70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb bayanLar abLaLar

önceLikLe kendimi tanıtıyım sonra dertLeşiriz

şimdi ben 16 yaşında 1.69 boyunda biriyim . 1 hafta önce 82 kiloydum şimdi 79.8kiloyum ..

boyuma göre çok şişmanım hal böyle oluncada mutsuz oluyorum yüzüm falan cok güzel tek problemim kilom .

Lise1e gidiyodum sınıfta kaldım şimdi başka okula geçiş yapcam o okula geçene kadar yani okullar açılana kadar 60a inmek istiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ya :2: beraber oLaLım destek oLun bana cevapLarınızı bekliyorum

Öncelikle hoşgeldin. burda herkes birbirine destek oluyor bu konuda. ama okulların açılmasına 1,5 ay var ve tam olarak 60 a inmek istiyorsan yaklaşık 20 kilo vermelisin. 1,5 ayda 20 kilo mu vereceksin? Öncelikle bu çok çok zor. Ayrıca çokta sağlıksız. Hem bu kadar hızlı versen bile yine aynı hızla alırsın. 60'lara inmek istiyorum, 68, 69 falan olur diyorsan bilemiyorum ama tam olarak 60 olmak istiyorsan hem çok zor, hem de çok sağlıksız...

Hoşgeldin sürekli buraya takılıp ne yediğini, içtiğini yazarsan ve daha önce kg vermiş arkadaşların önerilerini dinlersen verirsin ama lonelly in dediği gibi 1,5 ayda 20 kg vermen zor ve sağlıksız.
Hedefim büyük olursa yılma olasılığın da çok hem

Hayırlısıı olsun canım. Dün aklıma geldi yazmıştın öğleden sonra istifamı vericem diye.
Bugün için Allah kolaylık versin. Evrak hazırlama işi tam bi bela oluyor.
Akşama doğru uğrarsın artık. :82:

Topiğin sabah kuşuuu geldii kısçeeelerrrr
Menümü yazayım bende
Akşam iftar da
Yarım kase çorba,
1 tabak patates-bezelye yemeği,
Salata
1 kaşık güllaç
Form çayı
2 top meyveli dondurma
2 litre su

Sahur:
Yarım etimek
1 yumurtanın beyazları
Peynir
1 litre su.

Selam kızlar günaydın,
dün geceden beri nasılsınız bakalım, valla ben dün çok yorgundum gelemedim misafirler çok geç gitti ben de bitmiştim artık onlar gittiğinde
Hemen iftarımı yazayım:
1 kase çorba,
2 kaşık pirinç pilavı, yalan olmasın valla 1 yemek kaşığı tavuk sote yedim yemedim belli değil yiyemedim salata yedim light kola yarım bardak da.
2 top dondurma yedim, 1 bardak yeşil çay içtim ve gece boyu su.

Sahurda;
5 yk kaşığı nesfit, 1 tk keten tohumu, 1 bardak süt ve bol su

ahaa şok şok şok hamile kalmadan mezun olmak yok bu topikten
senin adına çok sevindim birbirine yakın yaşlarda 3 nurtopu gibi evlattan sonra hayırlısıyla inşallah kucağına alacağın bir evlatçığın daha olcak.günümüzde 4 çocuk kırsal kesimde cahil insanların sahip olacağı gibi bir inanışa sahip bir millet olduk.bunu düşünende en az 6-7 kardeşli mazot dumanı içine çekti diye şehirli okumuş görmüş insan havasındaki kişiler.halbuki şu güzel çağımızda hayatımızı kolaylaştıran okadar çok şey varken 4 çocuğa -10 çocuğa nasıl bakacaksın cahilmisin sen diye hesap sormuyolarmı çok kızıyorum.sende kızmışsın haliyle bende yorum yapanlara kızdım.
her evlat rızkıyla gelir ve herkesin bildiği bişey varki nasipsiz lokma yenmez demekki bu melekçiğinde yiyecek lokması var bu dünyada neyse ayşebahar büyüdü abla oldu artık benim daha küçük bebek sevmem lazımdı.iyi oldu sevmeye gelirim nasipse

