70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçen sene 5 1 yerde aldım benn çok güzel iştahımı kesmştii sağol hatırlattığın içinnn bu gün onada bakayım varmı her yere güvende olmazzz

ben kaçtım yürüyüş saatim geldi döndüğümde görüşürüz kolay gelsin arkadaşlarrrrkaydirigubbakcemile5

kızlar nasılsınız size bir önerim var kırık bugday corbası yogurtla karıstırın yiyin cok hafif denemek isteyen varmı ben başladım

ben evden getiriyorum tatlım yemek param bana kalıyo daha saglıklı ve temiz biraz önce elma yedim acıkmadım yanında hazır çorba var kupaya konulandan ve salata
ya yemek parası kalsa bu berbat yemekleri çekmem valla süper olurdu ama yemek parası vermiolar

magrentacım benim kociş denize,havuza girme konusunda takıntılı malesef
yani yüzme işini yapamam

sabah yarım simit yarım poğaça yedim(akşamdan açtım dayanamadım)
arada 1 litre su-yoğurt
öğlen bir tabak şehriye çorbası 1 kase yoğurt
şimdi yeşil çay yapıcam inş.vede hala su içiyorum bolca.tuvalete taşınmaktan iş yapamıyorum.

hala tartılamadım meraktan çatlıyorum

yani yüzme işini yapamam

aynen benimkide takıntılı deniz havuz deme ne dersen de anlamadım ya neysee
bu arada ögle yemeğimi yedim öncesinde ballı sirkeli su sonra:
1 kase yayla çorbası 3 kaşık fırında patates 1 bardak ayran 1 küçük dilim kepek ekmeği ve salata yedim ayyy çok şişti midem 1 saat sonra felan belki soda içerim...Şeniz

yani yüzme işini yapamam
alla alla nedir bu erkeklerin sorunu canım neyse kıskanıolar herlade kilo vercez diee hehe
birde karboksipunktur var onuda araştıryorum akapunktur noktalarına co2 veriyorlar metobolizmayı hzılanırıyomuş 1 ayda kilonun %5-10 arası kilo veriomuşun :)
ooo iyi gitmişin canım ama suyu birden 1 litre içmiosun deme ara ara iç
ah bu erkekler evlenmicem valla deniz havuz keyfim var zaten bir :)))))

bende öğle yemeğinde biraz bulgur pilavı bir kaç kaşık enginar yemeği birde ypğurt yedim yağlı patlıcan yemeğinden tattım bir çatal o kadar sonra kahvemi içtim şimdide yeşil çay yapıcam :))):sm_cool:

melankolicim aynı canım bekarken her yaz sorun oluyodu
bende hep mayo giymeme rağmen ona inat gidip bikini almıştım kötükedihüso
hoşlanmıyor denize girmemden
başka hiç bişeye karışmaz ama mayo bikini oldumu delirir

ayyyy benimkide öyle yazın ayvalığa gidicez yine kös kös oturucam
ayy tatilden de bişi anlamıcam yaaa denizsiz havuzsuz tatil mi olur yaaa
ben ne için zayıflıyorsam sanki mayo bikini giymiceksem:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben hep deniz kenarında büyüdüm yazın her günü denize girerdik
ama eşim kıl bu konuda işte,kıskanıyor:sm_confused:

slm kızlar n asılsnz bakalım
iyiyiz canım ayy cogul konustum ama en azından ben iyiyim sen nasılsın tatlımyerimseniben
acıktım ve atıştırmsalık hiçbişi yok

al benden okadar sımdı bakkala gıtmıstımde ekmek almaya aradada kendıme fomun bıskuvılerını aldımcukulatalı bıtanesınıde götürdüm valla 200 kalorı almısım ama doyurdu sankımen yavas yavas alısıyorum az yemeye bende sastım 4 barca buskıvıden doydum sositososito

selam kızlar ben yürüyüşümü yaptım geldimmmm her tarafım ağrıyorrr (( acemiyim bu konuda yoruldumm açlıktan ölmek üzreyimm

slm kızlar n asılsnz bakalım

iyilik tatlım sende nbr?
kocişleri çekiştiriyoruzkaydirigubbakcemile3
buarada bugün yediklerim sabah kepekli simit
öğlen pilav
biraz önce de bikaç fındık yedim
kocaman bir bardak portakal suyu istiyor canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…