70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla yenileri attımmı bilmiyorum pcde bulamadım telefonda kaldı sanırım neyse bunlar yıla damgasını vuran hallerim

bunlar size özel çektiklerimdi

bunlarda özel ikili öncesi ve sonrası

bunlarda sonki öncesi ve sonrası

Son düzenleme:
canım bncee menünn gyet güzel tadımlık olur okdr, cok kararlı gördüm seni, tebrk ederim :)

ama saat 11 oldu nerdeyseee daha tatlı yeme bence at buzluga buz gibi sahurda ye :)

yok be canım ya aslında yemeyecektım.. bu kızartmaları bır yandan pişiriyorken bayadır yememiş olmama rağmen inanki canım çekmedi...
sonra sofraya koymaya yakın dedım kendı kendıme bak ne zamandır yapmamıstın esımle abımlerın hatrına yaptın ramazan 1 .gunu hatrına da bugun az da olsa ye aklında kalmasın bır daha da zaten hemen yapmazsın...
o şekilde kendıme hak tanıdım yoksa salata corba tavuk yıcektım aslında.. ama onu yarın yaparım artık ınsallah ... bu arada tatlı lüp dıye gıdıverdı.. :78:
valla ender saraçoğlunu dinledim bak yemekten 2 saat sonra yiyiverin diyodu sözünden çıkmayım dedım..
ama o da bugunluk olsun napimm...

Gizemli çıtır kız 23

Maşallah tebrik ederim baya bır ıncelme olmuş.. özellikle karın göbek kısmın baya baya farketmiş...
güzel örnek oluyorsun eferin...

lequim

sende orantılı kilo alıp verıyorsun demekki... kılo almıs halın ve vermiş halin ne kadar eşit gitmiş.. hatların düzelmiş...
tebrik ederim darısı başıma inşallah...

cnm hatların çok belirgin şekilde gitmiş süpersin vallaaa

cnm çok mu bence güzel bi tabakda yemek yeseydin cnm yaa

aynen cnm ilk gün diye mantı yedim bende durduramadım kendimi

göbek basen nasıl erimiş cnm ölee süperrrr

sen birde benim yediklerim bak bide fazla olmadı diye soruyon kız bişii yememişsinki

afiyet olsun bacımmm bende güllaç yapacaktım ama totomu kaldırıp uğraşamadım valla aldım hazırından yassı kadayıf güyam eşime almıştım iki dilimcik ama 1 dilimini ben götürdüm saat 11 gibi

iyi geceler kızlaaar

Merhaba arkadaşlar bende diyetisyen eşliğinde 5 gündür diyet yapıyorum 74 kiloydum motivasyona ihtiyacım varrrr başarırım dimi

başarırsın başarırsın bak belgelerimiz var. başaran arkadaşlar var belgelerle konuşuyoruz burada hoş geldin

evet sonra abarttılar ben aldığım zaman öyle değildi. ayakkabı almak daha tehlikeli ya kalıbı farklı olabilir ve ayakkabının rahat olması çok önemli. hoş ben şimdiye kadar ne aldıysam netten, memnun kaldım. şuan pantolon al desen hayatta cesaret edemem ama mağazaya ne zaman girsem hiç bir şey olmuyor olan yakışmıyor her yerim pörtlüyor falan gözüm dolu çıkıyorum daha geçen haftayaşadım bunu. ama netten aldığım hiç birşeyde sorun çıkmadı şükür. ayakkabı da aldım ve aykkabı numaram çok değiştiği halde. açık diye bir numara küçük alayım şeklinde bir riske girdim ve şuan en rahat ayakkabım o hatta deneyerek aldığım bir spor ayakkabım ayağıma vuruyor şuan nerde tuhaf şey var benim başıma gelir zaten
sustilo yabancı ünlülerin davet kıyafetlerini ya da günlük elbiselerini falan kopyalıyorlar. ben ille bunu almak istemedim. istediğim stokta kalmamıştı diğer beğendiklerim de kendime koyduğum fiyat sınırını aşıyordu hem her yere gidecek kurtarıcı olur dedim. indirim kuponum yanmasın diye öylelikle seçtim ama beklediğimden iyi geldi bir gün ille biryerlerde kurtarır beni işte bu elbise yurtdışından gemiyle falan geldi ve kargo dahil 12 tlye malloldu;

