- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
hanı o yüzünü gızlemeyecektın haniiiiiiii, bırınde var bırınde yok, olanda da belli olmuyooo :26:
canım ben de cerene katılıyorumm, 66-68 dedıgın kılolarda gercekten cok hossun, ama senın istedıgın 50 kusurlerle arasında 10 kılo fark var ozmn cok çiroz olmayasın, bak bı tane ouldayken mı bol pantolonla bı remsın var mesela o cok zayıf bence, çelimsiz bı göruntü, yıne sen bılrısın ama ben cok zayıflık taraftarı değilimm
onceden 68lerde bu kadar tas gıbı hatunsan, 62-63lerde gayet guzel zayıf bı cıtır olacagına ınanıyorummm
keske resımlerın onden de halını koysaydın yandan pek anlasılmıyo, mesela basenın varmı yok mu kalcan genıs mı :26: ama sen de löp löp et değilsin, sıkı bı vucudun var gıbı gordum ben, o yuzden sımdıkı kılonda bıle gayet hos gozukuyo, yoksa gıydıgın elbıseler gayet kısalar ondan ust bacakların fılan kotü durması lazımdı, yanı uzun lafın kısası istedıgın goruntuye kavusmak ıcın 50 kusurlere kadar uzun bı yolun olduguna ınanmıyorum ben 60 kusurlerle de o çıtır goruntuye kavusacaksın gıbıme gelıyooooo
Ya canım ben neden göremiyorum senin fotoğraflarını
2 ayda 8 kiloyu takla ata ata verirsinnnn :)
düz durarak en az 6 verirsin
6 olsun bizim olsun, sen 8 kg diye hedefini koy, 2 ay sora görüşelim
evet bende aynen öyle düşünüyorum o yuzden alamadım bu zamana kadar.. bi kafamdaki takımı bulamadım..
bunları yapan insan sunun desensiz gümüş kenarlısını da tasarlamaz mı... işte ben bişey ararsan olmaz zaten kaderım bu...
kız giviiiiiiiii sana sinir oldum şimdi gıcık oldum şimdivalla yazdıklarından sonra ben şöööööle yarım dünya bişey bekliyordum kız senin öle çok kilon yokki delüüüü beni görsen ah ahh ahh haline şükredersin maşallah kız sana
sizlere arkadaşlık gönderdim bilginize.
qivi resimlerini bende merak ediyorum:97::97:
Allah kolaylık verisn cnm.valla ben bu sabah uyumuşum 10:30 da kalktım benim herif kız nesquik istedi diye vermiş oturmuşlar beraber tv izliyolar yaww .kalktım kıza kahvaltı verdim zorla yermi bi bardak kakaolu sütten sonra hiçç.süt içmiyo diye aldık şu mereti ki hiç haz etmem böle şeylerden doğal şeylerden yanayım ya büyük kızada vermedim hiç ama bilmiş olduklarında aldırıyolar işte reklamlar saolsun.
hava bizim burda kapalı rüzgar var ama sıcak değil orta şeker yanii.rahatım ben şükür bugün o konuda ama başımda hafif bi ağrı var umarım fazlalaşmaz
:80::80::80::80::80::80::80:
yoo cadı olan sen değilsin sadece,ben zaten huyum kurusun çok yzptım öle ama banamısın demiyoo yinede ona ütüsüz bişey giydiremiyorum elbise konusunda çok titiz ve hassas,bi kıyafet yüzünden çokk tartışmısızdırsade bence sevıyosan sorun yok....ben kare düşünüyom...
o tahminde bulunan benmıydım sanki?
aynen evlendım 4 yıl oldu halen bı ymek takımı alamadım her sene bı model begenıp vazgecıyom yenısı cıkıyo başka modele aşık oluyom....hahaha
canım cinayet senın dediğin .....anne karnında kurtaj yapılırken göruntun almışlar....o mınnacık fasulye kadar yavrucuk bıle....kurtaj aletı ona yaklaşırken......sankı cığlık atar gıbı agzını sonuna kadar açıp rahmın en dibine saklanıyomuş......hamıleyken okudugum kıtapta yazıyodu.....hatta bunu izleyen dr. çok etkilenmiş....birde kürtaj yontemınden bahsedıyım bı yöntem şuymuş...anestezı uzmanının 1 numara cıktı mı dedıyse çocugun kafasını gövdesınden ayırma demekmış....yanı kafa 1 numara.....
ağzına sağlık ablam...
