- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
ayyyyyy sen istteee ben sana özel cekilir cekilir gönderirimm anammmmmmmmmm :)
smdi sen böleee dedin yaaa beni bile hırslandırdınnnnn :)
cok pis trip atarımmm
regl olmanın eşiğindeyim, balon oldmmm şiştimmm gidiyomm walaa, iğne batırsanz pısss diye söncek gbiiiyim, beni sewmezsenizzz böle alınırım işteee yaaaaaaaaaaaa
wala bi koşturmaca fln tüm evraklarımı hallettim, üstüne sewgiliyi ziyaret ettm işyerindeee soraa geldim, geçmişe daldım ama bitiremedim 83de kaldım :)
bide gerginim ya zati, adliyede sabıka kaydı alıcam 5 telee, bende 50 verdim kadın vezneden bozdurun didi, gittim vezneye kadın bana çemkirdiii burası bakkalmııı bozuk fln yok diye, bendeee onun 10 katı çemkirdiiim, oturmuş kadın elinde dantel işi bana çemkiriyoooo
didim sonra kızım sakin adliyedesin atcaklar içeri :)
nese kazasız belasız atlattım :)
eve gldim şimdi accık kestirmeyi planlıyorum, soraa terzilik kıyafetlerimi fln hazırlıcaaam, yarın sabah terziye bırakırım fırsatım olmuyo başka, bide bgn çamaşır atarım makinaya 2 postaa, dolabımı düzenlerim felan, haftasonu da evi siler süpürürümmm, pazar günü de dip boyası kaş agda felan halledip üstüne bi duş, ohh hazırım yeni işimeee :)
yok kız garantım mı var artıda cıkarım belkdıe tuvalete cıkamadım dünden beri işte bi de hayırlısı korkm ayanı benden baskalarından korkkkaay bısı dıyecem sen yarın sımdı bıldırım mı yapacaksın yıneeeeeama ben en son tartıda o kdr cok artıdaydım ki bıldırım kıloma ulasıp ulasmayacagım bıle meçhul :26:
sen de benım bu kdr moralımın dusuk oldugu bı hafta gelıp - lerle bıldırım yapıcaksın ve için hiç acımayacak haaaa aşkolsun
merhaba arkadaşlar nasılsınız.ben bugün çok kötüyüm.işyerinde bir kızla çok kötü kavga ettim.
resmen çığrımdan çıktımçok bağırdım yeni sakinleştim size bir merhaba diyim dedim öpüyorum hepinizi.
doğru söluyon canım....o yıyecekelrı daha çok sevıyo.....76 kıloya düştuydu bogazını tutamadı.....ben onu 9 aydır tanıyom....ebnde o zamanalr 76-77 kıloydum bende bogazımı fazla tutamıyom ama.....kıloyuda cok yavas verıyom......eşim maş. 9 gunde 4 kılo 400 gram verdı.....sudemcım bılıyorum ben arkadası daha once kaptanda tanıtmıstı ama hıc kalıcı olmuyorkı hep gelıp karar verıdm dıyor slmverıp gıdıyo rben oyel gordum yanı yoks akılo alıp veremsı sorun deıl bende kac aydır veremıyorumd ahep burdayım yani tekrar hosgeldın dıyelım ıns bu sefer payalsımın bol olur
herkese merhabakızlar,oruç tutanlara Allah kabul etsin diyorum.kaptan sena çok güzel bir yazı yazmıştı ramazanda beslenmeyle ilgili, kesinlikle çok doğru..yalnız ben hurmaya dayanamıyorum,öyle severim ki..
biraz geçmişi okuyayım bir süredir okuyamadım..
öpüyorum hepinizi, aşağısı bayaa kalabalık bu arada
arcak81 doğru söylüyorsun arkadaşım oruçlu oruçlu günaha girdim ama insanın hani zıwanadan çıktığı hiçbirşeyi gözünün görmediği zamanlar vardır ya işte öyle oldu.masamdan kalktığım gibi gittim masasına yumruk attımağzıma ne geldiyse söyledim .zaten ne zamandır istiyordu bunu da bugüne nasip oldu.:95::95::95:
canım turkce olanı bulman sart deıl ki, turkce hallerı ınan cok kotu oluyo, sacma salak bı ses koyuyolar seslendıren spor yapmadıgı ıcın donuk bı sesle konusuyo benım enerjımı alıyo goturuyo valla, leslıe ıngılızce konusuyo, bıraz bılıyosan anlasılmayacak sekılde değil, yalnız cok konusuo daha dogrusu hıc susmuyo desem yerıdırbence kadın enerjıyı orda harcıyo, ben onerıyorum valla, ben de 5 mil fat burnıng isimli videosu var
