- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
benimki samsung model: GT-15800 ben memnunum nerdeyse 1 senedir kulaniyorum arkadasimda nokia vardin onun tokunmatigi bozuldu ama hepsi ayni olcak deyil herhalde kardesimde htc miydin neydin onu seviyor
kiz senin icin bakcam diye önce telefonu bulamadim sonrada kapagi zor actim akku yüde cikardim yoksa ne model oldugunu bile bilmiyomusssum
çok sağol canım yaa,valla senin telefonu bulamadım ben yaa bakayım dediydim,nasıl samsunglar iimi çin malı istemiyordum gerçi samsung düşünüyodum bakalım kararsızım
bugün ne güzelll sohbet ederkene ben bi anda yokolduuum ama kimsecikler merak etmemiş beni, sormamışş lequ nerdeee diyeee
halbuki bi heves geldim, tüm geçmişi okudum kızlar beni merak etmişdirr diye amaaa tık yokkk
siz sevmeyin benii özlemeyinnnnnn
merak etmezsiniz ama ben gene de yaziiyim, bugün istifamı verdim, yarın siteye uğrayamam heralde, evrak koşturmacasından.. ama nede olsaaa merak etmiceksinizz ki beniiiii
kadın olmak ne zor ama yaaynen benimde migren yeni çıktı iğnesiz serumsuz geçmiyo offf:26: saol cnm
gecekuslari bana yardim edin benim problemim var :18: ya nasil geldi bilmiyorum daha dün sildim yerleri camdan mi uctu ne koca bacakli bi örümcek yapismis banyonun kenarina koca da yok üff ben cok korkuyorum yatamam da simdi yarin ise de gitcem napcam ben
gecekuslari bana yardim edin benim problemim var :18: ya nasil geldi bilmiyorum daha dün sildim yerleri camdan mi uctu ne koca bacakli bi örümcek yapismis banyonun kenarina koca da yok üff ben cok korkuyorum yatamam da simdi yarin ise de gitcem napcam ben
canim benim seni gercekten cok ozledim bende ufaklikla ugrasiyom sanki gunden gune gelisme var 50 gunlugune turkiyeye geliyom insalah ogluma yarar
kiz okurken benimde tuylerimdiken diken oldu bendede 6 his olayi vardir hem hisederim hemde ruyasini gorurum ayrica muska olayi insan hayatini etkiliyormu gercekten kardesimden dolayi dedim kardesime 3 cocuklu bir dul bayan musalat olmus kardesimi acayip etkisi altina almis kardesim yakisikli caliskan isinde gucunde bir genctir ustelikbekar yani hic evlenmemis bayana gorede baya genctir kardesim evlenmeyi dusunuyor annemle babam duyarlarsa dunyalari yikilir asla bayani kucumsemiyom ama kendi gibi dul biriyle ciksin kendisinden yasca kucuk bekar bir cocuktan ne istiyor kardesim cok degisti acaba bu kadin kardesime muskami yapti olabilirmi varsa boyle birsey nasil anlasilir....
sade bence sevıyosan sorun yok....ben kare düşünüyom...
o tahminde bulunan benmıydım sanki?
aynen evlendım 4 yıl oldu halen bı ymek takımı alamadım her sene bı model begenıp vazgecıyom yenısı cıkıyo başka modele aşık oluyom....hahaha
canım cinayet senın dediğin .....anne karnında kurtaj yapılırken göruntun almışlar....o mınnacık fasulye kadar yavrucuk bıle....kurtaj aletı ona yaklaşırken......sankı cığlık atar gıbı agzını sonuna kadar açıp rahmın en dibine saklanıyomuş......hamıleyken okudugum kıtapta yazıyodu.....hatta bunu izleyen dr. çok etkilenmiş....birde kürtaj yontemınden bahsedıyım bı yöntem şuymuş...anestezı uzmanının 1 numara cıktı mı dedıyse çocugun kafasını gövdesınden ayırma demekmış....yanı kafa 1 numara.....
ağzına sağlık ablam...
ohh iyi yapıştırdın lafı ....agzına saglık....ohhh...
ayy bende x5 ,
812,
square desıgn collectıon,
8054,
nova ve 10017 lotus modellerını begendım......
bencede tık dolaba bı kere de kırışk gıysın kocan da katladıklarının kıymetını bılsın.....akşama kadar ne iş yaptın dıyolar ya....bak buugn yapmadım fark var mı hayatında dersın?.....çok cadıyım yaa....
