lequim yaren38 qivi asumanzeynep arcak81 Lonelly mywish89 geregi dusunuldu!!!+ rate18
boncuk gibi dizilmişinizzzzz de ne diyeee ses çıkarmıyonuzzzzzz kiiiiiii :26:
lequim yaren38 qivi asumanzeynep arcak81 Lonelly mywish89 geregi dusunuldu!!!+ rate18
:92: herkeslere günaydın :92:
dün aksam onca yemek muhabbetı yapıp gıttım eve, bezelye ve bulgur pılavında karar kılmıstım en son, yolda kociş canım bezelye ıstemıyo dedı, oysakı ben zaten pek sevmem sırf onun ıcın yapacaktımmm, neyse eve gectık annemle konustum o da yemek yapıyomus bı tabakta bıze yolla evde yemek yok, dun aksam bı tencere fasulye cöpe gıttı, ne yapcagıma karar veremıyorum dedım, annem de amaaan yapın bı menemen yıyın dedı, kocişe dedım sen gır mutfaga menemen yap, bende supurge acıp evı supureyım, haftasonu dısardaydık evle ılgılenememıstımmm :26: neysekı kabul ettı o mutfaga gırdı, bende evı supurmeye basladım, sonra yemek yedık, o da tek menemen yanıııaa yanına bı de cacık yapmıs kocacıgım hakkını yemıyeyım
sonra sofrayı ve mutfagı toparlayıp, bugun ıcın yemek yapmaya basladımmm, bı suru corba yaparım aksam yemeklerımde vazgecılmezımdır corba ama hıc evde ezogelın corbası yapmamıstım, dun kk da dolanırken bı tarıf gormustum, evde ılk defa ezogelın corbası yaptım, bı de yogurtlu yemek yaptım, boyle kabak+patlıcan+esıl bıber+kırmızı bıber+havuc fılan yagda kavruluyo yogrtlayıp yıyosun
yemekler pişerken banyoyu temızledım, camasır attım makınaya, toz aldım, sonra ter ıçinde duşa gırdım, duştan cıktım kocacık o sıra haftasonu puzzle alıp onu yapmaya baslamıstık onun basına oturmuss, parcalarla ugrasıyodu, gectım yanına ben de devam ettım yapmaya, onla ugrastık baya, sonra bı baktık saat 1e gelıyoo, artık yatalım dedık, neyse tam yatıcam banyonun ordan gecerken yanıp sönen bı ışık dıkkatımı cektı, anaaaaaaaa dedı camasırlarmakına bıtmıs, unutmusummm, bu defada onları asmaya basladım,1 bucuk ettım saatı yattım, yorgunlukla bı ıkı döndüm sonra uyumusummmm...
sıze tum aksamı anlattım vallaaaaaaaaaşimdi ise boynumun arkası tutulmuşşş, kürek kemıklerımın arası boylee, ya terimi üzeirmde kuruttum ya da sureklı kafa onde puzzle yaparken oldu bılemıyorum ama klavyede yazı yazarken bıle canım acıyo, ona ragmen hala yazıyorummmmm, bırı benı durdursunnnnnnnnnnn
a aaaa benim yine avazım çıkıyor be duymuyor musunsen asıl pusuya yatmışsın sus pus :121: konuşta şenlenelim
o ara yazıyomusum ben de şekerrrbenden de ne bncuk olur yaaa, tombul boncukk
süper yazı süper dilekler eline yüreğine saglık canımben de artık cıkıyorum kızlar, hepınıze ıyı aksamlar :79:
Allah dertlilere deva, hastalara şifa, borcu olanlara para, parası olanlara bereket, cocuk isteyenlere cocuk, işi olmayana iş, evi olmayana ev nasip etsınnn inş
Bızı huzursuz eden, karamsarlıga surukleyen hersey bızden uzak olsun, sevdıklerımızle aramız aşk dolu olsunnn, Allah gonlumuzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gonlumuze razı etsın inş, bu mubarek gunlerde dualarımız kabul olsunnnnn
herkese tekrardan ıyı aksamlar :79::79::79:
maşallah ufaklık hemen de büyümüş caktırmadanCanım benim...
Önceleri şaşkındım hala şaşkınım ama daha iyiyim canım
Şaşkınlığım tüplerimin bağlı olmasındandı zaten...
Canım ben iyiyim artık...
Bebeğim 3 aylık oldu bile...
