Pelincim üst taraf yok sende ve benc ebu yüzden sanslısın benım üst taraf daha geniş o yüzden daha iri duruyorum.bende basen yok ama yukarıda simit bölgem var.sende o da yok basen konusunda ıyısın sadece öyle diyim göbek te göremedim
slm kızlar dün annemlerdeydik bu gün kayınvalidelerdeyiz.geziyoruz bakalım.hemen menülerimi yazim oğluma çorba yapim de içsin çıtırık...
iftar:
çok az yeşil fasulye
yarım tabak kuru fasulye
1 kaşık pilav
vişne hoşafı
güllaççç:)))
sahur:
1 dilim ekmek
peynrli omlet
2 zeytin
1 bardak çay
çok az bal
biraz maydanoz
karpuzz ve şeftali
beni de ekleyinnnnnnnn(((((
spor konusunda dertlıyımmmben ancak aksam seanlarına gıdebılıyodum, ramazan munasebetıyle aksam seanlarını kaldırdılar şimdi gidemıyorum, üstelik ramazanla bırlıkte adlı tatılde basladı, gun boyu masa bası iş gıbı olduu, hıc hosuma gıtmıyo bu drum, yıyıp yıyıp oturuyorummm :26:
bı dealısmısım vucudum hareket ıstıyo, belkı dun aksam cıldırmıs gıbı her işe atlamamın sebebıde buydu, daha guneslıklerı fılan yıkayacaktım da zamanım yetmedııı
kocişe soledım ben bu durumdan rahatsızım dıye aksam vadıye ınerız dedı, orda hem yuruyus alanı var hem de spor aletlerıı, ama ıkı aksamdır yan ciziooooobu sabah hala dıyokı bu aksam gıderızz, sözzzz ama aksam olunca kımıldayası gelmıyoo, bı de bu puzzle ıyı sardı bızıı, aksam tv bıle acık olmuyo, yada bı muzık kanalı acıp onun basına oturuyoruz, gule oynaya onu yapıyoruzzz ama işte ben hareket ıstıyorummmm bunu dıyınce de erkek mılletı işte, gel içeri dıyo banaaaa, aaaay bu sıcakta ben kendı kolumun kendıme degmesınden rahatsız oluyorummmmm valla bu sıcaklar benı mahvettı, hareket olmayıncada yedıgım herseyyarıyooo, dıyorum ya bıldırım kılomu dahı goremıyorum tartıda delı olcammmmmmmmmmmm
spor konusunda dertlıyımmmben ancak aksam seanlarına gıdebılıyodum, ramazan munasebetıyle aksam seanlarını kaldırdılar şimdi gidemıyorum, üstelik ramazanla bırlıkte adlı tatılde basladı, gun boyu masa bası iş gıbı olduu, hıc hosuma gıtmıyo bu drum, yıyıp yıyıp oturuyorummm :26:
bı dealısmısım vucudum hareket ıstıyo, belkı dun aksam cıldırmıs gıbı her işe atlamamın sebebıde buydu, daha guneslıklerı fılan yıkayacaktım da zamanım yetmedııı
kocişe soledım ben bu durumdan rahatsızım dıye aksam vadıye ınerız dedı, orda hem yuruyus alanı var hem de spor aletlerıı, ama ıkı aksamdır yan ciziooooobu sabah hala dıyokı bu aksam gıderızz, sözzzz ama aksam olunca kımıldayası gelmıyoo, bı de bu puzzle ıyı sardı bızıı, aksam tv bıle acık olmuyo, yada bı muzık kanalı acıp onun basına oturuyoruz, gule oynaya onu yapıyoruzzz ama işte ben hareket ıstıyorummmm bunu dıyınce de erkek mılletı işte, gel içeri dıyo banaaaa, aaaay bu sıcakta ben kendı kolumun kendıme degmesınden rahatsız oluyorummmmm valla bu sıcaklar benı mahvettı, hareket olmayıncada yedıgım herseyyarıyooo, dıyorum ya bıldırım kılomu dahı goremıyorum tartıda delı olcammmmmmmmmmmm
hatun söz dinliyo, takla atmaya başlamış bilemmmm
ayy yok bebegimmm yeni şirketimden tel geldiiii, son tekliflerini yaptılarr kabul ettim bendeee
evrak listesini fln verdiler, bugün istifaaa etcemm sanırsaaaam
salı günü de iş başı yapmayı düşünüyoruumm hayırlısı bakalımmmm, 3 5 gün kaçamağım olsun dimiiiiiiiiiii :)
buaradaaaa brüttt maaşım 2200 telee
neti 1630a geliyo
günlük 16,5 teleee yemek war, 350yi buluyo aylık :)
servisim var ohh misssss
8-5 çalışıcam, 5bucukta evde olurum herhalll mis missssss
haftasonu yokkk
sewdicegim allahtan daha belanı mı istiyon dedi
belkim bir kaç aya hamam böcekli evimden de kurtulurumm ne dersinizzz :)
givi
Tatlım sen çok abartmıyomusun ama yaaGayet hoşsun öle abartıp sorun edilecek bir durumun yok evet fazla var hepimizde var yani o 60'lı halin mesela çok iyi ben çok beğendim valla hahay sen beni görsennnn demekki yarım dünya diyeceksin nişanında da gayet hoş ve nazik görünüyosun öyle göze batan bir durum göremedim ben hem o 6'lı rakamlara bişeycik de kalmamış annemmm çok beğendim valla yaa yalan değil yani
sen öyle diyince hemen güral le kütahyaya baktım...
