70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

*************Sahur**************

2 DİLİM PEYNİR
2 DİLİM EKMEK
1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA (HAFTANIN 3 GÜNÜ )
3-4 ZEYTİN
1 BARDAK LIGHT SÜT
1 PORSİYON MEYVE
DOMATES-SALATALIK
2 CEVİZ

*********iFTAR*******************

2 ADET HURMA
2 BARDAK SU
1 KASE ÇORBA
1 DİLİM EKMEK
SALATA

15 DK ARADAN SONRA

İSTEDİĞİNİZ KADAR AZ YAĞLI SEBZE YEMEĞİ
2 DİLİM EKMEK
1 KASE YOĞURT
SALATA

veya

1 TABAK SEBZE YEMEĞİ (7-8 KAŞIK)
4 ADET IZGARA KÖFTE VEYA 150 GR.TAVUK GÖGSÜ (HAŞLAMA ,IZGARA VEYA FIRINDA)
1 KASE YOGURT
2 DİLİM EKMEK
SALATA

GECE
2 TOP SADE DONDURMA veya KÜÇÜK PORSİYON SÜTLÜ TATLI (HAFTANIN 3 GÜNÜ)
2-3 PORSİYON MEYVE​
******BEYAZ EKMEK YASAK

ya günde en az bir kesin. zaten çıkmayım bunalıma giriyorum kayısı da fayda etmiyorsa kötü ya ne dicem ben küçükken bir kere bir sepet kiraz yemiştim ishal olmuştum. demek kiraz da işe yarabilir ama muhakkak lifli şeyler tüketin :114:

şaka mısınnnnnnn bızım yerımıze de yaptın galıbaaaaa

evet fena mı etmişim

Amaann taktığın bacak olsunn bak beyonce a onunda bacakların kalın ama güzel mi güzel
Benimde bacaklarım çok kalın ve sıkı nasıl gitcekler bilmem. Abin doğru söylemiş şükretmek gerekirken sürekli şikayetçi oluyoruz. İnsanoğlunun nankörlüğü işte. İyi durumda olunca bi yerlerimize kulp bulmak için uğraşıyoruz.

şaka mısınnnnnnn bızım yerımıze de yaptın galıbaaaaa

evet fena mı etmişim

bence fena etmısınnnnnnnn öööf bu muhabbeti o kadar ıgrenclestırebılırım ki kendımı zor tutuyorummm, o potansıyelım var yani

qiviiiiiiiiii ben sanırım 3 gundur gıdemıyorum tuvalete, bugun 2. gidişini bana ithaf et, o benım ıcın olsunnnn

Son düzenleme:
beyonce a rakipmi çıksam baldır öyle değil böyle olur diye Allah sağlık versin her güzelin bi kusuru olcak artık sen istediğin kiloya eriştiğinde istediğin kadar kusursuz olursun inşallah

günlük rezervasyon alalım bari yapamayanlar için

seve seve ne demek söz faaliyet anında seni düşüneceğim bu da senin için gerdüş bu da yarabbim beni durdur

beyonce a rakipmi çıksam baldır öyle değil böyle olur diye Allah sağlık versin her güzelin bi kusuru olcak artık sen istediğin kiloya eriştiğinde istediğin kadar kusursuz olursun inşallah :69

ahahahha aynen ama onunda bacakları kalın ve çok hoş duruyor nabim.
Ya kusursuz olmayı geçtim normal bi insanevladı olsam o bile yetcek bana.
Resmen tosuna benziyorum
Ekledim seni albümde resimlerim var bakarsın. :82:

valla ben rezervasyonumu yaptırdım bıle kıskanmayın anacımmmmm sizd e gunde 4 defa cıkın sızden de yaptıralımmm

seve seve ne demek söz faaliyet anında seni düşüneceğim bu da senin için gerdüş bu da yarabbim beni durdur

yok o ara cokta dusunme benı, aklında oyle kalmak ıstemem, sadece bu ger-düş için de yeter bana

40 yılda bir heveslendım yarın bildirim yapacam dedim kılo alsamda versemde hatta bugunku sahur menümü paylastım ama kımse yorum yapmadı azcık da ben kapris yapayım hııhhhhh

kadın oldugum için şanslıyım ama işte şu zorlukları olmasa evet cnm bi süre sonra burası vazgeçilmezin olcak:13:

ne kıymetlidir bu oğulları anlamam benimde oğlum var bende mi böle olcam sanmıyorum

seni döverim çıtırım şimdi bak çaktın istfanı ohh artiste bak yaaa hayırlı olsun cnm ii olur senin için

geçmiş olsun cnm sanada aynen benimde çok sakin geçerdi bi migren başladı anam dedim ne oluyo böle ne biçim ağrı bende senin gibi acillerde yatıya kalıyodum nerdeyse offffff

hşg din cnm çok gençsin cnm gerçekten yiyerekmi oldu yada hormonal bi bozukluğun varmı bi baktır istersen cnm metabolizman bize göre çok hızlı çalışır çok rahat verirsin bi tanem hergün ne yediğini yaz yardımcı oluruz bi tanem

anam ye sen normal değilsin yollarsın kilolarıaynen cnm allah yardım etti dün bi baktım yagmur var biraz serinledi hava inş böle gider akşamları serin birazdaha

