evet hepsini, denedim ama kaydetmiyo çizelge bölümüne
yahu sen bırak kadınların mayosunuda vucütlarına bak dış görüntüyü boşver mayonun içindeki nasıl ama süper süperevet ya yapanlar cok memnun, sıtede resımlerı olan bı bayanda var ama onlar pek ınandırıcı gelmıyo tabı ama senın gıbı bırebır yapanlardan duymak etkılı oluyoneyse bakalım onu da attım şimdi hafıza kartına, bı denemek lazımmmm benımde problemım basen ve popoda daha cok, inş yapabılırım ve ınş işe yarar
hoşbuldummm tatlımmm nasılsınnn iyisindir inşşş
aaa askolsun cnaım dün yazmıstım ya sana denemedım yazmıstın sende ballı limonlu ılık su ac karnına olacak hatta etkılı olmazsa bırde bı parca kılota arkasınagenelde o etkı edıyo bende.bırde araksına 2-3 dk evın ıcerısınde dolasıyorumhareket baslasın dıyecanım senin formül neydi bilmiyorum ki.. :44:
leslie bende araştırıyorum.. yapmak istiyorum ama türkçe bi video bulamadım gerçi hareketler için lazım değil ama yinede türkçe olsa daha iyi dedim..
birde başta hamgi mil yapılıyor onu bakıyordum.. benım bır arkadas yapıyordu ona sorucam nedir ne değildir...
canım kod başı '' http '' ile başlayıp ''.png '' ile biten kısımı alıp yapıştırıcaksın kodun tümünü değil..
canım turkce olanı bulman sart deıl ki, turkce hallerı ınan cok kotu oluyo, sacma salak bı ses koyuyolar seslendıren spor yapmadıgı ıcın donuk bı sesle konusuyo benım enerjımı alıyo goturuyo valla, leslıe ıngılızce konusuyo, bıraz bılıyosan anlasılmayacak sekılde değil, yalnız cok konusuo daha dogrusu hıc susmuyo desem yerıdırbence kadın enerjıyı orda harcıyo, ben onerıyorum valla, ben de 5 mil fat burnıng isimli videosu var
nası terlemedın ya, yukarıda da yazdım ben de 5 mil fat burnıng isimli videosu var, ben kan ter ıcınde kalıyorummmmm :226: ama kadının bı suru vıdeosu var, yavas yuruyuslerıde varmıs acaba sneın yaptıgın onlarda bırımı :26: bendekı 5 set halınde, yerınde yuruyosun sonra yavas hareketler var, her mil sonunda hafıf tempolu koşuya gecıp oyle hareketlerı yapıyosun, ben acayıp ter atıyorummmm... spor yok ya benım ramazan munasebetıyle, dun aksam 4 mil yaptımmmm kendıme geldım valla, insan alısınca cok zor oluyo hareketsızlık derlerdı de ınanmazdım, gercekten acayıp rahatsızım oturmaktan adlı tatıle denk gelmesı kotu oldu durusmada yok, masa basında boyle olmuyooo :26: dun aksam terı atınca rahatladım valla, psıkolojım duzeldı, duşumu aldım saclarımı düzleştirdim, cici kız oldum bugunnnnbu kdr etkılenecegımı bılmıyodum valla, ama belenayın dedıgı callesi oneren de cok var, acaıp ınceltıyomuşşşşşşşş
bugun bı de 4 big mil videosunu ındırdım yıne leslının onun 4. milinde plates lastıgıyle kol hareketlerıde var, belkı bunuda denerımmmm ama spor baslayıncaya kadar leslıe kurtarıcım olcakkkkkkkkkk
ya asuuuuu bırazda bzımle paylassa ya yaptıgını ettıgı anca okuyup okuyup kacıoooooooo
ayyyyyy canımm brnimmm ne güzelll anlatmışsın sen beniii eynen oyle valla kurt kaptı beni artık sürüden ayrılmayımda kurt sürüsü alamsın benikızlar ezgi şişkosu takımın en eskıelrınden sena ve ben gibi ama kendısı sürüden ayrı gitiği için kurt kapmış onu kılo vercegıne almışta gelmiş...
şimdi sizlerden ricam bu şişkoyu elinize alın bi güzel sopalayın her yerıne vurun vurunda erisin ......saçını başını yolun onun.....
ezgi şişkosu anlat nasıl kılo aldın......hatta kılo alma topiği var oraya da bılgı ver arada ordakıelr sızlanıyo nasıl kılo alıcaz dıye.....
ayy kızlaer susuzum ben yaa....kaldı 6 saat 50 dakıka allah sabır versın oruçlulara......
kızlar ezgi şişkosu takımın en eskıelrınden sena ve ben gibi ama kendısı sürüden ayrı gitiği için kurt kapmış onu kılo vercegıne almışta gelmiş...
