maşallah kız sende benıme eşim gibi bagırsaklar ıyı calısıyo mübarek hıc bekletmıyonuz töbevalla ben kendı adıma dıyım 3 güne kadar yolu var ondan sonra bı skeılde cıkıyorum allahtan ama düzensiz bazen hergün cıktıgımda oluyo am agund e1 yanı onun harıcınd egenelde 2 günde 1 diyim tuvalet seanslarım ama ban ahıcbısey fayda etmıyo form cay kayısı felan ıııııı yani sadece ballı lomonlu su oda canı ısterse
şaka mısınnnnnnn bızım yerımıze de yaptın galıbaaaaa
teşekkür ederim.basen bir süre sonra normal insan baseni boyutunda gözüküyoda benim aslında esas sonurum bacaklarımbacaklarım aşırı kalın ekstra ekstra large boyutunda.üst baldırlarımda kalın ama alt taraf daha kalın.genetik bir durum kilo versemde adam olmazlar anlıcan iri yapılıyım iskelet sistemimden 2 kişi çıkar bu yüzden olduğumdan daha kilolu görünüyorum.ama baksan şuan kemiklerimi tektek sayabilirsin vucudumdan ama gel gelelim belden aşağısı bacaklar ne diyelim Allah olmayanlara versin eksikliğini hissettirmesin.
geçen abim bir laf söylediydi.biz üzülüyoruz oramız böyle buramız böyle yeri geliyor tırnağımız eksik diye ağlıyoruz ama öyle insanlar varki gençliklerinin baharında yatağa mahkum oluyor sadece gözlerini hareket ettirim konuşabiliyolar.bu durumda kaybettiklerinizin büyklüğü yada küçüklüğünü ölçüp biçip ona göre halimize şükretmeliyizbunu düşünce kusurlarımız var isteklerimiz büyük ama mükemmel olmasakta birçok kişinin yaşayamadığı mükemmel olarak hayal ettiği hayatı yaşıyoruz.
şaka mısınnnnnnn bızım yerımıze de yaptın galıbaaaaa
evet fena mı etmişim
beyonce a rakipmi çıksam baldır öyle değil böyle olur diyeAmaann taktığın bacak olsunn bak beyonce a onunda bacakların kalın ama güzel mi güzel
Benimde bacaklarım çok kalın ve sıkı nasıl gitcekler bilmem. Abin doğru söylemiş şükretmek gerekirken sürekli şikayetçi oluyoruz. İnsanoğlunun nankörlüğü işte. İyi durumda olunca bi yerlerimize kulp bulmak için uğraşıyoruz.
günlük rezervasyon alalım bari yapamayanlar içinbence fena etmısınnnnnnnnöööf bu muhabbeti o kadar ıgrenclestırebılırım ki kendımı zor tutuyorummm, o potansıyelım var aynı
qiviiiiiiiiii ben sanırım 3 gundur gıdemıyorum tuvalete, bugun 2. gidişini bana ithaf et, o benım ıcın olsunnnn
bence fena etmısınnnnnnnnöööf bu muhabbeti o kadar ıgrenclestırebılırım ki kendımı zor tutuyorummm, o potansıyelım var aynı
qiviiiiiiiiii ben sanırım 3 gundur gıdemıyorum tuvalete, bugun 2. gidişini bana ithaf et, o benım ıcın olsunnnn
beyonce a rakipmi çıksam baldır öyle değil böyle olur diyeAllah sağlık versin her güzelin bi kusuru olcak artık sen istediğin kiloya eriştiğinde istediğin kadar kusursuz olursun inşallah :69
beyonce a rakipmi çıksam baldır öyle değil böyle olur diyeAllah sağlık versin her güzelin bi kusuru olcak artık sen istediğin kiloya eriştiğinde istediğin kadar kusursuz olursun inşallah
günlük rezervasyon alalım bari yapamayanlar için
seve seve ne demeksöz faaliyet anında seni düşüneceğim bu da senin için gerdüş bu da yarabbim beni durdur
yok o ara cokta dusunme benı, aklında oyle kalmak ıstemem, sadece bu ger-düş için de yeter bana
gercekden de cok zor hersey kadindaama yinede kadin olmakda güzel be su kilolari vereyim olsun cicili bicili kadin olayim söyle havali havali yürüyeyim herkes sasirsin kalsin ay ben biran önce zayiflamam lazim ama bugün yine fark ettim doymadan kalkdim yemekden bi köse de hep aklim sizde iyiki gelmissim buraya iyiki tanidim sizi
öyle yapayim bari
gecmis olsun ben pazar gunu oldum tam ogunude evi boya badan felan yaptik yani kivrandim resmen esim evi boyadi ben biryandan is gör bir yandan sanci cek biryandan temizlik yaptim ama k.anneme sorsan sen birsey yapmadinki oglum cok yoruldu der ah biz bu kadinlarin kadinlardan cektigi nedir söyleyinBütün K lar mi Kadinlara karsi
bugün ne güzelll sohbet ederkene ben bi anda yokolduuum ama kimsecikler merak etmemiş beni, sormamışş lequ nerdeee diyeee
halbuki bi heves geldim, tüm geçmişi okudum kızlar beni merak etmişdirr diye amaaa tık yokkk
siz sevmeyin benii özlemeyinnnnnn
merak etmezsiniz ama ben gene de yaziiyim, bugün istifamı verdim, yarın siteye uğrayamam heralde, evrak koşturmacasından.. ama nede olsaaa merak etmiceksinizz ki beniiiii
canım yaa al benden de o kadar.ALLAH kolaylık versin tüm hastalığı olanlara.
