70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol gülüm

Hoşgeldin canım..
Düğününüz hayırlı uğurlu olsun..
Ailecek hepinizede geçmiş olsun, çoluk çocuk çabucak iyileşirsiniz inş...

hoşbulduk canım ama sanırım gidiciyim..

geçmiş olsun cnm .acil şifalar dikkat et dengeli beslende çabucak kendine gel .

teşekkürler papatyam... güzel dilekleirin için sağol

patatesi kup kup dograyıp olanını eşim yapıyoduu, oda guzel oluyodu ama sımdı hem patates hem bulgur olmazzz :26: ben de bazen yogurt corbası dıyorum da belkı senınkı soguk olanlarındandır dıye sordum, gercı gecen aksam su soguk corbalardan mı yapsam ki dedım, eşim de corba dedıgın sıcak olur dedı, yaptırmadı arpa sehrıyelı o tarıfı bende denıyeyım, guzele benzıyo, sehrıyesı cok mu oalcak pılav gıbı yoksa dıger amlzemeler mı daha agır basıo :44:

benımde kayınvalıdem vermıstı ayrma haslanmıs buzlukta var, onu da tavuk etıyle yapınca guzel oluyo, keşkek bızım oralarda o keşkekte yapılmaz, eşimden gördüm hep bende kendısı pek guzel yemek yapar, ılkokuldan berı aıleden ayrı yasadıgı ıcın ammavelakın evlendıkten sonra mutfaga pek yanasmak ıstemıyo uzerıne kalır dıyeee yardıma cagırıyorummmmm anca

bı de dun aksam demez mı evlenınce ılk zamanlarda mis mis yemekler yapıyodun artık yapmıyosun dıyee, ben de dedım ee artık ben yemıyorummm ee o zaman ben nolcam dıyoooo bana kalsa her aksam tavuk yıyebılırım, o haftada bı aksam yese sonra yemek ıstemıyo bı hafta daha tavukk

mantar corbası mı yapsammmm, evde bı paket vardı ama dun aksam baktım uzeırnde son kullanma tarıhı yazmıyo nerden bılcem ben zamaı gecıp gecmedıgınııııı :26: riske atmıyım ben en ıyısıı, ya tarhana ya yayla corbası bısi yapayım

benim ızgara olacak olan tavuklar iri kuşbaşı şeklinde doğrandı aynı büyüklükte kuru soğan patates ve domatesler ayrıca daire şeklinde dilimlenmiş yeşil ve kırmızı dolmalık biber ile bilimum kekik kimyon köri nane sarımsak karabiber tuz pul biber eşliğinde 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı ve bir bardak su ile buluşiarak fırın torbasında terbiyeleniyor fırına girmeyi bekliyor canım öle istedi birden sulusundan yemek gibi oluyor tavsiye ederim

Son düzenleme:
Düğün herşey güzel başladı aslında...
Ben kızkardeşimle oynarken başım döndü...
Hop yere....
Kaldırdılar, eşim geldi..
Yaslandım göğsüne ağladım ağladım....
Umurumda değildi bakışlar..
Duymadım bile söylenen şarkıları...

Sonra eşim çok ısrar etti...
Doktora gidelim dedi...
Sürekli düşük tansiyon sürekli düşüyorum...

Gittik...
Meğer hamileymişim...
Şüphelerim vardı...
Uzun süredir olmuyordum ama hep bir tesellim vardı..
Sütüm koruyordu beni ya...

Birde ne gergindim 2-3 aydır..

Üstelik oğlumda vardı benim kızımda...
Hem de iki kızım vardı...
İlerde her işimi tutacaklardı ya
Tüp Ligasyon olmamış mıydım ben geçen yaz?

Herkese dua ediyordum hamile kalın diye
Döndü kendimi mi tuttu
Yaşları çocukların çokta yakındı ya
6-3-1 bu da karnımda 0 .....
Daha bakıcı bulamaıştım...
KK daki ilk ve tek cezamı bile bu çocuk konusunda rızıktan almıştım...

Nasıl bişeydi bilemedim...
Günlerce büyüdü içimde düşünceler...
Habire kilo verdim...
61 le çıkmıştım tatile ya
58 lerdeydim artık..

Hedefim...
Ulaşmıştım...
Ve hamileydim...
Hemde 4. bebeğime...
Ramazanın yüzü suyu hürmetine öğrendiğim minik bebeğime
Sarıldım...
Sonra Baharıma Ceylin Azrama ve Emir'ime.
Doğuracaktım bunu da...
Kız erkek fark etmezdi...
Rabbim hayırlısını versin
Başka dileğim yoktu...

