70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hallettik kardesimi uyandirdim abla sen yat uyu hayal görüyon o senin sacin dedi ama gercekden nebileyim zaten korkagin tekiyim birbirine dolanmis sanki örümcek en iyisi ben yatayim uykusuzluk basima vurdu

hahahhahaahaha çok iyi yaa ahahahahah

geçmiş olsun balımmmm

teşekkür ederim

hoş geldiiin ne güzel ortam mı gençleşiyor ben mi yaşlanmışım ama 1.5 ayda yaklaşık 20 kilo vermek mucize bunu bil olur mu? hepimiz isteriz öyle değnek değsin değişelim ama kabul etmek zor ki yok öyle bir şey. ben de 25 kilo vermek için başladım 2.5 ay önce hemen olsun istedim ama yavaş yavaş oluyor işte. o kadar kaçamağa başladığımdan beri almadığıma şükrediyorum artık :106: biz sana tabii ki destek oluruz ne demek ama sen de bize yardımcı ol, 1.5 ayla sınırlama olur mu :114: ilk aylar hızlı verirsin zaten okula kadar 75e inersin söz dinlersen sonra okul açılınca da kolay olur mu bilmem ama devam ederiz. en azından dikkat ederek bile verebilirsin. ilk izlenim etkilidir insan özeniyor canım ama gerçekleri gözardı etmemek lazım. ama sömestrdan sonra incecik bir hatun olarak devam edersin olur mu? bak benim ilk listem vardı başlangıç için çok güzel yağ yakmıştım yiyerek bir göz at istersen :112:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../448250-saglikli-kalici-zayiflama-diyeti.html

günaydıııııııın :)

ben daha yeni uyandımmmm, çıkıcam brzdan :)

alışkanlık yapmışınız bi selam çakiiim dedim :)

çok sağol arkadaşım hemen not aldım şimdide ergini bulup yazcam.

kızlar ya tuvalete çıkamadım diyorsunuz ya ne kadar süre çıkamıyorsunuz? ya ben dün 4 kere çıktım da mesela

yeşim hosgeldın götürdün demek ıyıce ekmekleri.1:
hoşgördük yavrum adet dönemi iştah patlamaları işte tutamadım kendimi birsürü yedim sonra midem bulandı sahur bile yapmadan oruç tuttum belki 1 dilimin eritmişimdir napalım sağlık olsun sefamız olsun yedik

kilo vermek bir süre sonra çok kolaylaşıyor ama almakta ekstra hızla kolaylaşıyor bu yüzden dengelemek şart.benim sorunumda düzenli ve kararında beslenememek .bunu başardığım gün evet ben zayıfladım diyebilicem.şuan en küçük boşlamamda tekrar klo almaya başlayacağımı biliyrum.bu bir çok kere başıma geldi buseferde böyle olsun istemiyorum son 3-4 aydır bu kilo civarındayım ama sürekli değişken kilom alıyom veriyom.son 8 aydırda kilo verme çabası içerisindeyim.en başarılı diyet dönemim uzun sürdü ama verimli oldu.inşallah bida 7 ile başlayan rakamları görmicem :26:

Geçmiş olsun sinekcikler seninle uğraşmışlar desene İyiyim bende ne olsun sabahın köründe geldim işe bu akşam tartılcam veremediysem kendimi kescem

:92: herkeslere günaydınnnnnn :92:

ee canım sen hıc bısı yememısın, zorlanmıyo musun boyle gun boyunca, tuvalete cıkamıyorum dıye mı bu kadar kasıyosun anlamadım ama tanıyonuna fılan bısı olur mazallah:26: form cay ıctın mı, kayısı olanını ıcıyorum ben 3-4 gun cıkmayınca genelde etkı edıyooo ama yanı sahurda sadece 3-4 kasık güllac, akşam iftarda ise yemek olarak sadece 2 kasık tavuk yemen çok az geldı banaaaa :26:

amaaan da amannnn, yavrum dun once ıstıfamı nası verıcem dıye yazdın sabah bugun olmayacak galıba dıye, sonra bugun ıstıfamı verıyorum buyuk ıhtımal dedın, evrak teslımınden bahsettın, bende sen gıdınce hah itifa işini hallettı cerennn dedımmmm , bı de gelmıs merak etmedınız benı dıooooo

kolay oldu mu ıstıfa asamasıııııııı :26: bugunkı ıslerınde kolay gelsınnnnnn, her işin hemencık halolsun ınşşşşş

kızlar çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zahmet olacak ama arkadaşlık isteklerimi kabul ediverinh gaaarriiiii

