70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ben bu kadar oruçlu verken yazamam ki yediğimi içtiğimi dün doğru düzgün su içemedim oruçlu da olsa huzursuz oluyorum yakınımda aç insan varken

ben de yazmıyodum ancak oruclu arkadaslarda iftarda veya sahurda ne yedıklerını gün içinde yazıyolar, oyuzden soledımmm

Hayırlısı olsun :) Kısmet işte bi anda gelmiş. Bence de Pelin'in dediği gibi size de çok iyi gelecektir çalışmak.

Benimde aynı öyle heryerden alır her yerden veririm...
bacaklarının hiç birşeysi yok niye kütükmüş gayet fiziğine uygun hıc te kalın değil daha da verirsen onlarda incelicek....

Hep çok sevdiğim şeyler varmış sizdeee ben de olmak isterdimmm

Vay anacım bileydim davet ederdim...

deli karu çok merak ettim bu mübalaya görüntü nasıl...

Ben şuanki durumunu çok iyi anlıyorum bende aynı böyleyim verdikçe veresim geliyor sanki hiç vermemişim gibi geliyor..
Daha önceden de 13 kilo bişey vermiştim ama o zaman 68 kilodayken başlamıştım diyete... 55 e inmiştim hala da kollarım kalın yanaklarım tombul gibi gelirdi psikolojim bozulmuştu heralde...
eşim hep derdi kuş gibi kaldın yeter verme artık diye dikkate almazdım cidden öyleymiş şimdi 55 kilodaki resmime bakıyorum da çocuk gibi kalmışım en iyi 58-60 civarlarım..
ama onu da koruyabılmek ıcın bı 57 filan yapmak lazım kı 1-2 kılo alınca hemen korumaya geçip o kiloda kalmalı...

Yazdıklarına bakınca çok gibi gelıyor insana ama miktarlar az..
iftarın da sahurun da gayet güzel ama yumurtan yağda demişsin o ne kadar yağda o önemli tabi...
Birde sende de iftarda çorbayla salata var yemek yok...

hayırlı olsun adına sevindim güzel haber :128:

ben de yazmıyodum ancak oruclu arkadaslarda iftarda veya sahurda ne yedıklerını gün içinde yazıyolar, oyuzden soledımmm

dün iftar vakti çok özendim. spora başladım dün. tam çıkışa falan geldi iftar. hep burnuma kokuyordu hayalini kuruyordum pidenin. fırın gördüm girdim kocaman yeni çıkmış pide aldım. benle spordan çıkan bir teyze vardı bi de onunla karşılaştım paylaşayım dedim kadını yoldan çıkardım biz iki sportmen elimizde koca pide öyle iştahla yedik ki otobüs beklerken ve otobüste ben de bir soda iki meyve yedim üstüne akşam başka bişi yemedim işte .

canım şimdiden hayırlı olsun gercekten debu zamanda iş bulmak cok zorki sana hazır fırsat sunmuslar kabul et tabıkı sen gercı gezmeye alsıkınsın ama gercekten iş hayatı ıyı oluyor kafaya takmama anlamında ama dıger gezme tozma ve ıslere ve kendıne vakıt ayırma anlamında pek ıyı deıl.

Hadi hayırlı olsun canım çok sevindim çok iyi gelir bakarsın sen istemeden ayağına gelmiş bak....
benim oğlanda kreşe başlasın bu dönem benimde birşeyler yapmam lazım artık yeter maaşlı iş değilde başka birşeyler istiyorum bakalım..

geçmişi bi koşu okudum geldim....

öncelikle herkese selamlar.....

kendımden bahsedıyım sahur menum.....1 bardak soğuk su....uyanamadım da...

senacım liste için eline sağlık ...not ..cadı sudem...haha..

arzucum bacakalrım maş..incecik açık renk pant bile maşş..

ceren basen ve göbektekı yaglar gıtmiş.maşş.teyzene de sevındım.

tubacım fit olmuşsun hakekten 2 çocuk dogurmuş gibi degil.

kılavuzum sende maş.çok fitsin.

muazzez ve ceren yeni işleriniz hayırlı olsun..inş. kaptan a da bi iş hayırlısıyla....

yeni gelenler hulk ve adını aklında tutamadıklarım hoşgeldınız.

pelin enıne çizgi kılolu gösterebilir tercih etme derım ama siyah yakışmış.

gıvıcım acele etme bişey için evlılık eceleye gelmez canım.bütün ömrünü etkiliyo çünkü...bide sevıyosan gözun bişey görmuyo ama evlendıkten sonra başın dank edıyo.

anaaaaaaammmmmmmmmmm ben öyle sanmıyodum bu cuma gircez sandıydımmm

bu cuma özelden mesaj atıcaz sana gerekli bilgileri sende öbür cuma bizi listeye koyacaksın ANLADIM ANLADIM YUBBİİİİ

sudemcım saol canım birde bısey sorayım sana madem sen ersım koymuyorsun vücut yapılarımızı benzettıgım ıcın merak edıyorum senle benzıyor mu gercekten vücut tıplerımız yanı genel olarak :26:

Merhaba kızlar...
Umarım keyifler yerinde işe girenler varmış hayırlı olsun...
Sudemin mesajından herşeyi özet olarak okudum...
Arcakım süper zayıflamışsın resimden bariz belli canım...

