70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KAPTANIMIZ DİYORKİİİ!!!!

DİKKATT!!!
ORUÇLUYKEN NASIL BESLENMELİYİZ
arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim..oruçluyken bildirimlerimizi yapmak için sabah deqil iftardan önce tartılacaqız..sabah tartılırsanız sahurla sabah arası çok yakın olduqundan çok fazla çıkarız..nasılki şuanda akşam tartıldıqımızda fazla çıkıyorsak oruçluykende sabah tartılırsak fazla çıkıyoruz..bu yüzden iftardan 5 dakika önce tartılıp bildirim yapıcaz..tabii cuma günü bildirim yapmak için perşembe akşamı iftardan önce tartılmamız gerekecek..bu çok öenmli bir ayrıntı unutmayalım..
sahurumuzu aynı kahvaltı gibi yapıcaz..2 dilim ekmeqimizi sahurda yicez..yumurta peynir domates salatalık yani bildiqimiz kahvaltı...yalnız sahur yemeqine otururken yarım litre su içmeliyiz..sahur bitiminde tekrar yarım litre daha içicez toplamda 1 litre edicek..sahur olayımız bu şekilde kızlar..
iftarda ise yien yarım litre su içip iftara başlıcaz..mutlaka önden 1 kase çorbamız olacak..bu şart..boş mideye direk yemek yollayamayız..çorbamızı içmezsek kabızlıklz karşı karşıya kalabiliriz..sonrasında ogün menümüzde ne yemek varda yarım porsiyon yaptıqımız yemekten yicez..istediqimiz kadar salata aryan ve yoqurt ürünlerinden tüketip iftarımızı bitiricez..buraya kadar toplamda 1.5 litre su içmiş olduk..kalan 1.5 litreyide yatana kadar mutlaka içicez..özellikle iftardan sonra mutlaka yürürüş yapamnızı tavsiye ediyorum...yarım saat olsun yürüyelim arakdaşlar..iftar geç saatte olduqu için yedikelrimizi eritmemiz lazım...ben geçen yıl her akşam yürüdüm ve ramazanda kilo verdim..normalda alınır..
tatlı olayına gelince..bildiqimiz gibi ramazanda olmazsa olmazlardan biride tatlılarımızdır..tatlılarımızı sahurda yemenizi öneriyorum..hatta sahur yemeqinden önce yerseniz hiçbir etkisi olamz kilonuza..tarafımdan denenmiş ve onaylanmıştır kızlarr kesinlikle iftarda yada iftardan sonra tatlı yememeqe özen gösterelim..istisnalar olacaktır..biyere iftara gideriz..orda ucundan başından tadarız bu ayrı..bnm yazdıklarım kendi evimizdeyken uyqulayacaqımız şeyler..

inanın geçmişi okuamay mecalim yoktu resmen daldım ama gözlerim kapanıyooo uyucam yine yawww akşam ütüyü 2 tanede bıraktım .uyuyamadımda sahuru ettim gene akşam.amanınnnn ben yine geçen yılki gibi uyku düzenimi kaybederim diye korkuyom ama uyuyamıyom yaw işte 12-1 i buluyo zaten yatmam sonrada 3 te kalkmak zor geliyo sanırım bilinç altı uyuya kalırım diuemi korkuyom nedirrr .bir sürü ütü var nasıl edicem biemiyom accık gidip yatayım ben yine son ra kalkar accık yapmaya çalışırım kızda oyuna dldı oyuncakları ile.yap boz meraklısı bide sıraya koymyş sonra kitap okuyacak .proftur kendülerüüü

inşallah ya inşallah önden ve arkadan çok korkunçtum elbiselerle. yemin ederim bazen gözümün önüne geliyor hatta :83: 60larda tabi şimdikinden çok daha iyi olacağım kesin. hele bi gelse 60lar :109: ama sanki bileklerim bile kalınlaştı şu hantal görüntüden ne kadarla kurtulurum, kurtulunca yüzüm ne hale gelir bilemiyorum. ama dedim ya o siyah elbise-gri body fotolar ard arda çekindi. kıyafet ve ortam kiloyu farklı gösteriyor işte :26:

