mrb bayanLar abLaLar
önceLikLe kendimi tanıtıyım sonra dertLeşiriz
şimdi ben 16 yaşında 1.69 boyunda biriyim . 1 hafta önce 82 kiloydum şimdi 79.8kiloyum ..
boyuma göre çok şişmanım hal böyle oluncada mutsuz oluyorum yüzüm falan cok güzel tek problemim kilom .
Lise1e gidiyodum sınıfta kaldım şimdi başka okula geçiş yapcam o okula geçene kadar yani okullar açılana kadar 60a inmek istiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ya :2: beraber oLaLım destek oLun banacevapLarınızı bekliyorum
mrb bayanLar abLaLar
önceLikLe kendimi tanıtıyım sonra dertLeşiriz
şimdi ben 16 yaşında 1.69 boyunda biriyim . 1 hafta önce 82 kiloydum şimdi 79.8kiloyum ..
boyuma göre çok şişmanım hal böyle oluncada mutsuz oluyorum yüzüm falan cok güzel tek problemim kilom .
Lise1e gidiyodum sınıfta kaldım şimdi başka okula geçiş yapcam o okula geçene kadar yani okullar açılana kadar 60a inmek istiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ya :2: beraber oLaLım destek oLun banacevapLarınızı bekliyorum
bugün ne güzelll sohbet ederkene ben bi anda yokolduuum ama kimsecikler merak etmemiş beni, sormamışş lequ nerdeee diyeee
halbuki bi heves geldim, tüm geçmişi okudum kızlar beni merak etmişdirr diye amaaa tık yokkk
siz sevmeyin benii özlemeyinnnnnn
merak etmezsiniz ama ben gene de yaziiyim, bugün istifamı verdim, yarın siteye uğrayamam heralde, evrak koşturmacasından.. ama nede olsaaa merak etmiceksinizz ki beniiiii
ahaa şok şok şokDüğün herşey güzel başladı aslında...
Ben kızkardeşimle oynarken başım döndü...
Hop yere....
Kaldırdılar, eşim geldi..
Yaslandım göğsüne ağladım ağladım....
Umurumda değildi bakışlar..
Duymadım bile söylenen şarkıları...
Sonra eşim çok ısrar etti...
Doktora gidelim dedi...
Sürekli düşük tansiyon sürekli düşüyorum...
Gittik...
Meğer hamileymişim...
Şüphelerim vardı...
Uzun süredir olmuyordum ama hep bir tesellim vardı..
Sütüm koruyordu beni ya...
Birde ne gergindim 2-3 aydır..
Üstelik oğlumda vardı benim kızımda...
Hem de iki kızım vardı...
İlerde her işimi tutacaklardı ya
Tüp Ligasyon olmamış mıydım ben geçen yaz?
Herkese dua ediyordum hamile kalın diye
Döndü kendimi mi tuttu
Yaşları çocukların çokta yakındı ya
6-3-1 bu da karnımda 0 .....
Daha bakıcı bulamaıştım...
KK daki ilk ve tek cezamı bile bu çocuk konusunda rızıktan almıştım...
Nasıl bişeydi bilemedim...
Günlerce büyüdü içimde düşünceler...
Habire kilo verdim...
61 le çıkmıştım tatile ya
58 lerdeydim artık..
Hedefim...
Ulaşmıştım...
Ve hamileydim...
Hemde 4. bebeğime...
Ramazanın yüzü suyu hürmetine öğrendiğim minik bebeğime
Sarıldım...
Sonra Baharıma Ceylin Azrama ve Emir'ime.
Doğuracaktım bunu da...
Kız erkek fark etmezdi...
Rabbim hayırlısını versin
Başka dileğim yoktu...
Sanırım bu topikle aylar sürecek bir zorunlu ayrılık
yaşıyorum...
Ama alıştığım arkadşalarım sizler..
Umarım benim yokluğumda hedeflerinize
hızlıca ulaşırsınız...
Sizleri seviyorum...
sahurdan sonra uyumadım geçmişe bi bakim dedim bitiremedim gitti
tatildekiler dinlenirken bol bol eğlenyordur , hastalar şifa buluyor , oruçlular yorumadan bunalmadan oruçlarını tutuyolardır inşallah.ilk 2 gün aylık iznimden dolayı tutamadımdün oruca başladım kısmetse ramazanın son 2-3 gününe kadar tutucam.dün baya yorucuydu akşamı zor ettim gün içinde eviçinde çok yoruldum ramazenın ilk 2 günü feci cozuttum ekmek bağımlılığım dün itibariyle bitti sanırım.dün sıcak pide ellerimin arasındaydı ama yemedim yeme olayını acayip abartıyorum sonrada rahatsız oluyorum bida böyle olsun istemiyorum. ilk gün güllaç almışlar yalan olmasın ama 4 porsiyon yemişimdir daha olsa yerdim çok pisboğazım ya evde tartı yok bu yüzden tartılamıyorumda.neyse bilmeyince daha çok dikkat edyorum belki kilo veririm hiç sanmıyorum ama umut işte
bu arada izmirden hava durumu dün akşam resmen evdeki tüm camları kapadıkokadar rüzgar vardıki üşüdük yüce rabbm ramazan geldi geleli kolaylık verdi sanki.havalar gerçekten mevsime göre oldukça serin geçiyor.
