70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben accık bi duş alayımda giyineyim dışardayız bu akşam ancak hazırlanır gideriz görüşürüz kızlarr:80::80::80::80::80::80::80:

canım bılıyorum da nası çözeceğimi bilmiyorum benım daha cok cocuktan sonra oldu dıyebılırım ve aynı sorun bızdede var ama ıste anlamıyo tamam ebnımde hatalarım var ama kısır döngü oldu valla

canım daha oncekı sayfalarda yazmıstım bende de var o sorun ac karnına ballı lımonlu ılık su denedın mı bana o ıyı gelıyor sahurda yapabılırsın mesela

bısıler ye canımmm, sacmalama kapı acık fılan dıyee tansıyonun dusmustur belkı, saglık bu

qivi nasıl oldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :26:

sağolun kızlar iyiyim. masaya yanağımı dayamışım saati bilekliği falan atmışım ayakkabıları çıkartmışım ne ara hiç su içmemiştim su içtim biraz, sabah da ara yapmamıştım 3 zeytin 1/2 bardak süt içtim klimayı açtırmamıştım açtım. daha iyiyim. başımda ağırlık var ama az önce kötü olmuşum bayaa şimdi anlıyorum. sağolun kızlar. iki yarım paket uno ekmeklerim vardı yemeye yemeye küflenmişler tabi üzüldüm. bitiremiyorum bu aralar hiç yemiyorum en iyisi almamak :106:

dikkat et kendıne canım öğün atlama ac kalma sakın

ortam sıcaksa oyle yapıyo, egcenlerde bana da olustu :26: ekran fılan bı gıdıp gelmıstı gozumun onunde, ben de napcagımı sasırmıstımmm :26: sanslısın oldugun yerde klıma var, gercı klıma cok dokunur bana ama hıc olmazsa arada acıp bı serınletebılırsın ortalıgı, bu aralar sıcaklar cok bogucu kımı zaman zor nefes alıyomusum gıbı gelıyo ofıste vallaaa
kendını ac bırakma, calıstıgın yerde kucuk bı buzdolabı fılan yok mu, eger yoksa kaldıgın yerde bırak orda vardır herhalde buzdolabı, her gun azar azar getır yanında hem canın ısteyınce fazladan yeme sansın da olmaz, aralarabısıler ayarla kendıne, ıkı avuc beyaz leblebı, bıskuvı fılan yıyecegın kadarını al yanınaa, bozulmasınbozuna zıyan olmasın :26: dıkkat et kendıneeee, gıt bı soguk su carp suratına, makyajım akar fılan dıyosan ensene fılan soguk su sür bı ferahla, ıkı tur at oda da camdan bak bıraz fılan kafan dagılsınnn

seher böcük bi görünüp bı kayboluyosun casper gibi.....

Güllaç konusunda şaka yapmıştım ben yanlış anlaşıldım sanırım :26: Tabi ki tatlı yiyeceğiz. Bu günlerde topikte bi güllaçtır gidiyor o yüzden espri yapmıştım. Ki sütlü tatlı birşey yapmayacağının bende farkındayım.:82:
Evet küçüğüm ben 22 yaşındayım. İlk önce bi 65 belirledim kendime rakamlar gözümü korkutmasın diye. Daha önce de oldu 20-25 kg yu hayatta veremem diyerek çoğu kez diyetten vazgeçtim veya bozdum. Bu sefer başarabilirim inş.
Bide benim boy kısa zaten burda maşaallah herkesin boyu çok uzun normalde 55 olmam gerekiyo ama bünye işte napcanız.
Sevgilerimmmleeee

Şaka yapmıştım Charm ama yazmayla farklı anlaşıldı sanıyorum. Diğer yazdıklarına bende katılıyorum. Üstte açıkladım zatenn.
Bende eve geldim nete girdim Charm a söyliyim bende güllaç yapıyorum diyim dedim ki ne gördüm birazcık kızılmış sanırım bana :)

Geçmiş olsun qivi açlıktan tansiyonun düşmüş olabilir. Bünyeni aç bırakma diğer kızlar da yazmış zaten.
Çok geçmiş olsun.