nası terlemedın ya, yukarıda da yazdım ben de 5 mil fat burnıng isimli videosu var, ben kan ter ıcınde kalıyorummmmm :226: ama kadının bı suru vıdeosu var, yavas yuruyuslerıde varmıs acaba sneın yaptıgın onlarda bırımı :26: bendekı 5 set halınde, yerınde yuruyosun sonra yavas hareketler var, her mil sonunda hafıf tempolu koşuya gecıp oyle hareketlerı yapıyosun, ben acayıp ter atıyorummmm... spor yok ya benım ramazan munasebetıyle, dun aksam 4 mil yaptımmmm kendıme geldım valla, insan alısınca cok zor oluyo hareketsızlık derlerdı de ınanmazdım, gercekten acayıp rahatsızım oturmaktan adlı tatıle denk gelmesı kotu oldu durusmada yok, masa basında boyle olmuyooo :26: dun aksam terı atınca rahatladım valla, psıkolojım duzeldı, duşumu aldım saclarımı düzleştirdim, cici kız oldum bugunnnnbu kdr etkılenecegımı bılmıyodum valla, ama belenayın dedıgı callesi oneren de cok var, acaıp ınceltıyomuşşşşşşşş
bugun bı de 4 big mil videosunu ındırdım yıne leslının onun 4. milinde plates lastıgıyle kol hareketlerıde var, belkı bunuda denerımmmm ama spor baslayıncaya kadar leslıe kurtarıcım olcakkkkkkkkkk
ya asuuuuu bırazda bzımle paylassa ya yaptıgını ettıgı anca okuyup okuyup kacıoooooooo
kızlaaar ben geldiiimm
iş yerinde ilk defa boş kaldım
girdim gireli sürekli iş oluyo hiç takılamıyorum nette
nasılsınız ne var ne yok
isimlerinizi tek tek saymıyım herkes anlatsın bana neler yaptığını
ben sürekli çalışıyorum hesap kitap onun parası geldi bunun ödemesi yapıldı derken akşam oluyo
akşamda eve gidip yemekti bulaşıktı derken yatma vaktim geliyo
kilo durumuma gelince akşam geç vakit yememe rağmen kilo almadım hiç
aslında akşam yemesem baya bi kilo veririm sanırım ama öğlen yemeğini 1 2 gibi yiyorum akşama kadar acıkıyorum haliyle
ara öğünde yiyemiyorum iş güçten aklıma gelmiyo hiç
kızlaaar ben geldiiimm
nasılsınız ne var ne yok
ben sürekli çalışıyorum hesap kitap onun parası geldi bunun ödemesi yapıldı derken akşam oluyo
aslında akşam yemesem baya bi kilo veririm sanırım ama öğlen yemeğini 1 2 gibi yiyorum akşama kadar acıkıyorum haliyle
Sempatik yemin ederim bugun aklima geldin diyorum ya topikte sempatik nickli biri vardi acaba tatilemi gitti felan dusundum seni sevindim ama seni yeniden burda görunce ben iyim allaha sukur tatilde aldigim kilolarla ugrasiyorum hala midem buyumus galiba yada yemek yeme duzeni degisince böyle oldu neyse ise baslamissin en son ben gitmeden önce isten ciktigini hatirliyorum hayirli olsun canim allah herkesin gönlüne göre versin ins
Kizlar kusuruma bakmayin herkese nickiyle sesleniyorum ama benim hic isim hafizam yoktur oyuzden aklimda tutamiyorum
aaacanım hosgeldın bende ne zamandır aklımdaydın bugund epelin bahsettı sordu senı gıremıyo heralde dıye valla ıyı adam lafının üstüne geldi özledik seni canım yogunsun baya pekı menunmusun ıse alsıtın mı bızde bıldıgın gıbı ıste burda cene calıyoz bı yandan da verebılırsek kılo vermeye calısıyoruz kendı adıma cok şükür yaramazlık yok.özletme kendını yaa gelmeye calıs
kalbin temizmiş canım
ben işler çok yoğun ya bütün gün telefon bankalar hesaplarla uğraşıyorum akşama da halim kalmıyo hiç
bi de benim ki mırın kırın ediyo akşam nete girince
işim iyi şükür yoruluyorum ama işi öğreniyorum o yüzden şikayetiçi değilim canım
tatil kiloları çok fena yaa
o ortamda düşünemiyosun kiloları dönüşte pişman oluyosun
bende bayramda gitcem bakalım 4 günlüğüne inşallah çok kilo almam
canım özle mesajlara gel ergınsena yazınca cıkıyo arkadaş olması zorunlu değilben ergini nasıl bulabilrim arkadaşlık listemde yok ilk özelimi atıcam daha
kuzu özlettın kendını ya bugun pelınde andı senı benımde hep aklımda barı gunde 1 mesaj at.....kızlaaar ben geldiiimm
nasılsınız ne var ne yok
kızlaaar ben geldiiimm
nasılsınız ne var ne yok
aaacanım hosgeldın bende ne zamandır aklımdaydın bugund epelin bahsettı sordu senı gıremıyo heralde dıye valla ıyı adam lafının üstüne geldi özledik seni canım yogunsun baya pekı menunmusun ıse alsıtın mı bızde bıldıgın gıbı ıste burda cene calıyoz bı yandan da verebılırsek kılo vermeye calısıyoruz kendı adıma cok şükür yaramazlık yok.özletme kendını yaa gelmeye calıs
Valla ben de leslie ile yürüyorum
Çok da ter atıyorum hele 2 mile başlayınca bakalım faydası olacak mı sesi kapalı genelde benim de yaparken bi yandan tv yi dinliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?