70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya aynı bensin haa tabi bende zamanında yapardım öylee hani sabah erken kalkmam gereken günlerde taa uzağa koyarda yatardım ama kalkıp kapatır tekrar uyurdum,10dk sonra tekrar çalardı hadi sil baştan kapat yat

[/QUOTE]

iste daha bi cözüm bulamadim ona cok uyusam ayni az uyusam ayni en iyisi hic uyumamak o da olmuyo isyerinde geliyo uykum napcaz

ya biri benim çamaşırlarımı katlayıversin hiç canım istemiyo benim koca gelmek saat 1de napacak ozaman ben etmek bana yardım yoksa yemek ben sahurda kocadan dayak sıfır kalori:97:

simdi iyi cok sükür 4 yasinda ama yemek yemeyi fazla sevmiyo bi yiyor tavukdan sonra yok sevmiyor pilav yiyordun onuda istemiyor cok seciyo anem diyo sen en iyisi kaan ne yerse onu ye kesin kilo verirsin
banada hep hemsire geliyordun herhafta kalp atislarini dinlemeye o günü geldi dedi yavaslamis acil ambulans cagirmam lazim tabii ben ve anem basladik aglamaya hastaneye vardik düzelmis doktor kadin dedi riske atamam yinede yapacam sana seseryani ben cok istedim bi cocugum olsun diye oglum olmadan 4 yil önce yine doktor tedavisi ile hamile kalmisdim ikiz olacakdin karnimda ölmüsler bilemediler neden diye 3 aylikken karnimda kürtas yaptilar cok agladim 4 sene sonra yine olsun istedim bu sefer tüp bebek denedik doktor tavsiyesi ile 7 haftalikken is yerine gidecektim sabah birden kanamam geldi basladim aglamaya yinemi diye ama doktor hayret dedi sikki tutunmus hemen yatman lazim hastanemisde düsük tehlikesi var dedi ya anlatsam cok korktum cok üzüldüm sonunda allah bana oglumu verdi cok seviyorum her anne gibi cocugumu

su güllaci yarin yapmam lazim unutmussum tadini o kadar balandira balandira anlatiyon asik oldum senin güllaca

su güllaci yarin yapmam lazim unutmussum tadini o kadar balandira balandira anlatiyon asik oldum senin güllaca

hay Allah iyliğini versin çok birşey bekleme beklentin yüksek olursa beğenmezsin...
bazen birşeyi sevmem için çok özellikli olması gerekmiyor seviyorum işte... ama güzeldir yani..

ya biri benim çamaşırlarımı katlayıversin hiç canım istemiyo benim koca gelmek saat 1de napacak ozaman ben etmek bana yardım yoksa yemek ben sahurda kocadan dayak sıfır kalori:97:

iyi hatirladin siz yazana kadar bende bi kosu su camislari sereyim katlayayim kocam gelcek birazdan naptin bütün gün diycek :97:

Neyse bu kadar çene yeter bana ben kaçayım artık...
Bir yandan yeşil çayımı hürpletirken ayaklarımı uzatıverim accık...
herkese iyi sahurlar şimdiden.. iyi geceler...

tşk ederim cnm çok saol

afiyet bal şeker olsun cnmmm

hay Allah iyliğini versin çok birşey bekleme beklentin yüksek olursa beğenmezsin...
bazen birşeyi sevmem için çok özellikli olması gerekmiyor seviyorum işte... ama güzeldir yani..

kesin rüyamada girer baya da birsey bekliyorum nezaman yazsan illaki güllac biryerlerden göze carpiyo sen bikmiyorsun da güllacdan güllac askin cok büyük bu nasil bi güllacmis ya bekle beni güllac bende yiycem seni

İlk kez 58 ile hamile kaldım..
hep 60 ile kalıp 90 la doğurdum canım...
hep 30 kilo aldım...
ilk kez bilinçli hamileyim ama...
Yani üçünde de cahilmişim aslında ne yiyeceğim konusunda...
Bende merak ediyorum kaç kilo alacağım...