Ya canım ben neden göremiyorum senin fotoğraflarını

albüme koydum sadece arkadaşlar görebiliyor. eklerim şimdi seni, kabul edersin olur mu :114:

2 ayda 8 kiloyu takla ata ata verirsinnnn :)

düz durarak en az 6 verirsin

6 olsun bizim olsun, sen 8 kg diye hedefini koy, 2 ay sora görüşelim

ağzından bal damlıyor olecek bu iş olecek :128:
ben hemen başlayım o zaman;

aynen dediğin gibi takım migros-şok marketlerde görmüştüm gümüş de altın şeritlisi de vardı iki çeşit. güralların ya da kütahyanındı tam hatırlamıyorum. dün akşam karacanın bi takımı gözüme hoş geldi ama dışa kıvrılan düz kısımları var ya, çok geniş geldi. gözüme hepsi de hoş geliyor hepsinde de bahane bulabiliyorum ama

teşekkür ederim canım gel bana sor kilo var mı yok mu şööyle bir aşağı baksam göreceğimi görüyorum biz şimdi zaten kilolardan müzdarip bir topluluk olduğumuz için öyle gibi geliyor ama kilo sıkıntısı olmayan bir insan için gayet anormal haldeyim yani biliyorum

Kızzlaaarrr merhaaabbaaaaaa kendimi çok yorgun hissediyorum ve sussuuzzzzz Allah kolaylık versin hepimizeeee Kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu kilo çubugu varya ben inşallah kilo verdiğimde nereden yazıcam kilomu ona bilmiyorum daa

Kızzlaaarrr merhaaabbaaaaaa kendimi çok yorgun hissediyorum ve sussuuzzzzz Allah kolaylık versin hepimizeeee Kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu kilo çubugu varya ben inşallah kilo verdiğimde nereden yazıcam kilomu ona bilmiyorum daa

sahurda yedikklerimi yazmayı unutmuşum yazayımda öle çıkayım barii ..

1 bardak su ile başladım

2 dilim çavdar ekmeği
birinin üzerine 1 ad lıght karper
diğerinin üzerine ince bir dilim taze kaşar
1 domates
1 bardak çay
3 ad zeytin
bir bardak su

sonrasında çayımı alıp balkonda barış çubuğu tüttürdüm tabii :)
ardından bir bardak su daha ve yatakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

az daha unutuyordum yarım bitter çikolata yedim şu küçüklerin yarısından yanii balkonda çaydan sonra :) napiim :))))))))

Son düzenleme:

burdada kapalı şimdi ama nem fena bitiriyo işte benim ağrı girdi bile ve fena acıktım delircem allahım sabrını ver

:80::80::80::80::80::80::80:

ben gidip yatıyım birazzz bugun çok etkiledi oruç beniiii

yoo cadı olan sen değilsin sadece,ben zaten huyum kurusun çok yzptım öle ama banamısın demiyoo yinede ona ütüsüz bişey giydiremiyorum elbise konusunda çok titiz ve hassas,bi kıyafet yüzünden çokk tartışmısızdırsaçmalık haa,bukadarınada pes deditdiriyo,sonrada sen zarar verirsen bende seninkilere zarar veririm diye inada biniyo iş neyse bugün katlarım artık birazdanda ütüye başlıcam bu sıcakta nasıl çekilceksee:97:
hoş geldin canım aramıza
al bendende okadar
he valla 2gündür köşe bucak saklanıyolar yazık onlara bugün ait oldukları yerlere yerleşicekler nasip olursa
qivi
anlamıyoki,bende diyorum ama kendini fıstık değil yerfıstığı zannediyo pehh bak ne beterleri var moral olsun bunlar sana

