70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız arkadaşlar herkes iyidir umarım ben dünkü mönüyü yazim hiç usanmadan bıkmadan yazıcam

sabah:yarım dilim ekmek,salatalık,domates,biber,nane,maydanoz,peynir

ara:yok

öğle:bir parça börek yoğurt,karpuz

ara:küçük salkım üzüm ve şeftali

akşamatlıcan közleme ,ayran çorbası

ara:dondurma ama çok az

Teşekkür ederim canım..

Köftede ekmek yok canım sadece et ve biraz baharat vardı

minik ekler pastadan 1 tanecik

1 öğün daha arttırmalıyım diye düşünüyorum 1 bardak süt yada 1 dilim karpuzda eklenebilir sizcee?

dedimya kişiye göre değişir sen kendini bilir ona göre azaltır eklersin.eğer sahura kadar uyumuyosan ekstra bir öğün olabilir.ama uyuyosan ekleme zorda kalmadıkça.:78:

börekçi geldi hanım bçok güzel bi menü olmuş.bu ara bende çok üzüm yiyorum kocaman ve çekirdeksiz üzümlerden afiyet olsun kilo olmasın abla
neyse hatunlar sahurdan buyana uykusuz buralardayım kafam düşer gibi oldu uyuyayım hava serinkene.sonra inşallah uyanırsam yemek yaparım size iyi sohbetler

Çalışıyorum canım ya uykusuzum zaten Allah kolaylık versin hepimize ne diyelim daha eve gidip yemek hazırlıcam oy oy :95:

sağol canım benim malum yarın tartı günü dikkat etmek lazım çok edemesemde idare ediyorum işte üzümüde eşim işyerinin bahçesinden koparmış getirdi taze taze iyi geldi valla ayy canınız çekmesin oruçlusunuz

kzılar aranızda Leslie ile yuruyen var mııııı
canım ben 3 mil yürüyordum ama sonra kkdan bi arkadaş calleni tavsiye etti o gün bugün lesliye bakmaz oldum callen süper kalça popo göbek eritiyor bi ara bir saat callen yapıp ardından 3 mil leslie yaptım ama hastalanınca leslie yi bıraktım ama çok terletiyor faydalı şu ayak ağrılarım geçsin callen +leslie düşünüyorum şimdilik callen

callen dediğin yavas olan demi, hanı su egıl uzan gerın bekle vs vs seklınde :26: vıdeosundakı kadınlsrın üzerinde eski türk filmleirnde Ahu Tugbanın, Hülya Avşarın filan aerobık yaparken gıydıgı fosforlu mayolardan var
ben de indırmıstım o vıdeoyu hatta baya ınceltıyo dıye cok övmüşlerdi ama leslıe daha eğlencelı gelıyo banaaa, callen kasıntı bı vıdeo, içim ısınmadı :26:

Son düzenleme:

canım senin formül neydi bilmiyorum ki.. :44:

leslie bende araştırıyorum.. yapmak istiyorum ama türkçe bi video bulamadım gerçi hareketler için lazım değil ama yinede türkçe olsa daha iyi dedim..
birde başta hamgi mil yapılıyor onu bakıyordum.. benım bır arkadas yapıyordu ona sorucam nedir ne değildir...

şu çizelge olayını bir türlü beceremedim

yazdığım kodu çizelge bölümü kaydetmiyor

biri bana yardımcı olurmu

canım kod başı '' http '' ile başlayıp ''.png '' ile biten kısımı alıp yapıştırıcaksın kodun tümünü değil..

1 kere yürüdüm bıda kısmet olmadı olursa yürüyecem birde bu topıkte deıl ama bılıyosun asu var ablam o yürüyo düzenli dısarda da yürüyo gerci verdıgı kg 25 ı astı bu arad ayakında bızım topıke gelebılır zaten bakıyo sürekli ha bırd eben yürüdüğümde hıc benı terletmedı o leslının 30 dklık olanı 3 mıldı sanırım

canım güzel dileklerin dualarına hayırlısıyla amin diyorum.....
kdr cim ailenle vakıt gecırmene sevındım tekardan hoşgeldın....

yeşim sana da maşş. hedefe az kalmış...

qıvı cım sana da maş. ben 3 gunden fazla cıkamıyom bazen....

ezgiilknur şişkosu hoşgeldın....

seher tatlıyı az ye kılo alıcan bak haaaaa....

kırmızı kutu içine aldığım linki yapıştırıyorsun değil mi çizelge kısmına? onu yapıştırman gerekiyor.

