70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar ben de albüme fotolar ekledim sonunda. herkes nasıl verdiğini ekliyor ben nasıl aldığımı ekledim. geçiş dönemine ait fotolarım sizlere ömür olduğu için üniye başladığım sene ve bitirdiğim sene ve bu seneki fotolarımdan var. ha bi de hile yaptım yandan olanlardan koydum çok korkmayın diye

hay Allah iyliğini versin çok birşey bekleme beklentin yüksek olursa beğenmezsin...
bazen birşeyi sevmem için çok özellikli olması gerekmiyor seviyorum işte... ama güzeldir yani..

bende yapıcam hala duruyor güllaç yaprakları :))) 3 gün evde olmicam iftarda evde iftar yapınca yapıcam kesin bende özledim ama belki iftar davetlerinden birinde çıkar güllaç

aynısı bendede vardı bir dönem ama anlatılmazmış derler his geçermiş kalp temizliği derler yada ne biliim işte benimde annemin dedesinde vardı anama ananeme geçmiş ondan bana ma fazla kalmadı bende kirlendi ruhum sanırım

ama hamilelikte oluyo bişiiler valla
ben şimdi hatırlıyomda valla tüylerim diken diken oluveriyo ilk kızıma hamileyim eski eşim (öküz):) kayınvalde beni pek sevmez her fırsatta çomak sokardı 6 aylık falandım sanırım uyku ile uyanıklık arası bir dede geldi hani derler ya ak sakallı vss ölesinden gel dedi bana kalktım evde bazı yerleri gösterdi bana kayboldu ben tırsık koşup yatağa yattım sabahta benim öküze kalk ben uyuyamadım sabaha kadar dedim böleyken böle akşam bana gösterilen yerleri tek tek kolaçan ettik evden 4 adet nuska çıktı inanırmısınız

çok sık olurdu böle şeyler bana gerçi 13-14 yaşında başlamıştı ama 28-29 larda kayboldu.ama hala bazı derler ya hani 6. his tutuyo yanii :)

Son düzenleme:
kızlar sahura kuru fasülye ve pilav vaar ne kötü benim bu kocaa,neymiş ben var sahurda kahvaltılık yememek bana olacak özel akşam yemeği gibi yemek,yoksa var ben sana küsmek ,demiyomu gıcık bi herif bu ben fasulyemi vurup gelem

ben size ilk mesajımda kötü amaçla birşey demk istemedim..2 çocukla başa çıkamyan kardeşimden sonra şaka anlamında dedim..evet 4 çocukla kendinize zaman ayırabiliyorsanız harikasınız..ben çok çocuk taraftarı olmadığım için bunları söyledim..kaçtane üniversite okuduğunuzu bile yazmışsınız.hadi egonuzu tatmin etmek için size iyi bir fırsat olmuş verdiğiniz cevapla..size 4 çocukla selamlar...bu asabiyeti hamileliğe veriyorum.

Kesinlikle inanıyorum sana...
Okurken tüylerim diken diken oldu inan...

[Bana 2 mesaj yazmışsın..
İki mesajın da aşıkar ne demek istediğin...
Kardeşine dair bir emare yok mesajında...
Ya da şaka yaptığına dair!
Ego tatminini burda yapacak değilim burda beni tanıyan herkes bilir bunu..
Ama keşke sende yapabilecek okumuşlukta olsaydın
Bana tarihten sosyalden siyasetten bahsedeceğine!

Ayrıca asabi değilim yazdığın msjlar çok çirkin ve sakineceydi
Cevap verildi mesajlarına istersen dön bir daha oku..

Ha birde burdaki çoğu kişi çok çocuk taraftarı değil...
Ama üslüp adap edep başka şey kardeşim...
Bana yazan çoğu arkadaşım ya 2 ya bir çocuklu...
Bir üsluba bak... Bir üsluba bak...

Son düzenleme:
canim benim seni gercekten cok ozledim bende ufaklikla ugrasiyom sanki gunden gune gelisme var 50 gunlugune turkiyeye geliyom insalah ogluma yarar

kiz okurken benimde tuylerimdiken diken oldu bendede 6 his olayi vardir hem hisederim hemde ruyasini gorurum ayrica muska olayi insan hayatini etkiliyormu gercekten kardesimden dolayi dedim kardesime 3 cocuklu bir dul bayan musalat olmus kardesimi acayip etkisi altina almis kardesim yakisikli caliskan isinde gucunde bir genctir ustelikbekar yani hic evlenmemis bayana gorede baya genctir kardesim evlenmeyi dusunuyor annemle babam duyarlarsa dunyalari yikilir asla bayani kucumsemiyom ama kendi gibi dul biriyle ciksin kendisinden yasca kucuk bekar bir cocuktan ne istiyor kardesim cok degisti acaba bu kadin kardesime muskami yapti olabilirmi varsa boyle birsey nasil anlasilir....

kızlaar tavsiyelerinizi okudum önerilerinizi gördüm çok şıklar kafam karışık yaa karar vermek zor. ne istemediğimi biliyorum en azından ama çok yönlü düşününce ne zor yaa en zor olanı da birini alınca aklına diğer bin çeşit arasından biri takılır mı acaba diye tereddüt etmek bi de kemik tozu porselenleri var onlar en iyisi ama gerek var mı kaba mı kibar mı kafa karıştırıyor. çok sağlam ve şeffaflar ama bin küsür tl bir yemek takımı karar versem sıkcam dişimi yazılcam taksite :97:
gerdüş hepsini gerçekte gördüm sonra bi de nette inceledim. gerçekte daha hoş duruyorlar.
charm öneri istemişsin ya, kütahyanın çok hoş yemek takımı var 83 parça hem de 280 tl. onu beğenince kütahyanın yolunu tuttum zaten çok aman aman gösterişli bir şey istemiyorsan bence süper bak;

