70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Tamam çok seviyorsun, yaşanmışlıklar var ama Allah'tan hayırlısını dile sende.
Olmazsa bile vardır Hakk'ın bir bildiği. Ben buna inanırım. Benimde 4 yıllık bir ilişkim var habire kavga da ederiz. Çokta seviyoruz ama ben her zaman derim. Allah'ım hayırlısıysa nasip etsin diye.
Olmazsa en fazla 1-2 yıl ağlarım sonra da geçmez ama sızısı kalır. Diğer türlü bir hayat mutsuz olmak var ucunda.
Uzmana danışmak en iyisi de çok para isterler onlarda. Çoookk çoooookkkk mutlu olmannn diLeĞimLeeee =))

hoşgeldin ayşebahar ama dikkat et kendine. neden öyle hasta oldunuz ki hava mı yaramadı :26: olsun toparlarsın kendini (top)arlama-(i)yileşme-(k)abini 'te . çocuklar nasıl çocuklar ??? :118:

Canım hoşbulduk gülüm...
Hava gerçekten yaramadı...
Ben tonsilit oldum zaten... 10 ieccilin iğnesi verdiler...
Ama nasıl yanıyor canım iğnede...
15 dakika kıpırdayamıyorum o acıdan...
hayır önceden de iğne olurdum
böyle olmazdım...
çocuklara gelince.....
oğlum fenaydı; onu 2 özel hastane götürdük...
ateşi düşürülemedi... kusta bulantı...
kızım kusma bulantı yine aynı
küçük kızım da öksürük var hafif ateş...

en fena ben oldum..
eşim belli etmiyor ama o da hasta..
birde niyetli oruç tutuyor...
gece sahura da kaldıramadım...
sormaaaa

canım benzemıyo.....

benım üst incecık el bilegım felan leylek gıbı......belımde ınce sayılır ama alt taraf gelınce bütün fazlalar orda....senın gibi ince bacaklı degılım....

zaten ırsi bizim annem ablam ben genelde öyleyız......kılo hep alt tarafta...kendımı bıldım bıleli koca popoydum.....64 kıloyken bıle düşün....bıde basen çok fazla yassı yanlara dogru....yanı benım sorunum onlar aslında kılo dan zıyade.....dışardan bakan ıyıısn kılo vermene gerek yok dıyo....yanı belli olmuyo...ama ben basenler daha fazla erısın istiyom....bide legen kemıklerım çok genış yanı ne kadra zayıf olursam olayım 40 bedenden aşşağı asla gıyemem kemıkler batar.....hayırlıısyla hedefe az kaldı şu göbeği ve basenı de erıttım mı tamamdır.....

nazar ettin kendıne desene....

ee düğünde gelının sıklıgını bile ıkıncı plana ıttın canım.....çok geçmiş olsun....

canım erkekler uzmandan yardım almayı kabul etmez...umarım senınkı kabul eder....ama bı de bunun için tartışmayın dıye söylüyom....ama tek taraflıda olmuyo tabi....
anlatmaya çalıştııgm tek şey şu....evlendıkten sonra hiç aklına hayalıne gelmeyecek sorunlar çıkıyo.....o yuzden bıde bunlarla evlenırsen onlarda tuz bıber olur....sorunları atlatmadan evlenme....

evet cnm bu zamanda iş bulmak zor şartlarıda güzel hayırlısı bakalım kendime vakit ayırma gezme konusu değişmez daha önceden çalışırkende sabah 6 da kalkrdım gene süslenmeden çıkmazdım iş çıkışları geziyorum ihaml etmem önceden gezmezdim evde hep iş yemek aa dedi yeter bu hayat bi kere yaşanıyo şimdi daha pratik oldum işimidi yapıyorum geziyorumda

tşk ederim cnm saol

tşk ederim cnm

Ay tatlım çok sevindim hadi hayırlısı olsunnn

tşk ederim cnm

hşg cnm düğününüz hayırlı olsun geçmiş olsun

cnm mutlaka kendimizle ilgilenmemiz lazım yoksa bi yerden sonra bunalıyoruz doluyoruz patlama yaşıyoruz neyle mutlu oluyosan azda olsa yapmaya çalış