Of çok karnım ağrıyo ya regl olcam önümüzdeki hafta içi hesaplarıma göre ama şimdiden başladım ağrım sızım yaaaa

anam anladık gözümüze sokar gibi şaka bi yana geçmiş olsun cnm

ahahahha aynen ama onunda bacakları kalın ve çok hoş duruyor nabim.
Ya kusursuz olmayı geçtim normal bi insanevladı olsam o bile yetcek bana.
Resmen tosuna benziyorum
Ekledim seni albümde resimlerim var bakarsın. :82:
evet gördüm şimdi.kilo çizelgene dikkat etmedim ama 68 kilo yazdığın halin gayet iyi 65 falan tam ideal koruyacağın üzerine çıkmayacağın kilo bence

kendime kadar yaptım ben daha öncede demiştimya xxxx diye bitkisel bi ilaç var çok sıkıştığım zamanlarda onu kullanıyorum.şimdi qividen rezervasyon alsam sıra gelcekte vs vs en iyisi kendi işini kendin görmek

Son düzenleyen: Moderatör:
40 yılda bir heveslendım yarın bildirim yapacam dedim kılo alsamda versemde hatta bugunku sahur menümü paylastım ama kımse yorum yapmadı azcık da ben kapris yapayım hııhhhhh

oy oy oy oy bebekim nazlanmış hanimiş hanimişş kızım saylar akıp gidiyo yetişmek zorr sende hulk gibi gözümüz sokar gibi 100 defa yaz

bu xxxx için sana minnet borçluyum anacım

oy oy oy oy bebekim nazlanmış hanimiş hanimişş kızım saylar akıp gidiyo yetişmek zorr sende hulk gibi gözümüz sokar gibi 100 defa yaz

haklısın bıdaha fazla ılgı ıstedıgım msjlarda öyle yapim barim

ayrıca canım sana ve PAPATYAM sanada gecmıs olsun mıgren cok zor gercekten ablamda bı enıstemde ve bbamda var allah yardımcınız olsun

Selaaamlaaarrr....

kızlar ya tuvalete çıkamadım diyorsunuz ya ne kadar süre çıkamıyorsunuz? ya ben dün 4 kere çıktım da mesela

mübarek oruç tutiyikde ondan düzenimiz bozuldu.. ben yoksa gayet düzenli ziyaret ederdim tuvaleti.. 3 gundur tıkandım ne yedıysem ıcımde bırıktı..
dün biraz ziyaret ettim ama yetmedi... ne m.ktan muhabettler ya...

Canım menün gayet güzel... afiyet şeker olsun....

Ben dün çıktım ama rahatlayabilecek kadar değil... bugun sahurda 4 kayısı yedim biraz üzüm üstünede su içtim inşallah bugun biraz daha fayda etse bari...

kız nasıl dayandın sen öle sadece güllaç ile (((((53:

ortak cevap vereyim bari :)
ben kendimi bildim bileli sahura kalkmazdım zaten sadece su verırdı hep annem bana..
bu sefer diyet münasebetiyle kalktım.. aslında sadece su içecektim hatta hazımsızlık vardı o halde birşey yiyemezdim ama kalkmışken eşime eşlik edip 3-4 kaşık güllacı götürdüm ekstradan.. durum böyle yani..
akşam ise gayet doyurucuydu yani daha yesem rahatsız oldurdum.. suyu cok ıcıyorum belkı ondandır salata da doyuruyor.. e çorbada var, yemekte, pide de... daha ne olsun..

kökümü kurutacaksınız sandım korktum bir ara iyi bari

tünaydıın hanımlar

givi maşalh. naza değmesin biformülü varsa bizede söyle

akşam menüm
1 kase mercimek çorba

namaz arası

salata
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık güveç
su

ara 10 30 gibi kavun ve 1 elma

sahur
sütlü gevrek k

su

bi bardak daha süt içiyim dedim ama midem bulandı

spor yapamıyorum malesef
ama teravih gidiyorum

bu xxxx için sana minnet borçluyum anacım
çok sık kullanmamak lazım ama bazen öyle oluyorki vucuttaki şişkinlikten kurtulmanın tek yolu onu içmek oluyor.Allah razı olsun bana öneren arkadaşımdanda.sayesinde sen ben rahatladık qiviyide bu büyük sorumluluktan kurtarmış olduk

kökümü kurutacaksınız sandım korktum bir ara iyi bari
qivi için rezervasyon listemiz dolmuştur.ihtiyaç durumunda xxxx adlı bitkisel içerikli hapı eczanenizden 3.80 kuruşa temin edebilirsiniz

ya 4 kilo falan verdim ama hiç fark edilmiyo

bizim kocişte hiç demiyo zayıflayamadım diyorum seslenmiyo hiç insan yok zayıfladın falan der

acaba hep sudan mı verdim

göbek mide kalça hepsi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…