simdi anlatayim ben sizi sabahdan beri takip ediyorum isyerinde ama neyazik ki sadece takip etmekle yetinebiliyorum yazi yazmam yasak neyse bende regl olmussum karnim cok agriyo isallah oruc tutanlarin cani cekmez gerci bende yemedimokudum bi yerde karin agrisina cikolata iyi gelirmis öylen 1 saat cikdim disariya aldimmi ben deli kafa bi packet cikolata güya karnimin agrisi icin geri oturdum isyerinde sayfayi actim sizin yazdiklarinizi okurken unutmussum onu birden geldi aklima bi bilgisayara baktim bi cikolataya isarkadasini yanima cagirdim dedim ya al sunu senin olsun yada camdan asagi atacam pisman oldum aldigima dedim oda aldi götürdü
özel msj gönderecekdim olmadi tüh 100 mesaj olmasi lazimmis yani size 100 kere yazmam mi gerekiyo 56 mesajim varsa öyle demek e bende sizin kafanisi sisiririm 44 mesaj daha
gecmis olsun qivi
kizlar sena kaptan a bildirim nezaman yapilcak persembe aksami diyemi duydum neden cuma degil ?????
cnm perşembe akşamı iftardan önce tartılcaz gene cum yapcaz bildirimi sahurda yicemiz için cuma sabahı fazla çıkarız
tamam canim anladim ama ben yarin oruc tutamiyom cuma tutcam ben nasil yapcam cunku yarin aksam tartilirsam cok gelirim ertesi sabahta sahur yapcam icin cok gelrim en iyisi yarin sabah tartilim ben
regl olcam ağrım varrrr:26: sivilcelerimde çıktı hemen off migrenimde başlıyo aman ya amanya
ay bu migren ne kötü sey ya önceden sadece karin agrisi vardi yas illerledikce birde migren cikti bendedehangi agri daha kötü diye sorsan bütün agrilarin kendine özel iskencesi var bence derim
gecmis olsun
kadın olmak ne zor ama yaaynen benimde migren yeni çıktı iğnesiz serumsuz geçmiyo offf:26: saol cnm
sabah tartıl cnm en iiisi ssenn
regl olcam ağrım varrrr:26: sivilcelerimde çıktı hemen off migrenimde başlıyo aman ya amanya
ay orasi neresi dur bi bakayim geleyim ben bildiri de yapmadim biraz aklim karisti onuda simdi yapsam artik haftaya girerim bende araniza
simdi anlatayim ben sizi sabahdan beri takip ediyorum isyerinde ama neyazik ki sadece takip etmekle yetinebiliyorum yazi yazmam yasak neyse bende regl olmussum karnim cok agriyo isallah oruc tutanlarin cani cekmez gerci bende yemedimokudum bi yerde karin agrisina cikolata iyi gelirmis öylen 1 saat cikdim disariya aldimmi ben deli kafa bi packet cikolata güya karnimin agrisi icin geri oturdum isyerinde sayfayi actim sizin yazdiklarinizi okurken unutmussum onu birden geldi aklima bi bilgisayara baktim bi cikolataya isarkadasini yanima cagirdim dedim ya al sunu senin olsun yada camdan asagi atacam pisman oldum aldigima dedim oda aldi götürdü
ne yediniz bakim kizlar anlattin güllac varmiydin
kızlar son bi saatim var yaa karar veremedim bi el atın sizde fikre ihtiyacım var tuzlu olmıcak amaeşim cvb bekliyoo karar ver vazgeçcem yoksa diyoo bikaç tane kafamda var ama seçemiyorum:97:
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsi...iniz-dokunmatik-ekran-cep-telefonu-varmi.html
bide buna cvb verirseniz çokmutlu olurum ,,
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsi...-yapan-oldumu-aranizda-nasil-guvenilirmi.html
yapmışsın bak olmuş ben rahatladım valla canım..
tebrik ederim seni iradeni kullanmışsın bak yoksa hiç yoktan bir 200 küsür kalori alacaktın ne gerek var dimi..
bugün güllaç yoktu valla dün eşim bitirdi sahurda tabi bende 3-4 kaşık aldım artık yeter bir kaç gün yapmasak iyi başıma bela oldu olay güllaç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?