kızlar su yesıl cay ne ıse yarıyor tadı nasıl???
ya yemek parası kalsa bu berbat yemekleri çekmem valla süper olurdu ama yemek parası vermiolarben evden getiriyorum tatlım yemek param bana kalıyo daha saglıklı ve temiz biraz önce elma yedim acıkmadım yanında hazır çorba var kupaya konulandan ve salata
amanyaa ben zaten ne sporu yapsam 2-3 kilo farkeder ama çok kilo vermiş gibi olurum vücut toparlanıyor anca ama başlamak istiyorum yürü yürü nereye kadar arada da yüzeyim bariiiikesinlikle yüzmenin çok faydasını gördüm,kilomda belki sadece 2 -3 kilo farketti ama,görünüşümde oldukça incelme var,görenler bayağı zayıflamışsın diyor,özellikle karnım ve göbeğim nerdeyse dümdüz oldu,ancak eğilince hafif göbeğim olduğunu farkediyorum kaydirigubbakcemile3 o kadar iyi geldi yani,mesela 4 gündür regl olduğum için yüzemiyorum fitness salonunda savaşıyorum resmen çok sıkıcı 500 kalori verebilmek için canım çıkıyor ama su öyle değil hem kalori yaktırıyor hemde ruhuma iyi geliyor günün tüm stress ini attırıyor bana,kesinlikle bir an önce başlamanı tavsiye ederim canım.
kolay gelsin canım
evet canım,ekip ruhu şahsen bana çok iyi geliyor kaydirigubbakcemile5
bende evden getiriyorum,ilk başlarda çok üşeniyordum ama alıştım valla
merhaba azramm,nasıl gidiyor diyetin,neler yiyorsun.
bende başlarım bu gidişle evden getirmeye yaz gelio yağlı yağlı yiyemem zaten çok gelio artık alıştım az yemeğe
canım yüzmeye gidelim beraber bir yer buldum konuşucam en kısa zamanda :))))sporu hayatımızdan eksik etmiyoruz kısmını bi de yapabilsem ne güzel olcak ya :mymeka:
yemekte et ve pilav varmış ya
keşke evden getirseydim pırasamı pişirip
latte valla az kaldı nisandan itibaren her yer yüzme havuzu :))))1,2 ay sonra izmir süper olur,hafta sonları denize girersin,dert etme güzelim.
canım ben yeşil çay içiyorum gingkolu doğadan şekersiz içinede limon sıkıyorum içilebiliyor tavsiye ederim :)bende alayımm başka kullandığınız ek bişiler varmııı söyleyin alayım yürüyüşe çıkıcamm az sonra dönüşte alayım hepsiniiii bıktım bu kilolardan burda sizden güç aldımm öle başladım 3 gün önce girdimmmsiteye öyküleri okudum çok etkilendimm herkes bir birine destek oluyorr çok güzel bi şey yardımı olanların veya olmayanlara şimdiden allah razı olsun diyorummm
nasıl oluyor canım o?kızlar nasılsınız size bir önerim var kırık bugday corbası yogurtla karıstırın yiyin cok hafif denemek isteyen varmı ben başladım
magrentacım benim kociş denize,havuza girme konusunda takıntılı malesef
yani yüzme işini yapamam
alla alla nedir bu erkeklerin sorunu canım neyse kıskanıolar herlade kilo vercez diee hehemagrentacım benim kociş denize,havuza girme konusunda takıntılı malesef
yani yüzme işini yapamam
ooo iyi gitmişin canım ama suyu birden 1 litre içmiosun deme ara ara içsabah yarım simit yarım poğaça yedim(akşamdan açtım dayanamadım)
arada 1 litre su-yoğurt
öğlen bir tabak şehriye çorbası 1 kase yoğurt
şimdi yeşil çay yapıcam inş.vede hala su içiyorum bolca.tuvalete taşınmaktan iş yapamıyorum.
hala tartılamadım meraktan çatlıyorum
ah bu erkekler evlenmicem valla deniz havuz keyfim var zaten bir :)))))aynen benimkide takıntılı deniz havuz deme ne dersen de anlamadım ya neysee
bu arada ögle yemeğimi yedim öncesinde ballı sirkeli su sonra:
1 kase yayla çorbası 3 kaşık fırında patates 1 bardak ayran 1 küçük dilim kepek ekmeği ve salata yedim ayyy çok şişti midem 1 saat sonra felan belki soda içerim...Şeniz
melankolicim aynı canım bekarken her yaz sorun oluyodu
bende hep mayo giymeme rağmen ona inat gidip bikini almıştım kötükedihüso
hoşlanmıyor denize girmemden
başka hiç bişeye karışmaz ama mayo bikini oldumu delirir
ayyyy benimkide öyle yazın ayvalığa gidicez yine kös kös oturucam
ayy tatilden de bişi anlamıcam yaaa denizsiz havuzsuz tatil mi olur yaaa
ben ne için zayıflıyorsam sanki mayo bikini giymiceksem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
acıktım ve atıştırmsalık hiçbişi yok
iyiyiz canım ayy cogul konustum ama en azından ben iyiyim sen nasılsın tatlımyerimsenibenslm kızlar n asılsnz bakalım
acıktım ve atıştırmsalık hiçbişi yok
slm kızlar n asılsnz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?