70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gerdüşüm o kadar dedin ekle ekle diye, foto ekledim hiç demiyorsun yarmasın hurmasın incesin cameraların suçu falan demiyorsun hiç. bu muydu yane bu muydu

hanı o yüzünü gızlemeyecektın haniiiiiiii, bırınde var bırınde yok, olanda da belli olmuyooo :26:

canım ben de cerene katılıyorumm, 66-68 dedıgın kılolarda gercekten cok hossun, ama senın istedıgın 50 kusurlerle arasında 10 kılo fark var ozmn cok çiroz olmayasın, bak bı tane ouldayken mı bol pantolonla bı remsın var mesela o cok zayıf bence, çelimsiz bı göruntü, yıne sen bılrısın ama ben cok zayıflık taraftarı değilimm

onceden 68lerde bu kadar tas gıbı hatunsan, 62-63lerde gayet guzel zayıf bı cıtır olacagına ınanıyorummm

keske resımlerın onden de halını koysaydın yandan pek anlasılmıyo, mesela basenın varmı yok mu kalcan genıs mı :26: ama sen de löp löp et değilsin, sıkı bı vucudun var gıbı gordum ben, o yuzden sımdıkı kılonda bıle gayet hos gozukuyo, yoksa gıydıgın elbıseler gayet kısalar ondan ust bacakların fılan kotü durması lazımdı, yanı uzun lafın kısası istedıgın goruntuye kavusmak ıcın 50 kusurlere kadar uzun bı yolun olduguna ınanmıyorum ben 60 kusurlerle de o çıtır goruntuye kavusacaksın gıbıme gelıyooooo

evet hoşmuş. işte desenler tek parçada hoş şık dursa bile üst üste gelince falan göz yoruyor değil mi :106:

sıkıldımmmmm benle ilgileninnnnnnnnn:84:

gel bakayım seeen.. aman da bıcı bıcı aman da agu bugu sıkıldın mı sen haa ay biz seninle hiç ilgilenmez olur muyuz kıyamam

yazık ama ama bana evde fazla drdum bi çıkmama lazım alışveriş zamanım geldi gibi

bende kare tabakalrda bernardonun kı gıbı tam keskın koselı takımlardan sa bıevın ılk modelındekı gıbı daha yuvarlatılmış karelerı sevıyorummm
zaten tam keskın koselıler bulasık makınesıne yerlestırırken sorun oluyomuş, uzerıne bısı kapatamıyosun, uçların kırılması fıan daha kolay oluyoo :26:

kare takımlar daha pahalı olmasına ragmen bana magaza satıs elemanları hıc onermedı, bunun modası ne zmn gecer bılemeyız ama yuvarlak bı takımı 10 yıl sonrada klasık bı takım olarak mısafıre rahatca cıkarabılırsınız dedı, bende amaaan deyıp yıne de yuvarlatılmıs karelerden almak ıstedım ama ekonomı el vermedı o sıraa

Canlar ben iftarda da sahurda da birşey yiyemiyorum. Kilo vermem duracak . Ama öyle bir şişiyorum ki mümkün değil yemem

Mesela dün iftarda yarım kase ezogelin çorba içtim . Bütün akşam da 2 dilim karpuz 5-6 taze kayısı yedim . 8-10 bardak su 1 fincan nescafe 1 fincan form çayı
Sahurda da 1/2 bardak süt ve 3 kaşık k-fleks .

