ya biri benim çamaşırlarımı katlayıversin hiç canım istemiyo benim koca gelmek saat 1de napacak ozaman ben etmek bana yardım yoksa yemek ben sahurda kocadan dayak sıfır kalori:97:
Canım ya oğlun mu var senin*
Bayağı düşük kilolu doğmuş ama...
Şimdi kilosu nasıl...
İlk doğumumda normal doğum yapmaya çalışmıştım
Meğer çatım darmış..
Acil sezeryan...
haklısın evet süt içince geçiyor...
oh oh 2 taraflı eritmişler seni he..
kız 1 yaşındaydı sanırım.. çok da zorlama kendini emziricem diye 3 ayın geçmiş çünkü zaten...
benim bulantım 5,5 ayda geçmişti.. hiçbişey yiyemiyordum sabah aksam çıkar... hep aynı seyı yer dururdum salçalı peynırlı tost annem çocuk kuru doğacak derdi..
sonra 5,5 aydan sonra bir rahatladım senmisin rahatlayan 15 kiloyu aldım son 4 ayda... Allahtan dıyorum bulantım olmus yoksa nolurdum ben oyle zaten her yerim şiş..
o yuzden bır daha hamıle kalırsam kesınlıkle dıkkat edıcem. zayıf hamıle olmak emınım cok guzel bır duygudur...
canım kuruyemişlerin çoğunda kalori yüksek.. ama yediğin miktar belli olucak zaten..
bir dilim güllacın içinde en fazla ne kadar ceviz olabilirki.. zaten dövülmüş... ondan sıkıntı olmaz...
sen artılarmıydın... o yuzden mı bu kadar az yıyosun bı kac gundur... ben farketmedım... valla bende gecen hafta regl kurbanı sadece 200 gr verebılmıstım..
sonra regl bıttı az cıkacagıma bır tartıldım 73.7 gördüm tartıda... şok oldum bu ne ya dedım tartımı bozuldu.. ama sanırım bazen şişlik oluyor görüntü olarakta farkettim.. yoksa hıc kacamak yapmamıstım yanı ımkansızdı...
bugun öğle baktım yine gecen haftanın bildirimine dönmüşüm 72.8 aynıyım.... ama kılomun oyle cıktıgını gorunce o aksam ne yedım bılıyomusun saat 12.30 da...
burger kingden chiken royal menü yidimm...sonra daha yeni kendime geliyorum 2-3 gündür yani... neyse cumaya ınsallah bıraz vermıs olurum ya şu güllacı eşim bitirsede rahatlasam...
ya biri benim çamaşırlarımı katlayıversin hiç canım istemiyo benim koca gelmek saat 1de napacak ozaman ben etmek bana yardım yoksa yemek ben sahurda kocadan dayak sıfır kalori:97:
hayırlı olsun arkadasım bende ıs arıyorum yana yakıla keske benıde bulsalar
cok sevındım ablacıgım ıns rahat bır hamılelık gecırırsın allah saglıklı sekılde kucagına almayıda nasıp eder ıns kac haftalıkmıs ögrendınmı ?
Canım resimleri paylaşacaktım nasip hamilelik resimlerineymiş..
Kızkardeşimde resimler..
Çıkınca verecek..
Barbunyayı hallettim...
Almış getirmiş benimkisi..
Midemde valla
Az sonra iğneye çıkarım ben
Sağol canım...
Sağol canım amin..İnşallah senin de olur canım...
Canım evet bizde 4 kızkardeşiz..
KAlabalık bir ailenin ne demek olduğunu
Onun zevki de tadı da bambaşka değil mi....
Zor olacak ama doğsun sağlıcakla da...
Rabbim çok büyük...
Canımsın bilsem diyete devam eder miydim...
Ama mayıstan beri zaten bir ileri bir geri...
Böyle umursamaz
Gerilimli
huysuz bişey olmuştum...
Rabbim onu ilk aylar korurmuş zaten teyzesi..
Ağzına sağlık gülüm be...
Utandırdın kız beni...
İnşallah seninde olur bebeğim...
Hele bir evlen...
Sonra hemen ilk aydan dicem yok mu kız diye
İşin için de hayırlı olsun...
öğrendim gülüm..
11 haftalıkmış..
hay Allah iyliğini versinçok birşey bekleme beklentin yüksek olursa beğenmezsin...
bazen birşeyi sevmem için çok özellikli olması gerekmiyor seviyorum işte... ama güzeldir yani..
oh oh 2 taraflı eritmişler seni he..
kız 1 yaşındaydı sanırım.. çok da zorlama kendini emziricem diye 3 ayın geçmiş çünkü zaten...
benim bulantım 5,5 ayda geçmişti.. hiçbişey yiyemiyordum sabah aksam çıkar... hep aynı seyı yer dururdum salçalı peynırlı tost annem çocuk kuru doğacak derdi..
sonra 5,5 aydan sonra bir rahatladım senmisin rahatlayan 15 kiloyu aldım son 4 ayda... Allahtan dıyorum bulantım olmus yoksa nolurdum ben oyle zaten her yerim şiş..
o yuzden bır daha hamıle kalırsam kesınlıkle dıkkat edıcem. zayıf hamıle olmak emınım cok guzel bır duygudur...