tşk ederim cnm

canım benım iş yönünden sıkıntım yok cok şükür rahat işim masa başı devletteyim ama zaman kalmıyor gezıyoruz da eşimle haftasonu am abu sefer evin işi kalıyor ben evli ve 15 aylık bı cocugum oldugundan belkıde zorlanıyorum cocuk olmadna once bu kadar deıldı tabıkı kafama gore cıkıp gezebılıyordum dısarda sımdı olmuyor.istediğim gibi spor amaclı olmasada yürüyüşe cıkmak ıstıyorum olmuyor aksam dolasmak ıstesem cocuk uyuyor neyse saglık olsun elbet cocuk büyüyünce biraz rahatlarım heralde

teşekkür ederim. ben de hep hayırlısını istedim hayırlısıyla bizi birbirimize bağışla diye yalvardım hep. hayırlısıysa olsun inşallah :127:

evet eskiden asla kabul etmiyordu. psikoloğa falan gidenler için iyi şeyler düşünmüyordu anlamsız işe yaramaz buluyordu. ama artık öyle değil. en azından beni kırmamak adına gelecek. ben çiftler evlenmeden önce çift terapisi almalılar herkesin hele artık bu şartlarda sorunları oluyor. evlenmeden önce bunlar aşılmalı ya da en azından farkına varılmalı hatta bu terapiler zorunlu olmalı falan dediğimde haklısın doğru söylüyorsun falan diyor artık sorunları çözmeden ve kilo vermeden(bu da benden olsun) evlenmeyi ben de doğru bulmuyorum çook çalışmam lazım çooookk

aboooowwww topunuza geçmiş olsun yazık ya küçücük çocuklara sen bir de bu halde onlarla uğraşıyorsun hemen iyileşirsiniz umarım bak güzel beslen eşin de yeseydi ama sizin hepinizin birbirinize ihtiyacı var. bari büyükler siz iyi bakın kendinize ki çocukları da toparlayabilesiniz :106: şu sıcaklarda ne zor işler bunlar yauuvv :105:

kızlar yaaa eve gıdınce akşam yemege napıyım bı el atın yaaaa :26: boyle benı cok oyalamayacak bısı olması lazım ve tavuk olmaması lazım

dün aksam miss gıdı zeytınyaglı fasulye yapıyodum, sonra içerde otururken eşimin bu koku nerden gelıyo demesıyle yerımden fırladımmmmmmm sınırden gozumden yas geldı vallaaaa :26: bı tencere miss gıbı fasulyeyı çöpe yolladıkkkkkk

evet gülüm nazar ettim...

sağol barkınım...
çok teşekkürler hoşbulduk...
işe girmişsin
çok sevindim senle cerene maaşın ii mi
kaç yani mahsuru yoksa...
öğretmenliğe göre kıyaslayınca yanii
sen nasılsın neler yaptın...

geçmiş olsun acil şifalarr

neresi burası kız sen hangi ildesin .güzel yermiş
canım orası eşimin ailesinin köyüne gitmiştikte geçen hani,orda pikniğe gitmiştik 5dklık uzaklıkta bi alan orası işte bende ilk kez gördüm muhteşem biyerdi ,hiç ayrılasım yoktu valla:96:
sağol tatlım öyleyim galiba
ama ben hala hantal hissediyorum kendimi niye yavaşladı bu kilo veririmi 3haftadır anlamadım gitti,öküz gibi yemekten olabilirmi acep:97:
gel gel ii gelir burası sana h.g.
tubacım fit olmuşsun hakekten 2 çocuk dogurmuş gibi degil.
sağol sudemcim bende kendimi hiç çocuk doğurmuş gibi hissetmiyorum sanki çocukları leylekler getirmiş gibi
çok geçmiş olsun cümlenize valla bu sıcaklarda hastalıkta hiç çekilmiyo heleki çocuklar daha beter,allah beterinden korusun inş.

