70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol canım yaa,valla senin telefonu bulamadım ben yaa bakayım dediydim,nasıl samsunglar iimi çin malı istemiyordum gerçi samsung düşünüyodum bakalım kararsızım

ay ben size birsey daha anlatcam bugün isyerine fotografci geldi bütün calisanlarin fotograflarini cekcem dedi ben diyeyim 5 o cekti 7-8 tane hepsinide beyenemedim üff ya sanki ballon gibi sisim neyse adama dedim bi sene sonra bu fotoyu beyenmesem cünkü zayifliyorum tekrar cekebilirmisin diye tamam dedi e birazda foto montaj yap artik dedim fotografci ya dedim e bu modeller nasil yapiyo peki adam demesmi onlar 100 ile 200 fotografin icinde seciliyo en güzelli diye e bende 100 kere cekinsem illaki bulurum birtane herhalde

bugün ne güzelll sohbet ederkene ben bi anda yokolduuum ama kimsecikler merak etmemiş beni, sormamışş lequ nerdeee diyeee

halbuki bi heves geldim, tüm geçmişi okudum kızlar beni merak etmişdirr diye amaaa tık yokkk

siz sevmeyin benii özlemeyinnnnnn

merak etmezsiniz ama ben gene de yaziiyim, bugün istifamı verdim, yarın siteye uğrayamam heralde, evrak koşturmacasından.. ama nede olsaaa merak etmiceksinizz ki beniiiii

çok sağol canım yaa,valla senin telefonu bulamadım ben yaa bakayım dediydim,nasıl samsunglar iimi çin malı istemiyordum gerçi samsung düşünüyodum bakalım kararsızım

bi ara ben hep nokia kulandim sonra bu dokunmadikler cikinca samsung a takildim gidiyorum ben memnunum tokunmadikler hemen bozuluyo diye düsündüm bu iyi dayandi benim dedigim gibi arkadasimin ve esinin nokia si vardin dokunmadik onunkiler bozuldu ama belki nadir dir bilemem esim de ericsson vardin oda güzeldin ama yarim sene ha kulandi kulanmadi kaybetti teli kardesim telefon ve bilgisayar delisi ona sorayimmi bi ama o da hep pahali telefonlari tavsiye ediyo iphone 4 falan uygun iyi dokunmadik varmi diye sorabilirim istersen

öyle deme kiz ben bütün gün isyerinde okuyup duruyom seni gizli gizli cok sevindim hadi isallah hayirlisi ortamda güzeldir isallah e maasinda yükseliyo sen fotograflarini koydun benim gözümün önünden gitmiyorsun zaten cok hosuma gitti birsey yemek istesem hep o siyah elbise varya mavi cizgili cok hos duruyordun o geliyo aklima hirslaniyorum senin sayende

iftar menüme gelelim...

dukan yayla çorbası...

dukan tavuk köftesi...

dukan mantısı....

limonata....ve ...su....

ustune çay....ve dukan çikolatası....

şimdide damla sakızlı türk kahvemi hüpletiyom....

gelelımm kızlara.....ceren istifan hayırlı olsun...

tuba telefon kosusunda fıkır veremıycem çunku ben telden anlamam pek....ama samsung ve nokıa alırdım heralde...

gitti g. eşim bişi almıştı sonra iade yaptı...site açıısndan bişey dememde sonuçta satıcılar senın benım gıbı ınsanlar oluyo....

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar geçti. başımdan aşağı biri bastırıyor gibi aşağıya çekiyor gibi olmuştu tansiyon ya da şeker oynamış olmalı. neyse..

gece tozutmuş haliyle bugünkü yediklerim;

sabah: 1/2 bar 1/2 yağlı süte iki kaş kornflex

öğle: yoğurtlu semizotu, iki biber dolma, süt helvası, soda

ara: 3 zeytin 1/2 bar süt

iş çıkışı 2 dilim paket kek + küçük meyve suyu

1- 1.5 saat spor

akşam: peynirli salata (yağsız tuzsuz) iki haşlanmış yumurta

gece kaçamağı: bir dilim güllaç + 4 mini browni

gecekuslari bana yardim edin benim problemim var :18: ya nasil geldi bilmiyorum daha dün sildim yerleri camdan mi uctu ne koca bacakli bi örümcek yapismis banyonun kenarina koca da yok üff ben cok korkuyorum yatamam da simdi yarin ise de gitcem napcam ben

kadın olmak ne zor ama ya aynen benimde migren yeni çıktı iğnesiz serumsuz geçmiyo offf:26: saol cnm

