hay Allah iyliğini versinçok birşey bekleme beklentin yüksek olursa beğenmezsin...
bazen birşeyi sevmem için çok özellikli olması gerekmiyor seviyorum işte... ama güzeldir yani..
aysebahar nerden bildin gercekden oglum oldugunu
Doktor kontrolunde haile kal canım o vakit..
Seninki çok tehlikeli bir hamilelik zira..
Dikkat özen herşey gerektirir...
Allah kolaylık versin canım ya
Canım 6. his mi diyorlar temiz kalplilik mi ermişlik mi?
İnan hepsini diyorlar bana..
Çok yazmayayım...
Ama annem herşeyi rüyasında görürdü
Ondan bulaştı sanırım...
Teşekkür ederim güzel gönüllü arkadaşım...
Geleceğim takım için bana açık bir kapı bırak...
Güzel kızım senin yaşamışlığın kadar benim okumuşluğum var
Öncelikle yüksek lisans yapmış iki üniverste bitirmiş biriyle muhatapsın, ben kiminle muhatabım inan merak etmiyorum kızım
Senin o tarih diye tek kelimeyle ağzına aldığın kelime hakkında benim sayısız kitabım var!
Eğer yarışmak istersen yanlış kapıdasın yavrum..
Git akranlarınla kapış...
Hep derim eğitim şart diye...
Son kez eğitim şart!
aynısı bendede vardı bir dönem ama anlatılmazmış derler his geçermiş kalp temizliği derler yada ne biliim işte benimde annemin dedesinde vardı anama ananeme geçmiş ondan banama fazla kalmadı bende kirlendi ruhum sanırım
ama hamilelikte oluyo bişiiler valla
ben şimdi hatırlıyomda valla tüylerim diken diken oluveriyo ilk kızıma hamileyim eski eşim (öküz):) kayınvalde beni pek sevmez her fırsatta çomak sokardı 6 aylık falandım sanırım uyku ile uyanıklık arası bir dede geldi hani derler ya ak sakallı vss ölesinden gel dedi bana kalktım evde bazı yerleri gösterdi bana kayboldu ben tırsık koşup yatağa yattım sabahta benim öküze kalk ben uyuyamadım sabaha kadar dedim böleyken böle akşam bana gösterilen yerleri tek tek kolaçan ettik evden 4 adet nuska çıktı inanırmısınız
çok sık olurdu böle şeyler bana gerçi 13-14 yaşında başlamıştı ama 28-29 larda kayboldu.ama hala bazı derler ya hani 6. his tutuyo yanii :)
ben size ilk mesajımda kötü amaçla birşey demk istemedim..2 çocukla başa çıkamyan kardeşimden sonra şaka anlamında dedim..evet 4 çocukla kendinize zaman ayırabiliyorsanız harikasınız..ben çok çocuk taraftarı olmadığım için bunları söyledim..kaçtane üniversite okuduğunuzu bile yazmışsınız.hadi egonuzu tatmin etmek için size iyi bir fırsat olmuş verdiğiniz cevapla..size 4 çocukla selamlar...bu asabiyeti hamileliğe veriyorum.
canim benim seni gercekten cok ozledim bende ufaklikla ugrasiyom sanki gunden gune gelisme var 50 gunlugune turkiyeye geliyom insalah ogluma yararGüvenin için sağol canım..
İnşallah kolay geçer... 3. de sonlarda biraz zorlansam da...
Rabbim büyük diyorum...
Sazan kelimene bayıldım ya...
Benim niye o an aklıma gelmediyse..
Hoşbulduk gülüm sen nasılsın...
Oğluşun nasıl
Amin güzel kardeşim dileklerin duaların için..
O yüzden sildim ya faceden ismimi...
Doğsun yazarım..
