Charm, ebruyeter, diddid ,tarfil, sibel29, mywish89+, MâÇâkızı
huuuu....
Konuşasın geldi dimiÇok yemek yiyince ağırlık çöktü. Ellerim göbeğimde öyyleee bakıyorum ekranaa
Ayrıca seni bu güllaç sevgin biterecek
kızlar ben kaçar saçımı başımı kurutup uyumam lazım kalkamıyorum sonraa
Sorma sonra ne geldiyse başıma güllaçtan geldi dicem...
aman yine Allahtan hafif bir tatlı yıyorum şöyle baklavalara karşı kendimi tutamasam nolurdu..
Allahtan öyle birşey yok.. bak nasıl avuttum kendimi iki dk da...
Sorma sonra ne geldiyse başıma güllaçtan geldi dicem...
aman yine Allahtan hafif bir tatlı yıyorum şöyle baklavalara karşı kendimi tutamasam nolurdu..
Allahtan öyle birşey yok.. bak nasıl avuttum kendimi iki dk da...
Hadi hayırlısı inşallah...
Rabbim bir melek daha yollamış senin gibi anaç bir kadına..
eminim ki sen o 4 yavrunun da üstesinden bal gibi gelirsin...
Yeterki evlatlarımız hayırlı olsun, imanlı olsun, vefaları olsun, bahtları açık olsun...
Gerisi bize huzur düşer zaten... inşallah kolay bir hamilelik geçirir sağlıkla kucagına alırsın..
3 ayın bıtmıs zaten geriye kaldı 6 küsür ay... gidiciyim ne demek... burda diyet dışı bin tane konu konuşuyoruzda seninle muhabbete mi yer olmayacak...
Kendini özletme gel yine...
Bizde 4 kardeşiz anacım doğurmuş doğurmuş büyütmüş o zamanlar bezde yok varsada tek tük zenginler alırmıs tabı..
Bizimki memur maaşı.. 12 yıl aralıksız b.klu bez yıkamış afedersin :) onları kaynatmak gözlerini kısa kısa kırışmış hep ...
Bizimkilerde emek illaki ama o zamanlarda çok daha emek var işte... şimdi bize olsa çocuk altına yapacak diye korkarız.. :)
Herşey bezlede bitmiyor tabi ama canımız daha bır kıymetlı oldu bızım cocuk yapmaya bakamam edemem dıyoruz en basta ben kendım ıcın dıyorum..
birinciyi yaptım, bekarken 4 cocuk yaparım diye atan ufuren ben sımdı yeter dıyorum ılkı bıraz buyusun aman sonra ıkıncıyı yaparım o da yeter...
Bızımkı plan tabı ne gelırse Allahtan.... hepimizin hakkında hayırlısı...
Okumanın ve anlamanın arasındaki farkı gayet net bir şekilde ortaya koyuyorsun..
bu tip durumlara düşenlere sazan derler o kelimeyi pek sevmem ama şuan aynen onu ifade ediyorsun yapacak birşey yok...
:
ay canim benim hosgelmissin ama senin adina cok sevindim supriz bebek var allah herseyden once saglik versin hayirli dogumlar nasip etsin artik uc degil dort melegin annesisin...
hadi kızlar gelin sohbet edek yahu, benim herufle oğlan uyudu..
iki lakırdatak...
gecen sene anem de yapti fazla beyenmemisdim bugün dedim bidaha deneyelim su gülaci cok güzel diyorlar diye senden duya duya canim istedi
Bende dolapta limonlu dondurmayı yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum. Düşünmekle 1 saatim geçti bakalım daha faaliyete geçmedim.
Evet güllaç hafif Allahtan baklava yemiyorsun dediğin gibi onu da yesen ekstra kg alırsın artık
Güvenin için sağol canım..
İnşallah kolay geçer... 3. de sonlarda biraz zorlansam da...
Rabbim büyük diyorum...
Sazan kelimene bayıldım ya...
Benim niye o an aklıma gelmediyse..
Hoşbulduk gülüm sen nasılsın...
Oğluşun nasıl
Amin güzel kardeşim dileklerin duaların için..
O yüzden sildim ya faceden ismimi...
Doğsun yazarım..
