vermişsindir vermsesn bile ödem gitmiştir belki ben ilk haftada 3 kilo vermiştim ödem gitmşti ama sanki 6 kilo gitmiş gibiydi vücuttan şişlik gidince iyi oluyo.sen bakma eşine benimki de bana 75 ten 70 e insen yine yeter diyodu sonra 70 e nince 65 e insen yeter demeye başladı ancak verirsin vss şimdi 66 kg yi görünce sen baya azimlisin 55 de inersin demeye başladı geri vitesssssssssssssssssss.......
kızlar güzel bi şirketten iş teklifi aldım hiç aklımda yoktu daha önce muhasebede 5 yıl çalışmıştım çocugum için istifa etmiştim şimdi başka bi firmada aynı iş teklifi 8-5 çalışcam cumartesileri öğlene kadar maaşıda iyi gidip gelme sorunumda yok sanırım kabul edicem çalışma hayatım yeniden başlıyo gibi hayırlısı
[ı]düğün herşey güzel başladı aslında...
Ben kızkardeşimle oynarken başım döndü...
Hop yere....
Kaldırdılar, eşim geldi..
Yaslandım göğsüne ağladım ağladım....
Umurumda değildi bakışlar..
Duymadım bile söylenen şarkıları...
Sonra eşim çok ısrar etti...
Doktora gidelim dedi...
Sürekli düşük tansiyon sürekli düşüyorum...
Gittik...
Meğer hamileymişim...
şüphelerim vardı...
Uzun süredir olmuyordum ama hep bir tesellim vardı..
Sütüm koruyordu beni ya...
Birde ne gergindim 2-3 aydır..
üstelik oğlumda vardı benim kızımda...
Hem de iki kızım vardı...
Ilerde her işimi tutacaklardı ya
tüp ligasyon olmamış mıydım ben geçen yaz?
Herkese dua ediyordum hamile kalın diye
döndü kendimi mi tuttu
yaşları çocukların çokta yakındı ya
6-3-1 bu da karnımda 0 .....
Daha bakıcı bulamaıştım...
Kk daki ilk ve tek cezamı bile bu çocuk konusunda rızıktan almıştım...
Nasıl bişeydi bilemedim...
Günlerce büyüdü içimde düşünceler...
Habire kilo verdim...
61 le çıkmıştım tatile ya
58 lerdeydim artık..
Hedefim...
Ulaşmıştım...
Ve hamileydim...
Hemde 4. Bebeğime...
Ramazanın yüzü suyu hürmetine öğrendiğim minik bebeğime
sarıldım...
Sonra baharıma ceylin azrama ve emir'ime.
Doğuracaktım bunu da...
Kız erkek fark etmezdi...
Rabbim hayırlısını versin
başka dileğim yoktu...
Sanırım bu topikle aylar sürecek bir zorunlu ayrılık
yaşıyorum...
Ama alıştığım arkadşalarım sizler..
Umarım benim yokluğumda hedeflerinize
hızlıca ulaşırsınız...
Sizleri seviyorum...[/ı]
AYNEN AL BENDENDE OKADAR KAÇ TANE DOĞURCAMIZI BAŞKALARINAMI SORUCAZ BİDE AMAN ALLAHIM,,NEYSE SEN KEYFİNE BAK HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR DİCEM AMA O 3 ÇOCUKLA ALLAH GERÇEKTEN KOLAYLIK VERSİN BAK BUDA DÖRDÜNCÜ:118::84:EH İLK GÜNLER BÖYLE OLUCAK DEVAMLI MIZ MIZ SÜT SÜT DİYE ESONRASINA NASIL OLACAĞINA KARAR VERİRİZTeşekkür ederim güzel gönüllü arkadaşım...
Geleceğim takım için bana açık bir kapı bırak...
Güzel kızım senin yaşamışlığın kadar benim okumuşluğum var
Öncelikle yüksek lisans yapmış iki üniverste bitirmiş biriyle muhatapsın, ben kiminle muhatabım inan merak etmiyorum kızım
Senin o tarih diye tek kelimeyle ağzına aldığın kelime hakkında benim sayısız kitabım var!