Allah dışarda çalışan insanlara kolaylık versin.evde bi şekilde zaman geçiyor dinleniyorsun sıcaktan korunuyorsun vs ama çalışırken bu lükse sahip olamıyorsun
neyse uzun lafın kısadı aşırı sinir halim dışında herşey yolunda.izmirden aktaracaklarım bukadar 70-79 topiki söz sizde
100 kere de yazmışım ya k.bakmayın pc cozuttu valla ben de millet görmeden ekranı yazayım diye 10 kere basıyorum napıyım çok baskı var çokkk
verdiğim gibi almasınıda bilirim benValla canım o kadar kiloyu vermişsin ye ramazan da nolcak yaa
iyi diyelim iyi olalım hepimizHoşgeldin greenn bayadır görünmüyordun sanırım. Nasılsın? İyi misin?
Hulk geçmiş olsun mesajlarından da anladığımız kadarıyla acın büyük
şimdi ben listeye girebilmek için bi arkadaş vardı ona özelden ne yazıcam sonra cuma günü nereye ne yazıcam ne yapıcam ben listesiz mi olcam listeye girmek ne zahmetli yaaa bir listem bile yok :26:
ay canım süpermiş yaa maşallah benım oglum 15 aylık oldu hala uykula rdüzensiz ama huyu bu anladım uykuya cok gec dalan ama cok cabuk uyanabılen bı cocuk malesef eşimle benım en kötü huylarımıza cekmıs esım uyanır uyanmaz enerjık olur bende cok gec dalarım uykuyaarcak81 haha bende öyleydım bekar mısın evlenınce ve cocuk olunca degısırsın mecburen merak etmecocuk gece aglasında sıkıysa kalma hadi
evliyim kiz benim oglan bebekken güzel güzel uyaniyordum telasla ama benim oglan 3 aylikken gece kalkmamaya basladi bana dediler hamileyken cok uyursan cocukda uyur bende habire yattimtuttu da
aynen bende ıns alıp haftasonubend eyapcamay ben bu güllaci yemeszem icimde kalacak bugün stressdeyim ama en gec haftasonu yemis olacam
ayy canım valla benım aklıma geldı de hem dedım ıstıfa etcektı hem cenemız düştü gercekten burda qivi rahatsızlandı fılan oyle bısey yazmaya fırsat olmadı .hayırlı olsun bakalım sana kolaylıklarbugün ne güzelll sohbet ederkene ben bi anda yokolduuum ama kimsecikler merak etmemiş beni, sormamışş lequ nerdeee diyeee
halbuki bi heves geldim, tüm geçmişi okudum kızlar beni merak etmişdirr diye amaaa tık yokkk
siz sevmeyin benii özlemeyinnnnnn
merak etmezsiniz ama ben gene de yaziiyim, bugün istifamı verdim, yarın siteye uğrayamam heralde, evrak koşturmacasından.. ama nede olsaaa merak etmiceksinizz ki beniiiii
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar geçti. başımdan aşağı biri bastırıyor gibi aşağıya çekiyor gibi olmuştu tansiyon ya da şeker oynamış olmalı. neyse..
gece tozutmuş haliyle bugünkü yediklerim;
sabah: 1/2 bar 1/2 yağlı süte iki kaş kornflex
öğle: yoğurtlu semizotu, iki biber dolma, süt helvası, soda
ara: 3 zeytin 1/2 bar süt
iş çıkışı 2 dilim paket kek + küçük meyve suyu
1- 1.5 saat spor
akşam: peynirli salata (yağsız tuzsuz) iki haşlanmış yumurta
gece kaçamağı: bir dilim güllaç + 4 mini browni
canım menün diyete uygun deıl gercekten ama rahatsızdın olabılır de ben genede yedıkelrıne bayıldım tam benım damak tadım laf aramızda
hallettik kardesimi uyandirdim abla sen yat uyu hayal görüyon o senin sacin dedi ama gercekden nebileyim zaten korkagin tekiyim birbirine dolanmis sanki örümcek en iyisi ben yatayim uykusuzluk basima vurdu
Öyle tabi ya işin şakası o kendini çok kasma ama dikkat et tabi mesela ben senin kilonda olsam mutlaka güllaç yapar her akşamda yerdim çok fenayımgeçmişe daldım ama çıkamadım.baktım çok açılmışım ilk gördüğüm kara parçasına çıktım açılamıcam bidaçok yazıyonuz okunmuyor
verdiğim gibi almasınıda bilirim benve abartılı yemek yeme alışkanlığım var.bi oturuşta dünyaları yer kalkar sonra aman tanrım ben neden ayaktayım deyip tekrar oturur tekrar yerim tedbiri elden bırakmamak lazım
iyi diyelim iyi olalım hepimiz
asabiyet hız sınırını zorlamaktayım nedensedün sneklerin saldırısına uğradım gözümü şişirdi biri Allahın sopası yok dye boşuna dememişler.çok sinirlendim elimi taşa vurdum olan yine kendime bileğim ve serçe parmağım ağrıyor sineklerinde saldırısına uğradım kirletildim bunlar dışında iyiyim.sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?