Eveeeett ilk iftarımızı yaptıkk....
Allah nicelerine sağlık ve bereketle erdirsin inşallah...
Valla ben bugün 1. ci gün hürmetine kendimi sıkmadım..
Yani yediğim şeylerin miktarı çok değil ama çeşidi diyete uygun değil yinede yazayım sahur ve iftarımı...
Sahur:
Yarım litre su, 1 kayısı
1 haş. yumurta, domates, peynir
salatalık, 2,5 dil ekmek, bır lokma kusburnu, 3-4 çatal ton balığı...
Yarım litre su
Toplamda 1 litre etti...
İftar:
Yarım litre su
1 dil pide, yarım kase çorba,
2 çorba kaşığı pilav, 1 çorba kaşığı kadar tavuk,
3-4 dil. patlıcan kızartma, 2 çatal patates kızartma.
yarım bard. kola.
Yarım litre su daha ve devamıda gelıyor...
Valla güllaç yaptı eşim soğuyor... yemekten şişmemiş olarak kalktım yanı doydum bıttı o kadar..
Kızartmalar eşim ve abımler içindi ama dedım bugunluk kendıme ızın 2-3 çatal alıcam zaten fazlasına da gerek kalmadı doydum...
Ama bundan sonrakı gunler ıcın tabıkı davet vs olmadıkca daha hafıf yemekler yemeyı planlıyorum bu ılk gunun ıznıydı kendıme bakalım...
Güllacı sahurda kahvaltı yerıne yıyebılırım aslında ama bu aksam da yemeden durabılcem mı onu dusunuyorum...
:92: günaydın kızlar :92:
sıcak bı günden yıne merhabaaaabugun ıcın havaların 6 derece fılan soguyacagını söledıler bakalım fark edecek miii :26:
benım bı dılekcem var onu halletmem lazım, buralardayım bugun yıneee, gözünü sevdıgım adlı tatılıııııııııdarısı normal tatılımızın başınaa, bakalım ona da az kaldı
süper süpeer süpeeeeeeeeeeeeeeer
bayıldım canımmmm yaaaaa, o kollar gobek basenler ne kadar guzel ıncelmışşşş, miss gıbı olmuşun daha fazla vermene gerek bıle yok ama senın ıcın rahat etsıno ten rengı tatılde bronzlaşmış, yuzun bıle ufalmışşşşş
çok begendım valla, super oldu bu resımler motıve acısından, darısı hepımızın başınaaaaataş hatunummmmmmm
teşekkür ederim canım..dün akşama kadar hatta yatana kadar nefes alacak vaktim yoktu..çok yoqun ve yorucu geçti..buna raqmen işlerin çoqu duruyor...bugün temizlik robotunu açıcam koltukları yıkıcam..halim kalırsa salonun halısınıda yıkamak istiyorum..rengi çok açık kirlenmeden yıkayınca zorluk çekmiyorum..aradan onuda çıkarabilirsem çok iyi..cumaya misafirlerim var..ogüne temizlik adına bişey kalmamalı..hemen geliyorum kaptanım severim cam silmeyiii mutfak banyo temizlerim tülleri asarımmm kolay gelsinn cnmmm oruçlu oruçlu işin çok zor ben daha yeni uyandım
canım ben kısaca şunu söylemek istitorum..evli arkadaşlarımızın sözlerini çok iyi deqerlendir..sonuçta tecrübe konuşuyor...nişanlılık zamanları cicim aylarıdır...ben senin yerinde olsam yeminle 1 dakka beklemem nişanı atarım..bu adamla bir ömür geçmez..ve bence senin içindekiler sevgi deqil alışkanlık...saplantı haline getirmişsin..hayat o kişinin üstüne kurulmamış canım...kafandaki insanı bulmak için zamanın var..ben seviyorum oda seviyor diye kendini teselli etme...nişanlıyken böyle olan evliyken nasıl olur tahmin bile edemiyorum...çok ciddi söylüyorum kendini ateşe atarsın eqer devam edersen..görüne köy kılavız istemez..bu kişiyle bir hayat geçmez..benden sana abla tavsiyesi..hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. iyi ya da kötü olması önemli değil kırılmam. sadece iyileri kabullenerek zaten bir yere varılmaz. arcak, barkinim, ger-düş, cuttygirl, lequ, charm cevap yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim. tek tek cevap yazmak çok istedim ama o gücü bulamadım. tuhafım biraz. kendimi çok suçluyorum canım en çok bu yüzden acıyor. ayrılığı duymak bile nefesimi kesiyor. bir saattir tuvalalette ağladım. bugün ya da uzak beklenmedik bir zamanda bir gün küt