ohh iyi yapıştırdın lafı ....agzına saglık....ohhh...
ayy bende x5 ,
812,
square desıgn collectıon,
8054,
nova ve 10017 lotus modellerını begendım......
bencede tık dolaba bı kere de kırışk gıysın kocan da katladıklarının kıymetını bılsın.....akşama kadar ne iş yaptın dıyolar ya....bak buugn yapmadım fark var mı hayatında dersın?.....çok cadıyım yaa....
kız 3 aylık hamılesın ve 58 kılosun inşallah bu sefer kılon 70 olmadan saglıklı bı bebeğin olacak....
ablam yıne ağzına sağlık.......
hoş geldin canım aramızaMerhaba,öncelıkle hayırlı ramazanlar dılıyorum Allahım ınsallah tuttugumuz orucu kabul eder..
Ben burçin 21 yasındayım 79 kıloyum boy 1,62 bır hafta önce spor salonuna basladım.kılomun yarısı neredeyse yağmış :/
Sizlerınde tavsıye ve tecrubelerınızle beraber kılo vermek ıstıyorum cunku artık etrafımdakı ınsanların benımle dalga gecmesınden sıkıldım
Beni de aranıza alır mısınızzz
al bendende okadarhoşgeldın...
aramıza alırız ama bır şartlarımız var.....
öyle merhaba dıyıp kaçmıycan....
her gün düzenli topiğe gelecen ,
gelemiycen zaman haber edıcen,
ne yediğini içtiğini ,yaptığın sporu vs yazıcan...
muahbbetlere katılcan,
her cuma kılo bildirimi yapıcan,
evet ben bunları yaparım dersen kılo vermek için doğru yerdesın.....
bu topik bağımlılık yapar sabah kalkınca ilk açıp göz atmak istediğin sayfa olur,,,,hatta nette gezınmeye vaktın kalmaz buraya laf yetiştirmekten...
neyse sağlıklı kılo vermeler.....eğlenceli sohbetler....
he valla 2gündür köşe bucak saklanıyolar yazık onlara bugün ait oldukları yerlere yerleşicekler nasip olursaSelamlaaarr...
kız yok yahu tesadüf olmuştur yada yediğimden dolayı duyduğum pişmanlıktan o kadar üstüne düşmüşüm abartılacak birşey yok yani...
Demekki sen daha bilmişmişsin baksana 2 gündür yapıyorsun..
Evet canım düz beyaz olması güzel ama motifleri biraz klasiğe kaçıyor... klasik isteyenler için çok kibar bir takım...
ben biraz daha modern spor birşey istiyorum istediğim takımın hatlarını göstermek için resim koyarım birazdan bakayım o bernardo da ki takımın hatları çok güzel..
Evet Allahtan Ayşebaharmış... :) müneccim seni...
Hoşgeldin canım....
Kız bende yazının sonunda bir olay çıkacak yine birşeyi yakacak ya da dökecek diye birşey bekliyorum meğer akşamını anlatmış hatun bize...
Allah iyiliğini versin iyi birşey olmamış...
qivikız giviiiiiiiii sana sinir oldum şimdi gıcık oldum şimdivalla yazdıklarından sonra ben şöööööle yarım dünya bişey bekliyordum kız senin öle çok kilon yokki delüüüü beni görsen ah ahh ahh haline şükredersin maşallah kız sana
Kızzlaaarrr merhaaabbaaaaaakendimi çok yorgun hissediyorum ve sussuuzzzzz Allah kolaylık versin hepimizeeee Kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu kilo çubugu varya ben inşallah kilo verdiğimde nereden yazıcam kilomu ona bilmiyorum daa
şey şey şeyvazmı geçsem bilemedimm kıyamam gel sen bana yavrumm oda bol birine sevgilinle seni atarımm :92:
Kabul ettim oldu mu ki?:26:
inşallah ya inşallahönden ve arkadan çok korkunçtum elbiselerle. yemin ederim bazen gözümün önüne geliyor hatta :83: 60larda tabi şimdikinden çok daha iyi olacağım kesin. hele bi gelse 60lar :109: ama sanki bileklerim bile kalınlaştı şu hantal görüntüden ne kadarla kurtulurum, kurtulunca yüzüm ne hale gelir bilemiyorum. ama dedim ya o siyah elbise-gri body fotolar ard arda çekindi. kıyafet ve ortam kiloyu farklı gösteriyor işte :26:
albüme koydum sadece arkadaşlar görebiliyor. eklerim şimdi seni, kabul edersin olur mu :114:
ağzından bal damlıyorolecek bu iş olecek :128:
ben hemen başlayım o zaman;
aynen dediğin gibi takım migros-şok marketlerde görmüştüm gümüş de altın şeritlisi de vardı iki çeşit. güralların ya da kütahyanındı tam hatırlamıyorum. dün akşam karacanın bi takımı gözüme hoş geldi ama dışa kıvrılan düz kısımları var ya, çok geniş geldi. gözüme hepsi de hoş geliyor hepsinde de bahane bulabiliyorum ama
teşekkür ederim canım gel bana sor kilo var mı yok mu şööyle bir aşağı baksam göreceğimi görüyorumbiz şimdi zaten kilolardan müzdarip bir topluluk olduğumuz için öyle gibi geliyor ama kilo sıkıntısı olmayan bir insan için gayet anormal haldeyim yani biliyorum
Resim koydum Ceren şok oldu gitti.
