70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şok olucak birşey yok ben baktım gayet güzelsin bence

Allah'ımmm tosstossunnn resimlerimi beğenen biri çıktı..
Çok teşekkür ederim. Güzel bakan güzel görüyor tabi.

Akşamları kendi çapımda hareketler yapıyorum. İnş. bende 6'lı rakamlar görebilirim. Dobik olduğumdan fazla resim çekinmeyi sevmem ramazan sonunda farkı anlamak ve size göstermek için tekrar çekinirim.
Bu sefer sizin sayenizde uzun sürdü diyetim. Normalde 1,5 hafta yapar sıkılırdım.

canım herkesın fıkrı farklı olabilir....burda kımsenın fıkrını değiştirmek için de yazmıyorum....ama kürtaj yaptıran çevremedekiler daha sonraları pişman oluyo...oh iyiki demiyo....yıne de isteyen yaptırır...herkes kendınden sorumlu....senınle bunu tartışma amacında değilim....ama olaylara sığır yaklaşmak olduğunu da düşünmüyorum....sana katılmıyorum....
bekara boşanması kolay olur hesabı.....ilk hamıleleıgımde ıstememıştım anne olmayı 1 gun sonra düşük yaptım ve düştüğü için ağladım....sonra tekrar hamıle kaldım....ve yıne bebebğim yaşamadı.....diyeceğim o ki ben olaylara imtihan gözuyle bakıyorum....Allah bi insana bebek vermıyosa da onun imtıhanıdır.....istemediği dogru zaman olmadığını düşündüğü anda da onun hakkında hayırlı olduğu için veriyodur.....ama biz hakkımızda ne hayırlı ne değil bilemediğimiz için olaylara biz sığır bakmış oluyoz.....her şayin var bi hikmeti....
evet canım tüyler ürpertici...

Yeni çekilmiş resmim yok eski resimlerden bide 3 ay önceydi sanırım Bursa da çekilmiştim o resimlerden koydum albüme. Baktıkça utanıyorum kendimden

benı de arkadaş olarak ekle.....bende bakıcam.....

kızlar profillerinize baktım....

qıvı 3. fotodakı kılon güzel.....o kıloda olsan bence yeter.....önemlı olan kılo verdıkten sonra korumak....ama yıne sen daha iyi bilirsin....

mywish canım senınde 68 kıloluk resmın güzel.....bence sende o kıloda olsan olabilir....çok yakışmış....

Aslında boyuma göre 55 olmam gerek deee ben uzun zamandan beri 5 i görmedim sorun o
65 ilk hedefim bakalım duruma göre 57-60 olabilir. Bi 6'lı rakamları göreyim tekrar da
Teşekkürrr ettim ayrıcaaa.

Pelinnn sen resmimee yorumm yapmadınnn..
Sudemm kabul ettimm

canım kk acık gozükuyodu ama ben basında deıldımm kusura bakma, baktım resımlerıne sımdı, şimcik şöyle söliyimmmm , açık konuscam zaten atlatmıssın o dönemi oyuzden daha rahatımmm
84lük halınden kurtulduguna cok sevındım cunku ben sana kıloyu yakıstıramadım, daha yasın genc ama kılo o genclıgını kapatmıs senı oldugundan daha buyuk gostermıs ama bak o 68lik fotografında tam yasının ınsanısın, taş gıbı gozukuyosunnn 68 li hallerınde oyle gozukmen buyuk sans bence bunu ıyı degerlendır, ilk etapta amacın o kılona gerı dönmek olsun şimdi daha ıyı gozuktugune emınım boru değil baya kılo vermıssınnn, taş hatun olma potansıyelı zaten var sen de gerıye kalan bunu ortaya cıkarmakta, zaten senın o erkek arkadasının aılesıne ben bıraz gıcıgımmm, o laflarını tek tek yutmalarını ızlemek benım ıcın bıle buyuk zevk olacakkkk

ha bu arada 84lüyüm ben, abla da dıyebılırsın cunku sen yaslarında bı kardesım var zatenn adımla da seslenebılırsın, benım için hıc onemlı değil, abla olmaya alışkınımmmmmmm

cnm gel korurum seni benn çok güzel teklflerr hayırlı olsun

kurtulrusun tabee ohh gel keyfim gel yemek parası bu net paranın içinde mi ayrı mı kız

bakarım ben kuzumaaa sende gel gezelim kuzucum

kurtulrusun tabee ohh gel keyfim gel yemek parası bu net paranın içinde mi ayrı mı kız

ayrı canımmm ayrıı :)
şuanki işyerimde günlük 10 veridodu aylık 230a fln geliodu max ama burası 16,5 veriomuşş :)

aminn anacımmm :)
walla bi anda olduuu cok sewindm bendee, şu anda bide yogunluk var, istifa ediceem ama fırsat bulamıyomm :)
yemek kartıyla mutfak alışwerişimi bile yapıom ben bazuı yerlerde geciyo bu kartlar :)

