş deiştirceem, kara kara düşünüyorumm insallah buraya rahatca girebilirim diye

kızlar valla anca 1mil yürüyebildim duş filan alıyım da uyuyum iş var yarın
ben kaçarr hadi herkese iyi gecelerrr

Cidden acaip motive ediyor bu resimler insan isterse başarıyor işte. Veremiyorum diye birşey yok.
Yavaş yavaşta olsa gidecek kilocuklar :) Tekrar başarılar Ceren

Cidden acaip motive ediyor bu resimler insan isterse başarıyor işte. Veremiyorum diye birşey yok.
Yavaş yavaşta olsa gidecek kilocuklar :) Tekrar başarılar Ceren

ben de günü geldi daha önce arkadaşların paylaştgı resimlerle motive ettim kendimi, smdide accık da olsun motive edebldiysem, heveslendirdiysem sizi ne mutlu bana :)

en fazla resimlerim nette önce sonra diye ilaç reklamlarına düşer, meşhur olurum fenaamı gız

Son düzenleme:
dır
ama amaaaa utanıyomm ben yaaa
ben hep diyom ben güzel deilim, bakan gözlerin güzelliği o :)

cok teşekkür ederimmm, elele birbirmize destek olarak başarıcazz insallahhhh :)

niye öyle diyosun be güzelim,güzelsin işte neyin eksik söylermisin hiçte kendine haksızlık etme ,,bak şimdi benide dürttün bende koyavcam foto bananee hem nezamandır mahrum kaldılar resimlerimden elenicem yoksa rekor kırmıştım foto koymada ama nezamandır tık yok napiyim demişim bikere 60a inince çekilicem foto diye ama eskilere talim bikaçta son çekildiklerim var ama pek içime sinmediler bakalım

Son düzenleme:

Daha önce KK da başına bu tür olay geleen var okudun mu bilmem bizim ilacımızı içti de bu hale geldi diye
Meşhur olursun tabiii Hayatın süper geliyor kilo verdin iş değiştiriyorsun.
Tam benim hedefim

ayy teşekkür ederimmmmmmmmm :)
walla senin resimlerden mahrum kaldık hani haniii nerdeeeeee

Daha önce KK da başına bu tür olay geleen var okudun mu bilmem bizim ilacımızı içti de bu hale geldi diye
Meşhur olursun tabiii Hayatın süper geliyor kilo verdin iş değiştiriyorsun.
Tam benim hedefim

heee yaaaaaaaaa okudum ordan geldi aklıma zati
dışı seni içi beni yakar da cok sükürler olsun rabbime yinee :)
aşktan yana yüzüm gülüyo su anda ama sonunda fenaa aglıcam gibi, bakalım hayrlısı :)

Eveeeett ilk iftarımızı yaptıkk....
Allah nicelerine sağlık ve bereketle erdirsin inşallah...

Valla ben bugün 1. ci gün hürmetine kendimi sıkmadım..
Yani yediğim şeylerin miktarı çok değil ama çeşidi diyete uygun değil yinede yazayım sahur ve iftarımı...

Sahur:

Yarım litre su, 1 kayısı

1 haş. yumurta, domates, peynir
salatalık, 2,5 dil ekmek, bır lokma kusburnu, 3-4 çatal ton balığı...
Yarım litre su

Toplamda 1 litre etti...

İftar:
Yarım litre su

1 dil pide, yarım kase çorba,
2 çorba kaşığı pilav, 1 çorba kaşığı kadar tavuk,
3-4 dil. patlıcan kızartma, 2 çatal patates kızartma.
yarım bard. kola.

Yarım litre su daha ve devamıda gelıyor...
Valla güllaç yaptı eşim soğuyor... yemekten şişmemiş olarak kalktım yanı doydum bıttı o kadar..
Kızartmalar eşim ve abımler içindi ama dedım bugunluk kendıme ızın 2-3 çatal alıcam zaten fazlasına da gerek kalmadı doydum...
Ama bundan sonrakı gunler ıcın tabıkı davet vs olmadıkca daha hafıf yemekler yemeyı planlıyorum bu ılk gunun ıznıydı kendıme bakalım...
Güllacı sahurda kahvaltı yerıne yıyebılırım aslında ama bu aksam da yemeden durabılcem mı onu dusunuyorum...

canım bncee menünn gyet güzel tadımlık olur okdr, cok kararlı gördüm seni, tebrk ederim :)

ama saat 11 oldu nerdeyseee daha tatlı yeme bence at buzluga buz gibi sahurda ye :)

Neyi nasıl yapıcağını sen gayet iyi biliyorsun şekerim..
yorumumu yazdım fotolarına gayet kıvrımlı hatunsun vesselam... kılolar atıverdın mı cillop gibi olursun..

Ben şimdi baktım oraya ama fiyatlar pahalı geldii..
Ya ben netten alısverıs yapmadım daha once.. elbıse ıcın fılan belkı tereddut ederım ama ayakkabı bakıyorum shoe tek varya...
tek fıyat 50 tl hepsı guzel seyler var ıcınde.. oyle bıldıgınız uygun fıyatlı yerler varsa soyleyın kızlar...

Güzelim yemek bunun neresınde ben anlamadım.. :44: 3 çatal şinitzelden yemek mı olur.. bu kadar az beslenırsen vucut korumaya gecer haberın olsun...
çorbanın yanına haslama yada fırın tavuk yada 1 tb sebze yemegı yesen ekmeksız yemek ye yanı corbayla olmaz sadece...

Çok olmuş bu kadar şeyi nasıl yedin..
Kızlar çorbayla salatayla olmaz sadece 1 tb yemegınız olsun ya tavugunuz etınız bırseyınız olsun besınsız kalıcaksınız ya vıtamınsız...
Gerçi salatanı bılmıyorum kalorılımı yemek yerıne gecıcek bırsey mı ama.. yınede benım nacizane fıkrım tabı sız bılırsınız...

canııımmm çok sevindim işine ohhh sen de biraz rahat et demi ama.teyzen için de sevindim inş sapasağlam olur teyzecimm.
beceremedim galıba silmeyi
kızz arzuuu süpersin işte daha ne.boyun uzun olduğu için ööle hissediyosun.biraz da üst tarafta sorun var o kadar.bacaklar falan süper.

vayyyyyy süper olmuşsun kızzzz.ahhh ben de 61 olabilsemm bi hırs gelse bana daaa.geeell geeeelll gellllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…