Canım ne çok çekmişsin sende ya..
Oğlun olduğunu hissettim ama biliyor musun sen yazmadan...
ikizlerin için çok üzüldüm..
ben hep isterdim
2 tane doğum yapayım...
ikiz kız ikiz oğlan çıkarıvereyim...

bende katlayacağım az sonra..

bende sanettiyordum iste öbürleri karnimda öldü herhalde vitamin eksik mi kaldi noldu diye olacak mis ama o piskoloji ile bunda asiri derecede yemek yedim birsey olmasin diye ama kendime zarar ettim hem kilo aldim hem bacaklarimda su birikti birde dizlerim kiloyu tasiyamadi iki kere küt diye yere düsdüm yani bende cahildim bilincsiz beslendim 96 kiloydum 9 ay kalsaydin herhalde 100 ü gecerdim

bende ikinci cocuk olsun istiyorum ama ben plan yapmam lazim yine 1 ay kendi bacagima igne vurdum tedavi süresi var hazir olmam lazim keske bende normal sekilde hamile kalabilsem o yüzden kararsizim

o zaman katlamadan tık dolabın içine yarın iftara kadar vaktin olsun..
çok bilmiş seni ama ben iki gündür öyle yapıyorum zaten nolcak şimdi
iyi hatirladin siz yazana kadar bende bi kosu su camislari sereyim katlayayim kocam gelcek birazdan naptin bütün gün diycek :97:
senindemi gece geliyo kız işten ne tesadüf,aynen bende ona diyorum ya işte geliyo görüncede naptın bütün gün diyo bende kk bırakmıyoki diyemiyorum haliylen hatta gelince pcyi bi kapatışım var evde işlerim varken tabi,hani demesin evin işi dururken nettemi oyalanıyosun diyeama iki gündür akşam yemekleri geç yeniyoya ondanmıdır bilmem hiç kalkasım iş yapasım gelmiyo off böyle giderse ramazanda kilo veremicem hareketsizlikten
yaw herkezinde katlancak çamaşırı varmış sevindim valla bende gidemde katlayıverem sizden hayır yok kendi işimi kendim halledem

bende kacayim kocis gelecek biraz toparlayayim hemen saksuk buralari bugün takildim tembeliyim tuttu iyi geceler allah rahatlik versin hepinize :92:

kiz sanki huyumuz suyumuz ayni gibi sanki ikisiz sasirdim hep tutuyor

selam millet

iftar mönüm şööle

1 koca bardak su ile başladım
hurma ile açtım
yarım kase yayla çorbası
1 dilim pide
1 koca bardak su yineeee
ara verdim sigara molasııı
10 dk sonra

1 tavuk bonfile ve yarım patates fırında yapılmış zorla yedim için almadı resmen
3 kaşık salata
1 koca bardak su yineee

şiştiimmmmm

bir bardak çay içtim 5 dk sonra
1 bardak su yineeeee

kızı parka çıkardım 30 dk kadar dolandık parkta pynadı
eve geldim
1 bardak su yineeee
1 bardak yeşil çay
yassı kadayıftan 2 çatal aldım

bu kadar
şimdi accık ütüm var onları yapıyorum gündüz yemiyo valla ütü yapmak 3-5 gömlek vs ütüleyip yatıcam artıkk

Son düzenleme:

Doktor kontrolunde haile kal canım o vakit..
Seninki çok tehlikeli bir hamilelik zira..
Dikkat özen herşey gerektirir...
Allah kolaylık versin canım ya

aysebahar nerden bildin gercekden oglum oldugunu

Canım 6. his mi diyorlar temiz kalplilik mi ermişlik mi?
İnan hepsini diyorlar bana..
Çok yazmayayım...
Ama annem herşeyi rüyasında görürdü
Ondan bulaştı sanırım...

kiz sanki huyumuz suyumuz ayni gibi sanki ikisiz sasirdim hep tutuyor

ay yıllardır arayıpta bulamadığım ikizimi buldum ay inanmıyorumda bi saniye yaw senin yaş 29mu yoksa ,ee olmadıki şimdi bu niye 6 yıl sonra doğmadın senaaa belkide ayrı yumurta ikizleriyizdir önce sen doğmuşsundur bi 6yıl kadar sonrada ben çıkmışımdır:97:

Son düzenleme:

o zaman katlamadan tık dolabın içine yarın iftara kadar vaktin olsun..

allah iyiliğini versin emiii dolaba tıkk heee süpermişşş gel benimkileride tık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…