Eğer yarışmak istersen yanlış kapıdasın yavrum..
Git akranlarınla kapış...
Hep derim eğitim şart diye...
Son kez eğitim şart!
allahım sanada en kısa zamanda istediğin evladı nasip etsin şu mübarek ramazanın hürmetine aminCanım tebrik ediyorum..Bu durum beni o kadar şaşırttıki ...Ben 4 yıldır istiyorum ve olmuyor..Lütfen benim için ve benim gibi olanlar için dua et..
saol cnm tşk ederim mutlaka teyzeleri olarak merak ederiz hamile resimlerini bizle paylaşırsan çok sevinirim cnm
ay kıyamma canı çektiii enişteye söle konserve alsın bi lokmada olsa ye cnm yemeklerimiz aynıymış hayırlı iftarlar cnmm
bak bide tüpleri bağlatmışın yine hamile kalmışsın.kızım ALLAH iasterse erkek bilem doğurur kaldki tüp bağlatacan.benim bi arkadaşta spiralle hamile kaldı şuan 3.ye :) nasibi varsa bebeğin .kaderde varsa aileye gelecek bir boğaz daha rabbim iyisini bilir de mucize gibi gösterir herşeyi bize.işte tam da böyleee
saglikli dogsun isallah keske benimde tüpler acilsa kendiligindenben 4 sene önce artik tüp bebek yaptirdim normal sekilde hamile kalamayinca o da bereketiyle geliyor bak hemde mubarek ramazan ayinda herseyin hayirlisi canim
Aysebahar: Merhabaa :))) Sizin için zor olacak ama ilerisi için o kadar güzel bir şey olacak ki.
Biz 3 kız kardeşiz. En küçükleri benim ve 22 yaşındayım. Kalabalık aileleri hep sevmişimdir. Yaşınız geçince çocuklarınız büyüyünce evdeki o kalabalık hava şimdi ki halinizi düşünerek eminim ki gülümseyeceksiniz. Allah kolay bir hamilelik dönemi geçirmenizi nasip etsin.
Hayırlısı olsunnn. Sevgilerrrr
qivicimm: Beğendiğin sade takımlar çok hoş bence. Sadelikten yanaysan ideal. Ben kare tabakları da çok beğeniyorum.
Sen hoşlanır mısın bilmem ama onlara da bi bak benceee :26:
mayısmııı kız nasıl anlamadın allah senin iyiliğini versin emiii.ay diet diye mahvettin çocuğu hemen yiyeceklerine dikkat ediyorsun bol meyve ye bakem hemen sebze yemeklerine dal 3-5 gün kiloyuda düşünme o kadar nasılsa veriyorsun ama abartma tabii dengeli beslen çocuk bir kamyonda yesen aynı gelişimi göstericek zaten yeterki lazım olanı ye sen :))
merak etme sana yük olmazz:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90: napsın istemiyom seni geri dön hücreye dönüş sperme dönüş yumurtaya dönüş vss mi desin bebeğe yada yarabbim istemiyom geri almı desin töbe töbeee hayırlısı olsun demek düşer bize ayrıca tebrik etmek tabii
aaşeeeeeeeeeeeee tebrik ederimmmmmmmmmmm :)
idolümsün, bende bisürüü bebek istiyom böyle yasları yakın olsun, ewde dolansınlar istiyom
bereketiyle, huzuruyla gelsin insallah o güzel bebek :)
bu nasıl bir ihtiras, nasıl bir şehvettt anacııım, tüplerini bağlattığın halde yolunu bulmuş o minnak bebecik :)
tü tü tüüüüüüüüüüü maşşalllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhh
teyze oluyozzzz yuppiiiiiii :118::118:
hayırlı olsun arkadasım bende ıs arıyorum yana yakıla keske benıde bulsalar
cok sevındım ablacıgım ıns rahat bır hamılelık gecırırsın allah saglıklı sekılde kucagına almayıda nasıp eder ıns kac haftalıkmıs ögrendınmı ?
