70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yahu sen bırak kadınların mayosunuda vucütlarına bak dış görüntüyü boşver mayonun içindeki nasıl ama süper süpertest ettim onayladım herkese tavsiye ediyorum valla bak bide popo basen problemin varmış benim gibi ya sen beni bir görsen inanamazsın kalça ve popo büyüklük konusunda yarış yapıyorlar diyete başladım 5 kilo verdim kardeşimin hanımı o kadar belli değil dedi basenlerin duruyor dedi sonra bu calleni keşfettim iki kilo daha gidince bizim gelin beni gödü abla bu sefer inandım basenlerin gerçekten erimiş dedionu bilem ikna etti bizim callen bende callenin sponsoru gibi oldum he reklam müdürü gibi

hoşbuldummm tatlımmm nasılsınnn iyisindir inşşş

kızlar ezgi şişkosu takımın en eskıelrınden sena ve ben gibi ama kendısı sürüden ayrı gitiği için kurt kapmış onu kılo vercegıne almışta gelmiş...

şimdi sizlerden ricam bu şişkoyu elinize alın bi güzel sopalayın her yerıne vurun vurunda erisin ......saçını başını yolun onun.....

ezgi şişkosu anlat nasıl kılo aldın......hatta kılo alma topiği var oraya da bılgı ver arada ordakıelr sızlanıyo nasıl kılo alıcaz dıye.....

ayy kızlaer susuzum ben yaa....kaldı 6 saat 50 dakıka allah sabır versın oruçlulara......

mrb arkadaşlarr yeniden ben beni bazı arkadaşlar bilir buradaydım ama bayadır gelemedimm ama artık bu kilolarla yaşamak istemiyorum hem yediklerime dikkat ederek hemde spor yaparak fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum birbirimize destek olarak tabi bende artık aranızda olmak istiyorum

aaa askolsun cnaım dün yazmıstım ya sana denemedım yazmıstın sende ballı limonlu ılık su ac karnına olacak hatta etkılı olmazsa bırde bı parca kılota arkasınagenelde o etkı edıyo bende.bırde araksına 2-3 dk evın ıcerısınde dolasıyorumhareket baslasın dıye

valla dedık daha oncede asuya da bı ıkı kere yazmıstı ama cok ıradesıne sahıp cıktı bıranda karar verdı ve vazgecmedı masallah dıyeyım bu 5 ayda bı hafta bıle kılo veremedıgı olmadı azda olsa verdı

nebıelyım terlemdım leslıde ablam terlıyomus aynı sneın dedıgın gıb belkı ben 1 kere yaptım ondan belkıde belım ozaman daha rahatsızdı cok zorlamadım belkıde ondan bılmıyom.callen ı bende begenmedım uyuz dedım 10 saat boyle mı durcam haha am abak etkılıymıs tekrar deneyelım barım ıns yanı zaman bulursak

ayyyyyy canımm brnimmm ne güzelll anlatmışsın sen beniii eynen oyle valla kurt kaptı beni artık sürüden ayrılmayımda kurt sürüsü alamsın beni
dikkatsız ve bende bi huy var bazı arkadaştata oldugu gibi ben moralim bozuk olsun çok fena yerim hiç dikkat etmem bu huyumdan kurtulmak istiyorum hatta şu aralarda kötüyüm ama bu hyumu şu kötü zamanımda kurtulmak istiyorum annem ameliyat olcak ve böbregini alcaklar benimde çok canım sıkılıyo ve kendimi abure cubur ve kolaya veriyorum eşime tembihledim artık eve alma bişi dedim ben degişecem inşş yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar beni şu şişkoluktan yardımlarınızla kurtarın........ allahım herkese sabır versinnn canımmmm

Son düzenleme:

sudemcım bılıyorum ben arkadası daha once kaptanda tanıtmıstı ama hıc kalıcı olmuyorkı hep gelıp karar verıdm dıyor slmverıp gıdıyo rben oyel gordum yanı yoks akılo alıp veremsı sorun deıl bende kac aydır veremıyorumd ahep burdayım yani tekrar hosgeldın dıyelım ıns bu sefer payalsımın bol olur

kırmızı kutu içine aldığım linki yapıştırıyorsun değil mi çizelge kısmına? onu yapıştırman gerekiyor.

Eki Görüntüle 234721

teşekkürler hanımlar

,
evet canım haklısın ben ara ara geldim ama ben kilo alınca moralim düşüyo toparlanamıyorum kendimi suçlu hissediyorum ama artık öyle olmucaka burdayım yani gitmicek hiçbiyere haklısın artık veremesemde yazacagım ben geçen haftada sadece spor yaptım kilo vermeyi beklerken yememe dikkat etmedigim için üstüne kilo aldımm ama artık hem yememe dikkat edicem hemde spor yapcam kurtulcam bu fazlalıklardan bu arada HOŞBULDUMMMMMMMMM

ıns canım hep birlikte saglıklı bı sekılde bu kılolardan kurtuluruz ama neden utanıyosunkı en fazal benım gıbı bıldırım yapmazsın olur bıter kı ben cok şükür kg almadım ama vereemdımde kac aydır ıns bu ramazanda seytanın bacagını kırarım Allahın ıznıyle

