70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simdi anlatayim ben sizi sabahdan beri takip ediyorum isyerinde ama neyazik ki sadece takip etmekle yetinebiliyorum yazi yazmam yasak neyse bende regl olmussum karnim cok agriyo isallah oruc tutanlarin cani cekmez gerci bende yemedim okudum bi yerde karin agrisina cikolata iyi gelirmis öylen 1 saat cikdim disariya aldimmi ben deli kafa bi packet cikolata güya karnimin agrisi icin geri oturdum isyerinde sayfayi actim sizin yazdiklarinizi okurken unutmussum onu birden geldi aklima bi bilgisayara baktim bi cikolataya isarkadasini yanima cagirdim dedim ya al sunu senin olsun yada camdan asagi atacam pisman oldum aldigima dedim oda aldi götürdü

özel msj gönderecekdim olmadi tüh 100 mesaj olmasi lazimmis yani size 100 kere yazmam mi gerekiyo 56 mesajim varsa öyle demek e bende sizin kafanisi sisiririm 44 mesaj daha

özel msj gönderecekdim olmadi tüh 100 mesaj olmasi lazimmis yani size 100 kere yazmam mi gerekiyo 56 mesajim varsa öyle demek e bende sizin kafanisi sisiririm 44 mesaj daha

ay canım akşam akşam baya güldürdün çok yaşa emi sendee

cnm perşembe akşamı iftardan önce tartılcaz gene cum yapcaz bildirimi sahurda yicemiz için cuma sabahı fazla çıkarız

tamam canim anladim ama ben yarin oruc tutamiyom cuma tutcam ben nasil yapcam cunku yarin aksam tartilirsam cok gelirim ertesi sabahta sahur yapcam icin cok gelrim en iyisi yarin sabah tartilim ben

regl olcam ağrım varrrr:26: sivilcelerimde çıktı hemen off migrenimde başlıyo aman ya aman ya

ay bu migren ne kötü sey ya önceden sadece karin agrisi vardi yas illerledikce birde migren cikti bendede hangi agri daha kötü diye sorsan bütün agrilarin kendine özel iskencesi var bence derim
gecmis olsun

Son düzenleme:
ay bu migren ne kötü sey ya önceden sadece karin agrisi vardi yas illerledikce birde migren cikti bendede hangi agri daha kötü diye sorsan bütün agrilarin kendine özel iskencesi var bence derim
gecmis olsun

kadın olmak ne zor ama ya aynen benimde migren yeni çıktı iğnesiz serumsuz geçmiyo offf:26: saol cnm

kadın olmak ne zor ama ya aynen benimde migren yeni çıktı iğnesiz serumsuz geçmiyo offf:26: saol cnm

gercekden de cok zor hersey kadinda ama yinede kadin olmakda güzel be su kilolari vereyim olsun cicili bicili kadin olayim söyle havali havali yürüyeyim herkes sasirsin kalsin ay ben biran önce zayiflamam lazim ama bugün yine fark ettim doymadan kalkdim yemekden bi köse de hep aklim sizde iyiki gelmissim buraya iyiki tanidim sizi

sabah tartıl cnm en iiisi ssenn

öyle yapayim bari

regl olcam ağrım varrrr:26: sivilcelerimde çıktı hemen off migrenimde başlıyo aman ya aman ya

gecmis olsun ben pazar gunu oldum tam ogunude evi boya badan felan yaptik yani kivrandim resmen esim evi boyadi ben biryandan is gör bir yandan sanci cek biryandan temizlik yaptim ama k.anneme sorsan sen birsey yapmadinki oglum cok yoruldu der ah biz bu kadinlarin kadinlardan cektigi nedir söyleyin Bütün K lar mi Kadinlara karsi

ay orasi neresi dur bi bakayim geleyim ben bildiri de yapmadim biraz aklim karisti onuda simdi yapsam artik haftaya girerim bende araniza

yapmışsın bak olmuş ben rahatladım valla canım..

tebrik ederim seni iradeni kullanmışsın bak yoksa hiç yoktan bir 200 küsür kalori alacaktın ne gerek var dimi..

ne yediniz bakim kizlar anlattin güllac varmiydin

bugün güllaç yoktu valla dün eşim bitirdi sahurda tabi bende 3-4 kaşık aldım artık yeter bir kaç gün yapmasak iyi başıma bela oldu olay güllaç..

evet bir menü daha...

Sahur:

1 lt su, 3-4 kaşık güllaç...

-

İftar:

3 tane hurma,
1 dil. pide, 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk sote (yağsız), salata, 2-3 yudum kola. 2 lokma patlıcan kızrt.
Limonlu yeşilçay, 2 lt su...

benimki samsung model: GT-15800 ben memnunum nerdeyse 1 senedir kulaniyorum arkadasimda nokia vardin onun tokunmatigi bozuldu ama hepsi ayni olcak deyil herhalde kardesimde htc miydin neydin onu seviyor
kiz senin icin bakcam diye önce telefonu bulamadim sonrada kapagi zor actim akku yüde cikardim yoksa ne model oldugunu bile bilmiyomusssum

bende rahatladim ama baya bir ugrasdim cünkü belirli sayfaninki olcakmis ilk sayfada yazani bi güzel yaptim teker teker okudum ondan sonra en alta yenilendi burdan yeni git dedi hadi sil basdan

bende cok sevindim yaa cikolatayi yemedim iste

bugün yine dedim anneme nezaman yapiyoz su güllaci diye ha ben iki ye bi annemden bahsettiyorum annemlen oturmuyorum ama ayni apartmanda komsuyuz o üstte ben alta yarim kat ara var bir zip ordayim bana hep kötü komsu diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…