hanımlar kilo bildirimini nasıl kime yapacağımı iyice bi anlatırmısınız artık listeye girebiliyorum dimi

Geçen hafta kaptan erginsena ya kilo bildirimini mesaj attıysan bu hafta da bildirim yaparsan listeye eklenebilirsin.
Geçen haftada listenin sonunda adın ekleneceklere giriyor muydu hatırlayamadım ben. Perşembe iftardan önce erginsenaya bildirim yapılacak.

sagol canim öyle yapacam düsündüyüm an
bazen bende de oluyordun icime doguyordun ama gitti bidaha da gelmedi eh simdi birde melek tasiyorsun karninda 6. his de temiz kalplilikde sende

Son düzenleme:

2 hafta önce yapmıştım bildirim geçen hafta tatildeydim neyse bi denerim sağol tatlım bilgi verdiğin için

ben bekliyememissimdir kesin

arcak81 haha bende öyleydım bekar mısın evlenınce ve cocuk olunca degısırsın mecburen merak etmecocuk gece aglasında sıkıysa kalma hadi

evliyim kiz benim oglan bebekken güzel güzel uyaniyordum telasla ama benim oglan 3 aylikken gece kalkmamaya basladi bana dediler hamileyken cok uyursan cocukda uyur bende habire yattim tuttu da

benim cikmam lazim ama yine gelecem biranönce gelmem lazim anlatacaklarim var kendinize iyi bakin citirr kizzlaarrr :92:

ben bu cizelgeyi hep unutuyom ya yapistirmaya kusura bakmayin

yürrüüüü bacım arkandayım seninnnnnnn güllaçççççççççç

Allah iyiliğini versin yiyen biliyor dimi kendini sonra destekçi arıyor ne pisboğazız yahu...

Canım ballı limonluyu bilmiyorum ama normal duzende bılırsınız her sabah ac karnına limonlu yeşilçay içerdim..
ramazana girince yeşilçayı unutmuşım tabi limonlu her zaman.. dün akşam aklıma geldi içtim.. kayısı yemiştim ilk günün sahurunda ama yine etki etmedi.. suyuda çok içiyorum..
yani elbet düzelir bır kac gun gecınce ama yarın ki tartılma işine kafamı taktım ben dışarı çıkmadıkca kilom da eksi görünmeyecek bu da benim moralimi bozacak bugun için ne yapabılırım o nu düşündüğümden soruyorum...

Aman dikkat et canım klima filan varsa o da çarpmış olabilir.. besinlerine dikkat et.. ne zamandır menünüde görmedim zaten yoksa atlıyormusun öğünleri...
geçmiş olsun..

Yok be tatlım.. belkide benim yazımdan öyle kızdım gibi anlaşıldı...
ben sadece o kalori miktarıyla ilgili açıklama yaptım... ben hiç böyle şeylere kızacak insan değilim tanımıyoruz tabi birbirimizi..
benim yazımdan kaynaklı bir yanlış anlama oldu sanırım seninkinde birşey yok...
artık bende sana güllaç lafları atarım o zaman iyi iyi yap sen

Son düzenleme:
benim cikmam lazim ama yine gelecem biranönce gelmem lazim anlatacaklarim var kendinize iyi bakin citirr kizzlaarrr :92:

ben bu cizelgeyi hep unutuyom ya yapistirmaya kusura bakmayin

ya bacım sen neden her mesaja çizelge yapıştırmayla uğraşıyorsun kontrol paneli/profili düzenle/çizelge bölümüne yapıştır da her seferinde uğraşma güzelim ya...

Son düzenleme:
ya bacım sen neden her mesaja çizelge yapıştırmayla uğraşıyorsun kontrol paneli/profili düzenle/çizelge bölümüne yapıştır da her seferinde uğraşma güzelim ya...

ay orasi neresi dur bi bakayim geleyim ben bildiri de yapmadim biraz aklim karisti onuda simdi yapsam artik haftaya girerim bende araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…