sıkıldımmmmm benle ilgileninnnnnnnnn:84:
gözün korktuuu dimiiii :)
kız walla pis olduğumdan değil, evim 1.katta ve apartman boşluguna bakıyo mutfak, banyo ve kücük oda.. naapsam kar etmedi cam kapı pencere kilitli paso ama geliyolar işteee :) kuru erzağımı bile salonda cekmeceli bi dolapta saklıyomm ama nafileee :)
sewgilimlen beni aynı odaya atarsan kötü seyler olabilirsakata gitmeyeyimm
anammmm gördüüm geldiiim yazcaam gııııız :)
hatun söz dinliyo, takla atmaya başlamış bilemmmm
ayy yok bebegimmm yeni şirketimden tel geldiiii, son tekliflerini yaptılarr kabul ettim bendeee
evrak listesini fln verdiler, bugün istifaaa etcemm sanırsaaaam
salı günü de iş başı yapmayı düşünüyoruumm hayırlısı bakalımmmm, 3 5 gün kaçamağım olsun dimiiiiiiiiiii :)
buaradaaaa brüttt maaşım 2200 telee
neti 1630a geliyo
günlük 16,5 teleee yemek war, 350yi buluyo aylık :)
servisim var ohh misssss
8-5 çalışıcam, 5bucukta evde olurum herhalll mis missssss
haftasonu yokkk
sewdicegim allahtan daha belanı mı istiyon dedi
belkim bir kaç aya hamam böcekli evimden de kurtulurumm ne dersinizzz :)
gözün korktuuu dimiiii :)
anammmm gördüüm geldiiim yazcaam gııııız :)
hatun söz dinliyo, takla atmaya başlamış bilemmmm
ayy yok bebegimmm yeni şirketimden tel geldiiii, son tekliflerini yaptılarr kabul ettim bendeee
evrak listesini fln verdiler, bugün istifaaa etcemm sanırsaaaam
salı günü de iş başı yapmayı düşünüyoruumm hayırlısı bakalımmmm, 3 5 gün kaçamağım olsun dimiiiiiiiiiii :)
buaradaaaa brüttt maaşım 2200 telee
neti 1630a geliyo
günlük 16,5 teleee yemek war, 350yi buluyo aylık :)
servisim var ohh misssss
8-5 çalışıcam, 5bucukta evde olurum herhalll mis missssss
haftasonu yokkk
sewdicegim allahtan daha belanı mı istiyon dedi
belkim bir kaç aya hamam böcekli evimden de kurtulurumm ne dersinizzz :)
aynen dediğin gibi takım migros-şok marketlerde görmüştüm gümüş de altın şeritlisi de vardı iki çeşit. güralların ya da kütahyanındı tam hatırlamıyorum. dün akşam karacanın bi takımı gözüme hoş geldi ama dışa kıvrılan düz kısımları var ya, çok geniş geldi. gözüme hepsi de hoş geliyor hepsinde de bahane bulabiliyorum ama
Resim koydum Ceren şok oldu gitti.
Ama ama ben anlamadım şimdi ben 71.4 kg yum haftaya 70 kilo oldum diyelimm ( inşallah) ben şimdi sizdeki gibi zayıfladıkça nasıl yazıcm işte
71.4 kg -----------------------70 kg ----------------------------------55 gibi
başalngıç kilo şuanki kilo hedef kilo
gibi bana yardım edinnnnn lütfeeennnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?