70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım allah kabul etsın oruclarını da namazlarını da menünde gayet güzel

saol canım yorum yaptıgın ıcın neden benım formülü denemedin ben kesin aksama kadar cıkamam cunku bagırsakları hareketlendırecek bısey yok neys ehayırlısı

ya 4 kilo falan verdim ama hiç fark edilmiyo

bizim kocişte hiç demiyo zayıflayamadım diyorum seslenmiyo hiç insan yok zayıfladın falan der

acaba hep sudan mı verdim

göbek mide kalça hepsi duruyor
4 kiloda çok belirgin bi değişiklik olmaz.beden tipine göre verilen kilonun dağılımı değişebliyor bazılarında 10 kilo versende anlaşılmıyor. bazı erkeklerde okadar dikkatli olmuyor.sen boşver azmi elden bırakma.

arcak senin menüyü göremedim bulamadım ya :44:

ya 4 kilo falan verdim ama hiç fark edilmiyo

bizim kocişte hiç demiyo zayıflayamadım diyorum seslenmiyo hiç insan yok zayıfladın falan der

acaba hep sudan mı verdim

göbek mide kalça hepsi duruyor

e dur hele bismillah :121:

öylemi dersin ay nebiliyim hemencecik incelmek istiyorum

zaten öyle çok zayıf yakışmıyo hedef 65 dedim ama hastalıklı gibi oluyorum

üst zayıf alt kalın yüzüm çok küçülüyo ah şöyle 67 68 görsem yine yeter bana:95:

beden tiplerimiz aynı.65 bencede normal bir kilo şuan kaç kilosun bilmiyorum ama 2-3 kilo daha verdiğinde farkediliceksin merak etme.önemli olan kimin ne gördüğü değil senin ne gördüğün boşver çevreyi ve seni mutlu eden görüntüyi hedefle.

pazar 75 dim tatilden gelince tartıldım

bugün yine tartılacam unutmazsam tabi

ben devamlı alıp veririm kilo ama bu sefer hem çok aldım 75 üzerine çıktım hemde kalçalarım açıldı gibi oldu

sporumuda yapabilsem koşu bandını klimanın yanına getireyim gündüz binerim diyorum bizimki şaşırma diyo oruç oruç

arcak senin menüyü göremedim bulamadım ya :44:

e dur hele bismillah :121:

o kadar az yemişim demek görülmediğine göre evet ya pelin b.. muhabettine kaynadı benım menü hadı yazayım sızın ıcın barim

aksma menümü yazmadım kactı dıye kayınvaldemdeydım ama cok cesıtlı ve hepsınden az az yeıdm ama gende kactı

sahur menüm
1 kepce yayla corba
2 yk taze fasulye
2 tane yaprak sarma
2 büyük bardak su

Canım doğru söylüyosun ipin ucu bir kere kaçınca bir daha yetişilimiyo

/

oruç dönemi kilo vermek ağır sporlar yapmak zor.malum uzunca bir süre aç susuz kalıyor vucut dolayısıyla iftarsan sonra sahura kadar insan anca kendine geliyor.ramazan dönemi yağlı unlu şerbetli tatlılardan uzak durarak rahatlıkla 2-3 kilo vereceğine inanıyorum.madem kolay kilo alıp veriyosun kilo vermeni engellemez oruç hali.bende sen gibi kolay kilo alıp veriyorum.bu yüzden şimdiki diyet dönemimde 2 ay hiç kaçamaksız ddiyet yaptım.şimdi onun mükafatnı görüyorum.bu yüzden istikrarlı olmazsan kilo alıp vermekla hayatın geçer.şimdiki kiloma ulaşmam kolay olmadı gelgitler oldu ama hep bi yerindne tutmaya çalıştım.ben başardığıma göre sen hayli hayli başarırsın pes etme.dediğim gibi en az 2 ay düzenli diyet şart.

bravooooo cuma gunu pistlerde gormek ısterız sızın gıbı genclerı efendımmmmm

sen nekadar zamanda verdin bu kiloyu 61 kilosun ve 58 olmak istiyorsun çok değilmi hedefin

bide boyun kaç ayy ahiret sorusu gibi oldu kusura bakma

hedefine hemen hemen ulaşmışsın ya normal yiyormusun

Kızlllaaaaaaaaaaaaarrr merrrhaaabbaaaa nasıl geçiyor oruç

Size dünki menumu yazmak isterim

iftar menü

1 kase mantar çorbası
1 bardak su

15 dakika ara

1dilim ekmek, 3 adet et köfte, 3 kaşık bulgur pilavı 2 bardak ayran , 1 tabak salata( az yağ ve tuzlu,bol limonlu )

1 saat sonra

1 adet egler pasta, 1 tane şeftali

1 maden suyu ve bolca su

Sahur menü

1 haşlanmış yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir ve bolca su

Nasıl sizceee

iftardan sonra mutfak temızlıgı sofra toplama derken arayı acıyorum :26:

bravooooo cuma gunu pistlerde gormek ısterız sızın gıbı genclerı efendımmmmm

genç mi dedin öhöm öhöm göreceksiniz inş batsamda cıksamda yapacam bıldırımımı

bu arada kaptan nerde yavv ıyıce temızlık işlerine mı daldı acep misafiri gelcektı yarın ıftara ondan görünmüyor sanırsam

sen nekadar zamanda verdin bu kiloyu 61 kilosun ve 58 olmak istiyorsun çok değilmi hedefin

bide boyun kaç ayy ahiret sorusu gibi oldu kusura bakma

hedefine hemen hemen ulaşmışsın ya normal yiyormusun
3.5 ayda 15 kilo verdim geri kalanıda 4 ayda falan 58 okmu azmi bilmem maksat hedefsiz olmayayım şimdilik diyet değil dikkat etme aşamasndayım.nasip kısmet ne gösteriri bilmem daha azı daha fazlasımı olur.ilk hedef şuanki kiloyu olabildiğince uzun süre muhafaza edip vucudu toparlama

hadı bakalımmmmm

valla kaptan yok bi de Sempatık yok ya,yenı işi cok mu yogun acaba o da bosladı bızıııı :26:

kişiye göre yemek stili değişir.bence ekmek yada pilavdan birini yemen daha iyi olurdu.büyük ihtimalle köftedede ekmek var.ekmek zararlı olduğundan değil daha çabuk açıktırdığı için çok fazla tüketilmemeli.yoksa ekmekte sınır tanımayan ben bir fırın ekmek yiyorum yeri geldiği zaman ama aynı öğünde birinden birini tercih etmelisin. bunun dışında ekler yemişsin minik eklerdense sorun yok oruçlu insanın enerjiye ihtiyacı var ama o kocaman olanlardansa fazla enerji almış olursun sadede gelirsen oldukça dengeli bir menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…