AYNEN AL BENDENDE OKADAR KAÇ TANE DOĞURCAMIZI BAŞKALARINAMI SORUCAZ BİDE AMAN ALLAHIM,,NEYSE SEN KEYFİNE BAK HAMİLELİĞİN TADINI ÇIKAR DİCEM AMA O 3 ÇOCUKLA ALLAH GERÇEKTEN KOLAYLIK VERSİN BAK BUDA DÖRDÜNCÜ:118::84:EH İLK GÜNLER BÖYLE OLUCAK DEVAMLI MIZ MIZ SÜT SÜT DİYE ESONRASINA NASIL OLACAĞINA KARAR VERİRİZ
allahım sanada en kısa zamanda istediğin evladı nasip etsin şu mübarek ramazanın hürmetine amin
ezan okunalı yarım saat oldu ben geçmişi okumaktan yemeğe geçemedim ortalıkta beni bekliyo hadi kaçtım schüsss
menüde
domates çorbası yaptım
bütün biber kızarttım
yoğurt
11tanede domates
çay
Arkadaşlarım;
Forumda büyük harflerle yazı yazmak bağırmak vs anlamına geldiği için yasaktır...Lütfen bu kurala uyalım:)
kızlaar bişi paylaşacaktım dünden beri bakın yeri de geldikalbim öyle temizmiş ki dün akşam üzeri daldım gittim bir ara hani lequu ile iş ikramiye muhabbeti falan geçti ya, o geldi aklıma aşkım da dört ikramiye alıyor bi de argede çalıştığı için extra bir miktar veriyorlarmış geçen geçti muhabbet (hoş çocuk benim gibi değil ki mobilya eşya parası biriktirmek için kıt kanaat geçiniyor ). neyse dalmışım aklımdan geçiyor annem de ikramiye falan alıyor bayram ikramiyesi de veriyorlardır. kurumsal oldukları için ama. yani aklımdan kurumsal olan ve olmayan imkanları kıyaslıyorum çünkü artık yeni iş bakmaya başlayacağım. acaba böyle ofis büro gibi kuruluşlarda böyle küçük de olsa oluyor mudur diye merak ederken bir zarf getirdi iş arkadaşım. patron ramazan dolayısıyla bir miktar ikramiye vermiş işin parasında pulunda değilim de hani böyle tam bu işleyişi merak ederken düşünürken cevap geldi ya şok oldum tam da 1 seans terapi ücreti ama kafam karıştı çünkü aklıma takılan bir çeyiz takımı var kararsızım ve bir hafta içinde karar verip almazsam kampanyayı kaçırmış olacağım. hem de çok uygun diğerlerine göre. dişimi dırnağımı sıksam başka şeyin ödemesini ertelesem falan ancak o kadar param oluyor ama bu sefer maaşa kadar nasıl geçincem diyordum bu miktarla tam oluyor. ben de şey düşündüm. eğer aklıma yatarsa o kampanyayı kaçırmayayım, zaten 15inde maaş alıyorum terapiyi de o zaman araştırırım diyordum. ki o yemek takımı kampanyasının 31 ağustosa kadar uzadığını öğrendim az önce ben geçen hafta telefonda uzun uzun anlatınca kararsızlığımı nişanlım da merak etti onun için gelmişti haftasonu. ama tabi çocuk pek anlamıyor yemek takımı olaylarından kafama göre iş yapmak istemiyorum annem işten fırsat bulup gelemiyor. yengem iş çıkışı müsait olursa bir gün ondan rica edicem sen de bi bak fikir ver diye zaten yengemin aldığı bir takımı çok beğenmem üzerine tavsiyeyle gittim bakmaya. size de kafamdakileri sorsam resimleri göstersem yardımcı olur musunuz bana? aslında çeyiz topiğinde yapardım belki ama burası daha çok sarıyor beni :124: olur musunuz ha yardımcı olur musunuuuuz :109:
Düğün herşey güzel başladı aslında...