80lerden kalma bı vıdeo rengı fılan da oylece o içimi sıkıyo benım, oyle soluk renklı fılnlerıbıle seyredemem ben :26: ama artık popomuzun hatrına katlancazzz inş zaman bulabılırımmmmmmm

evet hatırlıyorum yazdıgını hatta ben ılk topıge geldıgımde benı de bılgılendırmıstıı ama işte gelsin devamlı yazsın napmış ne etmış o kılolar nası gıtmışşş, motıve olalım bırazcık ıhtıyacımız var

sölim tekrar fazla yazamaz sanırımda cocuklar evde benımkı onda zaten eşide genelde evde o yüzden kednı topıgın ebıle fazla yazamıyo ee bıde ramazan genede yazar azda olsa heralde

inşşş canımmm ne bilim utanıyorum vermiyince ama kırmak istiyorum bunu ben hep aldım kilo burada vermiştim daha önce ilklerde 92 kiloydum 76 kadar düştüm dogumdan kalan triot var bende metobolizmam yavaş zorla çalıştırıyorum çalışmayıp kilo veremeyince hemen düşüyo moralım salıyorum kendimi ama öyle olmuyo kilolu kilolu inşş canımm allahın izniyle kıralım valla çok iyi olur

ben şimdi çıkıyorum arkadaşlar eşim uyandı ve söylenmeye başladı bile kendinize iyi bakın gene gelip yazar sena kaptanıma bildirim yaparımm kalın salıcakla byeeeeeee

sölim tekrar fazla yazamaz sanırımda cocuklar evde benımkı onda zaten eşide genelde evde o yüzden kednı topıgın ebıle fazla yazamıyo ee bıde ramazan genede yazar azda olsa heralde

aay bısı dıyecem sen yarın sımdı bıldırım mı yapacaksın yıneeeee ama ben en son tartıda o kdr cok artıdaydım ki bıldırım kıloma ulasıp ulasmayacagım bıle meçhul :26:

sen de benım bu kdr moralımın dusuk oldugu bı hafta gelıp - lerle bıldırım yapıcaksın ve için hiç acımayacak haaaa aşkolsun

ayyyyyy sen istteee ben sana özel cekilir cekilir gönderirimm anammmmmmmmmm :)
smdi sen böleee dedin yaaa beni bile hırslandırdınnnnn :)

hhııhhhhhhhhhh biliyorsun umurumuz da bile değilsin sen

cok pis trip atarımmm

regl olmanın eşiğindeyim, balon oldmmm şiştimmm gidiyomm walaa, iğne batırsanz pısss diye söncek gbiiiyim, beni sewmezsenizzz böle alınırım işteee yaaaaaaaaaaaa

wala bi koşturmaca fln tüm evraklarımı hallettim, üstüne sewgiliyi ziyaret ettm işyerindeee soraa geldim, geçmişe daldım ama bitiremedim 83de kaldım :)

bide gerginim ya zati, adliyede sabıka kaydı alıcam 5 telee, bende 50 verdim kadın vezneden bozdurun didi, gittim vezneye kadın bana çemkirdiii burası bakkalmııı bozuk fln yok diye, bendeee onun 10 katı çemkirdiiim, oturmuş kadın elinde dantel işi bana çemkiriyoooo

didim sonra kızım sakin adliyedesin atcaklar içeri :)
nese kazasız belasız atlattım :)

eve gldim şimdi accık kestirmeyi planlıyorum, soraa terzilik kıyafetlerimi fln hazırlıcaaam, yarın sabah terziye bırakırım fırsatım olmuyo başka, bide bgn çamaşır atarım makinaya 2 postaa, dolabımı düzenlerim felan, haftasonu da evi siler süpürürümmm, pazar günü de dip boyası kaş agda felan halledip üstüne bi duş, ohh hazırım yeni işimeee :)

Kızlar nasıl gidiyooooorrrr anca vakit bulabildim ben...Kaç gündür benim ki beni sürekli gezdiriyo..iftarda kaçırıyorum azcık ne yalan söyleyeyim...Ben bi geçmişe gidiyorum...Dün üniversite tercihlerimi yaptım....Kızlar size birşey sormak istiyorum...
Benim ki annemle tanışmak istiyor ama ben açıkçası tırstım biraz neden böyle birşey istiyorki daha ciddi bi noktaya gelmek için değildir umarım bu kadar erkenden Sanırım buna müsade etmicem :78::78:

herkese merhaba kızlar,oruç tutanlara Allah kabul etsin diyorum.kaptan sena çok güzel bir yazı yazmıştı ramazanda beslenmeyle ilgili, kesinlikle çok doğru..yalnız ben hurmaya dayanamıyorum,öyle severim ki..
biraz geçmişi okuyayım bir süredir okuyamadım..
öpüyorum hepinizi, aşağısı bayaa kalabalık bu arada

merhaba arkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok kötüyüm.işyerinde bir kızla çok kötü kavga ettim.
resmen çığrımdan çıktımçok bağırdım yeni sakinleştimsize bir merhaba diyim dedim öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…