valla yenileri attımmı bilmiyorum pcde bulamadım telefonda kaldı sanırım neyse bunlar yıla damgasını vuran hallerim

bunlar size özel çektiklerimdi

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrsiniz

bir sahur vaktinden herkese merhabaaa.sahurumu yaptım su içiyorm şimdi
menüm:
2 dilim kepekli ekmeğe tost
1 zeytin
maydanoz ve domates
1 badak çay
çokk az bal
iftardan kalan ızgara tavuktan el içinden daha az
1 litre su.hıı bi de az miktar güllaçç

Merhabalar arkadaşlaar...

Sahurda yediklerim:
*bir patatesli, bir de peynirli poğaça (abarttım evet. ama dışarda satılanlar kadar büyük değildi poğaçalar. )
*domates
*biraz peynir
*yoğurt
*3 tane zeytin
*1 bardak çay
*bol bol su.

ya ben bu haftadan çok umutsuzum. sanki kilo veremeyecekmişim gibi geliyor. ya da çok fazla su içtiğim için karnım çok şiş oluyor, o yüzden böyle hissediyorum. Bilmiyorum...

Son düzenleme:
Günaayyydııınnnn kıssçeeelerrr
Ezil diLeK geldi Gene işşş genee işşş hoş buna da şükürler olsun. :)
Sahurda tavsiyelerinizle yedim valla :)
1 dilim etimek,
Peynir,
Baya domates,
Vişne reçeli accık,
1,5 litre su

Charm Bu akşam bi sebze yemeği yicem önerin için teşekkür ederim. :)
Cidden birden su ve çorbaya yüklenince karnım şişti. Bişey yiyemedim.
Bu akşam tavuklu salata yapabilirim yada ton balıklı bakalım daha çok varrrr.

0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | sudem34 | 77.6 | 72.4 | 69.5 | 2.900 | 8.100 | 65 |
2 | ilkmirmur | 83 | 79 | 77.5 | 1.500 | 5.500 | 70 |
3 | Lonelly | 75.7 | 73.8 | 72.8 | 1000 | 2.900 | 53 |
4 | KILAVUZ | 86 | 63.9 | 63 | 900 | 23 | 60 |
5 | PAPATYAM | 75 | 67.3 | 66.4 | 900 | 8.600 | 60 |
6 | qivi | 77.2 | 71.7 | 71 | 700 | 6.200 | 55 |
7 | shryvz | 80 | 69.1 | 68.4 | 700 | 11.600 | 65 |:92::92::92:
8 | triendy21 | 79.8 | 64 | 63.5 | 500 | 16.300 | 62 |:92::92::92:
9 | lequim | 75 | 62 | 61.5 | 500 | 13.5 | 56 |:92::92::92:
10 | zeyyceyy | 75.5 | 64.6 | 64.2 | 400 | 11.300 | 53 |:92::92::92:
11 | Charm | 81 | 72.9 | 72.7 | 200 | 8.300 | 70 |
12 | geregidusunuldu | 79 | 71 | 70.8 | 200 | 8.200 | 58 |
13 | belenay | 82 | 75.5 | 75.3 | 200 | 6.700 | 55 |
14 | pinktomato | 78 | 72 | 71.9 | 100 | 6.100 | 60 |
15 | _bilge_ | 74 | 59 | 59 | 0 | 15 | 55 |
16 | barkinim | 71.3 | 64 |[ 64 | 0 | 7000 | 60 |
17 | erginsena | 90 | 62 | 62 | 0 | 28 | 60 |
18 | Pj_Muguet | 83.5 | 83.5 | 83.5 | 0 | 0 | 70 |
19 | mywish89 | 86 | 75.5 | 76 | artı500 | 10 | 65 |
Birincimiz sudem34 cadısını tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
_bilge_ barkinim ve erginsena arkadaşlarımız kilo veremedikleri için 100 mekik ceza almışlardır (lütfen hemen çekelim)
Pj_Muguet arkadaşımız yarışmaya bu hafta başladıqı için cezası yoktur (hadi yine iyisin quuuu)
haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAAA

Son düzenleme:

Ellerine sağlık birtaneciğim ....bundan sonra ilk beşten aşağıya düşmicem , çok kararlıyım ahah
Günaydın kızlar

günaydın kızlar nasılsınız ilk orucumuzu açtık ikinci güne başladık bile rabbim kabul etsin inşallah ben bugün sahura kalkamamış biri olarak leyla gibi dolaşmaya alışmalıyım sanırım şimdilik sorun yok öğleden sonra sanırım zorlıyacak ne yapalım rabbim verir sabrını inşallah
iftarda dün yazdıklarıma ilave şeyler yedim ama azdı suyu çok içince şiştim resmen
iftarda:iki kaşık bezelye yemeği,üç küçük dolma,üç kaşık yoğurt,bir kase tarhana çorbası
saat onbuçuk gibide karpuz yedim valla elim donurmaya gitti gitti geri geldi hayır dedim yemicem sahura kalkınca yerim dedim onuda sahura kalkamayınca bu sahura kaldı bizim dondurma akşam dayanabilirsem tabi

ben neden yokum listede kaptan bildirim yaptım sanada mesaj attım

Günaydın Kızlarr...
Nasılsınız ? Valla ben biraz uykulu ve susamış olmamın dışında iyiyim
Bu arada dün akşam ki yediğim yemeğe yapılan yorumlardan ve annemin yorumlarından sonra bugün daha düzgün yemeye karar verdim haklısınız

Sahurumu yazayım hemen :
1 kaynamış yumurta, domates,salatalık, yeşil biber, 2 yk yoğurt keten tohumu karıştırdım birazda 1 litre de su 1.5 dilimde ekmek yedim

Çok uykum var gece su içiyorum wc den çıkıp uyuyamıyorum resmen yaa

Hemen akşam olsun eve gidip uzanıyım bugün

cok teşekkür ederim cnm, dualarınıza ağzınızaa sağlıkk :)
birazdan yogun bakımdan cıkıcakmış tam durumunu ögrenicez insallah :)
sen bebekim bnca kiloyu vermişken 7-8 kilo nedir ki senin için :)

sefan olsun, yağların düşmanların erisin gıııııııız :)

lequim

sende orantılı kilo alıp verıyorsun demekki... kılo almıs halın ve vermiş halin ne kadar eşit gitmiş.. hatların düzelmiş...
tebrik ederim darısı başıma inşallah...

evet canım biraz sanslıyım sanırım, şiştimi her yerden sisiyom, gidince de orantılı gidiyo wallla :)
bide su kütük bacaklarım az daha kadınsı olaydı

kimlerden özendiiik, kimlerdeeen heveslendiiiiiiiiik :) öperim

:92: günaydın kızlar :92:

sıcak bı günden yıne merhabaaaa bugun ıcın havaların 6 derece fılan soguyacagını söledıler bakalım fark edecek miii :26:
benım bı dılekcem var onu halletmem lazım, buralardayım bugun yıneee, gözünü sevdıgım adlı tatılııııııııı darısı normal tatılımızın başınaa, bakalım ona da az kaldı

süper süpeer süpeeeeeeeeeeeeeeer
bayıldım canımmmm yaaaaa, o kollar gobek basenler ne kadar guzel ıncelmışşşş, miss gıbı olmuşun daha fazla vermene gerek bıle yok ama senın ıcın rahat etsın o ten rengı tatılde bronzlaşmış, yuzun bıle ufalmışşşşş
çok begendım valla, super oldu bu resımler motıve acısından, darısı hepımızın başınaaaaa taş hatunummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…