kız 3 aylık hamılesın ve 58 kılosun inşallah bu sefer kılon 70 olmadan saglıklı bı bebeğin olacak....
ablam yıne ağzına sağlık.......
ayşebaharcım canım hayırlı olsun.....
gerçekten bi mucize....
sorunsuz bi hamilelik diliyorum....
darısı kdr,belenay,ben ve bütün isteyenlerın başına....
sanırım ben hamile olduğunu tahmin etmiştim....
dünedain isimli ark. topıkten hamile kalanlardan....
sen kk 70-79 zayıflama topiğinden zayıflayıp hamile kalıp birlikte hamilelik yaşayanlar topiğini aç kısmetse bizlerde gelek.....
bu arada kaptana duyurulur.....yeni topik açma konusunda......
charm ben sana dememişmiydim topıkte yakında bi hamile çıkacak bakalım kim diye???????
qıvı albümüne bakamadım beni arkadaş olarak ekle de bakıyım....
herkese sahurda afiyet olsun....
bende gidem sahuru hazırlıyam....
o okudukların konusunda bilgim yok sudem kafa kopartmak falan doğruysa çok canice evet. ama o kitabın amacı nedir hoş şeyler düşünmüyorum. bilimsel değil de ilimsel bir kitap sanırım bilemiyorum. bir canlının yaşamını elinden almak asla ama asla savunacağım bir şey değil. ama anne babanın istemediği (beklemediği demiyorum istemediği!) bir insanı eğer onu şefkatle büyütemeyeceklerse, onun varlığından şikayet edip rahatsız olacaksa sırf egosunu düşünerek aldırmak benim vicdanıma yakışmaz diyerek o canlıyı dünyaya getirmesinin bir anlamı yok. insan sorumluluğu almak öyle kolay değil. çocuk büyütmek basit bir şey değil. çocuk sadece mamayla, zamanla, ilgiyle büyümez. çocuk şefkat ve sevgiyle büyür. şefkat ve sevgiyi de arzular doğurur. arzu etmeden dünyaya getirilen bebeğe beslenen sevgi şefkat ancak kendini zorlamayla olur. bu da dünyaya senin kararınla gelmiş o insanın koca hayatında kocaman izler bırakır. kürtaj iyidir asla demiyorum ama sırf vicdanımızı rahat tutmak adına bir insanın hayatını daha doğmadan mahvedemeyiz. onu daha dünyaya gelirken istenmeyen karakter yapamayız. sözlerim yanlış anlaşılmasın ayşebahar için değil bu yazdıklarım. o zaten istediğini seve seve dünyaya getireceğini belirtti. ayşebaharın durumu zor. olur da eğer deseydi ki ben yapamam bu çocuğa bakamam, büyütemem, diğer bebeklerime yetişemem deseydi ve zamanı geçmeden böyle bir karar almış olsaydı. kimse onu canilikle suçlayamazdı. kimse sen o embriyonun kafasını mı koparttıracaksın yani diyemezdi. böyle diyebilecek insan varsa çok titiz olsun o zaman. annelik sadece doğurmak demek değil. ve bu zamanda üç çocuk büyütmek aynı zamanda dördüncüyü beklemek aynı zamanda çalışmak aynı zamanda eşinle ilgilenebilmek aynı zamanda kendine bakabilmek gerçekten yürek ister sabır ister güç ister. ben bunun için ayşebahara hayran kaldım. allah hepimize böyle kocaman bir yürek versin.
olaylara sığır yaklaşmayalım. gerçekçi ve çok yönlü düşünelim yoksa farkında olmadan bencillik etmiş, başkalarına haksızlık etmiş oluruz. umarım ifade edebilmişimdir.
