kızlar moralim bozuldu atatürk yüzme hauzunu aradım alsancakta sadece yüzme kursu varmış normal kullanım yokmuş offf
karboksipunktura kaldım
ayyyy ben dayanamadım kızlar çok cnm çekti ofise tapu almaya gelenler tatlı getiriyorlar istisnasız hergün ama bugun ki tatlı nefis görünüyordu valla yedim 2 ufak dilim bilmiyorum nasıl eritecem akşam biraz daha spor yaparım yada akşamı salatayla geçiştiririm bilmiyorum
ben oklavayı hakettim
canım bende izmirdeyim bu karboksipunkturla ilgili ya da yüzme ile ilgili bir şeyler bulursan bende bilgilenmek isterim gerçi benim kocişte yüzmeye gitmeme pek izin vermez ama bakıcaz artık bişiler fiyat konusunda uygun olursa beraber de gidebiliriz...a.s
hatay bana yakınmış ben bahçelievlerdeyim sen nerdesin çokmu uzaksın birde fiyat aldınmı ne kadarmış ücretleri...of canım ya ne zamandır arıyorum yüzme havuzu ama yok bulamıyorum sende bulursan yaz buraya çıldırcam yaaa
karboksipunkturu yapan bir yer buldum hatayda orasıda bana uzak ama daha konuşmadım
canım akşam hiç bişey yeme bence sadece meyveyle geçiştir spor yap atlatmış olursun kocalarınızada kızdım elseyle seninklava: mayoya bile kızıyorsa pes diyorum ona her yaz bende ayvalığa gidiyorum o cennet gibi yerde denize girilmezmi hiç ya hihoyyyt benim eşim 10 kg daha verirsem söz verdi bana beyaz bikini alacak yanında gururlanırım diyor plajda :roflol: şanslıyım bari bu konuda sende bir şekilde kandırmaya çalış kiloları atınca giy
hatay bana yakınmış ben bahçelievlerdeyim sen nerdesin çokmu uzaksın birde fiyat aldınmı ne kadarmış ücretleri...
süpersin sevilcan valla iradeye hakim olmak lazımiyi yapmışın :)şimdi kızlar kaynanama cıktım cay da varmıshemen hazır ekmek arası varmıs evde salamlı kasar getırdı önume ye dedı yemem dedım tokmusun dedı yok meyve yedım dedım hazır akmek arasını eve getırdım kocama verecemdedım oglan kurudu gıttı dıyo bılmıyorkı kılo aldıgını hep zayıf gelıyor onların gözüne sankı benle evlendıgınde cok sısmandıkaydirigubbakcemile3 60 kılo oldu sımdı cok sukur kocam kızlar yememekle iyi yapmısmıyım gercı aklımdan gecmıyor degıl ama insan sekerlı bısey yıyınce arkasını istiyor
of of of canım napıosun sennn allah kolaylık versin sanaakşama misafirler var patatesli köfte ve terayağlı piav yapıcam.nasıl yemeden dayanıcam bakalım.umarım yenilmem nefsime
bu arada benim ki hayatta razı olmaz ole plajda felan mayoyla bikiniyle sereserpe gezmeme giyersem olay çıkar valla en iis giymemek hatta bahsini bile açmamak....
cnm sonuçta beni yaşadığım yer kayseri sevilcana sorun bakalım oda ii bilir
kayseri biraz daha tutucudur o yüzden eşim bi bakıma haklı
neysee kızlar yediğim tatlıyı eritmeye başladım bile toplantı var ve ofiste kimse kalmadı bendee başladım hareket yapmaya 100 sopalı hareket yaptım 100 adım atar gibi egilme hareketi var kalçayı çalıştırıyor direk onu yaptım az dinlenip birazdan tekrar yapıcam eve gitmeden atim bari üzerimden bu agırlıgı hemdee vicdanım rahatlasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?