acıktım ben.......bi sersemim sanki........tv de de kabap yapıyolar.......
Hoşgeldin sürekli buraya takılıp ne yediğini, içtiğini yazarsan ve daha önce kg vermiş arkadaşların önerilerini dinlersen verirsin ama lonelly in dediği gibi 1,5 ayda 20 kg vermen zor ve sağlıksız.
Hedefim büyük olursa yılma olasılığın da çok hem
68 oLur 60a inmeme gerek yok illa ama 60 lara iniyim yeter 6 olsunda yanında hangi rakam olursa olsun:26: yardımcı oLursanız çok sevinirim sizin bi diyet öneriniz varsa yada baskasının 1.5 ayda 10 kilo versem yeter
mrb bayanLar abLaLar
önceLikLe kendimi tanıtıyım sonra dertLeşiriz
şimdi ben 16 yaşında 1.69 boyunda biriyim . 1 hafta önce 82 kiloydum şimdi 79.8kiloyum ..
boyuma göre çok şişmanım hal böyle oluncada mutsuz oluyorum yüzüm falan cok güzel tek problemim kilom .
Lise1e gidiyodum sınıfta kaldım şimdi başka okula geçiş yapcam o okula geçene kadar yani okullar açılana kadar 69a inmek istiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ya :2: beraber oLaLım destek oLun banacevapLarınızı bekliyorum
mrb bayanLar abLaLar
önceLikLe kendimi tanıtıyım sonra dertLeşiriz
şimdi ben 16 yaşında 1.69 boyunda biriyim . 1 hafta önce 82 kiloydum şimdi 79.8kiloyum ..
boyuma göre çok şişmanım hal böyle oluncada mutsuz oluyorum yüzüm falan cok güzel tek problemim kilom .
Lise1e gidiyodum sınıfta kaldım şimdi başka okula geçiş yapcam o okula geçene kadar yani okullar açılana kadar 69a inmek istiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim ya :2: beraber oLaLım destek oLun banacevapLarınızı bekliyorum
aynısı banada oldu ıste bı kız var onla konustuk azcık enerjı harcayınca tükendim valla yoks abıseyım yoktu.kafamı koyayım dedım biri geldi odaya bı raht yok yanı evde olsam uyurdum dıycem gıdıncede oglan rahat veremz ama en azından bıraz uzanırım o oynar aynı odada ev gıbısı yok valla takatım kalmadı yazamıyom kızlarrr
Bravooo bendekaptaaann az önce bildirimimi yaptım ben mesajı yanlış yazmışım 2. de düzelttim giden olcağına gelen yazmışımkendi kendimi şişmanlatmaya niyetim var sanırım
işte bildirimim hadi bakalım
başlangıç :75 kg
geçen hafta :66.4
bu hafta : 65.4
gelen : 1.000 gr
toplamda giden :9.600 gr
hedef :60 kg
anaaaaaaaaaaam herkes nereye yok olduuuu
68 oLur 60a inmeme gerek yok illa ama 60 lara iniyim yeter 6 olsunda yanında hangi rakam olursa olsun:26: yardımcı oLursanız çok sevinirim sizin bi diyet öneriniz varsa yada baskasının 1.5 ayda 10 kilo versem yeter
aynısı banada oldu ıste bı kız var onla konustuk azcık enerjı harcayınca tükendim valla yoks abıseyım yoktu.kafamı koyayım dedım biri geldi odaya bı raht yok yanı evde olsam uyurdum dıycem gıdıncede oglan rahat veremz ama en azından bıraz uzanırım o oynar aynı odada ev gıbısı yok valla takatım kalmadı yazamıyom kızlarrr
1.5 ayda bana 10 kilo verdirin abLaLarım bayanLar arkadaşLarım
bana yardım etcek kimse yokmu :2: bende artık beğenilmek istiyorum aslında çıktıklarım oldu ama beni beğenmezLer diye buLusmaya hiç gidemedimyeni bir hayata başLıycam yardım
1.5 ayda bana 10 kilo verdirin abLaLarım bayanLar arkadaşLarım
bana yardım etcek kimse yokmu :2: bende artık beğenilmek istiyorum aslında çıktıklarım oldu ama beni beğenmezLer diye buLusmaya hiç gidemedimyeni bir hayata başLıycam yardım
arzuu nerelerdesin kız hiç gelmiyosun faceye unuttunmu bizi
benı oruc carptı da azcık kafamı koydum masaya sımdı daha ıyıyımanaaaaaaaaaaam herkes nereye yok olduuuu
maşallah canım ıns bızimde yüzümüze güler bugun tartıkaptaaann az önce bildirimimi yaptım ben mesajı yanlış yazmışım 2. de düzelttim giden olcağına gelen yazmışımkendi kendimi şişmanlatmaya niyetim var sanırım
işte bildirimim hadi bakalım
başlangıç :75 kg
geçen hafta :66.4
bu hafta : 65.4
gelen : 1.000 gr
toplamda giden :9.600 gr
hedef :60 kg
bize yok mu aaa güllaç tutkunlarıbetüllllllllllllllll bu akşam güllaç yaptım bacım gel beraber yiyelim iftardan sonra
ayy öyle ya oruçlu oruçlu allah yardım etsın kuzum sen bıde çalışıyon ben 12 ye kadar yatıyom zati...ama konuşurken bıle yoruluyom....
ben geldiimne çoook yazmışsınız kaşla göz arası bi geçmişi okuyayım
ger-düş..... ikincisi demiştin değil mi? o iş tamam :112:
Ger-düş foto eklemişşş hemenn gördümm.. Üstün ne kaa ince duruyor tişörtlerde bel kısmın falan.
bısıde kacmıyo vallaaa
valla cnım en son üstten almıstım once onlar gıttı :26:
popom ve basenlerim benımle uzun yıllardır beraberler, aramızda duygusal bı bağ oluştu galıba o yuzden benı bırakıp gıdemıyolar, sırnaşık bi sevgılı gıbıler gıt dıyorum gıtmıyo namussuzlar
ama hala üzerim var, sadece alt daha genıs oldugu ıcın eskısı gıbı goze carpmıyo, yoksa buraya basladıgımda üstümde 3 katlı balkon gıbıydı mubarekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?