70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızzzzzz gelin mi gidiyosun yoksa yenı işe mi başlıyosun anlamadım ben bu ne hazırlık anacımmmmmm

yok kız garantım mı var artıda cıkarım belkdıe tuvalete cıkamadım dünden beri işte bi de hayırlısı korkm ayanı benden baskalarından korkkk

canım bu mübarek günde uymasaydın bosver Allaha havale et gıtsın canını da sıkma zo rgercekten türlü türlü insanlar var gercektende

ceren hadı hayırlı olsun canım bısey merak ettım eskı patron sasırdı mı bısey dedımı sen ıstıfanı verınce

arcak81 doğru söylüyorsun arkadaşım oruçlu oruçlu günaha girdim ama insanın hani zıwanadan çıktığı hiçbirşeyi gözünün görmediği zamanlar vardır ya işte öyle oldu.masamdan kalktığım gibi gittim masasına yumruk attım ağzıma ne geldiyse söyledim.zaten ne zamandır istiyordu bunu da bugüne nasip oldu.:95::95::95:

atv de dr. kubilaya bakiyorum volkan diye bir oglan 60 kilo vermis harika görünüyo yani 60 degilde bir 7 kilo versem yeter bana darisi bize kizlar

doğru söluyon canım....o yıyecekelrı daha çok sevıyo.....76 kıloya düştuydu bogazını tutamadı.....ben onu 9 aydır tanıyom....ebnde o zamanalr 76-77 kıloydum bende bogazımı fazla tutamıyom ama.....kıloyuda cok yavas verıyom......eşim maş. 9 gunde 4 kılo 400 gram verdı.....

fıstık hoşgeldın napıyosun anlat biraz özlettın yazmıyon fazla..........

canım haklısın mutlaka haketmıstır de ıste deıgım gıbı bugunlerde seytan fazla mesai yapıyor uymamak lazım kı onu sevındırmeyelım

kızlaaar ben geldiiimm
iş yerinde ilk defa boş kaldım
girdim gireli sürekli iş oluyo hiç takılamıyorum nette

nasılsınız ne var ne yok
isimlerinizi tek tek saymıyım herkes anlatsın bana neler yaptığını

ben sürekli çalışıyorum hesap kitap onun parası geldi bunun ödemesi yapıldı derken akşam oluyo
akşamda eve gidip yemekti bulaşıktı derken yatma vaktim geliyo
kilo durumuma gelince akşam geç vakit yememe rağmen kilo almadım hiç
aslında akşam yemesem baya bi kilo veririm sanırım ama öğlen yemeğini 1 2 gibi yiyorum akşama kadar acıkıyorum haliyle
ara öğünde yiyemiyorum iş güçten aklıma gelmiyo hiç

Valla ben de leslie ile yürüyorum
Çok da ter atıyorum hele 2 mile başlayınca bakalım faydası olacak mı sesi kapalı genelde benim de yaparken bi yandan tv yi dinliyorum ben

Ay çok uykum var yaa aptal gibiyim bugün gözümü açamıyorum bir eve gitseydim duşumu alıp iftara kadar uyusaydım en azından

Sempatik yemin ederim bugun aklima geldin diyorum ya topikte sempatik nickli biri vardi acaba tatilemi gitti felan dusundum seni sevindim ama seni yeniden burda görunce ben iyim allaha sukur tatilde aldigim kilolarla ugrasiyorum hala midem buyumus galiba yada yemek yeme duzeni degisince böyle oldu neyse ise baslamissin en son ben gitmeden önce isten ciktigini hatirliyorum hayirli olsun canim allah herkesin gönlüne göre versin ins

Kizlar kusuruma bakmayin herkese nickiyle sesleniyorum ama benim hic isim hafizam yoktur oyuzden aklimda tutamiyorum

aaa canım hosgeldın bende ne zamandır aklımdaydın bugund epelin bahsettı sordu senı gıremıyo heralde dıye valla ıyı adam lafının üstüne geldi özledik seni canım yogunsun baya pekı menunmusun ıse alsıtın mı bızde bıldıgın gıbı ıste burda cene calıyoz bı yandan da verebılırsek kılo vermeye calısıyoruz kendı adıma cok şükür yaramazlık yok.özletme kendını yaa gelmeye calıs

kalbin temizmiş canım
ben işler çok yoğun ya bütün gün telefon bankalar hesaplarla uğraşıyorum akşama da halim kalmıyo hiç
bi de benim ki mırın kırın ediyo akşam nete girince

işim iyi şükür yoruluyorum ama işi öğreniyorum o yüzden şikayetiçi değilim canım

tatil kiloları çok fena yaa
o ortamda düşünemiyosun kiloları dönüşte pişman oluyosun
bende bayramda gitcem bakalım 4 günlüğüne inşallah çok kilo almam

yok kız giremiyorum hiç
şimdi ofis boş da o yüzden girebildim patron falan yok iş de azdı bgn
işimi sevdim çok şükür
ortam falan da güzel bayan için ideal bi yer
bir tek bazen çok geç çıkıyorum
tahsilatçılar geliyo akşam onları alıp kasa hesabı yapana kadar bazen 8 oluyo
ama şikayetçi değilim napıyım işsiz kalmaktan iyidir
işide öğreniyorum diye ses etmiyorum

cok sevindim canim isinden memnun olduguna

evet tatil kilolari insanin basina bela vallahi orda ilk iki gun dikkat ettim ama alti gun boyunca o tatlilardan mahrum kalamadim malesef simdide ugrasiyorum dedigin gibi

kızlar bana müsade işe güce döneyim
gelmeye çalışırım yine
hepinizi çok öptm

ayşebahar erginsena yeşim lequim (terfi ettin heralde hayırlı olsun) kılavuz barkınım ismini unuttuğum varsa kusura bakmasın
sizlerde iyisinizdir inşaalah

ben ergini nasıl bulabilrim arkadaşlık listemde yok ilk özelimi atıcam daha
canım özle mesajlara gel ergınsena yazınca cıkıyo arkadaş olması zorunlu değil
kuzu özlettın kendını ya bugun pelınde andı senı benımde hep aklımda barı gunde 1 mesaj at.....

ramazanla aran nasıl?....

ben andım ama benı unutmuşşşşşşş :26: neyse artık işine vereyımmm ıyı olduguna sevındımm, ınş hersey yolundadır, ıyı abk kendıne arada ugra boyle, gunde 1-2 mesajdan bısı olmaz

Valla ben de leslie ile yürüyorum
Çok da ter atıyorum hele 2 mile başlayınca bakalım faydası olacak mı sesi kapalı genelde benim de yaparken bi yandan tv yi dinliyorum ben

bence keın faydası olur, hareket onemlı ben de hem adlı tatılın gırmesı hem de ramazan munasebetıyle spora ara verılmesı sayesınde daha da ıyı anladım, onceden olsa amaaan oturayım aksama kadar sonrada eve gıder yatarım modundaydım ama yok boyle olmuyoooo leslıe abla ramazanda yardımcı olur ınş banaaaaaa

acıktım ben.......bi sersemim sanki........tv de de kabap yapıyolar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…