gecekuslari bana yardim edin benim problemim var :18: ya nasil geldi bilmiyorum daha dün sildim yerleri camdan mi uctu ne koca bacakli bi örümcek yapismis banyonun kenarina koca da yok üff ben cok korkuyorum yatamam da simdi yarin ise de gitcem napcam ben
hallettik kardesimi uyandirdim abla sen yat uyu hayal görüyon o senin sacin dedi ama gercekden nebileyim zaten korkagin tekiyim birbirine dolanmis sanki örümcek en iyisi ben yatayim uykusuzluk basima vurdu
geçmiş olsun balımmmm
mrb bayanLar abLaLar
önceLikLe kendimi tanıtıyım sonra dertLeşiriz
şimdi ben 16 yaşında 1.69 boyunda biriyim . 1 hafta önce 82 kiloydum şimdi 79.8kiloyum ..
boyuma göre çok şişmanım hal böyle oluncada mutsuz oluyorum yüzüm falan cok güzel tek problemim kilom .
Lise1e gidiyodum sınıfta kaldım şimdi başka okula geçiş yapcam o okula geçene kadar yani okullar açılana kadar 60a inmek istiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ya :2: beraber oLaLım destek oLun banacevapLarınızı bekliyorum
Merhaba,
Eğer oruç tutuyorsan bugün iftardan 5 dk önce tartılıp kaptan erginsena ya şu şekilde mesaj atacaksın.
Başlangıç kilon: ?
Geçen hafta: ?
Bugün: ?
Hedef: ?
Gelen/Giden : ?
2 hafta üstüste bildirim yaptıktan sonra listeye girebilirsin. Listeyi gene kaptan erginsena hazırlıyor.
Biz birşey yapmıyoruz.
Kaptanın mesaj kutusu doluysa topiğe Kaptan Sena'nın dikkatine diye yazıp kilo bildirimini yaparsan kendisi görür zaten.
Not: Eğer oruç tutmuyorsan Cuma sabah tartılmalısın. :)
hoşgördük yavrumyeşim hosgeldın götürdün demek ıyıce ekmekleri.1:
kilo vermek bir süre sonra çok kolaylaşıyor ama almakta ekstra hızla kolaylaşıyor bu yüzden dengelemek şart.benim sorunumda düzenli ve kararında beslenememek .bunu başardığım gün evet ben zayıfladım diyebilicem.şuan en küçük boşlamamda tekrar klo almaya başlayacağımı biliyrum.bu bir çok kere başıma geldi buseferde böyle olsun istemiyorumÖyle tabi ya işin şakası o kendini çok kasma ama dikkat et tabi mesela ben senin kilonda olsam mutlaka güllaç yapar her akşamda yerdim çok fenayımYok canım yok sen dikkat et valla ne güzel vermişsin imreniyorum böyle kilo verenlere Allah isteyen herkese nasip etsin
iyi diyelim iyi olalım hepimiz
asabiyet hız sınırını zorlamaktayım nedensedün sneklerin saldırısına uğradım gözümü şişirdi biri Allahın sopası yok dye boşuna dememişler.çok sinirlendim elimi taşa vurdum olan yine kendime bileğim ve serçe parmağım ağrıyor sineklerinde saldırısına uğradım kirletildim bunlar dışında iyiyim.sen nasılsın
kızlar ya tuvalete çıkamadım diyorsunuz ya ne kadar süre çıkamıyorsunuz? ya ben dün 4 kere çıktım da mesela
evet bir menü daha...
Sahur:
1 lt su, 3-4 kaşık güllaç...
-
İftar:
3 tane hurma,
1 dil. pide, 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk sote (yağsız), salata, 2-3 yudum kola. 2 lokma patlıcan kızrt.
Limonlu yeşilçay, 2 lt su...
bugün ne güzelll sohbet ederkene ben bi anda yokolduuum ama kimsecikler merak etmemiş beni, sormamışş lequ nerdeee diyeee
halbuki bi heves geldim, tüm geçmişi okudum kızlar beni merak etmişdirr diye amaaa tık yokkk
siz sevmeyin benii özlemeyinnnnnn
merak etmezsiniz ama ben gene de yaziiyim, bugün istifamı verdim, yarın siteye uğrayamam heralde, evrak koşturmacasından.. ama nede olsaaa merak etmiceksinizz ki beniiiii
günaydıııııııın :)
ben daha yeni uyandımmmm, çıkıcam brzdan :)
alışkanlık yapmışınız bi selam çakiiim dedim :)
kızlar çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zahmet olacak ama arkadaşlık isteklerimi kabul ediverinh gaaarriiiii
kızlar ya tuvalete çıkamadım diyorsunuz ya ne kadar süre çıkamıyorsunuz? ya ben dün 4 kere çıktım da mesela
hava okadar rüzgarlıki eve doluşmuş hepsi sonrada taarruza geçtiler.neyseki kociş evde değildi yoksa bugün çenesinden kurtulamazdım.sinekleriniz beni yedide uyutmadıdaGeçmiş olsun sinekcikler seninle uğraşmışlar deseneİyiyim bende ne olsun sabahın köründe geldim işe bu akşam tartılcam veremediysem kendimi kescem
hava okadar rüzgarlıki eve doluşmuş hepsi sonrada taarruza geçtiler.neyseki kociş evde değildi yoksa bugün çenesinden kurtulamazdım.sinekleriniz beni yedide uyutmadıdasanki sinek besliyoruz onun üzerine salıyoruz
tartılar yalan söyleyebilir sen her gösterdiği için kendini paralama :)
maaşaallah sende bişe kalmadı halı saha gibi olmuştur senin için
vay be vay vay vay
Sen bizeee nisspeeeett mi yapıyossunnValla benim bitki çayım olmasa 3-4 gün tık olmaz o derece tembel bağırsaklara sahibim. Çayla da günde bir yada 2 kere anca :26:
teşekkür ederim.basen bir süre sonra normal insan baseni boyutunda gözüküyoda benim aslında esas sonurum bacaklarımNe güzel 17 kg vermişsin sen maşaallahGeçen resim koymuştun sanırım seninde basen sorunun vardı hoş bence her kadında popo güzel duruyo üst tarafın büyük alt tarafın küçücük olmasındansa senin gibi bi fiziğimin olmasını yeglerim.
şaka mısınnnnnnn bızım yerımıze de yaptın galıbaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?