sahurdan sonra uyumadım geçmişe bi bakim dedim bitiremedim gitti
tatildekiler dinlenirken bol bol eğlenyordur , hastalar şifa buluyor , oruçlular yorumadan bunalmadan oruçlarını tutuyolardır inşallah.ilk 2 gün aylık iznimden dolayı tutamadım dün oruca başladım kısmetse ramazanın son 2-3 gününe kadar tutucam.dün baya yorucuydu akşamı zor ettim gün içinde eviçinde çok yoruldum ramazenın ilk 2 günü feci cozuttum ekmek bağımlılığım dün itibariyle bitti sanırım.dün sıcak pide ellerimin arasındaydı ama yemedim yeme olayını acayip abartıyorum sonrada rahatsız oluyorum bida böyle olsun istemiyorum. ilk gün güllaç almışlar yalan olmasın ama 4 porsiyon yemişimdir daha olsa yerdim çok pisboğazım ya evde tartı yok bu yüzden tartılamıyorumda.neyse bilmeyince daha çok dikkat edyorum belki kilo veririm hiç sanmıyorum ama umut işte
bu arada izmirden hava durumu dün akşam resmen evdeki tüm camları kapadık okadar rüzgar vardıki üşüdük yüce rabbm ramazan geldi geleli kolaylık verdi sanki.havalar gerçekten mevsime göre oldukça serin geçiyor.
Allah dışarda çalışan insanlara kolaylık versin.evde bi şekilde zaman geçiyor dinleniyorsun sıcaktan korunuyorsun vs ama çalışırken bu lükse sahip olamıyorsun
neyse uzun lafın kısadı aşırı sinir halim dışında herşey yolunda.izmirden aktaracaklarım bukadar 70-79 topiki söz sizde

Of çok karnım ağrıyo ya regl olcam önümüzdeki hafta içi hesaplarıma göre ama şimdiden başladım ağrım sızım yaaaa

Of çok karnım ağrıyo ya regl olcam önümüzdeki hafta içi hesaplarıma göre ama şimdiden başladım ağrım sızım yaaaa

100 kere de yazmışım ya k.bakmayın pc cozuttu valla ben de millet görmeden ekranı yazayım diye 10 kere basıyorum napıyım çok baskı var çokkk

Valla canım o kadar kiloyu vermişsin ye ramazan da nolcak yaa

şimdi ben listeye girebilmek için bi arkadaş vardı ona özelden ne yazıcam sonra cuma günü nereye ne yazıcam ne yapıcam ben listesiz mi olcam listeye girmek ne zahmetli yaaa bir listem bile yok :26:

geçmişe daldım ama çıkamadım.baktım çok açılmışım ilk gördüğüm kara parçasına çıktım açılamıcam bida çok yazıyonuz okunmuyor
Valla canım o kadar kiloyu vermişsin ye ramazan da nolcak yaa
verdiğim gibi almasınıda bilirim ben ve abartılı yemek yeme alışkanlığım var.bi oturuşta dünyaları yer kalkar sonra aman tanrım ben neden ayaktayım deyip tekrar oturur tekrar yerim tedbiri elden bırakmamak lazım

Hoşgeldin greenn bayadır görünmüyordun sanırım. Nasılsın? İyi misin?
Hulk geçmiş olsun mesajlarından da anladığımız kadarıyla acın büyük
iyi diyelim iyi olalım hepimiz
asabiyet hız sınırını zorlamaktayım nedense dün sneklerin saldırısına uğradım gözümü şişirdi biri Allahın sopası yok dye boşuna dememişler.çok sinirlendim elimi taşa vurdum olan yine kendime bileğim ve serçe parmağım ağrıyor sineklerinde saldırısına uğradım kirletildim bunlar dışında iyiyim.sen nasılsın

