paylaştım işte nasıl sizce çok mu sade?
fırında boyle sebzelı yapılan tavuklara normal sogan değil de, arpacık sogan atarsan tadı harıka oluyo aklında olsunnnn, hem de yemesı daha guzelll
ben zaten anca tavuklusunu yaparım, kırmızı etı pek sevmıyorum bana kokuyo fılan, secıcıyım yanı kırmızı et konusundaa :26: anca kıymayı rahat kullanabılıyorummmmm :26:
bende evde kocişe bezelye yapıp, tavuk yemeye sıze geleyım ozmn
şimdi gelelım fasulyenın faydalarına
yemek takımı sade olmasına sade ama bende sade bısıler almıstım, desenı bellı belırsızdı sadece ınce gumuş bı yaldız gecıyodu kenarlarından :26:
bunları gozunle gordun mu pekı, sadece net uzıernde fılan gorduysen catal bıcak takımları bazen cok adi olabılıyolar ya da fotograflandıgı gıbı olmuyolar kesınlıkle ona dıkkat et :26:
yemek takımıyla kahvaltıtakımını aynı ıstemenı anlıyorum ama o takımların dz tabakları fılan hep aynı, buyuk pastatabagından evınde 24 tane fılan olcak herhalde, bı sure sonra sıkılabılırsın, yoksa sade olan seyler bencede daha şık ve zarıf duruyo
kahvaltı takımını bıraz daha degısık alsan, mesela onuda porselen tek tek satılan kahvaltılıklarla, yada ıcınde olan rengınden aldıgın renklı tabakalrla komınleyebılırsınnnn dıye dusunuyorum ki ben cokca gazıp kahvaltı takımı almamıstım evlenırken, noble lıfe'ın bı takımında kalmıstı gözüm sonra vazgectım sonra alırız dedım ama alamadık sonradan da :26: bıraz evlenırken ne alırsan onla kalıyosun, amaan velendıkten sonra alırım bakarım olmuyo malesef :26:
hamilemisincnmmm tebrikler kısmetmiş bak demekki kaderde bir evlat sahibi olmak daha varmış allah kolaylık versin.sağlıkla kucakla bebişini inşallah. bizde sni seviyoruz sen yine gel cnm arada bak halimize .hem bizde senin durumunu merak ederiz öle ayrılık vss deme bakemmm
gelınce anlatıcam demıstın, geldın aklıma geldı soledıklerın sıkbogaz etmıyım şimdi sorupta, canı ısteyınce kendısı anlatır dedım kendı kendımee...
aklıma sacma salak bı suru hastalık, huzursuzluk veren bı suru sey gelmıstı :26: sen gıtmeden bı arkadas, şimdi kım oldugunu hatırlayamadım aysebahar yoksa hamıle mısın demıstı, ozmn dusunmustm acaba olabılır mı dıye, cunku sen reddetmemıstın, gelınce konusuruz demıstın,Allah mı soyletıyo demıstınnn
canım inş bebegın kendı bereketıyle gelıyodur, Allah butun cocuklarına saglıklı, uzun omurler versın, anasız babasız bırakmasın, içinin daralmaları fılan bebişinle su gıbı akıp gıtsın uzıernden
ama bızı de burda boyle bırakma yanı gel nolcak maksat ılla kılo vermek degıl, muhabbetımız tek kılo değıl, bı cok seyı paylasıyoruz, hamıleyken yasadıkalrın bıze de deneyım olur, tecrubelerınden bızde yararlanırızoyle veda dıye kestırıp atma bızı :26:
inş kolay bı hamılelık donemı gecırırsın, hamıleleıgınde dogumunda kolaycacık oluverır hemennnnnn
ayy canım ya tüylerim diken diken oldu okurken istiyor muydun bilmiyorum ama hayırlısı olsun gercekten zor olacak senin için sanki ALlah kolaylık versın ama burdan ayrılmak zorunda deilsinki yaz gen ebence özleriz snei bi arkadaş tahmin etmişti sanırım sen sıkıntım var yazınca ama sende gülmüştün bende ıhtımal vermemiştim.Saglıkla dogsun inşallah artık 4 cocuklu cıtır anne mı olucaksın valla ben 2 ncıye cesaret edemıyorum calsıırken esım hemen ıstıyor ama ben garantıye aldım kendımı korundum artık bende bırakıcam korunmayı eşim hakkımı helal etmem dedıgı ıcın am ahemen de ıstemıyorum allah var.Kenıdne cok ıyı bak canım iğne zarar veremsın bebişine ne kadarlıkmıs ogrendın mı tebrıkler ayrıca
