canım allah kabul etsın oruclarını da namazlarını da menünde gayet güzeltünaydıın hanımlar
givi maşalh. naza değmesin biformülü varsa bizede söyle
akşam menüm
1 kase mercimek çorba
namaz arası
salata
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık güveç
su
ara 10 30 gibi kavun ve 1 elma
sahur
sütlü gevrek k
su
bi bardak daha süt içiyim dedim ama midem bulandı
spor yapamıyorum malesef
ama teravih gidiyorum
Selaaamlaaarrr....
mübarek oruç tutiyikde ondan düzenimiz bozuldu.. ben yoksa gayet düzenli ziyaret ederdim tuvaleti.. 3 gundur tıkandım ne yedıysem ıcımde bırıktı..
dün biraz ziyaret ettim ama yetmedi...ne m.ktan muhabettler ya...
Canım menün gayet güzel... afiyet şeker olsun....
Ben dün çıktım ama rahatlayabilecek kadar değil... bugun sahurda 4 kayısı yedim biraz üzüm üstünede su içtim inşallah bugun biraz daha fayda etse bari...
ortak cevap vereyim bari :)
ben kendimi bildim bileli sahura kalkmazdım zaten sadece su verırdı hep annem bana..
bu sefer diyet münasebetiyle kalktım.. aslında sadece su içecektim hatta hazımsızlık vardı o halde birşey yiyemezdim ama kalkmışken eşime eşlik edip 3-4 kaşık güllacı götürdüm ekstradan.. durum böyle yani..
akşam ise gayet doyurucuydu yani daha yesem rahatsız oldurdum.. suyu cok ıcıyorum belkı ondandır salata da doyuruyor.. e çorbada var, yemekte, pide de... daha ne olsun..
canım allah kabul etsın oruclarını da namazlarını da menünde gayet güzel
Allah razı olsun sağol desteğin için
4 kiloda çok belirgin bi değişiklik olmaz.beden tipine göre verilen kilonun dağılımı değişebliyor bazılarında 10 kilo versende anlaşılmıyor.ya 4 kilo falan verdim ama hiç fark edilmiyo
bizim kocişte hiç demiyo zayıflayamadım diyorum seslenmiyo hiç insan yok zayıfladın falan der
acaba hep sudan mı verdim
göbek mide kalça hepsi duruyor
ya 4 kilo falan verdim ama hiç fark edilmiyo
bizim kocişte hiç demiyo zayıflayamadım diyorum seslenmiyo hiç insan yok zayıfladın falan der
acaba hep sudan mı verdim
göbek mide kalça hepsi duruyor
4 kiloda çok belirgin bi değişiklik olmaz.beden tipine göre verilen kilonun dağılımı değişebliyor bazılarında 10 kilo versende anlaşılmıyor.bazı erkeklerde okadar dikkatli olmuyor.sen boşver azmi elden bırakma.
arcak senin menüyü göremedim bulamadım ya :44:
e dur hele bismillah :121:
beden tiplerimiz aynı.65 bencede normal bir kilo şuan kaç kilosun bilmiyorum ama 2-3 kilo daha verdiğinde farkediliceksin merak etme.önemli olan kimin ne gördüğü değil senin ne gördüğün boşver çevreyi ve seni mutlu eden görüntüyi hedefle.öylemi dersin ay nebiliyim hemencecik incelmek istiyorum
zaten öyle çok zayıf yakışmıyo hedef 65 dedim ama hastalıklı gibi oluyorum
üst zayıf alt kalın yüzüm çok küçülüyo ah şöyle 67 68 görsem yine yeter bana:95:
beden tiplerimiz aynı.65 bencede normal bir kilo şuan kaç kilosun bilmiyorum ama 2-3 kilo daha verdiğinde farkediliceksin merak etme.önemli olan kimin ne gördüğü değil senin ne gördüğün boşver çevreyi ve seni mutlu eden görüntüyi hedefle.