Son düzenleme:
bütün gün yediklerim;

kahvaltı: 1/2 bar süte 2 kaş kornflex

ara: 2 zeytin 4-5 grissini

öğlen: 1 kase mercimek çor, patates püreli iki köfte, 4-5 kaş erişte, 2 dlm ekmek

akşam: küçük bir kabak iki ceviz ve 3 kaşık yoğurtla (yağ tuz yok) severek yaptığım hafif bişi :) 1 soda, 1 şeftali

gece: 2 dilim güllaç, 5 mini browni (mahvettim bütün günü biliyorum )

Son düzenleme:
sade bence sevıyosan sorun yok....ben kare düşünüyom...
o tahminde bulunan benmıydım sanki?
aynen evlendım 4 yıl oldu halen bı ymek takımı alamadım her sene bı model begenıp vazgecıyom yenısı cıkıyo başka modele aşık oluyom....hahaha
canım cinayet senın dediğin .....anne karnında kurtaj yapılırken göruntun almışlar....o mınnacık fasulye kadar yavrucuk bıle....kurtaj aletı ona yaklaşırken......sankı cığlık atar gıbı agzını sonuna kadar açıp rahmın en dibine saklanıyomuş......hamıleyken okudugum kıtapta yazıyodu.....hatta bunu izleyen dr. çok etkilenmiş....birde kürtaj yontemınden bahsedıyım bı yöntem şuymuş...anestezı uzmanının 1 numara cıktı mı dedıyse çocugun kafasını gövdesınden ayırma demekmış....yanı kafa 1 numara.....

ağzına sağlık ablam...
ohh iyi yapıştırdın lafı ....agzına saglık....ohhh...
ayy bende x5 ,
812,
square desıgn collectıon,
8054,
nova ve 10017 lotus modellerını begendım......
ya biri benim çamaşırlarımı katlayıversin hiç canım istemiyo benim koca gelmek saat 1de napacak ozaman ben etmek bana yardım yoksa yemek ben sahurda kocadan dayak sıfır kalori:97:
bencede tık dolaba bı kere de kırışk gıysın kocan da katladıklarının kıymetını bılsın.....akşama kadar ne iş yaptın dıyolar ya....bak buugn yapmadım fark var mı hayatında dersın?.....çok cadıyım yaa....
kız 3 aylık hamılesın ve 58 kılosun inşallah bu sefer kılon 70 olmadan saglıklı bı bebeğin olacak....

ablam yıne ağzına sağlık.......

ayşebaharcım canım hayırlı olsun.....
gerçekten bi mucize....
sorunsuz bi hamilelik diliyorum....
darısı kdr,belenay,ben ve bütün isteyenlerın başına....
sanırım ben hamile olduğunu tahmin etmiştim....
dünedain isimli ark. topıkten hamile kalanlardan....
sen kk 70-79 zayıflama topiğinden zayıflayıp hamile kalıp birlikte hamilelik yaşayanlar topiğini aç kısmetse bizlerde gelek.....

bu arada kaptana duyurulur.....yeni topik açma konusunda......

charm ben sana dememişmiydim topıkte yakında bi hamile çıkacak bakalım kim diye???????

qıvı albümüne bakamadım beni arkadaş olarak ekle de bakıyım....

herkese sahurda afiyet olsun....

bende gidem sahuru hazırlıyam....

Merhaba,öncelıkle hayırlı ramazanlar dılıyorum Allahım ınsallah tuttugumuz orucu kabul eder..

Ben burçin 21 yasındayım 79 kıloyum boy 1,62 bır hafta önce spor salonuna basladım.kılomun yarısı neredeyse yağmış :/
Sizlerınde tavsıye ve tecrubelerınızle beraber kılo vermek ıstıyorum cunku artık etrafımdakı ınsanların benımle dalga gecmesınden sıkıldım

Beni de aranıza alır mısınızzz

hoşgeldın...

aramıza alırız ama bır şartlarımız var.....

öyle merhaba dıyıp kaçmıycan....

her gün düzenli topiğe gelecen ,

gelemiycen zaman haber edıcen,

ne yediğini içtiğini ,yaptığın sporu vs yazıcan...

muahbbetlere katılcan,

her cuma kılo bildirimi yapıcan,

evet ben bunları yaparım dersen kılo vermek için doğru yerdesın.....

bu topik bağımlılık yapar sabah kalkınca ilk açıp göz atmak istediğin sayfa olur,,,,hatta nette gezınmeye vaktın kalmaz buraya laf yetiştirmekten...

neyse sağlıklı kılo vermeler.....eğlenceli sohbetler....

Hoşgelmişsin :) Buraya sürekli takılırsan kilo vereceğini düşünüyorum bi arkadaş açıklamış zaten napman gerektiğini.
Hadi kilo çizelgeni yap ve bize katıl

Yaa ama arkadaş değiliz göremiyorumm. Çok ta merak ediyordum.:26:

Günaydınnlaaar...

Tartılma günü falan konuşulmuş geçen sayfalarda. Ben perşembe günü iftardan beş dk. önce tartılınıp cuma bildirim yapılacak diye okumuştum sanki burda? Bir değişiklik mi oldu ya da yanlış falan mı hatırlıyorum yoksa? :26:

Günaydııınn :)
Benimde kafam karıştı. Ben cuma iftardan önce yapılcak diye biliyodum. En iyisi kaptana sormak sanırım.:26:

Buldum, kırmızıyla işaretlediğim cümle

tabi yazı zaten kırmızıyla olunca işaretlediğim kısım görünmüyor. maviye çevirdim. Şaşkın mıyım neyim. :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…