canım bılıyorum da nası çözeceğimi bilmiyorum benım daha cok cocuktan sonra oldu dıyebılırım ve aynı sorun bızdede var ama ıste anlamıyo tamam ebnımde hatalarım var ama kısır döngü oldu vallavalla tatlım çok az yediğim için pek fark etmiyo güllaç.dikkat edersen hiçekmek yemiyorum ve bence güllaç şebetli tatlılara göre daha masum veeee şimdiden 1 kilo eksideyimmmmm...bi de fotolarına baktım gözelim çok hoşsun öncelikel.yaşın küçük heralde.bence şööle 60 falan olsan süüüüüüüper olursun kaldıki 68 lik halin bile süper güzelim...
canımmm yapma bööle bak.belki kadınlar için çok sorun değildir bunlar ama erkekler için ööle değil.ben evlendiğimizde çok sorun yaşadım.ve dediğin gibi bu tek taraflı değildi.eşlerin çok anlayışlı yaklaşmamlılar.onlar hooppp hadiii diye bitirmek istiyolar.benim sounum da buydu.ve oturup konuştuk halloldu sorun.gerçi bazen eskiye dönüyo ama napimm artıkkk :)))))
Kızlar ramazana girdik yani 2 gündür bağırsaklarım çalışmıyor tabı düzen değişti normal ama ne yapmalı acaba..
suyumuda yeterınce ıcıyorum... dün yeşilçayımı da içtim.. acaba bır sure sonra kendınden duzene gırermı...
yediklerimi düşünüyorum da ee hepsi içimde benim ben nasıl yarın eksi çıkıcam ki tartıda...doğru değil mi ama.. :76:
bısıler ye canımmm, sacmalama kapı acık fılan dıyee tansıyonun dusmustur belkı, saglık bu
hehe aynen öyle valla şaşıyom bazen hatta bu cocuk benım mı dıye töbe hem de yapamam dedıgım normal dogumla yanikendın gıt senın sorunun diyoooo
gecmıs olsun tansıyonuna bı baktır bence en azından ondan mı deılmı anlamıs olursun benım sık oluyo oyle bende bu hafta bı kan tahlılı yaptırcam ınsallah.
qivi nasıl oldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :26:
sağolun kızlar iyiyim. masaya yanağımı dayamışım saati bilekliği falan atmışım ayakkabıları çıkartmışım ne arahiç su içmemiştim su içtim biraz, sabah da ara yapmamıştım 3 zeytin 1/2 bardak süt içtim klimayı açtırmamıştım açtım. daha iyiyim. başımda ağırlık var ama az önce kötü olmuşum bayaa şimdi anlıyorum. sağolun kızlar. iki yarım paket uno ekmeklerim vardı yemeye yemeye küflenmişler tabi üzüldüm. bitiremiyorum bu aralar hiç yemiyorum en iyisi almamak :106:
dikkat et kendıne canım öğün atlama ac kalma sakın
sağolun kızlar iyiyim. masaya yanağımı dayamışım saati bilekliği falan atmışım ayakkabıları çıkartmışım ne arahiç su içmemiştim su içtim biraz, sabah da ara yapmamıştım 3 zeytin 1/2 bardak süt içtim klimayı açtırmamıştım açtım. daha iyiyim. başımda ağırlık var ama az önce kötü olmuşum bayaa şimdi anlıyorum. sağolun kızlar. iki yarım paket uno ekmeklerim vardı yemeye yemeye küflenmişler tabi üzüldüm. bitiremiyorum bu aralar hiç yemiyorum en iyisi almamak :106:
valla tatlım çok az yediğim için pek fark etmiyo güllaç.dikkat edersen hiçekmek yemiyorum ve bence güllaç şebetli tatlılara göre daha masum veeee şimdiden 1 kilo eksideyimmmmm...bi de fotolarına baktım gözelim çok hoşsun öncelikel.yaşın küçük heralde.bence şööle 60 falan olsan süüüüüüüper olursun kaldıki 68 lik halin bile süper güzelim...
