- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ya ben bu kadar oruçlu verken yazamam ki yediğimi içtiğimidün doğru düzgün su içemedim oruçlu da olsa huzursuz oluyorum yakınımda aç insan varken
kızlar güzel bi şirketten iş teklifi aldım hiç aklımda yoktu daha önce muhasebede 5 yıl çalışmıştım çocugum için istifa etmiştim şimdi başka bi firmada aynı iş teklifi 8-5 çalışcam cumartesileri öğlene kadar maaşıda iyi gidip gelme sorunumda yok sanırım kabul edicem çalışma hayatım yeniden başlıyo gibi hayırlısı
hayırlı olsun güzelim.çalışmak iyi gelicektir sana.
Hayırlısı olsun :) Kısmet işte bi anda gelmiş. Bence de Pelin'in dediği gibi size de çok iyi gelecektir çalışmak.
cok teşekkür ederim cnm, dualarınıza ağzınızaa sağlıkk :)
birazdan yogun bakımdan cıkıcakmış tam durumunu ögrenicez insallah :)
sen bebekim bnca kiloyu vermişken 7-8 kilo nedir ki senin için :)
sefan olsun, yağların düşmanların erisin gıııııııız :)
evet canım biraz sanslıyım sanırım, şiştimi her yerden sisiyom, gidince de orantılı gidiyo wallla :)
bide su kütük bacaklarım az daha kadınsı olaydı
kimlerden özendiiik, kimlerdeeen heveslendiiiiiiiiik :) öperim
Hep çok sevdiğim şeyler varmış sizdeeeben de olmak isterdimmm
günaaaaydııın
ya ben gece foto yüklüyordum kaldı öyle. elbiselerimi denedim foto çekindim yarabbim o ne karşıdan ve arkadan korktum görünce allahım yolda arkamdan yürüyen insanlara sabır versin :83: yandan normal bir insana benzeyebiliyorum ama anlamadım önden bayaa vahim durum tamam da arkadan basık ve geniş çıkmışım hepneden böyle çekti makina yaa ben o kadar değilim makina beni öyle çekti zaten o elbiseler o kadar geniş değil ki utandım koymaya kendim bakmaya bile hile yapıp yandan iyi çıkanları koyacaktım ama allah acıdı size
bende sana bayılıyorummmmmmmmmmmm
döv beni vur kır parçalaaaaaaa :) ne bilim anam yaaa yetmiyo wweerdiklerim, psikolokkk yokmu topihhteeeeeee
55 oliiim didim en son, gerçi bi hedefe yaklaşnca bakarız tekrardan hepberaber oylamaya sunarız
Arkadaşlar merhabaoruçluyum size dün akşam iftarda neler yediğimi söylemek istiyorum
İftar menü
3 adet zeytin
1 kase analı kızlı çorba
1 kare pide minicik
15 dakika ara
1tabak acılı maydanozlu nohutlu salata azcık yağlı az tuzlu bol limonlu 2 bardak ayran
30dakika ara
1 dilim karpuz
1 maden suyu
3 adet hurma
Bolca Su
Sahur Menü
1 dilim kaşar peyniri
1 tane yağda yumurta
1 bardak meyve suyu
2 kare dilim ekmek
Sizce Çok mu ?:44::44:
kızlar güzel bi şirketten iş teklifi aldım hiç aklımda yoktu daha önce muhasebede 5 yıl çalışmıştım çocugum için istifa etmiştim şimdi başka bi firmada aynı iş teklifi 8-5 çalışcam cumartesileri öğlene kadar maaşıda iyi gidip gelme sorunumda yok sanırım kabul edicem çalışma hayatım yeniden başlıyo gibi hayırlısı
ben de yazmıyodum ancak oruclu arkadaslarda iftarda veya sahurda ne yedıklerını gün içinde yazıyolar, oyuzden soledımmm
cnm çalışmayı çok seviyorum sabah hazırlanıp işe gitmek tempoyu seviyorum oğlum için kıyamamıştım okullar açılana kadar babanneyle durcak sonra kreşine devam edicek saatleride uygun oldugu için kabul edicem hayırlısı bakalım.
günaydın arkadaşlarr...çok işim var direk listeyi yaptım zaten gecikti..yapamadım diyede çok huzursuz oldum..şimdiye kadar temzilik robotunu açıp yıkamaya başlamam lazımdı...neyse klimayı açıp öyle yapasrım artık..iyice güneş kendini gösterdi..şimdilik benden bukadar..sizlere iyi sohbetler..