Herkes şaşırsın
Sen lafı aç ...
aynısı bendede vardı bir dönem ama anlatılmazmış derler his geçermiş kalp temizliği derler yada ne biliim işte benimde annemin dedesinde vardı anama ananeme geçmiş ondan banama fazla kalmadı bende kirlendi ruhum sanırım
ama hamilelikte oluyo bişiiler valla
ben şimdi hatırlıyomda valla tüylerim diken diken oluveriyo ilk kızıma hamileyim eski eşim (öküz):) kayınvalde beni pek sevmez her fırsatta çomak sokardı 6 aylık falandım sanırım uyku ile uyanıklık arası bir dede geldi hani derler ya ak sakallı vss ölesinden gel dedi bana kalktım evde bazı yerleri gösterdi bana kayboldu ben tırsık koşup yatağa yattım sabahta benim öküze kalk ben uyuyamadım sabaha kadar dedim böleyken böle akşam bana gösterilen yerleri tek tek kolaçan ettik evden 4 adet nuska çıktı inanırmısınız
çok sık olurdu böle şeyler bana gerçi 13-14 yaşında başlamıştı ama 28-29 larda kayboldu.ama hala bazı derler ya hani 6. his tutuyo yanii :)
sade bence sevıyosan sorun yok....ben kare düşünüyom...
çok tatlısın teşekkür ederim. ya işte araştırma aşamasındayım. öncelikle şunu belirteyim koca koca çiçekli böcekli şeylerden hoşlanmıyyorum. sade, şık, spor olabilir. başka dolaştığım yerlerde beğendiklerimden yemek takımı ve kahvaltı takımı aynı desen olan pek yoktu daha karacaya gidemedim ama. ikisi aynı desen olursa ortaya falan extra tabak gerektiğinde uyum sorunum olmaz falan diye düşünmüştüm ama emin de değilim acaba kahvaltı biraz daha canlı mı olsa neyse. bi de benim bir sandık tencerem varmış eski sağlamlardan daha hiç açılmamış. çoğu markalarda ymk+ tencere+ çat kaş seti şeklinde oluyor benimse ymk+kahvaltı+çtl kaş kampanyasına ihtiyacım vardı. hepsi bir arada hem de sade şık hem de diğerlerine göre çok uygun bişiyle karşılaştım kütahya porselende ya fikir verin çok mu sade nasıl? daha dolaşıcam ama kaçırırsam pişman olur muyum.
yaldızlısı değil
Eki Görüntüle 233653 Eki Görüntüle 233654 Eki Görüntüle 233655 Eki Görüntüle 233656 Eki Görüntüle 233657 Eki Görüntüle 233658 Eki Görüntüle 233652
o tahminde bulunan benmıydım sanki?gelınce anlatıcam demıstın, geldın aklıma geldı soledıklerın sıkbogaz etmıyım şimdi sorupta, canı ısteyınce kendısı anlatır dedım kendı kendımee...
aklıma sacma salak bı suru hastalık, huzursuzluk veren bı suru sey gelmıstı :26: sen gıtmeden bı arkadas, şimdi kım oldugunu hatırlayamadım aysebahar yoksa hamıle mısın demıstı, ozmn dusunmustm acaba olabılır mı dıye, cunku sen reddetmemıstın, gelınce konusuruz demıstın,Allah mı soyletıyo demıstınnn
canım inş bebegın kendı bereketıyle gelıyodur, Allah butun cocuklarına saglıklı, uzun omurler versın, anasız babasız bırakmasın, içinin daralmaları fılan bebişinle su gıbı akıp gıtsın uzıernden
ama bızı de burda boyle bırakma yanı gel nolcak maksat ılla kılo vermek degıl, muhabbetımız tek kılo değıl, bı cok seyı paylasıyoruz, hamıleyken yasadıkalrın bıze de deneyım olur, tecrubelerınden bızde yararlanırızoyle veda dıye kestırıp atma bızı :26:
inş kolay bı hamılelık donemı gecırırsın, hamıleleıgınde dogumunda kolaycacık oluverır hemennnnnn
aynen evlendım 4 yıl oldu halen bı ymek takımı alamadım her sene bı model begenıp vazgecıyom yenısı cıkıyo başka modele aşık oluyom....hahahafırında boyle sebzelı yapılan tavuklara normal sogan değil de, arpacık sogan atarsan tadı harıka oluyo aklında olsunnnn, hem de yemesı daha guzelll
