70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

acıktım ben.......bi sersemim sanki........tv de de kabap yapıyolar.......

aynısı banada oldu ıste bı kız var onla konustuk azcık enerjı harcayınca tükendim valla yoks abıseyım yoktu.kafamı koyayım dedım biri geldi odaya bı raht yok yanı evde olsam uyurdum dıycem gıdıncede oglan rahat veremz ama en azından bıraz uzanırım o oynar aynı odada ev gıbısı yok valla takatım kalmadı yazamıyom kızlarrr

selam millet .dün akşam dahurda yaptığım sosisli kaşarlı milföy böreğine karşı koyamadım 2 ad yedim yanında 1 domates 2 zeytin yedim akşam bir fincan da çay içtim 4 bardak ta su yattım ve bugün accayip susamış durumdayım .allah yardımcım olsun yanii o derece börekler tırmaladı beni

bu arada dün akşam yeşilçay içmiştim 11 gibiydi sanırım ve 3 gündür de wc ye çıkmadığımdan dolayı 9 adet kuru kayısı yedim onun eseri sanırım az önce tartıldım 65.4 gösteriyo baskül beni yaşasınnn

1.5 ayda bana 10 kilo verdirin abLaLarım bayanLar arkadaşLarım

bana yardım etcek kimse yokmu :2: bende artık beğenilmek istiyorum aslında çıktıklarım oldu ama beni beğenmezLer diye buLusmaya hiç gidemedim yeni bir hayata başLıycam yardım

kaptaaann az önce bildirimimi yaptım ben mesajı yanlış yazmışım 2. de düzelttim giden olcağına gelen yazmışım kendi kendimi şişmanlatmaya niyetim var sanırım

işte bildirimim hadi bakalım

başlangıç :75 kg
geçen hafta :66.4
bu hafta : 65.4
gelen : 1.000 gr
toplamda giden :9.600 gr
hedef :60 kg

1.5 ayda bana 10 kilo verdirin abLaLarım bayanLar arkadaşLarım

bana yardım etcek kimse yokmu :2: bende artık beğenilmek istiyorum aslında çıktıklarım oldu ama beni beğenmezLer diye buLusmaya hiç gidemedim yeni bir hayata başLıycam yardım

arzuu nerelerdesin kız hiç gelmiyosun faceye unuttunmu bizi

Bravooo bende 1 kg az değil tebrikler.
Eve gidince bende bi tartılayım bakalım :) Darısı başımaaaa

anaaaaaaaaaaam herkes nereye yok olduuuu

Geldim geldimmmm uyukluyordum susuzluktan hiçte iş yok film falan izledim.
Uzun zamandan sonra aşk filmi izleyince gözlerim kalp kalp bakmaya başladı

68 oLur 60a inmeme gerek yok illa ama 60 lara iniyim yeter 6 olsunda yanında hangi rakam olursa olsun :26: yardımcı oLursanız çok sevinirim sizin bi diyet öneriniz varsa yada baskasının 1.5 ayda 10 kilo versem yeter

Merhaba Pelinaz,
Benim nacizane önerim bol bol su içmen sebze yemekleri yemen ve yanında mutlaka yoğurt - ayran tüketmen.
3+3 beslenmen ki bunda bütün diyetisyenler hem fikir. Aralarda bir meyve yada bir avuç fındık vs tüketmen.
Buraya sürekli takılırsan nasıl beslendiğimizi okursun zaten.
Ama öncelikle bol su içmeye alışmalısın.:82:

ayy öyle ya oruçlu oruçlu allah yardım etsın kuzum sen bıde çalışıyon ben 12 ye kadar yatıyom zati...ama konuşurken bıle yoruluyom....

cnm illaki zayıf olunca gül diye bişii yok sağlık ve fiziki güellik için zayıflamak tabiiki güzel bişii ama güvensiz olma bu kadar neticede senin kalbinin güzelliği önemlii.

sonraaaa zayıflamak üzerindeki fazlalıktan kurtulmak istiyorsan kat i bir diet kararı alman lazım pazartesi başlayıp salı bitmesin kararın ve dietin
kendini frenleyebilmeyi öğreneceksin 1 hafta sık kendini gerisi alışkanlık olucak bak görürsün heleki kiloların azaldığını görünce dahada bir hevesle devam edeceksin diete
hergün en az 30-45 dk yürü ve akşamları yemeği rken bitir ben 6 da bitiriyorum mesela .e tabii ramazanda olmuyo ama ramazanda iftar sonrası yürüyüşüme devam ediyorum bol su içiyorum yediklerimize dikkat ediyoruz ama arada kaçamak olmuyo değil hani okadarı kadı kızındada bulunur yanii nefsi köreltmek adına.bizim burdakilerin menülerine bak kendine uygun olanı dene yada bir dietisyene git derim daha kontrollü olursun belki eğer başaramayacağını düşünüyorsan yanii.
ama burda sana hiç bulamayacağın dietisyenler eşlik edecektir :)))

ben çizelgemi de yeniledim yarın iftarda da yokum buakşam da dışarda olacaktım aslında ama iptal oldu ama yarın ve cumartesi evde olmucam iftarda .e artık görüşürüz kızlar fırsat buldukça girerim gündüz

anaaaaaaaaaaam herkes nereye yok olduuuu
benı oruc carptı da azcık kafamı koydum masaya sımdı daha ıyıyım
maşallah canım ıns bızimde yüzümüze güler bugun tartı
betüllllllllllllllll bu akşam güllaç yaptım bacım gel beraber yiyelim iftardan sonra
bize yok mu aaa güllaç tutkunları
ayy öyle ya oruçlu oruçlu allah yardım etsın kuzum sen bıde çalışıyon ben 12 ye kadar yatıyom zati...ama konuşurken bıle yoruluyom....

saol canım cümlemize

ben geldiim ne çoook yazmışsınız kaşla göz arası bi geçmişi okuyayım

ger-düş..... ikincisi demiştin değil mi? o iş tamam :112:

ben geldiim ne çoook yazmışsınız kaşla göz arası bi geçmişi okuyayım

ger-düş..... ikincisi demiştin değil mi? o iş tamam :112:

ben yazmıstım zaten, gecmısı okurken gorursunnn

nası bı bosaltım sıstemın var acaba senin, yedıgın cıkıyosa ne kılo yapıyo sende anlayamadım ben vallaaa

Ger-düş foto eklemişşş hemenn gördümm.. Üstün ne kaa ince duruyor tişörtlerde bel kısmın falan.

bısıde kacmıyo vallaaa

valla cnım en son üstten almıstım once onlar gıttı :26:

popom ve basenlerim benımle uzun yıllardır beraberler, aramızda duygusal bı bağ oluştu galıba o yuzden benı bırakıp gıdemıyolar, sırnaşık bi sevgılı gıbıler gıt dıyorum gıtmıyo namussuzlar

ama hala üzerim var, sadece alt daha genıs oldugu ıcın eskısı gıbı goze carpmıyo, yoksa buraya basladıgımda üstümde 3 katlı balkon gıbıydı mubarekkk

Son düzenleme:

Olsun ama o kadar sırıtmıyor. Balkonlarından kurtulduğun için sevinmelisin.
Bende de popo ve bacak çok ya ve sıkı vücudum. Sıkı olunca daha zor gidiyor diye okumuştum bi yerde.
Senin bu konuda bi fikrin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…