canım yaa al benden de o kadar.ALLAH kolaylık versin tüm hastalığı olanlara.
ben relpax kullanıyorum kriz zamanlarında ama sık kullanamıyorsun biliyorsun onuda bu nedenle hastanelik oluyordum sık sık ama çok şükür 3 ay oldu sanırım kriz olmadı aciller bensiz kaldı 3 aydır aman dalga geçmeyeyim neme lazım şom ağızlıyım accık bakarsın gözümü acilde açarım yine

valla benimde eskiden migrenim yoktu ama annemde ve teyzemde var genetik sanırım bendede 7 yıl oldu çekiyorum ama önceleri ataklar bu kadar ağır değildi fibromiyaljiyede döndüm tam oldu ikisi birlikte beni tuş ediyor yawww
ama yineliyeyim çok şükür bu ara öle kötü olmadı inşallah ta olmam ama bugün akşam üzeri zor dayandım iftarda çorbamı içip hemen ilaç almak zorunda kaldım yoksa işim zordu sanırım

Son düzenleme:

eline havlu peçete alıp balkondan aşagı atacaksın............

hallettik kardesimi uyandirdim abla sen yat uyu hayal görüyon o senin sacin dedi ama gercekden nebileyim zaten korkagin tekiyim birbirine dolanmis sanki örümcek en iyisi ben yatayim uykusuzluk basima vurdu

canım Türkiyeye mi geliyorsun?
hoşgel gülüm...
bence gerçekten işin ehli bir hoca baksın abine...
bundan yıllar önce bizim başımıza da böyle bir iş gelmişti..
rahmetli babam Edirne de Selimiye Camiinde namaz kılmış
hoca sormuş cami eşrafına...
cinci bir hoca tarif etmişlerdi...
adam tüm tarihimizi anlatmıştı...
yaşım küçüktü ama çok etkilendiğim bir olaydı...
Allah yardımcınız olsun canım
zor iş gerçekten...

canım o tahmin eden sendin evet....
için temiz kız senin....
inşallah 70 olmadan tamamlarım ama
pek umudum yok
benim boğaz istanbul boğazı gibi canım
hele hamileliklerimde....

sağol sudem...
şu mübarek günlerde inşallah Rabbim kabul eder
sen belenay kdr çocuk isteyen adını unuttuğum arkadaşlar...
inşallah hamile kalırsınız sizlerde....

teşekkürler canım...
yazdıkların beni duygulandırdı...

sudemin kürtaj konusunda yazdıklarını
ben daha önceden izlemiştim...
ağlayarak....
hüngür hüngür hemde...

sağol canım...
40 ına varmadan hala geç değil bence...
ben vanaları tamamen kapatacağım
o ayrııııııı

canım benim...
hala emiyor evet kız...
bu sıcaklarda ayırmayı da hiç
düşünmüyorum....
çok hasta zaten....

kürtaj konusunda aynı fikirdeyim canım seninle...
çok güzel yazmışsın...
inşallah bir kızın olur senin...
bıcır bıcır kumral uzun saçlı....

hamile kalırsan hep bir kızın olacak gibi hissediyorum....

canım benim...
seherim....
bende seni özledim inan....
canım inan daha büyümediler ama
iyi ki varlar..
iyi ki doğurmuşum diyorum...

tepki dedin de....
biliyor musun daha kimselere diyemedim...
eşim ve ben biliyoruz
birde doktorum mecbur....
tepkilere karşı gardımı almakla meşgulum....
Rabbime dua etmede yüreğim...

canım o zaman yeni işin hayırlı olsun
hem daha paralıydı di mi

canım nokiadan vazgeçme....

kız nasıl dayandın sen öle sadece güllaç ile (((((53:

kızımla oturuyoz hala uyumaya niyetimiz yok ama uykum geldi valla tabii bu saatten sonra uyunmaz o ayrı beklicez malum sahuru .az sonra kalkar hazırlamaya başlarım yavaştan yavaştan sofrayı..

bu arada iftarımı yazayım unutmadan

1 bardak su ile başladım
1 hurma
yarım kase mercimek çorbası
1 bardak su

10 dk kadar barış çubuğu molası :))

fırında patatesli köfte sulu yemeğinden yanii
2 köfte 1 dilim patates
1 çatal pirinç pilavı (
1 dilim pide
1 bardak su
1 ad şekerpare
1 bardak su

1 çay tek şekerlisinden

saat 11 gibi 1 fincan limonlu yeşilçay
ilaç alıcam diye bir bardak daha su :))