simdi iyi cok sükür 4 yasinda ama yemek yemeyi fazla sevmiyo bi yiyor tavukdan sonra yok sevmiyor pilav yiyordun onuda istemiyor cok seciyo anem diyo sen en iyisi kaan ne yerse onu ye kesin kilo verirsin
banada hep hemsire geliyordun herhafta kalp atislarini dinlemeye o günü geldi dedi yavaslamis acil ambulans cagirmam lazim tabii ben ve anem basladik aglamaya hastaneye vardik düzelmis doktor kadin dedi riske atamam yinede yapacam sana seseryani ben cok istedim bi cocugum olsun diye oglum olmadan 4 yil önce yine doktor tedavisi ile hamile kalmisdim ikiz olacakdin karnimda ölmüsler bilemediler neden diye 3 aylikken karnimda kürtas yaptilar cok agladim 4 sene sonra yine olsun istedim bu sefer tüp bebek denedik doktor tavsiyesi ile 7 haftalikken is yerine gidecektim sabah birden kanamam geldi basladim aglamaya yinemi diye ama doktor hayret dedi sikki tutunmus hemen yatman lazim hastanemisde düsük tehlikesi var dedi ya anlatsam cok korktum cok üzüldüm sonunda allah bana oglumu verdi cok seviyorum her anne gibi cocugumu
İlk kez 58 ile hamile kaldım..
hep 60 ile kalıp 90 la doğurdum canım...
hep 30 kilo aldım...
ilk kez bilinçli hamileyim ama...
Yani üçünde de cahilmişim aslında ne yiyeceğim konusunda...
Bende merak ediyorum kaç kilo alacağım...
Canım ne çok çekmişsin sende ya..
Oğlun olduğunu hissettim ama biliyor musun sen yazmadan...
ikizlerin için çok üzüldüm..
ben hep isterdim
2 tane doğum yapayım...
ikiz kız ikiz oğlan çıkarıvereyim...
bende katlayacağım az sonra..
o zaman katlamadan tık dolabın içine yarın iftara kadar vaktin olsun..
senindemi gece geliyo kız işten ne tesadüf,aynen bende ona diyorum ya işte geliyo görüncede naptın bütün gün diyo bende kk bırakmıyoki diyemiyorum haliylen hatta gelince pcyi bi kapatışım var evde işlerim varken tabi,hani demesin evin işi dururken nettemi oyalanıyosun diyeiyi hatirladin siz yazana kadar bende bi kosu su camislari sereyim katlayayim kocam gelcek birazdan naptin bütün gün diycek :97:
yaw herkezinde katlancak çamaşırı varmış sevindim valla bende gidemde katlayıverem sizden hayır yok kendi işimi kendim halledemİlk kez 58 ile hamile kaldım..
hep 60 ile kalıp 90 la doğurdum canım...
hep 30 kilo aldım...
ilk kez bilinçli hamileyim ama...
Yani üçünde de cahilmişim aslında ne yiyeceğim konusunda...
Bende merak ediyorum kaç kilo alacağım...
Canım ne çok çekmişsin sende ya..
Oğlun olduğunu hissettim ama biliyor musun sen yazmadan...
ikizlerin için çok üzüldüm..
ben hep isterdim
2 tane doğum yapayım...
ikiz kız ikiz oğlan çıkarıvereyim...
bende katlayacağım az sonra..
çok bilmiş seni ama ben iki gündür öyle yapıyorum zaten nolcak şimdi
senindemi gece geliyo kız işten ne tesadüf,aynen bende ona diyorum ya işte geliyo görüncede naptın bütün gün diyo bende kk bırakmıyoki diyemiyorum haliylen hatta gelince pcyi bi kapatışım var evde işlerim varken tabi,hani demesin evin işi dururken nettemi oyalanıyosun diyeama iki gündür akşam yemekleri geç yeniyoya ondanmıdır bilmem hiç kalkasım iş yapasım gelmiyo off böyle giderse ramazanda kilo veremicem hareketsizlikten
yaw herkezinde katlancak çamaşırı varmış sevindim valla bende gidemde katlayıverem sizden hayır yok kendi işimi kendim halledem
bende sanettiyordum iste öbürleri karnimda öldü herhalde vitamin eksik mi kaldi noldu diye olacak mis ama o piskoloji ile bunda asiri derecede yemek yedim birsey olmasin diye ama kendime zarar ettim hem kilo aldim hem bacaklarimda su birikti birde dizlerim kiloyu tasiyamadi iki kere küt diye yere düsdüm yani bende cahildim bilincsiz beslendim 96 kiloydum 9 ay kalsaydin herhalde 100 ü gecerdim
bende ikinci cocuk olsun istiyorum ama ben plan yapmam lazim yine 1 ay kendi bacagima igne vurdum tedavi süresi var hazir olmam lazim keske bende normal sekilde hamile kalabilsem o yüzden kararsizim
aysebahar nerden bildin gercekden oglum oldugunu
kiz sanki huyumuz suyumuz ayni gibi sanki ikisiz sasirdim hep tutuyor
o zaman katlamadan tık dolabın içine yarın iftara kadar vaktin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?