70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın bebeklerrr :)

iweeet dün istifamı vermedim, vereemedim
şu an belli deil ne zmn olcağı, öncelikle diğer yerle işe başlama tarihimi belirliyim kendimi garantiye aliim öle istifa ediiim dedim :)

buarada ben itinayla kilo almaya dewam ediyorum, bu sabah itibariylen 61,9 çıktım.. reglolmama az kaldıııı kas gevşeticimmmm nirdeeeeeeee :)
bu hafta benden bişi beklemeyin

günaaaydıııııııııın

gel gel hadi zayıflayalım

Buldum, kırmızıyla işaretlediğim cümle

tabi yazı zaten kırmızıyla olunca işaretlediğim kısım görünmüyor. maviye çevirdim. Şaşkın mıyım neyim. :44:

hahahah çok hoş ya kırmızıyla işaretlediğim diye okuyunca yanlış mı okudum diye bir daha yazdığına bakıyorum yanlış mı görüyorum diye bir daha kırmızıya bakıyorum

hahahah çok hoş ya kırmızıyla işaretlediğim diye okuyunca yanlış mı okudum diye bir daha yazdığına bakıyorum yanlış mı görüyorum diye bir daha kırmızıya bakıyorum

Bende mesajı yolladıktan sonra farkettim, ama düzenlemeye basıp bi maviye çevirişim var görmelisin. :78: :76:

günaydın kızlarr çok sıcak bune yaa rüzgar sıcak hava üflüyo delirsem evin içindeeee allahım sen sabrımı ver orucumu rahat tuutyummm görüşürüz kızlar gene birazdaha uzanıyım ben

günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım mönüyü yazim önce sonra bakıcam geçmişe

sahura kalkamamıştım sabah yemek yok

öğlende adet oldum hemen bir barak su içtim:26:ama bişey yemedim

akşam saat 6da yedim yemeğimi oruçlu olmayınca iftarı beklemedim ama kötü hissediyor insan kendini ya neyse buda Allahtan ne yapalım
akşam:soğuk ayran çorbası,patlıcan közleme bir küçük dolma

saat 10:karpuz yedim sonra dayanamadım dondurma yedim
hiç ekmek yememmişim onu farkettim

tam geçmişe dalmış güzel güzel okuyordum patron geldi kızlar ben çıkıyorum sonra gelirim öptüm herkesi çok yazmayın emi zati okuyamadım geçmişi iyice birikmesin

Günaydın kızlarrr....
Başladık yine toplantı dolu bir güne sıkıldım böyle zamanlarda çantamı alıp kaçmak istiyorum burdan yaa
Oruç tutmazlar ama saygıda yok ne çay istemeleri biter ne suları of of okurken bu durumda olacağım aklıma gelse okumazdım valla ya neyseee
Sahurda;
Domates salatalık 1 dilim ekmek ve 4-5 köfte büyüklüğünde tavuk ızgara yedim yattım 1 litre de su içtim 2 kaşık da dondurma dayanamadım valla çok canım çekti yedim
Evet yarın tartılcaz şimdi yani bakalım ne olcak ne görcem :44:

o okudukların konusunda bilgim yok sudem kafa kopartmak falan doğruysa çok canice evet. ama o kitabın amacı nedir hoş şeyler düşünmüyorum. bilimsel değil de ilimsel bir kitap sanırım bilemiyorum. bir canlının yaşamını elinden almak asla ama asla savunacağım bir şey değil. ama anne babanın istemediği (beklemediği demiyorum istemediği!) bir insanı eğer onu şefkatle büyütemeyeceklerse, onun varlığından şikayet edip rahatsız olacaksa sırf egosunu düşünerek aldırmak benim vicdanıma yakışmaz diyerek o canlıyı dünyaya getirmesinin bir anlamı yok. insan sorumluluğu almak öyle kolay değil. çocuk büyütmek basit bir şey değil. çocuk sadece mamayla, zamanla, ilgiyle büyümez. çocuk şefkat ve sevgiyle büyür. şefkat ve sevgiyi de arzular doğurur. arzu etmeden dünyaya getirilen bebeğe beslenen sevgi şefkat ancak kendini zorlamayla olur. bu da dünyaya senin kararınla gelmiş o insanın koca hayatında kocaman izler bırakır. kürtaj iyidir asla demiyorum ama sırf vicdanımızı rahat tutmak adına bir insanın hayatını daha doğmadan mahvedemeyiz. onu daha dünyaya gelirken istenmeyen karakter yapamayız. sözlerim yanlış anlaşılmasın ayşebahar için değil bu yazdıklarım. o zaten istediğini seve seve dünyaya getireceğini belirtti. ayşebaharın durumu zor. olur da eğer deseydi ki ben yapamam bu çocuğa bakamam, büyütemem, diğer bebeklerime yetişemem deseydi ve zamanı geçmeden böyle bir karar almış olsaydı. kimse onu canilikle suçlayamazdı. kimse sen o embriyonun kafasını mı koparttıracaksın yani diyemezdi. böyle diyebilecek insan varsa çok titiz olsun o zaman. annelik sadece doğurmak demek değil. ve bu zamanda üç çocuk büyütmek aynı zamanda dördüncüyü beklemek aynı zamanda çalışmak aynı zamanda eşinle ilgilenebilmek aynı zamanda kendine bakabilmek gerçekten yürek ister sabır ister güç ister. ben bunun için ayşebahara hayran kaldım. allah hepimize böyle kocaman bir yürek versin.
olaylara sığır yaklaşmayalım. gerçekçi ve çok yönlü düşünelim yoksa farkında olmadan bencillik etmiş, başkalarına haksızlık etmiş oluruz. umarım ifade edebilmişimdir.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın . Biraz geçmişe bakayım dedim AYŞEBAHAR hamilemisin çok güzel bir haber. Ne güzel birsürü çocuğun var keşke bende zamanında 1 çocukta diretmeseydim. Geçen yıl 2. oğlum doğdu ama yaş oldu 38 geç kaldık geç. Çok mutlu oldum senin adına

