70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende atıştırmalık bir avuç beyaz leblebi ve şekersiz çay içicem,bu arada 3 kupa elmalı limonlu çaydan içtim,1,5 litrede su bu saate kadar.
yatıncaya kadar 3 litreye çıkartırım suyu

Vücutta 1 kg yağlanma olması için fazladan 7 bin kalori almak gerekir. Sadece ufak tefek sapmalar hemen yağlandığınız anlamına gelmez.

1 gr yağ 9 kalori
1 gr protein 4 kalori
1 gr karbonhidrat 4 kalori
1 gr alkol 7 kalori enerji verir.

kızlar bunu bilen varmıydı aranızda nette gezerken buldum

BAKLAVA 1 PORSıYON BAKLAVA ORTALAMA 420-440 KALORı ıÇERıR
BARBUNYA PıLAKı 1 PORSıYON 6-7 ÇORBA KAŞIĞI BARBUNYA PıLAKI YAKLAŞIK
330-350 KALORı ıÇERıR
BıFTEK YAĞLI 90 GRAM YAĞLI BıFTEK ORTALAMA 250-260 KALORı ıÇERıR
BıRA NORMAL 1 KUTU 330 ML NORMAL BıRA ORTALAMA 140-150 KALORı ıÇERıR
BÖREK 1 PORSıYON BÖREK ORTALAMA 300-310 KALORı ıÇERıR
BULGUR PıLAVI 1 PORSıYON BULGUR PıLAVI ORTALAMA 310-320 KALORı ıÇERıR
ÇıKOLATA KAPLI KEK 1 PORSıYON ÇıKOLATA KAPLI KEK ORTALAMA 410-430 KALORı ıÇERıR
ÇıKOLATA SÜTLÜ 30 GRAM ÇıKOLATA SÜTLÜ ORTALAMA 160-170 KALORı ıÇERıR
DÜRÜM KEBAP 1 PORSıYON KEBAP DÜRÜM ORTALAMA 500-550 KALORı ıÇERıR
EKMEK YUFKA 25 GRAM YAKLAŞIK 1 DıLıM YUFKA EKMEK 65-70 KALORı ıÇERıR
ETLı PıLAV 1 PORSıYON ETLı PıLAV ORTALAMA 450-460 KALORı ıÇERıR
ETLı YAPRAK SARMA 4 ADET ETLı YAPRAK SARMA ORTALAMA 330-340 KALORı ıÇERıR
FINDIK LAHMACUN 2 ADET KÜÇÜK FINDIK LAHMACUN YAKLAŞIK 90-100 KALORı ıÇERıR
HUMUS 4 ÇORBA KAŞIĞI HUMUS YAKLAŞIK 280-300 KALORı ıÇERıR
ıÇ PıLAV 1 PORSıYON ıÇ PıLAV YAKLAŞIK 410-420 KALORı ıÇERıR
ıÇLı KÖFTE 1 ADET KIZARTILMIŞ ıÇLı KÖFTE ORTALAMA 180-200 KALORı ıÇERıR HAŞLAMA ıÇLı
KÖFTE ıSE YAKLAŞIK 120-150 KALORı ıÇERıR
ıRMıK HELVASI 1 PORSıYON ıRMıK HELVASI ORTALAMA 540-560 KALORı ıÇERıR
KABAK TATLISI 1 PORSıYON KAYMAKSIZ KABAK TATLISI ORTALAMA 330-340 KALORı ıÇERıR
KATMER 1 PORSıYON KATMER YAKLAŞIK 470-480 KALORı ıÇERıR
KAZANDıBı 1 PORSıYON KAZANDıBı ORTALAMA 270-280 KALORı ıÇERıR
KIYMALI PıDE 1 PORSıYON KIYMALI PıDE YAKLAŞIK 500-550 KALORı ıÇERıR
KOYUN ETı YAĞLI 90 GRAM YAĞLI KOYUN ETı ORTALAMA 280-290 KALORı ıÇERıR
MUZ LıKÖRÜ 40 ML MUZ LıKORU YAKLAŞIK 120-130 KALORı ıÇERıR
PEYNıRLı KÜNEFE 1 PORSıYON PEYNıRLı KÜNEFE ORTALAMA 520-540 KALORı ıÇERıR
SAC KAVURMASI 1 PORSıYON SAC KAVURMA ORTALAMA 350-370 KALORı ıÇERıR
ŞEKERPARE 1 PORSIYON ŞEKERPARE ORTALAMA 470-480 KALORı ıÇERıR
SÜTLAÇ 1 KASE SÜTLAÇ ORTALAMA 270-280 KALORı ıÇERıR
TAVUK PıRZOLA 1 KÖFTE KADAR YAKLAŞIK 30 GRAM BEYAZ DERıSıZ TAVUK ETı 55 KALORı, DERıLı TAVUK ETı ıSE 75 KALORıDıR
TULUMBA TATLISI 1 PORSıYON TULUMBA TATLISI ORTALAMA 509 KALORı ıÇERıR
Alıntıdır...