tabiki bu benim güllaçla farklı ama dünde yazmıştım... bizimki şekeri çok az...
diyet usulü gibi ama diyet olsun diye değil eşimle ikimizde fazla şekeri sevmediğimiz için az yapıyoruz...
birde kaloriyle bitmiyor iş besin değerinin çeşidi de önemli... ne kadarı protein ne kadarı karbobhidrat ne kadarı yağ...
yağsız yani sadece sütün kendi yağı var içinde.. o yüzden başka tatlı yiyeceğime güllaçla yetiniyorum iyi bir seçenek gibi görüyorum zaten diyetisyenlerde bunu söylüyor..
birde dondurma... o da basit tatlı kalorisi elbete var ama diyete uygun tatlıların başında geliyor... aman amma yazdım...
kızlar bana bişey oluyor tansiyon mu bilemedim ağırlık birden başıma ağırlık gözüme çöktü birden terledim yanıyor yüzüm gözüm zor açılıyor birşey mi yesem dedim ama kapı açık yiyemem onlar oruçlu ne bu tansiyon mu yoğurt uykumu yaptı mı
hanımlar kilo bildirimini nasıl kime yapacağımı iyice bi anlatırmısınız artık listeye girebiliyorum dimi
Doktor kontrolunde haile kal canım o vakit..
Seninki çok tehlikeli bir hamilelik zira..
Dikkat özen herşey gerektirir...
Allah kolaylık versin canım ya
Canım 6. his mi diyorlar temiz kalplilik mi ermişlik mi?
İnan hepsini diyorlar bana..
Çok yazmayayım...
Ama annem herşeyi rüyasında görürdü
Ondan bulaştı sanırım...
Geçen hafta kaptan erginsena ya kilo bildirimini mesaj attıysan bu hafta da bildirim yaparsan listeye eklenebilirsin.
Geçen haftada listenin sonunda adın ekleneceklere giriyor muydu hatırlayamadım ben. Perşembe iftardan önce erginsenaya bildirim yapılacak.
yürrüüüü bacım arkandayım seninnnnnnn güllaçççççççççç
yürrüüüü bacım arkandayım seninnnnnnn güllaçççççççççç
canım bılıyorum da nası çözeceğimi bilmiyorum benım daha cok cocuktan sonra oldu dıyebılırım ve aynı sorun bızdede var ama ıste anlamıyo tamam ebnımde hatalarım var ama kısır döngü oldu valla
canım daha oncekı sayfalarda yazmıstım bende de var o sorun ac karnına ballı lımonlu ılık su denedın mı bana o ıyı gelıyor sahurda yapabılırsın mesela
Güllaç konusunda şaka yapmıştım ben yanlış anlaşıldım sanırım :26: Tabi ki tatlı yiyeceğiz. Bu günlerde topikte bi güllaçtır gidiyor o yüzden espri yapmıştım. Ki sütlü tatlı birşey yapmayacağının bende farkındayım.:82:
Evet küçüğüm ben 22 yaşındayım. İlk önce bi 65 belirledim kendime rakamlar gözümü korkutmasın diye. Daha önce de oldu 20-25 kg yu hayatta veremem diyerek çoğu kez diyetten vazgeçtim veya bozdum. Bu sefer başarabilirim inş.
Bide benim boy kısa zaten burda maşaallah herkesin boyu çok uzun normalde 55 olmam gerekiyo ama bünye işte napcanız.
Sevgilerimmmleeee
Şaka yapmıştım Charm ama yazmayla farklı anlaşıldı sanıyorum. Diğer yazdıklarına bende katılıyorum. Üstte açıkladım zatenn.
Bende eve geldim nete girdim Charm a söyliyim bende güllaç yapıyorum diyim dedim ki ne gördüm birazcık kızılmış sanırım bana :)
ya bacım sen neden her mesaja çizelge yapıştırmayla uğraşıyorsun kontrol paneli/profili düzenle/çizelge bölümüne yapıştır da her seferinde uğraşma güzelim ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?