Dediklerine katılıyorum İlk hedefim 65 işte o kiloya gelirsem daha da hırslanacağım inş.
İnsanların kilom yüzünden laf söylemesine sinir oluyorum. İlk önce kendim için kg vermek istiyorum tabi.
Hem de kg verdikten sonra bana laf söyleyenlerin yüzünü görmek istiyorum. Şimdiden düşününce çok eğleneceğimi tahmin edebiliyorum. Bakalım yarın tartı da kaçı görücem. Verdim gibi sanki :)
Desteklerinizle inş. hedefime adım adım gitcem
Teşekkür ediyorum tekrardan

Bitki çayı içiyorum ben doğuş un form çayını. İçinde kiraz sapı da var. Etki ediyor :)

hergun ıcıyo musun o form cayı, ben de kayısılı bısı var, 3-4 gun cıkamayınca ıcıyorum ancaaa :26: her gun ıcmeye cesaret edemıyorumm, alısıyo daha da tembellesıyo bagırsaklar fılan dıyolar yaaa :26:

bı de az once dun ofiste sızın ıcın cekılmıstım foto onu ekledımmm, bı yerlere sıgmayan popom&basenım ve bennn aslında bugunde cekılcem, makınem yanımda ama ofis boş değil, pusu da beklıyorum şu an

belkı bı gun ben de ıncelırsem, oncesı sonrası yaparım şevke gelırım dedım, ama şimdilik sadece fotolara bakıp bakıp dövünebiliyorumm :84:

Bitki çayı içiyorum ben doğuş un form çayını. İçinde kiraz sapı da var. Etki ediyor :)

deniyecem sağol canım pek sevmiyorum bu bitki çaylarını ama deniyecem

sabah ya da sahurda bir bardak suyun yanında iki kurukayısı ye :112:

tavsiyelerine uyacam tatlım bi deniyeyim bakalım bunları

Sen demeden gördüm albümünde çok mu hızlıyım neee :82:
Göbek gitmiş basencikler kalmış sadece onun içinde spora gidiyorsun zaten zamanla gider oracıklar da.
İlk resimlerinle bayağı bi fark var. Vücudun toparlamış kendini.
Benim bağırsaklarım hep tembeldi. Eskiden umursamazdım ama kg vermeye takınca bi iki gün çıkamasam kötü oluyorum.
2 günde bir içiyorum ben geceleri yatmadan. Dediğim gibi zaten tembel olduğu için farkı anlayamıyorum.
Eskide kayısı kurusu yerdim sabahları yada yeşil elma ilk zamanlar iyidi sonra onlarda fayda etmemeye başladı.
Bu çayı 2 aydır kullanıyorum 2 aydır da etki ediyor çok şükür.
Dün qivinin bahsettiği mısır püsküllü çaya baktım ama bulamadım bizim markette arayışlarım devam etcek bide onu denicem.

Pelincim üst taraf yok sende ve benc ebu yüzden sanslısın benım üst taraf daha geniş o yüzden daha iri duruyorum.bende basen yok ama yukarıda simit bölgem var.sende o da yok basen konusunda ıyısın sadece öyle diyim göbek te göremedim