Biz düğünü tatili yaptık ama dönüşte
hepimiz hasta olduk...
Şu an vurulduğum iğnelerle ayaktayım kızlar...

Ben çok zayıfladım...
Giderken 61 kg dum ...
Şimdi 58.2 kg olmuşum...
Ve sabah değil akşam hastanede ölçtüler..
Tansiyon zaten 8/6 ----6/4 lerde....

Ay tatlım çok sevindim hadi hayırlısı olsunnn

Kesinlikle katılıyorum kendine zaman ayıramıyorsun hele benim kendime ayırdığım hiç zamanım kalmıyor iyiki evli değilim cumarteside dahil ful çalışıyorum 3 kişilik iş üstümde şu an çıldırmak üzereyim bana da iş versin Allah'ım çok çektim iş konusunda yüzüm gülmedi ama isyan etmiyorum bugünüme çok şükür çalışıyorum işsiz değilim dimi napalım kısmet benim de kısmetim çıkar iş yönünden güler yüzüme inşallah

canım hosgeldın ve gecmıs olsun hepinize tabi. düğününüzde hayırlı olsun allah mesut etsın ıns ıstedıgn gıbı geçmiştir sorunsuz. hava değişimi felan etkılemıstır tabı bırde sende cok kg verıdgın ıcın bünyen zayıf düşmüş ondan dolayı dahasta olmus olabılırısn dıkkat et kendıne ayrıca saol canım aslında en fazla 1kg farketmıstır am abelkı bıraz sıkılaşma vardır canım

hosgeldın aysebahar, düğün faslı da gectı hem ona gecmıs olsun hem de gercekten gecmıs olsunn
gecen ay yakın arkadasımın dugunden geldıkten sonra bende faranjıt olmuştum, hala etkılerı tam olarak gecmıs değil :26: sıcakalrda hele ki hastalıklar hıc cekılmıyo, ınsan kendını ceemıyo bu sıcaklarda vallaaa

Canım o senin sıkı halinse süpersin diyeyim...
Hoşbulduk canım benim..
Sorunsuz geçti canım şükür..
Hava değişimi çok etkiledi...
Sıcak nem fenaydı...

Hoşbulduk canım benim...
Sağol canım iyi dileklerin için..
Bu sıcaklar başka bu yıl...
Susuz çok zorlanıyorum....
İğnelerim var o yüzden ilk 5 gün oruç tutamayacağım...
Tansiyorumda çok düşük...
Doktor beslen dedi..

gıvıcım acele etme bişey için evlılık eceleye gelmez canım.bütün ömrünü etkiliyo çünkü...bide sevıyosan gözun bişey görmuyo ama evlendıkten sonra başın dank edıyo.[/COLOR]

haklısın :106: aslında bitanem çok tatlı hoş biri normalde ama bazı huyları tekrarlayınca böyle mahvediyor beni :106: şimdi çok iyiyiz ama içim huzursuz büyük tartışma yaşayınca kendime gelemiyorum artık ben eskisi kadar güçlü değilim ben elimden geleni yapacağım. yanlışlarımı düzeltmeye çalışacağım. önce şu geçirdiğim travmalardan kurtulmam gerekiyor bunun uzun süredir farkındayım geç bile kaldım. sonra çift terapisi ayarlamaya çalışacağım. arada sırada önceki tatsızlıkların izi olmasa öyle tatlı mı tatlı imrenilen bir çiftiz ki zaten normalde çok iyi olduğumuz için kötü olunca fena oluyoruz. ben dişimle tırnağımla ayakta tuttum bu ilişkiyi. o da çok emek sarfetti sonraları. çok yaşanmışlıklarımız var yani. yaşayacak da çok şeyimiz var hayallerimiz planlarımız :109: buraya kadar geldikten sonra burda tak etmek kolay değil. ben elimden geleni yapmaya, evlilik hazırlıklarımıza devam edeceğim. herşey aynı olacak ama psikolojim daha normal olacak. yine de kırıcı olursa günah benden gider kendi karar verecek. ama sanmıyorum düşünemiyorum bile. o da çok üzülür sağlığından olur ben de ölüden farklı olmam. biz görücü usülü gibi ayda bir muhallebicide belki konuşan iki yabancı değiliz ki. iyisiyle kötüsüyle her dakikası dopdolu 2.5 yılımız geçti. ikimiz de huzur istiyorsak aşkımızın hatırına ikimiz de çabalamalıyız :114: bir uzmana danışayım hele. eğer durumum vahimse zaten zamana ihtiyacım olacak. bizim için dua edin olur mu lütfen

hoşgeldin ayşebahar ama dikkat et kendine. neden öyle hasta oldunuz ki hava mı yaramadı :26: olsun toparlarsın kendini (top)arlama-(i)yileşme-(k)abini 'te . çocuklar nasıl çocuklar ??? :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…