ben relpax kullanıyorum kriz zamanlarında ama sık kullanamıyorsun biliyorsun onuda bu nedenle hastanelik oluyordum sık sık ama çok şükür 3 ay oldu sanırım kriz olmadı aciller bensiz kaldı 3 aydıraman dalga geçmeyeyim neme lazım şom ağızlıyım accık bakarsın gözümü acilde açarım yine
valla benimde eskiden migrenim yoktu ama annemde ve teyzemde var genetik sanırım bendede 7 yıl oldu çekiyorum ama önceleri ataklar bu kadar ağır değildi fibromiyaljiyede döndüm tam oldu ikisi birlikte beni tuş ediyor yawww
ama yineliyeyim çok şükür bu ara öle kötü olmadı inşallah ta olmamama bugün akşam üzeri zor dayandım iftarda çorbamı içip hemen ilaç almak zorunda kaldım yoksa işim zordu sanırım
mrb bayanLar abLaLar
önceLikLe kendimi tanıtıyım sonra dertLeşiriz
şimdi ben 16 yaşında 1.69 boyunda biriyim . 1 hafta önce 82 kiloydum şimdi 79.8kiloyum ..
boyuma göre çok şişmanım hal böyle oluncada mutsuz oluyorum yüzüm falan cok güzel tek problemim kilom .
Lise1e gidiyodum sınıfta kaldım şimdi başka okula geçiş yapcam o okula geçene kadar yani okullar açılana kadar 60a inmek istiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ya :2: beraber oLaLım destek oLun banacevapLarınızı bekliyorum
sahurdan sonra uyumadım geçmişe bi bakim dedim bitiremedim gitti
tatildekiler dinlenirken bol bol eğlenyordur , hastalar şifa buluyor , oruçlular yorumadan bunalmadan oruçlarını tutuyolardır inşallah.ilk 2 gün aylık iznimden dolayı tutamadımdün oruca başladım kısmetse ramazanın son 2-3 gününe kadar tutucam.dün baya yorucuydu akşamı zor ettim gün içinde eviçinde çok yoruldum ramazenın ilk 2 günü feci cozuttum ekmek bağımlılığım dün itibariyle bitti sanırım.dün sıcak pide ellerimin arasındaydı ama yemedim yeme olayını acayip abartıyorum sonrada rahatsız oluyorum bida böyle olsun istemiyorum. ilk gün güllaç almışlar yalan olmasın ama 4 porsiyon yemişimdir daha olsa yerdim çok pisboğazım ya evde tartı yok bu yüzden tartılamıyorumda.neyse bilmeyince daha çok dikkat edyorum belki kilo veririm hiç sanmıyorum ama umut işte
bu arada izmirden hava durumu dün akşam resmen evdeki tüm camları kapadıkokadar rüzgar vardıki üşüdük yüce rabbm ramazan geldi geleli kolaylık verdi sanki.havalar gerçekten mevsime göre oldukça serin geçiyor.