Belki bu liste de işinize yarar....

kızlar moralim bozuldu atatürk yüzme hauzunu aradım alsancakta sadece yüzme kursu varmış normal kullanım yokmuş offf
karboksipunktura kaldım

ayyyy ben dayanamadım kızlar çok cnm çekti ofise tapu almaya gelenler tatlı getiriyorlar istisnasız hergün ama bugun ki tatlı nefis görünüyordu valla yedim 2 ufak dilim bilmiyorum nasıl eritecem akşam biraz daha spor yaparım yada akşamı salatayla geçiştiririm bilmiyorum
ben oklavayı hakettim

kızlar moralim bozuldu atatürk yüzme hauzunu aradım alsancakta sadece yüzme kursu varmış normal kullanım yokmuş offf
karboksipunktura kaldım

canım bende izmirdeyim bu karboksipunkturla ilgili ya da yüzme ile ilgili bir şeyler bulursan bende bilgilenmek isterim gerçi benim kocişte yüzmeye gitmeme pek izin vermez ama bakıcaz artık bişiler fiyat konusunda uygun olursa beraber de gidebiliriz...a.s

canım akşam hiç bişey yeme bence sadece meyveyle geçiştir spor yap atlatmış olursun kocalarınızada kızdım elseyle senin klava: mayoya bile kızıyorsa pes diyorum ona her yaz bende ayvalığa gidiyorum o cennet gibi yerde denize girilmezmi hiç ya hihoyyyt benim eşim 10 kg daha verirsem söz verdi bana beyaz bikini alacak yanında gururlanırım diyor plajda :roflol: şanslıyım bari bu konuda sende bir şekilde kandırmaya çalış kiloları atınca giy

of canım ya ne zamandır arıyorum yüzme havuzu ama yok bulamıyorum sende bulursan yaz buraya çıldırcam yaaa
karboksipunkturu yapan bir yer buldum hatayda orasıda bana uzak ama daha konuşmadım

of canım ya ne zamandır arıyorum yüzme havuzu ama yok bulamıyorum sende bulursan yaz buraya çıldırcam yaaa
karboksipunkturu yapan bir yer buldum hatayda orasıda bana uzak ama daha konuşmadım
hatay bana yakınmış ben bahçelievlerdeyim sen nerdesin çokmu uzaksın birde fiyat aldınmı ne kadarmış ücretleri...

şimdi kızlar kaynanama cıktım cay da varmıs hemen hazır ekmek arası varmıs evde salamlı kasar getırdı önume ye dedı yemem dedım tokmusun dedı yok meyve yedım dedım hazır akmek arasını eve getırdım kocama verecemdedım oglan kurudu gıttı dıyo bılmıyorkı kılo aldıgını hep zayıf gelıyor onların gözüne sankı benle evlendıgınde cok sısmandıkaydirigubbakcemile3 60 kılo oldu sımdı cok sukur kocam kızlar yememekle iyi yapmısmıyım gercı aklımdan gecmıyor degıl ama insan sekerlı bısey yıyınce arkasını istiyor

eşim akşama makarna istedi ona makarna yaparım ben salata yerim artık napim yatmadan da yine çayımı içer yatarım
yemicem tabi ben hak ettim ne diye yediysem sanki tatlıyı engel olamadım homini gırtlagaklava:klava:klava:klava:hak ettim ettim....

akşama misafirler var patatesli köfte ve terayağlı piav yapıcam.nasıl yemeden dayanıcam bakalım.umarım yenilmem nefsime

bu arada benim ki hayatta razı olmaz ole plajda felan mayoyla bikiniyle sereserpe gezmeme giyersem olay çıkar valla en iis giymemek hatta bahsini bile açmamak....

hatay bana yakınmış ben bahçelievlerdeyim sen nerdesin çokmu uzaksın birde fiyat aldınmı ne kadarmış ücretleri...

şimdi görüştüm canım 350 veya 450 peşin fiyatı dediler kredi kartına biraz ek yapıp 5 e bölyorlarmış fiyat farkı küre göre değişiyormuş daha fazla gitmen gerekiyorsa 350ye indiriyorlar az gitmen gerekiyorsa 450 5-6 günde bir gidilicekmiş
ben çiğlideyim canım

süpersin sevilcan valla iradeye hakim olmak lazımiyi yapmışın :)
akşama misafirler var patatesli köfte ve terayağlı piav yapıcam.nasıl yemeden dayanıcam bakalım.umarım yenilmem nefsime
of of of canım napıosun sennn allah kolaylık versin sana
bu arada benim ki hayatta razı olmaz ole plajda felan mayoyla bikiniyle sereserpe gezmeme giyersem olay çıkar valla en iis giymemek hatta bahsini bile açmamak....

canım yaaa çok zor bir durum biz böyle görmemişiz valla gidiom bu halde bile giyiyom bikini hgehehe :)))sırnaşık şey

cnm sonuçta beni yaşadığım yer kayseri sevilcana sorun bakalım oda ii bilir
kayseri biraz daha tutucudur o yüzden eşim bi bakıma haklı
neysee kızlar yediğim tatlıyı eritmeye başladım bile toplantı var ve ofiste kimse kalmadı bendee başladım hareket yapmaya 100 sopalı hareket yaptım 100 adım atar gibi egilme hareketi var kalçayı çalıştırıyor direk onu yaptım az dinlenip birazdan tekrar yapıcam eve gitmeden atim bari üzerimden bu agırlıgı hemdee vicdanım rahatlasın....

sende haklısın canım bizde gittiğimiz yere göre davranıyoruz izmirde eski izmir değil artık dikkat ediyoruz :) aranız iyi olsunda sen dikkat et nolcak :)))
ben tatilde giriyorum rahat rahat zaten sarışın mavi gözlü olunca turist sanıyorlar hehehhihoyyyt:sm_cool:

slm herkese.okuldan geldim.elmamı yiyorum birzdan sporumu yapacam.bugün 1 saat yürüdüm ayrıca.şu saate kadar kaçamak yapmadım bu saatten sonra olmazsa harika bir gündü.inşallah bu hafta nazar boncuğu alırım

selam arkadaşlar bu elma sirkesi ve balın hazırlama şekli nasıl bilen varsa yardımcı olursa sevinirimmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…