aynen canım bıraz daha dar olsa üstümdeki görürüdün inş öyle de reısm koyucam ama bende sneın gıbı utanıyorum bu yazdıgınız yorumlara pişman olursunuz diyegöbek ve simit bölgem var onun harıcınde göğüsler büyük ama onalra cok bısey yapamıyorum ben iri kemikli ve yuvarlak hatlıyım o yüzden oldugumdan kılolu gözüküyorum kollarım ve bacaklarım ınce sadece belim felan da kalın yani
Sabah 07:30 (aslında 08:00 servis erken bırakıyor)akşam 18:00 çalışıyorum. Benden daha kötü durumlarda olanlar vardır da. Sabah 6 da kalkmak çok kötü koyuyor nabim. :26:
35 kıloya kadar yolun var canım, sonra hastanede hepımız zıyaretıne gelırızztovbee tovbeeeeeeeeeee, çıldırmış valla bu kızzzz
canım boyu senden kısa arkadaslarım var, 55-60 arası manken gıbı hatunlar yanııı, bence sen once bı goz doktoruna gıtayna da ne goruyosun , valla korkutuyosun benı haa, hasta olanlarda aynaya baktıklarında kılolu bırını gorurlermışşş, 55ten asagı ınmeye devam edersen annenın telefonunu bulup arayacagımmm kızınıza sahıp cıkın çıldırdı dıyee valla yaparımmmmm haa hıc şakam yokkk, bı de ne yapar eder bulurum annenın telefonunu
bacaklarında ıncelmış canımmm, daha hedef kılona kadar onlar da super olur, şekil oalrak manken bacakları gıbı değiller benımkıler de oyle yanı napalımmm, anca ıncelebılırler sekıllerını de değıştıremeyız yaa, ben de bayılmıyorum jkendı bacaklarımaa ama atsan atılmaz satsan satılmaz bı durum söz konusu ama senın basenler fılan gıdınce bacaklarla beraber cok guzsel bı goruntusu olmuş, o yuzden ben de umutlandım demmki benımde basenler gıderse bacaklarda daha guzel gorunecekkkkama işte ne zaman gıdeceeeeeeek dün oglen canım salata ıstemedım light yogurt, 2 tane kepeklı galeta ve bı kupa hazır corba içtim .. aksam evde kepeklı makarna + cacık yedım, deli gıbı artılardayım oyle boyle değil, noldu anlamadımmmmm, moralım bozukkk
bende zayıflamak istiyorym ama oruçta geldi niyetliyimde nasıl olck bu işler kalcam göbek vede hafıf sımıt olustu göğüsler okadar değil göbek gıtse normale döneceğim 75 kıloyum boyuma göre 59 olmam gerek yardımmmmm lütfen
bende zayıflamak istiyorym ama oruçta geldi niyetliyimde nasıl olck bu işler kalcam göbek vede hafıf sımıt olustu göğüsler okadar değil göbek gıtse normale döneceğim 75 kıloyum boyuma göre 59 olmam gerek yardımmmmm lütfen
zayıflamak ıstıyorum yaa bendeee
amaa amaaa ben taaamam yaaaaaaa 55 olsun o zmnnnnnn
annem benden beter bebekim, kadın alıştı beni tosun görmeye, şimdi incecik olayım istiyoooo beni en az sizin kdr o gaza getiriyoo :) ama geçen eve gittiğimde her zmn az yeeeeeee diyen anam anam güzel anam bana az daha yeeeeeee diyoduuu
bilmiyorum fıstıgım yaa hastalık boyutunda deil de aynaya bakınca wallah kendimi zayıf görmüyom, şişko görüyomm bilmiyom ki nası anlatılır belim fln sankim böyle kocaman bi daireymiş gibi geliyo, sanırım biraz takıntı haline getirdim ben bu işi, cek kulaklarımı :26:
bacaklara gelince, onları kabullendim artık, dediğin gibi kemiklerimi törpülicek halim yok yaama nolurdu az daha kadınsı olaydı, 2 tane odun koymuşsun gibi, hiç bi kıwrım yok ama begenen öyle begensim ayoll napimmm ufff
bende bgn cok güzel artılardayım
dün 61 kiloyum diye resimlerimi koydum ama bu sabah 61,8 cıktım
reglolmama az kaldııııııııııı kas gevşeticiiim nirdeeeee, birrr güzel rahim yüzündennn sancılanıyoruuuum :118::118::118::118::118:
kafamızı falan şişirdiğin yok biz topikçe seni çok sevdik psilolog olayına gelince cnm benm psikolojik bir destek almam gerçekten daha iyi hissediirir ama ucuz seansları olanlar yok mu ya
vayyyy maşallah tatlım hayırlı olsun daim olsun inş. bu arada fotolarına bayıldım senin
kız ne güzel kilo vermişsin maşşalah göbek simit gitmiş yani
pelinle beraber bende dövücem senibeni korkutuyosun bazen ya sen şuanda bile çok güzelsin vermesen bile olur ama 54 olunca daha hissedicem diyosan ol ama daha fazlasını verme lütfen
cnm yardımcı oluruz tabiki sana
amaa amaaa ben taaamam yaaaaaaa 55 olsun o zmnnnnnn
annem benden beter bebekim, kadın alıştı beni tosun görmeye, şimdi incecik olayım istiyoooo beni en az sizin kdr o gaza getiriyoo :) ama geçen eve gittiğimde her zmn az yeeeeeee diyen anam anam güzel anam bana az daha yeeeeeee diyoduuu
bilmiyorum fıstıgım yaa hastalık boyutunda deil de aynaya bakınca wallah kendimi zayıf görmüyom, şişko görüyomm bilmiyom ki nası anlatılır belim fln sankim böyle kocaman bi daireymiş gibi geliyo, sanırım biraz takıntı haline getirdim ben bu işi, cek kulaklarımı :26:
bacaklara gelince, onları kabullendim artık, dediğin gibi kemiklerimi törpülicek halim yok yaama nolurdu az daha kadınsı olaydı, 2 tane odun koymuşsun gibi, hiç bi kıwrım yok ama begenen öyle begensim ayoll napimmm ufff
bende bgn cok güzel artılardayım
dün 61 kiloyum diye resimlerimi koydum ama bu sabah 61,8 cıktım
reglolmama az kaldııııııııııı kas gevşeticiiim nirdeeeee, birrr güzel rahim yüzündennn sancılanıyoruuuum :118::118::118::118::118:
Tabloya göre 75 iken 61 kıloya mı düştün ben mi öyle anladımm eğer doğruysa formulden nasıl zayıfladığından bahsedermısın ?
