70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yazmadın bana cevap kaynattın benı arada oysakı arada kaynayacak kadar kucukte değilim nası becerdın bravoo yanı sanaaa
yemek takımını daha modern bısıler alabılırsın yıne sade olur ıstedıgın gıbı ama catal bıcak takımını gercekten onerırım gercı bız aldıgımızda kampanyadaydı şimdi ne kdr bılmıyorumm:26:

offnapim cunku sorunu tek kendıme yıkıyo ben de dıyomkı senınde etkın var ama o kabul etmıyo bende ıyıce kopuyom soguyom bu durumdan cıkmaza döndü

onun nası bı etkısı var meselaaa :26: oof boyle de bulamca cözüyo gıbı oluyoooo, sorun tam olarak ne anlayamıyorummm :26:

slm kizlar hepinize hayirli bir gun diliyorum benimde sayili gunlerim kaldi turkiyenin havasini solumaya acayip ozlemisim offff zaman az kaldikca dayanamiyorum

ayrica bu bahsetiginiz fotolari ben niye goremiyom yaaa ama sizleri gormek istiyorum..

aynen öyle al sana bulmaca çöz bakim şaka bi ayan özelden yazsam mı utanırım ama ben bu konularda yaa zaten bekarkende pek meraklı deıldım bu konulara herkes dıyodu sen nasıl evlencen evlenınce napcan dıye gene ıyı bu kadar yok katettım benım ıcın bu bıle ıyı yani

alaca canım album olusturan kişilerle arkadaş olman lazım ya sen onlar ayda onlar sana talepte buluncak o zaman gorebılıyorsun

ohooo cocugu bıle yapmıssın yanııııı bı danısmana gıtmeyı dusunmezmısınız beraber :44:

kızlar bana bişey oluyor tansiyon mu bilemedim ağırlık birden başıma ağırlık gözüme çöktü birden terledim yanıyor yüzüm gözüm zor açılıyor birşey mi yesem dedim ama kapı açık yiyemem onlar oruçlu ne bu tansiyon mu yoğurt uykumu yaptı mı

Yaaa çok yoruldum, çok susadım
Geçmişe bakmaya bile mecalim yok akşama da misafir var amannn ben gidip uyumayı planlıyordum yaa

Charm ile sizi bu güllaçlar bitirecek 1 porsiyon güllaç 235 kaloriymiş bilginizeee.

tabiki bu benim güllaçla farklı ama dünde yazmıştım... bizimki şekeri çok az...
diyet usulü gibi ama diyet olsun diye değil eşimle ikimizde fazla şekeri sevmediğimiz için az yapıyoruz...
birde kaloriyle bitmiyor iş besin değerinin çeşidi de önemli... ne kadarı protein ne kadarı karbobhidrat ne kadarı yağ...
yağsız yani sadece sütün kendi yağı var içinde.. o yüzden başka tatlı yiyeceğime güllaçla yetiniyorum iyi bir seçenek gibi görüyorum zaten diyetisyenlerde bunu söylüyor..
birde dondurma... o da basit tatlı kalorisi elbete var ama diyete uygun tatlıların başında geliyor... aman amma yazdım...

bısıler ye canımmm, sacmalama kapı acık fılan dıyee tansıyonun dusmustur belkı, saglık bu

ohooo cocugu bıle yapmıssın yanııııı bı danısmana gıtmeyı dusunmezmısınız beraber :44:
hehe aynen öyle valla şaşıyom bazen hatta bu cocuk benım mı dıye töbe hem de yapamam dedıgım normal dogumla yani kendın gıt senın sorunun diyoooo

gecmıs olsun tansıyonuna bı baktır bence en azından ondan mı deılmı anlamıs olursun benım sık oluyo oyle bende bu hafta bı kan tahlılı yaptırcam ınsallah.

çizelgeni her hafta yeniden yapıyorsun cnm kilona göre bildirim yaptığımızda çizelgemizide değiştiriyoruz yeni haftada

valla tatlım çok az yediğim için pek fark etmiyo güllaç.dikkat edersen hiçekmek yemiyorum ve bence güllaç şebetli tatlılara göre daha masum veeee şimdiden 1 kilo eksideyimmmmm...bi de fotolarına baktım gözelim çok hoşsun öncelikel.yaşın küçük heralde.bence şööle 60 falan olsan süüüüüüüper olursun kaldıki 68 lik halin bile süper güzelim...
küstü bi kere valla bende cok tınmıyom ama sorun büyüdü valla:18:hem koca yoktu dün nöbetteydi yalnızdım yanee

offnapim cunku sorunu tek kendıme yıkıyo ben de dıyomkı senınde etkın var ama o kabul etmıyo bende ıyıce kopuyom soguyom bu durumdan cıkmaza döndü

canımmm yapma bööle bak.belki kadınlar için çok sorun değildir bunlar ama erkekler için ööle değil.ben evlendiğimizde çok sorun yaşadım.ve dediğin gibi bu tek taraflı değildi.eşlerin çok anlayışlı yaklaşmamlılar.onlar hooppp hadiii diye bitirmek istiyolar.benim sounum da buydu.ve oturup konuştuk halloldu sorun.gerçi bazen eskiye dönüyo ama napimm artıkkk :)))))

Kızlar ramazana girdik yani 2 gündür bağırsaklarım çalışmıyor tabı düzen değişti normal ama ne yapmalı acaba..
suyumuda yeterınce ıcıyorum... dün yeşilçayımı da içtim.. acaba bır sure sonra kendınden duzene gırermı...
yediklerimi düşünüyorum da ee hepsi içimde benim ben nasıl yarın eksi çıkıcam ki tartıda... doğru değil mi ama.. :76:

aynı dertten bende muzdaribim şekerim

cnım size tavsiyem bolsu tüketin.sıvı şeyler.ama bayağı çok olsun.sonra devamlı kayısı veya devamlı form çay kullanmayın değiştirerk kullanın.armut vr kiviyi deneyin.nacizene önerilerimm.aynı sorun ben de de var daaaaa...

canım düzen değiştiya bi süre sonra düzelir.ben su ,meyve ve hoşaf yiyip içiyorum.

yürrüüüü bacım arkandayım seninnnnnnn güllaçççççççççç

Son düzenleme:

hh bende aynı durumdayım iştee 3 gün oldu be yaaaa

kız baktır bi tansiyonuna fenalaşmayasın daha çok ALLAH göstermesin.benimde başım ağrıyo dönmüyo acık ölçtüm düşük çıktı ama dayanıcam iftara kadar. inşallah. ama baktır kendine .sendemi benim gibi zayıf bünyelisin acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…