70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Duşumu aldım ama sanki dünyayı yemiş gibi şişkinim yaa 30 dk da egzersiz yaptım güya bakalım bu hafta tartıda ne görücem :44:

ay anem sütlac yapmis ama yemedim hem oruc tutamiyorum malum regl oldum hemde oturup yemek yiyorum fazla yemedim bende 2-3 tane kücük köfte tursuluk salata bi tabak corba yemek yerken hep aklima sizin yetikleriniz geliyo bende dikkat ediyorum ayy bende kadayifi cok severim kaymakli oo birde simdi türkiyede dondurmalar var kadayifli baklavali simdi olsa da yesem iyiki yokmus yoksa daha da tompis olacam

Konuşasın geldi dimi Çok yemek yiyince ağırlık çöktü. Ellerim göbeğimde öyyleee bakıyorum ekranaa
Ayrıca seni bu güllaç sevgin biterecek

Sorma sonra ne geldiyse başıma güllaçtan geldi dicem...
aman yine Allahtan hafif bir tatlı yıyorum şöyle baklavalara karşı kendimi tutamasam nolurdu..
Allahtan öyle birşey yok.. bak nasıl avuttum kendimi iki dk da...

kızlar ben kaçar saçımı başımı kurutup uyumam lazım kalkamıyorum sonraa

ben nezaman yatarsam yatayim hic kalkamiyorum telefonumda en az 7 tane alarm ayarliyorum 2 tane saat banamisin demiyorum ya olurmu böyle sey birde uykuda kalkiyorum yatakdan camin oraya koydum saatleri basipda yatmayayim diye neyse kalkiyorum kapattiyorum geri yatiyorum bunu en az 5-6 kere yapiyorum bazende umursamiyorum nolcak benim bu halim :97:

Bende dolapta limonlu dondurmayı yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum. Düşünmekle 1 saatim geçti bakalım daha faaliyete geçmedim.
Evet güllaç hafif Allahtan baklava yemiyorsun dediğin gibi onu da yesen ekstra kg alırsın artık

gecen sene anem de yapti fazla beyenmemisdim bugün dedim bidaha deneyelim su gülaci cok güzel diyorlar diye senden duya duya canim istedi

Güvenin için sağol canım..
İnşallah kolay geçer... 3. de sonlarda biraz zorlansam da...
Rabbim büyük diyorum...

Sazan kelimene bayıldım ya...
Benim niye o an aklıma gelmediyse..

ay canim benim hosgelmissin ama senin adina cok sevindim supriz bebek var allah herseyden once saglik versin hayirli dogumlar nasip etsin artik uc degil dort melegin annesisin...

Hoşbulduk gülüm sen nasılsın...
Oğluşun nasıl
Amin güzel kardeşim dileklerin duaların için..
O yüzden sildim ya faceden ismimi...
Doğsun yazarım..
Herkes şaşırsın

hadi kızlar gelin sohbet edek yahu, benim herufle oğlan uyudu..
iki lakırdatak...

Sen lafı aç ...

gecen sene anem de yapti fazla beyenmemisdim bugün dedim bidaha deneyelim su gülaci cok güzel diyorlar diye senden duya duya canim istedi

hehe.. benim adım da güllaca çıkacak... valla ne biliyim hem hafif hemde cevizle çok seviyorum zaten içinde ceviz olmasa kaşığımı bile uzatmam..

işte ben öyle yapmıyorum.. yesem mi yemesem mi diye düşünüyorsam bil ki bunu sonunda yicem diyorum çünkü kararım kesin değil..
ama durup durup gecenin bir vakti yemektense madem yice şimdi yiyim diyorum erken.. ve yiyorum.. ama birşeyi yemeyeceksem de yemicem diyorum ve bitiyor daha kurcalmıyorum..
eğer sende de öyleyse sonunda bunu yiyeceksen bari daha da geç olmadan ye... aman sen yinede bildiğini yap ben teşvik etmeyimde ..

hehe..
aynen öyle oldu ama durum.. baksana atladı gitti birde .. birden girdi laf konuştu bal kabağı, sonra yok oldu...

laf lafı açarmış ya işimiz gücümüz boğaz işte... sen de bakalım bulantı filan hiç olmadımı 3 ay olmuş diyorsun farketmeyeli...
olmadıysa bundan sonrada olmaz heralde... o konuda şanslısın o zaman...

hehe.. benim adım da güllaca çıkacak... valla ne biliyim hem hafif hemde cevizle çok seviyorum zaten içinde ceviz olmasa kaşığımı bile uzatmam..

bi ara ceviz e karsi allergim var sanettim cok korkdum nezaman ceviz yesem kasiniyordun her yerim gittim doktora 2 hafta önce senin toz a karsi allergien var ceviz e deyil dedi bende severim cevizi cevizli dondurma cevizli pasta ama ceviz de cok kalori yokmu ya

Biraz bilinçli geldi bana onun yaptığı...
Sataşıp tartışma çıkarmaktı aleni niyeti..
Ama dedin ya balkabağı çıktı.. Fosssss

Yok canım hep mide yanması yaşadım..
Bende neden bişey yiyemiyorum diyorum...

kızda emiyor ya benim hala...
verdikçe verdim...

