70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hep çok sevdiğim şeyler varmış sizdeee ben de olmak isterdimmm

ismi listeye eklenmemiş arkadaşlar

benimde adım yok ama kaptan bizleri bu cuma ekleyecek bildiğim kadarıyla o yüzden NO PANİK NO PANİK

oruç tutamasamda açlıktan başıma giren şiddetli ağrı beni mahvetti.ama saat 7 gibi 4 kaşık kuru fasülye 5 kaşık menemen ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim

aslında tatlısız duramam ama bebekim müsade etmedi

bu akşamda sizlerden öğrendiğim şu fırında baharatlı patates var ya hah işte onu yapayım diyorum bide çorba yanına inşaallah

haaaaaaaaaaaaaaa kızlaaaaaaaaaaaaaaaerrrrrrrrrrrrrr

vücudumun tamı tamına %38 i yağ mış

tek tek bacak kol kaç kilo yağ var söylediler ama su oranım çok düşük sadece %30

neyse sulu gıdalara önem verdik

ve bir ay sonunda bu yağ ölçümü gene yapılacak tek tek

sanki beni alıp bi güzel törpülemişler anam demi
begenmene cok sewindim bebekim senin yorumunu merak ediyoduum wallah
taş gibi olamasakta henüz, belki birgün o günleri görürüzz

hemen geliyorum kaptanım severim cam silmeyiii mutfak banyo temizlerim tülleri asarımmm kolay gelsinn cnmmm oruçlu oruçlu işin çok zor ben daha yeni uyandım
teşekkür ederim canım..dün akşama kadar hatta yatana kadar nefes alacak vaktim yoktu..çok yoqun ve yorucu geçti..buna raqmen işlerin çoqu duruyor...bugün temizlik robotunu açıcam koltukları yıkıcam..halim kalırsa salonun halısınıda yıkamak istiyorum..rengi çok açık kirlenmeden yıkayınca zorluk çekmiyorum..aradan onuda çıkarabilirsem çok iyi..cumaya misafirlerim var..ogüne temizlik adına bişey kalmamalı..
canım ben kısaca şunu söylemek istitorum..evli arkadaşlarımızın sözlerini çok iyi deqerlendir..sonuçta tecrübe konuşuyor...nişanlılık zamanları cicim aylarıdır...ben senin yerinde olsam yeminle 1 dakka beklemem nişanı atarım..bu adamla bir ömür geçmez..ve bence senin içindekiler sevgi deqil alışkanlık...saplantı haline getirmişsin..hayat o kişinin üstüne kurulmamış canım...kafandaki insanı bulmak için zamanın var..ben seviyorum oda seviyor diye kendini teselli etme...nişanlıyken böyle olan evliyken nasıl olur tahmin bile edemiyorum...çok ciddi söylüyorum kendini ateşe atarsın eqer devam edersen..görüne köy kılavız istemez..bu kişiyle bir hayat geçmez..benden sana abla tavsiyesi..
canımm çok sevindimm ayy ne güzel....kıss beni alsana yanına..beni all benideeee
ben neden yokum listede kaptan bildirim yaptım sanada mesaj attım

canım özelde sana ait mesaj yok..mesaj kutum dolmuş çok kişi buraya bildirim yapmak zorunda kaldı..sen yollamışsındır ama mesaj kutusunun dolu olduquna dikkat etmemişsindir..mesaj attıqın zaman okundu mesajı istersen mesajın bana ulaşıp ulaşmadıqını anlarsın canım..

merhaba,
bende 71.6 ile bu topikteki yazılanları okurken sanki kendi yaşadıklarımı okudum sandım :)
bende şimdiye kadar 2 diyetisyen değiştirdim aynı senin gibi insülin direncim varmış ama fark edilmedi.son gittiğim diyetisyen fark etti.meğer ben bu yüzden gram gram kilo veriyormuşum üstelik günde 1 saat yürüyüşe rağmen.
5 ayda sadece 5 kg verebildim.ama bu son diyetisyenden de pek memnun kalmadım.çok basmakalıp şeyler.hiç değişiklik yok.kaçamak yapmak kesnlikle yasak.mesela bazı diyetisyenler ona uygun diyetler veriyorlar.benimki asla diyor.ama eğer bu uzun sürecek bir işse nereye kadar sadece listeye bağlı gidebilirki? bu durumu biraz canımı sıkıyor ve bende ilaç kullanmama rağmen sonuç çokta iç açıcı değil.geçen 2 haftada 500 gr verdim sadece.seninde diyetini çok merak ettim.işe yaradımı.bilgi verirsen çok sevinirim arkadaşım.bu arada benim kullandığım ilaç gli....r.
tam adını yazmadım ama anlamışsındır.genelde aynı ilacı veriyorlar insülin direnci için.

