70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay sanki benim esimi anlatiyorsun o da öyle diyo su 70 e bi varamadin yine mi diyet ben bildim bileli diyet yapiyon diyo hadi isallah bu sefer basaririm da böyle baka kalir

Son düzenleme:
aaşeeeeeeeeeeeee tebrik ederimmmmmmmmmmm :)
idolümsün, bende bisürüü bebek istiyom böyle yasları yakın olsun, ewde dolansınlar istiyom
bereketiyle, huzuruyla gelsin insallah o güzel bebek :)

bu nasıl bir ihtiras, nasıl bir şehvettt anacııım, tüplerini bağlattığın halde yolunu bulmuş o minnak bebecik :)

tü tü tüüüüüüüüüüü maşşalllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhh

teyze oluyozzzz yuppiiiiiii :118::118:

hayırlı olsun arkadasım bende ıs arıyorum yana yakıla keske benıde bulsalar

cok sevındım ablacıgım ıns rahat bır hamılelık gecırırsın allah saglıklı sekılde kucagına almayıda nasıp eder ıns kac haftalıkmıs ögrendınmı ?

AYNEN AL BENDENDE OKADAR KAÇ TANE DOĞURCAMIZI BAŞKALARINAMI SORUCAZ BİDE AMAN ALLAHIM,,NEYSE SEN KEYFİNE BAK HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR DİCEM AMA O 3 ÇOCUKLA ALLAH GERÇEKTEN KOLAYLIK VERSİN BAK BUDA DÖRDÜNCÜ:118::84:EH İLK GÜNLER BÖYLE OLUCAK DEVAMLI MIZ MIZ SÜT SÜT DİYE ESONRASINA NASIL OLACAĞINA KARAR VERİRİZ

Canım tebrik ediyorum..Bu durum beni o kadar şaşırttıki ...Ben 4 yıldır istiyorum ve olmuyor..Lütfen benim için ve benim gibi olanlar için dua et..
allahım sanada en kısa zamanda istediğin evladı nasip etsin şu mübarek ramazanın hürmetine amin

ezan okunalı yarım saat oldu ben geçmişi okumaktan yemeğe geçemedim ortalıkta beni bekliyo hadi kaçtım schüsss
menüde
domates çorbası yaptım

bütün biber kızarttım
yoğurt
11tanede domates
çay

Canım resimleri paylaşacaktım nasip hamilelik resimlerineymiş..
Kızkardeşimde resimler..
Çıkınca verecek..
Barbunyayı hallettim...
Almış getirmiş benimkisi..
Midemde valla
Az sonra iğneye çıkarım ben

Sağol canım...

saglikli dogsun isallah keske benimde tüpler acilsa kendiliginden ben 4 sene önce artik tüp bebek yaptirdim normal sekilde hamile kalamayinca o da bereketiyle geliyor bak hemde mubarek ramazan ayinda herseyin hayirlisi canim

Sağol canım amin..İnşallah senin de olur canım...

Canım evet bizde 4 kızkardeşiz..
KAlabalık bir ailenin ne demek olduğunu
Onun zevki de tadı da bambaşka değil mi....
Zor olacak ama doğsun sağlıcakla da...
Rabbim çok büyük...

Canımsın bilsem diyete devam eder miydim...
Ama mayıstan beri zaten bir ileri bir geri...
Böyle umursamaz
Gerilimli
huysuz bişey olmuştum...
Rabbim onu ilk aylar korurmuş zaten teyzesi..

Ağzına sağlık gülüm be...

Utandırdın kız beni...
İnşallah seninde olur bebeğim...
Hele bir evlen...
Sonra hemen ilk aydan dicem yok mu kız diye
İşin için de hayırlı olsun...

öğrendim gülüm..
11 haftalıkmış..

Süpersin canım ya...
Ağzından bal damlıyor...
Dördüncü pek yaramaz olmuş ya...

güzeller uzun bir aradan sonra merhabaaaa! bayadır yoktum buralarda, hatırlar mısınız beni bilmem :) en son 68 kiloydum şimdi 67 yim hedefim 60. sizin nasıl gidiyor diyetler? bir sorum olacak; yarına misafirlerim gelecek yemeğe. acaba mezeleri bu akşamdan yapsam yarına bozulurlar mı? acil yardımmmm!
:26:

Allah kabul etsin kısçeelerrrr :82:
İftar menümü yazayım.
Yarım kase bol pulbiberli tavuk çorbası
1 tane but azcık patates azcık bezelye (fırında poşette yaptım:82:)
2 bardak ayran
Salata :) Nasıll sizceee?

merhaba güzel bayanlar,
İftarımızı da yaptık çok şükür yazıyım hemen sanki fazla geldi bana yediklerim ya
3 bardak koccaman bardak su, yayla çorbası 1,5 tabak çok güzeldiii...
1dilim ekmek, bol salata, 200 gr kadar da yağsız tavuk yedim aralarda bol bol su içtim şimdide kalkıp egzersiz yapcam yazarım fıstıklar

Arkadaşlarım;
Forumda büyük harflerle yazı yazmak bağırmak vs anlamına geldiği için yasaktır...Lütfen bu kurala uyalım:)

bu yazı bana sanırım çünkü en son yazımda büyük harflerle yazan bendim ama hemen açıklıyayım,capslock'un açık olduğundan habersiz yazmış oldum yazımı sonrada farkettiğimde silip aynısını küçük yazıyla yazmaya üşendim açıkçası oyüzden yoksa bilerek yaptığım bişey değildi neyse dikkat ederim bidahakine:97:

Oluruz tabı tatlım ya bu kadar sıkıntı yapmana gerek yok kımseyı de goturme bosver bız sana soylerız ıyımı değilmi tabi sen bilicen en son kararı...