Arada ye kız...
bir ceviz ...
dondurma...
mmmmmmmmmmmm

Yok yemedim onun yerine form çayı içtim. Listeye baktım bi ben kilo almışım. Rezilimmm beennnn

aysebahar bende seseryanlan dogum yapmak zorunda kaldim 45 dakika sürüyo o 45 dakika gecmek bilmedi sanki ama oglumu gördüm insan herseyi unuttuyor ya aciyi hamilelikdeki bunaltilari birde ben 6 ay yatmak sorunda kaldim düsük tehlikesinden birde bilincsiz yemek yedim sandim nekadar yersem herseyden cocugum istedigini alir sen öyle san cocuk dogdu 1 kilo 700 gram 8 aylikken anem kizdi sen kendine yemissin onca seyi cocugu bak kedi yavrusu gibi diye yani 96 kiloydum ay sen beni gecmissime götürdün

mide yanmasi bendede vardin doktor bana süt ic dedi nerdeyse günde 2 litre süt iciyordum soguk sicak fark etmiyor ama gercekden geciyo arkadasimin kocasi hep benlen dalga geciyordun möhh diye diye gicik

yok bee gayette leziz bi şekilde hakkıyla yaptık ayıptır söylemesi eşimde bende yeniliklerde pek hamaratızdır,neyse anacım işte sonuç yenmedi bidahada eve sokmam onu
ya aynı bensin haa tabi bende zamanında yapardım öylee hani sabah erken kalkmam gereken günlerde taa uzağa koyarda yatardım ama kalkıp kapatır tekrar uyurdum,10dk sonra tekrar çalardı hadi sil baştan kapat yat

Canım ya oğlun mu var senin*
Bayağı düşük kilolu doğmuş ama...
Şimdi kilosu nasıl...
İlk doğumumda normal doğum yapmaya çalışmıştım
Meğer çatım darmış..
Acil sezeryan...

mide yanmasi bendede vardin doktor bana süt ic dedi nerdeyse günde 2 litre süt iciyordum soguk sicak fark etmiyor ama gercekden geciyo arkadasimin kocasi hep benlen dalga geciyordun möhh diye diye gicik

haklısın evet süt içince geçiyor...

oh oh 2 taraflı eritmişler seni he..
kız 1 yaşındaydı sanırım.. çok da zorlama kendini emziricem diye 3 ayın geçmiş çünkü zaten...
benim bulantım 5,5 ayda geçmişti.. hiçbişey yiyemiyordum sabah aksam çıkar... hep aynı seyı yer dururdum salçalı peynırlı tost annem çocuk kuru doğacak derdi..
sonra 5,5 aydan sonra bir rahatladım senmisin rahatlayan 15 kiloyu aldım son 4 ayda... Allahtan dıyorum bulantım olmus yoksa nolurdum ben oyle zaten her yerim şiş..
o yuzden bır daha hamıle kalırsam kesınlıkle dıkkat edıcem. zayıf hamıle olmak emınım cok guzel bır duygudur...

canım kuruyemişlerin çoğunda kalori yüksek.. ama yediğin miktar belli olucak zaten..
bir dilim güllacın içinde en fazla ne kadar ceviz olabilirki.. zaten dövülmüş... ondan sıkıntı olmaz...

Yok yemedim onun yerine form çayı içtim. Listeye baktım bi ben kilo almışım. Rezilimmm beennnn

sen artılarmıydın... o yuzden mı bu kadar az yıyosun bı kac gundur... ben farketmedım... valla bende gecen hafta regl kurbanı sadece 200 gr verebılmıstım..
sonra regl bıttı az cıkacagıma bır tartıldım 73.7 gördüm tartıda... şok oldum bu ne ya dedım tartımı bozuldu.. ama sanırım bazen şişlik oluyor görüntü olarakta farkettim.. yoksa hıc kacamak yapmamıstım yanı ımkansızdı...
bugun öğle baktım yine gecen haftanın bildirimine dönmüşüm 72.8 aynıyım.... ama kılomun oyle cıktıgını gorunce o aksam ne yedım bılıyomusun saat 12.30 da...
burger kingden chiken royal menü yidimm... sonra daha yeni kendime geliyorum 2-3 gündür yani... neyse cumaya ınsallah bıraz vermıs olurum ya şu güllacı eşim bitirsede rahatlasam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…