ben zaten anca tavuklusunu yaparım, kırmızı etı pek sevmıyorum bana kokuyo fılan, secıcıyım yanı kırmızı et konusundaa :26: anca kıymayı rahat kullanabılıyorummmmm :26:
bende evde kocişe bezelye yapıp, tavuk yemeye sıze geleyım ozmn
şimdi gelelım fasulyenın faydalarına
yemek takımı sade olmasına sade ama bende oyle cafcaflı seylerden hoslanmam ve kendıme de sade bısıler almıstım, desenı bellı belırsızdı sadece ınce gumuş bı yaldız gecıyodu kenarlarından :26:
bunları gozunle gordun mu pekı, sadece net uzıernde fılan gorduysen catal bıcak takımları bazen cok adi olabılıyolar ya da fotograflandıgı gıbı olmuyolar kesınlıkle ona dıkkat et :26:
yemek takımıyla kahvaltıtakımını aynı ıstemenı anlıyorum ama o takımların düz tabakları fılan hep aynı, buyuk pasta tabagından evınde 24 tane fılan olcak herhalde, bı sure sonra sıkılabılırsın :26:
kahvaltı takımını bıraz daha degısık alsan, mesela onuda porselen tek tek satılan kahvaltılıklarla, yada ıcınde olan rengınden aldıgın renklı tabakalrla komınleyebılırsınnnn dıye dusunuyorum ki ben cokca gezıp kahvaltı takımı almamıstım evlenırken, noble lıfe'ın bı takımında kalmıstı gözüm sonra vazgectım sonra alırız dedım ama alamadık sonradan da :26: bıraz evlenırken ne alırsan onla kalıyosun, amaan velendıkten sonra alırım bakarım olmuyo malesef :26:
canım cinayet senın dediğin .....anne karnında kurtaj yapılırken göruntun almışlar....o mınnacık fasulye kadar yavrucuk bıle....kurtaj aletı ona yaklaşırken......sankı cığlık atar gıbı agzını sonuna kadar açıp rahmın en dibine saklanıyomuş......hamıleyken okudugum kıtapta yazıyodu.....hatta bunu izleyen dr. çok etkilenmiş....birde kürtaj yontemınden bahsedıyım bı yöntem şuymuş...anestezı uzmanının 1 numara cıktı mı dedıyse çocugun kafasını gövdesınden ayırma demekmış....yanı kafa 1 numara.....
okurken gözüm karardı tüylerim diken diken oldu. öyle deme.. üzülme.. üç çocuk bu kadar zorken içinden çıkması zor bize demesi kolay belki ama üç haylazın sabrını veren dördüncünün de verir. kaç haftalıkmış peki? istemeden bir bebeği dünyaya getirmek hiç iyi değil hele ki bu psikolojideyken o bebeğe günah edersin yazık edersin istemedenkesin kararını verdin mi? başka alternatifin yok mu şuan? istemeden doğurma. ya başka yol varsa senin için mümkünse yani söylemesi bile zor ama yani aldırmayı düşün, ya da dünyaya getireceksen kaderine küsmeden kederlenmeden heyecanla bekle büyümesini. ben böyle düşünüyorum. bak hayırlı haberler bunlar üzme kendini. sadece iyi düşün ve gönlünü ferah tut. isyan etme sakın hem bizi de terk etme :93:
ağzına sağlık ablam...okuman var değil mi canım?
hadi otur bir daha baştan oku yazdıklarımı...
bir problem yoksa
bu kez kavrayacağını düşünüyorum...
ha ayrıca çocuklarıma ben ve eşim bakıyoruz..
sen bi kuruş mu verdin de konuşuyorsun...
bakabildikten sonra 4. yü de doğururum...
sana da ne düşer?
bil bakalım....
ohh iyi yapıştırdın lafı ....agzına saglık....ohhh...Teşekkür ederim güzel gönüllü arkadaşım...
Geleceğim takım için bana açık bir kapı bırak...
Güzel kızım senin yaşamışlığın kadar benim okumuşluğum var
Öncelikle yüksek lisans yapmış iki üniverste bitirmiş biriyle muhatapsın, ben kiminle muhatabım inan merak etmiyorum kızım
Senin o tarih diye tek kelimeyle ağzına aldığın kelime hakkında benim sayısız kitabım var!
Eğer yarışmak istersen yanlış kapıdasın yavrum..
Git akranlarınla kapış...
Hep derim eğitim şart diye...