Hop yere....
Doktora gidelim dedi...
Gittik...
Meğer hamileymişim...
Şüphelerim vardı...
Üstelik oğlumda vardı benim kızımda...
İlerde her işimi tutacaklardı ya
Tüp Ligasyon olmamış mıydım ben geçen yaz?
Döndü kendimi mi tuttu
Yaşları çocukların çokta yakındı ya
KK daki ilk ve tek cezamı bile bu çocuk konusunda rızıktan almıştım...
Habire kilo verdim...
58 lerdeydim artık..
Hedefim...
Ulaşmıştım...
Ve hamileydim...
Hemde 4. bebeğime...
Sarıldım...
Sonra Baharıma Ceylin Azrama ve Emir'ime.
Doğuracaktım bunu da...
Başka dileğim yoktu...
yaşıyorum...
hızlıca ulaşırsınız...
Sizleri seviyorum...
çok tatlısın teşekkür ederim. ya işte araştırma aşamasındayım. öncelikle şunu belirteyim koca koca çiçekli böcekli şeylerden hoşlanmıyyorum. sade, şık, spor olabilir. başka dolaştığım yerlerde beğendiklerimden yemek takımı ve kahvaltı takımı aynı desen olan pek yoktu daha karacaya gidemedim ama. ikisi aynı desen olursa ortaya falan extra tabak gerektiğinde uyum sorunum olmaz falan diye düşünmüştüm ama emin de değilim acaba kahvaltı biraz daha canlı mı olsa neyse. bi de benim bir sandık tencerem varmış eski sağlamlardan daha hiç açılmamış. çoğu markalarda ymk+ tencere+ çat kaş seti şeklinde oluyor benimse ymk+kahvaltı+çtl kaş kampanyasına ihtiyacım vardı. hepsi bir arada hem de sade şık hem de diğerlerine göre çok uygun bişiyle karşılaştım kütahya porselende ya fikir verin çok mu sade nasıl? daha dolaşıcam ama kaçırırsam pişman olur muyum.
yaldızlısı değil
Eki Görüntüle 233653 Eki Görüntüle 233654 Eki Görüntüle 233655 Eki Görüntüle 233656 Eki Görüntüle 233657 Eki Görüntüle 233658 Eki Görüntüle 233652
Canım benim...
Önceleri şaşkındım hala şaşkınım ama daha iyiyim canım
Şaşkınlığım tüplerimin bağlı olmasındandı zaten...
Canım ben iyiyim artık...
Bebeğim 3 aylık oldu bile...
İstemediğim bir bebek değil o gülüm...
Beklemediğim bir bebek o gülüm...
Ansızın çalan kapımı...
Baharda gelen...
Bir mucize o...
İsyan eder miyim canım...
Rabbimin hediyesi onlar bana... Emaneti...
Şikayetim yok inan...
Eşime diyorum sadece bir ev alacaktın ya,
Lütfen çabuk al, bu kış....
Biraz sıkışacağız...
İlk kez bir kış bebeğim olacak...
XLarge aile olduk...
Hayırlısı...
Tamam gülüm...
Sana da iyi akşamlar...
Bebeğim 3 aylık bu arada teyzeleri....
Meğer ben mayıstan beri gebeymişim de
Haberim yokmuş...
ohh anlamadım 4. çocuk yolda bide 6 yı düşünüyorsnuz..el insaf yaa..savaş mı çıkacak bu kadar çocuk niye
kızlar tartılma olayımız perşembe günümüydü artık bide sahurdamıydı bilgi verirmisiniz unuttum yaaaww bide nacizane şimd tartıldımda 65,9 kg çıktım 100 gr daha gitmiş :))))))))))
aslında tartılma işini iftar saati yapsak dicem nasıl olur oruç tutamayanlarda sabah tartılır liste ertesi güne verilse .ne dersin kaptannn yada ben susayımmıya tartılıp kilomuda az görünce aklıma geldi ben gece 12 ye 1 e kadar oturuyom e içiyom e bazen yiyom az olsada ve sahursa bişi kalmamış oluyoda ondan didim.
net bilgiyi alabilirmiyim kızlar kendi kendime gelin güvey olmayayım gene ben şimdi susuzluk zaten vurmuş başımaaa buzdolabını her açışımda su şişelerine atlayasım geliyor sonra orucu hatırlıyom :))
Canım hoşbulduk gülüm...