Weight Loss - Diet Ticker

burdan istediğin gibi yenileyebilirsin canım

şey şey şey vazmı geçsem bilemedimm kıyamam gel sen bana yavrumm oda bol birine sevgilinle seni atarımm :92:

gözün korktuuu dimiiii :)
kız walla pis olduğumdan değil, evim 1.katta ve apartman boşluguna bakıyo mutfak, banyo ve kücük oda.. naapsam kar etmedi cam kapı pencere kilitli paso ama geliyolar işteee :) kuru erzağımı bile salonda cekmeceli bi dolapta saklıyomm ama nafileee :)

sewgilimlen beni aynı odaya atarsan kötü seyler olabilir sakata gitmeyeyimm

Kabul ettim oldu mu ki?:26:

anammmm gördüüm geldiiim yazcaam gııııız :)

hatun söz dinliyo, takla atmaya başlamış bilemmmm

Resim koydum Ceren şok oldu gitti.

ayy yok bebegimmm yeni şirketimden tel geldiiii, son tekliflerini yaptılarr kabul ettim bendeee
evrak listesini fln verdiler, bugün istifaaa etcemm sanırsaaaam

salı günü de iş başı yapmayı düşünüyoruumm hayırlısı bakalımmmm, 3 5 gün kaçamağım olsun dimiiiiiiiiiii :)

buaradaaaa brüttt maaşım 2200 telee
neti 1630a geliyo

günlük 16,5 teleee yemek war, 350yi buluyo aylık :)
servisim var ohh misssss

8-5 çalışıcam, 5bucukta evde olurum herhalll mis missssss

haftasonu yokkk

sewdicegim allahtan daha belanı mı istiyon dedi

belkim bir kaç aya hamam böcekli evimden de kurtulurumm ne dersinizzz :)

kuzucummmm ben 70le 84 arası öyle cok bi fark görmedimmm, 60lardaki görünümün sninde gayet ideall..
biraz sporda yaparsan kilo vermen hızlanır.. zaten accık dikkat etsen, ayda 3 kilo kesin gider öyle cok kasmana bile gerek yok.. kilo ne kdr cok olurrsa okdr kolay veriliyo cünkü..
ben mesela 1 ayda 1,5 kilo verebildim.. ilk ay ama 6,8 kilo wermiştim :)

azcık azmedersen ve sonucları görmeye başlarsan zaten biz bile tutamayız seni

sıkıldımmmmm benle ilgileninnnnnnnnn:84:

kurtulrusun tabee ohh gel keyfim gel yemek parası bu net paranın içinde mi ayrı mı kız

givi

Tatlım sen çok abartmıyomusun ama yaa Gayet hoşsun öle abartıp sorun edilecek bir durumun yok evet fazla var hepimizde var yani o 60'lı halin mesela çok iyi ben çok beğendim valla hahay sen beni görsennnn demekki yarım dünya diyeceksin nişanında da gayet hoş ve nazik görünüyosun öyle göze batan bir durum göremedim ben hem o 6'lı rakamlara bişeycik de kalmamış annemmm çok beğendim valla yaa yalan değil yani

Süpermiş şartları ya nazar değmesin. Darısı isteyenlerin başına
Bence de sevgilin doğru söylemiş. Bu şartlarda iş zor bulunur. Maaşın 630 lira artmış yemek parası vermeleri süper çünkü bazı firmalarda rutine biniyor yemek işi bir süre sonra. Kart verdiklerinde o gün canın ne isterse onu yersin.

Ama ama ben anlamadım şimdi ben 71.4 kg yum haftaya 70 kilo oldum diyelimm ( inşallah ) ben şimdi sizdeki gibi zayıfladıkça nasıl yazıcm işte

71.4 kg -----------------------70 kg ----------------------------------55 gibi
başalngıç kilo şuanki kilo hedef kilo

gibi bana yardım edinnnnn lütfeeennnnnnnnnnn

sen öyle diyince hemen güral le kütahyaya baktım...
güralde yok ama kütahyada iki model var bak birini daha çok beğendim yoksa bu mu senin dediğin..
şu çorbalığın ve sosluğun kollarını beğenmedim ama tabaklar oval ve sade beyazla gümüş çok şirin.. bak buna yakından bakmalıyım söylediğin iyi oldu kız...

ikincisi de bu ama çorba kasesi hiç sevmediğim bir tip o yuzden bunu esgeçiyorum yinede ilgilenen olursa diye koyim...

evet aynen öyle olucak canım doğru biliyorsun...
kilon değiştikçe her hafta çizelgeni yenileyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…