AY İNANMIYORUM,4. çocuk ha allah kolaylık versin hayırlı olsun ay ne dicemi bilemedim ,hiç bizaman sütüm koruyodur diye düşünmedim ben ablacımya valla çünkü çevremde okadar çok emzirirken gebe kalanlar olduki ,o yüzden korktum hep ve benimde emzirirken başıma gelmişti hemde kucağımdaki daha 3 aylıkken,ne zor günlerdi çünkü doğum olayından yeni kurtulmuşken başıma geldi bu,ama senin 1 yaşındaymış bebeğin ,elbetteki zor olacaktır eminim ama allah sabır versin tez zamanda geçsin aylar ve kucağına alda büyüt biran evvel ondan sonrada 4 çocuklu çıtır anne deriz sana ne güzel bakalım buda erkek olur inşallahta çiftlemiş olursun 2kız 2 oğlan ne güzel yaa,valla bizde 4 kardeşiz ve iikide annem bukadar çocuk yapmış diyoruz ii olmuş ii hadi:92:
aysebahar şimdi baktım datüp ligasyon nedir bilmiyordum tüplerini baglattıgın haldemı hamıle kaldın yanidoktor bısey demedı mi:26:
hoşgeldin diyorum ama güle güle demiyeceğim kilo vermicek bile olsan burda kal en çok kiloyu vermiş üç çocuklu çıtır anneden öğreneceğimiz çok şey olmalı öyle değilmi ayrıca yazını gözyaşları içinde okudum tüylerim diken diken oldu canım hayırlısı olsun inşallah yazını okurken sonunda hep aldıracakmışsın gibi okudum sonunu duyunca çok sevindim ne güzel rabbim sana bir melek daha yolluyor onunda gelişinde mutlaka hikmetler vardır hakkınızda hayırlısı olsun canım bende az önce adet oldum orucuma ve ve bebekhayallarime bir kaç günlüğüne veda ettim herşeyin hayırlısıDüğün herşey güzel başladı aslında...
Ben kızkardeşimle oynarken başım döndü...
Hop yere....
Kaldırdılar, eşim geldi..
Yaslandım göğsüne ağladım ağladım....
Umurumda değildi bakışlar..
Duymadım bile söylenen şarkıları...
Sonra eşim çok ısrar etti...
Doktora gidelim dedi...
Sürekli düşük tansiyon sürekli düşüyorum...
Gittik...
Meğer hamileymişim...
Şüphelerim vardı...
Uzun süredir olmuyordum ama hep bir tesellim vardı..
Sütüm koruyordu beni ya...
Birde ne gergindim 2-3 aydır..
Üstelik oğlumda vardı benim kızımda...
Hem de iki kızım vardı...
İlerde her işimi tutacaklardı ya
Tüp Ligasyon olmamış mıydım ben geçen yaz?
Herkese dua ediyordum hamile kalın diye
Döndü kendimi mi tuttu
Yaşları çocukların çokta yakındı ya
6-3-1 bu da karnımda 0 .....
Daha bakıcı bulamaıştım...
KK daki ilk ve tek cezamı bile bu çocuk konusunda rızıktan almıştım...
Nasıl bişeydi bilemedim...
Günlerce büyüdü içimde düşünceler...
Habire kilo verdim...
61 le çıkmıştım tatile ya
58 lerdeydim artık..
Hedefim...
Ulaşmıştım...
Ve hamileydim...
Hemde 4. bebeğime...
Ramazanın yüzü suyu hürmetine öğrendiğim minik bebeğime
Sarıldım...
Sonra Baharıma Ceylin Azrama ve Emir'ime.
Doğuracaktım bunu da...
Kız erkek fark etmezdi...
Rabbim hayırlısını versin
Başka dileğim yoktu...
Sanırım bu topikle aylar sürecek bir zorunlu ayrılık
yaşıyorum...
Ama alıştığım arkadşalarım sizler..
Umarım benim yokluğumda hedeflerinize
hızlıca ulaşırsınız...
Sizleri seviyorum...
SAğol canım çok teşekkürler... KAdermiş dedim nasibi varmış dedim...
O da nefes alacağım anne derken...
Kıyar mıydım ona ben?
Sağol gülüm içimi açtın yazınla yine...
Sırf senin için bile olsa gelip yazarım canım..
Evet şüphelerim vardı...
Kendimden bile gizlediğim...
Çünkü belirtiler o yöndeydi..
Ve ben tüp ligazyon yani tüplerimi bağlatmıştım geçen yıl...
Çocuğum olamazdı..
Sütte veriyordum ya
2 kere lades gibi...
Dua et bana gülüm...