Hava gerçekten yaramadı...
Ben tonsilit oldum zaten... 10 ieccilin iğnesi verdiler...
Ama nasıl yanıyor canım iğnede...
15 dakika kıpırdayamıyorum o acıdan...
hayır önceden de iğne olurdum
böyle olmazdım...
çocuklara gelince.....
oğlum fenaydı; onu 2 özel hastane götürdük...
ateşi düşürülemedi... kusta bulantı...
kızım kusma bulantı yine aynı
küçük kızım da öksürük var hafif ateş...
en fena ben oldum..
eşim belli etmiyor ama o da hasta..
birde niyetli oruç tutuyor...
gece sahura da kaldıramadım...
sormaaaa
ay canim benim hosgelmissin ama senin adina cok sevindim supriz bebek var allah herseyden once saglik versin hayirli dogumlar nasip etsin artik uc degil dort melegin annesisin...Düğün herşey güzel başladı aslında...
Hop yere....
Doktora gidelim dedi...
Gittik...
Meğer hamileymişim...
Şüphelerim vardı...
Üstelik oğlumda vardı benim kızımda...
İlerde her işimi tutacaklardı ya
Tüp Ligasyon olmamış mıydım ben geçen yaz?
Döndü kendimi mi tuttu
Yaşları çocukların çokta yakındı ya
KK daki ilk ve tek cezamı bile bu çocuk konusunda rızıktan almıştım...
Habire kilo verdim...
58 lerdeydim artık..
Hedefim...
Ulaşmıştım...
Ve hamileydim...
Hemde 4. bebeğime...
Sarıldım...
Sonra Baharıma Ceylin Azrama ve Emir'ime.
Doğuracaktım bunu da...
Başka dileğim yoktu...
yaşıyorum...
hızlıca ulaşırsınız...
Sizleri seviyorum...
oh oh çok ii,yaw ben iftarda yarın pideyi götürdüm iimi,valla dayanamıyorum yumuşacık pide nolcaktıı,ramazanda yemicezde ne zaman yicez sanki:87:Eveeet... Bir ramazan menüsü daha...
Sahur:
1 haş yumurta, 1 küçük dil pide, domates, peynir, salatalık.
Öncesinde ve sonrasında toplam 1 lt su.
-
İftar:
1 tb tavuk sote (yağsız), 1 dil pide, salata.
1 dil. güllaç (yağsız, çok az şekerli).... :78::78:
Öncesinde ve sonrasında toplam 2 lt civarı su...
oh oh çok ii,yaw ben iftarda yarın pideyi götürdüm iimi,valla dayanamıyorum yumuşacık pide nolcaktıı,ramazanda yemicezde ne zaman yicez sanki:87::132::118:
16 kiloyu vermişin konuşuyon tabi.. ben yarım pideyi götürürsem geriye ne yicem su dan şiştim zaten..
şu güllaç olmasa başım rahatta.. güllaç başımın belası... Allahtan onu da diyet usülü yapıyoruz yağsız çok az şekerli sadece ceviz...
bide dolu dolu olsa kalorisi daha fazla olacak aman...
ne diyim valla bende güllacı hiç sevmem ne garip dimi,geçen sene bi yapmıştık eşimle ilk ve son yapışımız oldu ikimizde hiç sevmedik bidahada almadık haliyle ,herkezin damak tadı işte mesela bende pudinge ve bol cevizli ev baklavasına hayır diyemem bayılırım ölürüm ölürüm:85::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?