sanki beni alıp bi güzel törpülemişler anam demi
begenmene cok sewindim bebekim senin yorumunu merak ediyoduum wallah
taş gibi olamasakta henüz, belki birgün o günleri görürüzz

valla aynen oyleee,o törpüden bana da yolla canım yaaaa

daha taş gıbı değiliz dıyo bı de yaa, daha ne olsun, daha ne ıstıyosnnnnn

valla topık dıkkatlı olun vıctoria secret meleği olcak bırı başımızaaaa gel de bı dokun bıze, bı elin değsin belki bıze de bulasırrrr

arzucum bir daha kilo kelimesini bile agzina almadal gibi duruyorsun keske ben boyle olsam diyet kelimesini bile agzima almazdim herhalde....
ayy canım ya cok saol o senın güzel görüşün gerçekten yoksa fazlalıklarım var biliyorum. ayrıca merak etme sende olucaksın hem debenım gıbı deıl burdakı süper kılo veren arkadaslar gıbı zaten sende epeyce verdın az bısey kaldı bazen duraklama oluyor yada bıkma ama elbet verıceksın
bend eoyle 1 yıldır olmayan adetım oldu gercı tam oldumu o da mechul ama orucuma engel oldu ıste
süpersin cerencım valla ben en cok farkı kalca,göbek ve yüzde gördüm acayıp farketmıs tebrıkller ayrıca son elbıseyede bayıldım hıc bıyerınden bısey fırtlamamıs bencede dıyet yapmana gerek yok artık ama 2-3 kg alıp verme riski için verebilirsin

sehercim saol canım yaa üst tarafta aslında verılecek fazla bıseyım yok göğüsler ve omzum geniş oldugu ıcın oyle duruyor asıl problem simit bölgesi ve göbek

yaa ben neden boyle kılo verme askına gelemıyorum o kadar arkadas resım koyuyo süper dıyorum keske bende oyle olsam dıyorum ama kendımde o hırsı bı turlu bulamıyorum.bı 5 kg versem süper olcak ama dayanamıyorum yemeklerden fazla kısmaya cok sinirli oluyorum.sporuda düzene koyamadım daha neyse

hepinize günaydın çıtırlar ve çıtır adayları

günaydın arkadaşlarr...çok işim var direk listeyi yaptım zaten gecikti..yapamadım diyede çok huzursuz oldum..şimdiye kadar temzilik robotunu açıp yıkamaya başlamam lazımdı...neyse klimayı açıp öyle yapasrım artık..iyice güneş kendini gösterdi..şimdilik benden bukadar..sizlere iyi sohbetler..

bu arara iftarlarınız çoqunuz hiç olmamış..ben dün iftarda yarım kase çorbayı zor içtim tıkandım direk..ekmek y,yenlere hayret ettim..hatta bazıları hem ekmek hem pilav birde tutup tatlı yemişler...e ne diyim ben size...iftarda pilav ekmek ve tatlı yemiyelim arkadaşlar...yarım kase çorba ve yarım porsiyon ana yemek salata ayran..yeterde artar bile...kilo alırsınız böyel yerseniz..neyse ilk akşam diye es geçelim bu seferlik...kaçtım benn...

hayatım özele bildirim yapmadan listeye giremezsiniz..bir defaya mahsus deqil her hafta özele bildirim yapacaksınız...özele bildirim yaptıktan sonraki hafta listeye ekliyorum...ilk hafta listenin altına yazılıyorusnuz...bu hafta listenin altında kimse yok..onun için önümüzdeki hafta listeye yeni eklenecek isimde yok...cuma günü özele bildirim yaparsanız diqer hafta listede olursunuz...inşallah anlatabilmişimdir...