diye ölecekmişim gibi geliyor. o güne kadar onu hep seveceğim ve yanında olacağım o istediği sürece. ağzından çıkan bir söz bile hayatımı çok etkiliyor bunu ona da söylüyorum. iyi bir insan. ama acımasız olunca ondan çok korkuyorum. söyleyeceği bir söz bile kalp krizime sebep olabilir çok ciddiyim. ben babama aşık bir kız çocuğuydum. ona en çok ihtiyacım olan yaşlarda beni terk etti çok üzüldüm ama olgun düşünmeye ve anlamaya çalıştım. onsuz da büyüdüm. sonra bu yaşıma kadar öyle şeyler yaşadım ki.. şuan o çocuk halimden bile daha hassas kalbim. daha iyisini istedikçe daha kötüsünü yapabiliyorum. şimdiye kadar yanlışlarım oldu. geriye takılı kalmak istemiyorum ama bu hassaslıkta bu hiç mümkün olmuyor. geride kalanları silmem için garip gelecek ama hafızamı temizletmeyi bile düşündüm. ben huzur istiyorum. bunun için önce benim huzurlu olmam gerekiyor. şuan hıçkırarak ağlayabileceğim, neden ağladığımı sormayacak, gülsem deli mi bu demeyecek, güvenilir bir omuza öyle ihtiyacım var ki bunu bile bulmak kolay değil. bunun için profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşünüyorum. zamanında araştırdım ama seanslar çok pahalı. şu çeyiz arifesinde bu çok büyük dert ama ilerideki huzur ve mutluluğumuz için yapacağım en büyük yatırım bu olur inancındayım. kafanızı şişirdiğim için özürdilerim. hepinizi çok seviyorum.
canımm çok sevindimm ayy ne güzel....kıss beni alsana yanına..beni all benideeeekızlaaaaaaaaaaaarr, hani şu bahsettiğim iş wardı yaaa,türkiyenin en büüyük bilişim ve telekominikasyon sirketlerinden birinde ( hatta ta kendisinde ama sülememmmm :) ) işe kabul edildimmmmm, biraz önce tel geldiiiiiiiiiiiiiiiii :)
yarın evraklarımı teslim edicem, sora sağlık raporu fln istiyolar onları tamamlıcaaam :)
tabi bi de su anki isyerime durumu acıklama ve istifa etme durumu var ki en zor kısmıssıııı bu :)
artık servisimm olceeeekk maaşım %60 artceeeekk
ben neden yokum listede kaptan bildirim yaptım sanada mesaj attım
Selam kızlar, ben de aranıza katılıyorum :)
77 kilodan 60 lara inmeyi hedefliyorum..
Geçen yıllarda 2 kez diyetisyene gittim, aylarca diyet yaptım , giden para da cabası.. Ancak insülin direncim olduğu ancak bu ay başka bir diyetisyenin yönlendirmesiyle fark edilebildi. Insülin seviyeleri vs bakıldı, şimdi yine diyetisyen eşliğinde ve ilaç desteğiyle kilo vermeye çalışıyorum. Tabi tüm gün hareketsiz biri olarak hayatıma biraz hareket katmaya çalışıyorum, yüzme gibi..Bir de bu ara Zumba'ya merak saldım, hareketlere yetişmeye çalışırken ter içinde kalıyorum:)
İnsülin direncine göre düzenlenen dietimi merak eden olursa paylaşabilirim.
Hepimize sağlıklı, fit ve mutlu günler !
Sevgiler..
balonjook
sanki beni alıp bi güzel törpülemişler anam demi
begenmene cok sewindim bebekim senin yorumunu merak ediyoduum wallah
taş gibi olamasakta henüz, belki birgün o günleri görürüzz
ayy canım ya cok saol o senın güzel görüşün gerçektenarzucum bir daha kilo kelimesini bile agzina almadal gibi duruyorsun keske ben boyle olsam diyet kelimesini bile agzima almazdim herhalde....
bend eoyle 1 yıldır olmayan adetım oldu gercı tam oldumu o da mechul ama orucuma engel oldu ıstemerhaba kizlar valla sabahdan beri yazdiklarinizi okuyorum ama isyerinde forum a cevap yazmak veya kullanmam yazak o yüzden sadece okumaklan yetinmek sorunda kaliyorum bazen cevap yazmak icin icim gidiyo ama napim kuralara uymam lazim
bugün sahura kalkdim bi baktim regl olmussum ay sinir oldum 3 ay gelmedi ramazanin ilk gününe dek geldi keske bende tutabilseydim olmadi hayirlisiyla bunu atlatiksan sonra artik nasipse.
