anam bu kız benım ısmimi yanlıslıkla yazmıs cok kg verenlerın arasınaama olsun ben gene de mutlu oldum gercekler oyle olmasada kendiı adımı görünce ben bıarz ılgıncım kılo veremedın dıyen olursa motıvem kacıyo gayet ıyısın falan denırse motıvem yerıne gelıyooo
günaaaaydııın
ya ben gece foto yüklüyordum kaldı öyle. elbiselerimi denedim foto çekindim yarabbim o ne karşıdan ve arkadan korktum görünce allahım yolda arkamdan yürüyen insanlara sabır versin :83: yandan normal bir insana benzeyebiliyorum ama anlamadım önden bayaa vahim durum tamam da arkadan basık ve geniş çıkmışım hepneden böyle çekti makina yaa ben o kadar değilim makina beni öyle çekti zaten o elbiseler o kadar geniş değil ki utandım koymaya kendim bakmaya bile hile yapıp yandan iyi çıkanları koyacaktım ama allah acıdı size
teşekkür ederim canım..dün akşama kadar hatta yatana kadar nefes alacak vaktim yoktu..çok yoqun ve yorucu geçti..buna raqmen işlerin çoqu duruyor...bugün temizlik robotunu açıcam koltukları yıkıcam..halim kalırsa salonun halısınıda yıkamak istiyorum..rengi çok açık kirlenmeden yıkayınca zorluk çekmiyorum..aradan onuda çıkarabilirsem çok iyi..cumaya misafirlerim var..ogüne temizlik adına bişey kalmamalı..
canım ben kısaca şunu söylemek istitorum..evli arkadaşlarımızın sözlerini çok iyi deqerlendir..sonuçta tecrübe konuşuyor...nişanlılık zamanları cicim aylarıdır...ben senin yerinde olsam yeminle 1 dakka beklemem nişanı atarım..bu adamla bir ömür geçmez..ve bence senin içindekiler sevgi deqil alışkanlık...saplantı haline getirmişsin..hayat o kişinin üstüne kurulmamış canım...kafandaki insanı bulmak için zamanın var..ben seviyorum oda seviyor diye kendini teselli etme...nişanlıyken böyle olan evliyken nasıl olur tahmin bile edemiyorum...çok ciddi söylüyorum kendini ateşe atarsın eqer devam edersen..görüne köy kılavız istemez..bu kişiyle bir hayat geçmez..benden sana abla tavsiyesi..
canımm çok sevindimm ayy ne güzel....kıss beni alsana yanına..beni all benideeee
canım özelde sana ait mesaj yok..mesaj kutum dolmuş çok kişi buraya bildirim yapmak zorunda kaldı..sen yollamışsındır ama mesaj kutusunun dolu olduquna dikkat etmemişsindir..mesaj attıqın zaman okundu mesajı istersen mesajın bana ulaşıp ulaşmadıqını anlarsın canım..
Birincimiz sudem34 cadısını tebrik eder başarılarının devamını dilerim0 | nick | başlanqıç | qeçen hafta | bu hafta | qiden | toplamda | hedef |
1 | sudem34 | 77.6 | 72.4 | 69.5 | 2.900 | 8.100 | 65 |
2 | ilkmirmur | 83 | 79 | 77.5 | 1.500 | 5.500 | 70 |
3 | Lonelly | 75.7 | 73.8 | 72.8 | 1000 | 2.900 | 53 |
4 | KILAVUZ | 86 | 63.9 | 63 | 900 | 23 | 60 |
5 | PAPATYAM | 75 | 67.3 | 66.4 | 900 | 8.600 | 60 |
6 | qivi | 77.2 | 71.7 | 71 | 700 | 6.200 | 55 |
7 | shryvz | 80 | 69.1 | 68.4 | 700 | 11.600 | 65 |:92::92::92:
8 | triendy21 | 79.8 | 64 | 63.5 | 500 | 16.300 | 62 |:92::92::92:
9 | lequim | 75 | 62 | 61.5 | 500 | 13.5 | 56 |:92::92::92:
10 | zeyyceyy | 75.5 | 64.6 | 64.2 | 400 | 11.300 | 53 |:92::92::92:
11 | Charm | 81 | 72.9 | 72.7 | 200 | 8.300 | 70 |
12 | geregidusunuldu | 79 | 71 | 70.8 | 200 | 8.200 | 58 |
13 | belenay | 82 | 75.5 | 75.3 | 200 | 6.700 | 55 |
14 | pinktomato | 78 | 72 | 71.9 | 100 | 6.100 | 60 |
15 | _bilge_ | 74 | 59 | 59 | 0 | 15 | 55 |
16 | barkinim | 71.3 | 64 |[ 64 | 0 | 7000 | 60 |
17 | erginsena | 90 | 62 | 62 | 0 | 28 | 60 |
18 | Pj_Muguet | 83.5 | 83.5 | 83.5 | 0 | 0 | 70 |
19 | mywish89 | 86 | 75.5 | 76 | artı500 | 10 | 65 |
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım
_bilge_ barkinim ve erginsena arkadaşlarımız kilo veremedikleri için 100 mekik ceza almışlardır (lütfen hemen çekelim)
Pj_Muguet arkadaşımız yarışmaya bu hafta başladıqı için cezası yoktur (hadi yine iyisin quuuu)
haftaya daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle
kaptan SENAAAAA
cnm moral bozmak yok şişttttt bi kendin çekince çok yakın oluyor ondan
cnm oruç oruç işin zor allah kolaylık versinnn
eline sağlıkk cnm da hemen cezayı vermişsin ama ya yazık yazık bana
Aşağıdaki resimlere bakarak çizelgeni oluşturabilirsin.