Allah dışarda çalışan insanlara kolaylık versin.evde bi şekilde zaman geçiyor dinleniyorsun sıcaktan korunuyorsun vs ama çalışırken bu lükse sahip olamıyorsun
neyse uzun lafın kısadı aşırı sinir halim dışında herşey yolunda.izmirden aktaracaklarım bukadar 70-79 topiki söz sizde
Of çok karnım ağrıyo ya regl olcam önümüzdeki hafta içi hesaplarıma göreama şimdiden başladım ağrım sızım yaaaa
evet gördüm şimdi.kilo çizelgene dikkat etmedim ama 68 kilo yazdığın halin gayet iyi 65 falan tam ideal koruyacağın üzerine çıkmayacağın kilo benceahahahha aynen ama onunda bacakları kalın ve çok hoş duruyor nabim.
Ya kusursuz olmayı geçtim normal bi insanevladı olsam o bile yetcek bana.
Resmen tosuna benziyorum
Ekledim seni albümde resimlerim var bakarsın. :82:
kendime kadar yaptım benvalla ben rezervasyonumu yaptırdım bılekıskanmayın anacımmmmm sizd e gunde 4 defa cıkın sızden de yaptıralımmm
yok o ara cokta dusunme benı, aklında oyle kalmak ıstemem, sadece bu ger-düş için de yeter bana
40 yılda bir heveslendım yarın bildirim yapacam dedim kılo alsamda versemde hatta bugunku sahur menümü paylastım ama kımse yorum yapmadı azcık da ben kapris yapayım hııhhhhh
evet gördüm şimdi.kilo çizelgene dikkat etmedim ama 68 kilo yazdığın halin gayet iyi 65 falan tam ideal koruyacağın üzerine çıkmayacağın kilo bence
kendime kadar yaptım bendaha öncede demiştimya xxxx diye bitkisel bi ilaç var çok sıkıştığım zamanlarda onu kullanıyorum.şimdi qividen rezervasyon alsam sıra gelcekte vs vs en iyisi kendi işini kendin görmek
oy oy oy oy bebekim nazlanmış hanimiş hanimişşkızım saylar akıp gidiyo yetişmek zorr sende hulk gibi gözümüz sokar gibi 100 defa yaz
kızlar ya tuvalete çıkamadım diyorsunuz ya ne kadar süre çıkamıyorsunuz? ya ben dün 4 kere çıktım da mesela
bugun nıyetlıyım bende sahur menümü yazayım
1 kepce yayla corba
2 kasık taze fasulye
2 tane yaprak sarma
2 büyük bardak su
Charm valla bende sneın gıbıyım tuvalete cıkamadım sımdı orucum hıc cıkamam aksama fazla cıkcam dıye korkuyom bende birde bugunde denedım yenı aldıgım ve hıc gıyemdıgım pantolunu yıne kapanmadı onu hayret yanı tamam dardı ama kapanmıstı kılomda aynıydı anlamıyorum bayrama ona gırcem ıns yoksa 50 tl bos agıtcek valla
kız nasıl dayandın sen öle sadece güllaç ile((((( 53:
:92: herkeslere günaydınnnnnn :92:
ee canım sen hıc bısı yememısın, zorlanmıyo musun boyle gun boyunca, tuvalete cıkamıyorum dıye mı bu kadar kasıyosun anlamadım ama tanıyonuna fılan bısı olur mazallah:26: form cay ıctın mı, kayısı olanını ıcıyorum ben 3-4 gun cıkmayınca genelde etkı edıyooo ama yanı sahurda sadece 3-4 kasık güllac, akşam iftarda ise yemek olarak sadece 2 kasık tavuk yemen çok az geldı banaaaa :26:
kendime kadar yaptım bendaha öncede demiştimya xxxx diye bitkisel bi ilaç var çok sıkıştığım zamanlarda onu kullanıyorum.şimdi qividen rezervasyon alsam sıra gelcekte vs vs en iyisi kendi işini kendin görmek
çok sık kullanmamak lazım ama bazen öyle oluyorki vucuttaki şişkinlikten kurtulmanın tek yolu onu içmek oluyor.Allah razı olsun bana öneren arkadaşımdanda.sayesinde sen ben rahatladık qiviyide bu büyük sorumluluktan kurtarmış oldukbu xxxx için sana minnet borçluyum anacım
qivi için rezervasyon listemiz dolmuştur.ihtiyaç durumunda xxxx adlı bitkisel içerikli hapı eczanenizden 3.80 kuruşa temin edebilirsiniz
kökümü kurutacaksınız sandım korktum bir ara iyi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?