hayırlısı cnm saatler çok iyi maaş ta iyi ise bence durma çalış evde olmak çok kötü yaa hele birde çalışma hayatın var da evde oturuyorsan farklı farklı sebeplerdn sonrasında baya bunalıyo insan benim kızda 3 yaşında nerdeyse bende arıyom ama istediğim gibi bişii bulamıyom kısmet inşallah bulurum ama ramazan dolayısı ile ara verdim iş aramaya

Hoşgeldin canım..
Düğününüz hayırlı uğurlu olsun..
Ailecek hepinizede geçmiş olsun, çoluk çocuk çabucak iyileşirsiniz inş...

geçmiş olsun cnm .acil şifalar dikkat et dengeli beslende çabucak kendine gel .

tüh yaa yazık olmuş emeğine canım. bende de dün taze fasulye kötü bi tarhan acorbası vardı bırde bulgur pılavı yaptım ama ben yemedım eşime iftar için yapmıstım bugun yerım belkı 2-3 kasık.bılmıyorum sende yapar mısın bulgur pılavı dıyete uygun aslında ama aksam öğünü oldugu ıcın bılemıycem ben az yemegı düşünüyorum.yanıan salata yapıcam yarın belkı kayınvaldemlere gıtcez gıtmeseydık yogurt corbası yapıcaktım belkı bu da sana fikir olur canım.

ben bu sahneyi hatırlıyom desem benimde başıma gheldi aynen yeşil fasulyeydi hemde :))

cnm valla ben tavuk yapıcam bu akşam yayla çorbası pilav var salata ayran

bende kolaya kaçmak istedim bide cnm tavuk ızgara istedi.

sende bezelye falan yap yada al biftek vss koy grile yap salatayı çorbayı olsun bitsin hem senin içinde iyi et salata yersin

kızlaar bişi paylaşacaktım dünden beri bakın yeri de geldi kalbim öyle temizmiş ki dün akşam üzeri daldım gittim bir ara hani lequu ile iş ikramiye muhabbeti falan geçti ya, o geldi aklıma aşkım da dört ikramiye alıyor bi de argede çalıştığı için extra bir miktar veriyorlarmış geçen geçti muhabbet (hoş çocuk benim gibi değil ki mobilya eşya parası biriktirmek için kıt kanaat geçiniyor). neyse dalmışım aklımdan geçiyor annem de ikramiye falan alıyor bayram ikramiyesi de veriyorlardır. kurumsal oldukları için ama. yani aklımdan kurumsal olan ve olmayan imkanları kıyaslıyorum çünkü artık yeni iş bakmaya başlayacağım. acaba böyle ofis büro gibi kuruluşlarda böyle küçük de olsa oluyor mudur diye merak ederken bir zarf getirdi iş arkadaşım. patron ramazan dolayısıyla bir miktar ikramiye vermiş işin parasında pulunda değilim de hani böyle tam bu işleyişi merak ederken düşünürken cevap geldi ya şok oldum tam da 1 seans terapi ücreti ama kafam karıştı çünkü aklıma takılan bir çeyiz takımı var kararsızım ve bir hafta içinde karar verip almazsam kampanyayı kaçırmış olacağım. hem de çok uygun diğerlerine göre. dişimi dırnağımı sıksam başka şeyin ödemesini ertelesem falan ancak o kadar param oluyor ama bu sefer maaşa kadar nasıl geçincem diyordum bu miktarla tam oluyor. ben de şey düşündüm. eğer aklıma yatarsa o kampanyayı kaçırmayayım, zaten 15inde maaş alıyorum terapiyi de o zaman araştırırım diyordum. ki o yemek takımı kampanyasının 31 ağustosa kadar uzadığını öğrendim az önce ben geçen hafta telefonda uzun uzun anlatınca kararsızlığımı nişanlım da merak etti onun için gelmişti haftasonu. ama tabi çocuk pek anlamıyor yemek takımı olaylarından kafama göre iş yapmak istemiyorum annem işten fırsat bulup gelemiyor. yengem iş çıkışı müsait olursa bir gün ondan rica edicem sen de bi bak fikir ver diye zaten yengemin aldığı bir takımı çok beğenmem üzerine tavsiyeyle gittim bakmaya. size de kafamdakileri sorsam resimleri göstersem yardımcı olur musunuz bana? aslında çeyiz topiğinde yapardım belki ama burası daha çok sarıyor beni :124: olur musunuz ha yardımcı olur musunuuuuz :109:

qiviii ayy canım gözünaydın gercekten kalbin temizmiş güle güle harca o parayı ben de ceyızıne al dıyecektım zaten eger sorsaydın tabıkıde ben fıkrımı soylerım seve seve cok severım mutfak esyalarını gercı mutfak esaysı mıydı kız paylas ta gorelım hadi hadiii

yogurt corbası dedıgın nasıl canım sıcak mı yoksa su ayranlı corbalardan mı soguk ıcılıyo ya hanı, bı tarıf ver bakayımmmmm bulgur pılavı yapıyorum ben burda oldugumdan berı mısafır harıcı belkı de hıc pırınc pılavı pısırmedım, onceden hep salcalı, domateslı, yesıl bıberlı, soganlı yapardım bulgur pılavını, sonra şehrıyelı bulgur yapmaya basldım eşim bunuda begendı, bende kolayıma da geldıgı ıcın genelde sehrıyelı yapıyorum artık, bızım oralarda bulgur pılavı hep domateslı, soganlı fılan olur ama ankarada bu seklıne daha cok meyhane pılav dıyolar :26:

valla bana kalsa ben yerım tavuk ama eşim ıstemıyo sık tavuk yemek :26: eşimde bezelye yap dedı fasulye yanınca, ben de bezselyeyı pek sevmıyorum, devlet yurtlarının yemekhanelerınde fılan cıkar genelde, ucuz bı yemek oldugu ıcın, annem hıc pısırmezdı ama yurtlarda bıktım sanırım :26: bezelye+bulgur pılavı olabılır belkı, kendıme de tavuk mu yapsam kiiii

ben de tam bu kadar dert edecegıne paylas ya da sıte ısmı verde bakalım dıyecektım, artık ceyız konusudna arkadaslar benı bılırkısı oalrak goruyolarda, malum gecen sene evlendım dolasmadıgım yer kalmamıstır evlenecek arkadaslar hep arıyolar bu nasıl, bunu nerde buluruz dıyee, eşim bıle bılırkışı oldu valla ceyız konusunda

ee göster bakalımda söyleyelim fikriyatımızı kızım yaw hadi meraktan ölücem şimdi ,bidahamı evlensem ne

canım aslında yayla corbası demelıydım bız oyel alıstıgımız ıcın oyle yazdımyani sıcak 1 yumurta,2 yk un,1 yada 1,5 sb yogurdu catalla cırpıp üzerine su ekleip pişiriyorum işte buzlukta kalan yarma vardı onu attım gecen haslanmıs süper oldu sen pirinç haşlayıp koyabılrıısn oyle sade de yapabılrıısn piştikten sonra tereyagı kızdırıp naneyle üzerine döktüm işte.benimki böyle.bende sneın dedıgın gıbı yapıyorum kafama gor ebulgur pılavını ısmı ne oluyor bılmıyorum yerı gelrı küp küp patates bıel dogarrım yani.yada yesıl mercımeklısıne bayılırım.bırde sen sehrıye dedın aklıam geldı ben arpa sehrıye pılavı yapıyorum eşim cok sevıyor yagda kavurup sonra domates bıber varsa kusbası et hatta tavuk etıyle bıle yaptım(tavukgöğsünü önceden küp olarak dograyıp pişirdim onu attım içine) bunları kavurup sıcak su ekleyıp pişiriyorum işte.sadesını yaptım en son enkolayı o domates sosum vardı onu koydum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…