şimdi bir bardak daha içip hazrılığa başlıcam

Son düzenleme:
sizden ayrı kalıyorum deli oldum yaa.....neler olmuş yaa..tek gözüme takılan bir hamilelik haberi oldu şimdilik...rabbim sağlıklı hayılrı evlat versin ayşebaharcığıma....
annemlerde pc bozuk net yoktu oyüzen bu akşam yapıldı bakalım..
sahur yaklaştı uyumuycam galiba neyse bu gecede sofrayı ben hazırlarım anacım uyusun birazdaha...
ramazan ilk günü.teyzemleri davet ettik evet ilkgünden görüşmek istedikte,çocuklarıyla geliniyle geldiler çok güzel geçti ve ben başağrısından korkardım olmadı hamdolsun...
menümüzde..tavuk çorba,fasulye yemeği,şehriyeli bulgur pilavı,karnıyarık,semizou yoğurtlu,sarma vee irmik helvası dondurma eşliğinde teravih sonrası süpperdi....
bol suyla başladım ve hepsinden az yedim...napıyım yaa dayanamadım ama midem rahattı hatta eravih sonrası açtım bileee
ramazan 2.gün...
gelimiz annesindeydi bizi davet ettiler....
tarhana çorba yarım kase..
pirinç pilavı maalesef fazlaydı bize göreyani 4 kaşıktan fazla...
kurufasulye vardı,4 yemek kaşığıda ondan yedim..
3 köfte,2dilim patates...
semizotlu yoğurt harikaydı...veee 2 küçük dilim baklava yanında dondurma...buara azaltcam ama dondurmayıda yaaa evde olsam senanın dediği gibi sahura ayırırdım ama misafirdim yaa:2:
sahurdada kalkınca 2 bardak su içiyorum ..
kahvalılık genelde bugece annem bayat ekmek üstü yapmış fırında harikaydı,yedim 3 dilim...sonundada yarım litre su içtim....
ramazan 3.gün...
yeşil mercimekli erişteli çorba(ohh özlemişim eşim ikisinide sevmediğinden hem annem kadar güzelde yapamam)
bol közlenmiş biber ve palıcanlı salata..
4 kaşık makarna
birparça pideeee
spor..teravih uzak bir camiye yürüdük...
dönüştede apartmanın önünde bikaç tur....

Canım çok sağol kdrim...
Sen nasılsın....
Afiyet bal şeker olsun mamalr harikaymış...
Banada kalabalık bir grup gelecek iftara ne yapacağım kızlar akıl verin ya...
Cumaya az kaldı...

Canım çok sağol kdrim...
Sen nasılsın....
Afiyet bal şeker olsun mamalr harikaymış...
Banada kalabalık bir grup gelecek iftara ne yapacağım kızlar akıl verin ya...
Cumaya az kaldı...

canım geçmiş okudum biraz ve bebeğine bağlanmana çok sevindim yani terketme fikrin olmamasına..bazen bize şer gelende ,rabbim tarafından bir hayır vardır muhakkak...bunu biz bilemeyiz iyiki bunu yaşamışım dediğimiz çok olay oluyor yaşamımızda üzerinden zaman geçtikten sonra...senin bebeğinde bu iyikilerden olsun inşaallah.....
iyim ya..annem,babam,evli kızkardeşim,erkek kardeşim aradada yurtdışından gelen evli kardeşim oluyor..güzel geçiyor..
...eşim burda yok onunkide gitti dün akşam..bekar bekar takılıyoruz...
evde son 4 numaramız var annem babamın herşeyi o şimdi..ama üniversite tercihi yapıyor annem akşam ağladı uzağa giderse diye..evde çok sevilen bir çocuk oldu..ve annemin hamile kaldığındaki üzüntüsü hala aklımda 8sene sonra oldu..şimdi ben enbüyükleri,benden sonra kzkardeşim antepte,3.numaralı erkek kardeşim nijeryada,sonuncumuz onların herşeyi oldu diyeceğim hayır vardır muhakkak..

eveettt yine gezmelerdeydim kayınvalidede.iftarım:
1 kase çorba
yarım kase bamya
küçük 1 tane karnıyarık çok küçük
hoşaf
booolllll salata
utanıyorum ama kadayıfff(((

sahur:
yarım kase çorba
6-7 tane pate kızartma
yarım bardak çay
2 zeytin
peynir
3 hurma
su+maden suyu

tatlım kemikleşmesin problem.şimdi burda yazmaaaayım da biraz heyecan katın bence hayatınıza.sıradan olağan bişey haline gelmesin.o zaman eşin de bööle davranmazz.ben bu aceleciliğe sinir oluyorummm...utandımmmm..
geçmiş olsun balımmmm
seher böcük bi görünüp bı kayboluyosun casper gibi.....
sorma kııı eşimin yüzünden uyuz sigarayı bırakıyo da sinir etti beniiiiiiiii.pc ye oturtmuyoooooo....
yok balımmm yanlış anlaşılıcak bişey yok üslubum mu sert oldu aceppp:26:sen kusura bakma.

tatlım hiç takmıyosun ve bebişine odaklanıyosun.bebiş ağlıyo benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…