Buldum, kırmızıyla işaretlediğim cümle
tabi yazı zaten kırmızıyla olunca işaretlediğim kısım görünmüyor. maviye çevirdim. Şaşkın mıyım neyim. :44:
Sabah mahmurluğudur oBulduğun iyi oldu yarın akşam yaparız bakalım bildirimimizi
Merhaba,öncelıkle hayırlı ramazanlar dılıyorum Allahım ınsallah tuttugumuz orucu kabul eder..
Ben burçin 21 yasındayım 79 kıloyum boy 1,62 bır hafta önce spor salonuna basladım.kılomun yarısı neredeyse yağmış :/
Sizlerınde tavsıye ve tecrubelerınızle beraber kılo vermek ıstıyorum cunku artık etrafımdakı ınsanların benımle dalga gecmesınden sıkıldım
Beni de aranıza alır mısınızzz
Buldum, kırmızıyla işaretlediğim cümle
tabi yazı zaten kırmızıyla olunca işaretlediğim kısım görünmüyor. maviye çevirdim. Şaşkın mıyım neyim. :44:
hahahah çok hoş ya kırmızıyla işaretlediğim diye okuyunca yanlış mı okudum diye bir daha yazdığına bakıyorum yanlış mı görüyorum diye bir daha kırmızıya bakıyorum
canım cinayet senın dediğin .....anne karnında kurtaj yapılırken göruntun almışlar....o mınnacık fasulye kadar yavrucuk bıle....kurtaj aletı ona yaklaşırken......sankı cığlık atar gıbı agzını sonuna kadar açıp rahmın en dibine saklanıyomuş......hamıleyken okudugum kıtapta yazıyodu.....hatta bunu izleyen dr. çok etkilenmiş....birde kürtaj yontemınden bahsedıyım bı yöntem şuymuş...anestezı uzmanının 1 numara cıktı mı dedıyse çocugun kafasını gövdesınden ayırma demekmış....yanı kafa 1 numara.....
Duşumu aldım ama sanki dünyayı yemiş gibi şişkinim yaa 30 dk da egzersiz yaptım güya bakalım bu hafta tartıda ne görücem :44:
Charm, ebruyeter, diddid ,tarfil, sibel29, mywish89+, MâÇâkızı
huuuu....
Kızlar günaydın . Biraz geçmişe bakayım dedim AYŞEBAHAR hamilemisin çok güzel bir haber. Ne güzel birsürü çocuğun var keşke bende zamanında 1 çocukta diretmeseydim. Geçen yıl 2. oğlum doğdu ama yaş oldu 38 geç kaldık geç. Çok mutlu oldum senin adına
günaydııınnnn güzeller nasılsınız.bende işte bir iş gününde daha masamdayım:82:
ya bende anlam veremediğim bir şişlik var herşey aynı yemek yeme düzenim.herşey.ama acayip şişkinim bazen çok moralim bozuluyor sanki hiç zayıflamayacağım gibi geliyor.ama sizler aklıma geliyorsunuz kendi kendime eminim kızlrında böyle hissettiği zamanlar olmuştur diyorum. tekrar toparlamaya çalışıyorum.neyse hepinize güzel bir gün diliyorum ben biraz başarı öykülerini okuyum bari tekrar gaza gelmem lazım pes etmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?