şimdi sizlerden ricam bu şişkoyu elinize alın bi güzel sopalayın her yerıne vurun vurunda erisin ......saçını başını yolun onun.....
ezgi şişkosu anlat nasıl kılo aldın......hatta kılo alma topiği var oraya da bılgı ver arada ordakıelr sızlanıyo nasıl kılo alıcaz dıye.....
ayy kızlaer susuzum ben yaa....kaldı 6 saat 50 dakıka allah sabır versın oruçlulara......
mesaj attım
kırmızı kutu içine aldığım linki yapıştırıyorsun değil mi çizelge kısmına? onu yapıştırman gerekiyor.
Eki Görüntüle 234721
canım senin formül neydi bilmiyorum ki.. :44:
leslie bende araştırıyorum.. yapmak istiyorum ama türkçe bi video bulamadım gerçi hareketler için lazım değil ama yinede türkçe olsa daha iyi dedim..
birde başta hamgi mil yapılıyor onu bakıyordum.. benım bır arkadas yapıyordu ona sorucam nedir ne değildir...
canım kod başı '' http '' ile başlayıp ''.png '' ile biten kısımı alıp yapıştırıcaksın kodun tümünü değil..
,sudemcım bılıyorum ben arkadası daha once kaptanda tanıtmıstı ama hıc kalıcı olmuyorkı hep gelıp karar verıdm dıyor slmverıp gıdıyo rben oyel gordum yanı yoks akılo alıp veremsı sorun deıl bende kac aydır veremıyorumd ahep burdayım yani tekrar hosgeldın dıyelım ıns bu sefer payalsımın bol olur
,
evet canım haklısın ben ara ara geldim ama ben kilo alınca moralim düşüyo toparlanamıyorum kendimi suçlu hissediyorum ama artık öyle olmucaka burdayım yani gitmicek hiçbiyerehaklısın artık veremesemde yazacagım ben geçen haftada sadece spor yaptım kilo vermeyi beklerken yememe dikkat etmedigim için üstüne kilo aldımm ama artık hem yememe dikkat edicem hemde spor yapcam kurtulcam bu fazlalıklardan bu arada HOŞBULDUMMMMMMMMM
yahu sen bırak kadınların mayosunuda vucütlarına bak dış görüntüyü boşver mayonun içindeki nasıl ama süper süpertest ettim onayladım herkese tavsiye ediyorum valla bak bide popo basen problemin varmış benim gibi ya sen beni bir görsen inanamazsın kalça ve popo büyüklük konusunda yarış yapıyorlar diyete başladım 5 kilo verdim kardeşimin hanımı o kadar belli değil dedi basenlerin duruyor dedi sonra bu calleni keşfettim iki kilo daha gidince bizim gelin beni gödü abla bu sefer inandım basenlerin gerçekten erimiş dedi onu bilem ikna etti bizim callen bende callenin sponsoru gibi oldum he reklam müdürü gibi
aaa askolsun cnaım dün yazmıstım ya sana denemedım yazmıstın sende ballı limonlu ılık su ac karnına olacak hatta etkılı olmazsa bırde bı parca kılota arkasınagenelde o etkı edıyo bende.bırde araksına 2-3 dk evın ıcerısınde dolasıyorumhareket baslasın dıye
valla dedık daha oncede asuya da bı ıkı kere yazmıstı ama cok ıradesıne sahıp cıktı bıranda karar verdı ve vazgecmedı masallah dıyeyım bu 5 ayda bı hafta bıle kılo veremedıgı olmadı azda olsa verdı
nebıelyım terlemdım leslıde ablam terlıyomus aynı sneın dedıgın gıb belkı ben 1 kere yaptım ondan belkıde belım ozaman daha rahatsızdı cok zorlamadım belkıde ondan bılmıyom.callen ı bende begenmedım uyuz dedım 10 saat boyle mı durcam hahaam abak etkılıymıs tekrar deneyelım barım ıns yanı zaman bulursak
80lerden kalma bı vıdeo rengı fılan da oylece o içimi sıkıyo benım, oyle soluk renklı fılnlerıbıle seyredemem ben :26: ama artık popomuzun hatrına katlancazzzinş zaman bulabılırımmmmmmm
evet hatırlıyorum yazdıgını hatta ben ılk topıge geldıgımde benı de bılgılendırmıstıı ama işte gelsin devamlı yazsın napmış ne etmış o kılolar nası gıtmışşş, motıve olalım bırazcık ıhtıyacımız var
inşşş canımmm ne bilim utanıyorum vermiyince ama kırmak istiyorum bunu ben hep aldım kilo burada vermiştim daha önce ilklerde 92 kiloydum 76 kadar düştüm dogumdan kalan triot var bende metobolizmam yavaş zorla çalıştırıyorum çalışmayıp kilo veremeyince hemen düşüyo moralım salıyorum kendimi ama öyle olmuyo kilolu kilolu inşş canımm allahın izniyle kıralım valla çok iyi olurıns canım hep birlikte saglıklı bı sekılde bu kılolardan kurtuluruz ama neden utanıyosunkı en fazal benım gıbı bıldırım yapmazsın olur bıter kı ben cok şükür kg almadım ama vereemdımde kac aydır ıns bu ramazanda seytanın bacagını kırarım allahın ıznıyle