şimdi ben listeye girebilmek için bi arkadaş vardı ona özelden ne yazıcam sonra cuma günü nereye ne yazıcam ne yapıcam ben listesiz mi olcam listeye girmek ne zahmetli yaaa bir listem bile yok :26:

Merhaba,
Eğer oruç tutuyorsan bugün iftardan 5 dk önce tartılıp kaptan erginsena ya şu şekilde mesaj atacaksın.
Başlangıç kilon: ?
Geçen hafta: ?
Bugün: ?
Hedef: ?
Gelen/Giden : ?
2 hafta üstüste bildirim yaptıktan sonra listeye girebilirsin. Listeyi gene kaptan erginsena hazırlıyor.
Biz birşey yapmıyoruz.
Kaptanın mesaj kutusu doluysa topiğe Kaptan Sena'nın dikkatine diye yazıp kilo bildirimini yaparsan kendisi görür zaten.
Not: Eğer oruç tutmuyorsan Cuma sabah tartılmalısın. :)

ay canım süpermiş yaa maşallah benım oglum 15 aylık oldu hala uykula rdüzensiz ama huyu bu anladım uykuya cok gec dalan ama cok cabuk uyanabılen bı cocuk malesef eşimle benım en kötü huylarımıza cekmıs esım uyanır uyanmaz enerjık olur bende cok gec dalarım uykuya
ay ben bu güllaci yemeszem icimde kalacak bugün stressdeyim ama en gec haftasonu yemis olacam
aynen bende ıns alıp haftasonubend eyapcam
ayy canım valla benım aklıma geldı de hem dedım ıstıfa etcektı hem cenemız düştü gercekten burda qivi rahatsızlandı fılan oyle bısey yazmaya fırsat olmadı .hayırlı olsun bakalım sana kolaylıklar

hallettik kardesimi uyandirdim abla sen yat uyu hayal görüyon o senin sacin dedi ama gercekden nebileyim zaten korkagin tekiyim birbirine dolanmis sanki örümcek en iyisi ben yatayim uykusuzluk basima vurdu

allah ıyılıgını versın kız bende yapıyom bazen oyle uyku arasında fılan takıyom yoksada gördüm sanıyom bende korkarım börtü böcekten:18:

herkese günaydın

yeşim hosgeldın götürdün demek ıyıce ekmekleri.1:

kdr send ehosgeldın sen de götürmüşsün gördüğüm kadarıyal gzüel yemekleri

pelinaz hosgeldın bı kılo cızelgesı yap bakem

aysebahar emzırmeyı hamıleyken sakıncalı duydugum ıcın sormustum yoksa emsın tabı yavrucak ben de oyle bı durumla karsılasabılırım de belkı ondan merak ettım

dün bizde kayınvaldemdeydık bi sürü yemek vardı yedım kactı valla ama cok şişmedim nedense sadece cay ıctıkten sonra doldu midem ufak porsıyonlar yedım ondan sanırım

bugun nıyetlıyım bende sahur menümü yazayım

1 kepce yayla corba
2 kasık taze fasulye
2 tane yaprak sarma
2 büyük bardak su

Charm valla bende sneın gıbıyım tuvalete cıkamadım sımdı orucum hıc cıkamam aksama fazla cıkcam dıye korkuyom bende birde bugunde denedım yenı aldıgım ve hıc gıyemdıgım pantolunu yıne kapanmadı onu hayret yanı tamam dardı ama kapanmıstı kılomda aynıydı anlamıyorum bayrama ona gırcem ıns yoksa 50 tl bos agıtcek valla

Öyle tabi ya işin şakası o kendini çok kasma ama dikkat et tabi mesela ben senin kilonda olsam mutlaka güllaç yapar her akşamda yerdim çok fenayım Yok canım yok sen dikkat et valla ne güzel vermişsin imreniyorum böyle kilo verenlere Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…