Kızlar günaydın . Biraz geçmişe bakayım dedim AYŞEBAHAR hamilemisin çok güzel bir haber. Ne güzel birsürü çocuğun var keşke bende zamanında 1 çocukta diretmeseydim. Geçen yıl 2. oğlum doğdu ama yaş oldu 38 geç kaldık geç. Çok mutlu oldum senin adına
süper yazı süper dilekler eline yüreğine saglık canımve amin diyorum
maşallah ufaklık hemen de büyümüş caktırmadanbend edıyecektım dıyet yapıyordun bırde bebişe yazık diye am anerden bıleceksın hemde sonradan düşündüm bebek bi şekilde anneden ihtiaycını karsılar yeterlı beslense fazlaıklardan yeterlı beslenmesede anne vücudundan bu da tabi senin vücudundan aldıgı ıcın olan sana olmus canım gercekten son zamanlarda kendını ıyı hıssetmıyordun bılıyorum bundan sonra toparlarsın ınsallah
bende yazacaktım bıseyler alıntılamıstım ama gecmısı okuyunca gerek kalmadı bu sartlarda cocuk büyütmek zor ama bende ısterdım sartlar kolay olsa 4-5 cocuk vallasadece aysebahar kadar cesaretlı ve güçlü deilim sanırım bu konuda
Rabbim sabır versın tez zamanda hayırlısıyla saglıklı evlatlar vesın kucagınıza tüm isteyen arkadaslara
cok deıl canım
ben hatırlıyorum neden gıttın canım
agyet güzel afıyet olsun
haha bende öyleydım bekar mısın evlenınce ve cocuk olunca degısırsın mecburen merak etmecocuk gece aglasında sıkıysa kalma hadi
hala emzırıyor musun oluyomuymus oyle hamıleyken:44:
:
canım herkesın fıkrı farklı olabilir....burda kımsenın fıkrını değiştirmek için de yazmıyorum....ama kürtaj yaptıran çevremedekiler daha sonraları pişman oluyo...oh iyiki demiyo....yıne de isteyen yaptırır...herkes kendınden sorumlu....senınle bunu tartışma amacında değilim....ama olaylara sığır yaklaşmak olduğunu da düşünmüyorum....sana katılmıyorum....
bekara boşanması kolay olur hesabı.....ilk hamıleleıgımde ıstememıştım anne olmayı 1 gun sonra düşük yaptım ve düştüğü için ağladım....sonra tekrar hamıle kaldım....ve yıne bebebğim yaşamadı.....diyeceğim o ki ben olaylara imtihan gözuyle bakıyorum....Allah bi insana bebek vermıyosa da onun imtıhanıdır.....istemediği dogru zaman olmadığını düşündüğü anda da onun hakkında hayırlı olduğu için veriyodur.....ama biz hakkımızda ne hayırlı ne değil bilemediğimiz için olaylara biz sığır bakmış oluyoz.....her şayin var bi hikmeti....
evet canım tüyler ürpertici...
.
canım benim inan bu gün toiğe seni sorucaktım çok özledim.ööle güzel şeyler yazıyosun kiiçim ferahlıyo.tatlım öncelikle hoşgeldin ve çookkk büyük geçmiş olsun sana ve meleklerine.veeeeeeee güzel haberine de çoooookkk sevindimmm.hep söölüyodum yine söölüyorum idolümsün...
tatlım doğurmakla engüzel kararı vermişsin ve öyle hikmetli bi şekilde gelmiş ki bu melek inan okurken tüylerim diken diken oldu.
güzel Allahım nelere kadir.biz de dört kardeşiz ve kardeşlerim olurken hep anneme küserdim ama şimdi diyorum ki annemmm iyiki doğurmuşsun bizi kuuuu...
eminim senin meleklerin de büyünce sen diyeceksin ki iyiki doğurmuşum.
canım benim herşey gönlünce olsun bizi bırakma olurmu seni çooooookkkkkk seviyoruzzzz....senden ve meleklerinde güzel haberler bekliyoruzzz...
hmmm bi de söölemeden geçemicem tatlım çevredekiler buna garip tepkler gösterecekti gerçi sen bunalara çok hazırlıklısındır da sakın kafana takıp da üzme kendini...benzer şeyleri annem de yaşadı vee belkide bilmeden ben de çok şeyler yaşattım anneme...
bugün ne güzelll sohbet ederkene ben bi anda yokolduuum ama kimsecikler merak etmemiş beni, sormamışş lequ nerdeee diyeee
halbuki bi heves geldim, tüm geçmişi okudum kızlar beni merak etmişdirr diye amaaa tık yokkk
siz sevmeyin benii özlemeyinnnnnn
merak etmezsiniz ama ben gene de yaziiyim, bugün istifamı verdim, yarın siteye uğrayamam heralde, evrak koşturmacasından.. ama nede olsaaa merak etmiceksinizz ki beniiiii
kızlar son bi saatim var yaa karar veremedim bi el atın sizde fikre ihtiyacım var tuzlu olmıcak amaeşim cvb bekliyoo karar ver vazgeçcem yoksa diyoo bikaç tane kafamda var ama seçemiyorum:97:
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsi...iniz-dokunmatik-ekran-cep-telefonu-varmi.html
bide buna cvb verirseniz çokmutlu olurum ,,
http://www.kadinlarkulubu.com/tavsi...-yapan-oldumu-aranizda-nasil-guvenilirmi.html
evet bir menü daha...