Çok zor olacak biliyorum ama biliyorum Rabbim zor olanı sevdiği kuluna verirmiş...
İğneleri sordum doktora kullan başka türlü kalkamazsın ayağa dedi zaten...
Sende artık adamın bak helal etmem demiş..
Bir süre sonra bırak korunmayı...
HAkkında hayırlısı olsun canım
İnşallah gülüm..
Dua niyetine geçsin sözlerin şu mübarek günlerde..
İnan kız erkek fark etmez ama gülüm...
İçimde bir his elbet var...
Şimdiye kadar 3 te 3 tutturdum...
Doktora sordum..
Bana ultrason gibi hatunsun dedi..
Sana bakmama gerek yok...
Hissin doğrudur korkuyorum senden dedi...
Evet canım...
Tüplerim açılmış...
canım sade ve şık bir takım tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ben olsam alırdım
çok tatlısın teşekkür ederim. ya işte araştırma aşamasındayım. öncelikle şunu belirteyim koca koca çiçekli böcekli şeylerden hoşlanmıyyorum. sade, şık, spor olabilir. başka dolaştığım yerlerde beğendiklerimden yemek takımı ve kahvaltı takımı aynı desen olan pek yoktu daha karacaya gidemedim ama. ikisi aynı desen olursa ortaya falan extra tabak gerektiğinde uyum sorunum olmaz falan diye düşünmüştüm ama emin de değilim acaba kahvaltı biraz daha canlı mı olsa neyse. bi de benim bir sandık tencerem varmış eski sağlamlardan daha hiç açılmamış. çoğu markalarda ymk+ tencere+ çat kaş seti şeklinde oluyor benimse ymk+kahvaltı+çtl kaş kampanyasına ihtiyacım vardı. hepsi bir arada hem de sade şık hem de diğerlerine göre çok uygun bişiyle karşılaştım kütahya porselende ya fikir verin çok mu sade nasıl? daha dolaşıcam ama kaçırırsam pişman olur muyum.
yaldızlısı değil
Eki Görüntüle 233653 Eki Görüntüle 233654 Eki Görüntüle 233655 Eki Görüntüle 233656 Eki Görüntüle 233657 Eki Görüntüle 233658 Eki Görüntüle 233652
hoşgeldin diyorum ama güle güle demiyeceğim kilo vermicek bile olsan burda kal en çok kiloyu vermiş üç çocuklu çıtır anneden öğreneceğimiz çok şey olmalı öyle değilmi ayrıca yazını gözyaşları içinde okudum tüylerim diken diken oldu canım hayırlısı olsun inşallah yazını okurken sonunda hep aldıracakmışsın gibi okudum sonunu duyunca çok sevindim ne güzel rabbim sana bir melek daha yolluyor onunda gelişinde mutlaka hikmetler vardır hakkınızda hayırlısı olsun canım bende az önce adet oldum orucuma ve ve bebekhayallarime bir kaç günlüğüne veda ettim herşeyin hayırlısı
gercekten cok ilginç%100 e yakın koruma yazıyor bırde ama işte Allah ın takdiri o ol derse bi şekilde oluyor.Kısmeti varmış bebişin sağlıkla gelsin inşallahbirde bişey daha aklıma takıdlı merakımı mazur gör ama cocukların sezeryanle olmamıs mıydı yanı 3 ten sonrasına ızın vermıyorlar ya o nasıl olcak:44:
Düğün herşey güzel başladı aslında...
Ben kızkardeşimle oynarken başım döndü...
Hop yere....
Kaldırdılar, eşim geldi..
Yaslandım göğsüne ağladım ağladım....
Umurumda değildi bakışlar..
Duymadım bile söylenen şarkıları...
Sonra eşim çok ısrar etti...
Doktora gidelim dedi...
Sürekli düşük tansiyon sürekli düşüyorum...
Gittik...
Meğer hamileymişim...
Şüphelerim vardı...
Uzun süredir olmuyordum ama hep bir tesellim vardı..
Sütüm koruyordu beni ya...
Birde ne gergindim 2-3 aydır..
Üstelik oğlumda vardı benim kızımda...
Hem de iki kızım vardı...
İlerde her işimi tutacaklardı ya
Tüp Ligasyon olmamış mıydım ben geçen yaz?
Herkese dua ediyordum hamile kalın diye
Döndü kendimi mi tuttu
Yaşları çocukların çokta yakındı ya
6-3-1 bu da karnımda 0 .....
Daha bakıcı bulamaıştım...
KK daki ilk ve tek cezamı bile bu çocuk konusunda rızıktan almıştım...
Nasıl bişeydi bilemedim...