İstemediğim bir bebek değil o gülüm...
Beklemediğim bir bebek o gülüm...
Ansızın çalan kapımı...
Baharda gelen...
Bir mucize o...
İsyan eder miyim canım...
Rabbimin hediyesi onlar bana... Emaneti...
Şikayetim yok inan...
Eşime diyorum sadece bir ev alacaktın ya,
Lütfen çabuk al, bu kış....
Biraz sıkışacağız...
İlk kez bir kış bebeğim olacak...
XLarge aile olduk...
Hayırlısı...
Tamam gülüm...
Sana da iyi akşamlar...
Bebeğim 3 aylık bu arada teyzeleri....
Meğer ben mayıstan beri gebeymişim de
Haberim yokmuş...
bende yazacaktım bıseyler alıntılamıstım ama gecmısı okuyunca gerek kalmadı bu sartlarda cocuk büyütmek zor ama bende ısterdım sartlar kolay olsa 4-5 cocuk vallaohh anlamadım 4. çocuk yolda bide 6 yı düşünüyorsnuz..el insaf yaa..savaş mı çıkacak bu kadar çocuk niye
Rabbim sabır versın tez zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar vesın kucagınıza tüm isteyen arkadaslaraCanım tebrik ediyorum..Bu durum beni o kadar şaşırttıki ...Ben 4 yıldır istiyorum ve olmuyor..Lütfen benim için ve benim gibi olanlar için dua et..
cok deıl canımkızlar hayırlı iftarlar herkese akşama ezogelin çorba yarım kepçe içerim zeytinyağlı barbunya 2-3 kaşık yerim bide ızgara tavuk yicem bi tane çok mu oldu kızlar pide tatlı yokkk
ben hatırlıyorum neden gıttın canımgüzeller uzun bir aradan sonra merhabaaaa! bayadır yoktum buralarda, hatırlar mısınız beni bilmem :) en son 68 kiloydum şimdi 67 yim hedefim 60. sizin nasıl gidiyor diyetler? bir sorum olacak; yarına misafirlerim gelecek yemeğe. acaba mezeleri bu akşamdan yapsam yarına bozulurlar mı? acil yardımmmm!
:26:
agyet güzel afıyet olsunAllah kabul etsin kısçeelerrrr :82:
İftar menümü yazayım.
Yarım kase bol pulbiberli tavuk çorbası
1 tane but azcık patates azcık bezelye (fırında poşette yaptım:82:)
2 bardak ayran
Salata :) Nasıll sizceee?
haha bende öyleydım bekar mısın evlenınce ve cocuk olunca degısırsın mecburen merak etmeben nezaman yatarsam yatayim hic kalkamiyorum telefonumda en az 7 tane alarm ayarliyorum 2 tane saat banamisin demiyorum ya olurmu böyle sey birde uykuda kalkiyorum yatakdan camin oraya koydum saatleri basipda yatmayayim diye neyse kalkiyorum kapattiyorum geri yatiyorum bunu en az 5-6 kere yapiyorum bazende umursamiyorum nolcak benim bu halim :97:
hala emzırıyor musun oluyomuymus oyle hamıleyken:44:
Biraz bilinçli geldi bana onun yaptığı...
Sataşıp tartışma çıkarmaktı aleni niyeti..
Ama dedin ya balkabağı çıktı.. Fosssss
Yok canım hep mide yanması yaşadım..
Bende neden bişey yiyemiyorum diyorum...
kızda emiyor ya benim hala...
verdikçe verdim...