Sahur:
1 lt su, 3-4 kaşık güllaç...
-
İftar:
3 tane hurma,
1 dil. pide, 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk sote (yağsız), salata, 2-3 yudum kola. 2 lokma patlıcan kızrt.
Limonlu yeşilçay, 2 lt su...
sizden ayrı kalıyorum deli oldum yaa.....neler olmuş yaa..tek gözüme takılan bir hamilelik haberi oldu şimdilik...rabbim sağlıklı hayılrı evlat versin ayşebaharcığıma....
annemlerde pc bozuk net yoktu oyüzen bu akşam yapıldı bakalım..
sahur yaklaştı uyumuycam galiba neyse bu gecede sofrayı ben hazırlarım anacım uyusun birazdaha...
ramazan ilk günü.teyzemleri davet ettik evet ilkgünden görüşmek istedikte,çocuklarıyla geliniyle geldiler çok güzel geçti ve ben başağrısından korkardım olmadı hamdolsun...
menümüzde..tavuk çorba,fasulye yemeği,şehriyeli bulgur pilavı,karnıyarık,semizou yoğurtlu,sarma vee irmik helvası dondurma eşliğinde teravih sonrası süpperdi....
bol suyla başladım ve hepsinden az yedim...napıyım yaa dayanamadım ama midem rahattı hatta eravih sonrası açtım bileee
ramazan 2.gün...
gelimiz annesindeydi bizi davet ettiler....
tarhana çorba yarım kase..
pirinç pilavı maalesef fazlaydı bize göreyani 4 kaşıktan fazla...
kurufasulye vardı,4 yemek kaşığıda ondan yedim..
3 köfte,2dilim patates...
semizotlu yoğurt harikaydı...veee 2 küçük dilim baklava yanında dondurma...buara azaltcam ama dondurmayıdayaaa evde olsam senanın dediği gibi sahura ayırırdım ama misafirdim yaa:2:
sahurdada kalkınca 2 bardak su içiyorum ..
kahvalılık genelde bugece annem bayat ekmek üstü yapmış fırında harikaydı,yedim 3 dilim...sonundada yarım litre su içtim....
ramazan 3.gün...
yeşil mercimekli erişteli çorba(ohh özlemişim eşim ikisinide sevmediğinden hem annem kadar güzelde yapamam)
bol közlenmiş biber ve palıcanlı salata..
4 kaşık makarna
birparça pideeee
spor..teravih uzak bir camiye yürüdük...
dönüştede apartmanın önünde bikaç tur....
Canım çok sağol kdrim...
Sen nasılsın....
Afiyet bal şeker olsun mamalr harikaymış...
Banada kalabalık bir grup gelecek iftara ne yapacağım kızlar akıl verin ya...
Cumaya az kaldı...
tatlım kemikleşmesin problem.şimdi burda yazmaaaayım da biraz heyecan katın bence hayatınıza.sıradan olağan bişey haline gelmesin.o zaman eşin de bööle davranmazz.ben bu aceleciliğe sinir oluyorummm...canım bılıyorum da nası çözeceğimi bilmiyorum benım daha cok cocuktan sonra oldu dıyebılırım ve aynı sorun bızdede var ama ıste anlamıyo tamam ebnımde hatalarım var ama kısır döngü oldu valla
canım daha oncekı sayfalarda yazmıstım bende de var o sorun ac karnına ballı lımonlu ılık su denedın mı bana o ıyı gelıyor sahurda yapabılırsın mesela
geçmiş olsun balımmmm
sağolun kızlar iyiyim. masaya yanağımı dayamışım saati bilekliği falan atmışım ayakkabıları çıkartmışım ne arahiç su içmemiştim su içtim biraz, sabah da ara yapmamıştım 3 zeytin 1/2 bardak süt içtim klimayı açtırmamıştım açtım. daha iyiyim. başımda ağırlık var ama az önce kötü olmuşum bayaa şimdi anlıyorum. sağolun kızlar. iki yarım paket uno ekmeklerim vardı yemeye yemeye küflenmişler tabi üzüldüm. bitiremiyorum bu aralar hiç yemiyorum en iyisi almamak :106:
sorma kııı eşimin yüzünden uyuz sigarayı bırakıyo da sinir etti beniiiiiiiii.pc ye oturtmuyoooooo....seher böcük bi görünüp bı kayboluyosun casper gibi.....