bu arara iftarlarınız çoqunuz hiç olmamış..ben dün iftarda yarım kase çorbayı zor içtim tıkandım direk..ekmek y,yenlere hayret ettim..hatta bazıları hem ekmek hem pilav birde tutup tatlı yemişler...e ne diyim ben size...iftarda pilav ekmek ve tatlı yemiyelim arkadaşlar...yarım kase çorba ve yarım porsiyon ana yemek salata ayran..yeterde artar bile...kilo alırsınız böyel yerseniz..neyse ilk akşam diye es geçelim bu seferlik...kaçtım benn...
hayatım özele bildirim yapmadan listeye giremezsiniz..bir defaya mahsus deqil her hafta özele bildirim yapacaksınız...özele bildirim yaptıktan sonraki hafta listeye ekliyorum...ilk hafta listenin altına yazılıyorusnuz...bu hafta listenin altında kimse yok..onun için önümüzdeki hafta listeye yeni eklenecek isimde yok...cuma günü özele bildirim yaparsanız diqer hafta listede olursunuz...inşallah anlatabilmişimdir...
geçmişi bi koşu okudum geldim....
öncelikle herkese selamlar.....
kendımden bahsedıyım sahur menum.....1 bardak soğuk su....uyanamadım da...
senacım liste için eline sağlık ...not ..cadı sudem...haha..
arzucum bacakalrım maş..incecik açık renk pant bile maşş..
ceren basen ve göbektekı yaglar gıtmiş.maşş.teyzene de sevındım.
tubacım fit olmuşsun hakekten 2 çocuk dogurmuş gibi degil.
kılavuzum sende maş.çok fitsin.
muazzez ve ceren yeni işleriniz hayırlı olsun..inş. kaptan a da bi iş hayırlısıyla....
yeni gelenler hulk ve adını aklında tutamadıklarım hoşgeldınız.
pelin enıne çizgi kılolu gösterebilir tercih etme derım ama siyah yakışmış.
gıvıcım acele etme bişey için evlılık eceleye gelmez canım.bütün ömrünü etkiliyo çünkü...bide sevıyosan gözun bişey görmuyo ama evlendıkten sonra başın dank edıyo.
cnm çalışmayı çok seviyorum sabah hazırlanıp işe gitmek tempoyu seviyorum oğlum için kıyamamıştım okullar açılana kadar babanneyle durcak sonra kreşine devam edicek saatleride uygun oldugu için kabul edicem hayırlısı bakalım.
canım şimdiden hayırlı olsun gercekten debu zamanda iş bulmak cok zorki sana hazır fırsat sunmuslar kabul et tabıkı sen gercı gezmeye alsıkınsın ama gercekten iş hayatı ıyı oluyor kafaya takmama anlamında ama dıger gezme tozma ve ıslere ve kendıne vakıt ayırma anlamında pek ıyı deıl.
Merhaba kızlar...
Umarım keyifler yerinde işe girenler varmış hayırlı olsun...
Sudemin mesajından herşeyi özet olarak okudum...
Arcakım süper zayıflamışsın resimden bariz belli canım...
Biz düğünü tatili yaptık ama dönüşte
hepimiz hasta olduk...
Şu an vurulduğum iğnelerle ayaktayım kızlar...
Ben çok zayıfladım...
Giderken 61 kg dum ...
Şimdi 58.2 kg olmuşum...
Ve sabah değil akşam hastanede ölçtüler..
Tansiyon zaten 8/6 ----6/4 lerde....
Merhaba kızlar...
hepimiz hasta olduk...
Ben çok zayıfladım...
Giderken 61 kg dum ...
Şimdi 58.2 kg olmuşum...
canım hosgeldın ve gecmıs olsun hepinize tabi. düğününüzde hayırlı olsun allah mesut etsın ıns ıstedıgn gıbı geçmiştir sorunsuz. hava değişimi felan etkılemıstır tabı bırde sende cok kg verıdgın ıcın bünyen zayıf düşmüş ondan dolayı dahasta olmus olabılırısn dıkkat et kendıneayrıca saol canım aslında en fazla 1kg farketmıstır am abelkı bıraz sıkılaşma vardır canım
hosgeldın aysebahar, düğün faslı da gectı hem ona gecmıs olsun hem de gercekten gecmıs olsunn
gecen ay yakın arkadasımın dugunden geldıkten sonra bende faranjıt olmuştum, hala etkılerı tam olarak gecmıs değil :26: sıcakalrda hele ki hastalıklar hıc cekılmıyo, ınsan kendını ceemıyo bu sıcaklarda vallaaa
gıvıcım acele etme bişey için evlılık eceleye gelmez canım.bütün ömrünü etkiliyo çünkü...bide sevıyosan gözun bişey görmuyo ama evlendıkten sonra başın dank edıyo.[/COLOR]
Merhaba kızlar...
hepimiz hasta olduk...
Ben çok zayıfladım...
Giderken 61 kg dum ...
Şimdi 58.2 kg olmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?