ben kolay kolay gelin olamam heralde, olursamda yeni deil kart gelin olurum sanırımmmmm
oyhh seni yerim bennnnnnnn :) triplere gel
naberr
sana sewiyorum, bana çıkarmısınnn
gerdüşüm o kadar dedin ekle ekle diye, foto ekledim hiç demiyorsun yarmasın hurmasın incesin cameraların suçu falan demiyorsun hiç. bu muydu yane bu muydu
Bu ikisi bernardo da ki takımlar... ortalarındaki o desen olmasa sadece gümüş kenarları olsa alacaktım biraz pahalı ama;
Bunlarda biev den bunlarında yıne aynı ortalarındaki desen olmasa bernardolardan daha güzel hatları çorba kaseleri filan çok şirin,
böyle hatları olsun istiyorum işte beyaz takımlar yanlarında ince çizgi gümüş.. çok güzel olur ama yok işte desensizi...
sıkıldımmmmm benle ilgileninnnnnnnnn:84:
evet hoşmuş. işte desenler tek parçada hoş şık dursa bile üst üste gelince falan göz yoruyor değil mi :106:
gel bakayım seeen..aman da bıcı bıcı aman da agu bugu sıkıldın mı sen haa ay biz seninle hiç ilgilenmez olur muyuz kıyamam
Bu ikisi bernardo da ki takımlar... ortalarındaki o desen olmasa sadece gümüş kenarları olsa alacaktım biraz pahalı ama;
Bunlarda biev den bunlarında yıne aynı ortalarındaki desen olmasa bernardolardan daha güzel hatları çorba kaseleri filan çok şirin,
böyle hatları olsun istiyorum işte beyaz takımlar yanlarında ince çizgi gümüş.. çok güzel olur ama yok işte desensizi...
he yaaa mal gibi dolaşıyom ben bgn
pelinde aplaaa deil kızz, o da 26lık çıtırrr tü tü tüüüü :)
sen de resim koysana yaa belki kendine okdr kilolu gözüküyosuuun, ben dürüstce yorum yaparım söz, seni mutlu etmek için beyaz yalan sölememmm :)
canımm yaaa birebir aynı şeyleri düşünüyoruz dolayısıyle haklısıngerçekten ben de tamamen aynı fikirdeyim. teşekkür ederim çok. ama iki ayda verbilir miyim artık o kadar bilemiyorum ki :44: bakma o siyah elbise bayaa kapatmış bişileri gri bodyli foto ile siyah elbiseli foto ardışık günlerde çekilmişti :106: ben inşallah 55te iyi olacağıma inanıyorum :122:
canımm yaaa birebir aynı şeyleri düşünüyoruz dolayısıyle haklısıngerçekten ben de tamamen aynı fikirdeyim. teşekkür ederim çok. ama iki ayda verbilir miyim artık o kadar bilemiyorum ki :44: bakma o siyah elbise bayaa kapatmış bişileri gri bodyli foto ile siyah elbiseli foto ardışık günlerde çekilmişti :106: ben inşallah 55te iyi olacağıma inanıyorum :122:
hemen çıtırımm senden iisinimi bulcam kaçıyorum sana
Yeni çekilmiş resmim yok eski resimlerden bide 3 ay önceydi sanırım Bursa da çekilmiştim o resimlerden koydum albüme. Baktıkça utanıyorum kendimden
qivicim, bi de fıyatlar senı yanıltmasın, ben mesela ceyız setı halınce almadım, kutahya porselenden yemek takımı almıstım yanında bı de 6 kısılık bı gunluk yemek takımı vermıslerdı hedıye oalrak 500-550 cıvarında fıyatı vardı, kampanyadaydı; sonra bı gun gezerken eşimle bı de catal bıcak takımı begendık emsandan o da kampanyadaydı ama fıyatıı hatırlayamıyorum şimdi, aynı senınki gibi 3 takım eşya benzer fıyatlara geldımesela ben ceyız setlerının ıcıne koydukları catal bıcak takımlarının guzel olanlarına hıc rastlamadım genelde dallı udaklı seyler koyuyolardı ama senınkı duz, o yuzden bı bak adi bısı olmasın :26:
Eki Görüntüle 233742 Eki Görüntüle 233741
işte bunlarda benım aldıklarımdı :26: bıde yanında kutahya porselenın duz bı gunluk yemek takımı avrdı, onu da kullanıyoruz su an
evet hoşmuş. işte desenler tek parçada hoş şık dursa bile üst üste gelince falan göz yoruyor değil mi :106:
gel bakayım seeen.naman da bıcı bıcı aman da agu bugu sıkıldın mı sen haa ay biz seninle hiç ilgilenmez olur muyuz kıyamam
bende kare tabakalrda bernardonun kı gıbı tam keskın koselı takımlardan sa bıevın ılk modelındekı gıbı daha yuvarlatılmış karelerı sevıyorummm
zaten tam keskın koselıler bulasık makınesıne yerlestırırken sorun oluyomuş, uzerıne bısı kapatamıyosun, uçların kırılması fıan daha kolay oluyoo :26:
kare takımlar daha pahalı olmasına ragmen bana magaza satıs elemanları hıc onermedı, bunun modası ne zmn gecer bılemeyız ama yuvarlak bı takımı 10 yıl sonrada klasık bı takım olarak mısafıre rahatca cıkarabılırsınız dedı, bende amaaan deyıp yıne de yuvarlatılmıs karelerden almak ıstedım ama ekonomı el vermedı o sıraa
2 ayda 8 kiloyu takla ata ata verirsinnnn :)
düz durarak en az 6 verirsin
6 olsun bizim olsun, sen 8 kg diye hedefini koy, 2 ay sora görüşelim
kaç banaaaaaaaa
önümüzdeki hafta boyunca işsiz bi insan olcam, 2artı1 kirada oturduğum bi evim var, şu anda karınca istila etmiş durumda, geçen hafta 2 tane ölü hamam böceği buldum, geçen yazda adını fındık koyduğum bir farem wardı
benden iisini mi bulcaan gel benlen yaşaaa
ekledim seni, kabul et beniiiiiiii
canim benim seni gercekten cok ozledim bende ufaklikla ugrasiyom sanki gunden gune gelisme var 50 gunlugune turkiyeye geliyom insalah ogluma yarar
kiz okurken benimde tuylerimdiken diken oldu bendede 6 his olayi vardir hem hisederim hemde ruyasini gorurum ayrica muska olayi insan hayatini etkiliyormu gercekten kardesimden dolayi dedim kardesime 3 cocuklu bir dul bayan musalat olmus kardesimi acayip etkisi altina almis kardesim yakisikli caliskan isinde gucunde bir genctir ustelikbekar yani hic evlenmemis bayana gorede baya genctir kardesim evlenmeyi dusunuyor annemle babam duyarlarsa dunyalari yikilir asla bayani kucumsemiyom ama kendi gibi dul biriyle ciksin kendisinden yasca kucuk bekar bir cocuktan ne istiyor kardesim cok degisti acaba bu kadin kardesime muskami yapti olabilirmi varsa boyle birsey nasil anlasilir....
günaydın kızlarr çok sıcak bune yaa rüzgar sıcak hava üflüyo delirsem evin içindeeee allahım sen sabrımı ver orucumu rahat tuutyummm görüşürüz kızlar gene birazdaha uzanıyım ben
sıkıldımmmmm benle ilgileninnnnnnnnn:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?