70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lequim yaren38 qivi asumanzeynep arcak81 Lonelly mywish89 geregi dusunuldu!!!+ rate18

boncuk gibi dizilmişinizzzzz de ne diyeee ses çıkarmıyonuzzzzzz kiiiiiii :26:

a aaaa benim yine avazım çıkıyor be duymuyor musun sen asıl pusuya yatmışsın sus pus :121: konuşta şenlenelim

maşşalaaahhh benim taze gelinimeee tü tü tüüüüüü
dün akşam neler de yapmış benim yeni gelinimmm :)

walla okurken ben yoruldum anam yaa :)

sırtın içinse bebişim yakınlarında warsa bidene maje..ik iç, kas gevşetici olaraktan her derde dewadır kendisi
ben de dün yaptıklarımı yaziiim

dün akşam 7 gibi eve geldim, cok yorgundum hemen bi adana siparişi verdim pidesiz ve pilavsızz tabiki :), siparişim geldiii, yemeğmi yedimm, artıkları çöpe attım, sora uzandım yatagma, bi kkya baktım 10 dkka fln, sora bnmkine mesaj attım dedim ben biraz kestircem beni uyandırma :) daha iftar için ezan bile okunmamıştı, yatış o yatış bu sabah 7bucukta kalktım, işime geldim ahanda bu

11 saat uyumuşum ama, 7 saat uyudugum günden uykusuzum, anlamadm nası iş

a aaaa benim yine avazım çıkıyor be duymuyor musun sen asıl pusuya yatmışsın sus pus :121: konuşta şenlenelim

ehehe ben hep pusudayım anam, ekran sağ altta herzmn açık ama her zmn bakamıyom, müşteriler yöneticiler fln derken arada kaçıyom bölee :)

o ara yazıyomusum ben de şekerrr benden de ne bncuk olur yaaa, tombul boncukk

bende tahta kütük boncuuuuk :)

süper yazı süper dilekler eline yüreğine saglık canım ve amin diyorum
maşallah ufaklık hemen de büyümüş caktırmadan bend edıyecektım dıyet yapıyordun bırde bebişe yazık diye am anerden bıleceksın hemde sonradan düşündüm bebek bi şekilde anneden ihtiaycını karsılar yeterlı beslense fazlaıklardan yeterlı beslenmesede anne vücudundan bu da tabi senin vücudundan aldıgı ıcın olan sana olmus canım gercekten son zamanlarda kendını ıyı hıssetmıyordun bılıyorum bundan sonra toparlarsın ınsallah
ohh anlamadım 4. çocuk yolda bide 6 yı düşünüyorsnuz..el insaf yaa..savaş mı çıkacak bu kadar çocuk niye
bende yazacaktım bıseyler alıntılamıstım ama gecmısı okuyunca gerek kalmadı bu sartlarda cocuk büyütmek zor ama bende ısterdım sartlar kolay olsa 4-5 cocuk vallasadece aysebahar kadar cesaretlı ve güçlü deilim sanırım bu konuda
Canım tebrik ediyorum..Bu durum beni o kadar şaşırttıki ...Ben 4 yıldır istiyorum ve olmuyor..Lütfen benim için ve benim gibi olanlar için dua et..
Rabbim sabır versın tez zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar vesın kucagınıza tüm isteyen arkadaslara
kızlar hayırlı iftarlar herkese akşama ezogelin çorba yarım kepçe içerim zeytinyağlı barbunya 2-3 kaşık yerim bide ızgara tavuk yicem bi tane çok mu oldu kızlar pide tatlı yokkk
cok deıl canım