hoşgördük yavrumadet dönemi iştah patlamaları işte tutamadım kendimi birsürü yedim sonra midem bulandı sahur bile yapmadan oruç tuttum belki 1 dilimin eritmişimdir napalım sağlık olsun sefamız olsun yedik
kilo vermek bir süre sonra çok kolaylaşıyor ama almakta ekstra hızla kolaylaşıyor bu yüzden dengelemek şart.benim sorunumda düzenli ve kararında beslenememek .bunu başardığım gün evet ben zayıfladım diyebilicem.şuan en küçük boşlamamda tekrar klo almaya başlayacağımı biliyrum.bu bir çok kere başıma geldi buseferde böyle olsun istemiyorumson 3-4 aydır bu kilo civarındayım ama sürekli değişken kilom alıyom veriyom. son 8 aydırda kilo verme çabası içerisindeyim.en başarılı diyet dönemim uzun sürdü ama verimli oldu.inşallah bida 7 ile başlayan rakamları görmicem :26:
Canım doğru söylüyosun ipin ucu bir kere kaçınca bir daha yetişilimiyo
/
oruç dönemi kilo vermek ağır sporlar yapmak zor.malum uzunca bir süre aç susuz kalıyor vucut dolayısıyla iftarsan sonra sahura kadar insan anca kendine geliyor.ramazan dönemi yağlı unlu şerbetli tatlılardan uzak durarak rahatlıkla 2-3 kilo vereceğine inanıyorum.madem kolay kilo alıp veriyosun kilo vermeni engellemez oruç hali.bende sen gibi kolay kilo alıp veriyorum.bu yüzden şimdiki diyet dönemimde 2 ay hiç kaçamaksız ddiyet yaptım.şimdi onun mükafatnı görüyorum.bu yüzden istikrarlı olmazsan kilo alıp vermekla hayatın geçer.şimdiki kiloma ulaşmam kolay olmadı gelgitler oldu ama hep bi yerindne tutmaya çalıştım.ben başardığıma göre sen hayli hayli başarırsın pes etme.dediğim gibi en az 2 ay düzenli diyet şart.pazar 75 dim tatilden gelince tartıldım
bugün yine tartılacam unutmazsam tabi
ben devamlı alıp veririm kilo ama bu sefer hem çok aldım 75 üzerine çıktım hemde kalçalarım açıldı gibi oldu
sporumuda yapabilsem koşu bandını klimanın yanına getireyim gündüz binerim diyorum bizimki şaşırma diyo oruç oruç
o kadar az yemişim demek görülmediğine göreevet ya pelin b.. muhabettine kaynadı benım menü hadı yazayım sızın ıcın barim
aksma menümü yazmadım kactı dıye kayınvaldemdeydım ama cok cesıtlı ve hepsınden az az yeıdm ama gende kactı
sahur menüm
1 kepce yayla corba
2 yk taze fasulye
2 tane yaprak sarma
2 büyük bardak su
beden tiplerimiz aynı.65 bencede normal bir kilo şuan kaç kilosun bilmiyorum ama 2-3 kilo daha verdiğinde farkediliceksin merak etme.önemli olan kimin ne gördüğü değil senin ne gördüğün boşver çevreyi ve seni mutlu eden görüntüyi hedefle.
bravooooocuma gunu pistlerde gormek ısterız sızın gıbı genclerı efendımmmmm
3.5 ayda 15 kilo verdim geri kalanıda 4 ayda falansen nekadar zamanda verdin bu kiloyu 61 kilosun ve 58 olmak istiyorsun çok değilmi hedefin
bide boyun kaç ayy ahiret sorusu gibi oldu kusura bakma
hedefine hemen hemen ulaşmışsın ya normal yiyormusun
genç mi dedin öhöm öhömgöreceksiniz inş batsamda cıksamda yapacam bıldırımımı
bu arada kaptan nerde yavv ıyıce temızlık işlerine mı daldı acep misafiri gelcektı yarın ıftara ondan görünmüyor sanırsam
Kızlllaaaaaaaaaaaaarrr merrrhaaabbaaaanasıl geçiyor oruç
Size dünki menumu yazmak isterim
iftar menü
1 kase mantar çorbası
1 bardak su
15 dakika ara
1dilim ekmek, 3 adet et köfte, 3 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran , 1 tabak salata( az yağ ve tuzlu,bol limonlu )
1 saat sonra
1 adet egler pasta, 1 tane şeftali
1 maden suyu ve bolca su
Sahur menü
1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir ve bolca su
Nasıl sizceee
iftardan sonra mutfak temızlıgı sofra toplama derken arayı acıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?