Hiç böyle olmamıştım. :95::95::95:

Yeni çekilmiş resmim yok eski resimlerden bide 3 ay önceydi sanırım Bursa da çekilmiştim o resimlerden koydum albüme. Baktıkça utanıyorum kendimden

Ya canım ben neden göremiyorum senin fotoğraflarını

2 ayda 8 kiloyu takla ata ata verirsinnnn :)

düz durarak en az 6 verirsin

6 olsun bizim olsun, sen 8 kg diye hedefini koy, 2 ay sora görüşelim

hemen çıtırımm senden iisinimi bulcam kaçıyorum sana

kaç banaaaaaaaa

önümüzdeki hafta boyunca işsiz bi insan olcam, 2artı1 kirada oturduğum bi evim var, şu anda karınca istila etmiş durumda, geçen hafta 2 tane ölü hamam böceği buldum, geçen yazda adını fındık koyduğum bir farem wardı

benden iisini mi bulcaan gel benlen yaşaaa

canım cok desenlıler goz yoruyo ama ben benımkılerden memnunum, kendıncede senı var bence cok kıbar duruyo, ve goz yoracak hıc bıseyı yok ıstedıgın kadar tabagı ustuste koyy hatta ustste daha şık duruyooo

bı de catal bıcak setınde gercekten emsanı onerırım, emsan zaten celıkte cok eksı ve ıyı bı marka, annemın kac yıllık tencerelerı bıle emsandı, ve bu takım da cok sade sadece cızgısı var, ucuz takımlar genelde boyle catalı cok genıs oluyo, bıcagı bı tuaf oluyo, desenlerı kocaman kocaman oluyo ben de yle sevmıyorum bunu hem sade hem de modern yapmıslar mesela dıkkat edersen bıçağı tutma yerı dik formda, bıçak sapı tutarken buyuk kolaylık oluyo, ve cok kıbar duruyo boyle, ben hatta keske her bıcak boyle olsa dedım yanııı hem ekonomık oalrak uygun hem de modern bısıler yapmıslar, dıger modern takımlarda catal catala kasık kasıga benzemıyoo, ozellıkle jumbonun yenı modellerı :26:

Son düzenleme:

evet bende aynen öyle düşünüyorum o yuzden alamadım bu zamana kadar.. bi kafamdaki takımı bulamadım..
bunları yapan insan sunun desensiz gümüş kenarlısını da tasarlamaz mı... işte ben bişey ararsan olmaz zaten kaderım bu...

evet bencede aynen oyle... bernardodakilerin gümüş kenarlarını ve sadeliğini seviyorum ama tam kare olması güzel değil evet..
biev in hatları çok hoş hele o ilk resimdekini çok beğeniyorum kasesi tabakları çok güzel ama yok işte yok sadesi yok ne yazık ki... :97:

şey şey şey vazmı geçsem bilemedimm kıyamam gel sen bana yavrumm oda bol birine sevgilinle seni atarımm :92:

kız giviiiiiiiii sana sinir oldum şimdi gıcık oldum şimdi valla yazdıklarından sonra ben şöööööle yarım dünya bişey bekliyordum kız senin öle çok kilon yokki delüüüü beni görsen ah ahh ahh haline şükredersin maşallah kız sana

valla cnm ben pek bilgi sahibi zayılmam bu konuda ama inanırım o ayrı büyü diye bişii var yani netcede .ama sizin konuda bişii diyemeeceğim.

günaydın kızlarr çok sıcak bune yaa rüzgar sıcak hava üflüyo delirsem evin içindeeee allahım sen sabrımı ver orucumu rahat tuutyummm görüşürüz kızlar gene birazdaha uzanıyım ben

Allah kolaylık verisn cnm.valla ben bu sabah uyumuşum 10:30 da kalktım benim herif kız nesquik istedi diye vermiş oturmuşlar beraber tv izliyolar yaww .kalktım kıza kahvaltı verdim zorla yermi bi bardak kakaolu sütten sonra hiçç.süt içmiyo diye aldık şu mereti ki hiç haz etmem böle şeylerden doğal şeylerden yanayım ya büyük kızada vermedim hiç ama bilmiş olduklarında aldırıyolar işte reklamlar saolsun.

hava bizim burda kapalı rüzgar var ama sıcak değil orta şeker yanii.rahatım ben şükür bugün o konuda ama başımda hafif bi ağrı var umarım fazlalaşmaz

ilk ve sonuncuyu bende beğendim hoşmuş ilkinindesenlerini çok beğenmedim aslında sade daha iyiy olurmuş yada daha spor bir desen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…