ben hatırlıyorum neden gıttın canım
agyet güzel afıyet olsun
haha bende öyleydım bekar mısın evlenınce ve cocuk olunca degısırsın mecburen merak etmecocuk gece aglasında sıkıysa kalma hadi
hala emzırıyor musun oluyomuymus oyle hamıleyken:44:
ayy cok kötü yaa Rabbim sana göstermiş yapılan haksızlıgı Allah hidayet versin böylelerine
ayy sudem cok kötü yaa tabıkı oyledır bend ebılmıyorum ama allah yasatmasın kımseye hepsını bırden almıyorlar parca parca ve canlı off.bende karsıyım ne kadar aıle hazır olmasada eger annede ve cocukta sorun yaratacak bısey yoksa kürtaja karsıyım. cunku bız bılemeyız belkı bastan ıstenmıyo bazı cocuklar ama dogunca cok farklı olabılıyor asırı bı sevgı verıyor RAbbim cok gördüm boyel olanları bastan hüküm vermemek alzım hem bılmıyoruz kı o cocuk belkı herseye ragemn dogmak ısteyecek ona sorma sansımız olsaydı belkı farklı olurdu onun yerıne karar vermek cok zor ve cok sorumluluk ısteyen bısey diye düşünüyorum
bende bıkac gündür oyleyım yaa yüzük parmagıma oturuyor sankı ellerımyüzüm patlıycak gıbı hısedıyorum normalde tuzlu yerım tamam ama boyle olmazdı belkı havalar etkılıyo belkı bı türlü olamayan reglim ama bugun tartıldım kılom aynı ıns cuma bıldırım yapacagım

hepnize günaydın güzeller ama cok cenenız düşmüş aksam aksam ben o saatlerde kacıncı uykumu uyuyordum

gerdüşüm o kadar dedin ekle ekle diye, foto ekledim hiç demiyorsun yarmasın hurmasın incesin cameraların suçu falan demiyorsun hiç. bu muydu yane bu muydu

eline saglık baya iş yapmıssın benımd eoyel oluyor banyodan sonra sabah heryerım tutuluyor özellikle sacımı ıyı kurutmadıysam hatat 2 gündür bogazım yanıyodu o yüzden bugun daha ıyıyım.havalardan cok terlıyoruz üzerimizde kuruyor soguk ıcınce farketmeden etkılenıyoruz halbukı ben oyel asırı sogukda sevmem ıcmem orta karar yanı ama gened eoluyo gecmıs olsun
lequim yaren38 qivi asumanzeynep arcak81 Lonelly mywish89 geregi dusunuldu!!!+ rate18

ben gecmısle ugrasıyodum canım anca oldu

uyudukca daha cok uyuyası gelıyo ınsanın dahada mayışılıyo canım

Bugün ekran bana ben ekrana bakışıyoruz öyle. Yarın tartılcakmışız ben Cuma sanıyordum. Onun verdiği bi tedirginlik çöktü üstüme gene kg almışsam yuh dicem. Burda çok şişkoyum diye geçinen kızlar resimlerini koyuyolar misal qivi bakıyorum şimdiki halleri az tombiş Eski resimleri süpermiş orası ayrı tabi.
Bu kilolar ne zaman gitcek acep :26:
Pelin abla mı desem demesem mi bilemedim ama evlilik böyle bişi sanırım Geçmiş olsun. Baya aktiviten varmış.
Ceren sana abla demem 24 lük çıtırsın daha Senin işin daha da bi zormuş. Erken yatınca insan daha bi hantal oluyor ya.

hatunncummmmmm walla vücut yapılarımızı ben cok benzettimmmmm :)

sende kilo aldımı heryerden gitmişsin maşallah :)

fıstıgım bikerem, çiroz resimlerindense su 66lık hallerine bayıldım ben, üzülerek söylüyorum ki nisanındaki resimde cok kilolu cıkmışsın, önlemini alman cok ii olmuş...

bence ilk hedefin su 66daki görünümüne ulaşmak olsun kesinlikle, tabi kilo alıp etlerini derini esnettiğin için o görünüme ulaşman için bi 62 - 63 olman lazım, deneyimlerime dayanarak konusuyorum :)

şu anki halin, 71 kilodayken, gayet ii, o löp löp duran fazlalıkları atman cok ii olmuş, giydigni yakıştırırsın kendinee, ama o tam ele gelcek taş hatun moduna ulaşman için bi 7-8 kilo wermen lazım ki bunu eylül sonuna kadar rahatlıkla yapabilirsin.

hadi bakem göriiim seni :)

ahhh ahhhhh olmazmıııııııı :)

benim de war bitaneee açtığım konu, onada bak istersenn :)

seninkini defalarca okumuştum zaten güzel kız. ama sen yukarıdaki yazıyı yazarken yine okuyordum
ya bilmiyorum 1 aydır gayet iyi gidiyorum da böyle sanki insanlar sen biraz kilomu verdin,ama daha çok vermen lazım falan demiyorlarmı şeytan diyor neyse ekimde istanbulda nişan var o zamana kadar fark edilir derece zayıf olmam lazım