ayy cok kötü yaa Rabbim sana göstermiş yapılan haksızlıgı Allah hidayet versin böylelerineaynısı bendede vardı bir dönem ama anlatılmazmış derler his geçermiş kalp temizliği derler yada ne biliim işte benimde annemin dedesinde vardı anama ananeme geçmiş ondan banama fazla kalmadı bende kirlendi ruhum sanırım
ama hamilelikte oluyo bişiiler valla
ben şimdi hatırlıyomda valla tüylerim diken diken oluveriyo ilk kızıma hamileyim eski eşim (öküz):) kayınvalde beni pek sevmez her fırsatta çomak sokardı 6 aylık falandım sanırım uyku ile uyanıklık arası bir dede geldi hani derler ya ak sakallı vss ölesinden gel dedi bana kalktım evde bazı yerleri gösterdi bana kayboldu ben tırsık koşup yatağa yattım sabahta benim öküze kalk ben uyuyamadım sabaha kadar dedim böleyken böle akşam bana gösterilen yerleri tek tek kolaçan ettik evden 4 adet nuska çıktı inanırmısınız
çok sık olurdu böle şeyler bana gerçi 13-14 yaşında başlamıştı ama 28-29 larda kayboldu.ama hala bazı derler ya hani 6. his tutuyo yanii :)
ayy sudem cok kötü yaa tabıkı oyledır bend ebılmıyorum ama allah yasatmasın kımseye hepsını bırden almıyorlar parca parca ve canlı off.bende karsıyım ne kadar aıle hazır olmasada eger annede ve cocukta sorun yaratacak bısey yoksa kürtaja karsıyım. cunku bız bılemeyız belkı bastan ıstenmıyo bazı cocuklar ama dogunca cok farklı olabılıyor asırı bı sevgı verıyor RAbbim cok gördüm boyel olanları bastan hüküm vermemek alzım hem bılmıyoruz kı o cocuk belkı herseye ragemn dogmak ısteyecek ona sorma sansımız olsaydı belkı farklı olurdu onun yerıne karar vermek cok zor ve cok sorumluluk ısteyen bısey diye düşünüyorumsade bence sevıyosan sorun yok....ben kare düşünüyom...
o tahminde bulunan benmıydım sanki?
aynen evlendım 4 yıl oldu halen bı ymek takımı alamadım her sene bı model begenıp vazgecıyom yenısı cıkıyo başka modele aşık oluyom....hahaha
canım cinayet senın dediğin .....anne karnında kurtaj yapılırken göruntun almışlar....o mınnacık fasulye kadar yavrucuk bıle....kurtaj aletı ona yaklaşırken......sankı cığlık atar gıbı agzını sonuna kadar açıp rahmın en dibine saklanıyomuş......hamıleyken okudugum kıtapta yazıyodu.....hatta bunu izleyen dr. çok etkilenmiş....birde kürtaj yontemınden bahsedıyım bı yöntem şuymuş...anestezı uzmanının 1 numara cıktı mı dedıyse çocugun kafasını gövdesınden ayırma demekmış....yanı kafa 1 numara.....
ağzına sağlık ablam...
ohh iyi yapıştırdın lafı ....agzına saglık....ohhh...
ayy bende x5 ,
812,
square desıgn collectıon,
8054,
nova ve 10017 lotus modellerını begendım......
bencede tık dolaba bı kere de kırışk gıysın kocan da katladıklarının kıymetını bılsın.....akşama kadar ne iş yaptın dıyolar ya....bak buugn yapmadım fark var mı hayatında dersın?.....çok cadıyım yaa....
kız 3 aylık hamılesın ve 58 kılosun inşallah bu sefer kılon 70 olmadan saglıklı bı bebeğin olacak....
ablam yıne ağzına sağlık.......
bende bıkac gündür oyleyım yaa yüzük parmagıma oturuyor sankı ellerımyüzüm patlıycak gıbı hısedıyorum normalde tuzlu yerım tamam ama boyle olmazdı belkı havalar etkılıyo belkı bı türlü olamayan reglim ama bugun tartıldım kılom aynı ıns cuma bıldırım yapacagımgünaydııınnnn güzeller nasılsınız.bende işte bir iş gününde daha masamdayım:82:
ya bende anlam veremediğim bir şişlik var herşey aynı yemek yeme düzenim.herşey.ama acayip şişkinim bazen çok moralim bozuluyor sanki hiç zayıflamayacağım gibi geliyor.ama sizler aklıma geliyorsunuz kendi kendime eminim kızlrında böyle hissettiği zamanlar olmuştur diyorum. tekrar toparlamaya çalışıyorum.neyse hepinize güzel bir gün diliyorum ben biraz başarı öykülerini okuyum bari tekrar gaza gelmem lazım pes etmeden.