cok agrim var karin agrisindan ölüyorum hap yuttuyorum artik vucüt alissmis banamisin demiyo ama ben kendimi bildim bileli böyle
oruc birazdan acilacak allah tutan herkesin orucunu kabul etsin
süpersin cerencım valla ben en cok farkı kalca,göbek ve yüzde gördüm acayıp farketmıs tebrıkller ayrıca son elbıseyede bayıldım hıc bıyerınden bısey fırtlamamıs bencede dıyet yapmana gerek yok artık ama 2-3 kg alıp verme riski için verebilirsinkızlarrrrr hatırlayan vardır bundan bi 3 ay önce fln resimlerimi eklemiştim 4 kilo vermiş halimle, şimdi 14 kilo vermiş halimle resimlerimm karsınızdaaa, aynı arka planla aynı elbiseyyleeeeeeee :)
ön profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233209
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233215
Eki Görüntüle 233210
yan profil
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233211
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233212
arka profil :)
71 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233213
61 kiloluk ben
Eki Görüntüle 233214
budaaa internetten aldığım ancakk içine giremediğim, fermuarı tek lokmacık bile kapanmayan ve içine girmek için andettiğim, kilo vermeme sebep aşıkk olduğuum elbiseeemleee, evettt eveeet girdimm içineeeeeeeeee
Eki Görüntüle 233216
su anda hepimiz, teker teker dünyanın en güzel şeyini yapıyoruzz....
sizi coook ama coooooooooooook seviyorummmmmmmmmm :)
canııımmm çok sevindim işine ohhh sen de biraz rahat et demi ama.teyzen için de sevindim inş sapasağlam olur teyzecimm.
kızz arzuuu süpersin işte daha ne.boyun uzun olduğu için ööle hissediyosun.biraz da üst tarafta sorun var o kadar.bacaklar falan süper.
vayyyyyy süper olmuşsun kızzzz.ahhh ben de 61 olabilsemm bi hırs gelse bana daaa.geeell geeeelll gellllll
ismi listeye eklenmemiş arkadaşlar
benimde adım yok ama kaptan bizleri bu cuma ekleyecek bildiğim kadarıyla o yüzden NO PANİK NO PANİK
oruç tutamasamda açlıktan başıma giren şiddetli ağrı beni mahvetti.ama saat 7 gibi 4 kaşık kuru fasülye 5 kaşık menemen ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim
aslında tatlısız duramam ama bebekim müsade etmedi
bu akşamda sizlerden öğrendiğim şu fırında baharatlı patates var ya hah işte onu yapayım diyorum bide çorba yanına inşaallah
valla aynen oyleee,o törpüden bana da yolla canım yaaaa
daha taş gıbı değiliz dıyo bı de yaa, daha ne olsun, daha ne ıstıyosnnnnn
valla topık dıkkatlı olun vıctoria secret meleği olcak bırı başımızaaaagel de bı dokun bıze, bı elin değsin belki bıze de bulasırrrr
teşekkür ederim canım..dün akşama kadar hatta yatana kadar nefes alacak vaktim yoktu..çok yoqun ve yorucu geçti..buna raqmen işlerin çoqu duruyor...bugün temizlik robotunu açıcam koltukları yıkıcam..halim kalırsa salonun halısınıda yıkamak istiyorum..rengi çok açık kirlenmeden yıkayınca zorluk çekmiyorum..aradan onuda çıkarabilirsem çok iyi..cumaya misafirlerim var..ogüne temizlik adına bişey kalmamalı..
canım ben kısaca şunu söylemek istitorum..evli arkadaşlarımızın sözlerini çok iyi deqerlendir..sonuçta tecrübe konuşuyor...nişanlılık zamanları cicim aylarıdır...ben senin yerinde olsam yeminle 1 dakka beklemem nişanı atarım..bu adamla bir ömür geçmez..ve bence senin içindekiler sevgi deqil alışkanlık...saplantı haline getirmişsin..hayat o kişinin üstüne kurulmamış canım...kafandaki insanı bulmak için zamanın var..ben seviyorum oda seviyor diye kendini teselli etme...nişanlıyken böyle olan evliyken nasıl olur tahmin bile edemiyorum...çok ciddi söylüyorum kendini ateşe atarsın eqer devam edersen..görüne köy kılavız istemez..bu kişiyle bir hayat geçmez..benden sana abla tavsiyesi..