Son kez eğitim şart!
ayy bende x5 ,http://www.krc.com.tr/images/Urunler/9f205fd2-8f9c-4f24-bf95-069ed5d94c8c_yemek_takim.pdf
bende burdan
1687
1510
137
181
X5
bencede tık dolaba bı kere de kırışk gıysın kocan da katladıklarının kıymetını bılsın.....akşama kadar ne iş yaptın dıyolar ya....bak buugn yapmadım fark var mı hayatında dersın?.....çok cadıyım yaa....ya biri benim çamaşırlarımı katlayıversin hiç canım istemiyo benim koca gelmek saat 1de napacak ozaman ben etmek bana yardım yoksa yemek ben sahurda kocadan dayak sıfır kalori:97:
kız 3 aylık hamılesın ve 58 kılosun inşallah bu sefer kılon 70 olmadan saglıklı bı bebeğin olacak....İlk kez 58 ile hamile kaldım..
hep 60 ile kalıp 90 la doğurdum canım...
hep 30 kilo aldım...
ilk kez bilinçli hamileyim ama...
Yani üçünde de cahilmişim aslında ne yiyeceğim konusunda...
Bende merak ediyorum kaç kilo alacağım...
Canım ne çok çekmişsin sende ya..
Oğlun olduğunu hissettim ama biliyor musun sen yazmadan...
ikizlerin için çok üzüldüm..
ben hep isterdim
2 tane doğum yapayım...
ikiz kız ikiz oğlan çıkarıvereyim...
bende katlayacağım az sonra..
Kesinlikle inanıyorum sana...
Okurken tüylerim diken diken oldu inan...
[Bana 2 mesaj yazmışsın..
İki mesajın da aşıkar ne demek istediğin...
Kardeşine dair bir emare yok mesajında...
Ya da şaka yaptığına dair!
Ego tatminini burda yapacak değilim burda beni tanıyan herkes bilir bunu..
Ama keşke sende yapabilecek okumuşlukta olsaydın
Bana tarihten sosyalden siyasetten bahsedeceğine!
Ayrıca asabi değilim yazdığın msjlar çok çirkin ve sakineceydi
Cevap verildi mesajlarına istersen dön bir daha oku..
Ha birde burdaki çoğu kişi çok çocuk taraftarı değil...
Ama üslüp adap edep başka şey kardeşim...
Bana yazan çoğu arkadaşım ya 2 ya bir çocuklu...
Bir üsluba bak... Bir üsluba bak...
Merhaba,öncelıkle hayırlı ramazanlar dılıyorum Allahım ınsallah tuttugumuz orucu kabul eder..
Ben burçin 21 yasındayım 79 kıloyum boy 1,62 bır hafta önce spor salonuna basladım.kılomun yarısı neredeyse yağmış :/
Sizlerınde tavsıye ve tecrubelerınızle beraber kılo vermek ıstıyorum cunku artık etrafımdakı ınsanların benımle dalga gecmesınden sıkıldım
Beni de aranıza alır mısınızzz
Merhaba,öncelıkle hayırlı ramazanlar dılıyorum Allahım ınsallah tuttugumuz orucu kabul eder..
Ben burçin 21 yasındayım 79 kıloyum boy 1,62 bır hafta önce spor salonuna basladım.kılomun yarısı neredeyse yağmış :/
Sizlerınde tavsıye ve tecrubelerınızle beraber kılo vermek ıstıyorum cunku artık etrafımdakı ınsanların benımle dalga gecmesınden sıkıldım
Beni de aranıza alır mısınızzz
iyi geceler kızlarben de albüme fotolar ekledim sonunda. herkes nasıl verdiğini ekliyor ben nasıl aldığımı ekledim. geçiş dönemine ait fotolarım sizlere ömür olduğu için üniye başladığım sene ve bitirdiğim sene ve bu seneki fotolarımdan var. ha bi de hile yaptım yandan olanlardan koydum çok korkmayın diye
Günaydınnlaaar...
Tartılma günü falan konuşulmuş geçen sayfalarda. Ben perşembe günü iftardan beş dk. önce tartılınıp cuma bildirim yapılacak diye okumuştum sanki burda? Bir değişiklik mi oldu ya da yanlış falan mı hatırlıyorum yoksa? :26:
Günaydııınn :)
Benimde kafam karıştı. Ben cuma iftardan önce yapılcak diye biliyodum. En iyisi kaptana sormak sanırım.:26:
KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!
DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?