Hadi hayırlısı inşallah...
Rabbim bir melek daha yollamış senin gibi anaç bir kadına..
eminim ki sen o 4 yavrunun da üstesinden bal gibi gelirsin...
Yeterki evlatlarımız hayırlı olsun, imanlı olsun, vefaları olsun, bahtları açık olsun...
Gerisi bize huzur düşer zaten... inşallah kolay bir hamilelik geçirir sağlıkla kucagına alırsın..
3 ayın bıtmıs zaten geriye kaldı 6 küsür ay... gidiciyim ne demek... burda diyet dışı bin tane konu konuşuyoruzda seninle muhabbete mi yer olmayacak...
Kendini özletme gel yine...

Canım bence güzel.. bende sade şeyleri ararım hep bu tip şeylerde..
Hatta aradığım modeli halen bulamadım diyebilirim ben hala çeyiz takımı alıcam biliyormusun..
2 tane günlük takım eskittim ama hala beğendiğim bir misafir takımı bulamadım alamadım..
bir tane bernardo da bir model begenmıstım ama onunda ortasında hafıf golgelı gıbı yaprak motifi varmıs onu ben duz sanıyordum değilmiş o yuzden o da kafamdan cıktı...
bakalım güzel bir sade model bulursan bana da haber ver..

Bizde 4 kardeşiz anacım doğurmuş doğurmuş büyütmüş o zamanlar bezde yok varsada tek tük zenginler alırmıs tabı..
Bizimki memur maaşı.. 12 yıl aralıksız b.klu bez yıkamış afedersin :) onları kaynatmak gözlerini kısa kısa kırışmış hep ...
Bizimkilerde emek illaki ama o zamanlarda çok daha emek var işte... şimdi bize olsa çocuk altına yapacak diye korkarız.. :)
Herşey bezlede bitmiyor tabi ama canımız daha bır kıymetlı oldu bızım cocuk yapmaya bakamam edemem dıyoruz en basta ben kendım ıcın dıyorum..
birinciyi yaptım, bekarken 4 cocuk yaparım diye atan ufuren ben sımdı yeter dıyorum ılkı bıraz buyusun aman sonra ıkıncıyı yaparım o da yeter...
Bızımkı plan tabı ne gelırse Allahtan.... hepimizin hakkında hayırlısı...

ohh anlamadım 4. çocuk yolda bide 6 yı düşünüyorsnuz..el insaf yaa..savaş mı çıkacak bu kadar çocuk niye

Okumanın ve anlamanın arasındaki farkı gayet net bir şekilde ortaya koyuyorsun..
bu tip durumlara düşenlere sazan derler o kelimeyi pek sevmem ama şuan aynen onu ifade ediyorsun yapacak birşey yok...

Canım tartılma günümüz perşembe iftardan hemen önce...
Bu şekilde tartılıp cuma günü bildirim yapıyoruz...

ay canim benim hosgelmissin ama senin adina cok sevindim supriz bebek var allah herseyden once saglik versin hayirli dogumlar nasip etsin artik uc degil dort melegin annesisin...

Eveeet... Bir ramazan menüsü daha...

Sahur:

1 haş yumurta, 1 küçük dil pide, domates, peynir, salatalık.

Öncesinde ve sonrasında toplam 1 lt su.

-

İftar:

1 tb tavuk sote (yağsız), 1 dil pide, salata.
1 dil. güllaç (yağsız, çok az şekerli).... :78::78:

Öncesinde ve sonrasında toplam 2 lt civarı su...

oh oh çok ii,yaw ben iftarda yarın pideyi götürdüm iimi,valla dayanamıyorum yumuşacık pide nolcaktıı,ramazanda yemicezde ne zaman yicez sanki:87::132::118:

oh oh çok ii,yaw ben iftarda yarın pideyi götürdüm iimi,valla dayanamıyorum yumuşacık pide nolcaktıı,ramazanda yemicezde ne zaman yicez sanki:87::132::118:

16 kiloyu vermişin konuşuyon tabi.. ben yarım pideyi götürürsem geriye ne yicem su dan şiştim zaten..
şu güllaç olmasa başım rahatta.. güllaç başımın belası... Allahtan onu da diyet usülü yapıyoruz yağsız çok az şekerli sadece ceviz...
bide dolu dolu olsa kalorisi daha fazla olacak aman...

ne diyim valla bende güllacı hiç sevmem ne garip dimi,geçen sene bi yapmıştık eşimle ilk ve son yapışımız oldu ikimizde hiç sevmedik bidahada almadık haliyle ,herkezin damak tadı işte mesela bende pudinge ve bol cevizli ev baklavasına hayır diyemem bayılırım ölürüm ölürüm:85::83:

bol cevizli ev baklavasını bende severım çok aramam ama olduğunda yerim.. diğer tatlıcı yapımı baklavaları hiç yemem zaten..
çok şekerli çok ağır geliyor.. ev baklavasının da şerbetini çekmiş daha da dibinde olmayacak yani şerbet içinde yüzmücek o zaman onu da yiyemem..

benim öldüğüm bittiğim tek şerbetli tatlı vardır o da iyi kızarmış az şerbetli bir künefeee bayılırım.. puding vs bende severim ama kendımı tutamam kase kase yerım dıye yapmıyorum.. anca eşim oğlum isterse...
güllacı yoksa siz mi beceremediniz kız.. hamur mu ettiniz ... ondan sevmemiş olabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…