gerdüşüm o kadar dedin ekle ekle diye, foto ekledim hiç demiyorsun yarmasın hurmasın incesin cameraların suçu falan demiyorsun hiç. bu muydu yane bu muydu
eline saglık baya iş yapmıssın:92: herkeslere günaydın :92:
dün aksam onca yemek muhabbetı yapıp gıttım eve, bezelye ve bulgur pılavında karar kılmıstım en son, yolda kociş canım bezelye ıstemıyo dedı, oysakı ben zaten pek sevmem sırf onun ıcın yapacaktımmm, neyse eve gectık annemle konustum o da yemek yapıyomus bı tabakta bıze yolla evde yemek yok, dun aksam bı tencere fasulye cöpe gıttı, ne yapcagıma karar veremıyorum dedım, annem de amaaan yapın bı menemen yıyın dedı, kocişe dedım sen gır mutfaga menemen yap, bende supurge acıp evı supureyım, haftasonu dısardaydık evle ılgılenememıstımmm :26: neysekı kabul ettı o mutfaga gırdı, bende evı supurmeye basladım, sonra yemek yedık, o da tek menemen yanıııaa yanına bı de cacık yapmıs kocacıgım hakkını yemıyeyım
sonra sofrayı ve mutfagı toparlayıp, bugun ıcın yemek yapmaya basladımmm, bı suru corba yaparım aksam yemeklerımde vazgecılmezımdır corba ama hıc evde ezogelın corbası yapmamıstım, dun kk da dolanırken bı tarıf gormustum, evde ılk defa ezogelın corbası yaptım, bı de yogurtlu yemek yaptım, boyle kabak+patlıcan+esıl bıber+kırmızı bıber+havuc fılan yagda kavruluyo yogrtlayıp yıyosun
yemekler pişerken banyoyu temızledım, camasır attım makınaya, toz aldım, sonra ter ıçinde duşa gırdım, duştan cıktım kocacık o sıra haftasonu puzzle alıp onu yapmaya baslamıstık onun basına oturmuss, parcalarla ugrasıyodu, gectım yanına ben de devam ettım yapmaya, onla ugrastık baya, sonra bı baktık saat 1e gelıyoo, artık yatalım dedık, neyse tam yatıcam banyonun ordan gecerken yanıp sönen bı ışık dıkkatımı cektı, anaaaaaaaa dedı camasırlarmakına bıtmıs, unutmusummm, bu defada onları asmaya basladım,1 bucuk ettım saatı yattım, yorgunlukla bı ıkı döndüm sonra uyumusummmm...
sıze tum aksamı anlattım vallaaaaaaaaaşimdi ise boynumun arkası tutulmuşşş, kürek kemıklerımın arası boylee, ya terimi üzeirmde kuruttum ya da sureklı kafa onde puzzle yaparken oldu bılemıyorum ama klavyede yazı yazarken bıle canım acıyo, ona ragmen hala yazıyorummmmm, bırı benı durdursunnnnnnnnnnn
ben gecmısle ugrasıyodum canım anca oldulequim yaren38 qivi asumanzeynep arcak81 Lonelly mywish89 geregi dusunuldu!!!+ rate18
maşşalaaahhh benim taze gelinimeee tü tü tüüüüüü
dün akşam neler de yapmış benim yeni gelinimmm :)
walla okurken ben yoruldum anam yaa :)
sırtın içinse bebişim yakınlarında warsa bidene maje..ik iç, kas gevşetici olaraktan her derde dewadır kendisi
ben de dün yaptıklarımı yaziiim
dün akşam 7 gibi eve geldim, cok yorgundum hemen bi adana siparişi verdim pidesiz ve pilavsızz tabiki :), siparişim geldiii, yemeğmi yedimm, artıkları çöpe attım, sora uzandım yatagma, bi kkya baktım 10 dkka fln, sora bnmkine mesaj attım dedim ben biraz kestircem beni uyandırma :) daha iftar için ezan bile okunmamıştı, yatış o yatış bu sabah 7bucukta kalktım, işime geldim ahanda bu
11 saat uyumuşum ama, 7 saat uyudugum günden uykusuzum, anlamadm nası iş
ahhh ahhhhh olmazmıııııııı :)
benim de war bitaneee açtığım konu, onada bak istersenn :)
kesin rüyamada girer baya da birsey bekliyorum nezaman yazsan illaki güllac biryerlerden göze carpiyosen bikmiyorsun da güllacdan güllac askin cok büyük bu nasil bi güllacmis ya bekle beni güllac bende yiycem seni
çok bilmiş seni ama ben iki gündür öyle yapıyorum zaten nolcak şimdi
senindemi gece geliyo kız işten ne tesadüf,aynen bende ona diyorum ya işte geliyo görüncede naptın bütün gün diyo bende kk bırakmıyoki diyemiyorum haliylen hatta gelince pcyi bi kapatışım var evde işlerim varken tabi,hani demesin evin işi dururken nettemi oyalanıyosun diyeama iki gündür akşam yemekleri geç yeniyoya ondanmıdır bilmem hiç kalkasım iş yapasım gelmiyo off böyle giderse ramazanda kilo veremicem hareketsizlikten
yaw herkezinde katlancak çamaşırı varmış sevindim valla bende gidemde katlayıverem sizden hayır yok kendi işimi kendim halledem
kızlaar tavsiyelerinizi okudum önerilerinizi gördüm çok şıklar kafam karışık yaa karar vermek zor. ne istemediğimi biliyorum en azından ama çok yönlü düşününce ne zor yaa en zor olanı da birini alınca aklına diğer bin çeşit arasından biri takılır mı acaba diye tereddüt etmekbi de kemik tozu porselenleri var onlar en iyisi ama gerek var mı kaba mı kibar mı kafa karıştırıyor. çok sağlam ve şeffaflar ama bin küsür tl bir yemek takımı karar versem sıkcam dişimi yazılcam taksite :97:
gerdüş hepsini gerçekte gördüm sonra bi de nette inceledim. gerçekte daha hoş duruyorlar.