Selamlaaarr...

kesin rüyamada girer baya da birsey bekliyorum nezaman yazsan illaki güllac biryerlerden göze carpiyo sen bikmiyorsun da güllacdan güllac askin cok büyük bu nasil bi güllacmis ya bekle beni güllac bende yiycem seni

kız yok yahu tesadüf olmuştur yada yediğimden dolayı duyduğum pişmanlıktan o kadar üstüne düşmüşüm abartılacak birşey yok yani...

Demekki sen daha bilmişmişsin baksana 2 gündür yapıyorsun..

Evet canım düz beyaz olması güzel ama motifleri biraz klasiğe kaçıyor... klasik isteyenler için çok kibar bir takım...
ben biraz daha modern spor birşey istiyorum istediğim takımın hatlarını göstermek için resim koyarım birazdan bakayım o bernardo da ki takımın hatları çok güzel..

Evet Allahtan Ayşebaharmış... :) müneccim seni...

Hoşgeldin canım....

Kız bende yazının sonunda bir olay çıkacak yine birşeyi yakacak ya da dökecek diye birşey bekliyorum meğer akşamını anlatmış hatun bize...
Allah iyiliğini versin iyi birşey olmamış...

yenı gelınlıgım mı kaldı kızzz, kart gelın oluyorum ben artıkkk yenı gelın sız olacaksınız artıkkk

cok uyumakta ıyı olmuyo, kalkınca kafa bı sersem oluyo aksamdan kalma gıbı :26:

valla maj..ik benımde cantamda olmadı atıyım bı tane agzımaa

gerdüşüm o kadar dedin ekle ekle diye, foto ekledim hiç demiyorsun yarmasın hurmasın incesin cameraların suçu falan demiyorsun hiç. bu muydu yane bu muydu

bakıyım canım hemennnnn

banaablaaa, cereneee sana abla demem 24lük çıtırsın sen dahaaaa

he yaaa mal gibi dolaşıyom ben bgn

pelinde aplaaa deil kızz, o da 26lık çıtırrr tü tü tüüüü :)

sen de resim koysana yaa belki kendine okdr kilolu gözüküyosuuun, ben dürüstce yorum yaparım söz, seni mutlu etmek için beyaz yalan sölememmm :)

ayyy teşekkür ederimmmmm

ya bak işte insanlar farketeye başlamış bile, bardağın boş kısmına diil dolu kısmına odaklan, karamsarlıga kapılma sakınn :)

ekime kdr ohoooooooooo 2 ay war, 8-9 kilo rahat gider 2 ayda, yeterki sabrettt ve azmeeet :)

ben kolay kolay gelin olamam heralde, olursamda yeni deil kart gelin olurum sanırımmmmm

oyhh seni yerim bennnnnnnn :) triplere gel

sıkıldımmmmm benle ilgileninnnnnnnnn:84:

naberr

sana sewiyorum, bana çıkarmısınnn

canımm yaaa birebir aynı şeyleri düşünüyoruz dolayısıyle haklısın gerçekten ben de tamamen aynı fikirdeyim. teşekkür ederim çok. ama iki ayda verbilir miyim artık o kadar bilemiyorum ki :44: bakma o siyah elbise bayaa kapatmış bişileri gri bodyli foto ile siyah elbiseli foto ardışık günlerde çekilmişti :106: ben inşallah 55te iyi olacağıma inanıyorum :122:

Bu ikisi bernardo da ki takımlar... ortalarındaki o desen olmasa sadece gümüş kenarları olsa alacaktım biraz pahalı ama;

Bunlarda biev den bunlarında yıne aynı ortalarındaki desen olmasa bernardolardan daha güzel hatları çorba kaseleri filan çok şirin,
böyle hatları olsun istiyorum işte beyaz takımlar yanlarında ince çizgi gümüş.. çok güzel olur ama yok işte desensizi...

10 yaş var aralarında canım. Ancak anladık canım kardeşin önemini sanırım . Oysa benim de eşiminde kardeşi var . İşte çalışınca vaktim yok yapamam muhabbeti oluyor ama istenince....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…