ayyy olceeeeem eveeeeetttt
yani varyaa normalde ben coktan bırakırdım rejimi flnda, hani sizle bölle güzel güzel yazısıyozzz yaaa sizden ayrılmamak için hedefi çekiyom da çekiyomm hani

seni bi görsem bi dokunceeem ah bi dokunceeeeeem kiiiiii misss misss

benim törpü dizaltına yaramıyo anam yaa bacaklarıma bakmışındır sen, nası ama kütük gibi deel mi

bende çevindim bendeeeeeeeeee
gel kaptanım yawaş yawaş 70*79u taşıyalım oraya, hepberaber fit fit salınırızzz

teşekkür ederim arzucummmm :) aslında asıl fark memişlerde de onları gösterememmmmm
walla bebekim ben 56ya kdr inmek istiyommm, baktım istediğim gibi olmadı, 52ye kdr yolu war :) 54te sabtleniyim yada, ayyy cok kararsızııııımmmmmmmm
pelin şimdi dövcek beni

günaaaaydııın
ya ben gece foto yüklüyordum kaldı öyle. elbiselerimi denedim foto çekindim yarabbim o ne karşıdan ve arkadan korktum görünce allahım yolda arkamdan yürüyen insanlara sabır versin :83: yandan normal bir insana benzeyebiliyorum ama anlamadım önden bayaa vahim durum tamam da arkadan basık ve geniş çıkmışım hep neden böyle çekti makina yaa ben o kadar değilim makina beni öyle çekti zaten o elbiseler o kadar geniş değil ki utandım koymaya kendim bakmaya bile hile yapıp yandan iyi çıkanları koyacaktım ama allah acıdı size

arcak ya sen harbi çırpısın ya bizle dalga geçiyorsun casus musun sen? nasıl kilo alınır topiğinden mi yolladılar seni bizim kilo vermek için yaptığımız şeyleri takip edip yapmamaya falan geldin herhalde gıcık anlamadım ki üstte mi var bişiler? armut göbek falan mı var o gömleğin altında bilemedim :44:

35 kıloya kadar yolun var canım, sonra hastanede hepımız zıyaretıne gelırızz tovbee tovbeeeeeeeeeee, çıldırmış valla bu kızzzz
canım boyu senden kısa arkadaslarım var, 55-60 arası manken gıbı hatunlar yanııı, bence sen once bı goz doktoruna gıt ayna da ne goruyosun , valla korkutuyosun benı haa, hasta olanlarda aynaya baktıklarında kılolu bırını gorurlermışşş, 55ten asagı ınmeye devam edersen annenın telefonunu bulup arayacagımmm kızınıza sahıp cıkın çıldırdı dıyee valla yaparımmmmm haa hıc şakam yokkk, bı de ne yapar eder bulurum annenın telefonunu

bacaklarında ıncelmış canımmm, daha hedef kılona kadar onlar da super olur, şekil oalrak manken bacakları gıbı değiller benımkıler de oyle yanı napalımmm, anca ıncelebılırler sekıllerını de değıştıremeyız yaa, ben de bayılmıyorum jkendı bacaklarımaa ama atsan atılmaz satsan satılmaz bı durum söz konusu ama senın basenler fılan gıdınce bacaklarla beraber cok guzsel bı goruntusu olmuş, o yuzden ben de umutlandım demmki benımde basenler gıderse bacaklarda daha guzel gorunecekkkk ama işte ne zaman gıdeceeeeeeek dün oglen canım salata ıstemedım light yogurt, 2 tane kepeklı galeta ve bı kupa hazır corba içtim .. aksam evde kepeklı makarna + cacık yedım, deli gıbı artılardayım oyle boyle değil, noldu anlamadımmmmm, moralım bozukkk

ya ama amaaaa hanı koyacaktınnnnnnn suratın gızlı olsun kım nerden bılcek senı, kılo verınce sen de ceren gıbı oncesı sonrası yaparsın hıc olmazsaaa, bıze de motıve olurrr

aynen canım bıraz daha dar olsa üstümdeki görürüdün inş öyle de reısm koyucam ama bende sneın gıbı utanıyorum bu yazdıgınız yorumlara pişman olursunuz diyegöbek ve simit bölgem var onun harıcınde göğüsler büyük ama onalra cok bısey yapamıyorum ben iri kemikli ve yuvarlak hatlıyım o yüzden oldugumdan kılolu gözüküyorum kollarım ve bacaklarım ınce sadece belim felan da kalın yani

kafamızı falan şişirdiğin yok biz topikçe seni çok sevdik psilolog olayına gelince cnm benm psikolojik bir destek almam gerçekten daha iyi hissediirir ama ucuz seansları olanlar yok mu ya
vayyyy maşallah tatlım hayırlı olsun daim olsun inş. bu arada fotolarına bayıldım senin
kız ne güzel kilo vermişsin maşşalah göbek simit gitmiş yani
pelinle beraber bende dövücem seni beni korkutuyosun bazen ya sen şuanda bile çok güzelsin vermesen bile olur ama 54 olunca daha hissedicem diyosan ol ama daha fazlasını verme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…