charm öneri istemişsin ya, kütahyanın çok hoş yemek takımı var 83 parça hem de 280 tl. onu beğenince kütahyanın yolunu tuttum zatençok aman aman gösterişli bir şey istemiyorsan bence süper bak;
Eki Görüntüle 233939
Eki Görüntüle 233938
ayşebaharcım canım hayırlı olsun.....
gerçekten bi mucize....
sorunsuz bi hamilelik diliyorum....
darısı kdr,belenay,ben ve bütün isteyenlerın başına....
sanırım ben hamile olduğunu tahmin etmiştim....
dünedain isimli ark. topıkten hamile kalanlardan....
sen kk 70-79 zayıflama topiğinden zayıflayıp hamile kalıp birlikte hamilelik yaşayanlar topiğini aç kısmetse bizlerde gelek.....
bu arada kaptana duyurulur.....yeni topik açma konusunda......
charm ben sana dememişmiydim topıkte yakında bi hamile çıkacak bakalım kim diye???????
qıvı albümüne bakamadım beni arkadaş olarak ekle de bakıyım....
herkese sahurda afiyet olsun....
bende gidem sahuru hazırlıyam....
Merhaba,öncelıkle hayırlı ramazanlar dılıyorum Allahım ınsallah tuttugumuz orucu kabul eder..
Ben burçin 21 yasındayım 79 kıloyum boy 1,62 bır hafta önce spor salonuna basladım.kılomun yarısı neredeyse yağmış :/
Sizlerınde tavsıye ve tecrubelerınızle beraber kılo vermek ıstıyorum cunku artık etrafımdakı ınsanların benımle dalga gecmesınden sıkıldım
Beni de aranıza alır mısınızzz
:92: herkeslere günaydın :92:
maşşalaaahhh benim taze gelinimeee tü tü tüüüüüü
dün akşam neler de yapmış benim yeni gelinimmm :)
walla okurken ben yoruldum anam yaa :)
sırtın içinse bebişim yakınlarında warsa bidene maje..ik iç, kas gevşetici olaraktan her derde dewadır kendisi
ben de dün yaptıklarımı yaziiim
dün akşam 7 gibi eve geldim, cok yorgundum hemen bi adana siparişi verdim pidesiz ve pilavsızz tabiki :), siparişim geldiii, yemeğmi yedimm, artıkları çöpe attım, sora uzandım yatagma, bi kkya baktım 10 dkka fln, sora bnmkine mesaj attım dedim ben biraz kestircem beni uyandırma :) daha iftar için ezan bile okunmamıştı, yatış o yatış bu sabah 7bucukta kalktım, işime geldim ahanda bu
11 saat uyumuşum ama, 7 saat uyudugum günden uykusuzum, anlamadm nası iş
gerdüşüm o kadar dedin ekle ekle diye, foto ekledim hiç demiyorsun yarmasın hurmasın incesin cameraların suçu falan demiyorsun hiç. bu muydu yane bu muydu
Bugün ekran bana ben ekrana bakışıyoruz öyle. Yarın tartılcakmışız ben Cuma sanıyordum. Onun verdiği bi tedirginlik çöktü üstüme gene kg almışsam yuh dicem. Burda çok şişkoyum diye geçinen kızlar resimlerini koyuyolar misal qivi bakıyorum şimdiki halleri az tombişEski resimleri süpermiş orası ayrı tabi.
