70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar bu elma sirkesi ve balın hazırlama şekli nasıl bilen varsa yardımcı olursa sevinirimmmsenağlama

cnm 1 çorba kaşıgı elma sirkesi 1 çay kaşıgı balla karıştır üzerine ılık su ekle karıştır iç
mide rahatsızlıgın varsa aç karna içme tetikler bilgin olsun

cnm 1 çorba kaşıgı elma sirkesi 1 çay kaşıgı balla karıştır üzerine ılık su ekle karıştır iç
mide rahatsızlıgın varsa aç karna içme tetikler bilgin olsun

tşkler cnmm sağolasınnn
midem arada bir coşar
sağı solu pek belli değill
yemekten sonra içerim bennn ilgin için tşk ederimm
:asigim:

aboooown maşallah dünden beri ne çok paylaşım olmuş okumaktan yoruldu gözlerim ama sevindim.bazı topiklere hevesle ne yazmışlar diye bakım en son kendi mesajımı görmekten çok daha ii bu.
sabah 1dilim kızarmış ekmek+peynir+domates,maydonoz
öğlen lahana çorbası
akşamda aynı muhtemelen ekmek yok tabi
1litre yeşilçay vede3 litre su
ama kaçamakta yaptım neskafeyle 1 ikram bisküvi ve 1dilim kek
meyve olarak çilek
spor yapamadım bu gün hiç halim yok

Ben geldim masallah ucmus sayfalar Oku oku bitmedi oglen sucuklu sandevic yedim kiz emmekten icimi kuruttu cok buyuk degil di zaten cay ictim aksam Yemem artik aksamlari ac yatiyorum resmen

ya kızlar bn bu aralar cok yıyorum ya nasıl engellıcem kendımı fıkır verın bana dayanamıyorum yaaa

ya kızlar bn bu aralar cok yıyorum ya nasıl engellıcem kendımı fıkır verın bana dayanamıyorum yaaa

selam verdiğin kiloları düşün tekrar alıp almak istemediğini düşünnn iştahın kaçsın eski halini ve yeni halinin resimlerini kardorabına as ne emeklerle verdiğin aklına gelince eminim iştahın kaçacaktırrr :teytey:

ıyi akşamlar kızlar fazla vaktim yok çocuk uyanır şimdi ben de cozuttum dün gece yediğimin içtiğimin haddi hesabı yık.20 gün hiç kaçamak yapmayınca böyle oluyomuş demek ki.Neyse bugün iyiyim.Hiç moral bozmuyorum hatta eminim ki sabah tartıya çıkınca bayağı farketmiş olacak.(Tabii yatana kadar daha bişey yemezsem)70 ip atladım 70 daha atlayacammm

slm kızlar,iyi gidiyorsunuz maaşallah,geçmişi okudum.ben kilo bildiriinden beri girmiyorum ve 3 gündür cozuttum,şeytana uydum kötükedihüsoyedıgımın haddı hesabı yok,aksamları yine yemedim gerci ama misafir geldi biz gittik derken birsürü tatlı börek yedim,şuan da kendimi patlayacak gibi hissediyorum.en azından pazartesiye kadar 4 gün kendimi toparlayıp kıilo vermeliyim,nasıl olcaksa:sm_confused:

ayy kızlar bi tane mail gelmiş şimdi iççamaşırlarınızı yıkamadan giymeyin diye
çok fena bi resim vardı kadının göğsünde kurtçuklar vardı
içim fena oldu valla

ayy carpediem.aynı şeyleri yazmışız.nolcak bizim halimiz:roflol:

hey kızlar ben geçmişi okuyamadım ama size tarkana 1.5 ayda 10 kilo verdiren diyeti yazayammı daha önce yazılmadıysa ...

neyse ben yazayım yazıldıysada artık ikinci bikez okumuş olursunuz ...
öncelikle güne 2 kayısı yiyip bir bardak ılık su içerek başlayın .
kahvaltı :2 dilim kızarmış kepekli ekmek,1 tatlı kaşığı diyet reçel,6 adet tuzsuz siyah zeytin ,sınırsız yeşil biber,salatalık,domates,şekersiz olmak şartıyla sınırsız kahve ve çay ...ha bide kahvaltıdan önce 60 dk düz yolda normal tempoda yürüyün ..
ara:1 elma yada 1 portalkal.
öğle:içinde yeşillikler,domates,salatalık ve biber olan koca bir kase salata ama yağsız.salatanın üstünüe bir parça tavuk yada küçük kutu diyet ton balığı koyabilirsiniz .
1 dilim kepek ekmeği,
1 kase diyet yoğurt yada bir kase çorba.haftada iki kez yoğurt yada çorba yerine küçük bir porsiyon etsiz nohut yada kuru fasulye yada mercimek ..
ara:bir bardak portakal suyu yada ayran yada elma suyu,nar suyu.
akşamçok önemli saat 20:30 dan sonra su dışınıda birşey iyiyp içmek yasak ..balık veya tavuk ızgaraderisiz.içinde yeşillikler ,domates,salatalık ve biber olan koca bir kase salata....ama yağsız,hafta iki gece bu mönüye yağ ve etsuyu konmadığı yapılmış konmadan yapılmış bir kase sebze çorbası..ekleyebilirsiniz ..
uyumadan 2 saat önce
şekersiz içilmesi şartıyla başta yeşil çay olmak üzere tüm bitki çayları ıhlamur rezene adaçayı nane çayı sınırsız olarak serbest ..

bunlara dikkat
günde en az2 litre ılık su için.
şeker ve un hiç yemeyin
asla alkol almayın
günde 1 çorba kaşığı ğından çok zeytin yağı tüketmeyin .
tuz kola kuruyemiş ve meşrubattan uzak durun
canınınz çok tatlı isterse haftada 1 gün küçük bir parça diyet siyah çikolata yiyin
canınız illede hamur işi isterse haftada 1 gün öğleyin kepekli makarna yiyin.makarnayı haşlayın ve üstüne azıcık zeytin yağı dökün taze domatesden hiç yağ eklemeden sos hazırlayabilirsiniz .
çok gelirse tabağınızda yemek bırakın .
arkanızdan ağlamaz
maydonozu sofradan eksik etmeyin vücuttaki ödemi söker .
gün aşırı badem birkaç adet fındık tüketin .
yemeklerinizi masaya oturup yiyn.ayaküstü ve ya tv karşısında yemeyin
yemek tabağı olarak kahvaltı tabağı kullanın
yavaş yiyin çok çiğnedikten sonra yutun
otomobil kullanma dışında 15 dakikadan daha uzun bi süre oturmayın
arada mutlaka 5 dk ayakta kalın ve dolaşın
bol kıyafetlerin hepisin atın
haftada birkez tartılın kilonuzu yazın ..ve çevrenin kilo alıyosun yada veriyosun eleştirilerine kulaklarını tıkayın ..

hoşgeldin canım yaz hadi
benim toparlanmaya ihtiyacım var klava:

ya bende pazartesi günkü rahatlıkla iki gündür feci şekilde sapıttım ama bugün ..toparlamaya çalışıyorum ..
yaz tabıı.ama erkek bünyesi farklıdır,çok yese de yakıyor onlar

cnm evet
ama ona on verdirdiyse bize 3 verdirsede olur yeterki verdirsin ...kaydirigubbakcemile3

valla kızlar eşim gazeteyi getirdi hemen kızlarla paylaşmam gerek dedim ..inş bilgi olarak faydası dokunur ..sonuçta hepimiz birbirimizin neler hisettiğini çok iyi biliyoruz demi canlarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…