Sanırım bu topikle aylar sürecek bir zorunlu ayrılık
yaşıyorum...
Ama alıştığım arkadşalarım sizler..
Umarım benim yokluğumda hedeflerinize
hızlıca ulaşırsınız...
Sizleri seviyorum...

canım evet aynen pılav gıbı sehrıyesını bol koyuyorum yalnzı unutma ıyı kavurcaskın baya kızarıcaklar yoksa pişerken hamur olurlar ama tavuk etlısını dedene derım harıka olmustu.ben 3-4 avuc atıyorum valla bı pılav tenceresı ertesı güne kalmıyor ben 1 tabak yıyorum esım 2 tabak

Ayyy hepiniz yemekli şeyler yazmışsınız aklıma getirdiniz yaa
Ben de hemenn annemi arıyorum ve yemek istiyorumm tavuk yicem ben de bugün canım çektii....

Ben de hemenn annemi arıyorum ve yemek istiyorumm tavuk yicem ben de bugün canım çektii....

hamilemisin cnmmm tebrikler kısmetmiş bak demekki kaderde bir evlat sahibi olmak daha varmış allah kolaylık versin.sağlıkla kucakla bebişini inşallah. bizde sni seviyoruz sen yine gel cnm arada bak halimize .hem bizde senin durumunu merak ederiz öle ayrılık vss deme bakemmm

Son düzenleme:

çok tatlısın teşekkür ederim. ya işte araştırma aşamasındayım. öncelikle şunu belirteyim koca koca çiçekli böcekli şeylerden hoşlanmıyyorum. sade, şık, spor olabilir. başka dolaştığım yerlerde beğendiklerimden yemek takımı ve kahvaltı takımı aynı desen olan pek yoktu daha karacaya gidemedim ama. ikisi aynı desen olursa ortaya falan extra tabak gerektiğinde uyum sorunum olmaz falan diye düşünmüştüm ama emin de değilim acaba kahvaltı biraz daha canlı mı olsa neyse. bi de benim bir sandık tencerem varmış eski sağlamlardan daha hiç açılmamış. çoğu markalarda ymk+ tencere+ çat kaş seti şeklinde oluyor benimse ymk+kahvaltı+çtl kaş kampanyasına ihtiyacım vardı. hepsi bir arada hem de sade şık hem de diğerlerine göre çok uygun bişiyle karşılaştım kütahya porselende ya fikir verin çok mu sade nasıl? daha dolaşıcam ama kaçırırsam pişman olur muyum.

yaldızlısı değil

gelınce anlatıcam demıstın, geldın aklıma geldı soledıklerın sıkbogaz etmıyım şimdi sorupta, canı ısteyınce kendısı anlatır dedım kendı kendımee...
aklıma sacma salak bı suru hastalık, huzursuzluk veren bı suru sey gelmıstı :26: sen gıtmeden bı arkadas, şimdi kım oldugunu hatırlayamadım aysebahar yoksa hamıle mısın demıstı, ozmn dusunmustm acaba olabılır mı dıye, cunku sen reddetmemıstın, gelınce konusuruz demıstın,Allah mı soyletıyo demıstınnn
canım inş bebegın kendı bereketıyle gelıyodur, Allah butun cocuklarına saglıklı, uzun omurler versın, anasız babasız bırakmasın, içinin daralmaları fılan bebişinle su gıbı akıp gıtsın uzıernden

ama bızı de burda boyle bırakma yanı gel nolcak maksat ılla kılo vermek degıl, muhabbetımız tek kılo değıl, bı cok seyı paylasıyoruz, hamıleyken yasadıkalrın bıze de deneyım olur, tecrubelerınden bızde yararlanırız oyle veda dıye kestırıp atma bızı :26:

inş kolay bı hamılelık donemı gecırırsın, hamıleleıgınde dogumunda kolaycacık oluverır hemennnnnn

ayy canım ya tüylerim diken diken oldu okurken istiyor muydun bilmiyorum ama hayırlısı olsun gercekten zor olacak senin için sanki ALlah kolaylık versın ama burdan ayrılmak zorunda deilsinki yaz gen ebence özleriz snei bi arkadaş tahmin etmişti sanırım sen sıkıntım var yazınca ama sende gülmüştün bende ıhtımal vermemiştim.Saglıkla dogsun inşallah artık 4 cocuklu cıtır anne mı olucaksın valla ben 2 ncıye cesaret edemıyorum calsıırken esım hemen ıstıyor ama ben garantıye aldım kendımı korundum artık bende bırakıcam korunmayı eşim hakkımı helal etmem dedıgı ıcın am ahemen de ıstemıyorum allah var.Kenıdne cok ıyı bak canım iğne zarar veremsın bebişine ne kadarlıkmıs ogrendın mı tebrıkler ayrıca

ee göster bakalımda söyleyelim fikriyatımızı kızım yaw hadi meraktan ölücem şimdi ,bidahamı evlensem ne

paylaştım işte nasıl sizce çok mu sade?