aaay ben kımlere sıkayet edıcm o zmn senı, babana ederım, sevgülüneee ederımmmm bulurum bırınııııı Kaptan Sena ceker kulaklarınıııı :26:
baktık sen cıddı cıddı zıbıtıyosun o zamanda ozel durum toplantısı yapar senı topıkten dışlarızzzzz, aklın basına gelsın dıyeeeama kıyamazz ki sana topıktekı kımseee olsun sen yıne de sınırları zorlamaaa, en fazla 55te kalmanı tavsıye edıyorummmm nacizaneee bence boyle bıle cok guzel olmuşsun ama 55te senın guzel hatırın ıcın işteeee sana kıyamadıgımdannn
bu hafta 60 ları, 69,90dan dahı gormek bana hayal oldu yıne, ılk hedefım gecen haftakı bıldırım kıloma düşmek şu andaaaaa:18::18:
yardımlarınızı beklıyorum ozmana tecrubelerınızden yararlan isterimmm...tşk.
bende sana bayılıyorummmmmmmmmmmm
döv beni vur kır parçalaaaaaaa :) ne bilim anam yaaa yetmiyo wweerdiklerim, psikolokkk yokmu topihhteeeeeee
55 oliiim didim en son, gerçi bi hedefe yaklaşnca bakarız tekrardan hepberaber oylamaya sunarız
ewtt canım, 28 martta başladım, al bak bu ilk halimm :)
Eki Görüntüle 233514
Eki Görüntüle 233515
Eki Görüntüle 233516
Eki Görüntüle 233517
ahan bu da son halimmmm :)
Eki Görüntüle 233518
Eki Görüntüle 233519
neler yaptıgmı sorarsan, actıgım konularda bi topik var 3 ayda 12 kilo werdim diye, orda 2. sayfada detaylı yazıyooo :)
ayy kapı gıcırtısnaaa resim ekleyen bi insan oldum, biri beni durdursnnnn
Kilo çizelgeni yap öncelikle bence. Sonra topikte vakti geçir. Yediklerini yaz. Önerileri dinle.
Her cuma tartılıyoruz Sena kaptan liste yapıyor. Bak lequim, Kılavuz,arcak gibi çok kg vermiş kısçeler resimlerini paylaşıyor. Veremeyen bünyelerde hırs yapıyor
Valla ya sen aştın artık. Daha fazlasını vermek istiyosun artıkO hırstan accık bana da ablam da zamanında baya vermişti o da öyleydi verdikçe daha çok veresiniz geliyor sanıırm.
55 ideal bence boyun posun da var
Kilo çizelgeni yap öncelikle bence. Sonra topikte vakti geçir. Yediklerini yaz. Önerileri dinle.
Her cuma tartılıyoruz Sena kaptan liste yapıyor. Bak lequim, Kılavuz,arcak gibi çok kg vermiş kısçeler resimlerini paylaşıyor. Veremeyen bünyelerde hırs yapıyor
Valla ya sen aştın artık. Daha fazlasını vermek istiyosun artıkO hırstan accık bana da ablam da zamanında baya vermişti o da öyleydi verdikçe daha çok veresiniz geliyor sanıırm.
55 ideal bence boyun posun da var
Yeni üye oldum ben kılo çizelgemi nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz rica etsem
anammmm senin eline düşen yandı kızz
tamammm yaaa 55 didik en son, hatta önce bi 56ya bakarız nası olduuu diyee :)
babamı arama da, kendisi de tırsmakta su anda cok hızlı kilo werdin diyooo :)
olur bebekim öyle arada yaaa canını sıkma kendini sartlama, bende sözde regl bitimi 59u görcektim ama 62ye dogru yol aldım gidiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?