Eki Görüntüle 234721

evet hepsini, denedim ama kaydetmiyo çizelge bölümüne

canım turkce olanı bulman sart deıl ki, turkce hallerı ınan cok kotu oluyo, sacma salak bı ses koyuyolar seslendıren spor yapmadıgı ıcın donuk bı sesle konusuyo benım enerjımı alıyo goturuyo valla, leslıe ıngılızce konusuyo, bıraz bılıyosan anlasılmayacak sekılde değil, yalnız cok konusuo daha dogrusu hıc susmuyo desem yerıdır bence kadın enerjıyı orda harcıyo, ben onerıyorum valla, ben de 5 mil fat burnıng isimli videosu var

nası terlemedın ya, yukarıda da yazdım ben de 5 mil fat burnıng isimli videosu var, ben kan ter ıcınde kalıyorummmmm :226: ama kadının bı suru vıdeosu var, yavas yuruyuslerıde varmıs acaba sneın yaptıgın onlarda bırımı :26: bendekı 5 set halınde, yerınde yuruyosun sonra yavas hareketler var, her mil sonunda hafıf tempolu koşuya gecıp oyle hareketlerı yapıyosun, ben acayıp ter atıyorummmm... spor yok ya benım ramazan munasebetıyle, dun aksam 4 mil yaptımmmm kendıme geldım valla, insan alısınca cok zor oluyo hareketsızlık derlerdı de ınanmazdım, gercekten acayıp rahatsızım oturmaktan adlı tatıle denk gelmesı kotu oldu durusmada yok, masa basında boyle olmuyooo :26: dun aksam terı atınca rahatladım valla, psıkolojım duzeldı, duşumu aldım saclarımı düzleştirdim, cici kız oldum bugunnnn bu kdr etkılenecegımı bılmıyodum valla, ama belenayın dedıgı callesi oneren de cok var, acaıp ınceltıyomuşşşşşşşş

bugun bı de 4 big mil videosunu ındırdım yıne leslının onun 4. milinde plates lastıgıyle kol hareketlerıde var, belkı bunuda denerımmmm ama spor baslayıncaya kadar leslıe kurtarıcım olcakkkkkkkkkk

ya asuuuuu bırazda bzımle paylassa ya yaptıgını ettıgı anca okuyup okuyup kacıoooooooo

hoşbuldummm tatlımmm nasılsınnn iyisindir inşşş

tamam leslie yormuyor eğlenceli ama callen kadar etkili değil valla ilk başlarda bende senin gibi düşünmüştüm hatta işe yarayacağından emin bile değildim ama yaptıkça hem alışıyorsun hem zevkli hale geliyor hemde sonucu gördükçe seviniyorsun bak benim basen ölçüm 124 tü 114 e düştü ki bu aralar sık yapamıyorum hastalığımdan dolayı ama asla bırakmayı düşünmüyorum süper etkili tabi tercih meselesi kız sıkılma derim en az 15 gün dene farkı göreceksin ayrıca selülite de çok faydalı valla kocam öle diyobacaklarındaki selülit azalmış diyo oda çok seviyor calleni yapmıyor ama beni gördükçe hadi hanım callene devam diyor hatta bu aralar bıraktın saldın kendini hadi callene diyor delimi ne hastayım ayol sürekli yapınca yoruluyorum

evet ya yapanlar cok memnun, sıtede resımlerı olan bı bayanda var ama onlar pek ınandırıcı gelmıyo tabı ama senın gıbı bırebır yapanlardan duymak etkılı oluyo neyse bakalım onu da attım şimdi hafıza kartına, bı denemek lazımmmm benımde problemım basen ve popoda daha cok, inş yapabılırım ve ınş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…