AY İNANMIYORUM,4. çocuk ha allah kolaylık versin hayırlı olsun ay ne dicemi bilemedim ,hiç bizaman sütüm koruyodur diye düşünmedim ben ablacımya valla çünkü çevremde okadar çok emzirirken gebe kalanlar olduki ,o yüzden korktum hep ve benimde emzirirken başıma gelmişti hemde kucağımdaki daha 3 aylıkken,ne zor günlerdi çünkü doğum olayından yeni kurtulmuşken başıma geldi bu,ama senin 1 yaşındaymış bebeğin ,elbetteki zor olacaktır eminim ama allah sabır versin tez zamanda geçsin aylar ve kucağına alda büyüt biran evvel ondan sonrada 4 çocuklu çıtır anne deriz sana ne güzel bakalım buda erkek olur inşallahta çiftlemiş olursun 2kız 2 oğlan ne güzel yaa,valla bizde 4 kardeşiz ve iikide annem bukadar çocuk yapmış diyoruz ii olmuş ii hadi:92:

canım bende genelde cok dallı güllü şeyleri sevmem genel olarak tarzım sadedir herseyde ama benım fıkrım bu da cok sade sankı tamam modası gecme derdı yok ama gecsın yanı sorun deıl benımkının gecmıstır 4 sene once almama ragmen ama ben severek kullanıyorum yanı senınle mı yasıycak ılerde değiştirirsinde ille modası gecmesın dıye bısey yok benım düşüncem tabi ama sen illaki sade sevıyorum dıyosan bari yaldızlı olanı al derim.

aysebahar şimdi baktım datüp ligasyon nedir bilmiyordum tüplerini baglattıgın haldemı hamıle kaldın yani doktor bısey demedı mi:26:

benim hoşuma gitmez böyle sade şeyler huyum kurusun,al sana bi fikir bi göz at

Son düzenleyen: Moderatör:

fırında boyle sebzelı yapılan tavuklara normal sogan değil de, arpacık sogan atarsan tadı harıka oluyo aklında olsunnnn, hem de yemesı daha guzelll

ben zaten anca tavuklusunu yaparım, kırmızı etı pek sevmıyorum bana kokuyo fılan, secıcıyım yanı kırmızı et konusundaa :26: anca kıymayı rahat kullanabılıyorummmmm :26:

bende evde kocişe bezelye yapıp, tavuk yemeye sıze geleyım ozmn

paylaştım işte nasıl sizce çok mu sade?

şimdi gelelım fasulyenın faydalarına

yemek takımı sade olmasına sade ama bende oyle cafcaflı seylerden hoslanmam ve kendıme de sade bısıler almıstım, desenı bellı belırsızdı sadece ınce gumuş bı yaldız gecıyodu kenarlarından :26:

bunları gozunle gordun mu pekı, sadece net uzıernde fılan gorduysen catal bıcak takımları bazen cok adi olabılıyolar ya da fotograflandıgı gıbı olmuyolar kesınlıkle ona dıkkat et :26:

yemek takımıyla kahvaltıtakımını aynı ıstemenı anlıyorum ama o takımların düz tabakları fılan hep aynı, buyuk pasta tabagından evınde 24 tane fılan olcak herhalde, bı sure sonra sıkılabılırsın :26:

kahvaltı takımını bıraz daha degısık alsan, mesela onuda porselen tek tek satılan kahvaltılıklarla, yada ıcınde olan rengınden aldıgın renklı tabakalrla komınleyebılırsınnnn dıye dusunuyorum ki ben cokca gezıp kahvaltı takımı almamıstım evlenırken, noble lıfe'ın bı takımında kalmıstı gözüm sonra vazgectım sonra alırız dedım ama alamadık sonradan da :26: bıraz evlenırken ne alırsan onla kalıyosun, amaan velendıkten sonra alırım bakarım olmuyo malesef :26:

Son düzenleme:

cnm sade aynı zamanda şık şeyleri bende severim bazen hoşuma giden moldellerde omuyo değil hani kendi çeyizime öle gümüşii bir deseni vardı kenarlarda .bende tabağın geneline yaygın desenleri sevmiyorum pek .bunlar güzel ama içine sinmedi ise krc ya git derim hoş şeyler var şu geometrik şskillilerde hoşuma gidiyo benim orda var tavsiye ederim en yakın yere git bak baya da kampanyaları var dediğin gibi kahvaltı yemek ve kaşık bıçak seti olarakta yanii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…