70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende zayıflamak istiyorym ama oruçta geldi niyetliyimde nasıl olck bu işler kalcam göbek vede hafıf sımıt olustu göğüsler okadar değil göbek gıtse normale döneceğim 75 kıloyum boyuma göre 59 olmam gerek yardımmmmm lütfen

amaa amaaa ben taaamam yaaaaaaa 55 olsun o zmnnnnnn
annem benden beter bebekim, kadın alıştı beni tosun görmeye, şimdi incecik olayım istiyoooo beni en az sizin kdr o gaza getiriyoo :) ama geçen eve gittiğimde her zmn az yeeeeeee diyen anam anam güzel anam bana az daha yeeeeeee diyoduuu
bilmiyorum fıstıgım yaa hastalık boyutunda deil de aynaya bakınca wallah kendimi zayıf görmüyom, şişko görüyomm bilmiyom ki nası anlatılır belim fln sankim böyle kocaman bi daireymiş gibi geliyo, sanırım biraz takıntı haline getirdim ben bu işi, cek kulaklarımı :26:

bacaklara gelince, onları kabullendim artık, dediğin gibi kemiklerimi törpülicek halim yok ya ama nolurdu az daha kadınsı olaydı, 2 tane odun koymuşsun gibi, hiç bi kıwrım yok ama begenen öyle begensim ayoll napimmm ufff

bende bgn cok güzel artılardayım
dün 61 kiloyum diye resimlerimi koydum ama bu sabah 61,8 cıktım

reglolmama az kaldııııııııııı kas gevşeticiiim nirdeeeee, birrr güzel rahim yüzündennn sancılanıyoruuuum :118::118::118::118::118:

Son düzenleme:

canım oruc engel deıl bence hatta avantaj ben 2 gündür tutamıyorum dıye üzülüyorum.oruc tutarken 2 öğün var yemek yıyebılecegımız ve cok az bır zaman dılımı yanı ıftarda sulu gıdalara salata yogurda agırlık verıp kızartma tatlı ve hamur işlerinden kacınırsan bence vermek cok daha kolay tabıkı ıstedıgın seylerden de yıyeceksın ama tadımlık abartarak deıl zaten abartırsan emın ol mıden cok rahatsız olacak.onun harıcınde benım gıbı sımıt bolgen ve göbegınden sıkayetcısın onun ıcın yürüyüş göbek egzersızlerı felan yapmamamız lazım.aslıdna bu topıkte daha tecrubelı arkadaslar var onlarda sana yardımcı olur ben kg vermekte pek basırılı deilim çünküsen topıkte bol paylasımda bulunmaya calsı ve en onemlısı hırs yap ve azmet bende bunla reksık oldugu ıcın veremıyorum asıl anahtar bunlar bence kolaylıklar

Tabloya göre 75 iken 61 kıloya mı düştün ben mi öyle anladımm eğer doğruysa formulden nasıl zayıfladığından bahsedermısın ?

günaydın millettt

akşam sahurda canım hiç bişii istemedi resmen zorladım kendimi yemek için.sanırım o son yediğim kadayıf beni kesti bide dön dön uyuyamadım iyimi sahura kadar kaldım öle neyse artık oldu bitti yazayım yediklerimi

1 bardak su ile başladım
1 hurma
1 dilim tam tahıllık ekmek
1 dilim cavdar ekmeği
10 gr kadar kaşar peyniri
3 zeyttin
1 domates
1 salatalık
1 dilim salam
1 brdk çay

bir bardak su içerek kapattım

üzerine bir fincan yeşil çay
1 bardak su daha nerdeyse patlayacaktım :)) bide cnm istemiyo ya zorladım susuzluk hissetmiyim gündüz diye off valla birde bardaklar 300 cc lık büyük bardak

kızın kahvaltısını verip makianya çamaşır attım gidip yatıcam şimdik eşim uyanık bugün işide yokmuş baksın kızına 1-2 saat ben yatayım dimii :))) migrenim azmasın diye macbur kalıyo yoksa benimde uykum vara sen bak ben uyuyayım derdi

