70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Resimlerine bakınca gayet kilon yerinde görünüyor o yüzden dedim :)
Ah bide beni görseniz

cnm moral bozmak yok şişttttt bi kendin çekince çok yakın oluyor ondan

cnm oruç oruç işin zor allah kolaylık versinnn

eline sağlıkk cnm da hemen cezayı vermişsin ama ya yazık yazık bana

Arkadaşlar merhaba oruçluyum size dün akşam iftarda neler yediğimi söylemek istiyorum

İftar menü

3 adet zeytin
1 kase analı kızlı çorba
1 kare pide minicik
15 dakika ara
1tabak acılı maydanozlu nohutlu salata azcık yağlı az tuzlu bol limonlu 2 bardak ayran
30dakika ara
1 dilim karpuz
1 maden suyu
3 adet hurma
Bolca Su

Sahur Menü

1 dilim kaşar peyniri
1 tane yağda yumurta
1 bardak meyve suyu
2 kare dilim ekmek

Sizce Çok mu ?:44::44:

cnm moral bozmak yok şişttttt bi kendin çekince çok yakın oluyor ondan

cnm oruç oruç işin zor allah kolaylık versinnn

eline sağlıkk cnm da hemen cezayı vermişsin ama ya yazık yazık bana

Tablo süper umarım güzel güzel kılo verebılırım bendeee başarılı olabılırım inş..

ya ama amaaaa hanı koyacaktınnnnnnn suratın gızlı olsun kım nerden bılcek senı, kılo verınce sen de ceren gıbı oncesı sonrası yaparsın hıc olmazsaaa, bıze de motıve olurrr

koycam koycam göreceksin önemli değil ya albüme koyacağım için. sizden çekincem yok ki benim hatta yüzümün de koyacağım ayrıca. yüzüm teneke gibi olmuştu hoş toparladı biraz şimdi valla yandan dediğim gibi neysem oyum da arkadan önden kabullenemiyorum bir yanlışlık var o işte. cameralar beni 15 kilo fazla gösteriyor

hmmm o da zor ya hoş biz heryerimizden müzdaripiz sen göbeğe yoğunlaşsan fıstık işte. ama göbek de zor yaa göbüş hareketleri ihmal etme sen

Sabah 07:30 (aslında 08:00 servis erken bırakıyor)akşam 18:00 çalışıyorum. Benden daha kötü durumlarda olanlar vardır da. Sabah 6 da kalkmak çok kötü koyuyor nabim. :26:

pardon sabah erkenmiş bayaa bilmiyordum. evet eziksin :90: sabahın köründe nereye ne yetiştiriyor sizin şirket çok merak ettim

zayıflamak ıstıyorum yaa bendeee

dur hele pek telaşlı gördüm seni hoşgeldin bi soluklan. başlarda böle oluyorsun heyecanlı telaşlı, sanıyorsun ki klavye tuşuna bastığın an calori yakıyorsun aslında öyle bak biz lak lak yoluyla zayıflıyoruz bilincimiz hep bununla dolu oluyor bünye kilo almaya fırsat bulamıyor. ne zaman topikten uzaklaştın kafanı başka şeye yordun, kilo alıyorsun. sonra buraya gelip yakınırken bi bakmışsın gitmiş kilocuklar. tatik bu. denemesi bedava

Ya kızlar ben balon gibi şiştim çok fena akşama rezene filan içiyim iyi gelir dimi

bugün ben de fena şişim. ince topuklu ayakkabı giydim bi de birara topuğum arkasından çıkıyordu yürüyünce, bugün ayakkabıyı çıkartıcam çekiyorum bırakmıyor ayağımı nasıl vurdu yanlar falan bak bol su iç en iyi su söküyor ödemi:97:

lequ yürü koçum ben senin arkandayım. ciddiyim. tamam çok güzel kurtuldun yağlarından ama şuan kendini tam ince hissetmiyorsun. şuan normal hatların var. neden daha ince ve zarif olmayasın ki :101: ama yüzün çok çökmesin dikkat et. ben yüze kilo yakışıyor yaşlanma belirtilerini de aza indiriyor. kilo verirken yüzünü korumaya çalış, yeni fiziğinin çoşkusunu yaşa buraya kadar gelmişken düşünme bile. benim boyumda 45 kilo arkadaşım vardı benden güçlüydü valla. ama ben öyle kuru zayıf olmak istemem. sen 52 ol bak harika hissedeceksin. 50ye kadar yolu var. korkma parmak ucunla basma sağlam bas ayağını. ben senin arkandayım yürrrüü beee

görelim o zaman canım belikde dediğin kadar yoksundur

Ramazanın sonunda koyacağım inş. Şimdilik vermeye çalışıyorum.
Ramazanın sonunda söz ama ne kadar versem de koycam resmimi

pardon sabah erkenmiş bayaa bilmiyordum. evet eziksin :90: sabahın köründe nereye ne yetiştiriyor sizin şirket çok merak ettim