Günlerce büyüdü içimde düşünceler...
Habire kilo verdim...
61 le çıkmıştım tatile ya
58 lerdeydim artık..
Hedefim...
Ulaşmıştım...
Ve hamileydim...
Hemde 4. bebeğime...
Ramazanın yüzü suyu hürmetine öğrendiğim minik bebeğime
Sarıldım...
Sonra Baharıma Ceylin Azrama ve Emir'ime.
Doğuracaktım bunu da...
Kız erkek fark etmezdi...
Rabbim hayırlısını versin
Başka dileğim yoktu...
Sanırım bu topikle aylar sürecek bir zorunlu ayrılık
yaşıyorum...
Ama alıştığım arkadşalarım sizler..
Umarım benim yokluğumda hedeflerinize
hızlıca ulaşırsınız...
Sizleri seviyorum...
Canım bende ağlayarak yazıyorum inan...
HAla inanamıyorum hala şaşkınım hala sevdalı gibi birşey...
90 kilodan 58 kg ya düştüm...
Tam 32 kg verdim...
Gören inanamadı düğünde memlekette..
HAklısın..
Aldırı mıyım belenayım...
Kıyar mıyım ona ben?
O bana sarılmışken imkansızlıklar içinde...
KIyar mıydım ona ben...
CAnım doktorum da çok şaşkındı emin ol...
Bu kez emin olmadan kapatmayacağım dedi...
NAsip kader dedi..
3 tane sezeryan oldum..
bu 4. olacak...
Doktorum 6. kadar izin verdi...
Çok iyi ve işin ehli bir doktor...
Ama senin 6. izin yok...
bu böylr olmayacak dedi..
emniyete almadan kapatmam seni diyor
okurken gözüm karardı tüylerim diken diken oldu. öyle deme.. üzülme.. üç çocuk bu kadar zorken içinden çıkması zor bize demesi kolay belki ama üç haylazın sabrını veren dördüncünün de verir. kaç haftalıkmış peki? istemeden bir bebeği dünyaya getirmek hiç iyi değil hele ki bu psikolojideyken o bebeğe günah edersin yazık edersin istemedenkesin kararını verdin mi? başka alternatifin yok mu şuan? istemeden doğurma. ya başka yol varsa senin için mümkünse yani söylemesi bile zor ama yani aldırmayı düşün, ya da dünyaya getireceksen kaderine küsmeden kederlenmeden heyecanla bekle büyümesini. ben böyle düşünüyorum. bak hayırlı haberler bunlar üzme kendini. sadece iyi düşün ve gönlünü ferah tut. isyan etme sakın hem bizi de terk etme :93:
anladım canım sıkıntı olmuyorsa sevındım tekrar hayırlı olsun o zaman
Kızlar ben cıkıyorum hepnıze ıyı aksamlar hayırlı ıftarlar dılıyorum.yaırn görüşürüz inşallah aysebahar sakın ayrılma buralardan senınle ve bebişle ilgili haberelerini merakla beklıyoruz canım
Canım benim...
Önceleri şaşkındım hala şaşkınım ama daha iyiyim canım
Şaşkınlığım tüplerimin bağlı olmasındandı zaten...
Canım ben iyiyim artık...
Bebeğim 3 aylık oldu bile...
İstemediğim bir bebek değil o gülüm...
Beklemediğim bir bebek o gülüm...
Ansızın çalan kapımı...
Baharda gelen...
Bir mucize o...
İsyan eder miyim canım...
Rabbimin hediyesi onlar bana... Emaneti...
Şikayetim yok inan...
Eşime diyorum sadece bir ev alacaktın ya,
Lütfen çabuk al, bu kış....
Biraz sıkışacağız...
İlk kez bir kış bebeğim olacak...
XLarge aile olduk...
Hayırlısı...
Tamam gülüm...
Sana da iyi akşamlar...
Bebeğim 3 aylık bu arada teyzeleri....
Meğer ben mayıstan beri gebeymişim de
Haberim yokmuş...
ohh anlamadım 4. çocuk yolda bide 6 yı düşünüyorsnuz..el insaf yaa..savaş mı çıkacak bu kadar çocuk niye
4 meleğin annesiiiii
çook güzel yaaaaa
hayırlı olsun tatlımm...
bende diyorum takıma da gelmiyo bizim hatun nerelerde:)
öpüyorum seni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.helal olsun sana arkadaşım tebrik ediyorum canı gönülden.
4 çocuk içinde hiç kndinize zaman ayrıyormusunuz..kitap okuyormusunuz,tarihle sporla siyasetle modayla sosyal yardımlaşma bunlardan birini yapıyormsunuz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?