güralde yok ama kütahyada iki model var bak birini daha çok beğendim yoksa bu mu senin dediğin..
şu çorbalığın ve sosluğun kollarını beğenmedim ama tabaklar oval ve sade beyazla gümüş çok şirin.. bak buna yakından bakmalıyım söylediğin iyi oldu kız...
ikincisi de bu ama çorba kasesi hiç sevmediğim bir tip o yuzden bunu esgeçiyorum yinede ilgilenen olursa diye koyim...
canım herkesın fıkrı farklı olabilir....burda kımsenın fıkrını değiştirmek için de yazmıyorum....ama kürtaj yaptıran çevremedekiler daha sonraları pişman oluyo...oh iyiki demiyo....yıne de isteyen yaptırır...herkes kendınden sorumlu....senınle bunu tartışma amacında değilim....ama olaylara sığır yaklaşmak olduğunu da düşünmüyorum....sana katılmıyorum....
bekara boşanması kolay olur hesabı.....ilk hamıleleıgımde ıstememıştım anne olmayı 1 gun sonra düşük yaptım ve düştüğü için ağladım....sonra tekrar hamıle kaldım....ve yıne bebebğim yaşamadı.....diyeceğim o ki ben olaylara imtihan gözuyle bakıyorum....Allah bi insana bebek vermıyosa da onun imtıhanıdır.....istemediği dogru zaman olmadığını düşündüğü anda da onun hakkında hayırlı olduğu için veriyodur.....ama biz hakkımızda ne hayırlı ne değil bilemediğimiz için olaylara biz sığır bakmış oluyoz.....her şayin var bi hikmeti....
kızlar profillerinize baktım....
qıvı 3. fotodakı kılon güzel.....o kıloda olsan bence yeter.....önemlı olan kılo verdıkten sonra korumak....ama yıne sen daha iyi bilirsin....
mywish canım senınde 68 kıloluk resmın güzel.....bence sende o kıloda olsan olabilir....çok yakışmış....
ayy peliiin cok tatlısın demek eşin gel içeri diyo haabenımkı küs bana bu konuda nolcak bızım sonumuz bilmem yürüyüş iyi fikir eşine söyle sen gelmıyosan ben cıkıyom de hazırlan senı görünce yalnız cıkaramz heralde mecburen kalkar o da ne güzel işte vadi de yürüyün ohh bak cocuk olunca bugünleri ararsınız bızde yapıyoduk eskiden rahat rahat puzzle off
cancagazımmmm senın tarıfınle ben de kendımı 38 beden bısıcık sandım haaaaslında mıde ve karın en son hadde artık kılo almıslardı, baktılar basenlerde daha fazla genısleyecek yer kalmadıııı kılo verıncede once oralar gıttı sımdı de varlar ama eskısı gıbı deil, ama alt karın dıyolar ya orda kaldı onun ıcınde spor hareketlerı var aslında ama cok zorluyo ınsanın belını fılan :26:
bana gore de en kolay erıyen yer ınsanın ust tarafı, popoyu basenı erıtmek cok zorrben bu basenlerden nası kurtulucammm, evde ne guzel duzenlı ahreketlerımı yapıyodum ama sıcakta yapılmıyoo, bızım ev tam ankara evı yanı tam anlamıyla karasal ıklım yasatıyo bıze, kısları soguk yazları kurak, oturdugun yerde ter akıyo ınsandannnn onun uzerıne bırde kalkıp spor yapmak ınsanın ıcınden gelmıyoooo :26: şimdi sporda yok, valla hem param hemd e yerım olsa taksıte gırıp yürüme bandı alırdım eveeee
ben dün yürüyecektım koşu bandında veya leslie yapıyım dıyodum oglan olduıgundan gec yattı yanı 9 bucukta oyle olunca bende yattım gece uykum bölündüğü için mecburum baska türlü dayanamıyorum 7 saat uyumam lazım yoksa 6 da kalktı sıpa 4 te kaltı ordad a1 saat kaybım oldu o yuzden erken yatıyorum kı ancak oyel tamamlıyorum uykumu.bugunde kayınvaldeye gıtcez gene kalcak spor:26:hergün bişiy cıkıyo yaa:84:
qivi hanım, qivi hanımmmmmmmmm
iki defadır netten bulup arastırıp kendı çeyızıme aldıkalrımı fotograflayıp koyuyorum buraya bı fıkır olsun sana dıyee, tavsıye edıyorummmm yazıyorummm bak surası soyle burası boyle dıyeee, umrunda deıl
baaağaaağaa akk peline pelinebaağaa ağaa ağaaak peline pelineeee
tamam incesin demeyeceğim ama ne kadar orantılı düzgün fiziğin.. bacakların ince popon dışa doğru ne güzel. benim dümdüz zaten kilo alınca iyice garip durdu. biraz daha inceldin mi fiziğin çok hoş olur benceee
mywish eski kilon sana çok yakışıyormuş. bacakların bileklerin ne kadar inceymiş hoşmuş. zaten yolun yarısına gelmişsin bravo sana bi o kadar daha gelsen süper olursun ha gayret :128:
mywish eski kilon sana çok yakışıyormuş. bacakların bileklerin ne kadar inceymiş hoşmuş. zaten yolun yarısına gelmişsin bravo sana bi o kadar daha gelsen süper olursun ha gayret :128:
hoşgeldın...
aramıza alırız ama bır şartlarımız var.....
öyle merhaba dıyıp kaçmıycan....
her gün düzenli topiğe gelecen ,
gelemiycen zaman haber edıcen,
ne yediğini içtiğini ,yaptığın sporu vs yazıcan...
muahbbetlere katılcan,
her cuma kılo bildirimi yapıcan,
evet ben bunları yaparım dersen kılo vermek için doğru yerdesın.....
bu topik bağımlılık yapar sabah kalkınca ilk açıp göz atmak istediğin sayfa olur,,,,hatta nette gezınmeye vaktın kalmaz buraya laf yetiştirmekten...
neyse sağlıklı kılo vermeler.....eğlenceli sohbetler....
koşu bandını leslıeyı bırak sen ıcerde yap sporu bence, kocayı küstürmeeebende boyle akıl verırım işte ancaa :26:
küstü bi kere valla bende cok tınmıyom ama sorun büyüdü valla:18:hem koca yoktu dün nöbetteydi yalnızdım yanee
qivi hanım, qivi hanımmmmmmmmm
iki defadır netten bulup arastırıp kendı çeyızıme aldıkalrımı fotograflayıp koyuyorum buraya bı fıkır olsun sana dıyee, tavsıye edıyorummmm yazıyorummm bak surası soyle burası boyle dıyeee, umrunda deıl
hee cok orantılı, belım ınceldıı, basenler yana yana yayılmaya devam edıyooo, tam armut oldum yaniiiipopom dışa dogru ama düşük değil Allahtan, annemde hep jennıfer lopez popolum dıye sever benıı bıde sıkı acaba ondan mı erımıyo yaaa, mesela kolay kolay popomu mıncıramazsın benım eline gelmez oyleee bu da nası bı anlatma olduysa, nıye benı bırı cimdiklesin benıııı
sorunun buyudügunun farkındasın da nıye tınlamıyosun bakayım cok ayıppp
Bu aralar işsiz oldugum ıcın gelırım merak etme
Benımde sızlere bır ıkı sorum var
Yağ yakmak için daha önceden kullanıp gercekten basarılı oldugunuz bıtkısel ürünler tarıfler var mı ?
Bir de ben yaklasık yedı sekız ay aralıklarla tekrarlanıcak bıcımde kabızlık cekıyorum bunun ıcınde bır onerınız var mı
Şimdiden tesekkurler:97:
yag yakmak istiyosan bence yaglı ve karbonhıdratlı yıyeceklerı mınumuna düşür.....proteını çogalt,suyu arttır 2-3 lt arası iç.....spor yap.....
kabızlık içinse bitki çayları var....kuru kayısı 2-3 tane yersın gunluk yada...sıkıntılı oldugunda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?