spor konusunda dertlıyımmm ben ancak aksam seanlarına gıdebılıyodum, ramazan munasebetıyle aksam seanlarını kaldırdılar şimdi gidemıyorum, üstelik ramazanla bırlıkte adlı tatılde basladı, gun boyu masa bası iş gıbı olduu, hıc hosuma gıtmıyo bu drum, yıyıp yıyıp oturuyorummm :26:
bı dealısmısım vucudum hareket ıstıyo, belkı dun aksam cıldırmıs gıbı her işe atlamamın sebebıde buydu, daha guneslıklerı fılan yıkayacaktım da zamanım yetmedııı
kocişe soledım ben bu durumdan rahatsızım dıye aksam vadıye ınerız dedı, orda hem yuruyus alanı var hem de spor aletlerıı, ama ıkı aksamdır yan ciziooooo bu sabah hala dıyokı bu aksam gıderızz, sözzzz ama aksam olunca kımıldayası gelmıyoo, bı de bu puzzle ıyı sardı bızıı, aksam tv bıle acık olmuyo, yada bı muzık kanalı acıp onun basına oturuyoruz, gule oynaya onu yapıyoruzzz ama işte ben hareket ıstıyorummmm bunu dıyınce de erkek mılletı işte, gel içeri dıyo banaaaa, aaaay bu sıcakta ben kendı kolumun kendıme degmesınden rahatsız oluyorummmmm valla bu sıcaklar benı mahvettı, hareket olmayıncada yedıgım herseyyarıyooo, dıyorum ya bıldırım kılomu dahı goremıyorum tartıda delı olcammmmmmmmmmmm

slm hanımlar

ya benim kabızlık problemim var sizin böyle sorununuz oluyomu ve ne yapıyorsunuz

benim bağırsaklarım çok tembel:26::26:

bende de var bu problem bana pek bısey fayda etmıyor ama kuru kayısı felan hıc fayda etmıyor.bol su ıc bırde bana en cok yarayan sabah ac karna ballı limonlu ılık su ıc azcık evın ıcınde dolas gelıyor canım hatta bı parcada cıkolata yersen daha etkılı ama ben dıyette oldugum sürec cıkolatasız yapıyorum

canım benim inan bu gün toiğe seni sorucaktım çok özledim.ööle güzel şeyler yazıyosun kiiçim ferahlıyo.tatlım öncelikle hoşgeldin ve çookkk büyük geçmiş olsun sana ve meleklerine.veeeeeeee güzel haberine de çoooookkk sevindimmm.hep söölüyodum yine söölüyorum idolümsün...
tatlım doğurmakla engüzel kararı vermişsin ve öyle hikmetli bi şekilde gelmiş ki bu melek inan okurken tüylerim diken diken oldu.
güzel Allahım nelere kadir.biz de dört kardeşiz ve kardeşlerim olurken hep anneme küserdim ama şimdi diyorum ki annemmm iyiki doğurmuşsun bizi kuuuu...
eminim senin meleklerin de büyünce sen diyeceksin ki iyiki doğurmuşum.
canım benim herşey gönlünce olsun bizi bırakma olurmu seni çooooookkkkkk seviyoruzzzz....senden ve meleklerinde güzel haberler bekliyoruzzz...
hmmm bi de söölemeden geçemicem tatlım çevredekiler buna garip tepkler gösterecekti gerçi sen bunalara çok hazırlıklısındır da sakın kafana takıp da üzme kendini...benzer şeyleri annem de yaşadı vee belkide bilmeden ben de çok şeyler yaşattım anneme...
canım hoşgeldin hatırladım tabi.
ben sana bi yapayım gel güzelim sonra güllaçsız duramazsın...ben çoookk severimmm .ben de pudingi ve baklavay hiç sevmem.
gerdüşüm o kadar dedin ekle ekle diye, foto ekledim hiç demiyorsun yarmasın hurmasın incesin cameraların suçu falan demiyorsun hiç. bu muydu yane bu muydu

Pelinnn sen resmimee yorumm yapmadınnn..
Sudemm kabul ettimm
beni de ekleyinnnnnnnn (((((
slm hanımlar

ya benim kabızlık problemim var sizin böyle sorununuz oluyomu ve ne yapıyorsunuz

benim bağırsaklarım çok tembel:26::26:

canım kayısı ,su,yeşil çay,form çayı,incir,armut... aklıma gelenler bunlar güzelimmmm

triendy21;20342474[COLOR="#0000FF" .!.:
qivi anlamıyoki,bende diyorum ama kendini fıstık değil yerfıstığı zannediyo pehh bak ne beterleri var moral olsun bunlar sana
triendy21;20342474[COLOR="#0000FF" .!.:

anladım anladm ama düşününce aslında iyi benzetme yapmışım düşünsenize fıstık ortadan bombeli ama yerfıstığı kabuğu beli ince iltifat etmişim meğer kendime keşke yer fıstığı kabuğu gibim olsam [/B]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…