olsun olsun iyi olmuş maşallah. ben tekim işte. o kadar isterdim ki ablam abim kardeşim bişeyim olsun. küçük kuzenlerimle avunuyorum senede 1-2. bi de arkadaşlarla avunurdum ama yok olmuyor. kardeş başka bir şey olmalı :116: kaç yaş araları var ki şimdi?

günaydııınnnn güzeller nasılsınız.bende işte bir iş gününde daha masamdayım:82:
ya bende anlam veremediğim bir şişlik var herşey aynı yemek yeme düzenim.herşey.ama acayip şişkinim bazen çok moralim bozuluyor sanki hiç zayıflamayacağım gibi geliyor.ama sizler aklıma geliyorsunuz kendi kendime eminim kızlrında böyle hissettiği zamanlar olmuştur diyorum.tekrar toparlamaya çalışıyorum.neyse hepinize güzel bir gün diliyorumben biraz başarı öykülerini okuyum bari tekrar gaza gelmem lazım pes etmeden.

ahhh ahhhhh olmazmıııııııı :)

benim de war bitaneee açtığım konu, onada bak istersenn :)

:92: herkeslere günaydın :92:

dün aksam onca yemek muhabbetı yapıp gıttım eve, bezelye ve bulgur pılavında karar kılmıstım en son, yolda kociş canım bezelye ıstemıyo dedı, oysakı ben zaten pek sevmem sırf onun ıcın yapacaktımmm, neyse eve gectık annemle konustum o da yemek yapıyomus bı tabakta bıze yolla evde yemek yok, dun aksam bı tencere fasulye cöpe gıttı, ne yapcagıma karar veremıyorum dedım, annem de amaaan yapın bı menemen yıyın dedı, kocişe dedım sen gır mutfaga menemen yap, bende supurge acıp evı supureyım, haftasonu dısardaydık evle ılgılenememıstımmm :26: neysekı kabul ettı o mutfaga gırdı, bende evı supurmeye basladım, sonra yemek yedık, o da tek menemen yanııı aa yanına bı de cacık yapmıs kocacıgım hakkını yemıyeyım
sonra sofrayı ve mutfagı toparlayıp, bugun ıcın yemek yapmaya basladımmm, bı suru corba yaparım aksam yemeklerımde vazgecılmezımdır corba ama hıc evde ezogelın corbası yapmamıstım, dun kk da dolanırken bı tarıf gormustum, evde ılk defa ezogelın corbası yaptım, bı de yogurtlu yemek yaptım, boyle kabak+patlıcan+esıl bıber+kırmızı bıber+havuc fılan yagda kavruluyo yogrtlayıp yıyosun
yemekler pişerken banyoyu temızledım, camasır attım makınaya, toz aldım, sonra ter ıçinde duşa gırdım, duştan cıktım kocacık o sıra haftasonu puzzle alıp onu yapmaya baslamıstık onun basına oturmuss, parcalarla ugrasıyodu, gectım yanına ben de devam ettım yapmaya, onla ugrastık baya, sonra bı baktık saat 1e gelıyoo, artık yatalım dedık, neyse tam yatıcam banyonun ordan gecerken yanıp sönen bı ışık dıkkatımı cektı, anaaaaaaaa dedı camasırlar makına bıtmıs, unutmusummm, bu defada onları asmaya basladım,1 bucuk ettım saatı yattım, yorgunlukla bı ıkı döndüm sonra uyumusummmm...

sıze tum aksamı anlattım vallaaaaaaaaa şimdi ise boynumun arkası tutulmuşşş, kürek kemıklerımın arası boylee, ya terimi üzeirmde kuruttum ya da sureklı kafa onde puzzle yaparken oldu bılemıyorum ama klavyede yazı yazarken bıle canım acıyo, ona ragmen hala yazıyorummmmm, bırı benı durdursunnnnnnnnnnn

lequim yaren38 qivi asumanzeynep arcak81 Lonelly mywish89 geregi dusunuldu!!!+ rate18

boncuk gibi dizilmişinizzzzz de ne diyeee ses çıkarmıyonuzzzzzz kiiiiiii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…