sölim tekrar fazla yazamaz sanırımda cocuklar evde benımkı onda zaten eşide genelde evde o yüzden kednı topıgın ebıle fazla yazamıyo ee bıde ramazan genede yazar azda olsa heralde
öyle deme kiz ben bütün gün isyerinde okuyup duruyom seni gizli gizlicok sevindim hadi isallah hayirlisi ortamda güzeldir isallah e maasinda yükseliyo sen fotograflarini koydun benim gözümün önünden gitmiyorsun zaten cok hosuma gitti birsey yemek istesem hep o siyah elbise varya mavi cizgili cok hos duruyordun o geliyo aklima hirslaniyorum senin sayende
ay canım süpermiş yaa maşallah benım oglum 15 aylık oldu hala uykula rdüzensiz ama huyu bu anladım uykuya cok gec dalan ama cok cabuk uyanabılen bı cocuk malesef eşimle benım en kötü huylarımıza cekmıs esım uyanır uyanmaz enerjık olur bende cok gec dalarım uykuya
aynen bende ıns alıp haftasonubend eyapcam
ayy canım valla benım aklıma geldı de hem dedım ıstıfa etcektı hem cenemız düştü gercekten burda qivi rahatsızlandı fılan oyle bısey yazmaya fırsat olmadı .hayırlı olsun bakalım sana kolaylıklar
allah ıyılıgını versın kız bende yapıyom bazen oyle uyku arasında fılan takıyom yoksada gördüm sanıyom bende korkarım börtü böcekten:18:
herkese günaydın
yeşim hosgeldın götürdün demek ıyıce ekmekleri.1:
kdr send ehosgeldın sen de götürmüşsün gördüğüm kadarıyal gzüel yemekleri
pelinaz hosgeldın bı kılo cızelgesı yap bakem
aysebahar emzırmeyı hamıleyken sakıncalı duydugum ıcın sormustum yoksa emsın tabı yavrucak ben de oyle bı durumla karsılasabılırım de belkı ondan merak ettım
dün bizde kayınvaldemdeydık bi sürü yemek vardı yedım kactı valla ama cok şişmedim nedense sadece cay ıctıkten sonra doldu midem ufak porsıyonlar yedım ondan sanırım
bugun nıyetlıyım bende sahur menümü yazayım
1 kepce yayla corba
2 kasık taze fasulye
2 tane yaprak sarma
2 büyük bardak su
Charm valla bende sneın gıbıyım tuvalete cıkamadım sımdı orucum hıc cıkamam aksama fazla cıkcam dıye korkuyom bende birde bugunde denedım yenı aldıgım ve hıc gıyemdıgım pantolunu yıne kapanmadı onu hayret yanı tamam dardı ama kapanmıstı kılomda aynıydı anlamıyorum bayrama ona gırcem ıns yoksa 50 tl bos agıtcek valla
:92: herkeslere günaydınnnnnn :92:
ee canım sen hıc bısı yememısın, zorlanmıyo musun boyle gun boyunca, tuvalete cıkamıyorum dıye mı bu kadar kasıyosun anlamadım ama tanıyonuna fılan bısı olur mazallah:26: form cay ıctın mı, kayısı olanını ıcıyorum ben 3-4 gun cıkmayınca genelde etkı edıyooo ama yanı sahurda sadece 3-4 kasık güllac, akşam iftarda ise yemek olarak sadece 2 kasık tavuk yemen çok az geldı banaaaa :26:
amaaan da amannnn, yavrum dun once ıstıfamı nası verıcem dıye yazdın sabah bugun olmayacak galıba dıye, sonra bugun ıstıfamı verıyorum buyuk ıhtımal dedın, evrak teslımınden bahsettın, bende sen gıdınce hah itifa işini hallettı cerennn dedımmmm , bı de gelmıs merak etmedınız benı dıooooo
kolay oldu mu ıstıfa asamasıııııııı :26: bugunkı ıslerınde kolay gelsınnnnnn, her işin hemencık halolsun ınşşşşş
hhııhhhhhhhhhh biliyorsun umurumuz da bile değilsin sen
kadın oldugum için şanslıyım ama işte şu zorlukları olmasa evet cnm bi süre sonra burası vazgeçilmezin olcak:13:
ne kıymetlidir bu oğulları anlamam benimde oğlum var bende mi böle olcam sanmıyorum
seni döverim çıtırım şimdi bakçaktın istfanı ohh artiste bak yaaa hayırlı olsun cnm ii olur senin için
geçmiş olsun cnm sanada aynen benimde çok sakin geçerdi bi migren başladı anam dedim ne oluyo böle ne biçim ağrı bende senin gibi acillerde yatıya kalıyodum nerdeyse offffff
hşg din cnm çok gençsin cnm gerçekten yiyerekmi oldu yada hormonal bi bozukluğun varmı bi baktır istersen cnm metabolizman bize göre çok hızlı çalışır çok rahat verirsin bi tanem hergün ne yediğini yaz yardımcı oluruz bi tanem
anam ye sen normal değilsin yollarsın kilolarıaynen cnm allah yardım etti dün bi baktım yagmur var biraz serinledi hava inş böle gider akşamları serin birazdaha
anam anladık gözümüze sokar gibişaka bi yana geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?