canımm çok sevindimm ayy ne güzel....kıss beni alsana yanına..beni all benideeee
canım özelde sana ait mesaj yok..mesaj kutum dolmuş çok kişi buraya bildirim yapmak zorunda kaldı..sen yollamışsındır ama mesaj kutusunun dolu olduquna dikkat etmemişsindir..mesaj attıqın zaman okundu mesajı istersen mesajın bana ulaşıp ulaşmadıqını anlarsın canım..
ayy canım ya cok saol o senın güzel görüşün gerçektenyoksa fazlalıklarım var biliyorum. ayrıca merak etme sende olucaksın hem debenım gıbı deıl burdakı süper kılo veren arkadaslar gıbı zaten sende epeyce verdın az bısey kaldı bazen duraklama oluyor yada bıkma ama elbet verıceksın
bend eoyle 1 yıldır olmayan adetım oldu gercı tam oldumu o da mechul ama orucuma engel oldu ıste
süpersin cerencım valla ben en cok farkı kalca,göbek ve yüzde gördüm acayıp farketmıs tebrıkller ayrıca son elbıseyede bayıldım hıc bıyerınden bısey fırtlamamıs bencede dıyet yapmana gerek yok artık ama 2-3 kg alıp verme riski için verebilirsin
sehercim saol canım yaa üst tarafta aslında verılecek fazla bıseyım yok göğüsler ve omzum geniş oldugu ıcın oyle duruyor asıl problem simit bölgesi ve göbek
yaa ben neden boyle kılo verme askına gelemıyorum o kadar arkadas resım koyuyo süper dıyorum keske bende oyle olsam dıyorum ama kendımde o hırsı bı turlu bulamıyorum.bı 5 kg versem süper olcak ama dayanamıyorum yemeklerden fazla kısmaya cok sinirli oluyorum.sporuda düzene koyamadım daha neyse
hepinize günaydın çıtırlar ve çıtır adayları
ayyy olceeeeem eveeeeetttt
yani varyaa normalde ben coktan bırakırdım rejimi flnda, hani sizle bölle güzel güzel yazısıyozzz yaaa sizden ayrılmamak için hedefi çekiyom da çekiyomm hani
seni bi görsem bi dokunceeem ah bi dokunceeeeeem kiiiiii misss misss
benim törpü dizaltına yaramıyo anam yaa bacaklarıma bakmışındır sen, nası ama kütük gibi deel mi
bende çevindim bendeeeeeeeeee
gel kaptanım yawaş yawaş 70*79u taşıyalım oraya, hepberaber fit fit salınırızzz
teşekkür ederim arzucummmm :) aslında asıl fark memişlerde de onları gösterememmmmm
walla bebekim ben 56ya kdr inmek istiyommm, baktım istediğim gibi olmadı, 52ye kdr yolu war :) 54te sabtleniyim yada, ayyy cok kararsızııııımmmmmmmm
pelin şimdi dövcek beni
günaaaaydııın
ya ben gece foto yüklüyordum kaldı öyle. elbiselerimi denedim foto çekindim yarabbim o ne karşıdan ve arkadan korktum görünce allahım yolda arkamdan yürüyen insanlara sabır versin :83: yandan normal bir insana benzeyebiliyorum ama anlamadım önden bayaa vahim durum tamam da arkadan basık ve geniş çıkmışım hepneden böyle çekti makina yaa ben o kadar değilim makina beni öyle çekti zaten o elbiseler o kadar geniş değil ki utandım koymaya kendim bakmaya bile hile yapıp yandan iyi çıkanları koyacaktım ama allah acıdı size
arcak ya sen harbi çırpısın ya bizle dalga geçiyorsun casus musun sen? nasıl kilo alınır topiğinden mi yolladılar senibizim kilo vermek için yaptığımız şeyleri takip edip yapmamaya falan geldin herhalde gıcık anlamadım ki üstte mi var bişiler? armut göbek falan mı var o gömleğin altında bilemedim :44:
mywish kuzum haftanın şu günü şu saatte çalıştığın için mi ezik diyorsun sen kendine