Herkes şaşırsın
Sen lafı aç ...
hehe.. benim adım da güllaca çıkacak... valla ne biliyim hem hafif hemde cevizle çok seviyorum zaten içinde ceviz olmasa kaşığımı bile uzatmam..
hehe..
aynen öyle oldu ama durum.. baksana atladı gitti birde .. birden girdi laf konuştu bal kabağı, sonra yok oldu...
laf lafı açarmış ya işimiz gücümüz boğaz işte... sen de bakalım bulantı filan hiç olmadımı 3 ay olmuş diyorsun farketmeyeli...
olmadıysa bundan sonrada olmaz heralde... o konuda şanslısın o zaman...
bi ara ceviz e karsi allergim var sanettim cok korkdum nezaman ceviz yesem kasiniyordun her yerim gittim doktora 2 hafta önce senin toz a karsi allergien var ceviz e deyil dedi bende severim cevizi cevizli dondurma cevizli pasta ama ceviz de cok kalori yokmu ya
işte ben öyle yapmıyorum.. yesem mi yemesem mi diye düşünüyorsam bil ki bunu sonunda yicem diyorum çünkü kararım kesin değil..
ama durup durup gecenin bir vakti yemektense madem yice şimdi yiyim diyorum erken.. ve yiyorum.. ama birşeyi yemeyeceksem de yemicem diyorum ve bitiyor daha kurcalmıyorum..
eğer sende de öyleyse sonunda bunu yiyeceksen bari daha da geç olmadan ye...aman sen yinede bildiğini yap ben teşvik etmeyimde ..
Biraz bilinçli geldi bana onun yaptığı...
Sataşıp tartışma çıkarmaktı aleni niyeti..
Ama dedin ya balkabağı çıktı.. Fosssss
Yok canım hep mide yanması yaşadım..
Bende neden bişey yiyemiyorum diyorum...
kızda emiyor ya benim hala...
verdikçe verdim...
yok bee gayette leziz bi şekilde hakkıyla yaptık ayıptır söylemesi eşimde bende yeniliklerde pek hamaratızdır,neyse anacım işte sonuç yenmedi bidahada eve sokmam onubol cevizli ev baklavasını bende severım çok aramam ama olduğunda yerim.. diğer tatlıcı yapımı baklavaları hiç yemem zaten..
çok şekerli çok ağır geliyor.. ev baklavasının da şerbetini çekmiş daha da dibinde olmayacak yani şerbet içinde yüzmücek o zaman onu da yiyemem..
benim öldüğüm bittiğim tek şerbetli tatlı vardır o da iyi kızarmış az şerbetli bir künefeee bayılırım..puding vs bende severim ama kendımı tutamam kase kase yerım dıye yapmıyorum.. anca eşim oğlum isterse...
güllacı yoksa siz mi beceremediniz kız.. hamur mu ettiniz ...ondan sevmemiş olabilirsiniz..
ben nezaman yatarsam yatayim hic kalkamiyorum telefonumda en az 7 tane alarm ayarliyorum 2 tane saat banamisin demiyorum ya olurmu böyle sey birde uykuda kalkiyorum yatakdan camin oraya koydum saatleri basipda yatmayayim diye neyse kalkiyorum kapattiyorum geri yatiyorum bunu en az 5-6 kere yapiyorum bazende umursamiyorum nolcak benim bu halim :97:
aysebahar bende seseryanlan dogum yapmak zorunda kaldim 45 dakika sürüyo o 45 dakika gecmek bilmedi sanki ama oglumu gördüm insan herseyi unuttuyor ya aciyi hamilelikdeki bunaltilari birde ben 6 ay yatmak sorunda kaldim düsük tehlikesinden birde bilincsiz yemek yedim sandim nekadar yersem herseyden cocugum istedigini alirsen öyle san cocuk dogdu 1 kilo 700 gram 8 aylikken anem kizdi sen kendine yemissin onca seyi cocugu bak kedi yavrusu gibi diye yani 96 kiloydum ay sen beni gecmissime götürdün
aysebahar bende seseryanlan dogum yapmak zorunda kaldim 45 dakika sürüyo o 45 dakika gecmek bilmedi sanki ama oglumu gördüm insan herseyi unuttuyor ya aciyi hamilelikdeki bunaltilari birde ben 6 ay yatmak sorunda kaldim düsük tehlikesinden birde bilincsiz yemek yedim sandim nekadar yersem herseyden cocugum istedigini alirsen öyle san cocuk dogdu 1 kilo 700 gram 8 aylikken anem kizdi sen kendine yemissin onca seyi cocugu bak kedi yavrusu gibi diye yani 96 kiloydum ay sen beni gecmissime götürdün
Biraz bilinçli geldi bana onun yaptığı...
Sataşıp tartışma çıkarmaktı aleni niyeti..
Ama dedin ya balkabağı çıktı.. Fosssss
Yok canım hep mide yanması yaşadım..
Bende neden bişey yiyemiyorum diyorum...
kızda emiyor ya benim hala...
verdikçe verdim...
bi ara ceviz e karsi allergim var sanettim cok korkdum nezaman ceviz yesem kasiniyordun her yerim gittim doktora 2 hafta önce senin toz a karsi allergien var ceviz e deyil dedi bende severim cevizi cevizli dondurma cevizli pasta ama ceviz de cok kalori yokmu ya
Yok yemedim onun yerine form çayı içtim. Listeye baktım bi ben kilo almışım. Rezilimmm beennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?