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... gir.
Eki Görüntüle 233526
Eki Görüntüle 233522
Eki Görüntüle 233525
Eki Görüntüle 233524
Eki Görüntüle 233523
Eki Görüntüle 233521
Tşk ederim kopyalayabılmışmıyım göremıyorum kendımde.?
ya ama amaaaa hanı koyacaktınnnnnnnsuratın gızlı olsun kım nerden bılcek senı, kılo verınce sen de ceren gıbı oncesı sonrası yaparsın hıc olmazsaaa, bıze de motıve olurrr
aynen canım bıraz daha dar olsa üstümdeki görürüdün inş öyle de reısm koyucam ama bende sneın gıbı utanıyorum bu yazdıgınız yorumlara pişman olursunuz diyegöbek ve simit bölgem var onun harıcınde göğüsler büyük ama onalra cok bısey yapamıyorum ben iri kemikli ve yuvarlak hatlıyım o yüzden oldugumdan kılolu gözüküyorum kollarım ve bacaklarım ınce sadece belim felan da kalın yani
Sabah 07:30 (aslında 08:00 servis erken bırakıyor)akşam 18:00 çalışıyorum. Benden daha kötü durumlarda olanlar vardır da. Sabah 6 da kalkmak çok kötü koyuyor nabim. :26:
bende zayıflamak istiyorym ama oruçta geldi niyetliyimde nasıl olck bu işler kalcam göbek vede hafıf sımıt olustu göğüsler okadar değil göbek gıtse normale döneceğim 75 kıloyum boyuma göre 59 olmam gerek yardımmmmm lütfen
zayıflamak ıstıyorum yaa bendeee
Ya kızlar ben balon gibi şiştim çok fena akşama rezene filan içiyim iyi gelir dimi
bende sana bayılıyorummmmmmmmmmmm
döv beni vur kır parçalaaaaaaa :) ne bilim anam yaaa yetmiyo wweerdiklerim, psikolokkk yokmu topihhteeeeeee
55 oliiim didim en son, gerçi bi hedefe yaklaşnca bakarız tekrardan hepberaber oylamaya sunarız
Resimlerine bakınca gayet kilon yerinde görünüyor o yüzden dedim :)
Ah bide beni görseniz
görelim o zaman canım belikde dediğin kadar yoksundur
pardon sabah erkenmiş bayaa bilmiyordum. evet eziksin :90: sabahın köründe nereye ne yetiştiriyor sizin şirket çok merak ettim
koycam koycam göreceksinönemli değil ya albüme koyacağım için. sizden çekincem yok ki benim hatta yüzümün de koyacağım ayrıca. yüzüm teneke gibi olmuştu hoş toparladı biraz şimdi valla yandan dediğim gibi neysem oyum da arkadan önden kabullenemiyorum bir yanlışlık var o işte. cameralar beni 15 kilo fazla gösteriyor
hmmm o da zor ya hoş biz heryerimizden müzdaripiz sen göbeğe yoğunlaşsan fıstık işte. ama göbek de zor yaa göbüş hareketleri ihmal etme sen
pardon sabah erkenmiş bayaa bilmiyordum. evet eziksin :90: sabahın köründe nereye ne yetiştiriyor sizin şirket çok merak ettim
dur hele pek telaşlı gördüm senihoşgeldin bi soluklan. başlarda böle oluyorsun heyecanlı telaşlı, sanıyorsun ki klavye tuşuna bastığın an calori yakıyorsun aslında öyle bak biz lak lak yoluyla zayıflıyoruz bilincimiz hep bununla dolu oluyor bünye kilo almaya fırsat bulamıyor. ne zaman topikten uzaklaştın kafanı başka şeye yordun, kilo alıyorsun. sonra buraya gelip yakınırken bi bakmışsın gitmiş kilocuklar. tatik bu. denemesi bedava
bugün ben de fena şişim. ince topuklu ayakkabı giydim bi debirara topuğum arkasından çıkıyordu yürüyünce, bugün ayakkabıyı çıkartıcam çekiyorum bırakmıyor ayağımı nasıl vurdu yanlar falan bak bol su iç en iyi su söküyor ödemi:97:
Ya deli gibi su içiyorum zaten uyuyamdım cidden gece wc ye kalkmaktan
Ya deli gibi su içiyorum zaten uyuyamdım cidden gece wc ye kalkmaktan
Resimlerini bekliyoruz heyecanlaEvet erkenden geliyorum işe servis erken bırakıyor. Kontrol etmem gereken bayağı şey var o yüzden iyi de oluyor aslında
ayy canım ya cok saol o senın güzel görüşün gerçektenyoksa fazlalıklarım var biliyorum. ayrıca merak etme sende olucaksın hem debenım gıbı deıl burdakı süper kılo veren arkadaslar gıbı zaten sende epeyce verdın az bısey kaldı bazen duraklama oluyor yada bıkma ama elbet verıceksın
bend eoyle 1 yıldır olmayan adetım oldu gercı tam oldumu o da mechul ama orucuma engel oldu ıste
süpersin cerencım valla ben en cok farkı kalca,göbek ve yüzde gördüm acayıp farketmıs tebrıkller ayrıca son elbıseyede bayıldım hıc bıyerınden bısey fırtlamamıs bencede dıyet yapmana gerek yok artık ama 2-3 kg alıp verme riski için verebilirsin
sehercim saol canım yaa üst tarafta aslında verılecek fazla bıseyım yok göğüsler ve omzum geniş oldugu ıcın oyle duruyor asıl problem simit bölgesi ve göbek
yaa ben neden boyle kılo verme askına gelemıyorum o kadar arkadas resım koyuyo süper dıyorum keske bende oyle olsam dıyorum ama kendımde o hırsı bı turlu bulamıyorum.bı 5 kg versem süper olcak ama dayanamıyorum yemeklerden fazla kısmaya cok sinirli oluyorum.sporuda düzene koyamadım daha neyse
hepinize günaydın çıtırlar ve çıtır adayları
merhabaaaaa nasılsınız arkadaşlar işyerine yeni geldim kaç gündür giremiyorum sayfaya çok kötü diş problemi yaşadım.
pazar gecesi sabaha kadar ağrıdan ağladım.bugünde 2 tane çektirdim.sayfalar çok uzamış hepsini okuyamadım o nedenle hepinize kocaman bir merhaba
kızlar güzel bi şirketten iş teklifi aldım hiç aklımda yoktu daha önce muhasebede 5 yıl çalışmıştım çocugum için istifa etmiştim şimdi başka bi firmada aynı iş teklifi 8-5 çalışcam cumartesileri öğlene kadar maaşıda iyi gidip gelme sorunumda yok sanırım kabul edicem çalışma hayatım yeniden başlıyo gibi hayırlısı
ooooooooy anam herkes oruclu mu yaa, nıye kımse ogle yemegını paylasmıyooo, ogle vaktım geldı ne yiyecegımı sasırdım yıne
dün tavuklu salata yemedım yaaa, ondan herhalde
hayrlı olsun cnaım, bence de hemen kabul et, mıllet iş peşinde seninse iş ayagına kadar gelmış, gerı tepmek olmaz, sadece bı suredır calısmadıgın ıcın belkı ılk baslarda zor gelır ona da zamanla alısırsın, baktın olmuyo kaybetcek bıseyın de yok, kacırma fırsatıııııııı
hem ısnan evde olunca, gercı sen evde pek durmuyosunnndüşünmeye cok fırsatı luyo, dusundukce kafada buyutmeye de cok fırsatı oluyo, ama işle gucle ugrasırken kucuk seylerı buyutmeye bazen fırsat bulamıyosunnnn kocişinle atlattıgınız o gereksız dönemden sonra sana da ıyı gelır
kızlar güzel bi şirketten iş teklifi aldım hiç aklımda yoktu daha önce muhasebede 5 yıl çalışmıştım çocugum için istifa etmiştim şimdi başka bi firmada aynı iş teklifi 8-5 çalışcam cumartesileri öğlene kadar maaşıda iyi gidip gelme sorunumda yok sanırım kabul edicem çalışma hayatım yeniden başlıyo gibi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?