Bu kilolar ne zaman gitcek acep :26:
Pelin abla mı desem demesem mi bilemedim ama evlilik böyle bişi sanırımGeçmiş olsun. Baya aktiviten varmış.
Ceren sana abla demem 24 lük çıtırsın dahaSenin işin daha da bi zormuş. Erken yatınca insan daha bi hantal oluyor ya.
eline saglık baya iş yapmıssınbenımd eoyel oluyor banyodan sonra sabah heryerım tutuluyor özellikle sacımı ıyı kurutmadıysam hatat 2 gündür bogazım yanıyodu o yüzden bugun daha ıyıyım.havalardan cok terlıyoruz üzerimizde kuruyor soguk ıcınce farketmeden etkılenıyoruz halbukı ben oyel asırı sogukda sevmem ıcmem orta karar yanı ama gened eoluyo gecmıs olsun
ben gecmısle ugrasıyodum canım anca oldu
uyudukca daha cok uyuyası gelıyo ınsanın dahada mayışılıyo canım
Bugün ekran bana ben ekrana bakışıyoruz öyle. Yarın tartılcakmışız ben Cuma sanıyordum. Onun verdiği bi tedirginlik çöktü üstüme gene kg almışsam yuh dicem. Burda çok şişkoyum diye geçinen kızlar resimlerini koyuyolar misal qivi bakıyorum şimdiki halleri az tombişEski resimleri süpermiş orası ayrı tabi.
Bu kilolar ne zaman gitcek acep :26:
Pelin abla mı desem demesem mi bilemedim ama evlilik böyle bişi sanırımGeçmiş olsun. Baya aktiviten varmış.
Ceren sana abla demem 24 lük çıtırsın dahaSenin işin daha da bi zormuş. Erken yatınca insan daha bi hantal oluyor ya.
seninkini defalarca okumuştum zaten güzel kız. ama sen yukarıdaki yazıyı yazarken yine okuyordum
ya bilmiyorum 1 aydır gayet iyi gidiyorum da böyle sanki insanlar sen biraz kilomu verdin,ama daha çok vermen lazım falan demiyorlarmı şeytan diyorneyse ekimde istanbulda nişan var o zamana kadar fark edilir derece zayıf olmam lazım
banaablaaa, cereneee sana abla demem 24lük çıtırsın sen dahaaaa
yenı gelınlıgım mı kaldı kızzz, kart gelın oluyorum ben artıkkkyenı gelın sız olacaksınız artıkkk
cok uyumakta ıyı olmuyo, kalkınca kafa bı sersem oluyo aksamdan kalma gıbı :26:
valla maj..ik benımde cantamda olmadı atıyım bı tane agzımaa
bakıyım canım hemennnnn
banaablaaa, cereneee sana abla demem 24lük çıtırsın sen dahaaaa
sıkıldımmmmm benle ilgileninnnnnnnnn:84:
hatunncummmmmm walla vücut yapılarımızı ben cok benzettimmmmm :)
sende kilo aldımı heryerden gitmişsin maşallah :)
fıstıgım bikerem, çiroz resimlerindense su 66lık hallerine bayıldım ben, üzülerek söylüyorum ki nisanındaki resimde cok kilolu cıkmışsın, önlemini alman cok ii olmuş...
bence ilk hedefin su 66daki görünümüne ulaşmak olsun kesinlikle, tabi kilo alıp etlerini derini esnettiğin için o görünüme ulaşman için bi 62 - 63 olman lazım, deneyimlerime dayanarak konusuyorum :)
şu anki halin, 71 kilodayken, gayet ii, o löp löp duran fazlalıkları atman cok ii olmuş, giydigni yakıştırırsın kendinee, ama o tam ele gelcek taş hatun moduna ulaşman için bi 7-8 kilo wermen lazım ki bunu eylül sonuna kadar rahatlıkla yapabilirsin.
hadi bakem göriiim seni :)
olsun olsun iyi olmuş maşallah. ben tekim işte. o kadar isterdim ki ablam abim kardeşim bişeyim olsun. küçük kuzenlerimle avunuyorum senede 1-2. bi de arkadaşlarla avunurdum ama yok olmuyor. kardeş başka bir şey olmalı :116: kaç yaş araları var ki şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?