70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar dün annemlerdeydik bu gün kayınvalidelerdeyiz.geziyoruz bakalım.hemen menülerimi yazim oğluma çorba yapim de içsin çıtırık...

iftar:
çok az yeşil fasulye
yarım tabak kuru fasulye
1 kaşık pilav
vişne hoşafı
güllaççç:)))

sahur:

1 dilim ekmek
peynrli omlet
2 zeytin
1 bardak çay
çok az bal
biraz maydanoz
karpuzz ve şeftali

cancagazımmmm senın tarıfınle ben de kendımı 38 beden bısıcık sandım haaa aslında mıde ve karın en son hadde artık kılo almıslardı, baktılar basenlerde daha fazla genısleyecek yer kalmadıııı kılo verıncede once oralar gıttı sımdı de varlar ama eskısı gıbı deil, ama alt karın dıyolar ya orda kaldı onun ıcınde spor hareketlerı var aslında ama cok zorluyo ınsanın belını fılan :26:

bana gore de en kolay erıyen yer ınsanın ust tarafı, popoyu basenı erıtmek cok zorr ben bu basenlerden nası kurtulucammm, evde ne guzel duzenlı ahreketlerımı yapıyodum ama sıcakta yapılmıyoo, bızım ev tam ankara evı yanı tam anlamıyla karasal ıklım yasatıyo bıze, kısları soguk yazları kurak, oturdugun yerde ter akıyo ınsandannnn onun uzerıne bırde kalkıp spor yapmak ınsanın ıcınden gelmıyoooo :26: şimdi sporda yok, valla hem param hemd e yerım olsa taksıte gırıp yürüme bandı alırdım eveeee

Charm ile sizi bu güllaçlar bitirecek 1 porsiyon güllaç 235 kaloriymiş bilginizeee.

beni de ekleyinnnnnnnn (((((

Ekledim canım.

Ne güzel hareket etmeye alışmışsın bu yüzden baya zor sürekli oturmak. Ben 2 yıldır alıştım artık sabahtan akşama kadar oturuyorum.
Popom sandalyenin şeklini aldı. Akşam ne yap ne et dışarı çıkıp yürü bence hem hamlanmazsın.
Spora alıştıktan sonra tekrar başlayınca hamlık çöker yoksa. Bunu zaten biliyorsundur ya
Bende popomu kaldırabilirsem ramazandan sonra bir spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.
Demin de dediğim gibi resimlerinde baya fark var. Devamm ettikçe daha da çok vereceksin. İnanıyorumm :)
Tartıya da takılmamak gerek ben bunu öğrendim bazen saçmalıyor vermemiş gibi gözüküyorsun 1-2 gün sonra 1 -1,5 kg birden gitmiş gözüküyor.

ayy peliiin cok tatlısın demek eşin gel içeri diyo haa benımkı küs bana bu konuda nolcak bızım sonumuz bilmem yürüyüş iyi fikir eşine söyle sen gelmıyosan ben cıkıyom de hazırlan senı görünce yalnız cıkaramz heralde mecburen kalkar o da ne güzel işte vadi de yürüyün ohh bak cocuk olunca bugünleri ararsınız bızde yapıyoduk eskiden rahat rahat puzzle off

elektrikler gitti geldi uyuz oldum....

ayy midem den garip sesler yükseliyor.....kaldı iftara 5 saat 45 dakıka

uysal hatunum ben öyle söz dinlerim işte
lequuu ya işin imkanların süper şurda ne kadar tanışıyoruz ama gerçekten çok sevindim.. çok çok daha iyi evler ümit ediyorum senin için:109: o işe gir de beni de torpille al ne iş olsa yaparım ablaa hem evi beraber tutarız masraflar yarıya düşer fena mı bak sen düşün bi :112:

teşekkür ederim gerçekten öyle mi? avunamıyorum allahtan şimdi toparladım biraz iyiyim nişana göre onu biliyorum

iyi bari işe yaradığıma sevindim gerçektn ağır ve hoşlar ama yaa benim kafam çok karışık yaa :84:

fikir tartışmalarını severim ama bunlar hassas konular üzerine fazla durmayalım hele ki şimdi. allah hepimize hayırıyla bereketiyle sağlığıyla minnoş bebekler nasip etsin. zaten olanlara da evlatlarını bağışlasın :93:

bi de koruması var değil mi :106: bakalım şu halimden bir kurtulayım da hele

bindik bir alamete gidiyoz kıyamete amaneeeyy

küstürdün mü kız sonunda adamııı :26: benımde sonum bu ara oyle olcak sanırsaaaaam, ama ben napıyım yaaaaa havaya bak Allah aşkınaaa

ev daha düz bı yerde olsa valla aksam yuruyerek gıtcemmmm

qivi hanım, qivi hanımmmmmmmmm

iki defadır netten bulup arastırıp kendı çeyızıme aldıkalrımı fotograflayıp koyuyorum buraya bı fıkır olsun sana dıyee, tavsıye edıyorummmm yazıyorummm bak surası soyle burası boyle dıyeee, umrunda deıl

ben dün yürüyecektım koşu bandında veya leslie yapıyım dıyodum oglan olduıgundan gec yattı yanı 9 bucukta oyle olunca bende yattım gece uykum bölündüğü için mecburum baska türlü dayanamıyorum 7 saat uyumam lazım yoksa 6 da kalktı sıpa 4 te kaltı ordad a1 saat kaybım oldu o yuzden erken yatıyorum kı ancak oyel tamamlıyorum uykumu.bugunde kayınvaldeye gıtcez gene kalcak spor:26:hergün bişiy cıkıyo yaa:84:

koşu bandını leslıeyı bırak sen ıcerde yap sporu bence, kocayı küstürmeee bende boyle akıl verırım işte ancaa :26:

baaağaaağaa akk peline peline baağaa ağaa ağaaak peline pelineeee
tamam incesin demeyeceğim ama ne kadar orantılı düzgün fiziğin.. bacakların ince popon dışa doğru ne güzel. benim dümdüz zaten kilo alınca iyice garip durdu. biraz daha inceldin mi fiziğin çok hoş olur benceee

mywish eski kilon sana çok yakışıyormuş. bacakların bileklerin ne kadar inceymiş hoşmuş. zaten yolun yarısına gelmişsin bravo sana bi o kadar daha gelsen süper olursun ha gayret :128:

hee cok orantılı, belım ınceldıı, basenler yana yana yayılmaya devam edıyooo, tam armut oldum yaniiii popom dışa dogru ama düşük değil Allahtan, annemde hep jennıfer lopez popolum dıye sever benıı bıde sıkı acaba ondan mı erımıyo yaaa, mesela kolay kolay popomu mıncıramazsın benım eline gelmez oyleee bu da nası bı anlatma olduysa, nıye benı bırı cimdiklesin benıııı

mywish eski kilon sana çok yakışıyormuş. bacakların bileklerin ne kadar inceymiş hoşmuş. zaten yolun yarısına gelmişsin bravo sana bi o kadar daha gelsen süper olursun ha gayret :128:

Eski kiloma gelmek ilk hedefim sonrasında inş. vermeye devam edebilirim. O zamanlarda hep şişkoyum derdim bu halimi görünce o durumuma şükrediyorum.
Sizinle paylaşım yapa yapa kilolar gitcek inş.

Bu aralar işsiz oldugum ıcın gelırım merak etme

Benımde sızlere bır ıkı sorum var

Yağ yakmak için daha önceden kullanıp gercekten basarılı oldugunuz bıtkısel ürünler tarıfler var mı ?
Bir de ben yaklasık yedı sekız ay aralıklarla tekrarlanıcak bıcımde kabızlık cekıyorum bunun ıcınde bır onerınız var mı

Şimdiden tesekkurler:97:

umurumda olmaz olur mu senin takımı çtl bıçağı beğendim dikkate alıyorum teşekkür ederim. hatta çeyiz seti almadım ayrı ayrı aldım dedin ya o da aklımda. herkesin yazdıklarına dikkat ediyorum derin derin düşünüyorum. ama arada mı kaynadı cevap mı yazmadım ne yaptım acep :44:

şekerim senin aklın kocanın davetinde kalmış popomu cimcik mıncık falan

yag yakmak istiyosan bence yaglı ve karbonhıdratlı yıyeceklerı mınumuna düşür.....proteını çogalt,suyu arttır 2-3 lt arası iç.....spor yap.....

kabızlık içinse bitki çayları var....kuru kayısı 2-3 tane yersın gunluk yada...sıkıntılı oldugunda....

6aylık bı spor salonuna uye oldum bır hafta oldu baslayalı Allahtan cok yakın ıftardan bır saat sonra gıdebılıyorum 11 de kapanıyor cunku.Umarım bu sekılde ve duzenlı dıyetle kılo verebılırım

Cevap için sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…