kafamızı falan şişirdiğin yok biz topikçe seni çok sevdik psilolog olayına gelince cnm benm psikolojik bir destek almam gerçekten daha iyi hissediirir ama ucuz seansları olanlar yok mu yahepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. iyi ya da kötü olması önemli değil kırılmam. sadece iyileri kabullenerek zaten bir yere varılmaz. arcak, barkinim, ger-düş, cuttygirl, lequ, charm cevap yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim. tek tek cevap yazmak çok istedim ama o gücü bulamadım. tuhafım biraz. kendimi çok suçluyorum canım en çok bu yüzden acıyor. ayrılığı duymak bile nefesimi kesiyor. bir saattir tuvalalette ağladım. bugün ya da uzak beklenmedik bir zamanda bir gün küt diye ölecekmişim gibi geliyor. o güne kadar onu hep seveceğim ve yanında olacağım o istediği sürece. ağzından çıkan bir söz bile hayatımı çok etkiliyor bunu ona da söylüyorum. iyi bir insan. ama acımasız olunca ondan çok korkuyorum. söyleyeceği bir söz bile kalp krizime sebep olabilir çok ciddiyim. ben babama aşık bir kız çocuğuydum. ona en çok ihtiyacım olan yaşlarda beni terk etti çok üzüldüm ama olgun düşünmeye ve anlamaya çalıştım. onsuz da büyüdüm. sonra bu yaşıma kadar öyle şeyler yaşadım ki.. şuan o çocuk halimden bile daha hassas kalbim. daha iyisini istedikçe daha kötüsünü yapabiliyorum. şimdiye kadar yanlışlarım oldu. geriye takılı kalmak istemiyorum ama bu hassaslıkta bu hiç mümkün olmuyor. geride kalanları silmem için garip gelecek ama hafızamı temizletmeyi bile düşündüm. ben huzur istiyorum. bunun için önce benim huzurlu olmam gerekiyor. şuan hıçkırarak ağlayabileceğim, neden ağladığımı sormayacak, gülsem deli mi bu demeyecek, güvenilir bir omuza öyle ihtiyacım var ki bunu bile bulmak kolay değil. bunun için profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşünüyorum. zamanında araştırdım ama seanslar çok pahalı. şu çeyiz arifesinde bu çok büyük dert ama ilerideki huzur ve mutluluğumuz için yapacağım en büyük yatırım bu olur inancındayım. kafanızı şişirdiğim için özürdilerim. hepinizi çok seviyorum.
vayyyy maşallah tatlım hayırlı olsun daim olsun inş. bu arada fotolarına bayıldım seninkızlaaaaaaaaaaaarr, hani şu bahsettiğim iş wardı yaaa,türkiyenin en büüyük bilişim ve telekominikasyon sirketlerinden birinde ( hatta ta kendisinde ama sülememmmm :) ) işe kabul edildimmmmm, biraz önce tel geldiiiiiiiiiiiiiiiii :)
yarın evraklarımı teslim edicem, sora sağlık raporu fln istiyolar onları tamamlıcaaam :)
tabi bi de su anki isyerime durumu acıklama ve istifa etme durumu var ki en zor kısmıssıııı bu :)
artık servisimm olceeeekk maaşım %60 artceeeekk
kız ne güzel kilo vermişsin maşşalah göbek simit gitmiş yaniEki Görüntüle 233358 Eki Görüntüle 233373 Eki Görüntüle 233374 Eki Görüntüle 233375 Eki Görüntüle 233376 Eki Görüntüle 233377 Eki Görüntüle 233378 Eki Görüntüle 233379 Eki Görüntüle 233380 Eki Görüntüle 233381 Eki Görüntüle 233382 Eki Görüntüle 233383 Eki Görüntüle 233384 Eki Görüntüle 233372 Eki Görüntüle 233371 Eki Görüntüle 233359 Eki Görüntüle 233360 Eki Görüntüle 233361 Eki Görüntüle 233362 Eki Görüntüle 233363 Eki Görüntüle 233364 Eki Görüntüle 233365 Eki Görüntüle 233366 Eki Görüntüle 233367 Eki Görüntüle 233368 Eki Görüntüle 233369 Eki Görüntüle 233370 Eki Görüntüle 233385
pelinle beraber bende dövücem senibende çevindim bendeeeeeeeeee
gel kaptanım yawaş yawaş 70*79u taşıyalım oraya, hepberaber fit fit salınırızzz
teşekkür ederim arzucummmm :) aslında asıl fark memişlerde de onları gösterememmmmm
walla bebekim ben 56ya kdr inmek istiyommm, baktım istediğim gibi olmadı, 52ye kdr yolu war :) 54te sabtleniyim yada, ayyy cok kararsızııııımmmmmmmm
pelin şimdi dövcek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?