70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

paylaştım işte nasıl sizce çok mu sade?

cnm kenarlarda azda olsa bir renk olsa fena olmaz bence ama bu benim fikrim tamamen düz beyaz ları ben sevmiyorum pek bende de var aslında ama zaman geçtikçe zevklerde değişiyo işte yanlış anlama ama bana restoran masalarını hatırlatıyor ama şu dore kenarda yaldız olan güzel gibi geldi.ama krc uğra sonra karar ver

Son düzenleme:

evet ben de kahvaltı takımı alamamıstım oyel kaldı cok begenmıstım boyel caydanlıgı fılan fıstık yesıllı bı takımda ama pahalıydı yemek takımıından daha pahalıydı hatta kaldı oyle .şimdi almak ıstıyorum ama mutfak küçük oldugu ıcın hıcbısey alamıyorum kendımı 4 sen osnra lojmandan sonrakı evıme saklıyorum yenı mutfak esyaları ıcın.ayrıca benım yemek takımım daoyle renklı ıflan deıl ama desenlı su gümüş rengi desenlılerden.bencede en azında kahvaltı setını renklı bıseyler al qivicim

SAğol canım çok teşekkürler... KAdermiş dedim nasibi varmış dedim...
O da nefes alacağım anne derken...
Kıyar mıydım ona ben?

Sağol gülüm içimi açtın yazınla yine...
Sırf senin için bile olsa gelip yazarım canım..
Evet şüphelerim vardı...
Kendimden bile gizlediğim...
Çünkü belirtiler o yöndeydi..
Ve ben tüp ligazyon yani tüplerimi bağlatmıştım geçen yıl...
Çocuğum olamazdı..
Sütte veriyordum ya
2 kere lades gibi...
Dua et bana gülüm...

Çok zor olacak biliyorum ama biliyorum Rabbim zor olanı sevdiği kuluna verirmiş...
İğneleri sordum doktora kullan başka türlü kalkamazsın ayağa dedi zaten...
Sende artık adamın bak helal etmem demiş..
Bir süre sonra bırak korunmayı...
HAkkında hayırlısı olsun canım

İnşallah gülüm..
Dua niyetine geçsin sözlerin şu mübarek günlerde..
İnan kız erkek fark etmez ama gülüm...
İçimde bir his elbet var...
Şimdiye kadar 3 te 3 tutturdum...
Doktora sordum..
Bana ultrason gibi hatunsun dedi..
Sana bakmama gerek yok...
Hissin doğrudur korkuyorum senden dedi...

aysebahar şimdi baktım datüp ligasyon nedir bilmiyordum tüplerini baglattıgın haldemı hamıle kaldın yani doktor bısey demedı mi:26:

Evet canım...
Tüplerim açılmış...

hoşgeldin diyorum ama güle güle demiyeceğim kilo vermicek bile olsan burda kal en çok kiloyu vermiş üç çocuklu çıtır anneden öğreneceğimiz çok şey olmalı öyle değilmi ayrıca yazını gözyaşları içinde okudum tüylerim diken diken oldu canım hayırlısı olsun inşallah yazını okurken sonunda hep aldıracakmışsın gibi okudum sonunu duyunca çok sevindim ne güzel rabbim sana bir melek daha yolluyor onunda gelişinde mutlaka hikmetler vardır hakkınızda hayırlısı olsun canım bende az önce adet oldum orucuma ve ve bebekhayallarime bir kaç günlüğüne veda ettim herşeyin hayırlısı

gercekten cok ilginç%100 e yakın koruma yazıyor bırde ama işte Allah ın takdiri o ol derse bi şekilde oluyor.Kısmeti varmış bebişin sağlıkla gelsin inşallah birde bişey daha aklıma takıdlı merakımı mazur gör ama cocukların sezeryanle olmamıs mıydı yanı 3 ten sonrasına ızın vermıyorlar ya o nasıl olcak:44:

canım sade ve şık bir takım tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ben olsam alırdım

Canım bende ağlayarak yazıyorum inan...
HAla inanamıyorum hala şaşkınım hala sevdalı gibi birşey...
90 kilodan 58 kg ya düştüm...
Tam 32 kg verdim...
Gören inanamadı düğünde memlekette..
HAklısın..
Aldırı mıyım belenayım...
Kıyar mıyım ona ben?
O bana sarılmışken imkansızlıklar içinde...
KIyar mıydım ona ben...

CAnım doktorum da çok şaşkındı emin ol...
Bu kez emin olmadan kapatmayacağım dedi...
NAsip kader dedi..
3 tane sezeryan oldum..
bu 4. olacak...
Doktorum 6. kadar izin verdi...
Çok iyi ve işin ehli bir doktor...
Ama senin 6. izin yok...
bu böylr olmayacak dedi..
emniyete almadan kapatmam seni diyor

okurken gözüm karardı tüylerim diken diken oldu. öyle deme.. üzülme.. üç çocuk bu kadar zorken içinden çıkması zor bize demesi kolay belki ama üç haylazın sabrını veren dördüncünün de verir. kaç haftalıkmış peki? istemeden bir bebeği dünyaya getirmek hiç iyi değil hele ki bu psikolojideyken o bebeğe günah edersin yazık edersin istemeden kesin kararını verdin mi? başka alternatifin yok mu şuan? istemeden doğurma. ya başka yol varsa senin için mümkünse yani söylemesi bile zor ama yani aldırmayı düşün, ya da dünyaya getireceksen kaderine küsmeden kederlenmeden heyecanla bekle büyümesini. ben böyle düşünüyorum. bak hayırlı haberler bunlar üzme kendini. sadece iyi düşün ve gönlünü ferah tut. isyan etme sakın hem bizi de terk etme :93:

anladım canım sıkıntı olmuyorsa sevındım tekrar hayırlı olsun o zaman

Kızlar ben cıkıyorum hepnıze ıyı aksamlar hayırlı ıftarlar dılıyorum.yaırn görüşürüz inşallah aysebahar sakın ayrılma buralardan senınle ve bebişle ilgili haberelerini merakla beklıyoruz canım

qivicim, bi de fıyatlar senı yanıltmasın, ben mesela ceyız setı halınce almadım, kutahya porselenden yemek takımı almıstım yanında bı de 6 kısılık bı gunluk yemek takımı vermıslerdı hedıye oalrak 500-550 cıvarında fıyatı vardı, kampanyadaydı; sonra bı gun gezerken eşimle bı de catal bıcak takımı begendık emsandan o da kampanyadaydı ama fıyatıı hatırlayamıyorum şimdi, aynı senınki gibi 3 takım eşya benzer fıyatlara geldı mesela ben ceyız setlerının ıcıne koydukları catal bıcak takımlarının guzel olanlarına hıc rastlamadım genelde dallı udaklı seyler koyuyolardı ama senınkı duz, o yuzden bı bak adi bısı olmasın :26:

işte bunlarda benım aldıklarımdı :26: bıde yanında kutahya porselenın duz bı gunluk yemek takımı avrdı, onu da kullanıyoruz su an

qivicim
aklım agelmişken söyleyim sana tavsıye krc nın catal kasık setını alma hem cok hantal hem ıyı deıl paslandı canım bazı yerlerı ufak ufak ve cok az kullandım ayrıca bı arkadastada gördüm onunkıde oyle olmus aldanma derim

ben de artık cıkıyorum kızlar, hepınıze ıyı aksamlar :79:

Allah dertlilere deva, hastalara şifa, borcu olanlara para, parası olanlara bereket, cocuk isteyenlere cocuk, işi olmayana iş, evi olmayana ev nasip etsınnn inş

Bızı huzursuz eden, karamsarlıga surukleyen hersey bızden uzak olsun, sevdıklerımızle aramız aşk dolu olsunnn, Allah gonlumuzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gonlumuze razı etsın inş, bu mubarek gunlerde dualarımız kabul olsunnnnn

herkese tekrardan ıyı aksamlar :79::79::79:

Canım benim...
Önceleri şaşkındım hala şaşkınım ama daha iyiyim canım
Şaşkınlığım tüplerimin bağlı olmasındandı zaten...

Canım ben iyiyim artık...
Bebeğim 3 aylık oldu bile...
İstemediğim bir bebek değil o gülüm...
Beklemediğim bir bebek o gülüm...
Ansızın çalan kapımı...
Baharda gelen...
Bir mucize o...

İsyan eder miyim canım...
Rabbimin hediyesi onlar bana... Emaneti...
Şikayetim yok inan...
Eşime diyorum sadece bir ev alacaktın ya,
Lütfen çabuk al, bu kış....
Biraz sıkışacağız...
İlk kez bir kış bebeğim olacak...
XLarge aile olduk...
Hayırlısı...
anladım canım sıkıntı olmuyorsa sevındım tekrar hayırlı olsun o zaman

Tamam gülüm...
Sana da iyi akşamlar...
Bebeğim 3 aylık bu arada teyzeleri....
Meğer ben mayıstan beri gebeymişim de
Haberim yokmuş...

3 hafta önce kilom:74
şimdi :69
nasıl mı verdim ..her akşam koşuyorum.
sonra 1400 kcal diyet yapıyrum..sabah 350 ara 65 öğle 350 ara 65 akşam ton balıklı salata yiyorum.haftada iki öğün diyeti bozyorum ..3 haftada 5 kilo vermişim ben bie inanmyorum.tiroid ve şeker hormonlarım normal seviyede..sizinde öyleyse bu diyeti yapın derim.

4 meleğin annesiiiii

çook güzel yaaaaa

hayırlı olsun tatlımm...

bende diyorum takıma da gelmiyo bizim hatun nerelerde:)

öpüyorum seni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.helal olsun sana arkadaşım tebrik ediyorum canı gönülden.

4 çocuk içinde hiç kndinize zaman ayrıyormusunuz..kitap okuyormusunuz,tarihle sporla siyasetle modayla sosyal yardımlaşma bunlardan birini yapıyormsunuz ..

ohh anlamadım 4. çocuk yolda bide 6 yı düşünüyorsnuz..el insaf yaa..savaş mı çıkacak bu kadar çocuk niye

okuman var değil mi canım?
hadi otur bir daha baştan oku yazdıklarımı...
bir problem yoksa
bu kez kavrayacağını düşünüyorum...

ha ayrıca çocuklarıma ben ve eşim bakıyoruz..
sen bi kuruş mu verdin de konuşuyorsun...
bakabildikten sonra 4. yü de doğururum...
sana da ne düşer?
bil bakalım....

Teşekkür ederim güzel gönüllü arkadaşım...
Geleceğim takım için bana açık bir kapı bırak...

4 çocuk içinde hiç kndinize zaman ayrıyormusunuz..kitap okuyormusunuz,tarihle sporla siyasetle modayla sosyal yardımlaşma bunlardan birini yapıyormsunuz ..

Güzel kızım senin yaşamışlığın kadar benim okumuşluğum var
Öncelikle yüksek lisans yapmış iki üniverste bitirmiş biriyle muhatapsın, ben kiminle muhatabım inan merak etmiyorum kızım
Senin o tarih diye tek kelimeyle ağzına aldığın kelime hakkında benim sayısız kitabım var!
Eğer yarışmak istersen yanlış kapıdasın yavrum..
Git akranlarınla kapış...
Hep derim eğitim şart diye...
Son kez eğitim şart!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…