70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım tebrik ediyorum..Bu durum beni o kadar şaşırttıki ...Ben 4 yıldır istiyorum ve olmuyor..Lütfen benim için ve benim gibi olanlar için dua et..

cnm okurken şoka girdim desem abartmam yani ama çok sevindim sen çocukları çok seviyodun allahım sana bi tanene dahada nasip etti çok zor olcak ama hepisini çok güzel yetiştireceğinden eminimm bizi habersiz bırakma

cnm öğretmenlik sözleşmeliydi yazında maaş almıyodum burda 1.250 ile başlıcam çok ii geldi başlangıç için o yüzden çok maaş konuşmadım bi anda oldu hiç aklımda yokken hayırlısı bakalımm

çalışma hayatından sonra evde durmak çok etkilemişti ağlıyodum bile alışmıştım aslında ama çok iyi oldu benim için seneye açıköğretimden mutlaka dış ticaret okucam bu şirkette kariyer yapmayı planlıyorum nasip tabiki

kızlar hayırlı iftarlar herkese akşama ezogelin çorba yarım kepçe içerim zeytinyağlı barbunya 2-3 kaşık yerim bide ızgara tavuk yicem bi tane çok mu oldu kızlar pide tatlı yokkk

Canım tebrik ediyorum..Bu durum beni o kadar şaşırttıki ...Ben 4 yıldır istiyorum ve olmuyor..Lütfen benim için ve benim gibi olanlar için dua et..

Gülüm ederim tabi...
Şu Ramazan ın mübarek günlerinde sizlerin de yüzü güler inşallah

Sanırım ay ay gün gün burda size rapor vereceğim...
Sizlerden zor ayrılırım ben...
Çok sevindim o zaman işine...
En güzeli olmuş senin için de...

kızlar hayırlı iftarlar herkese akşama ezogelin çorba yarım kepçe içerim zeytinyağlı barbunya 2-3 kaşık yerim bide ızgara tavuk yicem bi tane çok mu oldu kızlar pide tatlı yokkk

ızgara tavuk ve ezogelin bende de var..
keşke bende yapsaydım barbunyaaaaaaa
canım çekti bak
ayrıca çok değil...
ye gülüm...

saol cnm tşk ederim mutlaka teyzeleri olarak merak ederiz hamile resimlerini bizle paylaşırsan çok sevinirim cnm

ızgara tavuk ve ezogelin bende de var..
keşke bende yapsaydım barbunyaaaaaaa
canım çekti bak
ayrıca çok değil...
ye gülüm...

ay kıyamma canı çektiii enişteye söle konserve alsın bi lokmada olsa ye cnm yemeklerimiz aynıymış hayırlı iftarlar cnmm

bak bide tüpleri bağlatmışın yine hamile kalmışsın.kızım ALLAH iasterse erkek bilem doğurur kaldki tüp bağlatacan .benim bi arkadaşta spiralle hamile kaldı şuan 3.ye :) nasibi varsa bebeğin .kaderde varsa aileye gelecek bir boğaz daha rabbim iyisini bilir de mucize gibi gösterir herşeyi bize.işte tam da böyleee

saglikli dogsun isallah keske benimde tüpler acilsa kendiliginden ben 4 sene önce artik tüp bebek yaptirdim normal sekilde hamile kalamayinca o da bereketiyle geliyor bak hemde mubarek ramazan ayinda herseyin hayirlisi canim

Aysebahar: Merhabaa :))) Sizin için zor olacak ama ilerisi için o kadar güzel bir şey olacak ki.
Biz 3 kız kardeşiz. En küçükleri benim ve 22 yaşındayım. Kalabalık aileleri hep sevmişimdir. Yaşınız geçince çocuklarınız büyüyünce evdeki o kalabalık hava şimdi ki halinizi düşünerek eminim ki gülümseyeceksiniz. Allah kolay bir hamilelik dönemi geçirmenizi nasip etsin.
Hayırlısı olsunnn. Sevgilerrrr

qivicimm: Beğendiğin sade takımlar çok hoş bence. Sadelikten yanaysan ideal. Ben kare tabakları da çok beğeniyorum.
Sen hoşlanır mısın bilmem ama onlara da bi bak benceee :26:

kızlar tartılma olayımız perşembe günümüydü artık bide sahurdamıydı bilgi verirmisiniz unuttum yaaaww bide nacizane şimd tartıldımda 65,9 kg çıktım 100 gr daha gitmiş :))))))))))

aslında tartılma işini iftar saati yapsak dicem nasıl olur oruç tutamayanlarda sabah tartılır liste ertesi güne verilse .ne dersin kaptannn yada ben susayımmı ya tartılıp kilomuda az görünce aklıma geldi ben gece 12 ye 1 e kadar oturuyom e içiyom e bazen yiyom az olsada ve sahursa bişi kalmamış oluyoda ondan didim.

net bilgiyi alabilirmiyim kızlar kendi kendime gelin güvey olmayayım gene ben şimdi susuzluk zaten vurmuş başımaaa buzdolabını her açışımda su şişelerine atlayasım geliyor sonra orucu hatırlıyom :))

ahahhah aynen ya susuzluk çok fena kaptan cuma günü iftardan önce bildirim yapmamızı söylemişti.
İftardan önce tartılıp yazıcaz ben öyle biliyorum. :26:

ahahhah aynen ya susuzluk çok fena kaptan cuma günü iftardan önce bildirim yapmamızı söylemişti.
İftardan önce tartılıp yazıcaz ben öyle biliyorum. :26:

o halde ok yaa zaten bende aynını demiştim sanki aklımda sahur gibi bişi kalmışta hani yanlış olmasın dedim.güzel o halde cuma iftar öncesi

mayısmııı kız nasıl anlamadın allah senin iyiliğini versin emiii.ay diet diye mahvettin çocuğu hemen yiyeceklerine dikkat ediyorsun bol meyve ye bakem hemen sebze yemeklerine dal 3-5 gün kiloyuda düşünme o kadar nasılsa veriyorsun ama abartma tabii dengeli beslen çocuk bir kamyonda yesen aynı gelişimi göstericek zaten yeterki lazım olanı ye sen :))

ohh anlamadım 4. çocuk yolda bide 6 yı düşünüyorsnuz..el insaf yaa..savaş mı çıkacak bu kadar çocuk niye

merak etme sana yük olmazz:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90: napsın istemiyom seni geri dön hücreye dönüş sperme dönüş yumurtaya dönüş vss mi desin bebeğe yada yarabbim istemiyom geri almı desin töbe töbeee hayırlısı olsun demek düşer bize ayrıca tebrik etmek tabii

o halde ok yaa zaten bende aynını demiştim sanki aklımda sahur gibi bişi kalmışta hani yanlış olmasın dedim.güzel o halde cuma iftar öncesi

ay bende sabirsizlaniyorum cumayi sanki size takildikca zayifladim gibi geliyo fazlada birsey yaptigim yok tartida hep ayni gösteriyo ama 2 hafta önce kendime biriki yüzük aldim bol geliyo yoksa cok yazisdigimdan geliyo esime bugün diyom bak kemiklerim cikmaya basladi bogazimin orda eh diyo sadece bogazin zayiflamis benlen dalga gecti

Son düzenleme:
hadiin ben gidiyom soframı hazırlayayım balkona .döşeyeyim kahvaltılıkları bardakları meşrubatları sonra yayla çorbamdan yarım kase ve tavuğumla salatamı yiyeyim e bir bardak kola içebilirim yada ayran bilemiyom şuan da o an belli olur allah kabul etsin iyi iftarlarrrr

vermişsindir vermsesn bile ödem gitmiştir belki ben ilk haftada 3 kilo vermiştim ödem gitmşti ama sanki 6 kilo gitmiş gibiydi vücuttan şişlik gidince iyi oluyo.sen bakma eşine benimki de bana 75 ten 70 e insen yine yeter diyodu sonra 70 e nince 65 e insen yeter demeye başladı ancak verirsin vss şimdi 66 kg yi görünce sen baya azimlisin 55 de inersin demeye başladı geri vitesssssssssssssssssss.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…