yok balımmm yanlış anlaşılıcak bişey yok üslubum mu sert oldu aceppp:26:sen kusura bakma.Güllaç konusunda şaka yapmıştım ben yanlış anlaşıldım sanırım :26: Tabi ki tatlı yiyeceğiz. Bu günlerde topikte bi güllaçtır gidiyor o yüzden espri yapmıştım. Ki sütlü tatlı birşey yapmayacağının bende farkındayım.:82:
Evet küçüğüm ben 22 yaşındayım. İlk önce bi 65 belirledim kendime rakamlar gözümü korkutmasın diye. Daha önce de oldu 20-25 kg yu hayatta veremem diyerek çoğu kez diyetten vazgeçtim veya bozdum. Bu sefer başarabilirim inş.
Bide benim boy kısa zaten burda maşaallah herkesin boyu çok uzun normalde 55 olmam gerekiyo ama bünye işte napcanız.
Sevgilerimmmleeee
Şaka yapmıştım Charm ama yazmayla farklı anlaşıldı sanıyorum. Diğer yazdıklarına bende katılıyorum. Üstte açıkladım zatenn.
Bende eve geldim nete girdim Charm a söyliyim bende güllaç yapıyorum diyim dedim ki ne gördüm birazcık kızılmış sanırım bana :)
Geçmiş olsun qivi açlıktan tansiyonun düşmüş olabilir. Bünyeni aç bırakma diğer kızlar da yazmış zaten.
Çok geçmiş olsun.
canım Türkiyeye mi geliyorsun?
hoşgel gülüm...
bence gerçekten işin ehli bir hoca baksın abine...
bundan yıllar önce bizim başımıza da böyle bir iş gelmişti..
rahmetli babam Edirne de Selimiye Camiinde namaz kılmış
hoca sormuş cami eşrafına...
cinci bir hoca tarif etmişlerdi...
adam tüm tarihimizi anlatmıştı...
yaşım küçüktü ama çok etkilendiğim bir olaydı...
Allah yardımcınız olsun canım
zor iş gerçekten...
canım o tahmin eden sendin evet....
için temiz kız senin....
inşallah 70 olmadan tamamlarım ama
pek umudum yok
benim boğaz istanbul boğazı gibi canım
hele hamileliklerimde....
sağol sudem...
şu mübarek günlerde inşallah Rabbim kabul eder
sen belenay kdr çocuk isteyen adını unuttuğum arkadaşlar...
inşallah hamile kalırsınız sizlerde....
teşekkürler canım...
yazdıkların beni duygulandırdı...
sudemin kürtaj konusunda yazdıklarını
ben daha önceden izlemiştim...
ağlayarak....
hüngür hüngür hemde...
sağol canım...
40 ına varmadan hala geç değil bence...
ben vanaları tamamen kapatacağım
o ayrııııııı
canım benim...
hala emiyor evet kız...
bu sıcaklarda ayırmayı da hiç
düşünmüyorum....
çok hasta zaten....
kürtaj konusunda aynı fikirdeyim canım seninle...
çok güzel yazmışsın...
inşallah bir kızın olur senin...
bıcır bıcır kumral uzun saçlı....
hamile kalırsan hep bir kızın olacak gibi hissediyorum....
canım benim...
seherim....
bende seni özledim inan....
canım inan daha büyümediler ama
iyi ki varlar..
iyi ki doğurmuşum diyorum...
tepki dedin de....
biliyor musun daha kimselere diyemedim...
eşim ve ben biliyoruz
birde doktorum mecbur....
tepkilere karşı gardımı almakla meşgulum....
Rabbime dua etmede yüreğim...
canım o zaman yeni işin hayırlı olsun
hem daha paralıydı di mi
canım nokiadan vazgeçme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?