Kabul ettim canım :)

kızlar ya tuvalete çıkamadım diyorsunuz ya ne kadar süre çıkamıyorsunuz? ya ben dün 4 kere çıktım da mesela

Sen bizeee nisspeeeett mi yapıyossunn Valla benim bitki çayım olmasa 3-4 gün tık olmaz o derece tembel bağırsaklara sahibim. Çayla da günde bir yada 2 kere anca :26:

Geçmiş olsun sinekcikler seninle uğraşmışlar desene İyiyim bende ne olsun sabahın köründe geldim işe bu akşam tartılcam veremediysem kendimi kescem
hava okadar rüzgarlıki eve doluşmuş hepsi sonrada taarruza geçtiler.neyseki kociş evde değildi yoksa bugün çenesinden kurtulamazdım.sinekleriniz beni yedide uyutmadıda sanki sinek besliyoruz onun üzerine salıyoruz
tartılar yalan söyleyebilir sen her gösterdiği için kendini paralama :)

Son düzenleme:

Ne güzel 17 kg vermişsin sen maşaallah Geçen resim koymuştun sanırım seninde basen sorunun vardı hoş bence her kadında popo güzel duruyo üst tarafın büyük alt tarafın küçücük olmasındansa senin gibi bi fiziğimin olmasını yeglerim.

maşallah kız sende benıme eşim gibi bagırsaklar ıyı calısıyo mübarek hıc bekletmıyonuz töbevalla ben kendı adıma dıyım 3 güne kadar yolu var ondan sonra bı skeılde cıkıyorum allahtan ama düzensiz bazen hergün cıktıgımda oluyo am agund e1 yanı onun harıcınd egenelde 2 günde 1 diyim tuvalet seanslarımama ban ahıcbısey fayda etmıyo form cay kayısı felan ıııııı yani sadece ballı lomonlu su oda canı ısterse

maaşaallah sende bişe kalmadı halı saha gibi olmuştur senin için

vay be vay vay vay

Sen bizeee nisspeeeett mi yapıyossunn Valla benim bitki çayım olmasa 3-4 gün tık olmaz o derece tembel bağırsaklara sahibim. Çayla da günde bir yada 2 kere anca :26:

ahahaha heee size nispet olsun diye tuvalete gidip çatır çatır töbe yarabbim hhahaha göbüşümü höpürdetip höpürdetip güldürdünüz yine

teşekkür ederim.basen bir süre sonra normal insan baseni boyutunda gözüküyoda benim aslında esas sonurum bacaklarım bacaklarım aşırı kalın ekstra ekstra large boyutunda.üst baldırlarımda kalın ama alt taraf daha kalın.genetik bir durum kilo versemde adam olmazlar anlıcan iri yapılıyım iskelet sistemimden 2 kişi çıkar bu yüzden olduğumdan daha kilolu görünüyorum.ama baksan şuan kemiklerimi tektek sayabilirsin vucudumdan ama gel gelelim belden aşağısı bacaklar ne diyelim Allah olmayanlara versin eksikliğini hissettirmesin.
geçen abim bir laf söylediydi.biz üzülüyoruz oramız böyle buramız böyle yeri geliyor tırnağımız eksik diye ağlıyoruz ama öyle insanlar varki gençliklerinin baharında yatağa mahkum oluyor sadece gözlerini hareket ettirim konuşabiliyolar.bu durumda kaybettiklerinizin büyklüğü yada küçüklüğünü ölçüp biçip ona göre halimize şükretmeliyiz bunu düşünce kusurlarımız var isteklerimiz büyük ama mükemmel olmasakta birçok kişinin yaşayamadığı mükemmel olarak hayal ettiği hayatı yaşıyoruz.

Tünaydın arkadaşlar ben geldim geçen hafta diyetisyene gitmştim ve diyet listemi sizinle paylaşacaktım..
Bugün tekrar gidiyorum kontrole tahlillerimi yaptırdım ona göre tekrar diyet vericek ilk diyet listemi hemen yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…