Resimlerini bekliyoruz heyecanla Evet erkenden geliyorum işe servis erken bırakıyor. Kontrol etmem gereken bayağı şey var o yüzden iyi de oluyor aslında

ooooooooy anam herkes oruclu mu yaa, nıye kımse ogle yemegını paylasmıyooo, ogle vaktım geldı ne yiyecegımı sasırdım yıne
dün tavuklu salata yemedım yaaa, ondan herhalde

Ya deli gibi su içiyorum zaten uyuyamdım cidden gece wc ye kalkmaktan

mısır püsküllü form çaylar var doğa phyto slim var ondan dene tuzu azalt

Resimlerini bekliyoruz heyecanla Evet erkenden geliyorum işe servis erken bırakıyor. Kontrol etmem gereken bayağı şey var o yüzden iyi de oluyor aslında

yanımda değil akşam yüklerim en hilelisinden

merhabaaaaa nasılsınız arkadaşlar işyerine yeni geldim kaç gündür giremiyorum sayfaya çok kötü diş problemi yaşadım.
pazar gecesi sabaha kadar ağrıdan ağladım.bugünde 2 tane çektirdim.sayfalar çok uzamış hepsini okuyamadım o nedenle hepinize kocaman bir merhaba

canım göbek pek belli olmamışya.dedim ya kemiklerin iri bi de boyun uzun ondan ööle hissediyon sen.

slmm kızlarr.senacım ellerine sağlık tatlımmmm bu kadar işinin arasında bi de liste hazırladın.kolay gelsin bebeğim yakın olsa yardıma gelirdim.valla ben işleri iftardan sonaya bıraktım susuzluğa dayanamuyorum.dün iftara yakın ağladım resmen su diye.

geçmiş olsun güzelimmm.diş çok zordur bilirim.

kızlar güzel bi şirketten iş teklifi aldım hiç aklımda yoktu daha önce muhasebede 5 yıl çalışmıştım çocugum için istifa etmiştim şimdi başka bi firmada aynı iş teklifi 8-5 çalışcam cumartesileri öğlene kadar maaşıda iyi gidip gelme sorunumda yok sanırım kabul edicem çalışma hayatım yeniden başlıyo gibi hayırlısı

hayrlı olsun cnaım, bence de hemen kabul et, mıllet iş peşinde seninse iş ayagına kadar gelmış, gerı tepmek olmaz, sadece bı suredır calısmadıgın ıcın belkı ılk baslarda zor gelır ona da zamanla alısırsın, baktın olmuyo kaybetcek bıseyın de yok, kacırma fırsatıııııııı

hem ısnan evde olunca, gercı sen evde pek durmuyosunnn düşünmeye cok fırsatı luyo, dusundukce kafada buyutmeye de cok fırsatı oluyo, ama işle gucle ugrasırken kucuk seylerı buyutmeye bazen fırsat bulamıyosunnnn kocişinle atlattıgınız o gereksız dönemden sonra sana da ıyı gelır

ooooooooy anam herkes oruclu mu yaa, nıye kımse ogle yemegını paylasmıyooo, ogle vaktım geldı ne yiyecegımı sasırdım yıne
dün tavuklu salata yemedım yaaa, ondan herhalde

ya ben bu kadar oruçlu verken yazamam ki yediğimi içtiğimi dün doğru düzgün su içemedim oruçlu da olsa huzursuz oluyorum yakınımda aç insan varken

cnm çalışmayı çok seviyorum sabah hazırlanıp işe gitmek tempoyu seviyorum oğlum için kıyamamıştım okullar açılana kadar babanneyle durcak sonra kreşine devam edicek saatleride uygun oldugu için kabul edicem hayırlısı bakalım.

hayırlı olsun güzelim.çalışmak iyi gelicektir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…