bende sana bayılıyorummmmmmmmmmmm
döv beni vur kır parçalaaaaaaa :) ne bilim anam yaaa yetmiyo wweerdiklerim, psikolokkk yokmu topihhteeeeeee
55 oliiim didim en son, gerçi bi hedefe yaklaşnca bakarız tekrardan hepberaber oylamaya sunarız

aaay ben kımlere sıkayet edıcm o zmn senı, babana ederım, sevgülüneee ederımmmm bulurum bırınııııı Kaptan Sena ceker kulaklarınıııı :26:

baktık sen cıddı cıddı zıbıtıyosun o zamanda ozel durum toplantısı yapar senı topıkten dışlarızzzzz, aklın basına gelsın dıyeee ama kıyamazz ki sana topıktekı kımseee olsun sen yıne de sınırları zorlamaaa, en fazla 55te kalmanı tavsıye edıyorummmm nacizaneee bence boyle bıle cok guzel olmuşsun ama 55te senın guzel hatırın ıcın işteeee sana kıyamadıgımdannn

bu hafta 60 ları, 69,90dan dahı gormek bana hayal oldu yıne, ılk hedefım gecen haftakı bıldırım kıloma düşmek şu andaaaaa:18::18:

Tabloya göre 75 iken 61 kıloya mı düştün ben mi öyle anladımm eğer doğruysa formulden nasıl zayıfladığından bahsedermısın ?

ewtt canım, 28 martta başladım, al bak bu ilk halimm :)

ahan bu da son halimmmm :)

Eki Görüntüle 233518
Eki Görüntüle 233519

neler yaptıgmı sorarsan, actıgım konularda bi topik var 3 ayda 12 kilo werdim diye, orda 2. sayfada detaylı yazıyooo :)

ayy kapı gıcırtısnaaa resim ekleyen bi insan oldum, biri beni durdursnnnn

anammmm senin eline düşen yandı kızz
tamammm yaaa 55 didik en son, hatta önce bi 56ya bakarız nası olduuu diyee :)
babamı arama da, kendisi de tırsmakta su anda cok hızlı kilo werdin diyooo :)
olur bebekim öyle arada yaaa canını sıkma kendini sartlama, bende sözde regl bitimi 59u görcektim ama 62ye dogru yol aldım gidiyom

yardımlarınızı beklıyorum ozmana tecrubelerınızden yararlan isterimmm...tşk.

Kilo çizelgeni yap öncelikle bence. Sonra topikte vakti geçir. Yediklerini yaz. Önerileri dinle.
Her cuma tartılıyoruz Sena kaptan liste yapıyor. Bak lequim, Kılavuz,arcak gibi çok kg vermiş kısçeler resimlerini paylaşıyor. Veremeyen bünyelerde hırs yapıyor

Valla ya sen aştın artık. Daha fazlasını vermek istiyosun artık O hırstan accık bana da ablam da zamanında baya vermişti o da öyleydi verdikçe daha çok veresiniz geliyor sanıırm.
55 ideal bence boyun posun da var

Harika birşey yaaa bakıcam tşk ederim...

Yeni üye oldum ben kılo çizelgemi nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz rica etsem

anam bu kız benım ısmimi yanlıslıkla yazmıs cok kg verenlerın arasına ama olsun ben gene de mutlu oldum gercekler oyle olmasada kendiı adımı görünce ben bıarz ılgıncım kılo veremedın dıyen olursa motıvem kacıyo gayet ıyısın falan denırse motıvem yerıne gelıyooo

anlaştukkkk o zamannnn :13: ama zıbıtırsan senı sacından tutup babanın önüne atarımmmm
tam gaz devammmmmmmmmmmm o zmn saglıklı beslenmeye, ama menu paylasmıyosun artık lutfennnnnnn menu ıstıyorummm benn bend eonce cekındım arkadaslar oruclu dıye ama onlarda sahurda ıftarda neler yedılerını yazıyolar yanıı gun ıcındeee

oruclu olmayan arkadaslar bı zahmet menulerını paylassınlar lütfeeennn mesela ben sabah yuvarlak sandvıc ekmegı avrdı kepeklı ona bı lıght krem peynır durup yedım, şimdide 5i 1 yerde mi içicemm, sıcakta hıc cekılmıyo aslında bu bıtkı cayları ya, ıctıkce bı tarafımdan ter akıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…